|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Kochane Mamusie, czesc 8 zbliza sie ku końcowi więc czas na głosowanie
|
|||
| Pierwsze roczki, pierwsze kroczki kręcą się już nasze loczki. |
|
5 | 11,11% |
| Pierwsze ząbki wszyscy mamy, więc już mamie nie dokuczamy |
|
0 | 0% |
| Lato w pełni, słońce praży, wszystkie dzieci już na plaży. |
|
2 | 4,44% |
| Dzieciaczki swoje bardzo kochamy i na nowe bociany czekamy |
|
1 | 2,22% |
| Jedno już chodzi, drugie raczkuje, a dumna mama ostro wizażuje |
|
0 | 0% |
| Attenzione, attenzione - dzieciaczki dreptają jak szalone |
|
2 | 4,44% |
| Rok temu na świat pchaliśmy się hardo, dziś pierwsze kroki stawiamy twardo. |
|
3 | 6,67% |
| Mamo daj płetwy, tato lej wodę, bo przyszedł czas na letnią przygodę |
|
1 | 2,22% |
| Na torciku jedna świeczki mała, cały rok z uwielbieniem patrzy na mnie mama uśmiechnięta cała. |
|
0 | 0% |
| Jeden kroczek, drugi kroczek, mamo jesteśmy razem cały roczek! |
|
3 | 6,67% |
| Mam już roczek, stawiam kroczki i w ogóle jestem boski! |
|
4 | 8,89% |
| Rok już mają, chodzić chcą - nasze dzieci boskie są! |
|
3 | 6,67% |
| Mamusie nam na roczki torty dekorują i na zlot swój pierwszy z radością się szykują. |
|
1 | 2,22% |
| Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki - wakacyjne dzieci właśnie kończą roczki. |
|
10 | 22,22% |
| Mamo, tato, czy Wy wiecie, że już rok jestem na świecie? |
|
6 | 13,33% |
| Roczki już mają nasze słodkie dzieci, a nam ze sobą nawzajem lepiej jest na świecie |
|
0 | 0% |
| Roczek już mamy i powoli już chodzić sami zaczynamy! |
|
0 | 0% |
| Lato w pełni, hitza straszna, lecz ja z mamą mimo wszystko po placach zabaw chętnie latam |
|
0 | 0% |
| chodzę, gryzę, gugam wkoło i już wszystkim jest wesoło |
|
0 | 0% |
| pierwszych rocznic to początek - zaczynamy nowy wątek |
|
3 | 6,67% |
| papier, drewno, plastik, woda - to dopiero jest przygoda |
|
0 | 0% |
| chodzić i mówić zacznę tuż tuż, bo przecież roczek mija mi już |
|
1 | 2,22% |
| Głosujący: 45. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy - Kuny. Mamy VII - VII
Cytat:
![]() 2. Matko, tak bardzo współczuję ![]() Cytat:
Dużo masz roboty z szykowaniem przyjęcia? Co przygotowujesz? ![]() ![]()
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy - Kuny. Mamy VII - VII
brumku coz zycie sie to nazywa - ja to juz nic nie wiem. Ojciec nerwowy nic nie mozna sie dowiedziec, ja nie mam czasu zbytnio na nic. A Marys teraz jak tylko mnie zobaczy, to raczki wyciaga i ze mna caly czas chce byc. Mowie ci szal cial. Zadzwonie do cioci bo byla wczoraj na oddziale miala gadac z jego lekarzem, ja nie szlam bo bym sie tylko poryczala
|
#1203 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
PIELESZKO, HANIU ![]() Patik, zdrówka dla Sary! Na pewno to nic poważnego! Cytat:
jeszcze jest, coś koło 1x1 to cierpię z Tobą Lżej troszeczkę? Cytat:
Dziubasku, trzymam kciuki żeby się wszystko ułożyło!!
|
|
|
#1204 |
|
Wtajemniczenie
|
wczoraj mi Pieleszka odpisała że Hania ma mieć operacje dzisiaj o 9.00. Dziewczyny to już za godzinę!
|
|
#1205 |
|
Rozeznanie
|
Witam!
Dziewczyny czytam na bieżąco ale dalej transfer taki niski, ze odpisywanie zajmuje 10min...po weekendzie internet juz bedzie szalał Pieleszka Modle sie za Was i mocno trzymam kciuki-na pewno wszystko bedzie dobrze! Haniu PatikBiedna Sarka, daj znac jak dzisiaj wyszły wyniki-tak jak dziewczyny pisza...trezba czekac na wyniki posiewu-dostanie antybiotyk i wszystko bedzie dobrze telik i we mnie znalazłas miłośniczke Twoich UU marzenaS Boska plażowiczka! i serce! iustyna1 Lis piekny jak zawsze! A juz myslałam, ze tylko moje dziecko ma zaczeske z czubka głowy ![]() brumek ten tydzien zdecydowanie należy do Tymka!!!Ciekawe jaka bedzie jego reakcja rano Beata1988kciuki za 13.00!Juleczka jest przesłodka!Rozczulajace sa takie albinoskie blondyneczki! I jak zwykle jestem pełna podziwu dla Twoich allegrowych łupów! Lili83czyzby nowe uzaleznienie?Kliki////? Co do dekoloryzacji potwierdzam słowa alibany...raz robiłam dekoloryzacje Lorealem za 50zł a po 2 latach Sayossem za 14zł-zadrugim razem efekt prawie idealny rudy a za pierwszym BAŻANT Jak tam działkowiczki?Pomarzły mi pomidory koktajlowe i papryka...eh-miały juz tyle pąkow a tż sie smieje, że juz wszystko jemy ze szczypiorkiem![]() Mam 2 pytania: -można juz rozłożyc basen ogrodowy?Cały czas sie zastanawiam, czy ziemia nie z zimna itp...poki co mamy rozłozony basen w domu i szalejemy w nim z poduszkami ale chetnie bym sie juz z nia popluskała... -jak wyglada menu Wasych dzieciaczków?Wszystkie juz jedza to co Wy??...Ewka poki co dalej bez przypraw i nic smazonego...jakie macie przepisy na obiadki |
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Sara w nocy wymiotowała zdarzyło się to tylko raz, ale strachu napędziła, nie spałam prawie, czuwałam nad nią. Nie wiem dlaczego wymioty. Stan podgorączkowy też był 37,2 może od zębów![]() Złapalismy rano mocz, widać po kolorze że nie jest w porządku, mętny.. Dziękuję dziewczyny za wsparcie Już dzisiaj tak bardzo się tym nie przejmuję, mam nadzieję że jak dostanie leki to wszystko wyleczy i nie będzie nawrotów. Ktoś na mnie klika? jestem na szarym końcu ![]() Beata masz kciuki, pewnie zdasz ![]() Kajool fajnie że wpadłaś Evve zdrowia dla taty i dużo siły do walki. O której operacja Hanyska? Pieleszka to dopiero przeżywa...
|
#1207 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet jak nie ma miejsc do tej lekarki to powinna was przyjąć-powiedz, że odebrałas wyniki corki i sa bardzo złe, że się martwisz i nie możesz czekać-ja bym tak zrobiła. Cytat:
Boże, to już za godzinę ![]() ![]() : kciuki:![]() :k ciuki:![]() :kc iuki:Cytat:
![]() Cytat:
trudno.Cytat:
dla MarysiWspółczuję Tobie i tacie ![]() ![]() ![]() Cytat:
Brumek ja chcę zobaczyć filmik, jak Tymuś wychodzi z łóżeczka!!!!można?? WITAMY Mamy 7 ząbka Wczoraj pierwszy raz Julcia była na prawdziwym placu zabaw ![]() Dzisiaj troszke przysnęłam, ale i tak się nie spóźnilam do pracy. Mam prośbę-mogłaby któraś z Was napisać do tego sprzedającego garnuszek, czy sprzeda poza aukcją? bo jak napisałam wyżej mam blokadę w pracy i żeby może odrazu odpisał na moejgo e-miala-podałabym na PW. http://allegro.pl/garnuszek-na-klocu...365974829.html Edytowane przez Oliweczka1985 Czas edycji: 2012-05-24 o 08:22 |
||||||
|
|
|
#1208 |
|
Wtajemniczenie
|
Patik ją klikam od rana. Rano nie było cię na liście, ale już jesteś
|
|
#1209 |
|
Rozeznanie
|
eveewe trzymam kicuki za szczesliwe rozwiazanie
Oliweczka dziekuje za odp-własnie!Możę takie pulpeciki z indyka z koperkiem lub innych wariacjacj natchn elas mniegratulujemy zabków!I dobrych wynikow TSH! ![]() Ewce do dwóch dolnych jedynek dołączyły dwie gorne jedynki a dwie dwójki przeswituja ![]() I od tygodnia dwie drzemki w ciagu dnia sa w łóżeczku!Wczesniej bjanie i inne cuda a teraz zasypia sama Ewka wchodzi po schodach, wsina sie na kanapy-komplety wypoczynkowe sa jej ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- tez Wam klikam ![]() lili83,iustyna1Wy sie chyba nie kładłyscie spac, co?Beatke trzeba klikac bo jej nie ma! Jeszcze 30 min...ja sie stresuje,a pieleszka chyba teraz umiera ze strachu...
|
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się.
Patik nie wiem czy 37,2 to stan podgorączkowy u dzieci z tego co pamiętam to dziewczyny pisały że 38 to dopiero stan.HANIA !! ![]() Ewevee przykro mi w sprawie taty
|
|
|
|
#1211 |
|
Wtajemniczenie
|
Isiaok ją spalam
. Nie można na siebie klikać. Mi klikają bracia i rodzice i znajomi braci ją jak mogę to klikam na nasze dziewczyny. Zuza nie chciała pulpetow jak ugotowałam . A dobre były, bo Kuba zjadł. Oliweczko ją nie pomogę z all, bo z komórki teraz wizaz przeglądam.
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, dzięki za odp
Edytowane przez Oliweczka1985 Czas edycji: 2012-05-24 o 08:55 |
|
|
|
#1213 |
|
Zadomowienie
|
HANIU wielkie wielkie kciuki!!! powodzenia
Pieleszko - trzymaj sie, bedzie dobrze zobaczysz Paticzku - jestem pewna, ze to zle pobranie, nie smutaj sie, jak zrobicie jeszcze raz badania to wszystko sie wyjasni eveevee - ellika - brawa dla tej Pani za pierwsze kroczki! ![]() moja panna Blana wlasnie spi dluzej niz 25min, szok! oby jej tak zostaloona generalnie tak malo spi (w nocy tez), ze juz zaczynam sie martwic, czy aby urosnie...
Edytowane przez meszsares Czas edycji: 2012-05-24 o 09:22 |
|
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Haniu ![]() Gadałam własnie przez telefon z tżtem i znowu stoczyliśmy bój o weekend. On ma do mnie żal i pretensje, że cały znów w szkole. I muszę być, bo chodzi o wpisy. Cholera, może ma i rację. Teraz wychodzi o 6 rano i wraca po 22 do domu. I w week też się miniemy, a miał taki fajny plan na niedzielę: basen i jakieś lody. Ehhh
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#1215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze nic nie wykielkowalo, poczekam jeszcze z tydzien. truskawki kwitna dopiero, szczypiorek ma dwa dni dynia i cukinia podarowana przez sadsadke, ktora napikowala za duzo, rosnie. reszty nie widac.---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- mozna jak sie wylogujesz z wizaża
|
|
|
|
|
#1216 | |||
|
Zadomowienie
|
Bry Kuny
Hania już pewnie operowana trzymam mocne kciuki!!! Cytat:
Cytat:
Cytat:
jakby troszeczkę achhhhh
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
akcja na dzis - trzymamy kciuki za operacje i co piec minut je puszczamy by klikac, szczegolnie na beatke i patik, bo spadaja
|
|
|
|
#1218 |
|
Wtajemniczenie
|
i Agadus, bo jej nie ma wcale.....
|
|
|
|
#1219 |
|
Wtajemniczenie
|
Monia a mi się wydaje, że takie akcje Złosiu wykrywa i potem wylatują ludzie z konkursu. Ja nie kombinuje. Nawet nie proszę tż zeby od siebie klikał, nie chcę wylecieć
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
Eweee jaki kupiłaś ten fotelik na rower?
|
|
|
|
#1221 |
|
Wtajemniczenie
|
aaa my też walczymy z ogródkiem, tylko u nas to ogarniania bajzlu po budowie
. Prawdziwy ogródek zacznę robić za rok.Monia nadal jestem w szoku jak dużą masz działkę (tak jak pisałam, większą od naszej budowlanej ), u nas takie pikusie ludzie mają
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
Operacja już trwa?
Czekam aż sara uśnie i sama się kładę. Monia system wyłapuje wszystkie takie machlojki z głosowaniem. Na koniec robią porządek z takimi osobami..chyba tak nie robisz ![]() aha. Co do kodów z rossmana, przypomniało mi się: na wątku rossmanowym dziewczyny pisały że jeden kod jest wielokrotnego użytku. Więc możemy się tu dzielić kodami jak ktoś ma i kupować na jeden i ten sam, ważne aby w różnych drogeriach. Mają coś niedopracowany system.. Marina a nie możesz dać komuś indeksu?
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie to usuwanie klikow z jednego ip jest głupie. bo np. w rpacy 3 kompy maja to samo łącze i ip (n. nie sciagne nic innymi kompami jak sciagam u siebie z jakegos serwera ktory ma limity do jendego IP). wiec jakby glosowala na mnie kolezanka to juz nie moze... a wlasciwie moze ale usuną jej głosy. ten system jest niekonsekwentny. najlepiej jakby zlosiu zrobil jakis limit (nie wiem, 10 klikow z danego IP) i po tym limicie juz wyskakiwlo okienko ze nie mozna wiecej klikac. no i oczywiscie - ja tak nie robie
(ale nie zawsze to system wyłapuje, łapie tylko jak naprawde duzo ktos ma z jednego ip, kiedys byla jakis konkurs ze duzo ludziom polecialo pod koniec )
|
|
|
|
#1224 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
klikam na was ![]() podajcie jakieś linki fajne na prezenty roczkowe
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
tak sobie teraz mysle - a zlosiu nie usunie tych naszych klikow jak ciagle glosujemy na znajomych? tez przeciez z jednego IP leci...
patik i beatka spadaja, agadus nie ma, zrobmy cos z tym!!! |
|
|
|
#1227 |
|
Zadomowienie
|
Cześć.
Pieleszka trzymam mocno kciuki i cały czas o Was myślę Patik kurcze, nie fajnie, że Sarka chora, ale na pewno leki załatwią problem )a może to faktycznie tylko złe pobranie? Oliweczka za 7. ząbka ![]() Beatka Ty nasz mały majsterkowiczu, nawet zabawkę naprawisz , za egzamin kciuki zaciskam eweeve dla Marysi za stanie ![]() Dziubek Klikam, klikam, klikam
Edytowane przez karolinee1983 Czas edycji: 2012-05-24 o 10:09 |
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
Była Miss Świata, popularna i osiągająca sukcesy aktorka, żona syna jednego z najsłynniejszych hinduskich aktorów, przez wielu uznawana za najpiękniejszą kobietę świata została oskarżona o zdradę narodową. Powodem nie było szpiegostwo na rzecz innego kraju, czy zabójstwo głowy państwa, ale problem wydawałoby się bardzo prozaiczny.
Otóż Aishwarya Rai Bachchan naraziła się milionom swoich fanów tym, że siedem miesięcy po urodzeniu dziecka wciąż nie przypomina dawnej siebie, sprzed okresu ciąży. (info z wp) nie jest łatwo byc celebrytką po urodzeniiu dziecka...
|
|
|
|
#1229 |
|
Zadomowienie
|
hej
Haniu, trzymam najmocniej jak umiem ![]() pieleszko, będzie dobrze ![]() dzisiejsze misiaki pluszaki dla: Jasia Kingi Zuzanki ![]() zapomniałam napisać że parę dni temu tz looknal na ekran i zapytał, o co chodzi z tymi kunami w tytule TAJEMNICA! Beatko za egzamin 83monia, no "przegięła", jak mogła nie wrócić do formy w takim czasie ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- widzę że piszecie że Sara patikowa chora, no to dołączam do kciuki tryzmających Sarcia ![]() i idę szukać wpisu co się dzieje, bo nie nadrabiałam i nic nie wiem....
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
Sara od rana zrobiła dwie rzadkie kupy, takie sraczkowe. Jedna wyszła bokiem. Jeść nie bardzo chce, pare łyżek kaszy od rana. Daje jej dużo pić.
Czy na dwór mogę z nią wychodzić wogóle?
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

12.06.2010

Dziubasku, trzymam kciuki żeby się wszystko ułożyło!!

zdarzyło się to tylko raz, ale strachu napędziła, nie spałam prawie, czuwałam nad nią. Nie wiem dlaczego wymioty. Stan podgorączkowy też był 37,2 może od zębów

oby jej tak zostalo

zębole