|
|
#3001 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann - cz. XIII
Cytat:
Te mniejsze były właśnie z takim napisem i się zaczęłam zastanawiać, czemu opakowania są inne Póki co włosy są ok, chyba się polubimy
|
|
|
|
|
#3002 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, mam pytanie - czy w Rossmannie dostanę jakiś porządny szampon do włosów z mocznikiem w składzie???
|
|
|
|
#3003 | |
|
Kociara
|
Cytat:
Ja mam Isanę z babassu, ale bardzie polecam pomarańczowego Syossa: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...nditioner.html |
|
|
|
|
#3004 |
|
Klientka w krawacie
|
Szamponu z mocznikiem w Rossie nie ma, jest tylko krem do rąk i krem do twarzy na noc... Proponowałabym poszukać w aptekach- Eucerin ma chyba szampon z mocznikiem.
|
#3005 |
|
Raczkowanie
|
Podpowiedzcie gdzie szukac tych nowych eliksirów Elfa ??? Byłam w poniedziałek w Rosmanie i nie mogłam ich znalezc
Jutro mam zamiar ponowic akcję poszukiwawczą więc będę wdzięczna za wskazówki
|
#3006 |
|
Przyczajenie
|
dziekuje za odpowiedz
|
|
|
|
#3007 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#3008 |
|
Zakorzenienie
|
Jest u Ciebie balsam jajeczny??? U mnie jest tylko miodowy i lawendowy bodajże, a jajecznego szukam od dobrych kilku tygodni w osiedlowych drogeriach... niestety bezskutecznie.
|
|
|
|
#3009 |
|
Klientka w krawacie
|
Tfu, pomyliłam się. To odżywka jajeczna była (w nowym opakowaniu), a nie balsam.
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3011 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zwłaszcza w tych większych. W ogóle u mnie dużo Joanny- zele, peelingi, balsamy.
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
|
#3012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żeby nie było offtopu i ja nabyłam isanę masło kakaowe - pysznie pachnie lodami straciatella i jest bardzo wydajne. Nie wiem kiedy zużyje te 500 ml
|
|
|
|
|
#3013 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Również włosy myję codziennie, ale olejuję 2-3 w tygodniu. Maski, odżywki, wcierki, serum, jedwabie - są na porządku dziennym. Kurde, no to na efekty widocznie muszę dłużej poczekać. Myślałam, że o wiele mniej będa mi się włosy puszyć. ![]() Czy któraś z Was potrafiłaby odpowiedzieć na moje pytania z poprzedniej strony (dot. konkursu z rossnet, w którym można było wygrać podkład). ![]() . Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2012-05-23 o 23:32 |
||
|
|
|
#3014 |
|
Raczkowanie
|
hej mam pytanko : używała któraś z Was tego kremu ?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-na-dzien.html jest on w rossmanie i w jakiej cenie ? ![]() wygrałam w konkursie ten krem ale na noc ![]() chciałam na dzień....i nie wiem czy można takiego uzywać jednak na dzień ?? szkoda mi go...ale na noc uzywam cos innego a nie wiem co zrobic z tym kremem
|
|
|
|
#3015 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
|
#3016 |
|
maskott
|
|
|
|
|
#3017 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
![]() Możecie mi przypomnieć ile kosztowała Isana z mocznikiem w CND? |
|
|
|
|
#3018 |
|
maskott
|
|
|
|
|
#3019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3020 |
|
Przyczajenie
|
Ma któraś może kod na Nivea Sun, Mleczko po opalaniu, 200 ml ? Był 22 maja, przegapiłam...
Odnośnie braku produktu, który powinnyśmy otrzymać w gratisie, to moim zdaniem zależy to od kasjerki. Czasami nawet nie powiedzą mi, że coś powinnam dostać w gratisie. Innym razem przeprosiła mnie, że już gratisy się skończyły. Akurat to był ostatni dzień promocji, więc rozumiem. W zamian zaproponowała mi wybór z kilku produktów. |
|
|
|
#3021 |
|
Raczkowanie
|
prosze kod na mleczko 2972305075176
|
|
|
|
#3022 |
|
Rozeznanie
|
Czy któraś z was kupowała już ten krem z kodów? Już pisze o co mi chodzi, ja wczoraj byłam raz i kupiłam bez problemu, a potem poszłam jeszcze raz (bo siostra dla synka chciała), i juZ drugi raz ten kod nie chciał działać. Pytałam kasjerkę jak to możliwe bo przecież te kody można było parę razy wykorzystać a ona odpowiedział że tak było do niedawna ale było zbyt dużo naciągnięć i teraz kody są jednorazowe
|
|
|
|
#3023 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję za kod!
Czy ktoś może potwierdzić słowa neusia83? Nie wybierałabym się wtedy po to mleczko. Już miałam kiedyś żenującą sytuację w Rossmannie. Podałam kasjerce napisany na kartce kod, a ta zaczęła się śmiać, że to musi być wydrukowane! Każdy przecież może przyjść i przynieść taki kod. No cóż miło mi nie było. Szczególnie, że kolejka była dość spora. Nawet kierowniczka mnie wyśmiała. Poprosiłam o przyniesienie regulaminu i wskazałam im punkt, że można przynieść spisany na kartce. Przeprosiły. Ale kuzynka w ten sam dzień u tej samej kasjerki miała taki sam problem. Też ją wyśmiała, kierowniczka też. Pozostawię to bez komentarza... |
|
|
|
#3024 |
|
szef wszystkich szefów
|
|
|
|
|
#3025 |
|
Raczkowanie
|
Może źle rozumuję, ale myślę, że nie mogą narzucić odcienia podkładu. Co mi po takiej nagrodzie, skoro podkład będzie dla mnie zbyt jasny/ciemny. Dziewczyny,dzięki Waszej ożywionej dyskusji przypomniało mi się o konkursie, sprawdzam wyniki i .... wygrałam Manhattan Powder Mat!
![]() Moja pierwsza wygrana, ale w sumie wzięłam udział dopiero w 5-6 konkursach. Także wielki sukces! Teraz kochane mam pytanie, jak można tenże puder odebrać? Legitymujemy się dowodem osobistym? Bo na maila nic nie dostałam ( żadnego potwierdzenia ani nic). Mam dwa problemy:1) Pisze jak byk, że nie podałam miejsca odbioru (byłam pewna, że wypełniłam pole z drogerią!) - mam do nich napisać? Na jakiego maila? Może wystarczy, że pójdę do osiedlowej drogerii, zobaczą że jestem z tej samej miejscowości i dadzą mi bez problemu podkład? 2) Tak dokładnie podkład wygrała moja siostra, ale wyjechała na wczasy za granicę i prędko nie wróci. Czy jest możliwość, abym za nią odebrała? Muszę mieć jej dowód, czy wystarczy że skumają, ż epod jednym dachem mieszkamy i mamy to samo nazwisko? A gdyby przesłała mi na maila skan swojego dowodu osobistego? Dziewczyny, poratujcie dobrą radą, bo nigdy nic nie wygrałam! [/QUOTE]Jeśli chodzi o wybór drogerii to musisz odpisać i podać drogerię bo nikt się nie domyśli gdzie będziesz odbierać nagrodę, chyba na adres portal@rossnet.pl a jeśli chodzi o to że wygrała twoja siostra to musisz mieć od niej upoważnienie że taką nagrodę możesz za nią odebrać. [perfectaA]913678[/perfectaA] |
|
|
|
#3026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Polecam gorąco maść z wit. A super nawilża i włoski są po niej boskie. Musze pomyśleć jeszcze o zabezpieczaniu końcówek ale ciągle nie mam na to czasu i boję się obciążenia. Głowa do góry i olejujemy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3027 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie musisz mieć wydrukowanego kodu możesz mieć spisany a reakcją kasjerki się nie przejmuj. |
|
|
|
|
#3028 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
Jeśli chodzi o wybór drogerii to musisz odpisać i podać drogerię bo nikt się nie domyśli gdzie będziesz odbierać nagrodę, chyba na adres portal@rossnet.pl a jeśli chodzi o to że wygrała twoja siostra to musisz mieć od niej upoważnienie że taką nagrodę możesz za nią odebrać. [perfectaA]913678[/perfectaA][/QUOTE] Ja też wygrałam w tym konkursie, ale nie spamuję na każdej stronie jedno i to samo. 13go czerwca wszystkiego się dowiemy. Myślę, że nie bez powodu napisali odcienie przy tych podkładach... Swoją drogą, gdyby któraś nie mogła spać i pobrać kod na jutrzejszy szampon, byłabym wdzięczna
|
|
#3029 |
|
Przyczajenie
|
Ja się ich reakcją nie przejęłam. Bardziej zdziwiło mnie zachowanie i niewiedza kierowniczki. To było już z rok temu i tyczyło się tylko jednej kasjerki, inne bez problemu wpisywały.
Spróbuję dziś wykorzystać kupon, zobaczymy czy przejdzie.
|
|
|
|
#3030 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.

Te mniejsze były właśnie z takim napisem i się zaczęłam zastanawiać, czemu opakowania są inne
Póki co włosy są ok, chyba się polubimy

Jutro mam zamiar ponowic akcję poszukiwawczą
więc będę wdzięczna za wskazówki

Ciekawa jestem jak sprawa przedstawia sie u Ciebie.