|
|
#4291 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
Cytat:
Będę bardzo wdzięczna za info o bransoletce, dzięki ![]() Do ołtarza mnie tata prowadzi. Chyba to tak raczej dziwnie było gdyby przed nami szła... Stąd właśnie moje wątpliwości.
|
|
#4292 |
|
Raczkowanie
|
Świetne te zaproszenia!!
|
#4293 |
|
Raczkowanie
|
mnie tez tata bedzie prowadzil do oltarza a przed nami bedzie szla dziewczynka z chlopczykiem tylko po protu trzy kroki musi byc przerwy miedzy nami tak samo bylo u szwagierki tata ja prowadzil a przed nimi szedl chlopczyk z obraczkami..
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
Z pozoru to tylko kawałek plastiku
ale różni się od tradycyjnej szczotki i to bardzo. Z tradycyjnych miałam różne i ta bije je wszystkie na głowę. Nie szarpie, nie wyrywa włosów, nie targa kołtunów tylko je rozplątuje (!), a przy okazji przyjemnie masuje skórę głowy (masuje, nie drapie ). Testowałam ją w ekstremalnych warunkach - np. po wietrznym spacerze który odbywałam z rozpuszczonymi, skłonnymi do plątania włosami. Nie wiem jak to opisać... TT nie wchodzi zębami od razu przez włosy aż do skóry, tylko rozczesuje tak jakby warstwa po warstwie. Te elastyczne ząbki odginają się kiedy trafiają na kołtun, zamiast się na nim zaczepiać - wystarczy kilkanaście razy tak "pogłaskać" kołtun tą szczotką, a ona wyciąga z niego włosek po włosku. Mam nadzieję, że to co napisałam jest dla Was zrozumiałe No i ogólnie włosy po TT są wygładzone, błyszczące. Trudno to opisać i wiem też, że ciężko w to uwierzyć, ale ręczę zwłaszcza posiadaczkom długich czupryn - jak raz przetestujecie TT (zwłaszcza na włosach splątanych), od razu zauważycie różnicę Moja nieznosząca czesania chrześnica również jest nią zachwycona ![]() Rewelacyjne te zaproszenia! sama robiłaś? jak? gdzie?
|
|
|
|
#4295 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4296 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i wielkie za cytowanie ![]() http://allegro.pl/listing.php/search...&category=1429 proszę jak by któraś chciała tą szczotkę to znalazłam na allegro
Edytowane przez wybOrOowa Czas edycji: 2012-05-24 o 13:57 |
||
|
|
|
#4297 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki tak sobie dziś przeglądam w pracy rózne stronki i natrafił na wzór winetki zbiorowej ( jesli winetka może byc zbiorowa
) co o tym myslicie ?? Nie chodzi o wykonanie i wogóle tylko samą koncepcje. My mamy połowę stołó ustawionych od okna do sali czyli przy winetkach pojedyńczych bedzie niezłe zamieszanie zeby dojzeć kto siedzi pod samym oknem i pomyslałm o czyms takim czy się wygłupie co wy na to ???wyborowa jakias alternatywa dla twojej teściowej :P Edytowane przez engi111 Czas edycji: 2012-05-24 o 14:33 |
|
|
|
#4298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcę usadzić gości przy konkretnych stołach (i w konkretnych gronach), ale bez narzucania im konkretnego krzesła i sąsiada
|
|
|
|
|
#4299 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, muszę się pochwalić że załatwiłam dokumenty w urzędach i byliśmy w urzędzie stanu cywilnego spisać te papiery do księdza, no i postanowione już że oboje pozostajemy przy naszych nazwiskach a dzieci będą nosiły dwuczłonowe nazwisko: moje-teżeta
|
|
|
|
#4300 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4301 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4302 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
to chyba tak nie działa. nie spotkałam się z tym nigdy. ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- wiecie ze ja w pracy jak dzwonie, czy mam spotkanie to jade z panienskim? nie moge sie przestawic na nazwisko tż |
||
|
|
|
#4303 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaproszenia są genialne powinnaś dostać za to wstydzenie sie ale że są takie piękne i jeszcze za sukces z cytowaniem odpuścimy Ci tym razem ![]() Cytat:
Cytat:
ale od dziecka nie cierpie ich rozczesywać a są ciagle splątane ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4304 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale Twojego maratoniku Ci zazdroszczę ![]() Jeszcze dodatkowego stresa mam przed moim panieńskim, który jest w tą sobotę a ja nic nie wiem...co gdzie i jak Nienawidzę takiej niewiedzy Dostałam tylko radę, żeby założyć seksowną bieliznę więc już się boje co te moje baby wymyśliły
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
||
|
|
|
#4305 |
|
Rozeznanie
|
Cześć, cześć
Wpadam na sekundkę. wybOrOowa ładnie wyglądasz w sukni, dekolt jest świetny, dół wydaje się bardzo ciężki - mam jednak nadzieję, że to tylko wrażenie i w rzeczywistości suknia jest lekka. fryzura trochę za mocno potargana, ale jeśli loczki będą lepiej skręcone to będzie fajnie malaOlaa to, że uważam, że w szpilkach kobieca sylweta ładnie się prezentuje, to nie znaczy, że Ty w płaskich butach będziesz wyglądała źle! jesteś wysoka, więc pewnie masz długie nogi, no i to jest zupełnie inna bajka... na pewno superlaska z Ciebie i na ślubie będziesz najpiękniejsza! ja przy moich 167cm w płaskich butach wyglądam jak krasnal, dlatego uwielbiam szpilki monika860902 ja nie będę miała stanika pod suknią. mam wszyte miseczki i to mi wystarczy. nawet gdyby "coś" miała wyskoczyć (choć materiału do skakania nie ma za wiele ale Twój gorset jest dopasowany, więc jeśli dobrze trzyma piersi, to pewnie też bym zrezygnowała z cyckonosza było pytanie o kwiaty dla świadkowej - ja nie zamawiam, u nas nie ma takiego zwyczaju, a ja nie mam takiej potrzeby ![]() wczoraj byłam u orto - jutro będę miała ściągnięty aparat z dolnych zębów, a z górnych w przyszłym tygodniu poszliśmy wczoraj z TŻtem do spowiedzi - poprosiliśmy xiędza o rozmowę, bo nie chcieliśmy spowiadać się w czasie mszy. najpierw poszedł TŻ, trwało to chyba z pół godziny. później ja. mówiłam swoje grzechy, nie wspomniałam o współżyciu, ale ksiądz zapytał. powiedziałam prawdę, pytał czy kiedyś się już z tego spowiadałam - zgodnie z prawdą powiedziałam, że odbyłam kiedyś taką spowiedź, podczas której rozmawiałam z księdzem o współżyciu, powiedziałam wtedy, że nie odczuwam tego jako grzech, no i tamten ksiądz udzielił mi rozgrzeszenia. później już nie mówiłam o tym podczas kolejnych spowiedzi i przyjmowałam komunię. no i wczoraj ksiądz powiedział, że skoro razem mieszkamy, to nie ma sensu, żebyśmy teraz dostali rozgrzeszenie, bo pewnie nie zmienimy naszej "grzesznej" sytuacji - mamy przyjść dzień przed ślubem, wtedy dostaniemy rozgrzeszenie i będziemy mogli zacząć nowe życie z czystą kartą. może nie powinnam Wam o tym mówić, ale może komuś przyda się taka informacja... kupiliśmy wczoraj szampany (Dorato - w Tesco 9,99zł/0,75l) i wina (Beauvillon - też Tesco, 14,99zł/l białe i czerwone półsłodkie; różowego już nie było, ale kupimy w Kauflandzie albo w Biedrze - podobne Le Carillon). dostaliśmy 5% rabatu i w gratisie ananasa no i to chyba tyle. trzymajcie się ciepło dziewczynki i niech Wam dni mijają przyjemnie, a przygotowania idą sprawnie
|
#4306 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, że załatwione---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
super, że aparacik zdejmą ![]() Zapomniałam Wam się pochwalić, że ja też mam pierwszą spowiedź za soba- było strasznie No to Dziewczynki teraz za mnie kciuki trzymajcie... oddałam obrączkę do zmniejszenia bo jednak za duża była- dziś byłam odebrać- zmniejszyli tylko GRAWERKĘ SPOLEROWALI!!!!!!
|
|
|
#4307 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy wy musicie już całość płacić za salę? Cytat:
Cytat:
Jakoś nie rozumiem tej nowej mody z dwuczłonowymi nazwiskami (tym bardziej dla dzieci), ale może jestem człowiekiem "starej daty". Wiadomo jak dziewczyna nie chce zmieniać nazwiska to spoko... A właśnie z ciekawości....jak twoje dziecko wyjdzie za kogoś z dwu członowym nazwiskiem i zdecydują, że dziecko będzie mieć ich nazwiska to wtedy nie sądzę, żeby były cztero członowe???... wtedy chyba panieńskie matki się odcina co nie? wybaczcie moje niezrozumienie pod tym kątem, ale ja bym zastrzeliła rodziców jakby dali mi dwu - członowe nazwisko (a za granicą to już kompletna porażka!) [/QUOTE] Kasioonya - u mnie jak ksiądz usłyszał, że razem mieszkamy to nie dał rozgrzeszenia... wam poprzednim razem wam dał, a teraz nie... pokręcone to trochę dlatego ja tylko raz pójdę przed ślubem... Ja dziś pożegnałam się z pracą na ponad dwa tygodnie. Nawet była niespodzianka! Dostałam kartkę, orchideę, czekoladki, kajdanki z futerkiem (oczywiście różowym) i jeszcze czerwono czarna podwiązkę... wyściskali mnie za wszystkie czasy i bez zdjęć w pracy nie mam się co pokazywać za dwa dni lecimy do PL, może w końcu Tż zabierze mnie na pokaz fontanny we Wrocku, bo jakoś zawsze brakowało czasu ... A i do tego wszystkiego zostałam ciocią! Mojemu najbliższemu kuzynowi urodziła się córeczka ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
też mam od nich obrączki i wszystko było tak jak się umówiliśmy. To, że akurat tak się zdarzyło (oczywiście rozumiem nerwy, bo pewnie też była bym zła) nie znaczy, że za każdym razem tak jest...
|
||||
|
|
|
#4308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
fajne prezenty no i gratuluję- CIOCIU
|
|
|
#4309 |
|
Zadomowienie
|
a pro po księży i spowiedzi, to jak byliśmy ostatnio u księdza to stwierdził, że wykreśla nam tą spowiedź miesiąc przed ślubem bo po pytaniu czy mieszkamy razem przyznaliśmy że tak i kazał się tylko wyspowiadać dzień przed ślubem
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
|
|
|
#4310 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spodziewaj się... niespodziewanego... Cytat:
![]() Brawa za zakupy no i za spowiedz przede wszystkim ![]() Zapomniałam Ci jeszcze napisać ze bardzo cieszę sie z Twojego aparatu a właściwie jego braku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jedyne co mi sie nie podoba w naszej sali to to że kwotę za wesele musimy zapłacić właśnie 2 tygodnie przed ślubem :/ No to miałaś dzień pełen wrażeń i super prezenty ciociu
Edytowane przez Pradip Czas edycji: 2012-05-24 o 20:49 |
||||
|
|
|
#4311 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
jak masz jakiś pomysł to pisz ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Muszę się Wam pochwalić....byłam dzisiaj w douglasie i mam już makijaż ślubny!!!! Teraz wiem, że to ten! Hurrrrraaaaaaaaa!!!!!!!!! ! aaaa...i kupiłam sobie błyszczyk już do makijażu ślubnego
|
|
#4312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super pokazuj
|
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4316 |
|
Raczkowanie
|
Viollet87, Malgos_12 chyba się skuszę na tą szczotkę
. A jak będzie do dupy to . Nie no żartuje Dzisiaj podcięłam u fryzjerki włoski bo miałam już straszne końcówki no i do ślubu już nie obcinam .A i umówiłam się wstępnie na ślub na godzinę 11 - makijaż + fryzura w 1 salonie. Na próbną też pójdę od razu na to i na to żeby mieć obraz całości. Zdecydowałam się na fryzurę na bok (loki, fale) coś jak w załączniku. A na poprawiny wyprostuje (na co dzień chodzę w prostych i oczywiście nie rozstaje się z prostownicą). [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34298428] piekna! taka delikatna, zwiewna. cudna! [/QUOTE] Dzięki ![]() Jak tylko zamówię i przyjdzie to wkleję zdjęcie Tusia a Ty ile przed ślubem miałaś sukienkę w domu?
|
|
#4317 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja w końcu postanowiłam że biorę tą sukienkę z salonu do domu bo boje się że zgubią czy coś.. ale podkreślę im że przed ślubem przyjdę na przymiarkę i poprawki. Tak więc możliwe że za tydz. o tej porze będę mieć sukienkę w domu A i nawet nie zauważyłam że wczoraj miałam 100dniówke!!! Dzisiaj zostało 99dni... ![]() ![]()
Edytowane przez qmpela86 Czas edycji: 2012-05-24 o 21:51 |
|
|
|
|
#4318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to Kochana teraz to już będzie z górki ![]() do mojego 22 dni....
|
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
To ja was na pewno przebiję, bo u mnie tylko 9 dni zostało!
|
|
|
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaa to juz zaraz
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.

Tak się rozpisałyście, że nie nadązam
Teraz mam tyle na głowie, że nie miałam kiedy do Was zajrzeć...ślub w przyszłym tygodniu... aż mnie ściska w środku jak sobie pomyślę 

ale różni się od tradycyjnej szczotki i to bardzo. Z tradycyjnych miałam różne i ta bije je wszystkie na głowę. Nie szarpie, nie wyrywa włosów, nie targa kołtunów tylko je rozplątuje (!), a przy okazji przyjemnie masuje skórę głowy (masuje, nie drapie
klik!
zresztą mam w domu taką piankę, która zmiękcza buty i takie narzędzia do rozciągania. Dziś już zamówiłam mniejsze, zobaczymy 

za to wstydzenie sie ale że są takie piękne i jeszcze za sukces z cytowaniem odpuścimy Ci tym razem 

Nienawidzę takiej niewiedzy