kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini! - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-24, 12:45   #301
MalaPikanteria
Zadomowienie

Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Nie, nie Pisałam już, że w sprawach sercowych wszystko jest super Chodzi o polską biurokrację i niesprawiedliwość w jednym. Nie mogę się doczekać przeprosin

Ja już byłam na wątku krytykowana za to ile jem, ale po prostu nikt mnie nie rozumie. Zazdroszczę dziewczynom, które chudną, jedząc normalnie. U mnie się to nie sprawdza..

Znowu się opalisz! Czuję, że zostaję w tyle!
Chociaż.. zapowiadają załamanie pogody, więc ciekawe czy uda się Twojej Małej złowić "lybę"
Ja chudłam jedząc normalnie tylko jak pracowałam w chłodni, ale to rzecz jasna "zasługa" pracy fizycznej i powrotów do domu

Właśnie boję się wyłazić na slonce po tym oparzeniu, na dekolcie nawet przy małym słońcu od razu wyskakują mi wodne bąbelki przedwczoraj wyłożyłam się na koc i opalałam.... nogi a reszta część ciała bylo w cieniu
Podejrzewam że skończy się tak, że TZ z chłopakami poleci nad wodę a ja z Małą pójdę do teściowej... Ale ma koło domu fajny plac zabaw więc może jakoś z tego wybrnę

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 13:11   #302
psyhe666
Zakorzenienie

Siemanko

Monia mega turbo gratki! Idziesz jak burza!

U mnie dieta też całkiem nieźle Jutro się wtarabanię na wagę
No i co najważniejsze........ Z nauką idę do przodu jak Monia z wagą

Loriette, jak to w końcu z Tobą i M. jest? Bo się pogubiłam

Omg Wczoraj miałam mega stresa.... Wróciłam ze spaceru i usiadłam do notatek ... Za chwilę dostaję smsa od koleżanki, chcę odłożyć już tel, a tam połączenie nieodebrane od................ Od najbardziej znienawidzonego faceta, który Wam się najbardziej podobał I mnie też
Nie wymieniajcie inicjału, bo znowu będzie jakaś turbo akcja, że ktoś kojarzy po literce imienia czy coś
Ciekawe co chciał.
Zaburzył mój wewnętrzny spokój, ale mam nadzieję, że się po prostu pomylił.
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 13:24   #303
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Siemanko

Monia mega turbo gratki! Idziesz jak burza!

U mnie dieta też całkiem nieźle Jutro się wtarabanię na wagę
No i co najważniejsze........ Z nauką idę do przodu jak Monia z wagą

Omg Wczoraj miałam mega stresa.... Wróciłam ze spaceru i usiadłam do notatek ... Za chwilę dostaję smsa od koleżanki, chcę odłożyć już tel, a tam połączenie nieodebrane od................ Od najbardziej znienawidzonego faceta, który Wam się najbardziej podobał I mnie też
Nie wymieniajcie inicjału, bo znowu będzie jakaś turbo akcja, że ktoś kojarzy po literce imienia czy coś
Ciekawe co chciał.
Zaburzył mój wewnętrzny spokój, ale mam nadzieję, że się po prostu pomylił.
oj chciałabym widziec Twoją minę jak zobaczyłas od kogo to połączenie
Dobrze, że Ci nauka idzie

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-24, 13:41   #304
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Boję się powiedzieć jak jest, żeby potem nic się nie zmieniło Wystopowałąm ze swoim zaangażowaniem, zrobiłam się lekko obojętna - działa tak jak powinno działać ponad rok temu.
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
oj chciałabym widziec Twoją minę jak zobaczyłas od kogo to połączenie
Dobrze, że Ci nauka idzie
Ja też!

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.

Edytowane przez Loriette
Czas edycji: 2012-05-24 o 13:52
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 13:51   #305
psyhe666
Zakorzenienie

Loriette czyli jesteście razem i póki co jest ok?
so trójka maybe.

Stary 2012-05-24, 14:10   #306
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Loriette czyli jesteście razem i póki co jest ok?
Tfu, tfu - tak.
Ja mu powiedziałam: "M. będzie co będzie..", a On skwitował mnie: "Będzie co będzie, ale na pewno będzie". Puściłam to trochę mimo uszu, żeby sobie nie myślał.

Naczelny proponuje mi pracę z wynagrodzeniem.. I co prawda nie jako dziennikarz, ale chyba się skuszę... Lubię wyzwania!

Edytowane przez Loriette
Czas edycji: 2012-05-24 o 16:29
Stary 2012-05-24, 15:57   #307
karola_plm
Rozeznanie

No i masz... kolejne śniadanie przeze mnie przeleciało, byłam blada jak ściana.. więc poczłapałam się do lekarza, wyszłam ze zwolnieniem do jutra i górą leków do wykupienia. Lekarz stwierdził, że mu to wygląda na jakąś bakteryjną infekcję. Jestem w domu i doprowadzam się do porządku.

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 16:39   #308
aniabaniaa
Zakorzenienie

Karola, no co Ty, no co to się z Tobą dzieje?! koniec chorowania! przed nami kolejny weekend! :P

Laura, a jaka to praca? bierz, masz teraz sporo wolnego czasu, a zawsze to jakieś doświadczenie + własne pare zlotych

Psyhe, pewnie liczy na to że się odezwiesz

Śmietana, a gdzie Twoja przyjaciolka trzyma ta krowe?! ma jakas łąke, jest jej pastuchem?! moze nawet... DOI JĄ?! jak jej wymyslisz imie, to bedzieesz jej matka chrzestna, a to zobawiazuje Cie do wypasania jej . niezla faza. prawie jak Aga&Julian

nie wiem co jeszcze mialam napisac ;(

A! Pikanteria, na ryby?! bylam kiedys na zawodach z moim dziadkiem, zajelam przedostatnie miejsce ostatnie zajela moja kolezanka ktora bawila sie ze mna barbie
sprobuj, fajnie jest

no i nie wiem co wiecej

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 16:55   #309
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Tfu, tfu - tak.
Ja mu powiedziałam: "M. będzie co będzie..", a On skwitował mnie: "Będzie co będzie, ale na pewno będzie". Puściłam to trochę mimo uszu, żeby sobie nie myślał.

Naczelny proponuje mi pracę z wynagrodzeniem.. I co prawda nie jako dziennikarz, ale chyba się skuszę... Lubię wyzwania!
Co to za praca?
Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
No i masz... kolejne śniadanie przeze mnie przeleciało, byłam blada jak ściana.. więc poczłapałam się do lekarza, wyszłam ze zwolnieniem do jutra i górą leków do wykupienia. Lekarz stwierdził, że mu to wygląda na jakąś bakteryjną infekcję. Jestem w domu i doprowadzam się do porządku.
jeja, Rybko kuruj się nam i szybko wracaj do zdrowia!
Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość

A! Pikanteria, na ryby?! bylam kiedys na zawodach z moim dziadkiem, zajelam przedostatnie miejsce ostatnie zajela moja kolezanka ktora bawila sie ze mna barbie
sprobuj, fajnie jest

no i nie wiem co wiecej
pojadę o ile będzie pogoda
Tylko TZ chciał zrobic meski wypad

Co robicie żeby mieć ładne, mięciutkie stópki?

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-24, 17:46   #310
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko TZ chciał zrobic meski wypad

Co robicie żeby mieć ładne, mięciutkie stópki?
1. no taaaaaaak a nie przeszkadzasz im na tych ich męskich wypadach?
ja psuję większość męskich wypadów w wydaniu mojego tza

2. uu to jest u mnie temat tabu hehe. dopóki nie chodzę na boso to jest ok wystarczy kilka razy wymoczyc stópki w cieplej wodzie z nie wiem, szarym mydłem, albo czyms co ma wlasciwosci zmiekczajace. jak podeschna tre piętki delikatna tarką, hardcorowe zle na nie dzialaja na noc nakladam krem. wlasciwie zawsze nakladam krem. chyba czesciej niz na dlonie :P krem polecam z rossmana, 5% mocznika, oillan tez jest dobry, albo świetny jest wg mnie krem z natury z masłem shea, dla mnie jest dobry na wszystko, podczas gdy wiele osob nie jest z niego zadowolonych. duzo jest fajnych kremow. im mniej pachnace tym lepsze ;p jeszcze isana z zielona nakrętką

Stary 2012-05-24, 17:58   #311
psyhe666
Zakorzenienie

Stopy to moja obsesja
To chyba najbardziej zadbana część mojego ciała, a i tak się ich brzydzę
Pazurki muszą być ładnie obcięte, wypiłowane, pomalowane, stopy delikatne, miękkie, bez odcisków
Ja moczę w ciepłej wodzie z mydłem z masłem kakaowym (to płynnie Ziaja), później tarka, chwilę znowu moczę, maseczka relaksacyjna z lawendą na kilka min., później kremik skarpety na nogi i już Krem mam taki hmmm kuracja parafinowa na dłonie i stopy oliwkowa z tej wersji Avon planet spa, mam jeszcze krem z mocznikiem do stóp Scholl, krem z Orifamu do stóp arbuzowy chłodzący i też z Oriflamu do stóp właśnie rozgrzewający z cynamonem
so trójka maybe.

Stary 2012-05-24, 18:01   #312
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Laura, a jaka to praca? bierz, masz teraz sporo wolnego czasu, a zawsze to jakieś doświadczenie + własne pare zlotych
Cytat:
Co to za praca?
Praca w dziale marketingu, pół etatu, telefon służbowy i auto naczelnego do mojego użytku (z racji tego, że jest całe oznakowane logiem portalu + żebym jeżdżąc na spotkania nie buliła za paliwo). No i jak dla mnie pieniądze są bardzo satysfakcjonujące w porównaniu z innymi ofertami.

Cytat:
2. uu to jest u mnie temat tabu hehe. dopóki nie chodzę na boso to jest ok wystarczy kilka razy wymoczyc stópki w cieplej wodzie z nie wiem, szarym mydłem, albo czyms co ma wlasciwosci zmiekczajace. jak podeschna tre piętki delikatna tarką, hardcorowe zle na nie dzialaja na noc nakladam krem. wlasciwie zawsze nakladam krem. chyba czesciej niz na dlonie :P krem polecam z rossmana, 5% mocznika, oillan tez jest dobry, albo świetny jest wg mnie krem z natury z masłem shea, dla mnie jest dobry na wszystko, podczas gdy wiele osob nie jest z niego zadowolonych. duzo jest fajnych kremow. im mniej pachnace tym lepsze ;p jeszcze isana z zielona nakrętką
U mnie sezon letni wiąże się z zakrwawionymi piętami, także jest super.
Ale tak na poważnie to dzisiaj robię SPA dla moich stóp. Najpierw specjalną tarką trę martwy naskórek na sucho, potem stopy lądują w ciepłej wodzie z dodatkiem soli morskiej i oliwy z oliwek, a potem grzecznie siedząc przed laptopem mam stopy wysmarowane kremem z gliceryną, a na palce nakładam maść z witaminą A

Psyhol jak można brzydzić się swoich stóp? W ogóle - śpisz w tych skarpetkach? Bo ja w nich nie zasnę, NIE MA MOWY!

Edytowane przez Loriette
Czas edycji: 2012-05-24 o 18:02
Stary 2012-05-24, 18:04   #313
aniabaniaa
Zakorzenienie

Psyhe, mam podobnie, ale nie lubie moich stóp
jak idę gdzies w sandalkach to po godzinie mam wrazenie, ze już są brzydkie, całe w kurzu i ze zaraz zrobi mi sie odcisk

Stary 2012-05-24, 18:09   #314
psyhe666
Zakorzenienie

Loriette, często śpię w skarpetkach

Bania, nooo i zaraz są spocone, brudne, zakurzone i jak jest wery gorąco i dużo chodzenia to palce są takie troche czerwone

Wiecie co? Ja nie wiem jak ja sobie poradzę w przyszłości........ Brzydzą mnie moje, a co dopiero czyjeś! Nie mówiąc już o męskich
Najbardziej przeraża mnie ich duży, owłosiony paluch! (bez skojarzeń hahahaha)
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2012-05-24 o 18:13
Stary 2012-05-24, 18:14   #315
Loriette
Zakorzenienie

Myślałam, że z tymi sandałami/japonkami to tylko ja tak mam! Jak wrócę do domu i ściągnę buty to mam tak uwalone stopy! To są właśnie uroki mieszkania w świecie kopalń. Mam okno od strony głównej drogi na kopalnię i codziennie muszę wycierać kurze, bo jest taki syf. To co dopiero mówić o stopach

Hmm... mnie nigdy nie przeszkadzały męskie stopy, ale jeśli widzę zaniedbane paznokcie to koniec... A w rękach to już w ogóle.

Stary 2012-05-24, 18:28   #316
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
1. no taaaaaaak a nie przeszkadzasz im na tych ich męskich wypadach?
ja psuję większość męskich wypadów w wydaniu mojego tza

Ten rossmanowski z czerwoną nakrętką, chyba isany, balsam do ciała? Uwielbiam go do stóp . Wystarczy raz nałożyć grubą warstwę i skarpetki na noc i następnego dnia są fajne stópki . Tylko że ja jestem leniem i tak od miesiąca sobie mówię "dzisiaj już nałożę krem na noc na stopy" no i ciągle tego nie robię . Ale ja w ogóle nie lubię moich stóp . Są brzydkie, mam brzydkie, grube i krótkie palce i paznokcie też. I nie lubię chodzić z gołymi stopami po mieście. Co innego jak jestem na wakacjach w ciepłym kraju, ale tak np. na uczelnię to się nie mogę przekonać. Chcę ładne stopy

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Btw. Bania, jaki progres 8/14!

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Cytat:
Myślałam, że z tymi sandałami/japonkami to tylko ja tak mam! Jak wrócę do domu i ściągnę buty to mam tak uwalone stopy! To są właśnie uroki mieszkania w świecie kopalń. Mam okno od strony głównej drogi na kopalnię i codziennie muszę wycierać kurze, bo jest taki syf. To co dopiero mówić o stopach

Hmm... mnie nigdy nie przeszkadzały męskie stopy, ale jeśli widzę zaniedbane paznokcie to koniec... A w rękach to już w ogóle.
Ej, ja nie mieszkam w świecie kopalń, a efekty są podobne :|.

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Cytat:
Loriette, często śpię w skarpetkach

Bania, nooo i zaraz są spocone, brudne, zakurzone i jak jest wery gorąco i dużo chodzenia to palce są takie troche czerwone

Wiecie co? Ja nie wiem jak ja sobie poradzę w przyszłości........ Brzydzą mnie moje, a co dopiero czyjeś! Nie mówiąc już o męskich
Hahahaha Psyhe
Nigdy mnie jakoś nie brzydziły ani też nie kręciły męskie stopy

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 18:49   #317
karola_plm
Rozeznanie

Wrzuciłam foty z Wrocka, gdyby któraś nie miała linka, dajcie znać, podrzucę. Albo mogę rzucić w klubie Wrzucam też ciuchy na Allegro, ktoś mnie zbanuje jak wrzucę Wam linka w klubie? Ładne tuniczki mam.

Stary 2012-05-24, 18:56   #318
psyhe666
Zakorzenienie

Karola, w klubie chyba możesz wrzucić

Winyl, Właśnie sobie zrobię pedicure i manicure Walnę sobie czerwień na stopy, a na ręce nude

Wiecie co? Głupia jestem Tak sobie pomyślałam, że ... mógłby się odezwać, nie spotkałabym się z nim, ale bym miała satysfakcję, że powiedziałam nie
so trójka maybe.

Stary 2012-05-24, 19:20   #319
bita smietana
Zakorzenienie

Mam somersby!
Nie będzie banana od ewelki

psyhe, znam to uczucie

Stópki to mój kompleks
Stary 2012-05-24, 19:22   #320
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Karola, w klubie chyba możesz wrzucić

Winyl, Właśnie sobie zrobię pedicure i manicure Walnę sobie czerwień na stopy, a na ręce nude

Wiecie co? Głupia jestem Tak sobie pomyślałam, że ... mógłby się odezwać, nie spotkałabym się z nim, ale bym miała satysfakcję, że powiedziałam nie
Ja po tym, jak napisałam posta, posmarowałam sobie stopy grubą warstwą kremu i grzecznie założyłam skarpetki . Rozważam pójście w sandałach jutro, aczkolwiek znając życie się nie przełamię ...

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 19:25   #321
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Ja po tym, jak napisałam posta, posmarowałam sobie stopy grubą warstwą kremu i grzecznie założyłam skarpetki . Rozważam pójście w sandałach jutro, aczkolwiek znając życie się nie przełamię ...
Znaczy: nie znoszę swoich stóp (mam starsznie długie paluchy, plus nieregularne, już się kiedyś wywnętrzałam na ich temat ) i nie znoszę swoich łydek.

Ale i tak z premedytacją je odsłaniam, wychodze z założenia, że jak ja nie mogę schudnąć, to niech się świat przyzwyczai
Stary 2012-05-24, 19:38   #322
psyhe666
Zakorzenienie

Dziewczyny, muszę Wam się do czegoś przyznać......... NIGDY nie piłam żółtego Redd'sa i dzisiaj jest mój pierwszy raz
Jest pycha! Jeszcze lepszy niż żurawinowy

BŚ, ja też moje obnażam, ale się brzydzę
Wiecie co? Tak teraz mnie naszło na rozmyślania.......... Już kilku facetów mi powiedziało, że mam piękne dłonie i częściej mnie całowali po dłoniach niż w usta

Baniaaaa, to dzięki Tobie kupiłam żółtego!
Bo kiedyś pytałaś Moni bodajże czy tak jak Ty wspólnie z TŻtem żłopią piwsko przed kompkiem czy coś takiego

Winyl, spoko w oko zazwyczaj to nasze urojenia i nikt nawet nie zwraca uwagi na nasze stopy, oprócz wrednych, podłych lasek na uczelni/ w autobusie itp.

Oglądam Kipeskich i Ferdek je pierogi ruskie
so trójka maybe.

Stary 2012-05-24, 19:44   #323
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Jakie imię wybrałaś?

Pamiętam jak zastanawialiśmy się jak nazwać nasza księżniczkę Był dwa imiona i losowanie :P W końcu została nazwana tak,że jak ktoś ją woła to nie wiem czy chodzi o nią czy o mnie bo podobnie brzmimy

Stanęłam sobie rano na wagę, przed qpą i -1kg., miły początek dnia
Jeszcze nie wybrałam, ale uczę się aktualnie prawa rolnego, więc znajdę inspirację

Haha, a jak Ty ją nazywasz?
Gratuluję spadku!

Cytat:
Monia ja mam to samo, jeżeli chcialabym naprawdę schudnąć, musiałabym jeść 2 male posiłki + "normalny" obiad i skończyć ok 18. Inaczej po prostu jestem jak balon
a nie rzucacie się potem na jedzenie jak tak mało jecie?

Cytat:
biedactwo
Zaraz zobacze foty

Cytat:
Śmietana, a gdzie Twoja przyjaciolka trzyma ta krowe?! ma jakas łąke, jest jej pastuchem?! moze nawet... DOI JĄ?! jak jej wymyslisz imie, to bedzieesz jej matka chrzestna, a to zobawiazuje Cie do wypasania jej . niezla faza. prawie jak Aga&Julian
jej narzeczony ma duże gospodarstwo i tam jest krowa Chyba ją się doi, nie wiem
Będę musiałą kupić jej quada na komunię?

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Cytat:
Dziewczyny, muszę Wam się do czegoś przyznać......... NIGDY nie piłam żółtego Redd'sa i dzisiaj jest mój pierwszy raz
Kobieto, NIGDY?
Redds sun to smak mojego dzieciństwa

Ale somersby też super. Fajnie, obie rozdziewiczamy nowe piwa

Zaraz będę robiła szparagi na kolację, nigdy nie robiłam i nie mogę się doczekać
Stary 2012-05-24, 20:11   #324
psyhe666
Zakorzenienie

BŚ, dziecko...... Krowie chcesz kupować quada na komunię?
No niestety pierwszy raz Ale nie ostatni!

Wiecie co??? ... już nie dzwonił. Nie kocha mnie?
so trójka maybe.

Stary 2012-05-24, 20:46   #325
Loriette
Zakorzenienie

Peeling kawowo-cukrowy zrobiony, na buzi maść z witaminą A, ciało nabalsamowane - wiecie, że teraz podobają mi się moje uda? CUD!

myśl o chrzcinach, gdzie tam do komunii! Kupisz krówce medalik i złoty łańcuszek? *.*

Stary 2012-05-24, 21:16   #326
alexis77
Zadomowienie

Monia super że waga Ci tak leci wogóle nic słodkiego nie jesz cz np raz na tydz sobie na coś pozwalasz?
Laura ekstra że matura Ci tak świetnie poszła
Agnes bardzo dziękuję Postaram się jutro ściągnąc

Nie miałam dziś dla Was kompletnie czasu taki miałam zakrecony dzień , wczoraj też dopiero skończyłam ćwiczyć i od razu włączyłam kompa

Wiecie co ja wczoraj robiłam? BIEGAŁAM tylko 10 min, załamałam się że tak mało ale musiałam przestać bo tak mnie brzuch rozbolał , do tego chyba bym się zasapała Ale to był mój 1 raz więc myślę że będzie coraz lepiej Do tego standardowo 50 min orbi i przez godzinę się schylałam jak plewiłam ogródek dziś mam przeogromne zakwasy!!

Nadrobię jutro albo na week
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 21:46   #327
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:
Karola, no co Ty, no co to się z Tobą dzieje?! koniec chorowania! przed nami kolejny weekend! :P

sprobuj, fajnie jest
Nooo walczę, walczę. Faszeruję się lekami osłonowymi i jakimiś smectami i modlę się o cud.

Ryby są fajneeeee! Pod warunkiem że biorą, bo ja nie, to chyba kaplica. Ja byłam raz i brały, więc chyba nie jestem obiektywna

Cytat:
Piona! Mam to samo. TŻ wie i zawsze sie nade mną znęca.

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Mam somersby!
Smacznoooooości! Wypij za tych, co nie mogą!

Cytat:
Peeling kawowo-cukrowy zrobiony, na buzi maść z witaminą A, ciało nabalsamowane - wiecie, że teraz podobają mi się moje uda? CUD!
O jaaak to pięknie brzmi, jak robisz peeling?

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Wiecie co ja wczoraj robiłam? BIEGAŁAM tylko 10 min, załamałam się że tak mało ale musiałam przestać bo tak mnie brzuch rozbolał , do tego chyba bym się zasapała Ale to był mój 1 raz więc myślę że będzie coraz lepiej Do tego standardowo 50 min orbi i przez godzinę się schylałam jak plewiłam ogródek dziś mam przeogromne zakwasy!!

Nadrobię jutro albo na week
Super! Zaczyna się od 10 minut, ale na pewno z czasem będzie lepiej. Ja tak półtora roku temu nie byłam w stanie przebiec 2 minut bez przerwy.

Wrzuciłam linki w klubie

Stary 2012-05-24, 22:41   #328
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Mam somersby!

mam nadzieje ze smakowalo
Cytat:
psyhe, to kawal zycia stracilas bez redsa sun

wlasnie TZ mi przyniosl lecha smakowego, ale chyba o nim pisalyscie ze ma tak malo %

byl temat o stopkach, mam tak samo w sensie ze wczoraj zrobilam sobie pozadny pedicure, a dzisiaj juz czarne nie wiem czy to takie klapki że mi się pięty brudza czy co. Stopy i dlonie to moj czuly punkt, z reszta jak wszystko
Stary 2012-05-24, 22:46   #329
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
O jaaak to pięknie brzmi, jak robisz peeling?

Wrzuciłam linki w klubie
1. Kawa + cukier + oliwa z oliwek/żel pod prysznic Wszystko nakładam na rękawiczki do masażu i jadę z koksem Niestety potem mam niezłe szorowanie wanny czy prysznica.

2. Podobają mi się Twoje filmiki. Szczególnie ten z przyjaciółmi - fajna z Was paczka

Stary 2012-05-24, 22:48   #330
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Ten rossmanowski z czerwoną nakrętką, chyba isany, balsam do ciała? Uwielbiam go do stóp . Wystarczy raz nałożyć grubą warstwę i skarpetki na noc i następnego dnia są fajne stópki . Tylko że ja jestem leniem i tak od miesiąca sobie mówię "dzisiaj już nałożę krem na noc na stopy" no i ciągle tego nie robię

Btw. Bania, jaki progres 8/14!

Nigdy mnie jakoś nie brzydziły ani też nie kręciły męskie stopy
1. hehehehe też czasami, cyklicznie mam takie akcje! jakby to nałożenie kremu to było super absorbująco przedsięwzięcie ;d
si, to o ten krem mi chodzi! swietny jest. zawsze jak ide do rossmana po zapasy to go kupuje.
2. po dzisiejszym dniu juz 9/14! chociaz zjadlam dzisiaj troche ciastek przez co czuje sie jak bula i mam wyrzuty sumienia, ktorych nie powinnam miec bo ogolem zjadlam dosc malo. aa, szkoda gadac
3. heheh ja podobnie, podchodze do nich neutralnie. za to przerazaja mnie faceci ktorych kreca damskie stopy. mialam takiego przyjaciela. zylam w wiecznym stresie, bo zawsze obczajal giry
Cytat:
Mam somersby!
i jak wrazenia? bo czytalam na necie, ze smakuje jak zwykle piwo zmieszanie z dobrym sokiem jablkowym, i ze jest lepsze niz redds
Cytat:
Znaczy: nie znoszę swoich stóp (mam starsznie długie paluchy, plus nieregularne, już się kiedyś wywnętrzałam na ich temat ) i nie znoszę swoich łydek.

Ale i tak z premedytacją je odsłaniam, wychodze z założenia, że jak ja nie mogę schudnąć, to niech się świat przyzwyczai
1. nie zapomnę ciągle czekam na prowokacje tza, az powie mi, ze jest czlowiekiem ktory ma njdluzszego drugiego palca u stopy niz kciuka u stopy (wtf ) i wtedy powiem mu o Tobie

2. hahaah!
Cytat:

BŚ, ja też moje obnażam, ale się brzydzę
Wiecie co? Tak teraz mnie naszło na rozmyślania.......... Już kilku facetów mi powiedziało, że mam piękne dłonie i częściej mnie całowali po dłoniach niż w usta

Baniaaaa, to dzięki Tobie kupiłam żółtego!
Bo kiedyś pytałaś Moni bodajże czy tak jak Ty wspólnie z TŻtem żłopią piwsko przed kompkiem czy coś takiego

Oglądam Kipeskich i Ferdek je pierogi ruskie
hahahah zartujesz, taka stara baba i nie pila jeszcze najlepszego reddsa?! ban
teraz musisz rzucic diete, rzucic chlopaka, wypic reddsa czteropaka (czy jak to bylo w oryginale, nei pamietam )

mi bardziej smakuje zurawina, ale to dlatego, ze tych zoltych wypilam tyyyyyyyyle ze mogly mi sie znudzic ;p nawet przez ostatni miesiac kiedy tz pil jeszcze reddsy, ja juz kupowalam zielone, bo zolte mniej mi smakowaly. teraz stawiam na zurawine.

z tymi dlonmi to ciekawe ! no i jakie urocze

jaaaaaaaaaaaaaa nienawidze tego serialu !
Cytat:
jej narzeczony ma duże gospodarstwo i tam jest krowa Chyba ją się doi, nie wiem
Będę musiałą kupić jej quada na komunię?

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Kobieto, NIGDY?
Redds sun to smak mojego dzieciństwa

Zaraz będę robiła szparagi na kolację, nigdy nie robiłam i nie mogę się doczekać
1. hahaahah padłam ! mysle, ze taki quad to krowi must have

2.

3. haha wlasnie mni uswiadomilas, ze nigdy sama nie przyszadzalam szparagow, siara i jak wyszly?
uwielbiam szparagi, ale nie wiem jakie wybierac, zeby nie byly lykowate (czy jak to sie nazywa)
Cytat:
Wiecie co??? ... już nie dzwonił. Nie kocha mnie?
powiedz ze zartujesz, blagaaaaaaaaam
Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Wiecie co ja wczoraj robiłam? BIEGAŁAM tylko 10 min, załamałam się że tak mało ale musiałam przestać bo tak mnie brzuch rozbolał , do tego chyba bym się zasapała Ale to był mój 1 raz więc myślę że będzie coraz lepiej
noo no, to sukces! bez wzgledu na to ile przebieglas. samo to, ze wyszlas i zaczelas juz sie liczy!
Cytat:

Wrzuciłam linki w klubie
lece obczaic, widze tez filmiki! calkiem o nich zapomnialam() , dobrze ze przypomnialas!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości