|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1381 |
Raczkowanie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
O kurcze, nie wierze!!! Ale zbieg okolicznosci.
Tak wogole to chyba dzidek sie odezwal ![]() Poza tym wlasnie zabilam wielkieeeeeeego pajaka ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- A to moje dotychczasowe zdobycze. I uwierzcie,ze zadna z tych rzeczy nie kosztowala wiecej niz 2 funty (czyli 10zl) Wiekszosc rzeczy uzywana,ale w idealnym stanie, i to naprawde dobrych firm typu Gap, Mothercare itp. Edytowane przez spioszka Czas edycji: 2012-05-24 o 22:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1382 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja to kiedyś lepszy numer rodzicom zrobiłam, Bawiłam się na dworze i nie wróciłam na obiad, zamiast tego poszłam sobie z koleżanką na spacer po osiedlu. I tak nam zeszło z 5 godzin. Mama całe osiedle przeszukała, obdzwoniła wszystkie koleżanki z klasy. Jak w końcu mnie dorwała to myślałam, że mnie rozszarpie. Potem już mnie tylko przytuliła a ja stałam jak wryta i słowa nie mogłam z siebie wydusić. A jak miałam (uwaga!) półtora roku to poszłam z 3,5 letnim sąsiadem do parku oddalonego o dwa kilometry. Mama poszła tylko na chwilę do domu, po dwóch minutach wróciła i mnie nie było. A potem wróciliśmy sami z powrotem. ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1383 |
Wtajemniczenie
|
to i ja zmykam lulu bo znowu zaspie do pracy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1384 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() i oczywiście już slonce swieci,tylko patrzec jak w okna mi bedzie walić ![]() ciuszki śliczne dziewczyny ![]() ![]() trzymam kciuki za wizyty ![]() ![]() colds co do Tż to może porozmawiaj z Nim,no ile będzie dawal sie tak wykorzystywać,masakra:brz ydal: lucia widzę zrobiła sie hakerem internetowym ![]() ![]()
Kiedyś będziesz miał dorosłą duszę, ale dzisiaj jesteś mały jak okruszek ![]() Gracjanek ![]() Fabianek ![]() Edytowane przez Anusia479 Czas edycji: 2012-05-25 o 04:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1385 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ![]() witam się z rana i melduje, że pięknie dzisiaj będzie póki co słoneczko świeci ale jest chłodno więc mieszkanko się wietrzy ![]() jadę dzisiaj zrobić grób mamie więc muszę z rana po kwiaty by jeszcze nie zaczęło przypiekać bo później tam się nie da wystać czy wysiedzieć a co dopiero coś porobić ... no i czeka mnie dalszy etap nauki ... chciałabym już być po egzaminach i po obronie ![]() Cytat:
jejku ale śliczne ciuszki ... rewelacyjne ! Cytat:
kolejne extra zdobycze pikne ! Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() colds ciężka sytuacja widzę w rodzinnym domu TZta jest ... tylko chyba muszą zrozumieć, że teraz jest już ojcem i musi zatroszczyć się o własną rodzinę i raczej powinni być dla Was wsparciem niż "obowiązkiem". rozumiem choroba - trzeba pomóc, trzeba być przy rodzicach bo to ważne ale nie wolno zaniedbywać własnego rodzinnego życia ... a z tego co piszesz teściu świetnie sam funkcjonuje i odwiedziny to po prostu widzimisię jego .... wczoraj poszalałam po necie i znalazłam sprzedawce od którego zakupię kilka rzeczy sprawdzimy czy dobry ![]()
[*] .. dzieli nas już tylko czas ... Edytowane przez Konczita Czas edycji: 2012-05-25 o 05:14 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1386 |
Raczkowanie
|
Cześć śpiochy
![]() ![]() Lecę zrobić sobie kawkę i nadrobić co wczoraj naskrobałyście bo nie poczytałam wieczorem, ale padłam do spania o 19 i spałam calutką noc jak zabita, ale jaka jestem dziś wyspana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1387 |
Konto usunięte
|
Hel Lejdis!
Ale pedzicie,nie daje rady nadrabiac bo tz w domu i mi nie daje na wizaż wchodzic. Chciałam ogłosić że wkraczamy dziś z Leosiem w 25 tydzień ![]() Ale ten czas leci. Ide próbowac podandarbiac,dzis znowu cały dzien mnie nie bedzie wiec jak wroce wieczorem to pewnie znowu kilka stron naskrobiecie ![]() Edytowane przez 0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 Czas edycji: 2012-05-25 o 06:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1388 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hejka a ja kurde nie moge sie ostatnio wyspac ![]() choco gratulacje!!! ale szalejecie z zakupami a ja nic nie mam
![]() ![]() tak - na zwsze ![]() 30,09,2012 ![]() ![]() 30.03.2016 ![]() Edytowane przez kajaja Czas edycji: 2012-05-25 o 05:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1389 |
Wtajemniczenie
|
witam
![]() ![]() ![]() pozniej Was nadrobi teraz szykuje sie na wizyte na 8, prosze o kciuki ![]() i nie piszcie za duzo!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1390 |
Raczkowanie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34314188]Hel Lejdis!
Ale pedzicie,nie daje rady nadrabiac bo tz w domu i mi nie daje na wizaż wchodzic. Chciałam ogłosić że wkraczamy dziś z Leosiem w 25 tydzień ![]() Ale tem czas leci. Ide próbowac podandarbiac,dzis znowu cały dzien mnie nie bedzie wiec jak wroce wieczorem to pewnie znowu kilka stron naskrobiecie ![]() Gratulacja nowego tygodnia ![]() nie wiem czy tylko ja tak mam ale jak minął 20 tydzień to tak mi jakoś szybciej te tygodnie uciekają ![]() Colds ja ze swoim mężem miałam podobnie, mimo tego że ma jeszcze 4 braci to w jego domu się tak utarło że jak coś trzeba było zrobić, naprawić, czy załatwić to zawsze on to wszystko robił, normalnie masakra jakaś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1391 |
Zakorzenienie
|
O widze powoli się budzą wszystkie
![]() i znowu beda szly z postami jak burza ![]() wystarczy,że pojde zrobic obiadek i juz kilka stron mam do nadrobienia hehe ![]() Konczi tylko się nie przmęczaj i uważaj na siebie ![]() ja jutro jade na grób Taty,mam czwórke rodzeństwa a nigdy nie ma komu pojechać ![]() Niegrzeczna trzymam kciuki za wizyte ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1392 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1393 | ||||
Konto usunięte
|
Nadrobiłąm,przyznaje troche po łebkach bo zaraz musze uciekać
Śliczne brzuszki dziewczynki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() karolluki też tak mam.nie wiem gdzie mi te tygodnie uciekaja.najlepsze jest to ze rodzina mi mówi ze jeszcze duzo czasu a ja to widze zupełnie inaczej ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1394 |
Zakorzenienie
|
Chciałam zrobić malemu platki na mleku i okazalo sie,że nie mam mleka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1395 |
Raczkowanie
|
hejka z rana!!!
nakarmiłam na sniadanie Agatkę wafelkiem w czekoladze (tak wiem, nie za zdrowe, ale ne mogłam się powstrzymac ![]() ![]() Zdobycze ciuszkowe piękne ![]() Colds - jak ja Cie rozumiem ![]() ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- aaa i mamusia wczoraj zakupiła mi biustonosz do karmienia z lidla. i powiem wam ze bardzo fajny ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1396 | |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() w ogóle to wyluzujcie z tą manią na punkcie wagi, bo to przecież inny stan i nic nie jest przewidywalnego, tak jak Wam pisałam choruję dość poważnie na stawy i muszę się bardzo pilnować z jedzeniem, nawet w ciąży, bo każdy dodatkowy kg może pogorszyć moją chorobę i co - mimo tego 8 kg na plusie. tak po prostu mam i nic nie poradzę. a pilnować się to będziecie musiały po ciąży, bo wtedy się gubi kg i karmi i łatwo jest wpaść w pułapkę "karmię to nie będę sobie żałować" a to przecież nie o to chodzi żeby sobie dogadzać tylko żeby jeść racjonalnie co by mleczko było dobre mam nadzieję, że nikogo tym nie obraziłam, ale naprawdę trudno żebyście wyglądały jak wieszaki skoro nosicie małego człowieka w sobie i napiszę krótko o wczorajszej akademii w żłobku u córki - było pięknie, wzruszająco i w ogóle ![]() ![]() ![]() i dziś ostatni dzień w pracy a potem urlop!!! ![]() ![]() proszę mnie nie wypisywać z wątku, odezwę się po powrocie czyli za około 12 czerwca ![]() zastanawiam się czy wtedy już będziecie w kolejnej części naszych pogaduszek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1397 |
Zakorzenienie
|
Katarzinka to ja już dzisiaj życze Wam udanego wypoczynku
![]() a co do następnej części to jak będą pisaly w takim tempie to na pewno jeszcze kilka czesci Nas czeka ![]() u Nas cieplutko jak cholerka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1398 |
Zakorzenienie
|
witamy
![]() dzis noc przeszlam ciezko,nie moglam usnac i co chwile sie budzilam przez te emocje ;( planuje dzis jechac do najwiekszego ciucholandu i nakupic ciuszkow troszke dla dzidziusia,oczywiscie w neutralnych kolorkach z przewaga dla chlopca-byleby nie rozowe. |
![]() ![]() |
![]() |
#1399 |
Wtajemniczenie
|
dzięki Anusia
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1400 | ||||
Zakorzenienie
|
Dobry.
My juz po wizycie z Paula u lekarza. Wczoraj w jeziorku nad poniosło trochę a dzis gluty z nosa się walą. Poszłam z nią dziś do lekarza bo to lepiej w piątek niż później w weekend iść do przychodni i jakiegoś konowała zastać. Lekko przeziębiona jest, do przedszkola może chodzić, ale dziś jej już nie dałam. Siedzi ze mną w pracy i ogląda bajki na dvd. Mały skacze od rana, chyba głodny. W sumie możnaby coś zjeść ![]() Witam nowe mamusie ![]() Colds współczuję sutyacji, ale wydaje mi się że tutaj to Tż musi przeciąć pępowinę łączącą go z rodziną, bo inaczej będą go wykorzystywać do usranej śmierci. Świetne zakupy, zreszta wszystkie ostatnio ujawinone na wątku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1401 |
Rozeznanie
|
Zabieram się za nadrabianie
![]() Ale rozpędu nabrałyśmy,no ale widocznie fajnie nam w naszym towarzystwie ![]() Ja tak jak wczoraj wspomniałam mieszkam u mamy. Leże sobie - tu zdecydowanie mi lepiej ![]() Mój maluszek wczoraj szalał oczywiście w nocy. I czułam takie tępe uderzenia, ktore az promieniował na ta szyjke. Szok ze taki łobuz z niego ![]() Ale mam zgage po rzodkiewce, ble... [B]Filusia[/B ja 25 tc i 6,5kg na plusie mam ![]() Według tego kalkulatora weronisi mam idealnie ![]() marta1986222 brzusio słodki ![]() ![]() niegrzeczna kciukam za dzisiejszą wizytę ![]() weroniczko chudzinko Ty ![]() Colds zgrabniusia jesteś i wcale nie widac u ciebie tych kilogramow. Zrzucimy wszystko po ciąży ![]() maggie123 brzusio słodki, a w tym kolorku habrowym wyglądasz przepięknie. Ja swoj brzuch okreslilam jako niski, bo porownywalam go z kolezanki co jest na tym samym etapie ciazy i moj jest zdecydowanie nizej. pytalam gina i kazdyma inny brzusio i kazal sobie nie porównywac ![]() mała mysz przepraszamy, że nie zauważyłyśmy Twojej nieobecnosci, ale tu zamieszanie meilowe było i każdy uwagę skupił jak tu problem rozwiązać ![]() ![]() ![]()
#1402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz to ja bym się bała nawet większe dziecko same na plac zabaw puścić żeby jej ktoś nie porwał. ![]() ![]() A w ogóle to dzień dobry. ![]() Edytowane przez aaliyah Czas edycji: 2012-05-25 o 08:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1403 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ale skoro lezysz uczciwie (ja zreszta tez) to bedzie wszystko dobrze! trzymam za to kciuki. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1404 |
Wtajemniczenie
|
Tamlin wiem, że pisałaś (pamiętam, że nawet zdjęcie poglądowe z przed porodu wrzucałaś), ale jakoś wydawało mi się, że co jakiś czas tu się pojawia fala paniki na punkcie kilogramów
![]()
![]() |
#1405 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane, ja tylko na chwilę nadrobic Was i zmykam do mam z prezentami
![]() jutro niestety mam zjazd i mnie nie będzie, więc dziś jadę złóżyc życzenia najpierw jednej, a później mamo-teściowej ![]() my dziś czujemy się strasznie. Bąbel chyba PIŁ całą noc ![]() wstałam normalnie jak na kacu ![]() ![]() miłego dzionka kochane, jak wróce to się odezwę. Cytat:
![]() kate i maggie śliczne brzuszki zielona1911 nie denerwuj się w Twoim stanie nie można ![]() ![]() kasiam ja do szkoł rodzenia będę chodziła z męzusiem od konca czerwca, jeszcze ma do mnie babka zadzwonic dokładnie od kiedy ![]() grosi boskie zakupki ![]() ![]() kate cudowne zakupki, na widok takich z uszkami to się rozpływam ![]() Kalpana śliczne łóżeczko ![]() śpioszka ale ty już tego dużo masz ![]() ![]()
Ślubowaliśmy Aniołkowa mama 10.08.2010r., 10tc Byłam przy Tobie od pierwszego grama... Jagódka Edytowane przez angel166 Czas edycji: 2012-05-25 o 08:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1406 |
Wtajemniczenie
|
czeć
![]() zielona bidulko tosię strachu najadłaś ![]() Colds współczuję tej całej chorej sytuacji rodzinnej. Poza tym macie piękne zakupki ![]() No i witam nową mamusię ![]()
#1407 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy któraś kupiła w Lidlu pieluchy????????????? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1409 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#1410 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:52.