|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz
a na obiadki nie narzekam. ciesze sie ze pracuje tylk w godzinach rannych udalo mu sie zachaczyc w fajnej firmie i tylko do 4 pracuje a wiadomo ze w hotelach to ciagana 24h
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz
|
|
|
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3516 | |
|
Zadomowienie
|
i tak pewnie będzie
Cytat:
|
|
|
|
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się dzisiaj napłakałam...
A o pracy w ogóle nie chcę nic słyszeć na razie, wrócę do rodzinnej miejscowości po studiach i nawet na kelnerkę mnie nie wezmą, bo za dobre wykształcenie, lepiej im wziąć dziewczyny z ogólniaka to się o nic nie będą upominać... Jedyna nadzieja w znajomościach mojego taty... |
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ! Dla odchudzających się
![]() Skopiowane z fb mojego klubu fitness: "Siłownia i mięśnie też dla kobiet Często myślimy o osiągnięciu wymożonej sylwetki żeby być szczęśliwe. Każda z nas oddałaby wiele żeby ważyć tyle co za czasów szkoły średniej. Tak naprawdę to kogo w ogóle obchodzi ile ważycie, przecież liczy się to jak wyglądacie, więc dlaczego tek ciężko to sobie uświadomić. Ciągle popełniamy te same błędy, dążąc do tych kilogramów sprzed kilku lat. Większość sportowców ma rozbudowane mięśnie więcej niż przeciętny człowiek. Nawet takie zajęcia z fitness powodują, że zmieniamy tłuszcz na mięśnie Mięśnie są o wiele cięższe od tłuszczu i zawierają o 60% więcej wody niż tkanka tłuszczowa, powodując tym samym wzrost masy ciała. Nie oznacza to, że powinnyśmy całkowicie zapomnieć o kilogramach. Należy się jednak skupić na stosunku czystej masy mięśniowej do procentowej ilości tłuszczu, które określają kompozycję naszego ciała. Więc ile tłuszczu, a ile mięśni mamy w swoim ciele? Można to sprawdzić za pomocą specjalnych przyrządów, które coraz częściej spotyka się na siłowniach. Jesteś szczupła, ale masz brzuszek, a może niska i opuchnięta. Żeby twoje ciało było zgrabne, wypukłe tam gdzie trzeba, potrzebujesz mieć więcej mięśni niż tłuszczu. Tylko wtedy możemy ujrzeć soczyście wypukłe kobiece kształty. Dlatego nie bójmy się zapisać na siłownie i nie bójmy się tego że przez ćwiczenia z ciężarami urosną nam mięśnie. Przecież można wyglądać szczupło i być przy tym umięśniony. Dlaczego mięśnie są tak ważne: - są głównym czynnikiem napędzającym metabolizm - nadają zgrabny kształt sylwetce - duża ilość masy mięśniowej, pozwala jeść więcej bez żadnych wyrzutów - mięśnie spalają więcej kalorii niż tkanka tłuszczowa" :P:P:P
|
|
#3519 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Nadrabiam Was "powierzchownie", wiec wszystkiego nie cytuje ![]() Nie polecam perfum JLO - GLOW (smierdza, a nie pachna). Co do pracy: w moim wojewodztwie, miescie na staze do jednostek publicznych dostaja sie osoby z protekcji, zas pozostale firmy to znajomosci z UP lub ktos z rodziny pracodawcy. Kucharz - zawsze chcialam miec meza kucharza Teraz coś o mnie. Poszłam dziś do pracy i na odprawie wszystko było OK. Po godzinie służby tak mnie brzuch rozbolał, że najpierw co godzinę do WC na "jedyneczkę" i "dwójeczkę". Później co 5 minut - naprawdę, aż wypiłam colę, zjadłam słodycze i tabletkę wzięłam - po około 30 minutach przeszło. Nawrót choroby po 21 do 22:15. Jestem w mieszkaniu. Brzuch boli i wymiotuję - jednym słowem UMIERAM!! ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
A włosy myję codziennie lub co drugi dzień - zależy od ich stanu ![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
Suszarki używam jak już muszę. A prostownica, jak dla mnie zbędna rzecz - włosy mam strasznie proste!!---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3520 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja w mgr piszę wypisuję wszystkie, a pokrótce omawiam swoje, które wykorzystałam w mgr ![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Cytat:
Może nic na siłę... Jesteś pewna, że to ten??---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Ktoras z Was pytala o roznice w domu. Mysle, ze chodzi o materialy jakie sa, ilosc okien, powierzchnia dachu, itp. |
||||||
|
|
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, mogłabym dołączyć do Waszego zacnego grona?
![]() ![]() Nasz termin to 8 czerwca 2013 ![]() Jesteśmy na etapie szukania kamerzysty, a przedwczoraj podpisaliśmy umowę z fotografem. Jesteśmy spod W-wy
|
#3522 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem tego samego zdania. Jakbyśmy byli mądrzejsi 4 miesiące temu to już teraz 26 maja bralibyśmy ślub;/ Cytat:
mia nie wiem co CI powiedzieć......wygląda to nieciekawie. Nerwowo to TY się wykończysz. Jesteś pewna ze on tego chce? że możesz na nim polegać? Cytat:
oj biedaczku Cytat:
GRATULUJĘ mieszkanko pewnie jest piękne Powiedz jak to jest? bank udziela CI kredytu na dokładną wartość mieszkania czy masz jakąś wpłate własną??Cytat:
Dzień dobry ![]() Zostało Nam 365 dni Do Dnia Ślubu Przez ostatnie kilka dni , latam po sklepach w poszukiwaniu idealnego narożnika musimy z TŻ kupić nowe legowisko bo aktualne jest już ....wysłużone
|
|||||
|
|
|
#3523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I oczywiście witam Dziewczyny jesteście cudowne i te Wasze cudotwórcze kciuki Dziękuję Wam, że tak mocno trzymałyście je za mnie. Wszystko już wyjaśnione i to w dobrą stronę, ale o tym napiszę Wam wieczorkiem, bo teraz szykuję się już na terenówkę do sadu Także kolejka z rana dla Wszystkich trzymających kciuki ![]() Ps. Flight gratuluję mieszkanka ![]() Myszka gratuluję równego roczku
|
|
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już z samego rana picie? co ze mnie wyrośnie :P |
|
|
|
|
#3525 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Dzisiaj idę do dermatologa na kontrole, zobaczymy co mi powiem chociaż ja już widzę poprawę i mogę bez podkładu wychodzić ![]() A wieczorem przyjeżdża prawdopodobnie mój tż hehe rok mnie tam nie było ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry!!
witam sie z samego ranka ![]() co czlowiek to opinia. tz organizuje takie przyjecia i widzi jak to wyglada, osobiscie sama jak bylam 2 razy na malych weselach to szalu nie bylo, bylo po porstu nudno
Edytowane przez extassy Czas edycji: 2012-05-25 o 08:04 |
|
|
|
#3527 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A co do mieszkania, to bank udziela kredytu na 100% wartości, albo mniej - zależy od banku My akurat bierzemy 100% wartości, bo niestety, ale to co mamy na boku pójdzie na notariusza i agencję A i tak chyba nie starczy ![]() Witam się z rana Uciekam ogarnąć kuchnię i zasiadam do licencjata ![]() Miłego dnia wszystkim
|
|||
|
|
|
#3528 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję!ale pochwal i nam się tu wiesz,że uwielbiam oglądać mieszkania![]() Cytat:
![]() Opowiedz coś o was,ile macie lat,co robicie,o zareczynach,sale już macie? ![]() Cytat:
To już teraz wielkie odliczanie
|
|
|
#3529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę, zazdroszczę ale w takim pozytywnym znaczeniu Mam nadzieje ze wszystkie formalności pójdą gładko i nie będzie żadnych schodków poza tymi które prowadzą do mieszkanka
|
|
|
|
|
#3530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja potrafi się bawić nie ważne czy 10 czy 80 osób. I jeśli jest DJ/zespół, ludzie tańczą, śmieją się, to raczej trudno mówić o stypie
|
|
|
|
|
#3531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba faktycznie zależy to i od ludzi i od miejsca U mnie wszyscy się będą znali takze, na pewno wszystko świetnie się uda
|
|
|
|
|
#3532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Święte słowa U mnie jest tak samo. Di tego mnóstwo naszych przyjaciół i będzie super![]() ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- To powiedz o mieszkanku chociaż ile pokoi, jaki macie metraż Wszystko
|
|
|
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
Buuu
|
|
#3535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie kazda mala impreza jest tylko rodzinna, to bylo u sasiadki. tancza jezeli jest gdzie tanczyc!
Edytowane przez extassy Czas edycji: 2012-05-25 o 08:19 |
|
|
|
|
#3536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
dobra,to ja uciekam,bo zaczyna robić się gorąco:P
|
|
#3538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Remontować nic nie trzeba - jedynie z czasem łazienkę, no i musimy zedrzeć dziecięce tapety w jednym z pokoi Ogólnie super, identyczne mieszkanie jak teraz wynajmujemy Czyli 2 przedpokoje
|
|
|
|
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
zastanow sie nad tym co piszesz. bylo napisane ze zalezy to do ludzi i nie kaze wiec nie wladaj mi slow do ust. opisalam tylko swoje doswiadczenia co nie jest zabronione a ty mi wmawiasz ze tak na pewno nie bylo
i ze u ciebie bylo by lepiej, baw sie dobrze w takim wypadku
|
|
#3540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super A co z mebelkami?? dużo musisz dokupić?? pewnie cześć swoich macie.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.

to pewnie masz dobre obiadki
i tobie też zazdroszczę

A jak muszę zjeść tak rano śniadanie to mnie bierze na wymioty
nie jestem w stanie nic zjeść tak rano
Chcę jeden rozdział już cały oddać, a drugi tez ogarniam, ale wątpię, że do środy ogarnę go tak, że będzie się nadawał do dania promotorowi
TŻ już aż marudzi
Bo ile można?!
Może nic na siłę... Jesteś pewna, że to ten??