Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz. 15:) - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-24, 21:43   #3511
extassy
Zakorzenienie

Dot.: Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz

a na obiadki nie narzekam. ciesze sie ze pracuje tylk w godzinach rannych udalo mu sie zachaczyc w fajnej firmie i tylko do 4 pracuje a wiadomo ze w hotelach to ciagana 24h
Stary 2012-05-24, 21:43   #3512
dahna1990
Zakorzenienie

Dot.: Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
a no to super to pewnie masz dobre obiadki mój Tż jest z zawodu kucharzem
będę ci tego zazdrościć po wsze czasy
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 21:44   #3513
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
a jest czego!
Stary 2012-05-24, 21:46   #3514
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
a jest czego!
wyobrażam sobie i tobie też zazdroszczę
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 22:01   #3515
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
a jest czego!
oj jest

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Uciekam już. Dobranoc
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 22:04   #3516
tajeczka
Zadomowienie

Cytat:
to może jakaś krótka?
i tak pewnie będzie
Cytat:
oj jest

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Uciekam już. Dobranoc
dobranoc
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 22:16   #3517
fantastka
Zakorzenienie

Ale się dzisiaj napłakałam...

A o pracy w ogóle nie chcę nic słyszeć na razie, wrócę do rodzinnej miejscowości po studiach i nawet na kelnerkę mnie nie wezmą, bo za dobre wykształcenie, lepiej im wziąć dziewczyny z ogólniaka to się o nic nie będą upominać... Jedyna nadzieja w znajomościach mojego taty...

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 22:18   #3518
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Dziewczynki ! Dla odchudzających się

Skopiowane z fb mojego klubu fitness:

"Siłownia i mięśnie też dla kobiet
Często myślimy o osiągnięciu wymożonej sylwetki żeby być szczęśliwe. Każda z nas oddałaby wiele żeby ważyć tyle co za czasów szkoły średniej.

Tak naprawdę to kogo w ogóle obchodzi ile ważycie, przecież liczy się to jak wyglądacie, więc dlaczego tek ciężko to sobie uświadomić. Ciągle popełniamy te same błędy, dążąc do tych kilogramów sprzed kilku lat.
Większość sportowców ma rozbudowane mięśnie więcej niż przeciętny człowiek. Nawet takie zajęcia z fitness powodują, że zmieniamy tłuszcz na mięśnie

Mięśnie są o wiele cięższe od tłuszczu i zawierają o 60% więcej wody niż tkanka tłuszczowa, powodując tym samym wzrost masy ciała.

Nie oznacza to, że powinnyśmy całkowicie zapomnieć o kilogramach. Należy się jednak skupić na stosunku czystej masy mięśniowej do procentowej ilości tłuszczu, które określają kompozycję naszego ciała.

Więc ile tłuszczu, a ile mięśni mamy w swoim ciele? Można to sprawdzić za pomocą specjalnych przyrządów, które coraz częściej spotyka się na siłowniach. Jesteś szczupła, ale masz brzuszek, a może niska i opuchnięta. Żeby twoje ciało było zgrabne, wypukłe tam gdzie trzeba, potrzebujesz mieć więcej mięśni niż tłuszczu. Tylko wtedy możemy ujrzeć soczyście wypukłe kobiece kształty.

Dlatego nie bójmy się zapisać na siłownie i nie bójmy się tego że przez ćwiczenia z ciężarami urosną nam mięśnie. Przecież można wyglądać szczupło i być przy tym umięśniony.
Dlaczego mięśnie są tak ważne:
- są głównym czynnikiem napędzającym metabolizm
- nadają zgrabny kształt sylwetce
- duża ilość masy mięśniowej, pozwala jeść więcej bez żadnych wyrzutów
- mięśnie spalają więcej kalorii niż tkanka tłuszczowa"

:P:P:P

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
mala_biegaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 23:43   #3519
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Witam Nadrabiam Was "powierzchownie", wiec wszystkiego nie cytuje

Nie polecam perfum JLO - GLOW (smierdza, a nie pachna).

Co do pracy: w moim wojewodztwie, miescie na staze do jednostek publicznych dostaja sie osoby z protekcji, zas pozostale firmy to znajomosci z UP lub ktos z rodziny pracodawcy.

Kucharz - zawsze chcialam miec meza kucharza

Teraz coś o mnie. Poszłam dziś do pracy i na odprawie wszystko było OK. Po godzinie służby tak mnie brzuch rozbolał, że najpierw co godzinę do WC na "jedyneczkę" i "dwójeczkę". Później co 5 minut - naprawdę, aż wypiłam colę, zjadłam słodycze i tabletkę wzięłam - po około 30 minutach przeszło. Nawrót choroby po 21 do 22:15. Jestem w mieszkaniu. Brzuch boli i wymiotuję - jednym słowem UMIERAM!!

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
A ja o 6:30 wstaję Ale kładę się o 22, więc spokojnie się wysypiam Kanapeczki robię sobie wieczorem i tak 7:05 albo 7:10 wyszykowana i po śniadanku wychodzę z domu
U mnie roznie z tym wstawaniem jest. W lato spie mniej, zas w zime nadrabiam

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Cytat:
Taka mała dygresja odnośnie wczorajszych wycieczkowych tematów
Najlepszą ofertę jeśli chodzi o takie egzotyczne wycieczki typu: Dominikana, Malediwy, Kenia, ma chyba Neckermann. Od 4500zł można polecieć All inclusive. Za to w rankingach przoduje Itaka W zeszłym roku sprzedali 3 razy więcej wycieczek niż inne biura z czołówki.
ITAKA - polecam!!

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Cytat:
Codziennie głowę myjesz
Mi by się nie chciało kąpać rano, wolę pospać Wieczorem się kąpię A głowę co drugi dzień myję
Kąpie się codziennie po pracy i przed pracą A włosy myję codziennie lub co drugi dzień - zależy od ich stanu

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Cytat:

Dla mnie mycie codziennie włosów i suszenie suszarką to śmierć dla włosów
Dlatego zawsze myję wieczorem A suszarki używam tylko jak to konieczne.
Gdybym chciała myć włosy codziennie, to musiałabym też codziennie używać prostownicy, wtedy by mi chyba wszystkie wypadły. Bym miała siano, nie włosy.
Dokładnie jak pisze Melleczka Suszarki używam jak już muszę. A prostownica, jak dla mnie zbędna rzecz - włosy mam strasznie proste!!

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

Cytat:
ja jak chodziłam do pracy to miałam tak samo czyli jak miałam na 7.30 do pracy to budziłam się o 6.15 I rano prawie nigdy nie jadłam śniadania tylko zawsze jakieś ciastko czy wafelka złapałam a głodna się robiłam o 9.30A jak muszę zjeść tak rano śniadanie to mnie bierze na wymioty nie jestem w stanie nic zjeść tak ranoto już kwestia przyzwyczajenia. Np. moja mama od wielu wielu lat przed pracą je zawsze 3 kanapki z dżemem brzoskwiniowymNic innego rano nie tknie tylko te kanapki

Tez nigdy nie jadlam rano, ale w CSP mnie nauczyli i dziekuje im za to Teraz nie wyobrazam sobie nie zjesc sniadania

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
Jestem w trakcie nadrabiania, więc nie wiem, czy ktoś może nie napisał już tego, co ja chciałam Też brałam yasminelle, ale jak moja gin usłyszała ile za nie płacę to zapytała, czy nie chcę identycznych tańszych. I zapisała mi Narayę. Skład dokładnie ten sam, jedyne czym się różni to opakowanie (dla mnie poręczniejsze, bo mieści się do portfela ) i cena. Płacę za nie 30 zł, czasem bez złotówki. Co do składu to te tabsy są na tyle identyczne, że ginekolog powiedziała mi, że nawet jak jestem w połowie opakowania yasminelle to mogę sobie pozamieniać resztę tabletek na Narayę i nic się nie zmieni. Także ja polecam, bo szkoda by mi było tych 10-20 zł co miesiąc, tylko dlatego, że yasminelle mają ładną książeczkę
Firma tez robi swoje
Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 23:52   #3520
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Ja nie umię zjeść przed wyjściem. O wczesnej porze oczywiście Mam wtedy odruch wymiotny. Pierwszy posiłek potrafię zjeść dopiero ok. 8

Ja też myję codziennie

Moje włosy codziennie praktycznie są suszone, grzywką prostownicą traktowana jest też codziennie, a 2 razy w tygodniu całe włosy Są farbowane i żyją i są w super kondycji No ale ja nie chwaląc się mam bardzo mocne włosy

Piękny

Witam się z Wami Kochane
Przez ten weekend rzadko będę zaglądać, bo muszę napisać przynajmniej 20stron mojej pracy Chcę jeden rozdział już cały oddać, a drugi tez ogarniam, ale wątpię, że do środy ogarnę go tak, że będzie się nadawał do dania promotorowi
Chyba oddam mu część metodologiczną, bo tej się najbardziej boję, że będzie do poprawy

Proszę o kciuki na dziś, bo jedziemy oglądać kolejne mieszkanka

I mam ptanie do dziewczyny, które już pisały magisterkę/licencjat - opisywałyście wszystkie techniki/metody badawcze czy tylko te stosowane przez Was? Bo ja mam mętlik - jedni robią tak, jedni inaczej

Swoją drogą po odstawieniu tabletek paradoksalnie spadło mi libido TŻ już aż marudzi Bo jak wczoraj powiedziałam "Zawsze miałem mega zboczoną kobietę, a teraz to Ty już Kochanie jak lód jesteś"
Kiedyś też miałam rano odruch wymiotny, teraz już nie

Ja w mgr piszę wypisuję wszystkie, a pokrótce omawiam swoje, które wykorzystałam w mgr

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
ja się boję że jeśli ślub w 2013 nie wypali to tak sie popsuje między nami że się rozstaniemy Bo ile można?!
Skoro się już teraz między Wami psuje to wg mnie usiądzcie i poważnie od serca pogadajcie, bo co Ci ze ślubu, jak tfu, tfu po roku może okazać się to życiowym błędem??

---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Cytat:
ale co z tego że ja podejmuje temat jak gów.no z tego wynika. Dziewczyny ja tak tkwie od ponad roku, nie mam już sił no. Tylko wyć mi się już chce, a jestem w pracy
Może nic na siłę... Jesteś pewna, że to ten??

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Cytat:

Ale on wie że dla mnie 2013 to ostateczny termin. I ja go przyciskałam, prosiłam, groziłam a jak pisałam nic na siłę. Zaczynam się czasem zastanawiać czy on faktycznie tego chce... mówi że jest bardziej niż pewny no ale jest jak jest
I tu naprawdę nie chodzi o duże/małe przyjęcie bo my będziemy mieć pieniądze na wesele. Chodzi o to co potem.
Wiesz, że nic na siłę nie można?? A właśnie może w ten sposób zniechęcasz TŻta?! Chłopak może się boi, nie jest jeszcze pewien swojej decyzji, chce mieć jakoś perspektywę na przyszłość, a czas i presja otoczenia Go gonią i On boi się tej decyzji, zniechęca się poprzez Twój nacisk!!

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------

Cytat:
chodzi o to, że teraz mamy razem trochę za mało pieniędzy żeby sie utrzymac a moja praca jest na chwilę, bo nawet jeśli ta dziewczyna nie wróci to budowa się skonczy. I ja uważam że damy radę, a TŻ że nie. I nie chce brać ślubu jeśli później nie będzimy mieli za co życ.

Myśleliśmy, myślimy. Ale na pewno nie w ciemno, że losowowanie państwa, rzucamy wszystko i jedziemy. Dlatego na chwilę obecną wchodzi w grę jedno państwo i będzie coś wiadomo za ok 2 tygodnie.
A gdzie chcecie wyjechac?? I wlasnie, chlopak moze mysli przyszlosciwo, chce zapewnic Wam dostatne zycie i moze dlatego jest na NIE!!

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

Cytat:
Dokładnie. Moja miescina się zatrzymała w miejscu. Powiedziałabym nawet że się cofa. Bo nie dość że nic tu nie powstają tu żadne firmy to jeszcze te które są upadają albo rezygnują. W tym miesiącu upadł poldim i klikaset osób zostało bez pracy. I taka osoba która pracowała przy budowie dróg nie pójdzie do sklepu, bo tam wolą kogoś z doświadczeniem taki Kraków tętni życiem, tam jest całe mnóstwo firm, wiec tam jest zupełnia inna sprawa
Dlatego, nad czym sie zastanawiasz?? Przenos sie do Krakowa!!

---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

Ktoras z Was pytala o roznice w domu. Mysle, ze chodzi o materialy jakie sa, ilosc okien, powierzchnia dachu, itp.
Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 02:22   #3521
catttt
Zakorzenienie

Hej, mogłabym dołączyć do Waszego zacnego grona?
Nasz termin to 8 czerwca 2013
Jesteśmy na etapie szukania kamerzysty, a przedwczoraj podpisaliśmy umowę z fotografem.
Jesteśmy spod W-wy
catttt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 06:48   #3522
myszka 1234567
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
może ja nie byłam w takiekj sytuacji jak mia, bo my już od dawien dawna ze sobą mieszkamy i mamy wspólne fundusze, ale wiem jedno. U nas też była opcja, albo przekładamy na czas nie wiadomo jaki (a może za 2 lata, a może za 3), albo bierzemy ślub już teraz. I wzięliśmy już teraz, po co czekać. Liczymy się My i nasza miłość, a nie huczny ślub z limuzyną, 5 druhnami i wielkim weselem na 102 z pieczonym świniakiem i prezentami dla gości.

Jestem tego samego zdania. Jakbyśmy byli mądrzejsi 4 miesiące temu to już teraz 26 maja bralibyśmy ślub;/

Cytat:
u nas tz nie chcial skromnego przyjecia. za wzgledu na to ze w pracy najczescie robia takie od 20 do 60 osob i mowi ze wyglada to po prostu jak stypa. niby jest muzyka i wszytstko a efekt jest taki ze mlodzi sobie a ciotki sobie. oczywiscie ze to zalezy od ludzi jednak balabym sie ze u nas bylo by tak samo.
Nie zgodzę sie z tym kompletnie, niestety. Absolutnie wszyscy (i fotograf i swojego zcasu kamerzysta i co najważniejsze Dj, ale i mój teść który często organizuje imprezy firmowe) mówią ze imprezy takie są bardzo udane. Nie słyszałam ani razu negatywnej opinii.

mia nie wiem co CI powiedzieć......wygląda to nieciekawie. Nerwowo to TY się wykończysz. Jesteś pewna ze on tego chce? że możesz na nim polegać?

Cytat:
Napisane przez Kornelciaczek Pokaż wiadomość
Poszłam dziś do pracy i na odprawie wszystko było OK. Po godzinie służby tak mnie brzuch rozbolał, że najpierw co godzinę do WC na "jedyneczkę" i "dwójeczkę". Później co 5 minut - naprawdę, aż wypiłam colę, zjadłam słodycze i tabletkę wzięłam - po około 30 minutach przeszło. Nawrót choroby po 21 do 22:15. Jestem w mieszkaniu. Brzuch boli i wymiotuję - jednym słowem UMIERAM!!

oj biedaczku zdrówka

Cytat:
A było co świętować, bo MAMY MIESZKANIA! W przyszłym tygodniu spisujemy umowę przedwstępną
GRATULUJĘ mieszkanko pewnie jest piękne Powiedz jak to jest? bank udziela CI kredytu na dokładną wartość mieszkania czy masz jakąś wpłate własną??

Cytat:
Napisane przez catttt Pokaż wiadomość
Jesteśmy na etapie szukania kamerzysty, a przedwczoraj podpisaliśmy umowę z fotografem.
Jesteśmy spod W-wy
Witaj

Dzień dobry

Zostało Nam 365 dni Do Dnia Ślubu równy roczek. Gdyby pogoda za rok była tak piękna jak dzisiaj to już nic więcej nie jest mi do szczęścia potrzebne

Przez ostatnie kilka dni , latam po sklepach w poszukiwaniu idealnego narożnika musimy z TŻ kupić nowe legowisko bo aktualne jest już ....wysłużone
myszka 1234567 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 07:02   #3523
myszonka88
Zakorzenienie

Cytat:
Jesteśmy spod W-wy
Wow! Będę miała się z kim stresować. Gratuluję pięknej daty I oczywiście witam

Dziewczyny jesteście cudowne i te Wasze cudotwórcze kciuki Dziękuję Wam, że tak mocno trzymałyście je za mnie. Wszystko już wyjaśnione i to w dobrą stronę, ale o tym napiszę Wam wieczorkiem, bo teraz szykuję się już na terenówkę do sadu Także kolejka z rana dla Wszystkich trzymających kciuki
Ps. Flight gratuluję mieszkanka
Myszka gratuluję równego roczku

"Jeśli szczęście do Ciebie nie przyszło to znaczy,
że jest wielkie i idzie małymi kroczkami"
myszonka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 07:24   #3524
myszka 1234567
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszonka88 Pokaż wiadomość
Wow! Będę miała się z kim stresować. Gratuluję pięknej daty I oczywiście witam

Dziewczyny jesteście cudowne i te Wasze cudotwórcze kciuki Dziękuję Wam, że tak mocno trzymałyście je za mnie. Wszystko już wyjaśnione i to w dobrą stronę, ale o tym napiszę Wam wieczorkiem, bo teraz szykuję się już na terenówkę do sadu Także kolejka z rana dla Wszystkich trzymających kciuki
Ps. Flight gratuluję mieszkanka
Myszka gratuluję równego roczku

Już z samego rana picie? co ze mnie wyrośnie :P
Stary 2012-05-25, 07:56   #3525
motylek1
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Dzisiaj idę do dermatologa na kontrole, zobaczymy co mi powiem chociaż ja już widzę poprawę i mogę bez podkładu wychodzić mam tylko nadzieję że ta poprawa już na stałe a nie tylko chwilowa

A wieczorem przyjeżdża prawdopodobnie mój tż i jak dobrze pójdzie to jutro z nim jadę do LBN hehe rok mnie tam nie było

Cytat:
Napisane przez mu_minka1988 Pokaż wiadomość
Odnośnie pracy, tto przypomniało mi się jak ostatnio wyglądały u mnie targi pracy... stoisko avon, oriflame, wolontariat, darmowe praktyki, urząd pracy i kwiaciarnia która oferowała nie pracę tyko kwiaty na komunie...
U mnie było to samo wogóle jak tam poszłam to myślałam, że to jakiś żart bo same stoiska z kosmetykami, szkoły policealne i może 2 stoiska z pracą dla faceta

Cytat:

Odstresowaliśmy się z TŻem i poświętowaliśmy przy oliwkowym masażu :diabalek: A było co świętować, bo MAMY MIESZKANIA! W przyszłym tygodniu spisujemy umowę przedwstępną
Super

Cytat:
a mi się podoba 3 ze zdjęcia z Pronoviasu

http://www.zankyou.pl/p/suknie-slubn...ch-na-2013-rok
Mi też się trzecia podoba

Cytat:
Jesteśmy spod W-wy
Witaj opowiedz coś was, co robicie nacodzien, ile macie lat itp?

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 08:01   #3526
extassy
Zakorzenienie

dzien dobry!!
witam sie z samego ranka
nowa pmke

Cytat:
Napisane przez myszka 1234567 Pokaż wiadomość
Nie zgodzę sie z tym kompletnie, niestety. Absolutnie wszyscy (i fotograf i swojego zcasu kamerzysta i co najważniejsze Dj, ale i mój teść który często organizuje imprezy firmowe) mówią ze imprezy takie są bardzo udane. Nie słyszałam ani razu negatywnej opinii.
co czlowiek to opinia. tz organizuje takie przyjecia i widzi jak to wyglada, osobiscie sama jak bylam 2 razy na malych weselach to szalu nie bylo, bylo po porstu nudno

Edytowane przez extassy
Czas edycji: 2012-05-25 o 08:04
extassy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 08:03   #3527
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny są już pokazane pierwsze suknie na rok 2013

http://www.zankyou.pl/p/suknie-slubn...ch-na-2013-rok
Podoba mi się 2 i 3 z Pronoviasa
Cytat:
Jesteśmy spod W-wy
Witamy nową PMkę - opowiadaj o sobie, o Was
Cytat:

GRATULUJĘ mieszkanko pewnie jest piękne Powiedz jak to jest? bank udziela CI kredytu na dokładną wartość mieszkania czy masz jakąś wpłate własną??

Witaj

Dzień dobry

Zostało Nam 365 dni Do Dnia Ślubu równy roczek. Gdyby pogoda za rok była tak piękna jak dzisiaj to już nic więcej nie jest mi do szczęścia potrzebne

Przez ostatnie kilka dni , latam po sklepach w poszukiwaniu idealnego narożnika musimy z TŻ kupić nowe legowisko bo aktualne jest już ....wysłużone
Super, gratuluję roczku
A co do mieszkania, to bank udziela kredytu na 100% wartości, albo mniej - zależy od banku My akurat bierzemy 100% wartości, bo niestety, ale to co mamy na boku pójdzie na notariusza i agencję A i tak chyba nie starczy

Witam się z rana
Uciekam ogarnąć kuchnię i zasiadam do licencjata

Miłego dnia wszystkim

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 08:07   #3528
marta1881
Zakorzenienie

Cytat:

Odstresowaliśmy się z TŻem i poświętowaliśmy przy oliwkowym masażu :diabalek: A było co świętować, bo MAMY MIESZKANIA! W przyszłym tygodniu spisujemy umowę przedwstępną
Gratuluję!ale pochwal i nam się tuwiesz,że uwielbiam oglądać mieszkania
Cytat:
Jesteśmy spod W-wy
Witamy
Opowiedz coś o was,ile macie lat,co robicie,o zareczynach,sale już macie?
Cytat:

Dzień dobry

To już teraz wielkie odliczanie
Stary 2012-05-25, 08:13   #3529
myszka 1234567
Zakorzenienie

Cytat:
Super, gratuluję roczku
A co do mieszkania, to bank udziela kredytu na 100% wartości, albo mniej - zależy od banku My akurat bierzemy 100% wartości, bo niestety, ale to co mamy na boku pójdzie na notariusza i agencję A i tak chyba nie starczy

Kurczę, zazdroszczę ale w takim pozytywnym znaczeniu Mam nadzieje ze wszystkie formalności pójdą gładko i nie będzie żadnych schodków poza tymi które prowadzą do mieszkanka
Stary 2012-05-25, 08:13   #3530
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
dzien dobry!!
witam sie z samego ranka
nowa pmke

co czlowiek to opinia. tz organizuje takie przyjecia i widzi jak to wyglada, osobiscie sama jak bylam 2 razy na malych weselach to szalu nie bylo, bylo po porstu nudno
Widocznie maz sztywną rodzinę

Moja potrafi się bawić nie ważne czy 10 czy 80 osób.
I jeśli jest DJ/zespół, ludzie tańczą, śmieją się, to raczej trudno mówić o stypie

Stary 2012-05-25, 08:13   #3531
myszka 1234567
Zakorzenienie

Cytat:
dzien dobry!!
witam sie z samego ranka
nowa pmke

Chyba faktycznie zależy to i od ludzi i od miejsca U mnie wszyscy się będą znali takze, na pewno wszystko świetnie się uda
Stary 2012-05-25, 08:14   #3532
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta1881 Pokaż wiadomość
Gratuluję!ale pochwal i nam się tuwiesz,że uwielbiam oglądać mieszkania

Witamy
Opowiedz coś o was,ile macie lat,co robicie,o zareczynach,sale już macie?

To już teraz wielkie odliczanie
Oj niestety tutaj nie chce pokazywać, bo może ktoś zobaczyć

Stary 2012-05-25, 08:16   #3533
myszka 1234567
Zakorzenienie

Cytat:

I jeśli jest DJ/zespół, ludzie tańczą, śmieją się, to raczej trudno mówić o stypie

Święte słowa U mnie jest tak samo. Di tego mnóstwo naszych przyjaciół i będzie super

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Cytat:

To powiedz o mieszkanku chociaż ile pokoi, jaki macie metraż Wszystko
Stary 2012-05-25, 08:16   #3534
marta1881
Zakorzenienie

Cytat:
Buuu
Stary 2012-05-25, 08:17   #3535
extassy
Zakorzenienie

Cytat:

czy ja powiedzialam ze to byla rodzinna impreza?!
nie kazda mala impreza jest tylko rodzinna, to bylo u sasiadki. tancza jezeli jest gdzie tanczyc!

Edytowane przez extassy
Czas edycji: 2012-05-25 o 08:19
extassy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 08:20   #3536
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
czy ja powiedzialam ze to byla rodzinna impreza?!
nie kazda mala impreza jest tylko rodzinna, to bylo u sasiadki. tancza jezeli jest gdzie tanczyc!
No więc nie generalizuj, że małe przyjęcia wyglądają jak stypa

Stary 2012-05-25, 08:21   #3537
marta1881
Zakorzenienie

dobra,to ja uciekam,bo zaczyna robić się gorąco:P
Stary 2012-05-25, 08:22   #3538
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Święte słowa U mnie jest tak samo. Di tego mnóstwo naszych przyjaciół i będzie super

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

To powiedz o mieszkanku chociaż ile pokoi, jaki macie metraż Wszystko
Mieszkanko M4 Remontować nic nie trzeba - jedynie z czasem łazienkę, no i musimy zedrzeć dziecięce tapety w jednym z pokoi Ogólnie super, identyczne mieszkanie jak teraz wynajmujemy Czyli 2 przedpokoje

Stary 2012-05-25, 08:24   #3539
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
No więc nie generalizuj, że małe przyjęcia wyglądają jak stypa
zastanow sie nad tym co piszesz. bylo napisane ze zalezy to do ludzi i nie kaze wiec nie wladaj mi slow do ust. opisalam tylko swoje doswiadczenia co nie jest zabronione a ty mi wmawiasz ze tak na pewno nie bylo i ze u ciebie bylo by lepiej, baw sie dobrze w takim wypadku
Stary 2012-05-25, 08:28   #3540
myszka 1234567
Zakorzenienie

Cytat:
Mieszkanko M4 Remontować nic nie trzeba - jedynie z czasem łazienkę, no i musimy zedrzeć dziecięce tapety w jednym z pokoi Ogólnie super, identyczne mieszkanie jak teraz wynajmujemy Czyli 2 przedpokoje

Super A co z mebelkami?? dużo musisz dokupić?? pewnie cześć swoich macie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości