|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:)
Cytat:
Ja te testy w Rossmanie kupiłam, Pink Test.
|
|
|
#2282 |
|
Raczkowanie
|
ja zrobiłam dwa PRE TESTY i jeden Pink test i wszystkie pozytywne
|
|
|
|
#2283 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w piękny słoneczny dzionek dziewczynki moje
![]() Ciekawe jak tam nasza Kasia czy już testowała doczekać się nie mogę |
|
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
Dmoc, kurcze, ja też kupiłam Pink Test na niedzielę. Czyli lepiej kupić inny żeby się nie rozczarować?
|
|
|
|
#2285 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie dajmy się zwariować Ja najpierw przelecialam po necie żeby dowiedzieć się co i jak ale zrobiłam to ostatni raz bo wyszły mi wszytkie możliwe chorobyJedyne co mnie martwi to ze że ja wcześniej miałam wkładkę Mirena i teraz trochę się boje że przez to może być jakiś przypał bo to trochę zmian w macicy powoduje. Ja zaszłam w 4 cyklu po wyjęciu wiec niby powinno tam się wszytko naprawić ale .... zobaczymy Trzymam kciuki alby nasze bezobjawowe ciąże pomyślnie przebiegały |
|
|
|
|
#2286 |
|
Raczkowanie
|
Kochane chyba się udało!!!!Druga kreska bladsza ale jest
Zobaczcie same zdjecie w zalaczniku
|
|
|
|
#2287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no kochana gratuluję Ci z całego serca
|
|
|
|
|
#2288 |
|
Rozeznanie
|
Kasiaczek89 superancko! Na pewno ciąża! Ja też tak miałam, że na jednym teście miałam jedną kreskę jaśniutką, i robiłam drugi test i wyszła już mocna.
Gratuluje! mamusiu przyszła
|
|
|
|
#2289 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziekuje Monini2507. No w pon pojde na bete i moze od razu lekarza zachacze i juz bedzie wiadomo czy na pewno jezu jak sie ciesze
|
|
|
|
|
#2290 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak dobrze czytać takie wieści
|
|
#2291 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochane musi sie nam udac w koncu nie ma innej opcji![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- tylko mam wyrzuty sumienia bo ostatnio piwka pilam mam nadzieje ze dzidziusiowi nic sie nie stanie od tego
|
|
|
|
|
#2292 |
|
Rozeznanie
|
Kasiaczek będzie miła lepszy humorek jak się urodzi po piwku
. Nie martw się takimi rzeczami. Na pewno dzieciątku to nie zaszkodziło
|
|
|
|
#2293 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2294 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2295 |
|
Raczkowanie
|
no w pon wszystko bedzie wiadomo....no ja znikne na weekend bo do siostry jade i dopiero w niedziele do was zawitam. Dziekuje kochane za wiare bo ja po trochu juz traciłam ale udalo sie. milego weekendu wam zycze i oby juz wam dzidzia rosla lub dopiero powstawala
|
|
|
|
#2296 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie twierdzę, że one są złe, jeśli jesteś w ciąży to pewnie pokazują dwie kreski, ale one są normalnie widoczne, a tymi cieniami nie ma co się tak do końca sugerować. Bo jeśli jesteś w ciąży to z cienia zrobi się za prę dni mocniejsza kreska na nowym teście, a jeśli nie jesteś to się znów cień może pojawić , bo ponoć sama wilgoć tak działa, że te cienie się pokazują. Więc nie są złe, ale jednak trzeba wierzyć normalnej nawet słabej kresce drugiej, a nie cieniowi
|
|
#2297 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratulacje, widać II czerwone! ![]() Powiedź jakie masz objawy ![]() Ja wczoraj kupiłam pre test i czeka na odpowiednią porę ![]() A te Pink Testy to w Rosmanie były w promocji (moze dlatego co z nimi nie tak ) ja robiłam tez tego pinka, chyba 2 msc temu
|
|
#2298 |
|
Raczkowanie
|
gratulacje kolejnej kreski - cieszymy sie razem z Toba
co do testow to bardzo sie roznia i trzeba dokladnie czytac jak dzialaja, no chyba ze sa kiepsko opisane.. moj ostatni mial zaznaczone z wykrzyknikiem, ze test nalezy odczytywac tylko! po wskazanych 5 minutach i rzeczywiscie potem zaczela pojawiac sie kreska, ktora po godzinie byla tak samo zerwona jak ta pierwsza... dlatego sie zastanawialam po co trzymac test pamiatkowo, skoro po kilku godzinach wszystkie sa pozytywne, no ale innych nie testowalam ![]() mnie dalej mdli, dlatego wcinam wczesniejsze II sniadanie, ale to chyba raczej stres w pracy niz cos innego niestety u mnie dopiero 25 dzien, a zaluje bo jakby co mialabym akurat prezent na dzien matki, bo akurat zrobila nam niespodzianke (mila oczywiscie) i przyjechala
|
|
|
|
#2299 |
|
Przyczajenie
|
Gratulacje!!!!!!
No tak większosć testów trzeba odczytywac do 5 minut. Ja tak kiedyś narobiłam sobie nadziei, bo po 15 minutach pojawiła się całkiem gruba druga kreska....oczywiscie w ciazy nie byłam bo liczy sie tylko do 5 minut, pozniej to juz moze byc jakas reakcja. |
|
|
|
#2300 |
|
Raczkowanie
|
KASIACZEK
![]() ![]() klask i:![]() ![]() super ![]() ![]() klask i:![]() ![]() kla ski:![]() ![]() ![]() ![]() klask i:![]() ![]() kla ski:![]() ![]() k laski:![]() ![]() ![]() ![]() klask i:![]() ![]() kla ski:![]() ![]() k laski:![]() : oklaski:![]() klaski :
|
|
|
|
#2301 |
|
Raczkowanie
|
GRATULACJE!!! KOLEJNA CIĘŻARÓWECZKA
![]() a ja już mam coraz większe myśli o bliżniakach... ![]() robię bete w odstepie 3 dni odebrałam dzisiejszą... 2496 3 dni temu było 491... co wy na to???mój się chyba załamie przypomnę że moja babcia ma bliżniaczkę i mam braci bliżniaków
|
#2302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2303 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2304 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
noo.. ładne kwiatki, toście mnie pocieszyły ![]() tak patrzę na normy beta hcg.. na prawdę coś nie gra... ![]() mam 3 tydzień od owulacji a patrzcie na normy. wychodzi że jestem miedzy 4-5 tygodniem od owulacji!!!!!!! NORMY beta HCG dla poszczególnych tygodni ciąży w licząc od terminu owulacji tydzień ciąży mlU/ml 3 – 4 tydzień od owulacji----- 9 - 130 4 – 5 tydzień od owulacji----- 75 – 2600 5 – 6 tydzień od owulacji----- 850 - 20,800 6 – 7 tydzień od owulacji---- 4,000 - 100,200 7 – 12 tydzień od owulacji---- 11,500 - 289,000 12 – 16 tydzień od owulacji--- 18,300 - 137,000 16 – 29 tydzień od owulacji---- 1,400 - 53,000 29 – 41 tydzień od owulacji--- 940 - 60,000 może te normy są złe???
Nie kocham za coś... lecz pomimo wszystko ![]() Edytowane przez djmoniska Czas edycji: 2012-05-25 o 13:06 |
||
|
|
|
#2305 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2307 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2308 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, ale jak masz za dużo, to mozesz mi troszkę oddać ![]() ![]() ![]() A bliźniaki moga być, jak w rodzinie są, to duze prawdopodobieństwo!
|
|
#2309 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Luna - przykro mi, nawet nie wiem przez co musisz przechodzić. Czemu teraz tak dużo kobiet nie może donosić ciąży. Czy zawsze tak było czy to jakoś się ostatnimi czasy nasiliło? Wydaje mi się, że teraz jakoś tego więcej. ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Kasiaczek - gratuluję. ![]() klas ki:Ja wyjeżdżam jutro w nocy. Tak żeby w Lądku być w niedzielę na rano na śniadanko. Będziemy się z mężem zmieniać za kierownicą, żeby drugie mogło sobie odpocząć. Zresztą teraz to już od 4 rano świta, upał nas ominie i zatłoczone drogi również, więc będzie się miło jechało. Jak mi się uda, to jutro do Was zajrzę, żeby się z Wami pożegnać. Jak nie będę tam miała neta, to ŁOJEZU... ile będę musiała przez te 2 tygodni stron przeczytać??? Ale dobrze, pisać kochane, pisać. Pa pa.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
|
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ja też na chwilkę się pżegnać bo wybywam na weekend do mojej rozinki ale wracam w niedzieę to sobie poczytam co tam ciekawego się działo u was może jakaś fasolką
Miłego weekendu kochane
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.

Dmoc, a powiedz w takim razie jakich testów unikać?
Ja te testy w Rossmanie kupiłam, Pink Test.

Ja najpierw przelecialam po necie żeby dowiedzieć się co i jak ale zrobiłam to ostatni raz bo wyszły mi wszytkie możliwe choroby

Jak dobrze czytać takie wieści
mam nadzieje ze dzidziusiowi nic sie nie stanie od tego

. Nie martw się takimi rzeczami.
k laski:
) ja robiłam tez tego pinka, chyba 2 msc temu