|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Dzień dobry
![]() Wczoraj po pracy trochę poćwiczyłam. Oczywiście mogło być lepiej, ale ważne że ruszyłam tyłek Zaliczyłam też solarium ![]() Dziś po pracy muszę posprzątać mieszkanie w sobotę będę miała spokój bo pewnie całe popołudnie poza domem a rano chcę się wyspać - wkońcu Zjadłam owsiankę z jabłkiem i cynamonem na mleku ![]() Lecę się szykować do pracy. Dostałam @ i boli mnie brzuch
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Hej chudzinki
![]() Ja nie wiem co się ostatnio dzieje z moim organizmem co dzień mam więcej na wadze ![]() Chyba zważę się dopiero za tydzień, żeby nie zniechęcać się do ćwiczeń. Chciałam podziękować za kliczki i ja też Wam klikam od rana
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Spaćććććććććććććććććććć ![]() Madziu, a może jesteś przed okresem? ![]() Też dziękuję za klikanko ja mam teraz chwilkę luzu w pracy to też Wam poklikam
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
A co do dzieci, to ja jeszcze nie chcę ich mieć
![]() Agunia ja też miałam już wszystkie kolory na włosach pamiętam jak miałam 14 lat i była dyskoteka szkolna, na której trzeba było mieć cos czerwonego, to ja mądra kupiłam szamponetkę koloryzującą, pisało 4 do 6 myć, to pomyślałam, że zmyję ją później, a że nie było kolory czerwonego to wzięłam rudy ![]() Miałam też fioletowe włosy, brązowe, czarne, czerwone końcówki, kolorowe pasemka, rude włosy, blond, chyba każdy możliwy kolor, a teraz się dziwię, że nie mam pięknych i gęstych włosów ![]() Nadia współczuję @
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() Dzien zaczełam od klikania Wam ![]() w uzaleznienie wpadneCO planujecie na weekend laseczki?
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine mam owulację, ale nigdy nie miałam więcej na wadze, nawet jak przed @ byłam
![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Ja jeszcze nie mam planów na weekend, zawsze wszystko wychodzi w ostatniej chwili ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Dobra uciekam robić śniadanko ![]() Do później kochane ![]() Kllliiikaaamy
|
#3277 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Ja wróciłam właśnie od lekarza, dostałam zastrzyk przeciwbólowy w dupsko, więc na razie brzucha nie czuje No ale i tak jestem strasznie słaba i mi niedobrze. I dupa mnie boli Dał mi zwolnienie z zajęć, więc jest ok. Po drodze wstąpiłam do jednego sklepu i znalazłam spódniczkę taką jak chciałam: http://szafa.pl/c6508680-kobaltowa-s...bandazowa.html Tyle co Wam wczoraj ją pokazywałam a tu mam A dietkę trzymam cały czas, no ale to pewnie przez okres, jak się skończy to pewnie spadnie, przynajmniej mam taką nadzieję ![]() A co do planów weekendowych to też jeszcze nie mam, z reszta dzisiaj pewnie i tak nigdzie nie wyjdę, bo nie będę miała na to siły za bardzo. A Ty Agunia co planujesz ?
|
|
|
|
#3278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie nie mam planów na razie, moze cos spontanicznie wyjdzie, bo nie chce mi sie w domu siedziec oby cos wyskoczyło ciekawego![]() A jutro napewno na siłownie pojde albo na basen własnie sie zastanawiam
|
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
Losing dobrze, że zastrzyk pomógł i brzuszek już nie boli
![]() Śliczna ta spódniczka ![]() Prosiłaś o zdjęcia, a więc proszę bardzo ![]() Kolor już się chyba trochę zmył, zrobiłam zdjęcia bez lamy, żeby było widać dokładnie i nie był przekłamany ![]() ![]() ![]()
|
#3280 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3281 |
|
Zadomowienie
|
Medzik
no tak jakby jaśniejsze Mimo wszystko, kolor bardzo ładny, chciałabym taki I włoski już takie długie i zdrowe
|
|
|
|
#3282 |
|
Zakorzenienie
|
Mireczko oczywiście, że pamiętamy tu o Tobie i byłoby nam miło gdybyś napisała w miarę możliwości. Pamiętaj, że zawsze możesz liczyć na wsparcie z naszej strony
Życzę Ci wytrwałości i dużo zdrówka dla brata, musisz być silna, aby Go wspierać Wszystkiego dobrego kochana ![]() Losing to dopiero trzecie mycie po fryzjerze, więc mam nadzieję, że jeszcze troszkę się zmyje ![]() Dziękuję
|
#3283 |
|
Zadomowienie
|
Meeedzik faktycznie kolorek troszke sie zmył, ale kurde jakie Ty masz długie te włosiska i zdecydowanie widac ze coraz zdrowsze !
A ja jestem wkur... już miałam wage 49 i znowu poszła w góre :/ i dzis pokazało 50.2 !! :/ ale to przez to ze mało jem bo nie mam czasu i wiem ze to sie gdzies tam odkłada... w dodatku nie byłam w wc juz półtorej tygodnia nie wiem co sie dzieje... nie chce pic zadnego syropu bo moj organizm chyba sie powoli od niego uzaleznia i moj metabolizm musi zaczac sam pracowac. Ostatnio mialam zrobic sobie dzien oczyszczeniowy ale nie wyszło, za to jutro na pewnie taki zrobie i nie ma bata ! musi w koncu ruszyc bo mi bebech niedługo peknie od tego :[ Mam mega zwalony humor wszytsko sie pieprzy wrrrrrrrrrrr Miłego dnia kochane
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
Tinek dziękuję
bardzo mnie motywuje to jak ktoś mówi, że widać różnicę i włoski wyglądają na zdrowsze ![]() A co do Twojej wagi to myślę, że dzieje się tak własnie tylko dlatego, że za mało jesz Organizm się broni jak może i wszystko gromadzi na "gorsze czasy" dlatego moim zdaniem nie powinnaś robić takiego oczyszczającego dnia, po najzwyczajniej w świecie nie masz z czego oczyszczać organizmu Radziłabym rozplanować sobie menu na najbliższe dni i kurczowo się jego trzymać, wprowadzić te 4 posiłki ( normalne i zdrowe, a nie jakiś batonik czy lód to może być na deser czy drugie śniadanie ). Pamiętasz jak kiedyś więcej jadłaś to i waga spadała i organizm się nie bronił, no i zapewne problemów z wc nie było ![]() To tyle ode mnie na ten temat
|
#3285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3286 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Od kilku dni jem owsiankę z otrębami itp wiec na prawde sie staram, na prawde ostatnio mialam bardzo mało czasu pracuje od 7-20 i mimo ze posiłki jakos sobie przygotowywlam do pracy to z czasem ciężko.
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana może to tylko chwilowe i zaraz waga wróci do normy. A może za bardzo ograniczyłas jedzonko? Za mało to tez nie dobrze. Może tez być przez owulację, wcześniej tak nie miałas ale teraz już możesz mieć z wiekiem się wszystko zmienia :/
|
|
#3288 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A włoski na prawde piekne
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
Medzik no kolrek Ci sie trochę spłukał bardzo ładny jest
![]() Byłam w rosmanie jest ten redbuild z ziaji ale kupiłam z eveline jakiś 4D siamentowe serum wyszczuplające antycellulitowe mam nadzieje ze nie bedzie mroziło bo inaczej sie wqr ![]() o nieee jak w sklepie szukałam czy jest chłodzący to nie widzialam a teraz patrze a tu jak byk pisze efekt chłodzący |
|
|
|
#3290 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Owsiankę staraj się jeść rzadką, aby nie była taka "papkowata", dużo pij wody przegotowanej, dużo jedz warzyw i jabłek ( jabłka na 2 śniadanie i kawa). Rozumiem że cięzko jest przygotować Ci jakiś super wypasiony obiad do pracy, ale np. jakaś kupna suróweczka z bułką i wędliną + coś ciepłego do picia. Potem jakiś jogurt duży na podwieczorek, a kolację zjesz w domku. ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
49,2 ? ale malutko ważysz! ile Ty masz wzrostu? ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
ładny teraz ten kolorek, bardzo mi sie podoba no i śliczne masz te włoski i widać że urosły! długie są i takie lśniące
|
|
#3291 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=monika01011986;3431 9895]no żeby wyregulować wszystko to potrzeba czasu. Kilka dni to za mało.
Owsiankę staraj się jeść rzadką, aby nie była taka "papkowata", dużo pij wody przegotowanej, dużo jedz warzyw i jabłek ( jabłka na 2 śniadanie i kawa). Rozumiem że cięzko jest przygotować Ci jakiś super wypasiony obiad do pracy, ale np. jakaś kupna suróweczka z bułką i wędliną + coś ciepłego do picia. Potem jakiś jogurt duży na podwieczorek, a kolację zjesz w domku. ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Wiem wiem potrzeba czasu organizm musi zaczac sam ruszyc ![]() Owsianke włąsnie taką jem bo wole niż papkę, mam problem z piciem tylko bo teraz sie chlodniej zrobilo i wcale mi sie pic nie chce, ale bede sie starac wmuszac w siebie ![]() najwazniejsze ze w centymetrach '' nie urosłam '' wiec to mnie chociaz pociesza oki zmykam dalej pracowac teraz mialam chwilke przerwy buziaki kochana
|
#3292 |
|
Zadomowienie
|
Monia no właśnie nie mam tak z okresem, pierwszy raz mi się to zdarzylo i nie wiem czemu tak
już miałam 48,9 ale po ostatnim jedzonku się podniosło, dlatego narzekam
Edytowane przez LosingMyWay Czas edycji: 2012-05-25 o 13:26 |
|
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
Monia czy Ty sugerujesz, że ja stara się robię
haha jedzenia nie ograniczyłam wcale jedynie nie podjadam słodyczy i chipsów między posiłkami co zdarzało się dotychczas także to na bank nie od tego, tak mi się wydaje ![]() Tinek mam nadzieję, że wszystko ruszy i nie będziesz już miała takich problemów ![]() I jeszcze raz dziękuję ![]() Cocktail ja też tak mam w sklepie szukam czytam i nie widzę, przychodzę do domu i dopiero zauważam różne rzeczy A ja pomalowałam pazurki i schnę
|
#3294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj Mireczko ![]() Myślałam ostatnio o Tobie, super, że napisałaś ![]() Strasznie mi przykro z powodu brata, mam nadzieję że wyjdzie jeszcze z tego... nie wiem co napisać i jak Cie pocieszyć bo to tak trudna i smutna sytuacja że chyba nic juz nie pomoże aby poprawić Ci humor. Ale wierzę że brat wyzdrowieje i znowu będziesz tą wesołą i szczęśliwą Mireczką którą tutaj poznałyśmy Strasznie Ci tego życzę!
|
|
#3295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() śń:2 kawy, jogurt owoc z otrębami i niecałą garstką czokapików IIśń: drożdżówka z serem (ta z biedronki, ma 213kcal i 39g cukru), mała activia pitna IIIśń: jabłko IVśń: tost z tego chleba razowego z 1 plastrem sera żółtego i papryką (bez keczupu) Obiad: 3,5chochelki zupy krem z warzyw z 1 kromką chleba razowego z margaryną Podwieczorek: niecała garść czokapików Kolacja: 2 kromki chleba razowego z margaryną,sałatą, ogórkiem, papryką, przyprawami, jedna była z serem żółtym a druga z serkiem czosnkowym; do tego jogurt owocowy
|
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
Monia ja też już się przyzwyczaiłam do ciemniejszych włosków
dziękuję ciekawa jestem ile urosły w ten miesiąc
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja klikam!!!
|
|
#3298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wy mnie wykonczycie hehehe :P Na weekend nic nie planuję :/ jutro pójdę do mamy i do teściowej no bo Dzień Matki jest a w niedziele jak będzie ciepło to na plaże z dziećmi skoczę i tyle z mojego weekendu
|
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
Nadia Miałam niemal identyczne śniadanko xD
|
#3300 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
Ja się tylko melduję . Zaraz wychodzę do przedszkola na ,,Dzień Mamy" . Ciekawa jestem strasznie co dzieci przygotowały. Wezmę aparat ,więc może uda mi się coś cyknąć. Co do planów weekendowych ,to ja jadę do Warszawy do brata jutro o 5 rano - jak nie zaśpię Moje chłopaki zostają , bo po co mi ogonek ,heh. Zresztą nie zmieścilibyśmy się w ich kawalerce. Połażę po sklepach , a wieczorem może na jakieś piwko. Także fajnie się zapowiada.No i powiem wam ,że czuję ,że trochę schudłam. Udalo mi się wejść w takie jedne jeansy , które już w tamte lato były za ciasne na mnie. Teraz mam w nich nawet luzu trochę. Z tym,ze ja bardziej gubię w cm niż kg - może dlatego ,że ćwiczę i mięśnie się kształtują , a wiadomo,ze tluszcz wazy mniej. Edytowane przez Aisza21 Czas edycji: 2012-05-25 o 13:32 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.

ja mam teraz chwilkę luzu w pracy to też Wam poklikam 
Dał mi zwolnienie z zajęć, więc jest ok. Po drodze wstąpiłam do jednego sklepu i znalazłam spódniczkę taką jak chciałam: 

I włoski już takie długie i zdrowe 
Organizm się broni jak może i wszystko gromadzi na "gorsze czasy" dlatego moim zdaniem nie powinnaś robić takiego oczyszczającego dnia, po najzwyczajniej w świecie nie masz z czego oczyszczać organizmu
z wiekiem się wszystko zmienia :/