ślubujące w 2012:) - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-24, 22:16   #4321
monika860902
Zakorzenienie

Dot.: ślubujące w 2012:)

Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
Dawaj foty!!!

A ja w końcu postanowiłam że biorę tą sukienkę z salonu do domu bo boje się że zgubią czy coś.. ale podkreślę im że przed ślubem przyjdę na przymiarkę i poprawki. Tak więc możliwe że za tydz. o tej porze będę mieć sukienkę w domu .

A i nawet nie zauważyłam że wczoraj miałam 100dniówke!!!

Dzisiaj zostało 99dni...
a ja mam swoją sukienkę w domu już od stycznia musiałam za nią zapłacić w ciahu miesiaca od zakupu (podpisania umowy) i zabrałam ją do domu...stwierdziłam, że skoro zapłaciłam za towar to ma być on u mnie w domu...a poprawki oczywiście mam 2 tyg. przes ślubem, więc luzik

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 22:23   #4322
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
oj tam nas się wstydzisz? dawaj maleńka
a co tam....jutro usunę...ale....po makijażu jadłam lody- nie ma faktycznego koloru pomadki- jest tylko mój mega frogi błyszczyk, który kupiłam w ramach makijażu, no i kolory na powiekach.....znowu było ciemno w pokou i kolory są trochę zakłamane...w rzeczywistości mam ciemniejsze powieki i ten jasny cień to jest taki jasny róż....no ale super się czuję, w porównaniu do tych 2 poprzednich to jest najlepszy

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]

Edytowane przez monika860902
Czas edycji: 2012-05-25 o 07:21
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 22:51   #4323
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość

Muszę się Wam pochwalić....byłam dzisiaj w douglasie i mam już makijaż ślubny!!!! Teraz wiem, że to ten! Hurrrrraaaaaaaaa!!!!!!!!! !
aaaa...i kupiłam sobie błyszczyk już do makijażu ślubnego
Tyle PM chwali pisze na temat tego douglasa a ja nadal nie wiem o co chodzi z tym makijażem tam i znam tylko sklep aż wstyd się przyznać...
Super że znalazłaś "swój makijaż" i tak dobrze sie w nim czujesz
Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
tak, tak to się podpisuje podczas mszy, ale nie wiem, może dokumenty świadków sprawdzają?? jakoś nigdy nie pytałam... zresztą mój tż jak to usłyszał to się ucieszył, a mi to w sumie obojętne...
Tak świadkowie powinni być wtedy z Wami i pokazać dowody osobiste a jak młodzi spisują protokół innego dnia to świadkowie przed mszą idą sami. Jeśli Wam tak pasuje to wszystko jest ok ale jeszcze sie z takim wejściem nie spotkałam
Cytat:
Viollet87, Malgos_12 chyba się skuszę na tą szczotkę . A jak będzie do dupy to . Nie no żartuje Dzisiaj podcięłam u fryzjerki włoski bo miałam już straszne końcówki no i do ślubu już nie obcinam .

A i umówiłam się wstępnie na ślub na godzinę 11 - makijaż + fryzura w 1 salonie. Na próbną też pójdę od razu na to i na to żeby mieć obraz całości. Zdecydowałam się na fryzurę na bok (loki, fale) coś jak w załączniku. A na poprawiny wyprostuje (na co dzień chodzę w prostych i oczywiście nie rozstaje się z prostownicą).
Mnie też kusi ta szczotka tylko z moim szczęściem na bank trafie na podróbkę...
A kiedy na próbna idziesz? Ja to bym chciała jednego dnia umówić sie i namakijaż i na fryzurę i jeszcze do krawcowej podjechać żeby sie w całości obejrzeć
Cytat:
Odebrałaś nam okazje do świętowania za karę sklejaj szybko swoje inspiracje aktualne

Dziewczynki skoro Wasze kciuki mają taka cudowną moc to bardzo proszę o nie dla mojego Tża bo bardzo bardzo bardzo ich jutro i w sobotę będzie potrzebował...
Dobrej nocki idę usypiać chłopa bo mi się denerwuje że nic na jutro nie umie
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-24, 23:05   #4324
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
Napisane przez engi111 Pokaż wiadomość
dziewczynki tak sobie dziś przeglądam w pracy rózne stronki i natrafił na wzór winetki zbiorowej ( jesli winetka może byc zbiorowa ) co o tym myslicie ?? Nie chodzi o wykonanie i wogóle tylko samą koncepcje. My mamy p
wyborowa jakias alternatywa dla twojej teściowej
no dokładnie super to jest właśnie ,tylko kurczę gdzie to postawić na długich stołach ?? będą chyba 3 więc jak to zrobić ? może właśnie to byłby super pomysł ah i gdzie ja to kupię??? bo na okrągłych stołach to spoko .
Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość

Mi ta opcja bardzo się podoba i uważam że do równolegle ustawionych stołów bardzo to pasuje. Sama chciałam zrobić coś takiego zeby mieć kontrolę nad tym kto mniej więcej gdzie usiądzie ale nie narzucać gościom konkretnych miejsc ale nie wiem jak to zrobić przy 2 podłużnych stołach

Super odważna decyzja
ja nie mogę polecić dlatego że nie znam się na tych szczotkach , znalazłam tylko je na all bo któraś pisała że nie ma konta na all ,a nie trzeba go mieć żeby znaleźć produkt a nawet go kupić , więc tak podesłałam
Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
Cześć, cześć :
Wpadam na sekundkę.

wybOrOowa ładnie wyglądasz w sukni, dekolt jest świetny, dół wydaje się bardzo ciężki - mam jednak nadzieję, że to tylko wrażenie i w rzeczywistości suknia jest lekka. fryzura trochę za mocno potargana, ale jeśli loczki będą lepiej skręcone to będzie fajnie

malaOlaa to, że uważam, że w szpilkach kobieca sylweta ładnie się prezentuje, to nie znaczy, że Ty w płaskich butach będziesz wyglądała źle! jesteś wysoka, więc pewnie masz długie nogi, no i to jest zupełnie inna bajka... na pewno superlaska z Ciebie i na ślubie będziesz najpiękniejsza! ja przy moich 167cm w płaskich butach wyglądam jak krasnal, dlatego uwielbiam szpilki
monika860902 ja nie będę miała stanika pod suknią. mam wszyte miseczki i to mi wystarczy. nawet gdyby "coś" miała wyskoczyć (choć materiału do skakania nie ma za wiele to raczej i tak nie będzie widać, bo mam zakryty dekolt ale Twój gorset jest dopasowany, więc jeśli dobrze trzyma piersi, to pewnie też bym zrezygnowała z cyckonosza

było pytanie o kwiaty dla świadkowej - ja nie zamawiam, u nas nie ma takiego zwyczaju, a ja nie mam takiej potrzeby

wczoraj byłam u orto - jutro będę miała ściągnięty aparat z dolnych zębów, a z górnych w przyszłym tygodniu to pewnie zasługa Waszych kciuków - dziękuję

poszliśmy wczoraj z TŻtem do spowiedzi - poprosiliśmy xiędza o rozmowę, bo nie chcieliśmy spowiadać się w czasie mszy. najpierw poszedł TŻ, trwało to chyba z pół godziny. później ja. mówiłam swoje grzechy, nie wspomniałam o współżyciu, ale ksiądz zapytał. powiedziałam prawdę, pytał czy kiedyś się już z tego spowiadałam - zgodnie z prawdą powiedziałam, że odbyłam kiedyś taką spowiedź, podczas której rozmawiałam z księdzem o współżyciu, powiedziałam wtedy, że nie odczuwam tego jako grzech, no i tamten ksiądz udzielił mi rozgrzeszenia. później już nie mówiłam o tym podczas kolejnych spowiedzi i przyjmowałam komunię. no i wczoraj ksiądz powiedział, że skoro razem mieszkamy, to nie ma sensu, żebyśmy teraz dostali rozgrzeszenie, bo pewnie nie zmienimy naszej "grzesznej" sytuacji - mamy przyjść dzień przed ślubem, wtedy dostaniemy rozgrzeszenie i będziemy mogli zacząć nowe życie z czystą kartą.
może nie powinnam Wam o tym mówić, ale może komuś przyda się taka informacja...

kupiliśmy wczoraj szampany (Dorato - w Tesco 9,99zł/0,75l) i wina (Beauvillon - też Tesco, 14,99zł/l białe i czerwone półsłodkie; różowego już nie było, ale kupimy w Kauflandzie albo w Biedrze - podobne Le Carillon). dostaliśmy 5% rabatu i w gratisie ananasa

no i to chyba tyle. trzymajcie się ciepło dziewczynki i niech Wam dni mijają przyjemnie, a przygotowania idą sprawnie
super że już jedną spowiedź macie za sobą i my mamy tylko jedną tylko przed ślubem bo mieszkamy razem i mamy dziecko
no i fajnie że już szampany są i winko , możemy pić
no i że ściągnął aparacik i będziesz miała piękniusie ząbki
Cytat:
gratuluje postępów super, że załatwione

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

ja też miałam takiego stresa- ha ha ha tylko mi kazały nogi ogolić

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

super, że aparacik zdejmą wizażowe kciuki jak widac pomagają
Zapomniałam Wam się pochwalić, że ja też mam pierwszą spowiedź za soba- było strasznie ksiądz mnie opier***** że "przyszłam tak z ulicy" no to się go zapytałam czy miałam helikopterem przylecieć i co to za różnica- a może potrzebę poczułam???? no myślałam, że albo mnie wywali z konfesjonału albo zaraz sama wyjdę no ale jakoś poszło i karteczkę podpisał- ale niesmak pozostał

No to Dziewczynki teraz za mnie kciuki trzymajcie...
oddałam obrączkę do zmniejszenia bo jednak za duża była- dziś byłam odebrać- zmniejszyli tylko GRAWERKĘ SPOLEROWALI!!!!!! myślałam, że rozniosę normalnie ten sklep- zrobilam taką awanturę, ze kierowniczka prawie klękała przede mną ze łzami w oczach. Poprawią- i to ekspresem le nie podaruję im- już napisałam reklamację do siedziby firmy. Nie polecam więc KRUKA - bezmyślne partacze
ale historia z obrączkami , dobrze że Ci wzoru nie zmienili
no i super że spowiedź masz za sobą
Cytat:
moja kuzynka będzie siedziała w pierwszej ławce, a my chyba i tak wejdziemy od zakrystii, bo z tego co pamiętam, tam się jeszcze coś spisuje, więc jako tako wielkiego wejścia nie będzie

czy wy musicie już całość płacić za salę?

Popieram, kto raz spróbował, nie będzie chciał wrócić do normalnej... ja mam tylko kompaktową, ale jestem super zadowolona - tak się zastanawiałam, na jakiej zasadzie to działa, że nie szarpie włosów a super rozczesuje...

Super sprawnie załatwiłaś dokumenty!
Jakoś nie rozumiem tej nowej mody z dwuczłonowymi nazwiskami (tym bardziej dla dzieci), ale może jestem człowiekiem "starej daty". Wiadomo jak dziewczyna nie chce zmieniać nazwiska to spoko... A właśnie z ciekawości....jak twoje dziecko wyjdzie za kogoś z dwu członowym nazwiskiem i zdecydują, że dziecko będzie mieć ich nazwiska to wtedy nie sądzę, żeby były cztero członowe???... wtedy chyba panieńskie matki się odcina co nie?
wybaczcie moje niezrozumienie pod tym kątem, ale ja bym zastrzeliła rodziców jakby dali mi dwu - członowe nazwisko (a za granicą to już kompletna porażka!)
Kasioonya - u mnie jak ksiądz usłyszał, że razem mieszkamy to nie dał rozgrzeszenia... wam poprzednim razem wam dał, a teraz nie... pokręcone to trochę dlatego ja tylko raz pójdę przed ślubem...

[/COLOR]
.[/QUOTE]
9 dni aaaaaaa ja bym padła ...to w sumie już ! dwa tygodnie wolnego super no i miło że tak fajnie w pracy Cię wysłali na wczasy "ślubne"
gratuluję zostania ciocią zdrowa dzidzia? \
a co do opłat za sale jutro płacimy całość i przez tydzie od jutra ktoś by nam się rozmyślił/zrezygnował to jeszcze może nam zwrócić pieniążki , bo na tydzień przed robią już zakupy .

Cytat:
o Matko! Ale Cię "wykiwała"! Kurcze nie powinna tak robić...chociaż z drugiej strony.....może coś się stało?? Ludzie raczej bez powodu tak nie robią....

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

też jestem ciekawa jakt o ma wyglądać bo mi moja 9-letnia sis będzie niosła obrączkijak masz jakiś pomysł to pisz

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

ile imprez!!!

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Muszę się Wam pochwalić....byłam dzisiaj w douglasie i mam już makijaż ślubny!!!! Teraz wiem, że to ten! Hurrrrraaaaaaaaa!!!!!!!!! !
aaaa...i kupiłam sobie błyszczyk już do makijażu ślubnego
to super że Ci odpowiada , pokazuj nam szybciutko
Cytat:
tak, tak to się podpisuje podczas mszy, ale nie wiem, może dokumenty świadków sprawdzają?? jakoś nigdy nie pytałam... zresztą mój tż jak to usłyszał to się ucieszył, a mi to w sumie obojętne...
świadkowie bynajmniej u mnie muszą oddać nasze karki od spowiedzi przed mszą

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Cytat:
a co tam....jutro usunę...ale....po makijażu jadłam lody- nie ma faktycznego koloru pomadki- jest tylko mój mega frogi błyszczyk, który kupiłam w ramach makijażu, no i kolory na powiekach.....znowu było ciemno w pokou i kolory są trochę zakłamane...w rzeczywistości mam ciemniejsze powieki i ten jasny cień to jest taki jasny róż....no ale super się czuję, w porównaniu do tych 2 poprzednich to jest najlepszy
ładny
Stary 2012-05-24, 23:40   #4325
Inusiaa88
Raczkowanie

Cytat:

Dzisiaj zostało 99dni...
Łooo matko jak jeszcze dużo Ale zleci ani się nie obejrzysz
Mi zostało 15 dni... MASAKRA

A mam takie pytanko do Was moje drogie... bardzo proszę, wyraźcie swoją opinię czy biżuteria na załączonych przeze mnie zdjęciach pasuje do siebie?? Bo wisiorek dokupiłam osobno do kompletu (kolczyki + bransoletka) i mam teraz wątpliwości czy to do siebie pasuje...
z góry dziękuję i przepraszam za beznadziejne zdjęcia i poniekąd durne pytanie hehe
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0081-horz.jpg (49,3 KB, 63 załadowań)

09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA

"Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić,

to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II

Edytowane przez Inusiaa88
Czas edycji: 2012-05-25 o 01:18
Inusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 01:22   #4326
Malgos_12
Zakorzenienie

Monika - no teraz widać, że ten makijaż jest profesjonalny!

Wyborowa - szkoda, że musicie wszystko płacić wcześniej... chyba lepiej jak można wcześniej
u nas nie ma żadnych kartek do spowiedzi ani dla nas ani dla świadków
A dzidzia zdrowa zobaczę ją już na weekendzie
Co do urlopu strasznie się cieszę, że w końcu mam dwa tygodnie urlopu - ostatni taki długi urlop miałam 2 lata temu wiecznie jakieś wesela, załatwienia itd

Kochane - co do szczotek TT to niech ma taki napis jak tutaj i musi to być Tangle Teezer - a tutaj link do tego...
http://www.tangle-teezer.pl/
z pełną odpowiedzialnością polecam

---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:09 ----------

Inusia - trochę ciężko mi ocenić bo zdjęcie nie oddaje kolorów, ale czy wisiorek nie mieni się na inne kolory niż kolczyki? I czy kolczyki są czymś otoczone?? Nie wiem czemu, ale jakoś mi to nie pasuje, ja bym zrezygnowała z wisiorka, troszkę jakby za duży był przy tych kolczykach...

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2012-05-25 o 01:23
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 06:43   #4327
42gami
Raczkowanie

Cytat:

Dzisiaj zostało 99dni...
Kurcze, dopiero co była moja 100dniówka. Zostały 2 miechy a mi ciągle się wydaje że mam baaardzo dużo czasu...

Cytat:
Tyle PM chwali pisze na temat tego douglasa a ja nadal nie wiem o co chodzi z tym makijażem tam i znam tylko sklep aż wstyd się przyznać...
Super że znalazłaś "swój makijaż" i tak dobrze sie w nim czujesz
Chodzi o to, że kobitki w Douglasie (w Sephorze również) oprócz normalnej sprzedaży i doradzania robią makijaż dostępnymi w skepie kosmetykami.

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
super że już jedną spowiedź macie za sobą i my mamy tylko jedną tylko przed ślubem bo mieszkamy razem i mamy dziecko
no i fajnie że już szampany są i winko , możemy pić
no i że ściągnął aparacik i będziesz miała piękniusie ząbki
Kurcze my już byliśmy chwilę temu w kancelarii a pierwsza spowiedź jeszcze nie odbyta....
Chyba nie jest jeszcze za późno???

Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość
A mam takie pytanko do Was moje drogie... bardzo proszę, wyraźcie swoją opinię czy biżuteria na załączonych przeze mnie zdjęciach pasuje do siebie?? Bo wisiorek dokupiłam osobno do kompletu (kolczyki + bransoletka) i mam teraz wątpliwości czy to do siebie pasuje...
z góry dziękuję i przepraszam za beznadziejne zdjęcia i poniekąd durne pytanie hehe
Wg mnie pasuje to razem ale na ślub założyłabym tylko kolczyki.

Wyjeżdzam dziś na 3 dni na kajaki nad Solinę więc znowu będę miała zaległości w czytaniu :/
Trzymajcie się i życzę owocnego weekendu
Stary 2012-05-25, 08:00   #4328
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
oj ja się nie załapałam na fotkę
Stary 2012-05-25, 08:51   #4329
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:

Dzisiaj zostało 99dni...
Ja przedwczoraj miałam studniówkę... "minus pierwszej" rocznicy ślubu echhhhhh, cierpliwości...

Cytat:
I ja też nie

Kasionyaa, super, że zdejmujesz aparat na pewno będziesz się czuła bardziej komfortowo

coś jeszcze chciałam, ale zapomniałam

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 09:07   #4330
niki19
Zadomowienie

Hej

Kurcze coś mam ostatnio problemy z logowaniem na wizaz Od wczoraj nie mogłam się zalogować ,a dwa razy mnie wylogowało w trakcie pisania wiadomości mam nadzieje ,że już będzie ok

Cytat:
to już tuż tuż

Cytat:
Napisane przez 42gami Pokaż wiadomość
Kurcze, dopiero co była moja 100dniówka. Zostały 2 miechy a mi ciągle się wydaje że mam baaardzo dużo czasu...

Wyjeżdzam dziś na 3 dni na kajaki nad Solinę więc znowu będę miała zaległości w czytaniu :/

Mnie też się wydaje ,że kupa czasu a prawda taka ze czas zasuwa tak szybko ,że to aż nieprawdopodobne

Miłego wypoczynku życzę
Ja weekend niestety w szkole ale tylko dziś i jutro .A w niedziele idziemy na komunię

Cytat:
Napisane przez haczyk7 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wrzucam jedną z trzech wersji zaporoszeń
fajne te zaprosznie

Wkurzyłam się bo mieliśmy iść na wesele do tż-ta kuzyna 30 czerwca i co się okazuje mam wtedy egzamin po południu , i 1 lipca w niedziele o 7,30 muszę być w krakowie bo mam kolejny egzamin a co najgorsze nie mogę ich przełożyć no chyba ,że na sesje poprawkową ,ale tego nie zrobie bo we wrześniu to nie będę miała czasu chodzic i zdawać egzaminów i nie wiem jak to rozegrać

Edytowane przez niki19
Czas edycji: 2012-05-25 o 09:24
niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 09:25   #4331
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość

Wkurzyłam się bo mieliśmy iść na wesele do tż-ta kuzyna 30 czerwca i co się okazuje mam wtedy egzamin po południu , i 1 lipca w niedziele o 7,30 muszę być w krakowie bo mam kolejny egzamin a co najgorsze nie mogę ich przełożyć no chyba ,że na sesje poprawkową ,ale tego nie zrobie bo we wrześniu to nie będę miała czasu chodzic i zdawać egzaminów i nie wiem jak to rozegrać
oj to to faktycznie problem. A może umówi się z wykładowcą na zerówkę?
Stary 2012-05-25, 09:35   #4332
niki19
Zadomowienie

Cytat:
oj to to faktycznie problem. A może umówi się z wykładowcą na zerówkę?

no właśnie ta babka z którą mam egzamin w dzień wesela ma to gdzieś i powiedziała już na początku ,że ją to nie obchodzi ,że my mamy jakieś inne plany i ,że jak nam nie pasuje termin to zawsze możemy podejść do egzaminu we wrześniu
Ten drugi to jeszcze bym przeżyła bo zawsze mogę jechać prosto z wesela na egzamin

No nic czekam na potwierdzenie godziny tego pierwszego ,jakby był nie później niż o 14 to bym pojechała w stroju weselnym i potem prosto na wesele w najgorszym wypadku nie będzie mnie na ślubie w kościele

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 09:59   #4333
mayeczka87
Rozeznanie

Cytat:
ja też

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 10:02   #4334
justiii87
Zakorzenienie

Hej kobiety.

Ostatnio nie mam czasu żeby zaglądać na forum. Na nic nie mam czasu Do ślubu pozostało 36 dni a Ja ciągle myślę że mamy dużo czasu
Siedziałyśmy z mama i robiłyśmy rozstawienie i usadzenie gości przy stołach i w pewnym momencie myślałam że dostanę pier....
TŻ miał pierwszą przymiarkę swojego garniturku Wygląda zabójczo a pomarańczowa mucha i pas jest dopełnieniem całości Mamy tylko problem z koszulą smokingową bo nigdzie nie ma w kolorze ecru Zjeździliśmy wszystkie możliwe sklepy i w jednym może facet skroić Nam na zamówienie więc tylko zostało Nam wziąć miary i czekać na efekty (do 4-5 dni czekania). Musimy iść do spowiedzi ale nie mamy czasu
Dziś jadę do szkoły i cały weekend spędzę w Bydgoszczy na zajęciach a żeby było wszystkiego mało w sobotę mamy wesele w Szczecinie i dwa pogrzeby: jeden w Gdańsku drugi w Warszawie.
Bardzo chcieliśmy jechać na te wesele ale niestety szkoła psuje wszystkie Nasze plany. Jak bym nie pojechała na ten zjazd to musiała bym przenieść egzamin na późniejszy termin a późniejszy termin to 30 czerwca więc musiałam zrezygnować z przyjemności i jechać do tej cholernej szkoły

A w sobotę za tydzień mam panieński a mój TŻ kawalerski siostra nic nie chce mi powiedzieć Już nie mogę się doczekać.

A Ja zakupiłam sobie jeszcze jedne kolczyki bo stwierdziłyśmy z siostrą że te co mam są za mało widoczne przy całym stroju.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (115,2 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (58,9 KB, 17 załadowań)
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 10:25   #4335
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Hej kobiety.

Ostatnio nie mam czasu żeby zaglądać na forum. Na nic nie mam czasu Do ślubu pozostało 36 dni a Ja ciągle myślę że mamy dużo czasu
Siedziałyśmy z mama i robiłyśmy rozstawienie i usadzenie gości przy stołach i w pewnym momencie myślałam że dostanę pier....
TŻ miał pierwszą przymiarkę swojego garniturku Wygląda zabójczo a pomarańczowa mucha i pas jest dopełnieniem całości Mamy tylko problem z koszulą smokingową bo nigdzie nie ma w kolorze ecru Zjeździliśmy wszystkie możliwe sklepy i w jednym może facet skroić Nam na zamówienie więc tylko zostało Nam wziąć miary i czekać na efekty (do 4-5 dni czekania). Musimy iść do spowiedzi ale nie mamy czasu
Dziś jadę do szkoły i cały weekend spędzę w Bydgoszczy na zajęciach a żeby było wszystkiego mało w sobotę mamy wesele w Szczecinie i dwa pogrzeby: jeden w Gdańsku drugi w Warszawie.
Bardzo chcieliśmy jechać na te wesele ale niestety szkoła psuje wszystkie Nasze plany. Jak bym nie pojechała na ten zjazd to musiała bym przenieść egzamin na późniejszy termin a późniejszy termin to 30 czerwca więc musiałam zrezygnować z przyjemności i jechać do tej cholernej szkoły

A w sobotę za tydzień mam panieński a mój TŻ kawalerski siostra nic nie chce mi powiedzieć Już nie mogę się doczekać.

A Ja zakupiłam sobie jeszcze jedne kolczyki bo stwierdziłyśmy z siostrą że te co mam są za mało widoczne przy całym stroju.

o rany ale się u Ciebie dzieje- jakie tempo
ja usadzanie przy stołach mam przed sobą i też wiem, że szału dostanę
gratki za przymiarkę tż-ta a co do koszuli to zapomnij- nie ma, też miałam ten problem i na miarę była szyta na zamówienie.
Fajnie że panieński przed Tobą- ja bym chciała swój jeszcze raz tym bardziej że był dwudniowy- hi hi.
Mój tż ma jutro kawalerski.
oj z tymi szkołami to jakaś plaga- wszystkim plany psują
kolczyki śliczne
Stary 2012-05-25, 10:51   #4336
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
Dawaj foty!!!

A ja w końcu postanowiłam że biorę tą sukienkę z salonu do domu bo boje się że zgubią czy coś.. ale podkreślę im że przed ślubem przyjdę na przymiarkę i poprawki. Tak więc możliwe że za tydz. o tej porze będę mieć sukienkę w domu .

Dzisiaj zostało 99dni...
A mi jeszcze 120 kurcze a tak bym chciała żeby to było już, chociaż narazie czekam na tą 100dniówkę. Wierzę, że później już zleci niestety ja swoją będę przeżywała sama, TŻ w niedzielę jedzie na 3 tyg na poligon
Cytat:
Poprosimy jeszcze raz o zdjęcie w imieniu swoim i tych dziewczyn które się nie załapały nie pozostawiaj nas w takiej niepewności
Cytat:
Dziewczynki skoro Wasze kciuki mają taka cudowną moc to bardzo proszę o nie dla mojego Tża bo bardzo bardzo bardzo ich jutro i w sobotę będzie potrzebował...
Dobrej nocki idę usypiać chłopa bo mi się denerwuje że nic na jutro nie umie
a cóż ten Twój TŻ będzie robił jeśli mogę spytać?

Cytat:
Napisane przez 42gami Pokaż wiadomość
Ale zazdroszczę! Nigdy tam nie byłam, ale ze względu na to, że przez finanse nie planujemy z TŻ jakieś egzotycznej podróży poślubnej, obiecał, że zabierze mnie właśnie nad Solinę

Dziewczyny ja też proszę dziś o kciuki, bo pomimo że tak jak pisałam, mam prawo jazdy już prawie 7 lat, to nigdy jakoś nie miałam potrzeby jeździć sama w dłuższe trasy, a dziś muszę Podobno nieźle radzę sobie za kierwonicą ale strasznie się boję dziś 370 km samotnej trasy przede mną
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 11:00   #4337
magnusia
Zakorzenienie

Dziewczynki- dla wszystkich potrzebujących:

Stary 2012-05-25, 11:04   #4338
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
Jeszcze dodatkowego stresa mam przed moim panieńskim, który jest w tą sobotę a ja nic nie wiem...co gdzie i jak Nienawidzę takiej niewiedzy Dostałam tylko radę, żeby założyć seksowną bieliznę więc już się boje co te moje baby wymyśliły

nic się nie martw będzie czadowo!

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:
poszliśmy wczoraj z TŻtem do spowiedzi - poprosiliśmy xiędza o rozmowę, bo nie chcieliśmy spowiadać się w czasie mszy. najpierw poszedł TŻ, trwało to chyba z pół godziny. później ja. mówiłam swoje grzechy, nie wspomniałam o współżyciu, ale ksiądz zapytał. powiedziałam prawdę, pytał czy kiedyś się już z tego spowiadałam - zgodnie z prawdą powiedziałam, że odbyłam kiedyś taką spowiedź, podczas której rozmawiałam z księdzem o współżyciu, powiedziałam wtedy, że nie odczuwam tego jako grzech, no i tamten ksiądz udzielił mi rozgrzeszenia. później już nie mówiłam o tym podczas kolejnych spowiedzi i przyjmowałam komunię. no i wczoraj ksiądz powiedział, że skoro razem mieszkamy, to nie ma sensu, żebyśmy teraz dostali rozgrzeszenie, bo pewnie nie zmienimy naszej "grzesznej" sytuacji - mamy przyjść dzień przed ślubem, wtedy dostaniemy rozgrzeszenie i będziemy mogli zacząć nowe życie z czystą kartą.
może nie powinnam Wam o tym mówić, ale może komuś przyda się taka informacja...

nawet ludzki ksiądz się wam trafił

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Napisane przez magalska Pokaż wiadomość
a pro po księży i spowiedzi, to jak byliśmy ostatnio u księdza to stwierdził, że wykreśla nam tą spowiedź miesiąc przed ślubem bo po pytaniu czy mieszkamy razem przyznaliśmy że tak i kazał się tylko wyspowiadać dzień przed ślubem

słuszenie, jak się mieszka, to sie idzie przed samym slubem i tylko na jedna spowiedz.

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:

Zapomniałam Wam się pochwalić, że ja też mam pierwszą spowiedź za soba- było strasznie ksiądz mnie opier***** że "przyszłam tak z ulicy" no to się go zapytałam czy miałam helikopterem przylecieć i co to za różnica- a może potrzebę poczułam???? no myślałam, że albo mnie wywali z konfesjonału albo zaraz sama wyjdę no ale jakoś poszło i karteczkę podpisał- ale niesmak pozostał

nie, kurde, na miotle przyleciałaś ;-)
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 11:05   #4339
justiii87
Zakorzenienie

ewula87 - dasz radę ! : kciuki: załącz sobie swoją ulubioną muzykę i w drogę

Ja uwielbiam jeździć. Nie wyobrażam sobie że nie miała bym samochodu i prawka. Ja nawet nie znam rozkładu autobusów.
Stary 2012-05-25, 11:07   #4340
Konto usunięte

Cytat:

Dzięki
Jak tylko zamówię i przyjdzie to wkleję zdjęcie

Tusia a Ty ile przed ślubem miałaś sukienkę w domu?
koniecznie wklejaj!!
ja odebrałam suknię w czwartek i wisiała na szafie

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:

bardzo ładne kolczyki

Nam się udało kupić podróż poślubną. Lecimy na Kos, 8 czerwca Jupi!!!
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 11:15   #4341
justiii87
Zakorzenienie

tusiamar - To super że wycieczka zakupiona Kos będzie ciepło wręcz gorąco, plaże i długie romantyczne spacery.

Jaaaaaaaaaaaaa też chcę już urlop
Stary 2012-05-25, 11:25   #4342
magnusia
Zakorzenienie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34317397]k

Nam się udało kupić podróż poślubną. Lecimy na Kos, 8 czerwca Jupi!!! [/QUOTE]

super ale będziesz miała fajnie i cieplutko
Stary 2012-05-25, 11:39   #4343
jojla
Zakorzenienie

Kciuki dla tych co dziś im potrzebne : kciuki::k ciuki:

Tusia zazdroszczę podróży

Kasioonya to świetnie z tym aparatem, mówiłam, że wizażowe kciuki działają

monika860902 widziałam wcześniej makijaż, bardzo ładnie

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 11:40   #4344
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:
malaOlaa to, że uważam, że w szpilkach kobieca sylweta ładnie się prezentuje, to nie znaczy, że Ty w płaskich butach będziesz wyglądała źle! jesteś wysoka, więc pewnie masz długie nogi, no i to jest zupełnie inna bajka... na pewno superlaska z Ciebie i na ślubie będziesz najpiękniejsza! ja przy moich 167cm w płaskich butach wyglądam jak krasnal, dlatego uwielbiam szpilki

wczoraj byłam u orto - jutro będę miała ściągnięty aparat z dolnych zębów, a z górnych w przyszłym tygodniu to pewnie zasługa Waszych kciuków - dziękuję

kupiliśmy wczoraj szampany (Dorato - w Tesco 9,99zł/0,75l) i wina (Beauvillon - też Tesco, 14,99zł/l białe i czerwone półsłodkie; różowego już nie było, ale kupimy w Kauflandzie albo w Biedrze - podobne Le Carillon). dostaliśmy 5% rabatu i w gratisie ananasa
Dziekuje za pocieszenie-juz sie martwilam
za sciagniecie aparatu, piekne zabki i zakupy

Cytat:
moja kuzynka będzie siedziała w pierwszej ławce, a my chyba i tak wejdziemy od zakrystii, bo z tego co pamiętam, tam się jeszcze coś spisuje, więc jako tako wielkiego wejścia nie będzie
Ja dziś pożegnałam się z pracą na ponad dwa tygodnie. Nawet była niespodzianka! Dostałam kartkę, orchideę, czekoladki, kajdanki z futerkiem (oczywiście różowym) i jeszcze czerwono czarna podwiązkę... wyściskali mnie za wszystkie czasy i bez zdjęć w pracy nie mam się co pokazywać za dwa dni lecimy do PL, może w końcu Tż zabierze mnie na pokaz fontanny we Wrocku, bo jakoś zawsze brakowało czasu ...
A i do tego wszystkiego zostałam ciocią! Mojemu najbliższemu kuzynowi urodziła się córeczka
[QUOTE]

To prawda, ze najpierw idzie sie spisac dokumenty razem ze swiadkami, ale potem przechodzi sie przed wejscie do kosciola i wchodzi sie normalnie
Fajnie Cie pozegnali w pracy, teraz juz zostaje tylko wypoczywac, o ile to mozliwe

Cytat:
Napisane przez magalska Pokaż wiadomość
a pro po księży i spowiedzi, to jak byliśmy ostatnio u księdza to stwierdził, że wykreśla nam tą spowiedź miesiąc przed ślubem bo po pytaniu czy mieszkamy razem przyznaliśmy że tak i kazał się tylko wyspowiadać dzień przed ślubem
Nam tez tak zrobil i mamy isc tylko na 3 dni przed slubem

Cytat:
Ja tez sie nie zalapalam na fotke

Cytat:

Ja bym nie zakladala tego wisiorka, jakos mi nie gra z kolczykami
Stary 2012-05-25, 11:41   #4345
Viollet87
Zakorzenienie

Kciuki dla potrzebujących

Tusia, zazdroszczę podróży!

A ja właśnie po raz trzeci w tym miesiącu (!) zostałam ciocią tym razem przyszywaną, bo narodzona dziewczynka to córka mojej bliskiej koleżanki, ale też się liczy

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 14:05   #4346
justiii87
Zakorzenienie

Uwielbiam czytać blogi.

Autorka bloga robi zdjęcia.
My szykujemy śluby i wesela z wielkim hukiem, ale są też ludzie którzy ten dzień przeżywają w ciszy i swoim klimacie.
Co Wy na to ?

http://aifowy.blogspot.com/2012_05_01_archive.html
Stary 2012-05-25, 15:26   #4347
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Kciuki dla potrzebujących

Tusia, zazdroszczę podróży!

A ja właśnie po raz trzeci w tym miesiącu (!) zostałam ciocią tym razem przyszywaną, bo narodzona dziewczynka to córka mojej bliskiej koleżanki, ale też się liczy
gratuluję!!! ależ wysyp dzieciaczków

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Cytat:
Uwielbiam czytać blogi.

Autorka bloga robi zdjęcia.
My szykujemy śluby i wesela z wielkim hukiem, ale są też ludzie którzy ten dzień przeżywają w ciszy i swoim klimacie.
Co Wy na to ?

http://aifowy.blogspot.com/2012_05_01_archive.html
ale sliczna taka ceremonia, tylko we dwoje
Stary 2012-05-25, 15:34   #4348
Malgos_12
Zakorzenienie

Dziewczyny kupiłam sukienkę na poprawiny tż powiedział, że jak dla niego to mogłabym mieć taką ślubną a i dobrze bo moja ślubna też prosta, więc mam nadzieję, że mu się spodobam

Tusia - ale super! uwielbiam greckie wyspy... po prostu uwielbiam... na długo jedziecie? zawsze będziecie mogli do Turcji podskoczyć. A jaki rodzaj wypoczynku preferujecie aktywny czy błogie lenistwo? ależ nie mogę doczekać się zdjęć

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2012-05-25 o 15:36
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 15:35   #4349
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny kupiłam sukienkę na poprawiny tż powiedział, że jak dla niego to mogłabym mieć taką ślubną a i dobrze bo moja ślubna też prosta, więc mam nadzieję, że mu się spodobam

pokazuj szybko
Stary 2012-05-25, 15:36   #4350
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
No to szybko pokazuj!
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości