|
|
#4321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
Cytat:
musiałam za nią zapłacić w ciahu miesiaca od zakupu (podpisania umowy) i zabrałam ją do domu...stwierdziłam, że skoro zapłaciłam za towar to ma być on u mnie w domu...a poprawki oczywiście mam 2 tyg. przes ślubem, więc luzik
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
a co tam....jutro usunę...ale....po makijażu jadłam lody- nie ma faktycznego koloru pomadki- jest tylko mój mega frogi błyszczyk, który kupiłam w ramach makijażu, no i kolory na powiekach.....znowu było ciemno w pokou i kolory są trochę zakłamane...w rzeczywistości mam ciemniejsze powieki i ten jasny cień to jest taki jasny róż....no ale super się czuję, w porównaniu do tych 2 poprzednich to jest najlepszy
mój suwaczek [img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img] Edytowane przez monika860902 Czas edycji: 2012-05-25 o 07:21 |
|
|
|
#4323 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super że znalazłaś "swój makijaż" i tak dobrze sie w nim czujesz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A kiedy na próbna idziesz? Ja to bym chciała jednego dnia umówić sie i namakijaż i na fryzurę i jeszcze do krawcowej podjechać żeby sie w całości obejrzeć ![]() Odebrałaś nam okazje do świętowania za karę sklejaj szybko swoje inspiracje aktualne ![]() Dziewczynki skoro Wasze kciuki mają taka cudowną moc to bardzo proszę o nie dla mojego Tża bo bardzo bardzo bardzo ich jutro i w sobotę będzie potrzebował... Dobrej nocki idę usypiać chłopa bo mi się denerwuje że nic na jutro nie umie |
|||
|
|
|
#4324 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
no i fajnie że już szampany są i winko , możemy pić no i ![]() Cytat:
no i super że spowiedź masz za sobą ![]() Cytat:
dlatego ja tylko raz pójdę przed ślubem... [/COLOR] .[/QUOTE] 9 dni aaaaaaa ja bym padła ...to w sumie już ! dwa tygodnie wolnego super no i miło że tak fajnie w pracy Cię wysłali na wczasy "ślubne" gratuluję zostania ciocią zdrowa dzidzia? \a co do opłat za sale jutro płacimy całość i przez tydzie od jutra ktoś by nam się rozmyślił/zrezygnował to jeszcze może nam zwrócić pieniążki , bo na tydzień przed robią już zakupy . Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
#4325 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale zleci ani się nie obejrzysz ![]() Mi zostało 15 dni... ![]() MASAKRA ![]() A mam takie pytanko do Was moje drogie... bardzo proszę, wyraźcie swoją opinię czy biżuteria na załączonych przeze mnie zdjęciach pasuje do siebie?? Bo wisiorek dokupiłam osobno do kompletu (kolczyki + bransoletka) i mam teraz wątpliwości czy to do siebie pasuje... z góry dziękuję i przepraszam za beznadziejne zdjęcia i poniekąd durne pytanie hehe
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II Edytowane przez Inusiaa88 Czas edycji: 2012-05-25 o 01:18 |
|
|
|
|
#4326 |
|
Zakorzenienie
|
Monika - no teraz widać, że ten makijaż jest profesjonalny!
Wyborowa - szkoda, że musicie wszystko płacić wcześniej... chyba lepiej jak można wcześniej u nas nie ma żadnych kartek do spowiedzi ani dla nas ani dla świadkówA dzidzia zdrowa zobaczę ją już na weekendzie ![]() Co do urlopu strasznie się cieszę, że w końcu mam dwa tygodnie urlopu - ostatni taki długi urlop miałam 2 lata temu wiecznie jakieś wesela, załatwienia itdKochane - co do szczotek TT to niech ma taki napis jak tutaj i musi to być Tangle Teezer - a tutaj link do tego... http://www.tangle-teezer.pl/ z pełną odpowiedzialnością polecam ![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:09 ---------- Inusia - trochę ciężko mi ocenić bo zdjęcie nie oddaje kolorów, ale czy wisiorek nie mieni się na inne kolory niż kolczyki? I czy kolczyki są czymś otoczone?? Nie wiem czemu, ale jakoś mi to nie pasuje, ja bym zrezygnowała z wisiorka, troszkę jakby za duży był przy tych kolczykach... Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-05-25 o 01:23 |
|
|
|
#4327 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chyba nie jest jeszcze za późno??? Cytat:
Wyjeżdzam dziś na 3 dni na kajaki nad Solinę więc znowu będę miała zaległości w czytaniu :/ Trzymajcie się i życzę owocnego weekendu
|
|
#4328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I ja też nie ![]() Kasionyaa, super, że zdejmujesz aparat na pewno będziesz się czuła bardziej komfortowo ![]() coś jeszcze chciałam, ale zapomniałam |
|
|
|
|
#4330 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej
Kurcze coś mam ostatnio problemy z logowaniem na wizaz Od wczoraj nie mogłam się zalogować ,a dwa razy mnie wylogowało w trakcie pisania wiadomości ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mnie też się wydaje ,że kupa czasu a prawda taka ze czas zasuwa tak szybko ,że to aż nieprawdopodobne ![]() Miłego wypoczynku życzę Ja weekend niestety w szkole ale tylko dziś i jutro .A w niedziele idziemy na komunię ![]() fajne te zaprosznie Wkurzyłam się bo mieliśmy iść na wesele do tż-ta kuzyna 30 czerwca i co się okazuje mam wtedy egzamin po południu , i 1 lipca w niedziele o 7,30 muszę być w krakowie bo mam kolejny egzamin Edytowane przez niki19 Czas edycji: 2012-05-25 o 09:24 |
||
|
|
|
#4331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4332 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no właśnie ta babka z którą mam egzamin w dzień wesela ma to gdzieś i powiedziała już na początku ,że ją to nie obchodzi ,że my mamy jakieś inne plany i ,że jak nam nie pasuje termin to zawsze możemy podejść do egzaminu we wrześniu Ten drugi to jeszcze bym przeżyła bo zawsze mogę jechać prosto z wesela na egzamin ![]() No nic czekam na potwierdzenie godziny tego pierwszego ,jakby był nie później niż o 14 to bym pojechała w stroju weselnym i potem prosto na wesele w najgorszym wypadku nie będzie mnie na ślubie w kościele
|
|
|
|
|
#4333 |
|
Rozeznanie
|
|
#4334 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobiety.
Ostatnio nie mam czasu żeby zaglądać na forum. Na nic nie mam czasu Do ślubu pozostało 36 dni a Ja ciągle myślę że mamy dużo czasu Siedziałyśmy z mama i robiłyśmy rozstawienie i usadzenie gości przy stołach i w pewnym momencie myślałam że dostanę pier.... TŻ miał pierwszą przymiarkę swojego garniturku Wygląda zabójczo ![]() Zjeździliśmy wszystkie możliwe sklepy i w jednym może facet skroić Nam na zamówienie więc tylko zostało Nam wziąć miary i czekać na efekty (do 4-5 dni czekania). Musimy iść do spowiedzi ale nie mamy czasu Dziś jadę do szkoły i cały weekend spędzę w Bydgoszczy na zajęciach a żeby było wszystkiego mało w sobotę mamy wesele w Szczecinie i dwa pogrzeby: jeden w Gdańsku drugi w Warszawie. Bardzo chcieliśmy jechać na te wesele ale niestety szkoła psuje wszystkie Nasze plany. Jak bym nie pojechała na ten zjazd to musiała bym przenieść egzamin na późniejszy termin a późniejszy termin to 30 czerwca więc musiałam zrezygnować z przyjemności i jechać do tej cholernej szkoły ![]() A w sobotę za tydzień mam panieński a mój TŻ kawalerski siostra nic nie chce mi powiedzieć Już nie mogę się doczekać. A Ja zakupiłam sobie jeszcze jedne kolczyki bo stwierdziłyśmy z siostrą że te co mam są za mało widoczne przy całym stroju. |
|
|
|
#4335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o rany ale się u Ciebie dzieje- jakie tempo ![]() ja usadzanie przy stołach mam przed sobą i też wiem, że szału dostanę gratki za przymiarkę tż-ta a co do koszuli to zapomnij- nie ma, też miałam ten problem i na miarę była szyta na zamówienie. Fajnie że panieński przed Tobą- ja bym chciała swój jeszcze raz tym bardziej że był dwudniowy- hi hi.Mój tż ma jutro kawalerski. oj z tymi szkołami to jakaś plaga- wszystkim plany psują ![]() kolczyki śliczne
|
|
|
#4336 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
niestety ja swoją będę przeżywała sama, TŻ w niedzielę jedzie na 3 tyg na poligon Cytat:
w imieniu swoim i tych dziewczyn które się nie załapały nie pozostawiaj nas w takiej niepewności ![]() Cytat:
a cóż ten Twój TŻ będzie robił jeśli mogę spytać? ![]() Cytat:
Dziewczyny ja też proszę dziś o kciuki, bo pomimo że tak jak pisałam, mam prawo jazdy już prawie 7 lat, to nigdy jakoś nie miałam potrzeby jeździć sama w dłuższe trasy, a dziś muszę Podobno nieźle radzę sobie za kierwonicą ale strasznie się boję dziś 370 km samotnej trasy przede mną
|
||||
|
|
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki- dla wszystkich potrzebujących:
|
|
#4338 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nic się nie martw będzie czadowo!---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
nawet ludzki ksiądz się wam trafił ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
słuszenie, jak się mieszka, to sie idzie przed samym slubem i tylko na jedna spowiedz. ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#4339 |
|
Zakorzenienie
|
ewula87 - dasz radę !
![]() ![]() : kciuki:![]() załącz sobie swoją ulubioną muzykę i w drogę Ja uwielbiam jeździć. Nie wyobrażam sobie że nie miała bym samochodu i prawka. Ja nawet nie znam rozkładu autobusów. |
|
|
|
#4340 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja odebrałam suknię w czwartek i wisiała na szafie ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
![]() Nam się udało kupić podróż poślubną. Lecimy na Kos, 8 czerwca Jupi!!!
|
||
|
|
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
tusiamar - To super że wycieczka zakupiona
Kos Jaaaaaaaaaaaaa też chcę już urlop |
|
|
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34317397]k
Nam się udało kupić podróż poślubną. Lecimy na Kos, 8 czerwca Jupi!!! [/QUOTE]super
|
|
#4343 |
|
Zakorzenienie
|
Kciuki dla tych co dziś im potrzebne
![]() ![]() : kciuki:![]() :k ciuki:Tusia zazdroszczę podróży ![]() Kasioonya to świetnie z tym aparatem, mówiłam, że wizażowe kciuki działają ![]() monika860902 widziałam wcześniej makijaż, bardzo ładnie
|
#4344 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() za sciagniecie aparatu, piekne zabki i zakupy![]() Cytat:
za dwa dni lecimy do PL, może w końcu Tż zabierze mnie na pokaz fontanny we Wrocku, bo jakoś zawsze brakowało czasu ... A i do tego wszystkiego zostałam ciocią! Mojemu najbliższemu kuzynowi urodziła się córeczka ![]() [QUOTE] To prawda, ze najpierw idzie sie spisac dokumenty razem ze swiadkami, ale potem przechodzi sie przed wejscie do kosciola i wchodzi sie normalnie ![]() Fajnie Cie pozegnali w pracy, teraz juz zostaje tylko wypoczywac, o ile to mozliwe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4345 |
|
Zakorzenienie
|
Kciuki dla potrzebujących
![]() Tusia, zazdroszczę podróży! A ja właśnie po raz trzeci w tym miesiącu (!) zostałam ciocią ![]() ![]() tym razem przyszywaną, bo narodzona dziewczynka to córka mojej bliskiej koleżanki, ale też się liczy ![]() ![]()
|
|
|
|
#4346 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam czytać blogi.
Autorka bloga robi zdjęcia. My szykujemy śluby i wesela z wielkim hukiem, ale są też ludzie którzy ten dzień przeżywają w ciszy i swoim klimacie. Co Wy na to ? ![]() http://aifowy.blogspot.com/2012_05_01_archive.html |
|
|
|
#4347 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kupiłam sukienkę na poprawiny
tż powiedział, że jak dla niego to mogłabym mieć taką ślubną a i dobrze bo moja ślubna też prosta, więc mam nadzieję, że mu się spodobam ![]() Tusia - ale super! uwielbiam greckie wyspy... po prostu uwielbiam... na długo jedziecie? zawsze będziecie mogli do Turcji podskoczyć. A jaki rodzaj wypoczynku preferujecie aktywny czy błogie lenistwo? ależ nie mogę doczekać się zdjęć
Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-05-25 o 15:36 |
|
|
|
#4349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokazuj szybko
|
|
|
#4350 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.

musiałam za nią zapłacić w ciahu miesiaca od zakupu (podpisania umowy) i zabrałam ją do domu...stwierdziłam, że skoro zapłaciłam za towar to ma być on u mnie w domu...a poprawki oczywiście mam 2 tyg. przes ślubem, więc luzik

. Nie no żartuje
za karę sklejaj szybko swoje inspiracje aktualne 

MASAKRA 

klik!
w imieniu swoim i tych dziewczyn które się nie załapały