![]() |
#151 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)
Malla kochana, wklejam składy szamponu (pierwszy) i odżywki (druga) - jakbyś mogła zerknąć mądrym okiem
![]() Jeżeli ktoś jeszcze mądre oko posiada, to oczywiście niech też patrzy i komentuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Pani Buka
|
#153 |
Nie depcze krokusów
|
Mnie też
![]() Limitowany top coat Colour Alike od poniedziałku w sprzedaży! http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...63363588_n.jpg Noico - szampon to prawie same detergenty, a odżywka ma sporo alkoholu. Masz suchą skórę? Twoja reakcja wygląda na alergiczną. Nie masz problemu z rumiankiem?
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-05-25 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Pani Buka
|
potrzebuję pilnie nr do Lenki i 6xm
![]()
#155 |
Zakorzenienie
|
Poszło
![]() Idę się przysmażyć na słonku.... ![]()
![]() |
#156 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak stosowałam "okropne" Syoss'y to nie miałam takich problemów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
I czy to znaczy ze Galerie tez będa nieczynne? ![]() ej a ja chciałam na zakupy męża naciągnąć ![]() Cytat:
![]() ja też jestem ciekawa bo mam co cesarce i zastanawiam się jak o to zadbać. Co prawda gin polecał jakies plastry ale 5 sztuk kosztowało ponad stówkę wiec zrezygnowałam. Idę włączyć kreatywność i tworzyć zapiekankę makaranowo-dorszowo jakąś ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#158 | |
Pani Buka
|
Cytat:
![]() mówiłam już że nie znoszę narzucania pracy w grupie? (tzn pracowania w grupie z przypadkowo dobranymi osobami, których nawet nie znam) - mamy zrobić prezentację na poniedziałek, ja rozesłałam jeszcze na początku tygodnia maila z ogólną informacją, to zero odzewu ![]() a ponieważ moje plany dotyczące spotkania ze znajomymi dziś jednak nie wypaliły, to będę się może uczyć i o.
![]() |
#159 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Wtajemniczenie
|
mi bardziej chodzi o takie potrądzikowe na ramionach, wybieram się do dermatologa ale się wybrać nie mogę a zbliża mi się wesele i chciałam coś z tym szybko zrobić
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja na blizne po operacji stosowalam taka masc i kremik i powiem Ci ze blizna jest prawie niewidoczna ![]() http://www.noscar.pl/ http://imgx.☠☠☠☠☠☠☠/image/preparaty_zdjecie/12613 cos mi link sie nie wkleja ale masc sie nazywa Cepan 100g kremu zawiera: substancje czynne: Wyciąg etanolowy z cebuli 20,0g, wyciąg z rumianku 5,0g, heparyna sodowa 5000,0j.m, alantoina 1,0g substancje pomocnicze: mieszanina alkoholu cetostearylowego i sodium lautylosiarczanu, parafina ciekła, wazelina biała samo emulgująca mieszanina mono i diglicerydów wysoko nasyconych kwasów tłuszczowych i potasu stearynianu, glicerol, metylu parahydroksybenzoesan, propylu parahydroksybenzoesan, woda oczyszczona. Działanie Zastosowanie leku odpowiednio wcześnie zapobiega powstawaniu blizn. Alantoina, heparyna sodowa oraz wyciągi roślinne wpływają na metabolizm tkanki łącznej i zapobiegają tworzeniu się przerosłych blizn. Substancje czynne leku wzmagają pęcznienie, zmiękczenie i rozluźnienie tkanki bliznowatej, wpływając korzystnie na strukturę kolagenu. Zmywalne wodą podłoże kremu sprzyja przenikaniu substancji czynnych w głąb blizny. Krem przyspiesza regenerację tkanki zmniejszając reakcje zapalną, a także znosi uczucie napięcia i świądu. Wskazania
KLIK Edytowane przez francuski pocalunek Czas edycji: 2012-05-25 o 15:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#162 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.google.com/imgres?start=1...20,s:128,i:112 to mi dermatolog poleciła krem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...niu-skory.html i mi rzeczywiście pomógł, ale trzeba systematycznie stosować. Ja przestałam bo jest z mocznikiem a nie chce Helci podrażniać przy noszeniu. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Raczkowanie
|
No to ja jeszcze dorzucę żele silikonowe - podobno najbardziej skuteczny jest Dermatix - http://www.aptekaeskulap.com.pl/derm...y-p-13250.html
Są też jego polskie, tańsze odpowiedniki - np. bliznasil - z tymże to już podobno nie to. Ja w końcu zdecydowałam się na Dermatix, bo dużo osób mi go polecało, a i chirurg powiedział, że tu na pewno efekt będzie. I chyba efekt jest, chociaż na całkowity pewnie trochę poczekam. Po skończeniu tubki planuje kupić coś z cebuli - właśnie cepan albo contratubex, jak już blizna będzie mniej widoczna. Edytowane przez anastazjawu Czas edycji: 2012-05-25 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pomyś sobie co ja mam, jak maluję najpierw bazą, potem lakier x2 plus Nail Tek na to ![]() Kochana, tutaj nie ma czegoś takiego jak nudzenie ![]() ![]() Dokładnie to samo ![]() Ale mam dzisiaj pozytywny dzień ![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo lubię to Twoje określenie ![]() Cytat:
![]() Dobrze, że napisałyście, że w niedziele są pozamykane sklepy, bo nawet o tym nie wiedziałam. Znając mnie, to zorientowałabym się o drugiej po południu, że nie mam nic na obiad ![]() Chciałabym przymocować do ściany coś w rodzaju planszy, do której mogłabym doczepiać zdjęcia, kartki itp., ale tak, żeby nie ingerować zbyt mocno w tę ścianę (żadnego wiercenia, wbijania gwoździ...). Macie pomysł co to by mogło być?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Pierwszy raz od dawna spędzam sama piątkowy wieczór w akademiku. Dziwne uczucie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
byłam dzisiaj we włoskiej knajpce na Bożego Ciała- nowo otwarta i powiem Wam, ze cudo! piękny wystrój, absolutnie urzekający wewnętrzny ogródek, piec opalany drewnem
![]() ![]() w ogóle nie wiedziałam. i karteczek nie widziałam ![]() Cytat:
![]() są tzw. "gluty" ![]() ooo fachowo to się nazywa masa mocująca ![]() tyle że tablicy chyba nie utrzyma, będzie za ciężka:/
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
Czy wiecie, że prawo wyborcze kobiety w Liechtensteinie otrzymały w 1984 roku? To być może wiecie, ale to, że były w tej sprawie referenda w latach: 1968, 1971, 1973 i wtedy projekt został odrzucany, pewnie nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#170 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#171 | ||
Zakorzenienie
|
Zbliża się czas wybierania promotorów prac licencjackich i tematów też. I mam taki dylemat. Mogłabym napisać o:
a)marketingu internetowym (co mogłoby mi dać jakąś perspektywę pracy w dziale reklamy) b)motywowaniu pracowników (co byłoby po prostu łatwe i przyjemne, ale perspektywy znalezienia pracy mi nie polepszy) Co doradziłybyście mi? ![]() Myślę od tym od tygodnia i ciągle zmieniam zdanie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
Myszka-nikt później nie patrzy na temat pracy magisterskiej a tym bardziej licencjackiej...
![]() Odnośnie reklamy-t0 chyba jakaś taka specjalność na AGHowskiej socjologii jest ![]()
![]() |
#173 |
Nie depcze krokusów
|
WrednaMyszka - a szczerze to licencjat jest jakiś istotny? Rozwiniesz temat na magisterce czy zajmiesz się czymś zupełnie innym?
Do wchłaniania dochodzi to, że mam tłustą cerę, więc w upale i przy wysiłku wszystko mi spływa z twarzy. Im mniej nałożę, tym dłużej się trzyma i tym większa szansa, że filtr się sprawdzi, a nie spłynie.
![]() |
#174 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
![]() Chociaż nie powiem, teraz zaczyna mnie interesować ten marketing internetowy ![]() noico sesja kończy się 6 lipca.
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Pani Buka
|
Myszko, to chyba nie ma aż takiego znaczenia, co?
![]() ![]() a ja wymyśliłam, że mogłabym kupić sobie jakiś filtr do twarzy ![]() co mogę kupić tanio, żebym mogła nakładać pod makijaż? nie znam się na tym w ogóle ![]()
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2012-05-25 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
maszyna, nie człowiek
|
Licencjat nie ma znaczenia, mnie co prawda na rozmowie pytają o temat pracy ale na zasadzie skomentowania tego poprzez "wow" (jesli ktoś słucha co mówię) lub "aha" (gdy nie interesuje go to). Jedna pani mi przyznała się, że z tego co powiedziałam zrozumiała tylko hasło "równanie różniczkowe", więc jakby licencjat miał takie znacznie, to już dawno byłabym skończona i niezrozumiana
![]()
#177 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() Dzisiaj mam jakiegoś dziwnego pecha... Rano pisałam kolokwium, które poszło mi delikatnie mówiąc tragicznie ![]() WrednaMyszka co prawda ja się na tym nie znam, ale wydaje mi się że lepiej pisać o czymś co Ci się w jakimś stopniu podoba i Cię interesuje ![]()
![]() |
#178 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jest porażające jak człowiek sobie popatrzy na datę- 27lat temu, tylko 27 lat temu!!!! niby taki postęp cywilizacyjny i technologiczny, a tu proszę... brrr aż mnie wzdryga coś takiego bo nie potrafię sobie wyobrazić jak kobiety wtedy żyły. a w ogóle jaka dla nich to jest zmiana! Cytat:
Cytat:
na mgr zmieniałam z 10x i mój promotor w ogóle mi nie wierzył ![]() nie wydaje mi się, że warto walczyć o super temat w ramach wiary, że kiedyś się tym zapunktuje na rozmowie. Raczej nikt na to nie zwraca uwagi no chyba, że jest to coś super wow na jakimś super wow wąskim i specjalistycznym kierunku. Zarządzanie na pewno takim nie jest ![]() jeśli nie zamierzasz iść na mgr w tej samej linii, a bardziej w rachunkowość i finanse to już zupełnie bezsensu. Prac o motywowaniu pracowników jest do wyrzygania (sorki że tak obcesowo ![]() ![]() Marketing internetowy jest bardzo interesujący, ale nie łudziłabym się, jak pisałam, na zapunktowanie przy rekrutacji. Ta tematyka ma + taki, że jest obszerna i można pisać o wielu genialnych rzeczach, a większość z nich dzieje się na naszych oczach. Może nie jestem obiektywna bo sama mam w tej chwili tym tematem zajawkę, no ale ![]() aaa i jeszcze jedna moja złota zasada- temat wybiera się żeby był łatwy i przyjemny do napisania i prosty do obronienia ![]() ja pisałam: magisterkę o zjawisku Beatlemanii i Beatlesach w oglóe ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
Piszę pracę m.in o Liechtensteinie (znowu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
Konto usunięte
|
nie ma ich w KKT
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.