![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() RapidLash, Stilla, LPR, Avene, John Frieda MAJ
WĄTEK NIEAKTUALNY
Witajcie, nazbierało mi się kilka kosmetyków, których nie używam i raczej już nie będę, dlatego postanowiłam spróbować je na cos wymienić. Jestem nowa więc wysyłam przesyłkę jako pierwsza -oczywiście mowa o przesyłke poleconej, na życzenie może być priorytetowa. Jeśli znajdziesz u mnie coś, czym byłabyś zainteresowana, pisz - może uda nam się dokonać satysfakcjonującej wymiany ![]() Jestem w ciąży i z oczywistych względów pewnych kosmetyków przez długi czas nie będę używać - tych proszę nie proponować, to bezcelowe. W zamian za poniższe chętnie przyjmę dobrej jakości, duży, miękki pędzel do pudru/bronzera; BeneFit Hoola, ORYGINALNY, najchętniej nowy; Niehalo, aut. Ignacego Karpowicza To, co na pewno mnie nie zainteresuje to kosmetyki niskopółkowe (szkoda mi czasu na takie wymiany). Zapraszam serdecznie ![]() 1. Paraffin Wax (Peach) - zapachowa parafina kosmetyczna do zabiegów na dłonie, stopy i ciało. Z 600 ml zostało troszkę więcej niż 1/3 opakowania. Data ważności: 12.2013. 2. Sally Hansen, Instant Cuticle Remover - znany preparat do usuwania skórek. Zostało więcej niż 2/3 opakowania z 29.5 ml. Kosmetyk zakupiony i otwarty w lutym br. 3. John Frieda Collection, Frizz-Ease Hair Serum, zostało 9/10 z opakowania 25 ml. Zakupione w Rossmanie w styczniu br. 4. Avene, TriAcneal, Data ważności: 03.2012. Użyte dosłownie kilkanascie razy (tubka jest ciężka i łatwo poznac, że kosmetyku ubyło naprawdę malutko). Przechowywany w lodówce. 5. LPR, Anthelios XL, Fluide Extreme 50+SPF. Zostało 1/3 opakowania. Data ważności 11.2013, zakupione i otwarte w grudniu ub. r. 6. Pantene ProV, Krem Podkreślający Loki, do włosów normalnych. Uzyty 1 raz, nie służy mi. Data ważności 09.2014. 7. Mariza, Fluid matujący oil free. Odcień 30 - zielony. Kultowy i niedostępny juz w regularnej sprzedaży fluid na zaczerwienienia. data ważności 09.2013. Uzyty 3-4 razy. Pojemność wyjściowa 25 ml. 8. Stilla, Contouring Trio - 3 pudry konturujące w ślicznym opakowaniu z lusterkiem podświetlanym żaróweczkami. Zużycie absolutnie minimalne (nietrafione odcienie). Zakupione na Strawberry.net w styczniu, ważne 24 m-ce od otwarcia. 9. Revlon, ColirStay Ultimate Liquide Lipstick, kolor 035 (Ironic Iris). Użyta jeden, jedyny raz na Sylwestra. Wymienione: 10. RapidLash, oryginalny, kupiony za cieżkie pieniądze ![]() ![]()
proście, a będzie wam dane ![]() Edytowane przez meiadeleite Czas edycji: 2012-07-09 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Dot.: RapidLash, Stilla, LPR, Avene, John Frieda
Cytat:
Niestety nic nie znalazłam. Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
coś za Sally Hansen lub RapidLash?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
COS U MNIE ZA :
8. Stilla, Contouring Trio - 3 pudry konturujące w ślicznym opakowaniu z lusterkiem podświetlanym żaróweczkami. Zużycie absolutnie minimalne (nietrafione odcienie). Zakupione na Strawberry.net w styczniu, ważne 24 m-ce od otwarcia.
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Coś u mnie za
3. John Frieda Collection, Frizz-Ease Hair Serum, zostało 9/10 z opakowania 25 ml. Zakupione w Rossmanie w styczniu br. i ewentualnie rapidlash? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Znajdziesz coś u mnie w wątku za którąś z tych rzeczy: -RapidLash, oryginalny, kupiony za cieżkie pieniądze Nie sposób ocenić zużycia, ale maziałam nim rzęsy codziennie przez niecały miesiąc od lutego br. A ponieważ nie wiem, czy mogę używać go w ciaży - nie używamData produkcji 04.2011, data ważności to 12 m-cy od otwarcia (czyli do lutego 2013). -Stilla, Contouring Trio - 3 pudry konturujące w ślicznym opakowaniu z lusterkiem podświetlanym żaróweczkami. Zużycie absolutnie minimalne (nietrafione odcienie). Zakupione na Strawberry.net w styczniu, ważne 24 m-ce od otwarcia. -Mariza, Fluid matujący oil free. Odcień 30 - zielony. Kultowy i niedostępny juz w regularnej sprzedaży fluid na zaczerwienienia. data ważności 09.2013. Uzyty 3-4 razy. Pojemność wyjściowa 25 ml. -LPR, Anthelios XL, Fluide Extreme 50+SPF. Zostało 1/3 opakowania. Data ważności 11.2013, zakupione i otwarte w grudniu ub. r. ?? Odpisz proszę u mnie w wątku ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
Przekupka: 164 pkt / 100% pozyt.
|
Zapraszam do obu wątków.
Coś u mnie za: 2. Sally Hansen, Instant Cuticle Remover - znany preparat do usuwania skórek. Zostało więcej niż 2/3 opakowania z 29.5 ml. Kosmetyk zakupiony i otwarty w lutym br. 3. John Frieda Collection, Frizz-Ease Hair Serum, zostało 9/10 z opakowania 25 ml. Zakupione w Rossmanie w styczniu br. 8. Stilla, Contouring Trio - 3 pudry konturujące w ślicznym opakowaniu z lusterkiem podświetlanym żaróweczkami. Zużycie absolutnie minimalne (nietrafione odcienie). Zakupione na Strawberry.net w styczniu, ważne 24 m-ce od otwarcia. 10. RapidLash, oryginalny, kupiony za cieżkie pieniądze ![]() ![]() Poza wątkiem mam pięknie wydaną (na kredowym papierze , twarda oprawa)książkę "Poradnik młodych rodziców" i poradnik "Usypianie bez płaczu", może Cię zainteresuje.
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
2. Sally Hansen, Instant Cuticle Remover - znany preparat do usuwania skórek. Zostało więcej niż 2/3 opakowania z 29.5 ml. Kosmetyk zakupiony i otwarty w lutym br. 3. John Frieda Collection, Frizz-Ease Hair Serum, zostało 9/10 z opakowania 25 ml. Zakupione w Rossmanie w styczniu br. 10. RapidLash
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za Rapidlash?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś u mnie za?
3. John Frieda Collection, Frizz-Ease Hair Serum, zostało 9/10 z opakowania 25 ml. Zakupione w Rossmanie w styczniu br.
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za
10. RapidLash, oryginalny, kupiony za cieżkie pieniądze Nie sposób ocenić zużycia, ale maziałam nim rzęsy codziennie przez niecały miesiąc od lutego br. A ponieważ nie wiem, czy mogę używać go w ciaży - nie używamData produkcji 04.2011, data ważności to 12 m-cy od otwarcia (czyli do lutego 2013). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety nic nie znalazłam, dziękuję i pozdrawiam ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Niestety nic, pozdrawiam ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Niestety nie, pozdrawiam ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
8. Stilla, Contouring Trio - 3 pudry konturujące w ślicznym opakowaniu z lusterkiem podświetlanym żaróweczkami. Zużycie absolutnie minimalne (nietrafione odcienie). Zakupione na Strawberry.net w styczniu, ważne 24 m-ce od otwarcia i parafinę ? ![]()
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za krem avene?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
coś za rapida z obu moich wątków?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety nic nie znalazłam dla siebie, pozdrawiam
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Właściwie tak, oddam go za bronzer Hoola i róż Artdeco użyty kilka razy nr 39. Mam tylko dylemat, jesli chodzi o Hoola, ponieważ kupiłam go kiedyś na Allegro, za kwotę niewiele niższą niż w Douglasie i okazał się tandetną, ceglasto-pomarańczową podróbką, osypującą się i... z drobinkami. Opakowanie wyglądało identycznie jak to z Twojego zdjęcia, ba, jak to z Douglasa. Więc musiałabym mieć pewność, że ten jest oryginalny. Przede wszystkim musiałabym zobaczyć zdjęcie odcienia w dziennym świetle. Jesli wszystko będzie OK, pozostaję chętna do wymiany. ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Odpisałam rano, w Twoim watku - niestety nic nie znalazłam dla siebie, przykro mi
![]() |
#24 |
BAN stały
|
Róż Artedeco mam, niestety hoola już poszedł. Zamiast niego mogłabym zaproponować ten deborah. on jest najlepiej wykorzystywany do konturowania twarzy. Ma właśnie taki opalony odcień bez drobinek. i jest jak nowy bo 2 x wypróbowany. Za dużo mam bronzerów po prostu i nie zużyję wszystkiego w terminie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdrawiam
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za Rapidlash?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Niestety nic, pozdrawiam
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.