|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5
Cytat:
a ziemniaki że śmietaną to tak od małego jem zobaczę z tym jogurtem
|
|
#4622 |
|
Zakorzenienie
|
Ja lubię, ale nie w dużych ilościach i tylko do niektórych rzeczy. Nie musisz jeść koperku
. Ps. Widziałyście to: http://dziendobry.tvn.pl/video/meski...est,46251.html |
|
|
|
#4623 | |
|
Zakorzenienie
|
Nooo
![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z medykamentów to jem namiętnie mielone siemie lniane (na śluz), kwas foliowy i teraz bromergon mam nadzieję że chociaż troszkę wyjaśniłam coś tą moją haotyczną wypowiedzią ale będę żyć, nie martw się![]() Cytat:
u mnie dziś dupa blada, głowa mi pęka cały dzień, wcześniej było mi słabo i muliło mnie aż wyszłam z wykładu, chyba za duszno tam było, popijam late, łyknęłam ćwiartkę bromku żeby organizm zaczął się przyzwyczajać, mam nadzieję że nie zwymiotuję go aaa i obłowiłam się... znowu... na miejscu mojego męża to pałą pognałabym żonę:P kupiłam podkład dermacola (tę szpachlę ), puder dermacola i dwie maseczki![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- smutno mi pomyślałam że dawno nie odzywałam się do koleżanki z ławki z liceum i napisałam do niej, odpisała że jest w ciąży i wychodzi za mąż życie jest niesprawiedliwe znam ją i ona na pewno wpadła, zawsze była niepoważna i lekkomyślna i na pewno nie chciała mieć dziecka, szkoda mi bardzo że i ja kiedyś nie wpadłam;/ nie wiem jaki diabeł podkusił mnie żeby pisać do niej
|
|
#4625 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie smuć się. Jesteś jeszcze bardzo młoda i niedługo na pewno Wam się uda. Nie możesz też tak podchodzić do tego. Będzie dobrze, zobaczysz ja po egzaminach - nie mam pojęcia jak mi poszło, bo w większości strzelałam heh.. no nic, czekam na wyniki teraz
|
||
|
|
|
#4626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no akurat prolaktyna nie jest problemem chyba że ktoś stara się o dziecko albo nie dostaje okresu przez kilka miesięcy
|
|
#4627 | ||||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
I jak efekt? ![]() Cytat:
Cytat:
Ewentualnie raz na ruski rok chleb z ogniska albo ziemniaczki w mundurkach śmietany też nie jadam, tak jak Dal zastępuję ją jogurtem lub kefirem ![]() Cytat:
Te push-upy My dojechaliśmy do mnie, tata z TŻ pucują auta na jutro, a ja chyba się pochoruję, bolą mnie kości, gardło i głowa, ja zawsze muszę być chora, na swoje wesele też pewnie będę :P Robie manicure, pewnie zaraz go rozwalę pisząc z Wami
|
||||
|
|
|
#4628 |
|
Zakorzenienie
|
morsi obawiam się że tu nie ma z kim pisać
|
#4629 |
|
sajkolidżist
|
Oj tam, oj tam
A Ty jesteś na jakiejś stancji teraz czy w domu? W oóle jak tam przed sesją?P.S. Jeden paznokieć już rozwaliłam :P |
|
|
|
#4630 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem :P
![]()
|
#4631 |
|
Zakorzenienie
|
A ja też jestem.
![]() Piję sobie kakao i jednym okiem oglądam Top trendy.
|
|
|
|
#4632 |
|
sajkolidżist
|
Kakao!
Ja już leżę w łóżku naszpikowana gripexem, oby mi do jutra przeszło, bo mam zamiar szaleć na parkiecie!
|
|
|
|
#4633 |
|
Zakorzenienie
|
a ja odpoczywam po aerobiku
|
#4634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O matko!!! Nie da się go reanimować?
|
|
#4635 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wycięłam mu boki i zostawiłam mu dłuższe na górze i loczki z tyłu, bosko No to ładnie wzbudziłaś współczucie ![]() ![]() ale czego się nie robi dla przyjemnej kąpieli? ![]() Bardzo fajne postanowienia! I co, da się? masz dobry start, oby zapału starczyło na osiągnięcie upragnionych efektów Cytat:
ale te wszystkie opisy tylko mnie pozytywnie napędzają, przeżywam te ciąże razem z mamuśkami, tak samo się entuzjazmuję i wyczekuję wieści po każdej wizycie, to jest metoda Cytat:
|
|
#4636 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4637 | |
|
Zakorzenienie
|
mhm, Tobie na pewno są potrzebne
Cytat:
żeby choróbsko sobie poszło.
|
|
|
|
|
#4638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez alonka00 Czas edycji: 2012-05-25 o 22:04 |
|
|
|
|
#4639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A no niestety tak to jest i zazdrość jest zrozumiała... jeszcze jak ja widze te wszystie małolaty z dzieciakami tak całkowicie beztrosko eh... ale caly czas zaciskamy za Was lecę spać bo jakaś zmęczona nie wiem czym dziś jestem dobranoc
|
|
#4640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kicia to i trzymam kciuki za wytrwanie w postanowieniach.Hmm... w sumie sobie tak myślę, bo na wątku młodych przyszłych mam dziewczyny, które tam chcą zrzucić kg i zadbać o ciało ćwiczą turbo jam i turbo fire. rwiem na czym polegają te ćwiczenia, bo nie byłam zainteresowana w tym temacie, ale weź sobie pokukaj na necie. może pomogą Ci zrzucić kilka kg ![]() hej ![]() ![]() byłam dzisiaj z kumpelą na zakupach, w sumie to ja sobie nic nie kupiłam, ale spędziłam z nią miły dzień. Ona kupiła sobie buty, sukienkę i torebkę na chrzciny- będzie chrzestną Emilki jutro muszę kupić żakiet na chrzciny, bo zostawiam to na ostatnią chwilę (pełno ich wszędzie po sklepach) ale wolę iść wcześniej, żeby potem się nie okazało, że nie ma. p.s. nie no skłamałam, kupiłam sobie rajstopy w cielesnym kolorze Morsi to udanej dżamprezki wykuruj się, no i wybaw
|
|
#4641 |
|
Zakorzenienie
|
Też lecę spac, jutro mamy gości a od rana chcemy na zakupy iśc więc dośc cięzki dzień przede mną.
Buziaki |
|
|
|
#4642 |
|
Zakorzenienie
|
Almik ty draniu zmieniłaś avatar i ciężko mi się będzie przyzwyczaić
|
#4643 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie
też się zastanawialam kto to pisz A to ja też uciekam spać. dobranoc
|
#4644 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
.A ciemnego pieczywa nie jesz? W Chorzowie blisko pracy TŻta jest taka cudna piekarnia i tam jest taaaaki pyszny chleb!!!! Ja nie jem dużo pieczywa, ale lubię . Z tym, że wolę ciemny, pełnoziarnisty, itp. Ale takim białym swojskim jeszcze ciepłym zdecydowanie nie pogardzę ! A najbardziej kocham... pumpernikiel ! To jest najmniej kaloryczny chleb, swoją drogą. Najlepszy jest ten takim papierowym granatowo-białym opakowaniu. Mąż mi zawsze w czwartki kupuje, bo wtedy jest na takim piekarniczym stoisku na dworcu pkp w Katowicach .Cytat:
Ja przez długi czas zazdrościłam (ale zdrowo) znajomym z brzuszkami, ale teraz zaczęłam inaczej do tego podchodzić. Jesteśmy młodzi, przyjdzie na nas czas. Nie w tym roku, to w następnym, albo za dwa lata .Cytat:
.
|
||||
|
|
|
#4645 |
|
Zakorzenienie
|
Dal ja ją po prostu znam, jeszcze jak na pierwszym roku do mnie przyjechała to mówiła że raczej rozstanie się ze swoim facetem bo coś tam... No i rozstała się, po 5 latach związku. Jakieś 1,5 roku temu poznała jakiegoś gostka podczas wyjazdu za granicę, no i do tej pory jest z nim. Ona pochodzi z trochę patologicznej rodziny no i do końca nigdy normalna nie była. Ciekawe co odpisze, powiedziałam jej o moim Aniołku. Nie życzę jej źle ale zazdroszczę.
Nie chcę adoptować. Z TŻ nie rozmawiałam na ten temat, nie ten czas. Kurczę ja na prawdę nie potrafię myśleć że w końcu nam się uda i koniec. Nie wiem, chyba pranie mózgu trzeba mi zrobić TŻ też już wkurzam tym. Ale znowu jak ciągle nakręcałabym się to z każdą @ beczałabym, wszyscy z kolei mówiliby mi żebym się nie nakręcała.Dobra koniec tematu, bo jest zamulanie
Edytowane przez alonka00 Czas edycji: 2012-05-25 o 23:04 |
|
|
|
#4646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w końcu fasolka sprawi ci niespodzianke a przy tym bromergonie mozecie sie starac? spotkanie było całkiem miłe idziemy spac, bo jutro na 9 musze byc na uczelni i jedziemy do Chorzowa na jakis piknik z niepełnosprawnymi, a popołudniu urodziny, na ktore sie pewnie spóźnie, bo nawet nie wiem o ktorej sie to skonczy, a jeszcze Tz. ma po mnie przyjechac
|
|
#4647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na prawdę nie da się o tym nie myśleć, dlatego że nie ma dnia żebym nie myślała o # i nie analizowała tego od nowa i od nowa
|
|
#4648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jutro się widzimy i będzie pranie mózgu oraz lanie dupy :P.Cytat:
Miłego dnia jutro .Ja też już idę, bo padam, dobranoc !
|
||
|
|
|
#4649 |
|
Zakorzenienie
|
A cóż to za cisza
?Ja dziś miałam kiepską noc- późno zasnęłam, potem mnie właściciele domu i jamniki przed 5 obudziły... po jakiejś godzinie zasnęłam, a potem mnie mąż obudził telefonem .
|
|
|
|
#4650 |
|
Zakorzenienie
|
czy ja wiem czy cisza dzis sobota wiekszość pewnie się leni... a ja się biorę za projekt na czwartek
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.

. Ja średnio lubię śmietanę i zastępuję ją jogurtem- dużo wapnia, mało tłuszczu
. Możesz sobie robić pół porcji śmietany i pół jogurtu do sałaty. Ale ziemniaków ze śmietaną to ja nie jadłam :P. Nie możesz zjeść samych
? Bez niczego? Młode ziemniaki w mundurkach z koperkiem ♥! Albo je upiecz w piekarniku, to będą smaczniejsze
a ziemniaki że śmietaną to tak od małego jem
zobaczę z tym jogurtem 

pomyślałam że dawno nie odzywałam się do koleżanki z ławki z liceum i napisałam do niej, odpisała że jest w ciąży i wychodzi za mąż
I jak efekt?
) moja mama często robi sosy do ziemniaków a to w połączeniu to mega dawka kalorii więc od teraz z sosu jem tylko miesko a ziemniaczki ew z mała ilością śmietany. Dodatkowo nie używam tłuszczu do ziemniaków. Owoce jem tylko rano warzywa wieczorem.

żeby choróbsko sobie poszło.