ślubujące w 2012:) - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-25, 15:43   #4351
Alejka13
Zadomowienie

Dot.: ślubujące w 2012:)

O, ja o takiej malutkiej marzę... ! Tylko ślub kościelny, no i rodziców i dwójkę rodzeństwa zaprosimy
Alejka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 15:51   #4352
Malgos_12
Zakorzenienie

ale nie patrzcie na moją rozczochraną czuprynę, oczywiście tż nie widział, że mi włosy wyszły...
taka mała ślubna sukienka ... myślę, że troszkę poszerza mi biodra, ale maskuje brzuszek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Photo0281.jpg (62,4 KB, 72 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Photo0288.jpg (66,9 KB, 69 załadowań)
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 16:22   #4353
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
ale nie patrzcie na moją rozczochraną czuprynę, oczywiście tż nie widział, że mi włosy wyszły...
taka mała ślubna sukienka ... myślę, że troszkę poszerza mi biodra, ale maskuje brzuszek
ee tam, poszerza... super wygląda!!
ja mam szerokie biodra, ale lubie i noszę takie sukienki.
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 16:51   #4354
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
no dokładnie super to jest właśnie ,tylko kurczę gdzie to postawić na długich stołach ?? będą chyba 3 więc jak to zrobić ? może właśnie to byłby super pomysł ah i gdzie ja to kupię??? bo na okrągłych stołach to spoko .

ja nie mogę polecić dlatego że nie znam się na tych szczotkach , znalazłam tylko je na all bo któraś pisała że nie ma konta na all ,a nie trzeba go mieć żeby znaleźć produkt a nawet go kupić , więc tak podesłałam
Ja to myślę żeby zrobić przed wejściem tablicę na której wszystko byłoby ładnie zobrazowane tylko na same stoły nie mam jeszcze pomysłu czym mogłabym je od siebie oddzielić może Ty wpadniesz na jakiś super pomysł?
Zachęciły mnie dziewczyny do tej szczotki tylko z moim szczęsciem to na jakąś podróbę trafię.
Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość
A mam takie pytanko do Was moje drogie... bardzo proszę, wyraźcie swoją opinię czy biżuteria na załączonych przeze mnie zdjęciach pasuje do siebie?? Bo wisiorek dokupiłam osobno do kompletu (kolczyki + bransoletka) i mam teraz wątpliwości czy to do siebie pasuje...
z góry dziękuję i przepraszam za beznadziejne zdjęcia i poniekąd durne pytanie hehe
Zdjęcia są mało wyraźne ale mam wrazenie ze kolczyki są ze zwykłego kryształu a zawieszka z AB i przez to ze inaczej odbijają światło dziewczynom coś nie gra
Cytat:
Napisane przez 42gami Pokaż wiadomość
Chodzi o to, że kobitki w Douglasie (w Sephorze również) oprócz normalnej sprzedaży i doradzania robią makijaż dostępnymi w skepie kosmetykami.
Wyjeżdzam dziś na 3 dni na kajaki nad Solinę więc znowu będę miała zaległości w czytaniu :/
Trzymajcie się i życzę owocnego weekendu
Dzięki za info o makijażu a droga taka przyjemność.
No to będziecie mieli super weekend słoneczka życzę
Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
Wkurzyłam się bo mieliśmy iść na wesele do tż-ta kuzyna 30 czerwca i co się okazuje mam wtedy egzamin po południu , i 1 lipca w niedziele o 7,30 muszę być w krakowie bo mam kolejny egzamin a co najgorsze nie mogę ich przełożyć no chyba ,że na sesje poprawkową ,ale tego nie zrobie bo we wrześniu to nie będę miała czasu chodzic i zdawać egzaminów i nie wiem jak to rozegrać
Ojej to kiepsko wyszło ale może jeszcze da się coś przesunąć i zdążysz być i tu i tu
Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Ostatnio nie mam czasu żeby zaglądać na forum. Na nic nie mam czasu Do ślubu pozostało 36 dni a Ja ciągle myślę że mamy dużo czasu
Siedziałyśmy z mama i robiłyśmy rozstawienie i usadzenie gości przy stołach i w pewnym momencie myślałam że dostanę pier....
TŻ miał pierwszą przymiarkę swojego garniturku Wygląda zabójczo a pomarańczowa mucha i pas jest dopełnieniem całości Mamy tylko problem z koszulą smokingową bo nigdzie nie ma w kolorze ecru Zjeździliśmy wszystkie możliwe sklepy i w jednym może facet skroić Nam na zamówienie więc tylko zostało Nam wziąć miary i czekać na efekty (do 4-5 dni czekania). Musimy iść do spowiedzi ale nie mamy czasu
Dziś jadę do szkoły i cały weekend spędzę w Bydgoszczy na zajęciach a żeby było wszystkiego mało w sobotę mamy wesele w Szczecinie i dwa pogrzeby: jeden w Gdańsku drugi w Warszawie.
Bardzo chcieliśmy jechać na te wesele ale niestety szkoła psuje wszystkie Nasze plany. Jak bym nie pojechała na ten zjazd to musiała bym przenieść egzamin na późniejszy termin a późniejszy termin to 30 czerwca więc musiałam zrezygnować z przyjemności i jechać do tej cholernej szkoły

A w sobotę za tydzień mam panieński a mój TŻ kawalerski siostra nic nie chce mi powiedzieć Już nie mogę się doczekać.

A Ja zakupiłam sobie jeszcze jedne kolczyki bo stwierdziłyśmy z siostrą że te co mam są za mało widoczne przy całym stroju.
No to faktycznie sporo się u Ciebie dzieje. Mnie też juz ta szkoła irytuje zawsze wtedy kiedy coś mam innego to zjazd narzucają. A puszczasz Tza samego na wesele czy oboje nie idziecie? Kolczyki śliczne
Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
a cóż ten Twój TŻ będzie robił jeśli mogę spytać?
Ale zazdroszczę! Nigdy tam nie byłam, ale ze względu na to, że przez finanse nie planujemy z TŻ jakieś egzotycznej podróży poślubnej, obiecał, że zabierze mnie właśnie nad Solinę

Dziewczyny ja też proszę dziś o kciuki, bo pomimo że tak jak pisałam, mam prawo jazdy już prawie 7 lat, to nigdy jakoś nie miałam potrzeby jeździć sama w dłuższe trasy, a dziś muszę Podobno nieźle radzę sobie za kierwonicą ale strasznie się boję dziś 370 km samotnej trasy przede mną
Powiedziałabym Ci z chęcią ale nie mam pojęcia co on tam zdaje nie mam pojęcia co do mnie mówi ale w skrócie dziś matematyczne rzeczy a jutro chemiczne. Dziś juz na szczęście po ale jeszcze jutro do południa proszę potrzymajcie.
Za Ciebie tez oczywiście trzymam chociaż pewnie juz jesteś w drodze albo i na miejscu
A co do Soliny to jedzcie bo jest tam pięknie
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34317397]
Nam się udało kupić podróż poślubną. Lecimy na Kos, 8 czerwca Jupi!!! [/QUOTE]
Super Bardzo miło wspominam swój pobyt w Grecji i jestem pewna że Wy tez przeżyjecie tam piękne chwile
Cytat:
Uwielbiam czytać blogi.

Autorka bloga robi zdjęcia.
My szykujemy śluby i wesela z wielkim hukiem, ale są też ludzie którzy ten dzień przeżywają w ciszy i swoim klimacie.
Co Wy na to ?

http://aifowy.blogspot.com/2012_05_01_archive.html
Niby fajnie ale mi byłoby jednak smutno tak bez najbliższych...
Cytat:
Świetna ta sukienka chciałam się oczywiście zapytać gdzie kupiłaś

Mi dziś Tż powiedział że jego mama stwierdziła ze zapłaci nam za autokar i za garnitur i sama nie wiem co mam o tym myśleć...
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 16:52   #4355
Inusiaa88
Raczkowanie

Cytat:

Bardzo śliczna sukieneczka,taka delikatna Ładnie Ci w niej

Dziewczyny mam stresa przed moim jutrzejszym panieńskim... I tak sobie myślę, czy ja nie jestem jakaś dziwna?? Zamiast się cieszyć, że niespodzianka, że dziewczyny się postarały i przygotowały coś fajnego, to ja się denerwuję, że nic nie wiem...
Ale przed chwilą otrzymałam cudowną wiadomość, że moja świadkowa przyjdzie jednak na panieński. Miała nie iść bo niedawno zmarł jej dziadek ale jednak idzie i jestem przeszczęśliwa bo smutno mi było jak myślałam, że jej nie będzie
Bardzo was proszę o kciukaski żeby jutro imprezka się udała
aaaa i najważniejsze żebym wytrzymała kondycyjnie Bo wczoraj narobiłabym sobie ładnego kłopotu, bo wpadłam do dziury i przekręciłam sobie nogę... I dziś mnie trochę boli na szczęście nie boli jakoś bardzo więc nie skręciłam tylko pewnie coś tam naciągnęłam. Ale co jak co, mam przed tym ślubem jakiegoś pecha bo non stop mi coś dolega Masakra ...

Ps-co do biżuterii to chyba będę musiała coś wykombinować, bo mi też się wydaje, że wisiorek nie pasuje do kolczyków

09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA

"Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić,

to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II
Inusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 16:54   #4356
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Inusiaa88 - wrzuć na luz! nic się nie martw. ubierz się seksi i do zabawy!!! czekamy na relacje
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 16:56   #4357
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Powiedziałabym Ci z chęcią ale nie mam pojęcia co on tam zdaje nie mam pojęcia co do mnie mówi ale w skrócie dziś matematyczne rzeczy a jutro chemiczne. Dziś juz na szczęście po ale jeszcze jutro do południa proszę potrzymajcie.
Za Ciebie tez oczywiście trzymam chociaż pewnie juz jesteś w drodze albo i na miejscu
A co do Soliny to jedzcie bo jest tam pięknie
Kochana niestety jeszcze ostatni minuty w pracy, później w domku na szybko jakaś kanapka i mam nadzieję, że 17:15 już będę w drodze
Dziękuję za kciuki
za jutro za TŻ
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 17:01   #4358
Malgos_12
Zakorzenienie

Dziewczyny dzięki za komplementy

Pradip
sukienka z H&M, mam nadzieję, że nikt w takiej nie wyskoczy ale jakby co to mam tą czarno białą zapasową
nie wiem jaką macie układy z mamą tż-ta, ale nie ma co ukrywać, będzie wam łatwiej jak pomoże...

Inusia - udanej zabawy!

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Trzymam wszystkie możliwe kciuki!
Stary 2012-05-25, 17:27   #4359
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Uwielbiam czytać blogi.

Autorka bloga robi zdjęcia.
My szykujemy śluby i wesela z wielkim hukiem, ale są też ludzie którzy ten dzień przeżywają w ciszy i swoim klimacie.
Co Wy na to ?

http://aifowy.blogspot.com/2012_05_01_archive.html
Jestem pod wrażeniem Klimatu i tego, że w dzisiejszych czasach jeszcze są ludzie, którzy decydują się na takie ciche ceremonie. Podziwiam, ale sama bym tak nie chciała, brakowałoby mi bliskich i przyjaciół. Za to zdjęcia mają mega klimat zero sztuczności.

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34322244]gratuluję!!! ależ wysyp dzieciaczków
[/QUOTE]

Dzięki prawdziwy urodzaj ostatnio

Cytat:
Świetna! gdybym miała poprawiny to właśnie coś w tym stylu bym kupiła

Cytat:

Dziewczyny mam stresa przed moim jutrzejszym panieńskim... I tak sobie myślę, czy ja nie jestem jakaś dziwna?? Zamiast się cieszyć, że niespodzianka, że dziewczyny się postarały i przygotowały coś fajnego, to ja się denerwuję, że nic nie wiem...
Ale przed chwilą otrzymałam cudowną wiadomość, że moja świadkowa przyjdzie jednak na panieński. Miała nie iść bo niedawno zmarł jej dziadek ale jednak idzie i jestem przeszczęśliwa bo smutno mi było jak myślałam, że jej nie będzie
aaaa i najważniejsze żebym wytrzymała kondycyjnie Bo wczoraj narobiłabym sobie ładnego kłopotu, bo wpadłam do dziury i przekręciłam sobie nogę... I dziś mnie trochę boli na szczęście nie boli jakoś bardzo więc nie skręciłam tylko pewnie coś tam naciągnęłam. Ale co jak co, mam przed tym ślubem jakiegoś pecha bo non stop mi coś dolega Masakra ...

Ps-co do biżuterii to chyba będę musiała coś wykombinować, bo mi też się wydaje, że wisiorek nie pasuje do kolczyków
Co do panieńskiego - oddychaj! Na pewno nie czeka Cię nic nieprzyjemnego

a co do biżuterii ślubnej - na Twoim miejscu w ogóle darowałabym sobie naszyjnik, zwłaszcza że (z tego co pamiętam) masz strojną suknię. Nie boisz się, że przesadzisz i będziesz wyglądała jak choinka...? Lepiej skromniej

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 17:35   #4360
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
no to Kochana teraz to już będzie z górki

do mojego 22 dni....
Cytat:
To ja was na pewno przebiję, bo u mnie tylko 9 dni zostało!
Ale blisko.. dziewczyny!!!!!!! SUPER

Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
a ja mam swoją sukienkę w domu już od stycznia musiałam za nią zapłacić w ciahu miesiaca od zakupu (podpisania umowy) i zabrałam ją do domu...stwierdziłam, że skoro zapłaciłam za towar to ma być on u mnie w domu...a poprawki oczywiście mam 2 tyg. przes ślubem, więc luzik
Ja też muszę zapłacić i też ją jednak biorę. A nie pogniotła Ci się? Gdzie ją trzymałaś? Ja mam małe mieszkanko

Nie załapałam się na foty makijażu.. buuuuuuuu Daj jeszcze raz

Cytat:
Tyle PM chwali pisze na temat tego douglasa a ja nadal nie wiem o co chodzi z tym makijażem tam i znam tylko sklep aż wstyd się przyznać...
Super że znalazłaś "swój makijaż" i tak dobrze sie w nim czujesz

Tak świadkowie powinni być wtedy z Wami i pokazać dowody osobiste a jak młodzi spisują protokół innego dnia to świadkowie przed mszą idą sami. Jeśli Wam tak pasuje to wszystko jest ok ale jeszcze sie z takim wejściem nie spotkałam

Mnie też kusi ta szczotka tylko z moim szczęściem na bank trafie na podróbkę...
A kiedy na próbna idziesz? Ja to bym chciała jednego dnia umówić sie i namakijaż i na fryzurę i jeszcze do krawcowej podjechać żeby sie w całości obejrzeć

Odebrałaś nam okazje do świętowania za karę sklejaj szybko swoje inspiracje aktualne

Dziewczynki skoro Wasze kciuki mają taka cudowną moc to bardzo proszę o nie dla mojego Tża bo bardzo bardzo bardzo ich jutro i w sobotę będzie potrzebował...
Dobrej nocki idę usypiać chłopa bo mi się denerwuje że nic na jutro nie umie
A jeszcze nie wiem kiedy pojadę na próbną. Może jak skończymy zapraszać i będzie więcej czasu bo teraz to tylko praca, aerobic, zapraszanie.. i tak w kółko A jeszcze w niedziele komunia. Zastanawiam się czy nie iść w spodniach białych + różowa bluzka i buty takie z różem kupiłam ostatnio. Jak myślicie wypada? Czy może lepiej sukienka? (mam jakieś ale mam trochę wesel i wolałam je na nie zostawić...).

Inspirację wklejam.. Ale za dużo się nie zmieniło . Tylko nie umiem zrobić zestawienia więc wkleję fotki.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 107.jpg (36,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bol1.jpg (15,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cs1.jpg (35,9 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0171.jpg (68,1 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0175.jpg (85,8 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0183.jpg (93,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0180.jpg (137,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sweetheart_5955_a2.jpg (35,9 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg efe7d3ac0000ec904db06cb6.jpg (21,3 KB, 9 załadowań)

Edytowane przez qmpela86
Czas edycji: 2012-05-25 o 17:46
qmpela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 17:37   #4361
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

no Kochana.... rewelacja super wyglądasz sukienka świetna
Stary 2012-05-25, 17:38   #4362
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
Hej kobiety.

Ostatnio nie mam czasu żeby zaglądać na forum. Na nic nie mam czasu Do ślubu pozostało 36 dni a Ja ciągle myślę że mamy dużo czasu
Siedziałyśmy z mama i robiłyśmy rozstawienie i usadzenie gości przy stołach i w pewnym momencie myślałam że dostanę pier....
TŻ miał pierwszą przymiarkę swojego garniturku Wygląda zabójczo a pomarańczowa mucha i pas jest dopełnieniem całości Mamy tylko problem z koszulą smokingową bo nigdzie nie ma w kolorze ecru Zjeździliśmy wszystkie możliwe sklepy i w jednym może facet skroić Nam na zamówienie więc tylko zostało Nam wziąć miary i czekać na efekty (do 4-5 dni czekania). Musimy iść do spowiedzi ale nie mamy czasu
Dziś jadę do szkoły i cały weekend spędzę w Bydgoszczy na zajęciach a żeby było wszystkiego mało w sobotę mamy wesele w Szczecinie i dwa pogrzeby: jeden w Gdańsku drugi w Warszawie.
Bardzo chcieliśmy jechać na te wesele ale niestety szkoła psuje wszystkie Nasze plany. Jak bym nie pojechała na ten zjazd to musiała bym przenieść egzamin na późniejszy termin a późniejszy termin to 30 czerwca więc musiałam zrezygnować z przyjemności i jechać do tej cholernej szkoły

A w sobotę za tydzień mam panieński a mój TŻ kawalerski siostra nic nie chce mi powiedzieć Już nie mogę się doczekać.

A Ja zakupiłam sobie jeszcze jedne kolczyki bo stwierdziłyśmy z siostrą że te co mam są za mało widoczne przy całym stroju.
A nie masz zdjęcia TŻ w pełnej krasie?

Bardzo ładne kolczyki

Pradip, Ewula
Stary 2012-05-25, 17:39   #4363
magnusia
Zakorzenienie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34323592]Inusiaa88 - wrzuć na luz! nic się nie martw. ubierz się seksi i do zabawy!!! czekamy na relacje[/QUOTE]

dokładnie- ja tez się stresowałam przed swoim bo nic nie wiedziałam i było cudownie świetnie sie bawiłam więc spoko loko- będziesz miała niespodziankę
Stary 2012-05-25, 17:45   #4364
qmpela86
Raczkowanie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34317397]koniecznie wklejaj!!
ja odebrałam suknię w czwartek i wisiała na szafie

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

bardzo ładne kolczyki

Super! Ale Ci zazdroszcze

Cytat:
ewula87 - dasz radę ! : kciuki: załącz sobie swoją ulubioną muzykę i w drogę

Ja uwielbiam jeździć. Nie wyobrażam sobie że nie miała bym samochodu i prawka. Ja nawet nie znam rozkładu autobusów.
Ja to samo

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:

Nie przejmuj się tylko się jutro baw!!! Dobrze że Twoja świadkowa będzie z Tobą

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Cytat:
Bardzo ładna
Stary 2012-05-25, 18:49   #4365
wesola84
Rozeznanie

Kochane jak zwykle podczytuję, a Wy pędzicie... ale jakoś daję radę
Tak po krótce spróbuję odpisać, z góry zaznaczam, że to bardzo pobieżne, bo ciężko za Wami nadążyć
Malgos śliczna sukienka
Qmpela bardzo ładne zestawienie
Justii super kolczyki
Inusiaa jak dla mnie zestawienie pasuje (o ile kolczyki to same kryształki bez żanej "otoczki" bo światło tak dziwnie odbija), tylko zobacz z suknią czy nie będzie tego za dużo
Kasioonya super, że nie masz aparatu!!!! Wiem co to znaczy, bo sama nie mogę się doczekać dnia ściągnięcia
Miałam dziś przymiarkę - ostatnią. Suknię mam już w domku, ledwo mieści mi się w szafie... Oczywiście załączam zdjęcia, bo wiem jaka to frajda - sama uwielbiam oglądać czyjeś zdjęcia w sukniach
Niestety buty, które kupiłam i które bardziej mi się podobał okazały się zbyt wysokie... co prawda nogi nie wystawały mi spod kiecki, ale pani w salonie stwierdziła, że "granica" została przekroczona i odradziła mi wyjście w nich. Znalazłam jednak białe sandałki... znowu z jakąś wielką ozdobną pierdółką, ale co tam - nawet jak dam duuuży krok, to nie widać butów
No i powiem Wam, że przeszłam się w sukni po salonie i w sumie masakra... muszę psychicznie przygotować się i nauczyć się poruszania w niej - takiej szerokiej kiecki nigdy na sobie nie miałam... chociaż jak stwierdziłam, że moja suknia jest wilka, pani powiedziała że ja chyba wielkiej sukni nie widziałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ost..jpg (64,8 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ost1.jpg (63,3 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ost2.jpg (62,6 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ost3.jpg (58,3 KB, 53 załadowań)

Miłość to jedyny sens tego szalonego snu, w którym jesteśmy uwięzieni.
wesola84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 18:53   #4366
magnusia
Zakorzenienie

wesola84- super- ale Ty masz talię..... uuuuu pokazywac nowe buty
Stary 2012-05-25, 18:59   #4367
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:
Hej kobiety.

Znam ten bol, jak chodzi sie do szkoly to zawsze cos fajnego wypada w zjazd. Cale szczescie mam to za soba juz.

Super, na pewno bedziecie sie swietnie bawic

Cytat:
Piekna ta sukienka, nic nie poszerza!!

Cytat:
Bedziesz sie swietnie bawic na pewno!! I super ze swiadkowa bedzie

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Kasioonya gratuluje sciagniecia aparatu i pieknego usmiechu
Stary 2012-05-25, 19:07   #4368
Malgos_12
Zakorzenienie

Wesola - ja tez chcę być taka szczuplutka!! Pięknie wyglądasz...
Stary 2012-05-25, 19:35   #4369
sara1988
Raczkowanie

GG do sara1988

Hej Kobietki Wlasnie jestem w trakcie pisania pracy mgr, ale w ramach malej przerwy weszlam sobie na wizaz.pl
Malgos - sukienka sliczna, absolutnie nic nie poszerza
Wesola - sukienka rowniez slicznaWygladasz jak ksiezniczka
Inusia - baw sie dobrze na panienskim, wyszalej sie za wszystkie czasy A Twoje Dziewczyny napewno wymysla cos ekstra I niech Ci noga wraca do zdrowia do jutra Co do bizuterii to z tym wisiorkiem bym cos zrobila, bo kolczyki jak najbardziej moga byc
Tusia - gratulacje co do zalatwionej wycieczki, baw sie tam dobrze i spedz cudowne chwile z mężem

Jest: 68
Cel: 58

Aparatka
Góra---> od 16.01.2014
sara1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 20:01   #4370
magnusia
Zakorzenienie

TŻ odebrał winietki są piękne.... jutro fotę wrzucę bo aparat pożyczony koledze.
Aha no i mam juz gosci rozdzielonych po pokojach- uffff teraz tylko usadzanie przy stołach mi zostało. Czy miałyście może "koncert życzeń" odnośnie siedzenia przy stole? Mnie się ju parę osób zapytało jak będa siedzieć bo by chciały przy tym czy przy tamtej trochę mnie to wkurzyło bo jak bym miała brać pod uwagę wszystkie życzenia to najlepiej jakby stali a nie siedzieli
Stary 2012-05-25, 20:22   #4371
Malgos_12
Zakorzenienie

Magnusia - u mnie nikt nie poruszył tego tematu mama mówiła, że już mniej więcej wie jak wszystkich pousadza - zupełnie zdaję się na nią... a ja spokojnie rozsadzę rodzinkę Tż-ta bo to w końcu całe 11 osób (a właściwie nie całe bo jedno to dziecko poniżej roczku hahaha)
Stary 2012-05-25, 20:55   #4372
haczyk7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość

Inspirację wklejam.. Ale za dużo się nie zmieniło . Tylko nie umiem zrobić zestawienia więc wkleję fotki.
powtarzam się: super

Cytat:
Lecz nóżkę, żeby jutro się porządnie wyskakać życzę udanej imprezy

Cytat:
bardzo ładnie zwiewna, lekka- mój styl

Gratuluję

Cytat:

Ładne kolczyki, choć jak dla mnie to nieco za długie. Ale śliczne!

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
H
fajne te zaprosznie
dzięki

Cytat:
No właśnie wiem ze dobrać buty nie jest łatwo i na wszelki wypadek zaraz zamówię te silikony które polecała Sara.
Zaproszenia są genialne powinnaś dostać za to wstydzenie sie ale że są takie piękne i jeszcze za sukces z cytowaniem odpuścimy Ci tym razem
ooo dziękuję za wyrozumiałość! CIESZĘ SIĘ, że się podobają

Cytat:
super wyszły te zaproszenia , sama bym takie chciała
no i wielkie za cytowanie

dzięki

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34301712]ale fajne!

dzięki

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Rewelacyjne te zaproszenia! sama robiłaś? jak? gdzie?
dzięki. Sama, sama w Wordzie, pościągałam tylko trochę grafik i czcionek fajna zabawa! polecam

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
TŻ odebrał winietki są piękne.... jutro fotę wrzucę bo aparat pożyczony koledze.
Aha no i mam juz gosci rozdzielonych po pokojach- uffff teraz tylko usadzanie przy stołach mi zostało. Czy miałyście może "koncert życzeń" odnośnie siedzenia przy stole? Mnie się ju parę osób zapytało jak będa siedzieć bo by chciały przy tym czy przy tamtej trochę mnie to wkurzyło bo jak bym miała brać pod uwagę wszystkie życzenia to najlepiej jakby stali a nie siedzieli
mi się też już coś podobnego zdarzyło. Koncert życzeń, tylko odwrotnie: ktoś mi powiedział, że NIE chce siedzieć obok drugiego ktosia (ta rodzina jest skłócona) mam nadzieję, że jest to pierwszy i ostatni taki przypadek.

Cytat:
Napisane przez wesola84 Pokaż wiadomość

Miałam dziś przymiarkę - ostatnią. Suknię mam już w domku, ledwo mieści mi się w szafie... Oczywiście załączam zdjęcia, bo wiem jaka to frajda - sama uwielbiam oglądać czyjeś zdjęcia w sukniach
Niestety buty, które kupiłam i które bardziej mi się podobał okazały się zbyt wysokie... co prawda nogi nie wystawały mi spod kiecki, ale pani w salonie stwierdziła, że "granica" została przekroczona i odradziła mi wyjście w nich. Znalazłam jednak białe sandałki... znowu z jakąś wielką ozdobną pierdółką, ale co tam - nawet jak dam duuuży krok, to nie widać butów
No i powiem Wam, że przeszłam się w sukni po salonie i w sumie masakra... muszę psychicznie przygotować się i nauczyć się poruszania w niej - takiej szerokiej kiecki nigdy na sobie nie miałam... chociaż jak stwierdziłam, że moja suknia jest wilka, pani powiedziała że ja chyba wielkiej sukni nie widziałam
ślicznie. a tam z tyłu jest jakiś kwiat? Ładnie leży.

A wogóle dziś podjęłam decyzję i oznajmiłam, iż wieczór panieński będzie stylizowany na lata 50 .będziemy się stylizować hihi

Edytowane przez haczyk7
Czas edycji: 2012-05-25 o 21:02
haczyk7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 21:28   #4373
jojla
Zakorzenienie

Malgos ślicznie wyglądasz, sukienka bardzo ładna W ogóle wydajesz się bardzo sympatyczną i pozytywną osobą

Wesoła pięknie szczuplutka jesteś

Inusia
ja tak jak dziewczyny uważam, że wystarczą tylko kolczyki I nie denerwuj się panieńskim - będziesz się świetnie bawić i tak właśnie ma być

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 21:35   #4374
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
Wyborowa - szkoda, że musicie wszystko płacić wcześniej... chyba lepiej jak można wcześniej
tp w końcu lepiej wcześniej zapłacić czy później bo już nie rozumiem
Cytat:
Napisane przez 42gami Pokaż wiadomość
Kurcze my już byliśmy chwilę temu w kancelarii a pierwsza spowiedź jeszcze nie odbyta....
Chyba nie jest jeszcze za późno???
Wyjeżdzam dziś na 3 dni na kajaki nad Solinę więc znowu będę miała zaległości w czytaniu :/
Trzymajcie się i życzę owocnego weekendu
ja nie mam pojęcia kiedy trzeba iść na 1 spowiedz bo my mamy tylko na dzień przed ślubem .
No i zazdroszczę wyjazdu nad Solinę
Cytat:
[B][SIZE="5"]
TŻ miał pierwszą przymiarkę swojego garniturku Wygląda zabójczo a pomarańczowa mucha i pas jest dopełnieniem całości Mamy tylko problem z koszulą smokingową bo nigdzie nie ma w kolorze ecru Zjeździliśmy wszystkie możliwe sklepy i w jednym może facet skroić Nam na zamówienie więc tylko zostało Nam wziąć miary i czekać na efekty (do 4-5 dni czekania).z

śliczne kolczyki
a Ty masz białą suknie czy ecri ?
Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja też proszę dziś o kciuki, bo pomimo że tak jak pisałam, mam prawo jazdy już prawie 7 lat, to nigdy jakoś nie miałam potrzeby jeździć sama w dłuższe trasy, a dziś muszę Podobno nieźle radzę sobie za kierwonicą ale strasznie się boję dziś 370 km samotnej trasy przede mną

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34317397]Nam się udało kupić podróż poślubną. Lecimy na Kos, 8 czerwca Jupi!!! [/QUOTE]
super że udało się zaklepać wycieczkę , mam nadzieję że będzie udana i nie zapomniana
Cytat:
super wyglądasz
Cytat:
Ja to myślę żeby zrobić przed wejściem tablicę na której wszystko byłoby ładnie zobrazowane tylko na same stoły nie mam jeszcze pomysłu czym mogłabym je od siebie oddzielić może Ty wpadniesz na jakiś super pomysł?
Zachęciły mnie dziewczyny do tej szczotki tylko z moim szczęsciem to na jakąś podróbę trafię.

Mi dziś Tż powiedział że jego mama stwierdziła ze zapłaci nam za autokar i za garnitur i sama nie wiem co mam o tym myśleć...
myślę że jak my będziemy mieli dwa długie stoły to do jednego przyczepić nr 1 i 2 i na tej tablicy wypisać kto przy 1 ma siedzieć a kto przy 2 i ewentualnie jedna duża stojąca kartka na każdym stole może być ?
a co do kupowania przez teściowe ...jeśli teściowa jest ok to spoko , moja powiedziała że zapłąci za garnitur ale oczywiście nie że dała pieniążki tylko musiała jechać doradzić ze swoim całym orszakiem sprzymierzeńców a tego nie polecam
Cytat:
Napisane przez wesola84 Pokaż wiadomość
pięknie wyglądasz , pokazuj fotki bucików jakie kupiłaś na zastępstwo
Stary 2012-05-25, 21:51   #4375
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny. Jestem tu od godziny i próbuje was nadrobić. Niestety tak dużo się tu dzieje, że nie sposób
Malgos - bardzo ładnie wyglądasz w sukience, gratuluje wyboru, ponadto życzę udanego pobytu w PL
Tusimar - zazdroszczę Kos - oczywiście pozytywnie ciesze się że będziesz mogła wygrzać się w słoneczku i pobyć z mężem
Wesoła -sukienkę masz bardzo ładną, wyglądasz w niej jak księżniczka. Ja widziałam zdecydowanie większe suknie, także twoja wydaje mi się dość normalna jeśli chodzi o wielkość!
Inusia - udanej zabawy jutro! Nic się nie bój, na pewno będziecie się świetnie bawiły, wkońcu to panieński tak ?

Natomiast co do winietek uważam że są świetnym rozwiązaniem zwłaszcza w przypadku takich ludzi w rodzinie, którzy myślą, że to jest koncert życzeń. Ja osobiście widziałam, że przed salą był drewniany stylizowany stojak z dużą tablicą gdzie wszyscy byli rozpisani, goście sobie podchodzili, obsługa pomagała znaleźć miejsce i nie było problemu. Moim zdaniem to świetne rozwiązanie. Musze tylko moja mamę uświadomic, że to jest dobre rozwiązanie, gdyż ona jest tym pokoleniem, które traktuje wesele na zasadzie" tu wypada tamto nie".

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 21:51   #4376
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

A my wczoraj zakończyliśmy spotkania w poradni rodzinnej i nie było źle nawet nam się podobało
Dzisiaj byliśmy na sali , zapłacone , menu ustalone i wszystkie szczegóły , tylko jedno nie ustalone mamy stawik takie małe jeziorko i możliwość zaprosić gości na zewnątrz przepłynąć się łódeczką , wypić tam szampana i pokaz sztucznych ogni czy coś tam podobnego , jakoś nie bardzo mi się to pływanie podoba bo nie chciała bym wyjść mokra o godzinie 21 ze stawu mój tż jest chętny ale może lepiej zostawić to na zdjęcia plenerowe może by się udało
no i czy gościom by się chciało wyrywać od zabaw , picia itp żeby popatrzyć jak pływamy łódką
Jestem padnięta i zmęczona ale myślę o tż któy dziś wyjechał UWAGA !!! na 3 dni kawalerskiego z kumplami do Władysławowa , z czego jadą i już są na pruci ,chciała bym żeby dojechali cali , a już o tym co będą dziś robić albo jutro nie chce myśleć
to jakaś mania u jego kumpli co roku któryś ma ślub , 2 lata temu pojechali na 3 dni do Wisły , rok temu na mazury ,mojego tż akurat nie było bo musiał pracować ,a w tym roku przyszła kolej nad morze ...ależ jestem zła
Stary 2012-05-25, 21:59   #4377
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Mam do was pytanie. Co para młoda robi z kopertami, które otrzymują od gości albo z butelkami wina ( bo my nie chcemy kwiatów, tylko wina)?
Słyszałam o pudełkach na koperty, ale czy to nie wygląda waszym zdaniem jak zbieranie datków już sama nie wiem jak to ugryźć. Co o tym sądzicie ?

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
A my wczoraj zakończyliśmy spotkania w poradni rodzinnej i nie było źle nawet nam się podobało
Dzisiaj byliśmy na sali , zapłacone , menu ustalone i wszystkie szczegóły , tylko jedno nie ustalone mamy stawik takie małe jeziorko i możliwość zaprosić gości na zewnątrz przepłynąć się łódeczką , wypić tam szampana i pokaz sztucznych ogni czy coś tam podobnego , jakoś nie bardzo mi się to pływanie podoba bo nie chciała bym wyjść mokra o godzinie 21 ze stawu mój tż jest chętny ale może lepiej zostawić to na zdjęcia plenerowe może by się udało
no i czy gościom by się chciało wyrywać od zabaw , picia itp żeby popatrzyć jak pływamy łódką
Jestem padnięta i zmęczona ale myślę o tż któy dziś wyjechał UWAGA !!! na 3 dni kawalerskiego z kumplami do Władysławowa , z czego jadą i już są na pruci ,chciała bym żeby dojechali cali , a już o tym co będą dziś robić albo jutro nie chce myśleć
to jakaś mania u jego kumpli co roku któryś ma ślub , 2 lata temu pojechali na 3 dni do Wisły , rok temu na mazury ,mojego tż akurat nie było bo musiał pracować ,a w tym roku przyszła kolej nad morze ...ależ jestem zła
Ja bym odpuściał podczas wesela te łódeczki. Wydaje mi sie to romantyczne ale pewnie nudne dla gości.
Natomiast co do 3 dniowego kawalerskiego ważne by kierowca ( o ile jadą autem ) był trzeźwy. Ponadto powinnaś się cieszyć, ze twój TŻ kumpli, z którymi może gdzieś wyskoczyć, zrelaksować się i zatęsknić za Tobą. No chyba, że masz kiepskie doświadczenia z tego typu wyjazdów twojego TŻ to rozumiem. Ale jeśli wszystko było ok. To ciesz się, że on się może dobrze bawić i korzystaj z wolnych chwil.

Ja lubię czasami zostać na weekend sama w mieszkaniu. Mam wtedy weekend tylko dla siebie...

Mama Franka

Stary 2012-05-25, 22:00   #4378
Malgos_12
Zakorzenienie

Jeszcze raz dziękuję dziewczyny za wszystkie komplementy, na prawdę człowiek fajnie się czuje, jak ktoś popiera jego wybór

Wyborowa - miałam na myśli, że chyba lepiej płacić po weselu (ale namieszałam w tym zdaniu)
a to mieliście "pomocników" przy wyborze garnituru....
Stary 2012-05-25, 22:03   #4379
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
To ile tych kumpli mu zostało? Piszesz że co roku któryś ma ślub i są takie wyprawy, to pocieszeniem dla ciebie może być że twój tż jest ostatnim i za rok już nie będzie wypraw
Nic się nie przejmuj na pewno wrócą cali i zdrowi.

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Jeszcze raz dziękuję dziewczyny za wszystkie komplementy, na prawdę człowiek fajnie się czuje, jak ktoś popiera jego wybór

Wyborowa - miałam na myśli, że chyba lepiej płacić po weselu (ale namieszałam w tym zdaniu).
My niestety też musimy płacić przed weselem, mianowicie w piątek, co mnie troszkę zdziwiło. No ale pewnych rzeczy nie przeskoczę. Trzeba będzie zapłacić salę przed. natomiast zespół możemy opłacić nawet 30 dni po imprezie

Mama Franka

Stary 2012-05-25, 22:29   #4380
katushka
Raczkowanie

GG do katushka Wyślij wiadomość przez MSN do katushka

Hej kobitki
Opuścić wizaż na kilka dni to potem ciężko Was nadrobić

Kupiłam ostatnio dwie sukienki z myślą o poprawinach, a teraz mam dylemat i nie wiem którą ubiorę. Eh te baby...nie ma sukienki - źle, jest więcej niż jedna - też źle

(zdjęcia kiepskie, bo dopiero co cyknęłam sobie, sama na dodatek)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN8383.jpg (78,7 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN8387.jpg (66,3 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN8392.jpg (71,3 KB, 53 załadowań)

14. 07. 2012
katushka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości