|
|
#4351 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
O, ja o takiej malutkiej marzę... !
Tylko ślub kościelny, no i rodziców i dwójkę rodzeństwa zaprosimy
|
#4352 |
|
Zakorzenienie
|
ale nie patrzcie na moją rozczochraną czuprynę, oczywiście tż nie widział, że mi włosy wyszły...
taka mała ślubna sukienka ... myślę, że troszkę poszerza mi biodra, ale maskuje brzuszek
|
|
|
|
#4353 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja mam szerokie biodra, ale lubie i noszę takie sukienki. |
|
|
|
|
#4354 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zachęciły mnie dziewczyny do tej szczotki tylko z moim szczęsciem to na jakąś podróbę trafię. Cytat:
Cytat:
No to będziecie mieli super weekend słoneczka życzę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Za Ciebie tez oczywiście trzymam chociaż pewnie juz jesteś w drodze albo i na miejscu ![]() A co do Soliny to jedzcie bo jest tam pięknie ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34317397] Nam się udało kupić podróż poślubną. Lecimy na Kos, 8 czerwca Jupi!!! [/QUOTE]Super Bardzo miło wspominam swój pobyt w Grecji i jestem pewna że Wy tez przeżyjecie tam piękne chwileCytat:
Cytat:
chciałam się oczywiście zapytać gdzie kupiłaś ![]() Mi dziś Tż powiedział że jego mama stwierdziła ze zapłaci nam za autokar i za garnitur i sama nie wiem co mam o tym myśleć... |
||||||||
|
|
|
#4355 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo śliczna sukieneczka,taka delikatna Ładnie Ci w niej Dziewczyny mam stresa przed moim jutrzejszym panieńskim... I tak sobie myślę, czy ja nie jestem jakaś dziwna?? Zamiast się cieszyć, że niespodzianka, że dziewczyny się postarały i przygotowały coś fajnego, to ja się denerwuję, że nic nie wiem... Ale przed chwilą otrzymałam cudowną wiadomość, że moja świadkowa przyjdzie jednak na panieński. Miała nie iść bo niedawno zmarł jej dziadek ale jednak idzie i jestem przeszczęśliwa bo smutno mi było jak myślałam, że jej nie będzie Bardzo was proszę o kciukaski żeby jutro imprezka się udała aaaa i najważniejsze żebym wytrzymała kondycyjnie Bo wczoraj narobiłabym sobie ładnego kłopotu, bo wpadłam do dziury i przekręciłam sobie nogę... I dziś mnie trochę boli Ps-co do biżuterii to chyba będę musiała coś wykombinować, bo mi też się wydaje, że wisiorek nie pasuje do kolczyków
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
|
|
|
|
#4357 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za kciuki za jutro za TŻ
|
|
|
|
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzięki za komplementy
![]() Pradip sukienka z H&M, mam nadzieję, że nikt w takiej nie wyskoczy ale jakby co to mam tą czarno białą zapasową ![]() nie wiem jaką macie układy z mamą tż-ta, ale nie ma co ukrywać, będzie wam łatwiej jak pomoże... Inusia - udanej zabawy! ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Trzymam wszystkie możliwe kciuki! |
|
|
|
#4359 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Klimatu i tego, że w dzisiejszych czasach jeszcze są ludzie, którzy decydują się na takie ciche ceremonie. Podziwiam, ale sama bym tak nie chciała, brakowałoby mi bliskich i przyjaciół. Za to zdjęcia mają mega klimat zero sztuczności.[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34322244]gratuluję!!! ależ wysyp dzieciaczków ![]() [/QUOTE] Dzięki prawdziwy urodzaj ostatnio ![]() Cytat:
gdybym miała poprawiny to właśnie coś w tym stylu bym kupiła ![]() Cytat:
![]() a co do biżuterii ślubnej - na Twoim miejscu w ogóle darowałabym sobie naszyjnik, zwłaszcza że (z tego co pamiętam) masz strojną suknię. Nie boisz się, że przesadzisz i będziesz wyglądała jak choinka...? Lepiej skromniej
|
|||
|
|
|
#4360 | ||
|
Raczkowanie
|
Ale blisko.. dziewczyny!!!!!!! SUPER
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie załapałam się na foty makijażu.. buuuuuuuu Daj jeszcze raz![]() Cytat:
A jeszcze w niedziele komunia. Zastanawiam się czy nie iść w spodniach białych + różowa bluzka i buty takie z różem kupiłam ostatnio. Jak myślicie wypada? Czy może lepiej sukienka? (mam jakieś ale mam trochę wesel i wolałam je na nie zostawić...).Inspirację wklejam.. Ale za dużo się nie zmieniło
Edytowane przez qmpela86 Czas edycji: 2012-05-25 o 17:46 |
||
|
|
|
#4361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no Kochana.... rewelacja super wyglądasz sukienka świetna
|
|
|
#4362 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bardzo ładne kolczyki ![]() Pradip, Ewula ![]() ![]()
|
|
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34323592]Inusiaa88 - wrzuć na luz! nic się nie martw. ubierz się seksi i do zabawy!!! czekamy na relacje
[/QUOTE]dokładnie- ja tez się stresowałam przed swoim bo nic nie wiedziałam i było cudownie świetnie sie bawiłam więc spoko loko- będziesz miała niespodziankę
|
|
#4364 | |||
|
Raczkowanie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34317397]koniecznie wklejaj!!
ja odebrałam suknię w czwartek i wisiała na szafie ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- bardzo ładne kolczyki ![]() Nam się udało kupić podróż poślubną. Lecimy na Kos, 8 czerwca Jupi!!! [/QUOTE]Super! Ale Ci zazdroszcze ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() Dobrze że Twoja świadkowa będzie z Tobą ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
|
|
|
#4365 |
|
Rozeznanie
|
Kochane jak zwykle podczytuję, a Wy pędzicie... ale jakoś daję radę
![]() Tak po krótce spróbuję odpisać, z góry zaznaczam, że to bardzo pobieżne, bo ciężko za Wami nadążyć ![]() Malgos śliczna sukienka ![]() Qmpela bardzo ładne zestawienie ![]() Justii super kolczyki Inusiaa jak dla mnie zestawienie pasuje (o ile kolczyki to same kryształki bez żanej "otoczki" bo światło tak dziwnie odbija), tylko zobacz z suknią czy nie będzie tego za dużo ![]() Kasioonya super, że nie masz aparatu!!!! ![]() Miałam dziś przymiarkę - ostatnią. Suknię mam już w domku, ledwo mieści mi się w szafie... Oczywiście załączam zdjęcia, bo wiem jaka to frajda - sama uwielbiam oglądać czyjeś zdjęcia w sukniach ![]() Niestety buty, które kupiłam i które bardziej mi się podobał okazały się zbyt wysokie... co prawda nogi nie wystawały mi spod kiecki, ale pani w salonie stwierdziła, że "granica" została przekroczona i odradziła mi wyjście w nich. Znalazłam jednak białe sandałki... znowu z jakąś wielką ozdobną pierdółką, ale co tam - nawet jak dam duuuży krok, to nie widać butów ![]() No i powiem Wam, że przeszłam się w sukni po salonie i w sumie masakra... muszę psychicznie przygotować się i nauczyć się poruszania w niej - takiej szerokiej kiecki nigdy na sobie nie miałam... chociaż jak stwierdziłam, że moja suknia jest wilka, pani powiedziała że ja chyba wielkiej sukni nie widziałam
|
#4367 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34317397] Nam się udało kupić podróż poślubną. Lecimy na Kos, 8 czerwca Jupi!!! [/QUOTE]Super, na pewno bedziecie sie swietnie bawic ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Kasioonya gratuluje sciagniecia aparatu i pieknego usmiechu
|
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
Wesola - ja tez chcę być taka szczuplutka!! Pięknie wyglądasz...
|
|
|
|
#4369 |
|
Raczkowanie
|
Hej Kobietki
Wlasnie jestem w trakcie pisania pracy mgr, ale w ramach malej przerwy weszlam sobie na wizaz.pl![]() Malgos - sukienka sliczna, absolutnie nic nie poszerza ![]() Wesola - sukienka rowniez sliczna Inusia - baw sie dobrze na panienskim, wyszalej sie za wszystkie czasy A Twoje Dziewczyny napewno wymysla cos ekstra I niech Ci noga wraca do zdrowia do jutra Co do bizuterii to z tym wisiorkiem bym cos zrobila, bo kolczyki jak najbardziej moga bycTusia - gratulacje co do zalatwionej wycieczki, baw sie tam dobrze i spedz cudowne chwile z mężem
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ odebrał winietki
Aha no i mam juz gosci rozdzielonych po pokojach- uffff teraz tylko usadzanie przy stołach mi zostało. Czy miałyście może "koncert życzeń" odnośnie siedzenia przy stole? Mnie się ju parę osób zapytało jak będa siedzieć bo by chciały przy tym czy przy tamtej trochę mnie to wkurzyło bo jak bym miała brać pod uwagę wszystkie życzenia to najlepiej jakby stali a nie siedzieli
|
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
Magnusia - u mnie nikt nie poruszył tego tematu
mama mówiła, że już mniej więcej wie jak wszystkich pousadza - zupełnie zdaję się na nią... a ja spokojnie rozsadzę rodzinkę Tż-ta bo to w końcu całe 11 osób (a właściwie nie całe bo jedno to dziecko poniżej roczku hahaha)
|
|
|
|
#4372 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
życzę udanej imprezy![]() Cytat:
zwiewna, lekka- mój styl![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34317397] Nam się udało kupić podróż poślubną. Lecimy na Kos, 8 czerwca Jupi!!! [/QUOTE]Gratuluję ![]() Cytat:
dzięki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzięki. Sama, sama w Wordzie, pościągałam tylko trochę grafik i czcionek fajna zabawa! polecam![]() Cytat:
mam nadzieję, że jest to pierwszy i ostatni taki przypadek.Cytat:
A wogóle dziś podjęłam decyzję i oznajmiłam, iż wieczór panieński będzie stylizowany na lata 50 .będziemy się stylizować hihi
![]() Edytowane przez haczyk7 Czas edycji: 2012-05-25 o 21:02 |
||||||||
|
|
|
#4373 |
|
Zakorzenienie
|
Malgos ślicznie wyglądasz, sukienka bardzo ładna
W ogóle wydajesz się bardzo sympatyczną i pozytywną osobą ![]() Wesoła pięknie ![]() Inusia ja tak jak dziewczyny uważam, że wystarczą tylko kolczyki I nie denerwuj się panieńskim - będziesz się świetnie bawić i tak właśnie ma być
|
#4374 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
No i zazdroszczę wyjazdu nad Solinę ![]() Cytat:
![]() a Ty masz białą suknie czy ecri ? Cytat:
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34317397]Nam się udało kupić podróż poślubną. Lecimy na Kos, 8 czerwca Jupi!!! [/QUOTE]super że udało się zaklepać wycieczkę , mam nadzieję że będzie udana i nie zapomniana ![]() Cytat:
super wyglądasz ![]() Cytat:
może być ?a co do kupowania przez teściowe ...jeśli teściowa jest ok to spoko , moja powiedziała że zapłąci za garnitur ale oczywiście nie że dała pieniążki tylko musiała jechać doradzić ze swoim całym orszakiem sprzymierzeńców Cytat:
|
|
|
#4375 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Jestem tu od godziny i próbuje was nadrobić. Niestety tak dużo się tu dzieje, że nie sposób
Malgos - bardzo ładnie wyglądasz w sukience, gratuluje wyboru, ponadto życzę udanego pobytu w PL ![]() Tusimar - zazdroszczę Kos - oczywiście pozytywnie ciesze się że będziesz mogła wygrzać się w słoneczku i pobyć z mężemWesoła -sukienkę masz bardzo ładną, wyglądasz w niej jak księżniczka. Ja widziałam zdecydowanie większe suknie, także twoja wydaje mi się dość normalna jeśli chodzi o wielkość! Inusia - udanej zabawy jutro! Nic się nie bój, na pewno będziecie się świetnie bawiły, wkońcu to panieński tak ? ![]() Natomiast co do winietek uważam że są świetnym rozwiązaniem zwłaszcza w przypadku takich ludzi w rodzinie, którzy myślą, że to jest koncert życzeń. Ja osobiście widziałam, że przed salą był drewniany stylizowany stojak z dużą tablicą gdzie wszyscy byli rozpisani, goście sobie podchodzili, obsługa pomagała znaleźć miejsce i nie było problemu. Moim zdaniem to świetne rozwiązanie. Musze tylko moja mamę uświadomic, że to jest dobre rozwiązanie, gdyż ona jest tym pokoleniem, które traktuje wesele na zasadzie" tu wypada tamto nie".
|
#4376 |
|
Rozeznanie
|
A my wczoraj zakończyliśmy spotkania w poradni rodzinnej i nie było źle nawet nam się podobało
![]() Dzisiaj byliśmy na sali , zapłacone , menu ustalone i wszystkie szczegóły , tylko jedno nie ustalone mamy stawik takie małe jeziorko i możliwość zaprosić gości na zewnątrz przepłynąć się łódeczką , wypić tam szampana i pokaz sztucznych ogni czy coś tam podobnego , jakoś nie bardzo mi się to pływanie podoba bo nie chciała bym wyjść mokra o godzinie 21 ze stawu no i czy gościom by się chciało wyrywać od zabaw , picia itp żeby popatrzyć jak pływamy łódką Jestem padnięta i zmęczona ale myślę o tż któy dziś wyjechał UWAGA !!! na 3 dni kawalerskiego z kumplami do Władysławowa , z czego jadą i już są na pruci to jakaś mania u jego kumpli co roku któryś ma ślub , 2 lata temu pojechali na 3 dni do Wisły , rok temu na mazury ,mojego tż akurat nie było bo musiał pracować ,a w tym roku przyszła kolej nad morze ...ależ jestem zła
|
|
#4377 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam do was pytanie. Co para młoda robi z kopertami, które otrzymują od gości albo z butelkami wina ( bo my nie chcemy kwiatów, tylko wina)?
Słyszałam o pudełkach na koperty, ale czy to nie wygląda waszym zdaniem jak zbieranie datków ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
Natomiast co do 3 dniowego kawalerskiego ważne by kierowca ( o ile jadą autem ) był trzeźwy. Ponadto powinnaś się cieszyć, ze twój TŻ kumpli, z którymi może gdzieś wyskoczyć, zrelaksować się i zatęsknić za Tobą. No chyba, że masz kiepskie doświadczenia z tego typu wyjazdów twojego TŻ to rozumiem. Ale jeśli wszystko było ok. To ciesz się, że on się może dobrze bawić i korzystaj z wolnych chwil. Ja lubię czasami zostać na weekend sama w mieszkaniu. Mam wtedy weekend tylko dla siebie...
|
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz dziękuję dziewczyny za wszystkie komplementy, na prawdę człowiek fajnie się czuje, jak ktoś popiera jego wybór
![]() Wyborowa - miałam na myśli, że chyba lepiej płacić po weselu (ale namieszałam w tym zdaniu) a to mieliście "pomocników" przy wyborze garnituru.... |
|
|
|
#4379 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic się nie przejmuj na pewno wrócą cali i zdrowi. ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
|
|
#4380 |
|
Raczkowanie
|
Hej kobitki
![]() Opuścić wizaż na kilka dni to potem ciężko Was nadrobić ![]() Kupiłam ostatnio dwie sukienki z myślą o poprawinach, a teraz mam dylemat i nie wiem którą ubiorę. Eh te baby...nie ma sukienki - źle, jest więcej niż jedna - też źle ![]() (zdjęcia kiepskie, bo dopiero co cyknęłam sobie, sama na dodatek)
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:08.

Tylko ślub kościelny, no i rodziców i dwójkę rodzeństwa zaprosimy 

Jupi!!!
Bardzo miło wspominam swój pobyt w Grecji i jestem pewna że Wy tez przeżyjecie tam piękne chwile
Bo wczoraj narobiłabym sobie ładnego kłopotu, bo wpadłam do dziury i przekręciłam sobie nogę... I dziś mnie trochę boli

klik!

za karę sklejaj szybko swoje inspiracje aktualne
01.09.2012 

trochę mnie to wkurzyło bo jak bym miała brać pod uwagę wszystkie życzenia to najlepiej jakby stali a nie siedzieli
za to wstydzenie sie ale że są takie piękne i jeszcze za sukces z cytowaniem odpuścimy Ci tym razem