zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... odsłona 55! - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-26, 00:03   #3691
frezyjka85
Zakorzenienie

Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... odsłona 55!

caprioszku - żart roku - nie ma co nie przejmuj się! problem bezrobocia to teraz rzecz normalna i bynajmniej nie wskazuje na "gorszość" tych co nie mają pracy

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
hej Frezyjko
hej
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 00:04   #3692
Gwizdak
Zakorzenienie

Capri, nie martw się. Przyjdzie taki czas, że Twoje problemy z pracą się skończą. A "koleżanka" albo ci czegoś zazdrości, albo jest zwyczajnie wredna, albo głupia. Nie przejmuj się nią
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 00:10   #3693
BYou
MBZ♥

może zazdrości pierścienia, ślubiku, TŻ, tego że Capri nie da się nie lubićtakże olej dziadówę nic jej tak nie wkurzy jak Twoja zlewka.

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 00:15   #3694
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Caprioszku rozumiem jak CI przykro mam nadzieję, że koleżanka się ogarnie i przeprosi, także na gremium.
czasem zastanawia mnie to jak ludzie potrafią być podli...i jak nie lubią ludzi szczęśliwych. Może ona Ci czegoś zazdrości i stąd taka nędzna zagrywka?
Nie wiem...nie sądze. Ona ma wszystko czego chce - kasę, fajną pracę, przyjaciół i ogólnie jej się układa w życiu, więc tym bardziej nie rozumiem..
Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
caprioszku - [COLOR="White"]żart roku - nie ma co nie przejmuj się! problem bezrobocia to teraz rzecz normalna i bynajmniej nie wskazuje na "gorszość" tych co nie mają pracy
Ja się tym nie "przejmuję" z tego względu, że wiem jaką mam sytuację, nadal studiuję i patrzę realnie, wiem że znajdę jakąś pracę, ale wszystko w swoim czasie, musze się najpierw ogarnąć ze studiami itp....nawet nie szukam pracy teraz, więc to "bezrobocie" mnie jeszcze nie dotyczy...ale sam fakt że tak to ujęła...
Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Capri, nie martw się. Przyjdzie taki czas, że Twoje problemy z pracą się skończą. A "koleżanka" albo ci czegoś zazdrości, albo jest zwyczajnie wredna, albo głupia. Nie przejmuj się nią
Wiesz, to moja najlepsza przyjaciółka, znamy się ponad 20 lat...(będzie moją świadkową) gdyby to była "zwykła" koleżanka, to pewnie bym się nie przejęła...ale z jej ust to jednak zabolało

Ja czasem dziwnie reaguję, np. szybko musiałam stamtąd wyjść, bo poczułam jakąś taką "nienawiść" do wszystkich ludzi tam "z finansów" ( moich bliższych lub dalszych znajomych) i taki jakiś dziwny "żal", że wszyscy się śmiali i nikt nic nie powiedział...tylko dziewczyna mojej kumpla się nie śmiała, bo jest w podobnej sytuacji co ja...
Stary 2012-05-26, 06:34   #3695
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Jeśli go przytłacza, to niech ruszy tyłek i COŚ zrobi. Nie jestem jego niańką żeby mu ofert wyszukiwać... Bez przesady. Nie będę mojego wolnego czasu poświęcać na robienie jego pracy, podczas gdy on swój przeznacza na spanie i treningi.
zgadzam się.

i bardzo mi przykro, że przez tak długi czas ciągle stoicie w miejscu... a w sumie to on stoi...
Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
Karmelka i

ale mi brakowało słońca tylko szkoda ze na weekend kiedy będę miała wolne już ma nie być tak ładnie już drugi dzień zaraz po pracy pojechaliśmy nad jezioro i jutro też pojedziemy a dzisiaj leżymy sobie na kocyku i nagle TŻ sięgnął ręką za mnie tak szybko że ja myślałam że tam jakiś robal był i chciał go odgonić a on po chwili się odsunął a w ręku miał stokrotkę dla mnie więc dostałam kwiatka a tyle co marudziłam że nie dostaję

i muszę się konkretnie wziąć za siebie bo znowu klient się mnie dziś spytał jak tam dzieci bo mnie z koleżanką która ma dwójkę pomylił a wcale podobne nie jesteśmy
aaaaaaaaaa love a klient debil!
Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wyjeżdżamy o 4 nad ranem, trzymajcie mocno kciuki za motor
A dzisiejszy dzień to była taka psychiczna masakra w pracy, że przez godzinę po mi było niedobrze, poważnie.

Dobranoc
kciuk, kciuk
Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
To i ja wyleję trochę żali

Poszłam dziś na imprezę - w starym gronie moich byłych współlokatorów (urodziny kumpla). Siedzimy pijemy, żartujemy i ogólnie mega fajnie. Oczywiście rozmowy o pracy (każdy w korpo siedzi). Aż nagle ni stąd ni zowąd moja najlepsza psiapsióła walnęła tekst: "Patrzcie jak się podzieliliśmy miejscami: marketing, finanse i bezrobotni!" ->wskazując na mnie... wszyscy wybuchnęli śmiechem a ja z trudem powstrzymałam łzy... Wiem, że to był żart i może nie powinnam się przejmować, ale zrobiło mi się tak masakrycznie smutno...K. dokładnie wie, że brak pracy to mój największy kompleks i uderzyła w najczulszy punkt...niby żartem ale w tak chamskim i protekcjonalnym tonie że zabolało mnie okropnie... nie wiem czemu to powiedziała, czym na to zasłużyłam? Ale poczułam się jakby mi pokazała moje miejsce w szeregu Pożegnałam się dyskretnie z solenizantem i wyszłam (pod pretekstem zapalenia papierosa). Całą drogę przeryczałam i teraz siedzę w domu i mi okropnie przykro...
no chyba kpisz...!!!
aż mi słów brakuje!!!

moja znajoma była w podobnej sytuacji, ale z dziewczyną brata, która ciągle jej w różnych kwestiach dogadywała, więc nie lubiła jej i odgryzała się zawsze. Któregoś razu ta "zła" mówi przy wszystkich właśnie na jakiejś imprezie (ale to akurat była biba plenerowa), że "niektórzy ludzie to wiedzą, czego chcą, i do tego dążą, a inni to tylko narzekają na brak pracy", wszyscy jej przytaknęli, zaczęła się litania o nieudacznikach na bezrobociu i darmozjadach w końcu kumpela się odezwała w stylu: "taaak, bezrobotni to same darmozjady i nieudacznicy - tak samo jak pracujący to sami ludzie z klasą, na poziomie. Pomyślałby kto".
Ale rozumiem, że nie każdy ma ripostę na każdą okazję. Ja nie mam

Poza tym nie umniejszaj poczucia własnej wartości jesteś świetna, a brak pracy jest chwilowy!

a na koniec dodam, że sama jestem wicemistrzynią (pewnej osoby nie prześcignę, Bogu dzięki) w mówieniu, zanim pomyśle. To żadne tłumaczenie, ale pewnie ona nie chciała Cię urazić, tylko zażartować - może w ten sposób oswoić Twój stres spowodowany brakiem pracy. Wiem, wiem, głupio zrobiła, ja pewnie jakbym tak palnęła, to od razu bym się zreflektowała, ale cóż. Nie każdy jest mną
W każdym razie dobrze, że - odpukać - takie chrzanienie od rzeczy zdarza mi się niezwykle rzadko (i oby już nigdy się nie pojawiło), bo wiem, że to paskudna cecha.
Cytat:
strasznie żałuję, że dopiero teraz tu weszłam....

nie będę teraz dzwonić, ale jestem dostępna o każdej godzinie więc dzwoń jak coś do mnie

wróciliśmy dziś i padam na twarz, ale urlop cudowny i jesteśmy mega zadowoleni!

na razie tyle. bo ani nie nadrobiłam, ani nic..... to nie będę się tu ze sobą uzewnętrzniać

dobranoc
KOCHANA!!!!! JESTEŚ!!!!!

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2012-05-26 o 06:38
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 07:23   #3696
carmelova
Zakorzenienie

Hej.
Jak przyszedł Tż było jeszcze gorzej. Totalnie się rozkleiłam i nie mogłam się pozbierać. A on pół nocy szukał pracy,
Teraz muszę się ogarnąć i stawić czoło wszystkim moim problemom.W końcu jest weekend, B. ma wolne. Nie mogę zmarnować tego czasu. Dziękuję, że byłyście wczoraj ze mną Obiecuję poprawę

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
Karmelka i

ale mi brakowało słońca tylko szkoda ze na weekend kiedy będę miała wolne już ma nie być tak ładnie już drugi dzień zaraz po pracy pojechaliśmy nad jezioro i jutro też pojedziemy a dzisiaj leżymy sobie na kocyku i nagle TŻ sięgnął ręką za mnie tak szybko że ja myślałam że tam jakiś robal był i chciał go odgonić a on po chwili się odsunął a w ręku miał stokrotkę dla mnie więc dostałam kwiatka a tyle co marudziłam że nie dostaj

i muszę się konkretnie wziąć za siebie bo znowu klient się mnie dziś spytał jak tam dzieci bo mnie z koleżanką która ma dwójkę pomylił a wcale podobne nie jesteśmy

Żałoszczę kocyka i jeziora
Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
wpadnąć do Ciebie na weekend?

Rozumiem Cię bardzo. Sama w takiej sytuacji nie jestem, ale moja mama jest. Po 33 latach małżeństwa się przyzwyczaiła do męża pracoholika, ale w ciągu ostatniego roku to taty w zasadzie nie widywała.
Jak patrzę na to z boku, to myślę, że musi jej być ciężko. Jak kiedyś z nią rozmawiałam o tym, to mi powiedziała, że teraz to już jest ok, a najważniejsze, że nie pracował tyle, jak my byliśmy dziećmi.

W każdym razie ja sama, gdybym była w takiej sytuacji prawdopobnie ciosałabym kołki na głowie swojego faceta aż by czegoś nie zrobił,a gdyby mimo to tego nie zrobił, to by się skończyło pewnie głębokim kryzysem. Dlatego bardzo Cię podziwiam za wyrozumiałość, którą tak naprawdę okazujesz B. I tulę Cię mocno .

I PISZĘ SIĘ NA WRZEŚNIOWY ZLOT Tż już powiedział,że mogę jechać I nie będę już karmić wtedy Tylko może w ciąży będę ale jak nie, to się napiję z Wami w końcu

Najeczko, odpowiadając na Twoje pytanie: tak sama chodzi, tylko na 4 łapach

I powiem Ci Kawka, że Ty to masz oczy w mokrym miejscu
Dziękuję Gwizdołku
A zlot wrzesień-październik. We will see

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Carmi, przytulam mocno

Cytat:
Napisane przez Smerfetka_88 Pokaż wiadomość
Carmi trzeba było pisać do mnie, mam blisko przyszłabym...

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
Hej pogadałam z TŻ i chyba sobie wyjaśniliśmy. On powiedział swoje, a ja swoje i chyba jest dobrze.
i powiedziałam o planowanym zlocie i powiedział,że pojedziemy

Carmi przykro mi Ja bym się chętnie z Tobą napiła

"Pojedziecie?"
Cytat:
To i ja wyleję trochę żali

Poszłam dziś na imprezę - w starym gronie moich byłych współlokatorów (urodziny kumpla). Siedzimy pijemy, żartujemy i ogólnie mega fajnie. Oczywiście rozmowy o pracy (każdy w korpo siedzi). Aż nagle ni stąd ni zowąd moja najlepsza psiapsióła walnęła tekst: "Patrzcie jak się podzieliliśmy miejscami: marketing, finanse i bezrobotni!" ->wskazując na mnie... wszyscy wybuchnęli śmiechem a ja z trudem powstrzymałam łzy... Wiem, że to był żart i może nie powinnam się przejmować, ale zrobiło mi się tak masakrycznie smutno...K. dokładnie wie, że brak pracy to mój największy kompleks i uderzyła w najczulszy punkt...niby żartem ale w tak chamskim i protekcjonalnym tonie że zabolało mnie okropnie... nie wiem czemu to powiedziała, czym na to zasłużyłam? Ale poczułam się jakby mi pokazała moje miejsce w szeregu Pożegnałam się dyskretnie z solenizantem i wyszłam (pod pretekstem zapalenia papierosa). Całą drogę przeryczałam i teraz siedzę w domu i mi okropnie przykro...
Moja biedulka
Ale tak jak piszesz, tak naprawdę temat Cię nie dotyczy, bo jeszcze nie szukasz pracy. Nie jesteś osobą bezrobotną tylko studentką. Uszy do góry
Cytat:
Carmel, tulę mocno i napiłabym się z Tobą wina bardzo, o!

Cytat:
strasznie żałuję, że dopiero teraz tu weszłam....

nie będę teraz dzwonić, ale jestem dostępna o każdej godzinie więc dzwoń jak coś do mnie

wróciliśmy dziś i padam na twarz, ale urlop cudowny i jesteśmy mega zadowoleni!

na razie tyle. bo ani nie nadrobiłam, ani nic..... to nie będę się tu ze sobą uzewnętrzniać

dobranoc
Wiem Myszolindo
Cieszę się, że jesteście tak zadowoleni z wyjazdu Nie mogę się doczekać kiedy mi wszystko opowiesz

---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ----------

Najuś dobrze, że podzielasz moje zdanie, bo już się bałam, że jestem wyrodną Narzetką skoro nie podcieram noska swojemu Tżtowi
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 07:34   #3697
najfajniejsza
Zakorzenienie

carmi, oby te jego poszukiwania pracy nie były chwilowe przez weekend odpocznijcie - zajmijcie się sobą, a od poniedziałku najlepiej by było jakby wziął się porządnie do roboty z tym szukaniem pracy. wierzę w niego
i to nie Ty powinnaś obiecać poprawę

ja jestem za wspieraniem, jak najbardziej. Mogę coś doradzić, wspomnieć, że widziałam ofertę itp., ale choćbym za mojego faceta wysyłała CV, to na rozmowę kwalifikacyjną za niego nie pójdę - to on musi chcieć znaleźć pracę. I rozumiem, o co Ci chodzi - nie byłoby istotne tak naprawdę to, że on pracy nie znajduje, bo cóż, takie czasy. Ale ciężko znaleźć pracę, jeśli się jej nie szuka. Jeśli widziałabyś, że się stara, to bardziej byś go wspierała niż teraz, kiedy nie widzisz chęci zmiany z jego strony.
Jeszcze co innego jakby stwierdził, że zależy mu na tej pracy, którą ma, i żadna inna, a Ty byś mu wkręcała, że ma znaleźć coś lepszego. Ale kiedy on się w tej pracy tak naprawdę wypalił i wie, że czas ją zmienić, to pozostaje tylko ruszyć a nie marnować wieczory w firmie zamiast spędzać je z ukochaną! O!

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2012-05-26 o 08:19
Stary 2012-05-26, 08:10   #3698
carmelova
Zakorzenienie

Najuś dokładnie o to mi chodzi Gdyby kochał swoja pracę - ok, niech tam zostanie, gdyby szukał i nic nie znalazł - trudno, szukaj dalej, poczekam. Ale jeśli on twierdzi, że bardzo chce zmienić, a nic z tym nie robi, to sorry gregory, ale ja nie będę go głaskać po główce i przyklaskiwać jego nicnierobieniu.
Stary 2012-05-26, 08:53   #3699
najfajniejsza
Zakorzenienie

OK, spadam

kciuki o 13, proszę!
Stary 2012-05-26, 10:05   #3700
kasia0912
Zakorzenienie

Hej
Carmi pojedziemy bo ze mną pojedzie do Krk i ja na zlot, a on posiedzi w hotelu czy gdzie tam
Capri koleżanka bardzo nie fajnie się zachowywała. Pewnie nie przemyślała

Naj

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 10:16   #3701
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Carmi wrzucam Ci makijaż w kolorach o ktorych Ci pisalam i dziewczyna ma podobny typ kolorostyczny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMGP1406.jpg (34,9 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMGP1408.jpg (30,2 KB, 38 załadowań)

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 10:53   #3702
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez byou Pokaż wiadomość
może zazdrości pierścienia, ślubiku, tż, tego że capri nie da się nie lubićtakże olej dziadówę nic jej tak nie wkurzy jak twoja zlewka.

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

no chyba kpisz...!!!
Aż mi słów brakuje!!!

Moja znajoma była w podobnej sytuacji, ale z dziewczyną brata, która ciągle jej w różnych kwestiach dogadywała, więc nie lubiła jej i odgryzała się zawsze. Któregoś razu ta "zła" mówi przy wszystkich właśnie na jakiejś imprezie (ale to akurat była biba plenerowa), że "niektórzy ludzie to wiedzą, czego chcą, i do tego dążą, a inni to tylko narzekają na brak pracy", wszyscy jej przytaknęli, zaczęła się litania o nieudacznikach na bezrobociu I darmozjadach W końcu kumpela się odezwała w stylu: "taaak, bezrobotni to same darmozjady i nieudacznicy - tak samo jak pracujący to sami ludzie z klasą, na poziomie. Pomyślałby kto".
Ale rozumiem, że nie każdy ma ripostę na każdą okazję. Ja nie mam

Poza tym nie umniejszaj poczucia własnej wartości Jesteś świetna, a brak pracy jest chwilowy!

A na koniec dodam, że sama jestem wicemistrzynią (pewnej osoby nie prześcignę, bogu dzięki) w mówieniu, zanim pomyśle. To żadne tłumaczenie, ale pewnie ona nie chciała cię urazić, tylko zażartować - może w ten sposób oswoić twój stres spowodowany brakiem pracy. Wiem, wiem, głupio zrobiła, ja pewnie jakbym tak palnęła, to od razu bym się zreflektowała, ale cóż. Nie każdy jest mną
w każdym razie dobrze, że - odpukać - takie chrzanienie od rzeczy zdarza mi się niezwykle rzadko (i oby już nigdy się nie pojawiło), bo wiem, że to paskudna cecha.

Kochana!!!!! Jesteś!!!!!

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość

moja biedulka
Ale tak jak piszesz, tak naprawdę temat cię nie dotyczy, bo jeszcze nie szukasz pracy. Nie jesteś osobą bezrobotną tylko studentką. Uszy do góry

Stary 2012-05-26, 11:11   #3703
BYou
MBZ♥

rosomakiem

Grape ta stokrotka jakaś płaczliwa jesem ostatnio

Naj
też nie mam riposty na daną chwilę i czasem żałuję

Karmelka podzielam Twje zdanie wszystko wszystkim ale niańczenie nie

Capri jak tam?

Złożyłam życzenia Mamiemój Mąż mnie wyprzedził

idę na poszukiwanie truskawek

Stary 2012-05-26, 11:22   #3704
kasia0912
Zakorzenienie

Ja się ogarnęłam i zaraz idę po kwiatki dla Mamy

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 11:23   #3705
Claris
Zakorzenienie

najeczko mocne

Justynko Tobie też, w ogóle jesteśmy z M. ciekawi, który to w końcu model ma być, bo nie doczytałam

capri przykro mi... doskonale Cię rozumiem. Ja mimo, że mam pracę, której też kilka mcy szukałam i mój stan psychiczny był tragiczny, to jest ona tak beznadziejna i tak mnie już frustruje, że masakra. Nie stoję tam nawet w miejscu - ja się w niej wręcz uwsteczniam i czuję się tam dyskryminowana bo nie jestem wystarczająco "fajna".

Robię dzisiaj pierwszy raz taki obiad: pierś z kurczaka, na to farsz z cebuli i pieczarek, a na to ser żółty i to zapiekę w piecu. Do tego ziemniaki i sałata. Dobre będzie?
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 11:23   #3706
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:

Capri jak tam?
Lepiej TŻ mnie wczoraj pocieszał przez telefon i mówił, żebym się nie przejmowała, bo już za miesiąc do niego przyjadę i on się mną zaopiekuje i będzie zawsze na miejscu żeby mnie przytulić jak wrócę zapłakana z imprezy...

Też się przejdę szukać truskawek
Stary 2012-05-26, 11:25   #3707
Claris
Zakorzenienie

Justynka kupiła motor )))

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Piszecie tak o truskawkach, moja teściowa dziś robi ciasto drożdżowe z nimi, ale ona to ma swoje z grządki
Stary 2012-05-26, 11:26   #3708
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
najeczko mocne

Justynko Tobie też, w ogóle jesteśmy z M. ciekawi, który to w końcu model ma być, bo nie doczytałam

capri przykro mi... doskonale Cię rozumiem. Ja mimo, że mam pracę, której też kilka mcy szukałam i mój stan psychiczny był tragiczny, to jest ona tak beznadziejna i tak mnie już frustruje, że masakra. Nie stoję tam nawet w miejscu - ja się w niej wręcz uwsteczniam i czuję się tam dyskryminowana bo nie jestem wystarczająco "fajna".

Robię dzisiaj pierwszy raz taki obiad: pierś z kurczaka, na to farsz z cebuli i pieczarek, a na to ser żółty i to zapiekę w piecu. Do tego ziemniaki i sałata. Dobre będzie?
rozumiem Cię

będzie pyyyyycha
nie mam pomysłu na obiad więc się ślinię dziś na wszystko

btw, jak robicie koktajle z truskawkami? miksujecie z mlekiem, kefirem, maślanką, zwykłym jogurtem czy jeszcze czymś innym?
Stary 2012-05-26, 11:37   #3709
Choji
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość

pyszny będzie robiłam kiedyś podobne- tyle że filety z kurczaka panierowałam- najpierw smażyłam z jednej strony, potem z drugiej- na druga kładłam własnie farsz i ser żółty. Było pycha!

Cytat:
Lepiej TŻ mnie wczoraj pocieszał przez telefon i mówił, żebym się nie przejmowała, bo już za miesiąc do niego przyjadę i on się mną zaopiekuje i będzie zawsze na miejscu żeby mnie przytulić jak wrócę zapłakana z imprezy...

Też się przejdę szukać truskawek
A ja dziś jadłam truskawki- i to swoje

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Justyna, gratuluję motoru!!!

Idę dalej sprzątać bo zaraz będzie że nie posprzątane... mam dość, serio. tata czepia się o pierdoły... Że śmieci nie wyniesione zanim wrócili z działki (a ja miałam właśnie wychodzić i je brać...), że mu rybka wyskoczyła z akwarium, mimo że ja się do akwarium nie zbliżam (ale to oczywiście moja wina bo ja musiałam grzebać).

Edytowane przez Choji
Czas edycji: 2012-05-26 o 11:40
Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 11:41   #3710
BYou
MBZ♥

Capri to nie ma co się smucić

Claris będzie dobre ja czasem robę kieszonkę i do środka napycham nadzienie i obsmażam tak jak Choji albo paruję ze wszystkim odrazu

truskawki z działki mniam

ja muszę dorwać rabarbar i zrobić ciasto z kruszynką-ak mi się smak dzieciństwa kojarzy

Choji oj, tato ma pms?:/

TYsiek łał pokazujgratuluję

Stary 2012-05-26, 11:53   #3711
Claris
Zakorzenienie

Cytat:

ja muszę dorwać rabarbar i zrobić ciasto z kruszynką-ak mi się smak dzieciństwa kojarzy
Ooooo uwielbiam, moja mama upiekła takie w zeszły weekend
Stary 2012-05-26, 11:54   #3712
carmelova
Zakorzenienie

Kawuś dziękuję Ale tu jest fiolet, a ja nie chcę fioletu at all. A róż taki bardziej brzoskwiniowy-koralowy.
Stary 2012-05-26, 11:55   #3713
najfajniejsza
Zakorzenienie

właśnie wpadłam napisać, że Józia kupiłą motor, ale mnie uprzedzono

to lecę miłego
Stary 2012-05-26, 11:55   #3714
Choji
Zakorzenienie

By, nie wiem ale jestem już tym wszystkim zmęczona i zirytowana. Źle bo nie znalazłam jeszcze pracy, źle że to, źle że tamto. Ale że obiad ugotowany, że odkurzone, że robię jeszcze inne rzeczy to już nie widać.
Czepianie że siedzę dużo przy komputerze- ale że się na nim uczę, piszę licencjata i wysyłam CV (roznoszę też osobiście, żeby nie było), to już nie widzi.

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 12:00   #3715
capriola_87
Zakorzenienie

btw, TŻ dostał mój list...i był zachwycony!
Stary 2012-05-26, 12:00   #3716
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
btw, jak robicie koktajle z truskawkami? miksujecie z mlekiem, kefirem, maślanką, zwykłym jogurtem czy jeszcze czymś innym?
z jogurtem albo z lodami śmietankowymi z Biedronki

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 12:01   #3717
capriola_87
Zakorzenienie

Józia,
Stary 2012-05-26, 12:03   #3718
BYou
MBZ♥

Capri ja dodaję śmietany, cukru i rozgniatam widelcem bo tak lubię najbardziej Mąż blenduje
jaki list

Choji bo te "dobre rzeczy" to niestety rodzice czasem nie chcą widzieć:/i wymagają więcej i więcej

Stary 2012-05-26, 12:05   #3719
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
z jogurtem albo z lodami śmietankowymi z Biedronki
aaaaa jezu jezuuuuu mniam chyba lecę do sklepu

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Cytat:
Capri ja dodaję śmietany, cukru i rozgniatam widelcem bo tak lubię najbardziej Mąż blenduje
jaki list

Choji bo te "dobre rzeczy" to niestety rodzice czasem nie chcą widzieć:/i wymagają więcej i więcej
miłosny pisałam Wam ostatnio, pamiętasz?
Stary 2012-05-26, 12:06   #3720
BYou
MBZ♥

umknęło mi
ale jak zachwycony to się bardzo cieszę

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości