|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1561 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
wszystko kupuje sama jak wiecie. I tez to nie jest tak ze oczekuje właśnie niewiadomno czego ale jakąs pierdołę... to tak sie cieplej na serduszku robi co nie??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1562 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
![]() Ale bym sobie chipsy zjadła, o matulko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1563 |
Wtajemniczenie
|
a ja mam zgagiiieeeeeee! Dawno nie miałam juz...z tydzień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1564 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() oj mam wspaniałą siostrę i tatuśka też nie mogę na tych dziadów narzekać nawet jak bardzo bym chciała to musiałabym kłamać hehe ... że są beee... za to mój brat jakoś nie bardzo ciągnie do pomocy takiej przy wyplewieniu czy podlaniu kwiatów nawet ale każde z nas jest inne mimo że to też dobry człowiek ale podejście ma jakieś inne jeszcze mu nie daje stanąć nad mogiłą tak po prostu ... a co z mieszkankiem? coś już upatrzyliście ???? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1565 |
Wtajemniczenie
|
mam ochotę na kiwi, ale jak zjem to pewnie też dostanę
![]()
#1566 |
Zakorzenienie
|
mamusie jaki kocyk najlepiej wybrać dla maleństwa ?
#1567 |
Zadomowienie
|
Witam się wieczorową porą
![]() My już po kolacji i niedlugo w podusie ![]() ![]() a na kolacje zjadłyśmy kalafior zapiekany z żółtym serem i bułką tartą ![]() Jutro nieszczesna glukoza wiec trzeba bylo sie najesc nie wiem jak ja na czczo tyle wytrzymam bo pierwsze co robie po wstaniu z lozka to sniadanie-inaczej mnie momentalnie mdli
#1568 |
Wtajemniczenie
|
zjadłam
![]()
#1569 |
Wtajemniczenie
|
ja juz kiwi od dawna nie tykam bo mam zgage od samego paczenia
![]() ja nie wiem jaki najlepiej ale wiem ze ja chce jeden cieńszy drugi gruby ![]() http://allegro.pl/babyono-drukowany-...324579028.html mam niebieski z sową i jest piękny nawet prze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1570 |
Zakorzenienie
|
My cienki kocyk kupimy w ikei, bo mamy jeden - biały i jestem z Niego zadowolona
![]() A gruby to nie mam pojęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1571 |
Wtajemniczenie
|
Zmęczona jestem, ciekawe o której TŻ zadzwoni, żeby go odebrać
![]() Konczi moja bratanica miałą taki bardzo, bardzo mięciutki i tak jej się spodobał, że go przez 3 latka oddać nie chciała, choć już był tak brzydki, że nie nadawał się do pokazywania.
#1572 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
śliczny ten kocyk ![]() ja właśnie też chce kupic grubszy i cienki, ale takie żeby sie po praniu nie zniszczył, zmechecił od razu. no ale jak to stwierdzic ![]() ja sie już żegnam dziewczynki ![]() ![]() ![]() dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1573 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1574 |
Zakorzenienie
|
Chce chipsy, a osiedlowe sklepy zamknięte
![]() Niech TŻ się budzi, boooooooooo.. umrę z pragnienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1575 |
Wtajemniczenie
|
Idę poleżakować
![]() w łikenda mnie chyba nie będzie więc nie szalejcie ![]()
#1576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten to ten grubszy niby jest ? ![]() to ja też chcę dwa ten cienki ma być pewnie zwykły bawełniany nie ??? ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- http://allegro.pl/kocyk-z-imieniem-p...344478340.html patrzcie jakie fajne .. ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- http://allegro.pl/kocyk-z-imieniem-d...345399496.html ![]()
![]() |
#1577 |
Wtajemniczenie
|
nie no to cienszy jest konczi
|
![]() ![]() |
![]() |
#1578 |
Zakorzenienie
|
My szukamy do wynajęcia dużych dwoch pokoi lub trzech
![]() ![]() ![]() ale ludzie takie ceny dają za klitki,że oczy wychodzą poprostu jak ogloszenia czytam ![]() Co do chrzestnych to mojego pierwszego synka chrzestną jest moja siostra,ale mam tylko jedna i mialam spory dylemat kogo wziasc teraz. ale chrzestnym bedzie na pewno moj brat a chrzestna chyba drugiego brata zona ![]() Mam nadzieje,że sie sprawdzą ![]() ja zmykam spac kochane ![]() brzuszki macie piekne i okraglutkie,moj maly mi dzisiaj nie zaluje kopniakow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do tatuazy to ja mam dwa ![]() ![]()
Kiedyś będziesz miał dorosłą duszę, ale dzisiaj jesteś mały jak okruszek ![]() Gracjanek ![]() Fabianek ![]() Edytowane przez Anusia479 Czas edycji: 2012-05-25 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1579 |
Zakorzenienie
|
ehh idę spać jutro ciężki dzień będzie ...
więc się żegnam - buźka mamuśki ![]() ![]()
#1580 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny!
Nie piszę bo w domu wszyscy chorzy. Także wybaczcie. Poza tym synek prawdopodobnie będzie musiał mieć wycięty trzeci migdał ![]() Jestem załamana. Jeszcze nie wiadomo czy prywatnie czy na fundusz bo nie wyobrażam sobie faszerowania go lekami przez kilka miesięcy. Pozdrawiam Was wszystkie i Wasze maluszki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1581 |
Zadomowienie
|
Witam po usg
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasza dzidzia jest dziewczynką na 100% Tak że zaróżowia nam się na wątku, oj zaróżowia ![]() Poszliśmy po wizycie do kina poświętować, bo dawno już nie byliśmy i oglądałam "Dyktatora", polecam do pośmiania się, naprawdę śmiesznie zryty film ![]() Malutka ma wszystko na swoim miejscu, serduszko pięknie bije, zagrożenia wodogłowiem ani wadami mózgu nie ma, główka ma prawidłowe wymiary i ogólnie lekarz powiedział, że piękna zdrowa córeczka nam rośnie ![]() I tak jak u Aga_ton zakładała nóżki za głowę i zasłaniała buźkę, ale się udało i to podejrzeć no i zdjęcie pipki też mam ![]() Mega happy jesteśmy i całe badanie mamy nagrane i zdjątka w ilości trzech wydrukowane, więc postaram się jutro wrzucić, bo dziś już padam. I chyba zmienimy koncepcję imienia na Liliana, bo moja teściowa tak ma i wiem, że w skrytości o tym marzy, a to złota kobieta jest, więc nich jej będzie ![]() Aga_ton wielkie gratulacje po wizycie ![]() Tylko tyle zdążyłam przeczytać, resztę nadrobię jutro Dobranocka kochane I Colds dodaj na listę, że u nas różowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1582 |
Wtajemniczenie
|
Mi się zaczął już 20 tydzień, prawie połowa za mną
![]() Też mam za 3 tygodnie tak zrobić tą krzywą cukrową z 75 g glukozy, już widzę jaką będę miała zgagę, ja już teraz po jednym ciasteczku mnie dopada i w ogóle nie jem nic słodkiego ![]() Poza tym uspokoiłam się, bo poczułam jak dzidzia się rusza ![]() ![]() ![]() Wczoraj wieczorem lekko, a dzisiaj już na prawdę wyraźnie parę razy kopnęła, tak się cieszę, bo się martwiłam. Zastanawiamy się cały czas nad imieniem i żadne nam się nie podoba do końca, każde ma jakąś wadę, więc na radzie maleńka pozostaje bezimienna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1583 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jak sobie życzysz, będzie różowo ![]() ![]() Lecę moje Drogie w poduchy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1584 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Mamusie Moje Kochane Wszystkiego co Najlepsze w Dniu Naszego Święta ![]() ![]() Katiem zdrówka dla synka ![]() Lidka gratuluje córeczki ![]() ![]() czekamy na zdjęcia Lili ![]() Co do kocyka to jaa kupię cieńszy i grubszy ![]() i chciałam się pochwalić,że dzisiaj świętujemy półmetek ciąży ![]() Na suwaczku mamy 20 tydzień ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 05:26 ---------- Poprzedni post napisano o 05:23 ---------- I mój malutki Dorianek mnie kopie od rana ![]() już kopie tak pod pępkiem bardziej ![]()
Kiedyś będziesz miał dorosłą duszę, ale dzisiaj jesteś mały jak okruszek ![]() Gracjanek ![]() Fabianek ![]() Edytowane przez Anusia479 Czas edycji: 2012-05-26 o 04:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1585 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wszystkiego najlepszego z okazji Naszego swieta ![]() moj maluszek skacze po mnie od 4 rano.oczy mi sie kleja ale i tak zaraz pewnie moj starszy łobuz sie obudzi.on tak ma,ze w tygodniu jak idzie do przedszkola to ma problem ze wstawaniem a weekend świruje od samego rana.chcialabym miec tyle energii co on ![]() ja kocyk plecam taki http://allegro.pl/belpla-80x90-kocyk...341624209.html co prawda nie jest duzy ale moj syn ma go juz 5 lat a nadal wyglada jak nowy.teraz kupie taki sam(tylko inny wzor)
![]() |
#1586 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry mamuśki
![]() ![]() ![]() ![]() Drogie Mamy, uśmiechnijcie się, Przecież dzisiaj jest Wasz dzień, Dlatego maleństwa przesyłają kopniaka mocnego, życząc dziś Mamom wszystkiego dobrego ![]() ![]() ![]() ![]() a ja zmykam nie długo na uczelnie ![]() ![]() my dzisiaj zaczynamy 25 TYDZIEŃ ![]() ![]() co do kocyków ja cienki kupię w pepco i gruby chyba też, tylko poczekam, aż będę znała płec ![]() do zobaczyska kochane w poniedziałek, ale będę miała do nadrobienia, aż strach się bac ![]()
Ślubowaliśmy Aniołkowa mama 10.08.2010r., 10tc Byłam przy Tobie od pierwszego grama... Jagódka Edytowane przez angel166 Czas edycji: 2012-05-26 o 06:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1587 | |
Konto usunięte
|
Czesc Mamusie!
Wszystkiego najlepszego z okazji Naszego święta!!!!! ![]() ![]() Nadrobiłam Was i gratuluje wszystkich udanych wizyt i poznania płci ![]() Ja chciałam ogłosić iż mam juz wszystkie ubranka dla małego na przekrój kilkumiesieczny.Byłam wczoraj u kuzynek i wróciłam z całym samochodem załadowanym.Ich maleństwa mają roczek i półtora i obdarowały mnie tak że hej.Nic z ubranek już nie musze kupować,nawet nie wiem czy Leoś zdązy je wszystkie ubrać.Mam nawet chuste i kombinezony na zime ![]() Byłam też w pepco i kupiłam kilka sztuk pieluch flanelowych i tetrowych,kocyki i takie pierdółki dla siebie,a co ![]() ![]() Ale żeby nie było tak miło jak wracałam to wstąpiłam do tesco i na pargingu podziemnym rozcharatałam sobie prawy bok obok swiatła,na szczescie nic wielkiego ale cisnienie mi skoczyło.Już byłam mega zmeczona ![]() Cytat:
![]() ![]() ja wczoraj sie strasznie najadłam czeresni.jak sie ma ochote to czemu nie.słyszałam tylko żeby uważać bo moga uczulac bardziej niż zwykle w ciązy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1588 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry !!!
Wszystkiego Najlepszego z okazji Naszego Swięta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1589 |
Zakorzenienie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34331875]Czesc Mamusie!
Wszystkiego najlepszego z okazji Naszego święta!!!!! ![]() ![]() Nadrobiłam Was i gratuluje wszystkich udanych wizyt i poznania płci ![]() Ja chciałam ogłosić iż mam juz wszystkie ubranka dla małego na przekrój kilkumiesieczny.Byłam wczoraj u kuzynek i wróciłam z całym samochodem załadowanym.Ich maleństwa mają roczek i półtora i obdarowały mnie tak że hej.Nic z ubranek już nie musze kupować,nawet nie wiem czy Leoś zdązy je wszystkie ubrać.Mam nawet chuste i kombinezony na zime ![]() Byłam też w pepco i kupiłam kilka sztuk pieluch flanelowych i tetrowych,kocyki i takie pierdółki dla siebie,a co ![]() ![]() Ale żeby nie było tak miło jak wracałam to wstąpiłam do tesco i na pargingu podziemnym rozcharatałam sobie prawy bok obok swiatła,na szczescie nic wielkiego ale cisnienie mi skoczyło.Już byłam mega zmeczona ![]() [/QUOTE] to tylko pozazdrościc takich kuzynek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1590 |
Raczkowanie
|
Hej!
Wszystkiego dobrego mamuśki!!! ![]() Gratuluje rozpoczętych tygodni i kolejnej dziewczynki na forum! ![]() Rano wstałam, poszłam do łazienki a tam znowu plamienie zabarwione krwia ![]() ![]() jedyny plus całej sytuacji jest taki ze dzis na 10tą jadę do gina to od razu skonsultuje. Martwie się jak cholera. ot mam stan błogosławiony. ide golic bobra przed lusterkiem. trzymajcie kciuki, opowiem jak wróce. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.