Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październik IV - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-25, 20:36   #1561
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
axxa, to super, że mama pomaga Ci z wyprawką

a mi jest troszkę przykro, bo niestety nie możemy na nikogo liczyć, mała będzie miała to, co sami kupimy...

nie zrozumcie mnie źle, ja nie liczę na bóg wie jakie prezenty, nie chcę by składali się na wózek czy łóżeczko ale nawet skarpetki nie dostaliśmy... wcześniej wspominali, że mała będzie miała dobrze, bo rodzina blisko i będzie przez nich rozpieszczana a jak przyszło co do czego to cisza widzą, że pomału kompletuję wyprawkę, ale nikt nie pyta czy czegoś nie trzeba. a ja byłabym wdzięczna za cokolwiek, nawet za śliniaki, jedna rzecz z głowy do kupienia.

zresztą pal licho prezenty. wczoraj gdy jechaliśmy do ginekologa, zabrała się z nami moja bratowa, bo zapisana była zaraz po mnie. i wiecie co... nawet nie zapytała co słychać, jak się czuję, zupełnie nic a przecież nie widziałyśmy się ponad miesiąc nawet jak wyszłam z gabinetu nie spytała, co z dzieckiem i to się nazywa rodzina

ale za to do dawania rad, jak wychować dziecko są pierwsi... słoiczki są niedobre, smoczek i butelka to samo zło, maluch powinien spać z nami a nie w łóżeczku. ale za przeproszeniem, gówno im do tego
skąd ja to znam... u mnie jest dokładnie to samo.... brat z bratową nawet raz nie zapytali jak sie czuje a ostatnio z bratowa gadałam na gg bo chciałam skonsultować co kupić Mateuszkowi na dzień dziec ka.... nic nie zapytała nawet od niechcenia...

wszystko kupuje sama jak wiecie. I tez to nie jest tak ze oczekuje właśnie niewiadomno czego ale jakąs pierdołę... to tak sie cieplej na serduszku robi co nie???

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 20:37   #1562
colds
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
nie bronię się na siłę. gdyby faktycznie była taka potrzeba, to bym się nie zastanawiała. A gin by mnie tam na bank wysłał. zresztą, na wizyty kontrolne chodzę co półtora tygodnia, więc wszystko jest pod kontrolą. Jest dobrze i niech tak będzie dalej
Niech będzie do samiutkiego końca

Ale bym sobie chipsy zjadła, o matulko
Stary 2012-05-25, 20:42   #1563
lukrecja_25
Wtajemniczenie

a ja mam zgagiiieeeeeee! Dawno nie miałam juz...z tydzień bleeee

bloguję
Stary 2012-05-25, 20:48   #1564
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
konczita, z tego co pamiętam u sprzedawcy z allegro justinex za przesyłkę powyżej 300 zł nic się nie płaci, zamawiałam u niego i również polecam a wcześniej polecała go colds
sobie tegoe sprzedawcę sprawdzę również w takim razie - dziękuję

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Byliśmy u mamci,zrobila pyszny bigosik z mlodej kapustki
Kupilam jej na Dzień Matki perfumy i wisienski w likierze takie jak lubimam nadzieje,że będzie zadowolona
kocham strasznie mamcie moją,wszystko moglabym jej kupic.

Konczi ciuszki boskie
Ja musze kupowac sama wszystko,bo nie mam od kogo wziasc i nikt mi kupic nie chce hehe.
a przyszla chrzestna sama jest w ciazy tylko mlodszej o miesiac

I dobrze,że powolutku robilas wszystkowidzisz na Ciebiie by siostra krzyczala,ze sama pojechalas a ja jak sama nie zrobie albo z mamcia to by krzakami zaroslo
i to nie dlatego,że są zaganiani czy zapracowani tylko najzwyczajniej im sie nie chce. Ale tacy juz sa..

jak ja w koncu jakies mieszkanko znajde to tez sie wezme za zakupy porzadne bo bede miala wiecej miejsca przynajmiejmam nadzieje,że do konca czerwca mi sie uda
super prezencik dla mamci zapewne się ucieszy
oj mam wspaniałą siostrę i tatuśka też nie mogę na tych dziadów narzekać nawet jak bardzo bym chciała to musiałabym kłamać hehe ... że są beee...
za to mój brat jakoś nie bardzo ciągnie do pomocy takiej przy wyplewieniu czy podlaniu kwiatów nawet ale każde z nas jest inne mimo że to też dobry człowiek ale podejście ma jakieś inne jeszcze mu nie daje stanąć nad mogiłą tak po prostu ...

a co z mieszkankiem? coś już upatrzyliście ????

Cytat:
a mi jest troszkę przykro, bo niestety nie możemy na nikogo liczyć, mała będzie miała to, co sami kupimy...

nie zrozumcie mnie źle, ja nie liczę na bóg wie jakie prezenty, nie chcę by składali się na wózek czy łóżeczko ale nawet skarpetki nie dostaliśmy... wcześniej wspominali, że mała będzie miała dobrze, bo rodzina blisko i będzie przez nich rozpieszczana a jak przyszło co do czego to cisza widzą, że pomału kompletuję wyprawkę, ale nikt nie pyta czy czegoś nie trzeba. a ja byłabym wdzięczna za cokolwiek, nawet za śliniaki, jedna rzecz z głowy do kupienia.

zresztą pal licho prezenty. wczoraj gdy jechaliśmy do ginekologa, zabrała się z nami moja bratowa, bo zapisana była zaraz po mnie. i wiecie co... nawet nie zapytała co słychać, jak się czuję, zupełnie nic a przecież nie widziałyśmy się ponad miesiąc nawet jak wyszłam z gabinetu nie spytała, co z dzieckiem i to się nazywa rodzina

ale za to do dawania rad, jak wychować dziecko są pierwsi... słoiczki są niedobre, smoczek i butelka to samo zło, maluch powinien spać z nami a nie w łóżeczku. ale za przeproszeniem, gówno im do tego
ehhh to niefajnie ... ja mam pomoc ze strony tatuśka i siostry ... zresztą teście też zaoferowali że chcą zakupić wnusi coś na początek ... myślę że to będzie łóżeczko właśnie ... ale pomijając te kwestię resztę musimy skompletować .. na odwiedzających którzy przybędą do maleńkiej nie liczę bo wiem że będzie to śliniaczek czy grzechotka ale liczy się gest czyż nie ?

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Konczita faktycznie się chrzestna spisała.
Mi moje siorki też przynoszą ubranka, i jedna z nich będzie na pewno chrzestną - chyba ta najstarsza.

przyznaje rację zresztą siostry to chyba najlepsze kandydatki na tę odpowiedzialną życiową rolę chrzestnych nie ?
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 20:49   #1565
elena_100
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
a ja mam zgagiiieeeeeee! Dawno nie miałam juz...z tydzień bleeee
mam ochotę na kiwi, ale jak zjem to pewnie też dostanę

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 20:58   #1566
Konczita
Zakorzenienie

mamusie jaki kocyk najlepiej wybrać dla maleństwa ?
Stary 2012-05-25, 21:02   #1567
Sojka1990
Zadomowienie

Witam się wieczorową porą

My już po kolacji i niedlugo w podusie Zośka się najadla i fika jak szalona a najgorsze to ze juz macica jakos bardzo wysoko bo dostaje czesto w przepone pod zeberkami i niestety boli, ale niech kopie ile sił w nóżkach

a na kolacje zjadłyśmy kalafior zapiekany z żółtym serem i bułką tartą
Jutro nieszczesna glukoza wiec trzeba bylo sie najesc nie wiem jak ja na czczo tyle wytrzymam bo pierwsze co robie po wstaniu z lozka to sniadanie-inaczej mnie momentalnie mdli
Stary 2012-05-25, 21:03   #1568
elena_100
Wtajemniczenie

zjadłam

Stary 2012-05-25, 21:09   #1569
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
mam ochotę na kiwi, ale jak zjem to pewnie też dostanę
ja juz kiwi od dawna nie tykam bo mam zgage od samego paczenia
Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
mamusie jaki kocyk najlepiej wybrać dla maleństwa ?
ja nie wiem jaki najlepiej ale wiem ze ja chce jeden cieńszy drugi gruby cienszy juz mam ale cieplutki i mam taki
http://allegro.pl/babyono-drukowany-...324579028.html

mam niebieski z sową i jest piękny nawet prze

bloguję
Stary 2012-05-25, 21:14   #1570
colds
Zakorzenienie

My cienki kocyk kupimy w ikei, bo mamy jeden - biały i jestem z Niego zadowolona .
A gruby to nie mam pojęcia
Stary 2012-05-25, 21:14   #1571
elena_100
Wtajemniczenie

Zmęczona jestem, ciekawe o której TŻ zadzwoni, żeby go odebrać

Konczi moja bratanica miałą taki bardzo, bardzo mięciutki i tak jej się spodobał, że go przez 3 latka oddać nie chciała, choć już był tak brzydki, że nie nadawał się do pokazywania.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-25, 21:15   #1572
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:

ja nie wiem jaki najlepiej ale wiem ze ja chce jeden cieńszy drugi gruby cienszy juz mam ale cieplutki i mam taki

śliczny ten kocyk
ja właśnie też chce kupic grubszy i cienki, ale takie żeby sie po praniu nie zniszczył, zmechecił od razu. no ale jak to stwierdzic

ja sie już żegnam dziewczynki ide z psem i spać. mam nadzieje, że mi pozwolą teraz, bo byłam pół godziny temu a tu kręcą ten cały serial Julia na naszym osiedlu i policjant mnie zatrzymał i mówi, żebym za 30 minut wróciła bo ważna scena teraz będzie

dobranoc

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 21:16   #1573
elena_100
Wtajemniczenie

Cytat:

słodki

Stary 2012-05-25, 21:16   #1574
colds
Zakorzenienie

Chce chipsy, a osiedlowe sklepy zamknięte
Niech TŻ się budzi, boooooooooo.. umrę z pragnienia
Stary 2012-05-25, 21:18   #1575
elena_100
Wtajemniczenie

Idę poleżakować

w łikenda mnie chyba nie będzie więc nie szalejcie

Stary 2012-05-25, 21:25   #1576
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:

a ten to ten grubszy niby jest ?
to ja też chcę dwa ten cienki ma być pewnie zwykły bawełniany nie ???

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

http://allegro.pl/kocyk-z-imieniem-p...344478340.html
patrzcie jakie fajne ..

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

http://allegro.pl/kocyk-z-imieniem-d...345399496.html
Stary 2012-05-25, 21:27   #1577
lukrecja_25
Wtajemniczenie

nie no to cienszy jest konczi

bloguję
Stary 2012-05-25, 21:33   #1578
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

My szukamy do wynajęcia dużych dwoch pokoi lub trzech. Nam to raczej nie grozi kupno nie stać Nas na to zwyczajnie. Rodzice też kokosow nie mają,a kredytu Nam nie dadzą bo mój mąż maa zła historie w bik. To takie streszczenie.

ale ludzie takie ceny dają za klitki,że oczy wychodzą poprostu jak ogloszenia czytam

Co do chrzestnych to mojego pierwszego synka chrzestną jest moja siostra,ale mam tylko jedna i mialam spory dylemat kogo wziasc teraz.
ale chrzestnym bedzie na pewno moj brat a chrzestna chyba drugiego brata zona
Mam nadzieje,że sie sprawdzą.

ja zmykam spac kochane

brzuszki macie piekne i okraglutkie,moj maly mi dzisiaj nie zaluje kopniakowchyba sie rozkreca w koncu jutro mamy na suwaczku 20 tydz czyli jutro polmetek robimy wiec wchodzimy w 21 tydz zdaniem wielu z Was.

a co do tatuazy to ja mam dwana lydce i lopatce

Gracjanek

Fabianek

Edytowane przez Anusia479
Czas edycji: 2012-05-25 o 21:36
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 21:36   #1579
Konczita
Zakorzenienie

ehh idę spać jutro ciężki dzień będzie ...
więc się żegnam - buźka mamuśki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-25, 21:51   #1580
katiem
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny!
Nie piszę bo w domu wszyscy chorzy. Także wybaczcie.
Poza tym synek prawdopodobnie będzie musiał mieć wycięty trzeci migdał

Jestem załamana.
Jeszcze nie wiadomo czy prywatnie czy na fundusz bo nie wyobrażam sobie faszerowania go lekami przez kilka miesięcy.

Pozdrawiam Was wszystkie i Wasze maluszki.

Pawełek

Kubuś
katiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 22:03   #1581
lidka0308
Zadomowienie

Witam po usg

: jupi::j upi::ju pi:

Nasza dzidzia jest dziewczynką na 100%

Tak że zaróżowia nam się na wątku, oj zaróżowia

Poszliśmy po wizycie do kina poświętować, bo dawno już nie byliśmy i oglądałam "Dyktatora", polecam do pośmiania się, naprawdę śmiesznie zryty film

Malutka ma wszystko na swoim miejscu, serduszko pięknie bije, zagrożenia wodogłowiem ani wadami mózgu nie ma, główka ma prawidłowe wymiary i ogólnie lekarz powiedział, że piękna zdrowa córeczka nam rośnie

I tak jak u Aga_ton zakładała nóżki za głowę i zasłaniała buźkę, ale się udało i to podejrzeć no i zdjęcie pipki też mam

Mega happy jesteśmy i całe badanie mamy nagrane i zdjątka w ilości trzech wydrukowane, więc postaram się jutro wrzucić, bo dziś już padam.

I chyba zmienimy koncepcję imienia na Liliana, bo moja teściowa tak ma i wiem, że w skrytości o tym marzy, a to złota kobieta jest, więc nich jej będzie a na małą będziemy wołać LILI

Aga_ton wielkie gratulacje po wizycie
Tylko tyle zdążyłam przeczytać, resztę nadrobię jutro

Dobranocka kochane

I Colds dodaj na listę, że u nas różowo
lidka0308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 22:18   #1582
lilka00
Wtajemniczenie

Mi się zaczął już 20 tydzień, prawie połowa za mną .
Też mam za 3 tygodnie tak zrobić tą krzywą cukrową z 75 g glukozy, już widzę jaką będę miała zgagę, ja już teraz po jednym ciasteczku mnie dopada i w ogóle nie jem nic słodkiego .
Poza tym uspokoiłam się, bo poczułam jak dzidzia się rusza .
Wczoraj wieczorem lekko, a dzisiaj już na prawdę wyraźnie parę razy kopnęła, tak się cieszę, bo się martwiłam.

Zastanawiamy się cały czas nad imieniem i żadne nam się nie podoba do końca, każde ma jakąś wadę, więc na radzie maleńka pozostaje bezimienna .
lilka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-25, 22:31   #1583
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Nie piszę bo w domu wszyscy chorzy. Także wybaczcie.
Poza tym synek prawdopodobnie będzie musiał mieć wycięty trzeci migdał

Jestem załamana.
Jeszcze nie wiadomo czy prywatnie czy na fundusz bo nie wyobrażam sobie faszerowania go lekami przez kilka miesięcy.

Pozdrawiam Was wszystkie i Wasze maluszki.
Zdrówka dla synka

Cytat:
Napisane przez lidka0308 Pokaż wiadomość
Witam po usg

: jupi::j upi::ju pi:

Nasza dzidzia jest dziewczynką na 100%

Tak że zaróżowia nam się na wątku, oj zaróżowia

Poszliśmy po wizycie do kina poświętować, bo dawno już nie byliśmy i oglądałam "Dyktatora", polecam do pośmiania się, naprawdę śmiesznie zryty film

Malutka ma wszystko na swoim miejscu, serduszko pięknie bije, zagrożenia wodogłowiem ani wadami mózgu nie ma, główka ma prawidłowe wymiary i ogólnie lekarz powiedział, że piękna zdrowa córeczka nam rośnie

I tak jak u Aga_ton zakładała nóżki za głowę i zasłaniała buźkę, ale się udało i to podejrzeć no i zdjęcie pipki też mam

Mega happy jesteśmy i całe badanie mamy nagrane i zdjątka w ilości trzech wydrukowane, więc postaram się jutro wrzucić, bo dziś już padam.

I chyba zmienimy koncepcję imienia na Liliana, bo moja teściowa tak ma i wiem, że w skrytości o tym marzy, a to złota kobieta jest, więc nich jej będzie a na małą będziemy wołać LILI

Aga_ton wielkie gratulacje po wizycie
Tylko tyle zdążyłam przeczytać, resztę nadrobię jutro

Dobranocka kochane

I Colds dodaj na listę, że u nas różowo
Na początek gratuluję córci! .

Jak sobie życzysz, będzie różowo . Pytanie, imię też czy póki, co jeszcze nie?

Lecę moje Drogie w poduchy
Stary 2012-05-26, 04:26   #1584
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Dzień dobry

Mamusie Moje Kochane Wszystkiego co Najlepsze w Dniu Naszego Święta Niech dzidzie Was kopia zdrowo dzisiaj

Katiem zdrówka dla synka a dlaczego ma mieć wycinany trzeci migdał??

Lidka gratuluje córeczkiale Nam się dziewczynek posypało,super.
czekamy na zdjęcia Lili

Co do kocyka to jaa kupię cieńszy i grubszy.

i chciałam się pochwalić,że dzisiaj świętujemy półmetek ciąży
Na suwaczku mamy 20 tydzieńczyli wchodzimy w 21

---------- Dopisano o 05:26 ---------- Poprzedni post napisano o 05:23 ----------

I mój malutki Dorianek mnie kopie od rana
już kopie tak pod pępkiem bardziej

Gracjanek

Fabianek

Edytowane przez Anusia479
Czas edycji: 2012-05-26 o 04:28
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 05:46   #1585
sandra23s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Mamusie Moje Kochane Wszystkiego co Najlepsze w Dniu Naszego Święta Niech dzidzie Was kopia zdrowo dzisiaj

Katiem zdrówka dla synka a dlaczego ma mieć wycinany trzeci migdał??

Lidka gratuluje córeczkiale Nam się dziewczynek posypało,super.
czekamy na zdjęcia Lili

Co do kocyka to jaa kupię cieńszy i grubszy.

i chciałam się pochwalić,że dzisiaj świętujemy półmetek ciąży
Na suwaczku mamy 20 tydzieńczyli wchodzimy w 21

---------- Dopisano o 05:26 ---------- Poprzedni post napisano o 05:23 ----------

I mój malutki Dorianek mnie kopie od rana
już kopie tak pod pępkiem bardziej

wszystkiego najlepszego z okazji Naszego swieta
moj maluszek skacze po mnie od 4 rano.oczy mi sie kleja ale i tak zaraz pewnie moj starszy łobuz sie obudzi.on tak ma,ze w tygodniu jak idzie do przedszkola to ma problem ze wstawaniem a weekend świruje od samego rana.chcialabym miec tyle energii co on

ja kocyk plecam taki http://allegro.pl/belpla-80x90-kocyk...341624209.html co prawda nie jest duzy ale moj syn ma go juz 5 lat a nadal wyglada jak nowy.teraz kupie taki sam(tylko inny wzor)

Wiktor 1.09.2007,g.9:10,3600g 54cm

Pola 5.09.2012, g.0:03,4090g 53cm
sandra23s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 06:00   #1586
angel166
Zakorzenienie

Dzień dobry mamuśki Wszystkiego Naj Naj Najlepszego z okazji Dnia Mamy dzisiaj dla nie których pierwsza edycja Dnia Mamy życzenia zatem dla tych początkujących mam i tych, które już mają dzieciaczka/i w domku

Drogie Mamy, uśmiechnijcie się,
Przecież dzisiaj jest Wasz dzień,
Dlatego maleństwa przesyłają kopniaka mocnego,
życząc dziś Mamom wszystkiego dobrego

soczkiem

a ja zmykam nie długo na uczelnie dzięki za trzymanie kciuków kochane za mój egzamin. Gratuluję maleństw i dobrych wiadomości po wizytach u gin

my dzisiaj zaczynamy 25 TYDZIEŃ zatem podwójne

co do kocyków ja cienki kupię w pepco i gruby chyba też, tylko poczekam, aż będę znała płec
do zobaczyska kochane w poniedziałek, ale będę miała do nadrobienia, aż strach się bac

Jagódka

Edytowane przez angel166
Czas edycji: 2012-05-26 o 06:02
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 06:12   #1587
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

Czesc Mamusie!
Wszystkiego najlepszego z okazji Naszego święta!!!!!

Nadrobiłam Was i gratuluje wszystkich udanych wizyt i poznania płci

Ja chciałam ogłosić iż mam juz wszystkie ubranka dla małego na przekrój kilkumiesieczny.Byłam wczoraj u kuzynek i wróciłam z całym samochodem załadowanym.Ich maleństwa mają roczek i półtora i obdarowały mnie tak że hej.Nic z ubranek już nie musze kupować,nawet nie wiem czy Leoś zdązy je wszystkie ubrać.Mam nawet chuste i kombinezony na zime
Byłam też w pepco i kupiłam kilka sztuk pieluch flanelowych i tetrowych,kocyki i takie pierdółki dla siebie,a co Mam cały zapas pampersów jedynek.Mam nadzieje że nie wskoczy od razu w dwójki
Ale żeby nie było tak miło jak wracałam to wstąpiłam do tesco i na pargingu podziemnym rozcharatałam sobie prawy bok obok swiatła,na szczescie nic wielkiego ale cisnienie mi skoczyło.Już byłam mega zmeczona

Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
Ja też zaczynam 25 tydzień
A nadrobić to rzeczywiście trudno, trochę schodzi, siedze od 8. Jest prawie 11.
wiem anusia że my idziemy brzuszek w brzuszek.zawsze jak zaczynam nowy tydzień to pamiętam o Tobie,dlatego leż i nie rozpakowuj sie zbyt długo przede mną bo bede żyła jak na bombie

Cytat:
Napisane przez kajaja Pokaż wiadomość
a to prawda ze nie wolno jesc czeresni w ciazy???
ja wczoraj sie strasznie najadłam czeresni.jak sie ma ochote to czemu nie.słyszałam tylko żeby uważać bo moga uczulac bardziej niż zwykle w ciązy
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 06:46   #1588
Iwoncia81
Zakorzenienie

Dzien dobry !!!
Wszystkiego Najlepszego z okazji Naszego Swięta
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1338011167995.jpg (47,0 KB, 10 załadowań)
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 06:49   #1589
angel166
Zakorzenienie

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34331875]Czesc Mamusie!
Wszystkiego najlepszego z okazji Naszego święta!!!!!

Nadrobiłam Was i gratuluje wszystkich udanych wizyt i poznania płci

Ja chciałam ogłosić iż mam juz wszystkie ubranka dla małego na przekrój kilkumiesieczny.Byłam wczoraj u kuzynek i wróciłam z całym samochodem załadowanym.Ich maleństwa mają roczek i półtora i obdarowały mnie tak że hej.Nic z ubranek już nie musze kupować,nawet nie wiem czy Leoś zdązy je wszystkie ubrać.Mam nawet chuste i kombinezony na zime
Byłam też w pepco i kupiłam kilka sztuk pieluch flanelowych i tetrowych,kocyki i takie pierdółki dla siebie,a co Mam cały zapas pampersów jedynek.Mam nadzieje że nie wskoczy od razu w dwójki
Ale żeby nie było tak miło jak wracałam to wstąpiłam do tesco i na pargingu podziemnym rozcharatałam sobie prawy bok obok swiatła,na szczescie nic wielkiego ale cisnienie mi skoczyło.Już byłam mega zmeczona
[/QUOTE]

to tylko pozazdrościc takich kuzynek ja na razie mam tylko wanienkę, przewijak, kilka ubranek i śpiworek, wszystko kupujemy sami i troche opornie to idzie jeszcze nic nie dostaliśmy, a pewne jest, że z ubranek nic nie odziedziczymy, bo nie mamy po kim jedynie śpiworek taki gruby i przewijak chrzestna męża zachowała po synku. No ale nic dziwnego skoro teraz ma już 10 lat smutno mi troche, bo nikt w rodzinie się nie pyta czy coś kupic, a tak wszyscy się cieszą. Moja mama jedynie daj mi kaskę co jakiś czas z podkreśleniem, że mam za to coś dzidziusiowi kupic ale to kropla w morzu wydatków no ale cóż powolutku, powolutku i jakoś damy rade o tyle dobrze, że teściowie kupią wózek, a moja mama łóżeczko to troche odejdzie z tych większych wydatków

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 07:04   #1590
mala mysz
Raczkowanie

Hej!
Wszystkiego dobrego mamuśki!!!
Gratuluje rozpoczętych tygodni i kolejnej dziewczynki na forum!
Rano wstałam, poszłam do łazienki a tam znowu plamienie zabarwione krwia to się chyba nigdy nie skończy przecież leże plackiem i się nie ruszam noooooo..........
jedyny plus całej sytuacji jest taki ze dzis na 10tą jadę do gina to od razu skonsultuje.
Martwie się jak cholera. ot mam stan błogosławiony.
ide golic bobra przed lusterkiem.
trzymajcie kciuki, opowiem jak wróce.
mala mysz jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości