|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1591 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
ja tez narazie mam tylko niewiele ubranek ale czekam na paczke z polski bo mama ze strychu wyciagnela ubranka po moim starszym smyku-ale jesli teraz bedzie dziewczynka(?) to bede musiala cos dokupic.kupilam narazie szczotke do wlosow i kolderke z podusia i pare paczek chusteczek dla maluszka.ale to tylko kropla w morzu....a gdzie wózek,łóżeczko....
![]() |
#1592 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Kochane ja zmykam na dzisiaj
![]() jade do tatka na cmentarz i do mamci ![]() milusiego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1593 | ||
Zakorzenienie
|
![]() kochane mamusie chciałam Wam życzyć kopniaczków w brzuszek spokojnego wyczekiwania i szybkiego rozpakowania ![]() ![]() Cytat:
gratuluję Lilianki - piękne imię!! ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a imię .. u nas nadal niepewne a już 25t więc czasu coraz mniej ![]()
![]() |
#1594 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() gratuluję 25t ... kochana coraz bliżej wyczekiwanego spotkania ![]()
![]() |
#1595 | |
Zakorzenienie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34331875]Czesc Mamusie!
Wszystkiego najlepszego z okazji Naszego święta!!!!! ![]() ![]() Ja chciałam ogłosić iż mam juz wszystkie ubranka dla małego na przekrój kilkumiesieczny.Byłam wczoraj u kuzynek i wróciłam z całym samochodem załadowanym.Ich maleństwa mają roczek i półtora i obdarowały mnie tak że hej.Nic z ubranek już nie musze kupować,nawet nie wiem czy Leoś zdązy je wszystkie ubrać.Mam nawet chuste i kombinezony na zime ![]() Byłam też w pepco i kupiłam kilka sztuk pieluch flanelowych i tetrowych,kocyki i takie pierdółki dla siebie,a co ![]() ![]() ja wczoraj sie strasznie najadłam czeresni.jak sie ma ochote to czemu nie.słyszałam tylko żeby uważać bo moga uczulac bardziej niż zwykle w ciązy[/QUOTE] Jejku super że wszystko już masz ... to się nazywa zgrana rodzinka nie ? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() my od 6 na nogach ... tak się przyzwyczaiłam do śniadania o tej godzinie że Niunia spać nie dała, musiałam wstać zrobić śniadanko i kawusię zbożowa na mleku - uwielbiam ją .. mogłabym pić przez cały dzień ... mężuś nam towarzyszył bo też się z łóżeczka wytarabanił i z nami zjadł .. później zabrał się za porządki to mu pomogłam troszkę - została podłoga ale ja już się tu nie przydam ... zapowiada się słoneczny dzień i jedziemy z wizytą do teściowej ... jakby nie patrzeć to jej święto ... ![]()
![]() |
#1596 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1597 |
Zadomowienie
|
hejka ja dzis wkraczam w 22 tydzień
![]() Wszystkim mamusiom życzę spokojnych kolejnych tygodni ![]() biore się dalej za sprzątanie i za zupe pomidorową miłego dzionka nie skrobcie duzo ![]()
#1598 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1599 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry mamusie w dniu naszego święta
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cienki mam po Pauli z polarku, taki jak dziewczyny pokazywała, różowy ale niech będzie, drugi kupię ciut grubszy, takie mi się podobają kudłate milusie. Grubego nie kupuję na razie, jak będzie trzeba to wtedy. W domu nie będzie potrzebny, a na spacery mam śpiwór gruby po Pauli, więc gruby koc jak na razie uważam za zbędny. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34331875] Ja chciałam ogłosić iż mam juz wszystkie ubranka dla małego na przekrój kilkumiesieczny.Byłam wczoraj u kuzynek i wróciłam z całym samochodem załadowanym.Ich maleństwa mają roczek i półtora i obdarowały mnie tak że hej.Nic z ubranek już nie musze kupować,nawet nie wiem czy Leoś zdązy je wszystkie ubrać.Mam nawet chuste i kombinezony na zime ![]() Byłam też w pepco i kupiłam kilka sztuk pieluch flanelowych i tetrowych,kocyki i takie pierdółki dla siebie,a co ![]() ![]() A ile jedynek kupowałaś? Właśnie dziś się zastanawiałam nad dwójkami, jak długo się używa bo za cholerę nie pamiętam, a chciałabym już dwójki kupować. Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1601 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a z ta siostra na chrzesna to u mnei nie jest to takie oczywiste więc zazdroszcze.co prawda ona szlaeje na punkcie tego maleństwa w moim brzuszku ale jest raczej mało odpowiedzialnym człowiekiem,średni miałm z nia kontakt,teraz jak nie mieszkamy już razem jest dużo lepiej ale nie mam pojecia kogo na chrzestych wybierzemy z tżtem bo jego brat to na 1000000% odpada bo jest wrednym skurczybykiem delikatnie ujmując ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- osobiscie kupiałm jedna paczke 78 sztuk ale dziewczyny nie zdążyły wykorzystać wszystkich więc mi dały i mam jeszcze 3 takie paczki gratis |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1602 |
Zakorzenienie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34332599]
osobiscie kupiałm jedna paczke 78 sztuk ale dziewczyny nie zdążyły wykorzystać wszystkich więc mi dały i mam jeszcze 3 takie paczki gratis[/QUOTE] Tak dużo????? Kurde a ja mam tylko jedną 78szt u jedną tą małą 43 sztuki. I więcej nie miałam zamiaru kupować. A inne dziewczyny co kupowały już pieluchy, ile macie jedynek?????????????????? ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1603 |
Konto usunięte
|
tamlin ale ja mam tyle przez przypadek.przecież bym tyle jedynek normalnie nie kupiła bo watpie żebym je zużyła wszystkie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1604 |
Zakorzenienie
|
ja mam jedna pake jedynek 43szt ale dokupie jeszcze jedna. i jedna pake dwojek 78sztuk
|
![]() ![]() |
![]() |
#1605 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1606 |
Wtajemniczenie
|
Haaaj
![]() J apieluch jeszcze nie kupowałam ale połozna mówiła ze jedynek to kupić jedna oaczkę nawet tą małą 43 szt chyba bo dzieci batrdzo szybko przechodza na 2 ![]() A teraz zbieram sie do kwiaciarni zamówioc bukiet dla mamy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś długo Cie to męczy ![]() Trzymam kciuki ![]() A ja już chłopu o 9tej obiad zrobiłam ![]() ![]() Teraz pora na odpoczynek a po południu do mamci ![]() A wiecie co - mówie mojemu że ja już dziś też święto mamci obchodze to mi życzenia złożył ![]() No i tyle go widziałam bo znowu pojechał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1608 | |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ale wy pracowite od rana, ja dopiero sniadanie zjadlam ale i tak ide polezec jeszcze. a iwoncia juz klatke umyla ![]() Cytat:
co ja bym bez was zrobila ![]() mam pytanie co do recznikow z ikei kiedys pisalyscie. moze ktoras wrzucić linka jak one wygladaja?
![]() ![]() ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach http://axxxasworld.blogspot.com/ ![]() albo stylizacji rzęs http://lvlinsrzesy.blogspot.com/ ![]() ![]() ![]() "lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w zeszłym roku po straaaasznym zapaleniu oskrzeli, wzięłam taką doustną szczepionkę Ismigen i od tamtej pory NIC, nawet bólu gardła nie miałam! ![]() A co do kocyka, to ja mam jeden większy polarowy i jeden mały grubszy, taki pięęęęękny! Na zdjęciu ten mały ![]() Coś nie mogę wgrać zdjęcia ![]() Edytowane przez gda Czas edycji: 2012-05-26 o 09:39 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1610 |
Zadomowienie
|
to o tan chodzi?
http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/30124730/
![]() ![]() ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach http://axxxasworld.blogspot.com/ ![]() albo stylizacji rzęs http://lvlinsrzesy.blogspot.com/ ![]() ![]() ![]() "lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic" |
![]() ![]() |
![]() |
#1611 |
Rozeznanie
|
dzien dobry wszystkim Mamom
![]() pogadalam juz sobie z moja mamuska-niestety mamy kontakt telefoniczny tylko,gdzyz jestesmy daleko od siebie.zlozylysmy sobie nawzajem zyczonka ![]() ![]() TZta mam narazie w pracy a ja z racji swieta zrobie sobie zaraz male spa dla stopek ![]() zysze Wam milego dnia ![]()
#1612 |
Zakorzenienie
|
O, udało się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1613 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w nasze święto.
Wszystkim Mamusiom życze zdrowych dzieciątek, miłych kopniakó i łatwego porodu ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Ja dzisiaj na dyżurze siedze, mam nadzieje, że będzie spokojny. ![]() Bardzo ladny kocyk tez z Babyone- chyba też kupię.
#1614 |
Zadomowienie
|
gda:fajowy!
![]() ![]() |
![]() |
#1615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10124731/ Axxxa w Twojej Ikei to ten: http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/10124731/ Śliczny ![]() Poszłyśmy po zakupy, piesa wyprowadziłyśmy a teraz sprzątanie czas zacząć. Obiad mam z wczoraj więc ten problem odpada. Jak Kropek wróci z pracy jedziemy na pokazy lotów balonem i dzień dziecka do Piły. Edytowane przez tamlin111 Czas edycji: 2012-05-26 o 10:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1616 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Mamuśki
![]() Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta! ![]() ![]() Ja już po zakupach. Kupiłam mamci portfel i bukiet kwiatków ![]() ![]() No i pojechał. Najpierw szukać tej firmy nieszczęsnej, przez którą spóźniliśmy się prawie do lekarza, a potem po brata na lotnisko.. Gratuluję rozpoczętych tygodni! ![]() gda - Śliczny kocyk ![]() Natomiast, co do migdałów. Sama kiedyś miałam ogromne problemy, wypić nie mogłam nawet łyka gazowanego, bo od razu na drugi dzień gorączka i bejt ![]() Jednak na szczęście z czasem minęło. ![]() Ale miałam kuzynkę, niestety Ona już gorsze problemy przechodziła. Miała raz wycięte migdały, bo nie słyszała.. Niestety po czasie Jej odrosły i musiała mieć drugi raz. Tylko, że słuch jakoś super Jej się nie poprawił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1617 | |
Zakorzenienie
|
Dzień Doberek w ten piękny słoneczny dzionek
![]() Wszystkim mamusiom z okazji ich święta zadowolenia z pociech,mocnych kopniaków,dużo,dużo zdrówka i miłości bo ona najważniejsza ![]() Ja już mam posprzątane,zaraz jadę z mężulem na zakupy,potem szybki obiadek,spacer i wieczorem do znajomych. Mam męża pierwszy raz od paru miesięcy cały weekend w domu,tak się cieszę ![]() Ja na razie mam jeden kocyk cienki jeszcze muszę kupić grubszy. ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
Spokojnego dyżuru ![]()
![]() |
#1618 | ||
Rozeznanie
|
Dzień Dobry mamusie
![]() ![]() A ja sobie leże już kolejny dzień. Nawet tu mi dobrze, bo zawsze to koś przyjdzie, zapyta co tam, posiedzi ze mną. Jakoś tak sympatyczniej. W mnieszkaniu byłabym sama ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A co do Orange, to nie ufaj konsultantom telefonicznym, obiecują kokosy, umowe przywozi kurier a na umowie inne warunki. Idź dla świętego spokoju do salonu orange, a w ogóle to zmień sieć, bo orange to ochłapy zawsze funduje swoim kilkunastoletnim klientom.. Moja mama ma numer już 10 lat, a taką oferte jak ona ma to by się naprawde wstydzili. Dlatego całą rodziną zmieniamy operatora.
![]() |
#1619 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34331875]Czesc Mamusie! Wszystkiego najlepszego z okazji Naszego święta!!!!! ![]() ![]() Nadrobiłam Was i gratuluje wszystkich udanych wizyt i poznania płci ![]() Ja chciałam ogłosić iż mam juz wszystkie ubranka dla małego na przekrój kilkumiesieczny.Byłam wczoraj u kuzynek i wróciłam z całym samochodem załadowanym.Ich maleństwa mają roczek i półtora i obdarowały mnie tak że hej.Nic z ubranek już nie musze kupować,nawet nie wiem czy Leoś zdązy je wszystkie ubrać.Mam nawet chuste i kombinezony na zime ![]() Byłam też w pepco i kupiłam kilka sztuk pieluch flanelowych i tetrowych,kocyki i takie pierdółki dla siebie,a co ![]() ![]() Ale żeby nie było tak miło jak wracałam to wstąpiłam do tesco i na pargingu podziemnym rozcharatałam sobie prawy bok obok swiatła,na szczescie nic wielkiego ale cisnienie mi skoczyło.Już byłam mega zmeczona ![]() wiem anusia że my idziemy brzuszek w brzuszek.zawsze jak zaczynam nowy tydzień to pamiętam o Tobie,dlatego leż i nie rozpakowuj sie zbyt długo przede mną bo bede żyła jak na bombie ![]() ![]() [/QUOTE] Ja nie mam nawet od kogo wziąć, każdy z rodziny ma już dzieci kilkunastoletnie, a ubranka popalone albo oddane ![]() Mam nadzieję, że dużo wcześniej się nie rozpakuje. Ale już na początku września bym chciała... Podobno chłopaszkom się na świat nie spieszy ![]() Cytat:
![]() Śliczny ![]() ![]()
![]() |
#1620 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj i jutro już niedostępna, będe w pon. dopiero jak nie będe odsypiać weekendu
![]() Dzisiaj u mamci imprezka, a jutro to jak nie będe w górach to w inne miejsce nas wywiezie, więc udanego weekendu życzę bez żadnych bóli i innych nieproszonych dolegliwości ![]() Buziaki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.