![]() |
#331 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV
Moja Nika to chyba wrodzila sie we mnie z telewizja- totalnie nie jest zainteresowana...za to Filip to jakby mogl to by do niego wlazl
![]() Widze, ze zule od rana daja popis swoich mozliwosci...u mnie jak narazie spokoj, aczklowiek wszystko przede mna ![]() Co do niani- dostalismy dla Filipa TOMY baby link- zwykla , najtansza...wylapuje sporo szumow niestety- szczegolnie lampki, ladowarki zaklocaja, ale najwazniejsze, ze nawet jak jest przyciszona to uslysze mala. chyba musze wyjac z szafy skakanke dla malej- wierzga nozkami jak maly konik ![]() http://www.argos.co.uk/static/Produc...BABY+SWING.htm ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Galopuje pewnie ![]()
#332 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#333 |
Zadomowienie
|
Oliveira79 fajna jest,właśnie ja nie chce jakiejś nie wiadomo jak drogiej
![]()
#334 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem pełna podziwu, że mimo ilości innych pokarmów niż pierś synek tak ładnie Ci śpi. I, że dalej masz pokarm ![]() Mój z kolei jak dostaje obiad i podwieczorek, to budzi się w nocy min 2-3 razy w nocy. Jeśli tylko obiad - raz. Tak sobię myslę, że to kwestia czasu i przyzwyczajenia. W cześniej czy później muszę go przyzwyczaić do jedzenia nie tylko piersi, bo za jakiś czas i tak będę musiała go odstawić. W tedy nie wyobrażam sobię nocki, bo obecnie mam wrażenie, że budzi się z nawyku, żeby tylko pomemlać. Bo dając mu przed 21 butle nie wierzę aby w nocy był po niej głodny ![]() Poza tym chciałam złożyć WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO WSZYSTKIM MAMUSIĄ Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA ![]() ![]() Już mam poprasowane, zaraz tylko ogarne kuchnie (teściowa nie raczyła) i pokój. Czekam na swoich rodziców i jedziemy na wieś ![]() Ach i odnosnie prezentu dla mam. Mojej kupiłam ta michę i storczyka, teściowej storczyka miniaturkę seseses ![]() Jeszcze jutro jedziemy na komunię oby nie padało ![]() Bo przy ilosci osób zaproszonych ratować Nas będzie tylko spacer, aby Mimi odpoczął. Pragnę zaznaczyć, że komunia jest na 70 osób ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
Nawet jak będzie gorsza bawełna to na dwór w sam raz. Szoruj na zakupy ![]() I bez nowej kiecki Nam się tu nie pokazuj ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
![]() zboki zboki! co ja tu robię ![]() STO LAT MAMUŚKI! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#337 |
Zadomowienie
|
dzięki dziewczyny, tż własnie non stop by z nim przy tv siedział
![]() mogę dodać rafinowany olej rzepakowy do zupki małego? ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- GOLDI Ty mi pisałaś o D3, pediatra mi kazała podawać mimo karmienia mm (wtf?)
#338 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
"Rafinowane oleje roślinne podczas przeróbki tracą wiele swoich wartości, nie posiadają prawie w ogóle zapachu i smaku, które są tak charakterystyczne dla olejów tłoczonych na zimno. Jedyną przewagą olejów rafinowanych jest to, że bez problemu wytrzymują wysokie temperatury i są dużo tańsze." więc ja bym nie dawala ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- elfik zaj****** podpis ![]() ![]() ![]()
![]() |
#339 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#340 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#341 |
Rozeznanie
|
Ja mam cosik takiego http://www.ebay.co.uk/itm/Tommee-Tip...#ht_500wt_1287
jesli moge podpowiedziec to spokojnie mozesz kupic uzywana i niekoniecznie firmowa bo to i tak nie ma znaczenia oby zasieg byl spory. U nas tez sporo tv ale to znow starsza bardziej no i ja rano dziendobry tvn a mala mimo to malo patrzy, nieinteresuje ja to jeszcze. dzieczyny po prawej stronie na wizazu wlacza sie taka reklama KOSMETYK WSZECH CCZASOW ja przez to ustrojstwo nie moge odswiezac sobie forum i np. wejsc na prywatne wiadomosci, czy ktos mi pomoze to usunac???
![]() Edytowane przez agulan82 Czas edycji: 2012-05-26 o 11:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#342 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#343 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a mój syncio pobudka o 7 dzisiaj jak nigdy przeważnie najwczesniej o 8 wstajemy no ale wybaczam hehe tż wrócił z pracy z nocki a ja walnełam tekst " to co kochanie jedziemy na rynek?" a on jak zawsze puka sie mi w głowe mówi, żebym sie zbierała to pojedziemy byłam w szoku no i dostałam od chłopaków spódniczke i bluzeczke ![]() posprzątałam jeszcze zostało mi odkurzyć ale Mikuś śpi to niechce go budzić.....zauważyłam, że mały na brzuszku dłużej śpi a w dzień przeważnie tak kima i na noc zasypia ale go przekręcam później bo sie boje........ dziewczyny czytające moją historię w klubie mam pytanie w jaki sposób moglibyśmy sie zabezpieczyć??jakaś umowa czy coś?? bo boje sie, że jak taki numer nam odwalili to żeby później nie było że my kase wewalimy zrobimy a oni nam ładnie podziekują i każą wypierdalać ![]()
![]() |
#344 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- sozza oby mała nie załapała jakiejś bakterii od kota;/ moja bratanica miała w oku bakterie...załapała od kota;/ oczywiście musieli się go pozbyć. ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() elf masz za☠☠☠.isty podpis ![]()
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' Edytowane przez nettka_ Czas edycji: 2012-05-26 o 12:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Wtajemniczenie
|
Witam
Byłam dzis z Tz na rynku i w Biedrze bo dzis grill.Jak tak to za zzakupami nie przepada a jak ostatnio chce jechavc sama a go z mała zostawic to sie fanem zakupow stał.Nic sobie nie kupiłam ale....spotkałam mojego ex (wrog publiczny nr 1 mojego Tzta ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- A ja nic nie dostała bo " jak pojedziemy do galerii to sobie cos kupisz" tak chyba za 100 lat.
![]() |
#346 |
Zakorzenienie
|
O jeny dziewczynyjaka podniete mialam na tym basenie normalnie za caly rok bez seksu mi starczy
![]() Byla taka laska ktora chodzila ze mna do liceum i bardzo jej nie lubilam. Ona byla wtedy chuda jak szczapa naprawde chodzaca anoreksja A teraz to ja po trojce dzieci mam sto razy lepsza figure niz ona po jednym ![]() ![]() ![]() Na dodatek ma dziecko placzliwe, chlopak prawie 4 lata a ciagle jeczolil A sonia byla zachwycona, najmniejsza w grupie a robila za dziecko pokazowe bo w ogole zero strachu a wszystkie inne dzieci kurczowo wisialy rodzicom na szyi Ale jestem podla
#347 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
A tak bo ta panna miala ogromne mniemanie o sobie, ze niby najpiekniejsza i generalnie oceniala ludzi po wygladzie a dokladniej po marce ciuchow. Jak ktos nie byl od stop do glow w adidasie i innych najkach to byl dla niej nikim. Taki snobistyczny pustak
![]()
#349 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehehe ![]() ![]() ![]() cos mi sie zdaje, ze moja by sie skumplowała z Sonia, bo to co o niej psizesz to mi przypomina moja Polusie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Zakorzenienie
|
Mozliwe
![]() Ja wlasnie takie mialam przemyslenia ze faktycznie w szkole to tych kilka mcy roznicy wieliej nie robi. Ale przedszkole - te trzylatki rocznikowo styczen a grudzien to calkiem inne dzieci... ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Dziewczyny czy oprocz mojego domka sa jeszcze jakies dzieci ktore NIE gaworza????? Adam od kilku dni od rana do wieczora dadadada na przemian z piskami a domo nic tylko aaaaaaaaaaaaa . No i obaj sie rechocza Z byle powodu
#352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ostatnio poznalysmy zuzie styczniowa ktora bedzie z sonia w jednej grupie. Glowe wyzsza, z 4 kilo ciezsza a to tylko 7 mcy roznicy, co dopiero przy roku... Ale soni i tak nie przegada ![]() Ostatnio gdzies sie spieszylysmy do soni i walnelam tekst- pospiesz sie, gonia nas niemcy z psami ![]() ![]() ![]() A do dziadka ktory ja przedrzeznial walnela- no zamknij wreszcie ten dziob ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Amen
![]() |
#355 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ciekawe jaką dziadek zrobił minę ![]() Moja bratowa mi dzisiaj oznajmiła ,że jej Filipek (4 dni starszy od Paulinki) chcę już chodzić trzyma go za ręce a on robi kroki...oczywiście musiała zadzwonić i się pochwalić....co jej dziecko już potrafi a moja nie ![]() ![]() ![]()
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' Edytowane przez nettka_ Czas edycji: 2012-05-26 o 16:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Wtajemniczenie
|
powiem wam,ze powinni cos zrobic w systemie szkolnictwa,bo rzeczywiscie dziecko ze stycznia jest na innym poziomie jednak,jak dziecko z grudnia.Sa naturalnie wyjatki,ale jednak to praktycznie rok roznicy.
Max idzie do szkoly w sierpniu w wieku 6,5 lat,znajomych syn jest z kwietnia tego samego roku i poszedl do szkoly w zeszlym roku,ale tu jest ciut inny system. ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- nettko to Cie pociesze,bo nie wolno tego robic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=glamourous;34338752]
Ostatnio gdzies sie spieszylysmy do soni i walnelam tekst- pospiesz sie, gonia nas niemcy z psami ![]() ![]() ![]() A do dziadka ktory ja przedrzeznial walnela- no zamknij wreszcie ten dziob ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#358 |
Zadomowienie
|
Glam to gratuluję podniety
![]() ![]() Baha i tak fajnie że teściówce coś kupiłaś ![]() ![]() Goldi ciągle na koniu ![]() Ja po zakupach już, bluzeczkę sobie kupiłam na poniedziałek, mam iprezę w przedszkolu z okazji Dnia Matki ![]() Jutro grillujemy u rodziców, to i humor mam lepszy. Byłam w bidronce i tak się wkurzyłam ze potem nie mogłam skupic się na zakupach ![]() ![]() ![]() Potem wypatrzyłam jakieś fajne perfumki ale nie mogłam sie dostać do półki bo jakiś inny facet zastawił wszystko wózkiem a sam czytał składy wszystkich szamponów ![]() ![]() Jak już wreszcie kupiłam i wychodziłam to ten pierwszy facet kopnął mi w spacerówkę, niby się zagapił, nosz kur, nie stary a normalnie przymuł jakiś, wrrrr. ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Ja dziś mam podnietę odnośnie Goldikowego konia ![]() ![]() Nettko powiedz jej, tej bratowej, że Paulinka już chodzi, śpiewa i tańczy ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- A jaram się tym koniem bo my z mężem już dawno ten teges śmieges ![]() Ja na wizażu a małż szarlotkę piecze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Zadomowienie
|
to o której mozna wbić na kawusię
![]() ciepła szarloteczka mmm.... ![]()
#360 |
Zadomowienie
|
Dam znać czy jadalna i wbijaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.