|
|
#4411 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
Cytat:
![]() ja pomalowałam na ostry róż idę na panieński świadkowej obowiązują ubrania czarne więc jakiś akcent różu musi być
|
|
|
#4412 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() :b ounce:
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
|
|
|
|
#4413 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Udanej imprezy Baw się dobrze
|
||
|
|
|
#4414 |
|
Zakorzenienie
|
qmpela86- zdecydowanie druga sukienka
![]() Inusiaa88- szalej szalej udanej zabawy no i czekamy na relację ![]() wrócilam z przymiarki wściekła jestem jak nie wiem co- myślałam, że nie dojadę był taki korek przy wyjeździe z Wawki, że zamiast na 12 dotarłam do salonu na 13.30 więc 30 min przed zamknięciem. Fotek nie zrobiłm bo wsciekła taka byłam że nie macie pojęcia. Sukienka jest piękna
|
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny udanej zabawy, szalejcie póki macie czas i okazję
![]() Magnusia, nie złość się. Korki rzecz ludzka w obecnych czasach! Co zrobił tż, że zasłużył na takie zachowanie? Ja mam dziewczyny do was pytanie z innej beczki, jak zmusić, nakłonić swojego przyszłego męża, narzeczonego, chłopaka z którym się mieszka do tego by sprzątał po sobie i nie chodzi o skarpetki, ale o każdą rzecz typu kubek na stoliku, tż wstaje od stolika kubek zostawia, przychodzi z nowym kubkiem, do kolekcji na stoliku zostają już dwa a on wychodzi. I jak ich sama nie wezmę to będą tak stały. Coś piszę na kompie, korzysta z jakiś materiałów, kończy pisanie odchodzi od biurka materiały zostają na biurku. Wraca ze szkolenia torba leży kilka dni nie rozpakowana, albo rozpakowana tylko z tych rzeczy które są mu potrzebne. Normalnie kiedyś nie zauważałam, żeby tak było, a teraz ciągle się o to spieramy
|
#4416 |
|
Zakorzenienie
|
JJJustynAAA - mój TŻ też jest małym bałaganiarzem, ale Ja nie daje za wygrana i walczę z tym. Co prawda mieszkamy jakiś miesiąc razem więc to dopiero początki ale tresurę przechodzi od początku
![]() Mój M ostatnio zostawił brudne koszulki na podłodze na środku w pokoju gdzie mamy jak na razie garderobę więc długo się nie zastanawiając wzięłam te koszulki włożyłam mu do szafy, więc biedaczek następnego dnia zestroił się w brudna koszulkę do pracy, tak samo zrobiłam ze skarpetkami. Od tamtej pory wie gdzie jest kosz na bieliznę Jeśli chodzi o pozostawianie naczyń to tego nie robi od razu wynosi do kuchni i wkłada do zmywarki nie patrzy czy o moje czy jego ![]() Miał tylko mały występ z ubraniami ale momentalnie się nauczył ![]() Jeśli będziesz chodziła i po niem za każdym razem sprzątała to nigdy się tego nie oduczy. Jeśli zbraknie mu kubków albo szklanek do picia to następnym razem będzie wiedział gdzie ma je wynieść i do czego służy płyn do mycia naczyń. Na pewno będzie bałagan i będziesz dostawiać nerwacji ale jeśli nie pokażesz mu co go czeka to będzie tak zawsze, że Ty będziesz sprzątać a On będzie kładł nóżki na stół. |
|
|
|
#4417 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bardzo ładnie leży.Cytat:
Baw się dobrze
|
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
Chce takie zdjęcie |
|
|
|
#4419 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więc spakujcie najpotrzebniejsze rzeczy i jedźcie gdzieś na weekend byle gdzie oby zostawić teraźniejszość i naładować baterie Cytat:
Cytat:
![]() Podwiazka fajna a kolor pazurków Baw się dobrze i szybko wróć do nas jak już się wyśpisz ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34332191] u mnie podpisałam stoły rodzina i znajomi a i tak się wszyscy wymieszli.... w nosie, była przynajmniej integracja [/QUOTE]A gdzie ustawiłaś te podpisy bo z tego co pamiętam też miałaś prostokątne stoły? Cytat:
ucz sie kochana ile możesz będzie dobrze.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Strasznie jestem padnięta po całym dniu spędzonym na dworze a jutro czeka nas maraton z zaproszeniami więc znów zajrzę do Was wieczorem. Idę sie wtulić w podusie bo Tż oczywiście obrażony
|
||||||||
|
|
|
#4420 |
|
Zakorzenienie
|
JJJustynAAA wiem że korki się zdarzają ale jaki mi TŻ trukał pół drogi, że 6 godzin wycieczka do Płocka trwała to mnie zirytował normalnie. Ale spoko jest już OK przeprosił, że niepotrzebnie tak gadał i jest spoko
![]() Co do sprzątania- ja opracowałam metodę - zostawiasz niech leży . Po paru pytaniach typu "czy moja koszula w kratkę jest czysta" i odpowiedzi " a była w koszu na pranie?" TŻ pojął do czego jest kosz na pranie Drugi mój sposób na lenia to taki, że sprzątam to co moje- mój brudny kubek, mój brudny talerz itp. Parę razy wyjęłam tylko swoje rzeczy z pralki i powiesiłam na suszarce- poskutkowało.Do tego opracowaliśmy metodę sprzątania mieszkania- mamy 6 pomieszczeń- 3 pokoje, kuchnia, łazienka i przedpokój. Jak sprzątamy to losujemy pomieszczenia (losy na kartkach) no i jak się komuś trafi tak ma. Dodatkowo są dwa losy- jeden odkurzanie a drugi mycie podłóg moperm- no i wychodzi tyle samo czynności na każde z nas a jak któreś trafi "najgorsze" lokalizacje to trudno- peszku ![]() Czas mamy tyle ile trzeba-m uwieżciie wiele razy ja juz leżałam i relaks a TŻ do 12 w nocy czynności swoje wykonywał ale się nauczył- lepiej zrobić od razu a potem mieć spokój ![]() Pradip- nie wiem czy to tych chłopów trzeba jakimś dialektem mówić? Powiesz "zrób" to głuche a powiesz "masz" to już lecą eh...
Edytowane przez magnusia Czas edycji: 2012-05-27 o 00:24 |
|
|
|
#4421 | ||
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry w piękny, słoneczny niedzielny poranek
![]() Cytat:
ja nauczona zawsze byłam gonitwy w prywatnej firmie, zawsze coś się działo, wszystko w biegu i tego mi brakuje. No i nie powiem, bo płaca nieporównywalna mimo wszystko jedyny minus to:1) wiecznie pod tel i nienormowany czas pracy 2) nikt nie będzie czekał aż wrócisz np. z długiego macierzyńskiego albo chorobowego ciążowego ![]() Nie można mieć wszystkiego: albo przysłowiowy święty spokój i minimum wynagrodzenia albo kasa, satysfakcja z tego co się robi i jednocześnie ryzyko, odpowiedzialność i niestabilność zatrudnienia. ---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Cytat:
mnie straszą w kółko wszyscy, że im bliżej ślubu tym więcej rzeczy będzie nas stresować a im bardziej napięta atmosfera tym będziemy się częściej na siebie wściekać tak naprawdę z byle powodów. I masz tu babo pacek ślub to taka szczęśliwa chwila a ile nerwów przynosi....
|
|
#4422 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co prawda bez kartek, ale równy podział musi być. Z tym że u nas jeszcze ja gotuję, on zmywa (zawsze, nie lubię zmywać) i nie wynoszę śmieci bo tego nie znoszę. Teraz sam jak widzi pełny kosz po prostu bierze worek i wychodzi. Bez gadania Z wrzucaniem rzeczy do kosza nie ma na szczęście problemu, mało tego jak kilka razy zabrakło mu gatek to sam robił pranie, wywieszał co by szybko wyszło. A jak nie ma wyprasowanej koszuli (również prasuje raczej sam) i prosi mnie o wyprasowanie bo jest zmęczony, nie wyrobi się bla bla bla... to wychodzi na to jaką jestem super narzeczoną![]() . Oczywiście za wszystkie czynności trzeba ładnie chwalić, żeby czuł się doceniony . Justyna, Pradip - u nas też na początku były kubki na stole, gotowanie makaronu typu: wrzucenie go do zimnej wody i dopiero nastawienie i różne tego typu rzeczy. Kiedyś tylko ja robiłam zakupy- odkąd Tż zaczął jeździć w nocy do pracy i kilka razy nie miał chleba żeby zrobić kanapki, nagle zaczął dbać o to żeby jednak chlebek był, co prawda 2 razy w tygodniu tylko jeździ i tyle samo kupuje pieczywo ale zawsze coś. Także powodzenia dziewczyny w walce, ja wychodzę z założenia, że facet jest w stanie docenić naszą pracę tylko wtedy, jak wie ile to wysiłku. Także doceniajmy się nawzajem![]()
|
|
|
|
|
#4423 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jestem z natury bałaganiarą ale ta opcja załącza mi się dopiero wtedy, kiedy już pozwolę sobie olać kilka rzeczy związanych z utrzymaniem porządku. Jak posprzątam, to pilnuję i co robię, z czego korzystam, odkładam na miejsce od razu. Wiem, że jak zostawię kilka spraw samym sobie to później nie chce mi się ogarniać więcej niż byłoby tego gdybym ogarniała na bieżąco i wtedy robi się spory bałagan. Wiedząc co mnie samą najbardziej zniechęca do bałaganiarstwa, wypróbowałam to na moim TŻ i .... działa Mój TŻ np gotuje czasami obiad, wynosi naczynia po kolacji w łóżku itd (mieszkamy prawie 5 lat ze sobą więc już się dotarliśmy raczej) ale.... nigdy nie włoży ich do zmywarki, mimo, że ta jest opróżniona z czystych naczyń to samo z praniem. W łazience stoi pralka (tak, tak pralka jest jedynie bieliznę wrzuca do pralki Ale wracając do meritum sprawy: jak nie mogę doprosić się o sprzątanie na bieżąco, to... mało, że po nim nie zbieram to jeszcze robię jak on. Wszystko zostawiam na wierzchu. I czekam (on nie lubi nieporządku o dziwo). Jak zaczyna mu przeszkadzać mówię dlaczego tak jest i że nie mieliśmy układu na sprzątaczkę i pana na włościach tylko na układ partnerski, więc albo razem dbamy o wspólny dom albo razem żyjemy w chlewie. Trzeba tylko przetrzymać punkt krytyczny kiedy to my mamy dosć bałaganu i poczekać aż facetowi zacznie przeszkadzać bardziej. Wtedy w ramach solidarności: bałaganiliśmy razem = razem sprzątamy, wkładamy rękawiczki i jedziemy z koksem od rana do wieczora żeby wysprzątać chałupkę. Wtedy dłuuuugo pamięta, żeby dbać o codzienny porządek rzadko zdarzają się takie akcje ale bynajmniej wiem, że lekcja działa. Ufff. ale się nagadałam
|
|
#4424 |
|
Zakorzenienie
|
Wstałam i mam w domu trzech chłopów razem z TŻ-tem odsypiających kawalerski
Wrócili o 3.30 tanecznym krokiem i grzecznie spać poszli. Z tego co mi TŻ zdążył powiedzieć było super i wybawili się na maxa- wszyscy cali i zdrowi bez śladów uszczerbku na zdrowiu więc jest OK teraz czekam aż się obudzą i zaczną lamentować,że ich głowy bolą hi hi hi
|
|
#4425 | ||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
za wiele czasu poświęcam pracy a nie najbliższym, nie chodzę do kościoła, bo mi nie po drodze i mi się nie chce, z resztą nie odczuwam takiej potrzeby, potem coś wspomniałam, że nie przestrzegam przepisów drogowych no i że seks. nie użyłam tej kartki, ale zrobiłam sobie taki rachunek sumienia. aczkolwiek bardzo głupkowato się czułam mówiąc to wszystko:/---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
ja myślałam o takich ale potem i tak te zawieszki giną, więc zdecydowałam się na jedną kremową kartkę z kokardką i wierszykiem. sama projektowałaś?---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- dziś czyli wczoraj? nie wiem czemu mi się jakoś ubzdurało, że w pt ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
mam nadzieje, ze zalozyłaś tę różową ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Cytat:
ja mam chabrowy w domu zakupiony ostatnio...jutro mam plener i właśnie nie wiem czy nie zaszaleć i nie walnąć różu na paznokciach... czy lepiej tylko bezbarwnie zrobic? ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
Kochana, wczoraj ja stałam w kroku pod domem 20 minut a mieszkam na końcu Warszawy. Wisłostrada stała. Szlag człowieka może trafić. Ja wiem, jak to jest, bo często jak się gdzieś jedizie to korek/wypadek i ja zła na tż a przecież to nie jego wina. Nie fochajta się
|
||||||||
|
|
|
#4426 | ||
|
Konto usunięte
|
o w mordkę!!!!!!!!!!!!!!:love :
![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
na stołach stały takie hmmm.... jak Ci to powiedzieć. może znajde w googlach - takie stojaki http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...eygxe8CmVVkt7w po dwa na każdym stole i karta A4 z napisem ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
czyli obyło się bez ofiar
|
||
|
|
|
#4427 |
|
Rozeznanie
|
Magnusia, Malgos, Sara1988, Haczyk, Jojla, Wyborowa, JustynA, Pradip, Justii, Inusiaa, Tusia dziękuję bardzo za miłe słowa! To bardzo podbudowuje!
Z tyłu na sukni są 3 kwiatki; początkowo chciałam je odpruć, ale moja świadkowa i pani z salony odradziły - podobno dodają uroku sukni Buty pokażę jak tylko zrobię zdjęcie, choć powiem szczerze, że nie są one obiektem mojego zachwytu ![]() Magnusia pokazuj winietki Jeśli chodzi o usadzanie przy stołach, to ja jeszcze nie usłyszałam "życzeń"... może większość nie zdaje sobie sprawy z tego, że one będą? ![]() Haczyk super pomysł ze stylizacją wieczoru panieńskiego ![]() Wyborowa my też musimy zapłacić za salę 2 tygodnie przed ślubem (wtedy ustalamy dokładne menu i ilość gości i za wszystkich trzeba już zapłacić). Powiem szczerze, że nie bardzo mi się to uśmiecha, ale skoro umowa jest tak skonstruowana to trudno... mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze (jedzenie, obsługa itp.). Co do kawalerskiego Twojego TŻa - współczuję... ale daj się wyszaleć chłopakowi Chociaż jak piszesz ile jeszcze przed nim takich imprez - o zgrozo! JustynA my prezenty będziemy przekazywać od razu świadkom. Zamiast kwiatów chcemy przybory szkolne dla dzieciaczków, dlatego pomyślałam, że wezmę duże plastikowe pudło i tam świadkowie będą wkładać prezenty... a koperty chyba do jakiejś torebki takiej jak na prezenty, ale to jest jeszcze do przemyślenia Butelki wina możesz powkładać do dużego wiklinowego kosza - łądnie będzie wyglądało ![]() Katushka jestem zdecydowanie za pierwszą sukienką, choc wiem, że powtarzam już resztę ![]() Inusiaa śliczna podwiązka! I te pazurrrrrki! A jak impreza?? ![]() Wariate gratuluję pracy Na pewno z każdym dniem będzie coraz lżej Qmpela ślicznie wyglądasz w obu, ale ja bym wybrała nr 2 Magnusia współczuję gorszego dnia ![]() JustynA odnośnie porządków, to tak jak pisałam Justii - nie sprzątaj po TŻ, bo nigdy nie nauczy się porządku... musi zauważyć, że brakuje mu tego czy tamtego to wpadnie na to, że trzeba samemu co nieco posprzątać My mieszkamy ze sobą już 4 lata, więc tego typu boje mamy za sobą - mamy podział obowiązków jeśli chodzi o sprzątanie całego mieszkanka. A jeśli chodzi o indywidualne brudne rzeczy czy naczynia, to On w tej kwestii zwykle jest solidny chyba tylko po to by nie słuchać mojego zrzędzenia A jak parę razy nie schował do szafy swoich ciuchów, to ja mu tak schowałam, że później szukał dość długo i się wkurzał Ufff... a myślałam, że Was nie nadrobię
|
#4428 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje wszystkim za rady co do porządku. Prawda jest taka że TŻ nie znosi nieporządku, ale jakoś nie widzi problemu w tym jeśli w kuchni jest kupa naczyń, pozmywa się jutro !!!!!!!!! Jak ja nie znoszę jak jest sterta naczyń przez cały wieczór, więc zabiera się za nie sama bo TŻ mówi zostaw ja pozmywam jutro. Moim zdaniem problem tkwi w tym, że jego częściej nie ma w mieszkaniu niż jest, więc jak wpada to zazwyczaj zmęczony i z poczuciem że teraz to on może robić więcej przyjemniejszych rzeczy... Ma nie normowany czas pracy, więc jak ja jestem w pracy on jest w mieszkaniu. Nie powiem wracam jest pozmywane, obiad nastawiony, ale kubki ze stołu nie zabrane czy stolika w sypialni. Ogrania zmywaniem tylko to co w zlewie
Najgorsze jak zadają pytania po co to zmywać teraz jeśli można to zrobić jutro, a dziś obejrzeć coś w tv. A mnie trafia szlag ![]() NO nic weekend spędziłam sama bo tż był na szkoleniu właśnie wraca ) Ja posprzątałam całe mieszkaniu, ugotowałam coś mam nadzieje że doceni porządek ![]() Ciekawe jak impreza inusi88 ????????? Panieński się udał ??? Wyborowa mówiłam że nie będzie tak źle. Ważne że są cali i zdrowi a co najważniejsze zadowoleni, że imprezka się udała.
|
#4429 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki chcialam się tylko przywitać i pozdrowić was z Wrocławia. Wczoraj byliśmy na pokazie fontanny a dziś idziemy na wyścigi konne... zajadam świeże truskawki i czereśnie... w końcu odpoczywamy choć chwilkę. Jutro odbiór sukienki i jedziemy do mnie.... jeszcze 6 dni... proszę trzymajcie kciuki za pogodę w sobotę!
|
|
|
|
#4430 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no i super że dużo poprawek nie ma i zaraz będziesz miała suknie w domku Cytat:
![]() chyba najlepszym sposobem jest zostawianie tych rzeczy tak jak dziewczyny piszą tyle że może doprowadzić czasami do białej gorączki nnas , do sterta rzeczy będzie leżała a oni nie będą i tak widzieli ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() udanego i owocnego rozdawania jutrzejszych zaproszeń bez fochów Cytat:
![]() no i podsumowanie genialne zrób to głuche , masz to lecą Cytat:
|
|
|
#4431 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ograniczeni są czasami No panowie wracają już są gdzieś koło łomianek więc lada moment się zjawią w domu mam taką nadzieję że już imprezka się skończyła .Czekam na jego relację , choć wydaje mi się że dużo nie pamięta właśnie Iusiaaaaaanjak panieński ????? moja świadkowa miała najpierw w domu imprezkę a później pojechałyśmy do Mirage na zabawe , tam miałyśmy zarezerwowane stoliki i otwarty bar ależ mi głowa rano pękała , nie wyspałam się ale nie żałuję super impreza ![]() Cytat:
3mam kciuki za pogodę i cały dzień i noc żeby wszystko było po waszej myśli ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34345148] na stołach stały takie hmmm.... jak Ci to powiedzieć. może znajde w googlach - takie stojaki http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...eygxe8CmVVkt7w po dwa na każdym stole i karta A4 z napisem[COLOR="Silver"] [/QUOTE] a jak to się nazywa i gdzie to kupić ? kurcze i mi by się przydało ale nie wiem jak to wpisać ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34344997] mrauuuuuu róż [COLOR="Silver"]Kochana, wczoraj ja stałam w kroku pod domem 20 minut a mieszkam na końcu Warszawy. Wisłostrada stała. Szlag człowieka może trafić. Ja wiem, jak to jest, bo często jak się gdzieś jedizie to korek/wypadek i ja zła na tż a przecież to nie jego wina. Nie fochajta się [/QUOTE]dzisiaj też Wisłostrada stoi .... róż róż mrau
|
|
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie wróciłam- rozwoziłam chłopów po domach bo jeszcze nie tomni
ej zawalczyli ostro wczoraj z tego co opowiadali TŻ już doszedł do siebie i porządek po śniadaniu robi ![]() Inusiaa88- jak tam wieczór?????? opowiadaj!!!! Małgoś- witamy w PL
Edytowane przez magnusia Czas edycji: 2012-05-27 o 17:39 |
|
|
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie ta Inusia88 ???? Czyżby panieński się przedłużył również na niedzielę ???
![]() Czekamy z niecierpliwością na info i foty.
|
#4434 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Myślę że w naszym związku to on będzie mnie upominał żebym coś sprzątnęła. Chociaż bałaganiarą nie jestem... Cytat:
Cytat:
. Czekamy na foty!!!---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34344997] mam nadzieje, ze zalozyłaś tę różową ![]() [/QUOTE] Taaak ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
Edytowane przez qmpela86 Czas edycji: 2012-05-27 o 20:44 |
||||
|
|
|
#4435 | |
|
Zakorzenienie
|
a to nie będę mówić, trzeba sobie obejrzeć
![]() Cytat:
Trzymam kciuki za sobotę podwójnie bo moja przyjaciółka również bierze ślub i będę u niej na ślubie i weselu
|
|
#4436 | |||||
|
Zakorzenienie
|
A co tu dzisiaj tak cicho?
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34344997-- jutro mam plener i właśnie nie wiem czy nie zaszaleć i nie walnąć różu na paznokciach... czy lepiej tylko bezbarwnie zrobic? Jak tam przed plenerem? Macie zaplanowane konkretne miejsca? Udało Ci się pozamieniać okularki? [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34345148] na stołach stały takie hmmm.... jak Ci to powiedzieć. może znajde w googlach - takie stojaki http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...eygxe8CmVVkt7w po dwa na każdym stole i karta A4 z napisem[/QUOTE] Świetne te stojaczki ale mogłabyś opisać mi bardziej obrazowo gie one stały? Miałaś długie stoły czy krótkie lub okrągłe ? Cytat:
No to i super że i Tż i Ty się dobrze bawiliście a powiem Ci ze ten Twój mężczyzna to ma zdrowie i powinien o nie dbać jeśli jeszcze przez kilka lat planują takie wypady kawalerskie chyba że uznają że nad morzem już byli w górach i nad jeziorami też wiec teraz w mieście zostaną ![]() Iusia jak było??? Wyborowa napisz mi jak te Twoje buciki bo jestem ciekawa szczególnie ze w tym tygodniu powinnam swoje odebrać. No i dotarliśmy do domu... nie był to jakiś super dzień ale udało nam sie zaprosić 16 osób więc w końcu zbliżamy się do końca. Idę się wymoczyć w wannie buźka dziewczynki. |
|||||
|
|
|
#4437 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Melduje się jako "ślubująca w 2012 roku". Wszystkim gratuluje jestem nowa i mam pytanie? Jak się robi tą kręskę odzielajaca wiadomość od np. daty slubu lub cytat itp.Pozdrawiam |
|
|
|
#4438 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Witajcie dziewczyny!!! jestem ![]() Przepraszam, że tak późno ale niestety mój organizm nie toleruje wódki i dziś baardzo ciężko odchorowywałam wczorajszy dzień Najpierw mój szofer przywiózł mnie do mieszkania jednej z dziewczyn, która mieszka sama więc miałyśmy mieszkanko tylko dla siebie,a było nas 8, no i tam zaczęłyśmy zabawę: torcik, jedzonko, pićku Były balony takie słodkie na panieński i w każdym była karteczka z zadaniem jakie mam wykonać Dostałam taką słodką opaskę z kokardką i welonikiem i seksi strój stewardessy aaa i karty do gry na panieński, które zabrałyśmy na dalszą część, która była w klubie. Dziewczyny wszystko przygotowały, zarezerwowały loże specjalnie na panieński, przekąski i alkohol oczywiście, grałyśmy w tą gre - czyli przeróżne zadania, które miałyśmy wykonać, masakra normalnie Ogólnie bawiłam się BOSKO! Wróciłam do domu o 5 rano... Więc to chyba też świadczy o tym, że impreza była super... Aaaaa i co najfajniejsze, wygrałam 2 bilety na jakąś muzyczną imprezę do Katowic. Ale najbardziej podobał mi się sposób w jaki to wygrałam, bo w pewnym momencie DJ zaczął mówić, że są bilety do wygrania i że dostanie je najfajniejsza dziewczyna na parkiecie i jakoś tak to olałam i bawiłam się z moim dziewczynami a tu w pewnym momencie DJ mnie woła i mówi, że wygrałam.Mowię wam jaką miałam radochę i tak obrosłam w piórka że hoho ![]() Załączam kilka zdjęć bo obiecałam, że pokaże jak wyglądałam i przy okazji pochwalę się moim strojem ![]() I dodam też zdjęcie torcika, który niestety nie jest szałowy, ale sama go robiłam więc nie można oczekiwać cudów Ps-jakoś tak z przyzwyczajenia zamalowywuję twarzyczki, bo nie lubię wrzucać swoich zdjęć do neta
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II Edytowane przez Inusiaa88 Czas edycji: 2012-05-28 o 00:52 |
||
|
|
|
#4439 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam poniedziałkowo
Cytat:
Jak wejdziesz w ustawienia konta i wpiszesz jakiś cytat czy cokolwiek w pole edytuj podpis to , automatycznie ci ten podpis odzieli od wiadomości Cytat:
widzę , że dziewczyny się postarały ![]() Ja po wczorajszej komuni mega zadowolona miałam okazje poznać tę część rodziny tż- ta której jeszcze nie znałam Wszyscy przesympatyczni ,mili i rozrywkowi było bardzo wesoło
|
||
|
|
|
#4440 |
|
Zakorzenienie
|
Inusiaa88- super że imprezka udana, dziewczyny się postarały no ale czego nie robi się dla Młodej
![]() Pradip- wiem, że bałagan wkurza ale jak będziemy po nich sprzątać to za chwilę zrobimy się pokojówkami moja moetoda to nie sprzątać a jak tż sprzątnie to trzeba pochwalić- chłopy to lubią Ja sama nie jestem pedantem ale wiadomo- sprzątać niestety trzeba Matitka87-witaj pokazuj co masz ciekawego
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.

Oj tam, której nie wybierzesz to będzie ładnie! 
Dołączyłam zdjęcie 

16.06.2012 
opowiem w skrócie: poszłam w czwartek na 7:30, formalności formalności i jeszcze raz formalności.. do swojego biurka dotarłam niewiele przed końcem dnia pracy więc tylko zdążyłam przejrzeć jak wygląda moje stanowisko pracy i gdzie moje szafy, papiórki etc. W piątek formalności ciąg dalszy, szkolenie bhp. lekarz, ... ok 12.00 mogłam zsiąść do pracy. Okazało się, że nie mogę się 'przyuczać' bo nie ma na to ani czasu ani kogoś kto mógłby to zrobić ponieważ w wydziale, do którego trafiłam skład się posypał (babeczki na L4 ciążowe pouciekały) i została garstka która musiała ogarnąć obowiązki nieobecnych i swoje jednocześnie. Więc z grubsza powiedziano mi co i jak i... koniec pracy (dłużej w sądzie nie wolno zostawać). A w pn i wt (dwa całe dni od rana do końca dnia pracy) sesje.... czyli całe dnie spędzone na salach rozpraw a więc na gorąco bez konkretnego przygotowania, zabrałam na pentdrivie jakieś ogólne wzory protokołów i innych potrzebnych dokumentów i zostałam wyrzucona na wielki ocean niewiadomych 

W tym semestrze mam 11 projektów
Dziękuję Wam bardzo, jakoś tak mi lepiej i bardziej pozytywnie jak poczytałam tyle fajnych słów od Was. Macie racje, muszę wrzucić na luz, zrobić się na bóstwo
Z tą kartką to nie takie głupie, ale co tam pisać 
Butelki wina możesz powkładać do dużego wiklinowego kosza - łądnie będzie wyglądało
za pogodę i cały dzień i noc żeby wszystko było po waszej myśli