|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
Katushka - jak dla mnie zdecydowanie pierwsza! Bardziej elegancka i ładniej leży
![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Justynaa - my koperty wrzucimy do normalnej prezentowej torebki... Wyborowa - te łódki to rzeczywiście lepiej sobie odpuścić i zostawić na plener... |
|
|
|
#4382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możesz podać w jakim sklepie kupiłaś tą czerwoną i za jaką cenę? jak dla mnie ta sukienka jest bombowa. ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
A co z butelkami wina ?
|
|
#4383 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() pojechali na dwa samochody , kierowcy trzeźwi ale pasażerowie nie . kiepskich doświadczeń nie mam , ale jak słyszałam że na ostatnim wyjeździe na któym całe szczęście nie było mojego tż chcieli ich wywalić z hotelu za zachowanie to już wyobrażam sobie co tam się działo , to nie jest ciche i spokojne towarzystwo ale mam nadzieję że jakoś to będzie . Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ważne by wrócili cali i zdrowi ponadto ja bym się po części cieszyła na twoim miejscu, że ma rozrywkowego mężczyznę, a nie mola książkowego czy komputerowego Ja z doświadczenia wiem, że facet potzrebuje się czasem wyszaleć z kumplami. Mój TŻ jest właśnie na zjeździe szkoleniowo integracyjnym. I powiem szczerze że zdziwiłam się co to za wyjazd gdzie organizator uprzedał by wziąć ze sobą "prowiant" bo najbliższy sklep 12 km Szok!!!!!!!!! jak usłyszałam... Dorośli ludzie
|
|
#4385 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mierzyłam jeszcze kilka i najbardziej spodobała mi się zwykła czarna mini i tak mnie kusi czy by właśnie na panieński nie wziąć...Co do mamy Tża to zaraz po tym jak przekazał mi tą informacje powiedział że miło ale on nie jest przekonany do tego więc jak widać nasze relacje nie są najlepsze... Cytat:
![]() A dużo Wam jeszcze zaproszeń zostało? Wszystkie PM ćwiczą moja świadkowa też się na zumbę zapisała a ja? Ja dziś próbując cos zatańczyć z Tż usłyszałam że mogłabym co nieco zrzucić do tego pierwszego tańca... ![]() Ja byłam na komunii w białych spodniach i czarnej bluzce i nikt mnie nie zjadł ![]() Cytat:
a jakie inne znalazłaś?Właśnie wybOrOowa Ty nie odebrałaś jeszcze swoich butów? Cytat:
![]() U mnie nikt o winietki sie nie pyta i boje się że nikt ich się nie spodziewa i będzie dym Cytat:
![]() Świetna decyzja napewno stylizacje będą szałowe. Cytat:
Mam ten komfort że przyszła teściowa na 100% z nami po garnitur nie pojedzie ale nawet jeśli chce dobrze to wiele już takich obietnic z jej ust słyszeliśmy i albo nie dochodziły one do skutku albo było jeszcze gorzej... Cytat:
Cytat:
Ja początkowo myślałam żeby to pudełko które mam przeznaczyć właśnie na książki i wino które dostaniemy a koperty wkładać w torebkę na prezent ale świadkowa mówi że lepiej koperty do pudełka a z prezentami od razu kursować do samochodu.Jeszcze raz wszystkim Wam kochane dziękuję za kciuki i proszę o nie puszczanie ich do jutra gdzieś do 12. Ja juz uciekam spac bo jutro mam piknik i muszę wcześnie wstać i zajrzę do Was dopiero wieczorkiem. Mam nadzieję ze jak zwykle będę miała kilka stron do przeczytania dobranoc |
||||||||||
|
|
|
#4386 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O wiele lepiej na Tobie lezy
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
Malgos_12 – bardzo ładnie wyglądasz
Pradip – TŻ powiedział że nie jedzie na wesele be ze mnie. Więc mój Miś odsypia ciężki tydzień a Ja siedzę i robię projekty na Inżynierie środowisk. Jeśli wesele było by w Naszych okolicach to Ja bym wróciła z zajęć i byśmy pojechali ale że to w Szczecinie to nie opłacał by się nam jechać 400 km bo w niedziele egzamin rano. qmpela86 – TŻ nie dał zrobić sobie zdjęcia, ale ma w poniedziałek jeszcze jedną więc może da sobie zrobić fotunie wesola84 – jaka szprycha z Ciebie malaOlaa – mi jeszcze tylko pół roku zostało i będę Pani mgr inż. i koniecPowiem Wam dziewczyny że jestem już tym wszystkim tak zmęczona że na czasy nie daje rady W tym semestrze mam 11 projektów do tego przygotowania ślubno - weselne. Marzy mi się spakować walizki dla Nas i wyjechać daleko i we dwójkę... eh
Edytowane przez justiii87 Czas edycji: 2012-05-25 o 23:23 |
|
|
|
#4388 |
|
Zakorzenienie
|
Justynaa - my nie prosiliśmy o nic, co kto przyniesie to będzie... a mama wymyśliła, że ma taki duży kosz, to w razie czego można go wstążką udekorować i postawić i tam wrzucać prezenty. Podobno już był w tym celu wykorzystywany i zdał egzamin. Niejednokrotnie widziałam jak świadkowie nie nadążali odbierać prezentów, kopert, a nie mówiąc już o tym, żeby był czas biec do auta w tym czasie
![]() Wyborowa - w moich stronach to normalne... jedynie co słyszałam to szwagierka musiała zapłacić 40% wcześniej, ale to we Wrocławiu. Ja się właściwie nie spotkałam, żeby płacić wcześniej całą sumę jak dotąd zapłaciłam 1400zł (szkoda, że taka kwota nie zostanie ![]() Pradip - moja sukienka nie jest biała, jest właśnie ivory, ale nie jest żółta... na pewno bliżej jej do bieli
|
|
|
|
#4389 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczęta: tusiamar, Malgos_12, Viollet87, magnusia, qmpela86, malaOlaa, sara1988, haczyk7, jojla, JJJustynaAAA, Pradip... Jesteście mega kochane Dziękuję Wam bardzo, jakoś tak mi lepiej i bardziej pozytywnie jak poczytałam tyle fajnych słów od Was. Macie racje, muszę wrzucić na luz, zrobić się na bóstwo - o ile to możliwe i dobrze bawić. Nogę smarowałam maścią cały dzień więc mam nadzieję, że jutro dam radę A później oczywiście podzielę się z Wami relacjami Mam nadzieję, że będę miała jakieś fotki ![]() Buziaki dla Was moje drogie Ps-dorobiłam się dziś w końcu podwiązki na ślub hehe
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
||
|
|
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
wybOrOowa- tak to z tymi chłopami jest ale niech się bawią, napewno poszaleją ale wszysko będzie dobrze a Ty masz weekend dla siebie
![]() JJJustynAAA- my z kopertami mamy zamiar zrobić tak, że damy świadkowi taką dużą torbę ozdobną jak na prezenty i tam je będzie wkładał, pudełka nie kupowaliśmy katushka- super ta czerwona kiecka- ślicznie w niej wyglądasz a tak jak dziewczyny mowią ta druga wygląda na za dużą. Jest bardzo ładna ale wydaje się jakby była w pasie za szerokaJa dziś jadę na drugą przymiarkę ![]() No i TŻ ma dziś wieczór kawalerski szykuje się z 15 chłopa na imprezę- już sobie wyobrażam taką bandę szalejącą po mieście
|
|
#4391 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
przygotuj się, że odwiedzą klub ze striptizem ja się nie przygotowałam i miałam focha na tż---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
I jak się bawiłaś? Teraz pewnie odsypiasz Czekamy na relację i fotki![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
u mnie podpisałam stoły rodzina i znajomi a i tak się wszyscy wymieszli.... w nosie, była przynajmniej integracja ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
) super jest!!! jeszcze szpile do tego i jakaś bransoletka i będziesz boska
|
|||||
|
|
|
#4392 | |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewuszki
długo mnie nie było ale to przez tę nową pracę opowiem w skrócie: poszłam w czwartek na 7:30, formalności formalności i jeszcze raz formalności.. do swojego biurka dotarłam niewiele przed końcem dnia pracy więc tylko zdążyłam przejrzeć jak wygląda moje stanowisko pracy i gdzie moje szafy, papiórki etc. W piątek formalności ciąg dalszy, szkolenie bhp. lekarz, ... ok 12.00 mogłam zsiąść do pracy. Okazało się, że nie mogę się 'przyuczać' bo nie ma na to ani czasu ani kogoś kto mógłby to zrobić ponieważ w wydziale, do którego trafiłam skład się posypał (babeczki na L4 ciążowe pouciekały) i została garstka która musiała ogarnąć obowiązki nieobecnych i swoje jednocześnie. Więc z grubsza powiedziano mi co i jak i... koniec pracy (dłużej w sądzie nie wolno zostawać). A w pn i wt (dwa całe dni od rana do końca dnia pracy) sesje.... czyli całe dnie spędzone na salach rozpraw a więc na gorąco bez konkretnego przygotowania, zabrałam na pentdrivie jakieś ogólne wzory protokołów i innych potrzebnych dokumentów i zostałam wyrzucona na wielki ocean niewiadomych ) po tych dwóch dniach wróciłam do domu i... wypiłam butelkę wina. Byłam zajechana - głównie psychicznie i stresowo. Teraz już trochę lepiej bo od tamtego czasu do tera starałam się ogarniać i przyswajać jak najwięcej inf, żeby wszystko szło sprawniej i z mniejszym zdenerwowaniem na obecną chwilę jest przyzwoicie nawet jest lepiej, niż w pewnym momencie przypuszczałam. Ale.... póki co mam inf., że osoba którą zastępuję ma chorobowe do 5 czerwca, więc jeśli wróci koniec mojej pracy a jeśli nie wróci, mam zapewnione siodełko do kolejnej daty chorobowego. Szczęście w nieszczęściu: kobitka chora a ja mam pracę. Tyle u mnie właściwie. TŻ wraca może 'już' jutro wieczorkiem więc kilka zaproszeń ostatnich trzeba rozwieźć, zamówić już alkohol, napoje, spotkać się ze skrzypaczką, organistą i uzgodnić ostatnie elementy umowy z florystką do dodekorowania sali kwiatami. I właściwie chyba tyle ![]() Cytat:
|
|
#4393 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziś syn zostaje z babcią a ja uciekam na panieński świadkowej ![]() oooo losie 12km do sklepu to dopiero wyprawa Dzwonił do mnie za 15 ósma rano że go obudzili na wódkę a jego głowa bardzo boli i że nic z drogi nie pamięta , obudził się w hotelu wyluzuję ![]() Cytat:
![]() łódkę jednak myślę że sobie darujemy bo tak jak pisałam wydaje mi się to nudne przedstawienie dla gości ![]() ok i wyluzuje niech odpocznie od nas i wyszaleje się dzięki Cytat:
Cytat:
ooo też bym chciała zapłacić 1400 tylko ![]() wczoraj bolało jak dawałam 23000 za sale Cytat:
udanej zabawyyyyyyyy pokazuj podwiązke , ja na swoją czekam Cytat:
mój tż widział mnie w sukience i pomagał wybierać co za tym idzie był też na przymiarce ![]() nie no tak to być nie może , teraz aparaty są w telefonach bierz telefon i pstrykaj fotki z przymiarki czekamy !!!!!!!!!!!!!
|
|
|
#4394 | ||||
|
Raczkowanie
|
Dziękuję
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34018191]jupi! gratuluję!!!! ![]() k laski:[COLOR="Silver"]ja się już nadstawiam [COLOR="Silver"]może to głupie, ale ja sobie spisałam na kartce, aby nie zapomnieć...[/QUOTE] ) Kurcze nie znalazłąm adekwatnej emotikonki ale poczekaj... o taka jest: Z tą kartką to nie takie głupie, ale co tam pisać nie pytam co Ty pisałaś ale nie bardzo wiem czy powinnam zamieścić tam coś 'ekstra'?
|
|
#4395 |
|
Zakorzenienie
|
Wariate-no dawno Cię nie było
super, że wdrażasz się w pracę- będzie dobrze może jak będzie wszystko OK to znajdą dla Ciebie etat? Trzymam kciuki a wiesz, że tutejsze kciuki pomagają ![]() wybOrOowa- o matko za 15 ósma już drinkują mają zdrowie chłopaki ja nawet nie chcę myśleć co to będzie jak mi się te pijane chłopy do domu zwalą bo kilka z nich będzie uu nas nocować Dobra Kochane za 15 minut ruszam do salonu
|
|
#4396 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
myślałam, że zwykły rachunek sumienia w zupełności wystarczy Pierścionek - na białej części jest biały też od spodu a tylko z wierzchu zaczął żółknąć dokładnie pod kolor tej części z żółtego złota. Wzory robiłam trochę w picasso a trochę w programie, który ściągnęłam demo z interntu (czasami się zawiesza ale to rzadko i jak dla mnie - amatora pełną gębą - w zupełności wystarczy a i tak nie potrafię wykorzystać większości jego funkcji) nazywa się PhotoFiltre. W sumie graficznie mam 10 różnych wzorów (ogólny wizerunek jest taki sam: karykaturka wycieniowana do połowy i zielona 'ramka'. Ramki są różne poza kolorystyką i wierszyki są różne bo jest ich strasznie dużo). Zamysł mieliśmy taki, żeby jeden wierszyk nie powtarzał się częściej niż 4-6 razy. Generalnie nie udałoby mi się wrzucić wszystkich wzorów/wierszyków, bo zamęczyłabym Was na śmierć a i tak część pewnie jeszcze odrzucimy i nie wszystko będziemy wykorzystywać. Wrzucam 10 różnych grafik które zrobiłam (jeszcze do ostatecznego dopieszczenia przed wysłaniem do drukarni). Proszę o szczere opinie Przy pierwszych siedziałam po kilka godzin. Poznawałam program (tzn. jego podstawy) i opracowywałam plan jak ugryźć to wszystko. Później szło mi coraz łatwiej Wcześniej miałam przygotowane już wierszyki. Na początku miało to wyglądać tak: mieliśmy pomysł i wierszyki a resztą miała zająć się jakaś firma, tzn. zrobić projekt, wydrukować i wysłać na nasz adres. Ale jak podostawałam cenniki to złapałam się za głowę - najtańsi życzyli sobie za 1 projekt 25 zł (bez wklejania zdjęcia/karykatury, bo za tę obróbkę dodatkowa gaża) a najdroższy... uwaga... 650 zł (cennik za wydruk i przesyłkę odrębnie szacowany). Stwierdziłam, że poupadali chyba na głowy i zrobiłam sama. Nie są nie wiadomo jak powalające ale za darmo, no i jak cała reszta razem z zaproszeniami tylko nasze od początku do końca. Więc tak czy tak uważam, że warto było.---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- nie mogę wrzucić załączników, nie wiem dlaczego
|
|
#4397 |
|
Raczkowanie
|
Próbuję jeszcze raz wrzucić załączniki. Zmieniłam rozszerzenie plików może tutaj tkwił problem.
Przód i ostatnia jest na tył butelki taka malutka.
|
#4398 |
|
Raczkowanie
|
tył
Widzę, że po wrzuceniu na wizaz, trochę pogorszyła się rozdzielczość ale generalnie widać co i jak.
Zdawało mi się, ze widziałem kotecka. Dobze mi się zdawało... widziałem kotecka... ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120818580214.html Edytowane przez Wariate Czas edycji: 2012-05-26 o 10:24 |
|
|
|
#4399 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W kościele, gdzie my będziemy brać ślub niby nieodpłatnie można wykorzystać sobie czerwony dywan, biały materiał na klęcznik dla Młodych itd. - trzeba jedynie później wyprać, wyprasować i odnieść. Ale skoro florystka ubiera nam kościół i powiedziała, że ona ma swoje i w cenie wszystko przygotuje to ja jestem za. Szczególnie, że później nie musze się martwić, żeby pamiętać o zabraniu, wypraniu i odwiezieniu. Z tym gościem to Ci powiem..... nie wyobrażam sobie.... chociaż jak widać i takie przypadki się zdarzają (nie tylko w filmach) ![]() Co do tematu dekoracji: ostatnio dowiedziałam się bedąc na sali, że dekoracja sali i owszem jest wliczona w cenę ale jedynie dekoracja materiałowa. Kwiaty musimy sami... więc poleciałam do swojej florystki od wszystkiego i pytam... nie zajmują się dekoracją sal.... ale poszła nam na rękę w związku z tym, że wszelkie tego typu kwestie powierzamy im i na poczatku czerwca mam ją zabrać na tą salę, żeby mogła zobaczyć ile czego byłoby potrzeba i dodekoruje kwiatami (tzn. zobowiązała się do zrobienia kilku bukietów), oczywiście z dodatkową opłatą której jeszcze nie znam. W sumie to i tak nie chcieliśmy za dużo dekoracji na sali bo ma swój specyficzny urok i szkoda ją zasłaniać za bardzo więc powinna być taka opcja w sam raz. ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
na swój dzień i swoje 5 minut musi poczekać (chyba, że już jest zamężna)Cytat:
jestem na to przygotowana. Po zawiezieniu im zaproszenia potwierdzili że będą (nie wyobrażam sobie, żeby na moim ślubie miało zabraknąć mojego jedynego brata) ale z góry powiedzieli, że będą się umiarkowanie bawić (czyt. nie tańczyć) z racji żałoby. Na swój sposób rozumiem i cieszę się że w ogóle przyjdą bo jak znam swoją bratową gotowa wymyśleć , ze nie pójdzie i zmusić do tego mojego brata. Więc jednym słowem mogło być gorzej Ale nie zdziwi mnie fakt jak np 'zmęczona bratowa' postanowi wynieść się z bratem do domu spać przed północą. Już się przygotowuję na to psychicznie Uważam, że mogliby przyjechać na Wasz ślub, być z Wami w tym dniu, zjeść obiad, posiedzieć w gronie rodziny i najwyżej nie tańczyć jeśli mają żałobę. Może nie wpadli na takie rozwiązanie(?) ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34023209] moja świadkowa pytała czy może kupić sobie suknie w kolorze szampana. pozwoliłam, bo ja mam białą, ale absolutnie świadkowa nie powinna mieć koloru sukni jak PM! i w grę wg mnie nie wchodzi też czerń/brąz/szary - to takie smutne[/QUOTE] Czy ja wiem... smutne może tak jak się spojrzy np na ubiór typowo biurowy ale suknie wieczorowe/koktajlowe w tych kolorach mają swój urok. Ja np jakieś 11 lat temu na ślubie mojego brata miałam suknię czarną przechodzącą w granat (rybkę), byłam świadkową i ani na zdjęciach ani na filmie nie wydaje się ona smutna czy za ciemna poza tym ja się odejmie takie klasyczne kolory właśnie szczególne na takie okazje jak wieczorowe imprezy wystawne to pozostanie krwista czerwień (moja ulubiona ale ile osób takie założy) albo same pastele zemdlić może![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
z głową rozsadzić gości, pomieszać rodziny, mniej więcej wiekowo usadzić i wszyscy się poznają, zgrają itd. Tzn. mam nadzieję, że mnie się tak uda ale sama też nie podejmę się decyzji o rozsadzaniu gości, może poradzę się siostry mojego TŻ ona lubi bawić się w takie pierdółki i ma zmysł do tego typu rzeczy ![]() Cytat:
Cytat:
na przebranie. Tak to nie wyobrażam sobie na ślubie i głównej części uroczystości weselnych, żeby zabrakło długiego rękawa klima też będzie więc powinno być znośnie. Druga na krótki rękaw na poprawiny.Dziękuję ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
ale 'wychodzić' do ślubu będziemy od swoich rodziców (obydwoje od niedawna mieszkają w tej samej miejscowości więc Młody będzie miał rzut beretem). Samo wejścia do budynku dekorujemy, tzn. kupiłam już takie ozdobne plakaty (ale dyskretne bo nie lubimy jak jest naciepane za dużo) i ew. po 2-3 malutkie baloniki gdzieś przy furtce (za przepychem w tej kwestii też nie przepadamy a trzeba cś dać bo część gości po przeprowadzce rodziców może nie trafić) Co bedzie u rodziców młodego... pewnie nic poczestunek dla jego gości, którzy tam wpadną a u moich będzie przygotowane kawałek miejsca gdzie będziemy mogli ukęknąć do bogosławieństwa i misa zapełniona wodą, w której zanurzone będą perełki biało zielone (jak cała dekoracja ślubno - weselna) a po wodzie będą pływać małe zapachowe świeczuszki. To jedyna dekoracja jaka będzie, gdzieś niespecjalnie rzucająca się w oczy na komodzie u rodziców wyłącznie jako akcent.
|
|
#4400 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i sama pamiętam jak byłam dzieckiem, mówili o planowanym (pierwszym z wielu dotychczas) końcu świata. Miałam kuzynkę, która wtedy liczyła sobie 20 lat. Pamiętam jak dziś, jak przeleciało mi przez głowę: kurcze... jak ma się skończyć świat to jeszcze nie teraz, żebym chociaż zdążyła mieć 20 lat - jak ona - to już prawie wszystko co najważniejsze będzie za mną a później to już tylko starość... więc świat może się skończyć ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
ja zamawiałam u tej kobiety karteczki 3D jako podziękowania dla świadków, robiła mi na moje indywidualne zamówienie i wg mojego pomysłu. Jest bardzo miła, otwarta na sugestie i terminowa. http://www.fantazyjnekartki.pl/?ksie...w-weselnych,28 a i ceny ma bardzo przyzwoite ![]() Dziękuję
|
|
#4401 | |
|
Raczkowanie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34332191]
I jak się bawiłaś? Teraz pewnie odsypiasz Czekamy na relację i fotki![]() [/QUOTE] kochana mój panieński odbędzie się dziś wieczorem ![]() Cytat:
No ja myślę, że będzie dobrze Noga dziś na szczęście lepiej więc idę na tany tany ![]() Dodaje zdjęcie podwiązki na Twoje życzenie hehe
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
|
|
|
|
#4402 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() bardzo.Chyba pobieżnie ogarnełam cały wątek od kiedy mnie nie było. Mam nadzieję, że nic takiego nie pominęłam biegnę z pieskiem na spacer i zaraz wracam dalej przeglądać ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
przydadzą się jak nie wiem dziękuję Kochana
|
|
#4403 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny przepraszam ale nie mam czasu żeby wszystko przeczytać i skomentować bo mam bardzo zapracowany dzień a jutro komunia..
Dlatego chciałabym was prosić o wybór sukienki na jutrzejsza komunie. Miały być białe spodnie i bluzka ale TŻ chciał sukienkę to niech ma ![]() Chciałam je wykorzystać na wesela które mamy w tym roku ale może kupie coś innego ![]() Wklejam zdjęcia. Ja chyba jestem bardziej za tą ostro różową a Wy? Oczywiście na to jeszcze marynarka bo nie zapowiada się upał... Dodaje jeszcze zdjęcie welonu od kuzynki (zwykły tiulowy), który biorę na przymiarkę w poniedziałek . Jak będzie pasował to będzie już coś pożyczonego na ślub .*przepraszam za jakość zdjęć
|
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
qmpela86 - Moim zdaniem sukienka nr 2
ostra różowa Bardzo kobieco w niej wyglądasz
Edytowane przez justiii87 Czas edycji: 2012-05-26 o 13:48 |
|
|
|
#4405 | ||
|
Zadomowienie
|
Cześć
JA już w domku , wykładowca nie przyszedł na zajęcia więc zmyliśmy się wszyscy do domu ,tylko szkoda ,że nie dał znać wcześniej to spokojnie mogłam wczoraj wrócić No ale nic ,i tak jest fajnie, prawie do południa posiadziałam z dziewczynami z uczelni a teraz rozkminiam jakąś imprezke na wieczór ![]() ![]() Cytat:
świetny pomysł z tymi karykaturami zarówno na zaproszeniach jak i teraz na naklejkach na alko i wierszyk na tył butelki świetny Cytat:
Wg mnie 2 Ja na jutrzejszą komunię mam o podobnym kroju tylko czarno-białą Zmykam zrobić sobie kawke i ogarnąć troche dom .
Edytowane przez niki19 Czas edycji: 2012-05-26 o 14:10 |
||
|
|
|
#4406 | |
|
Raczkowanie
|
Malgos_12, JJJustynAAA, sara1988, Inusiaa88, magnusia, tusiamar - Dziękuję dziewczęta za opinię. Zostanę przy tej pierwszej sukience. Jej kolor to taki koralowy, malinowy - coś takiego. JJJustynAAA kupiłam ją na giełdzie odzieżowej za 110zł. Spodobały mi się takie sukienki w zarze, ale tam ponad 300zł kosztują.
Natomiast ta druga sukienka nie jest za duża, tylko odcinana zaraz pod buistem i dlatego może tak się wydaje. Ale rzeczywiście ta pierwsza bardziej elegancka i tak też się w niej czuje, a w drugiej bardziej luźno. No i ta druga ma przedłużony tył co trochę nawiązuje do trenu sukni ślubnej Dlatego takie dylematy trochę![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
Ta pierwsza sukienka też jest ładna, taka dziewczęca. A druga taka kobieca, podkreślająca i ładnie w niej wyglądasz.
|
|
#4407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale trzeba próbować cały czas. ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
|
|
#4408 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pijane chłopy w domu ooooo powodzenia Cytat:
![]() Cytat:
to szalonej zabawy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#4409 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Obie mi się podobają, ale jak ja miałabym wybierać to chyba numer 1. Może dlatego, że sama bardzo lubię takie sukienki. Chociaż druga też jest fajna Oj tam, której nie wybierzesz to będzie ładnie! ![]() Pomalowałam pazurki... Dołączyłam zdjęcie ![]() Papiloty na głowie i teraz lecę się robić na bóstwo a potem ... ![]() ![]()
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II Edytowane przez Inusiaa88 Czas edycji: 2012-05-26 o 16:04 |
|
|
|
|
#4410 | |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za wszystkie opinie
. Chyba faktycznie wybiorę różową i niech się TŻ cieszy ![]() Cytat:
![]() Udanej zabawy!!!! ![]()
Edytowane przez qmpela86 Czas edycji: 2012-05-26 o 16:13 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.

za jutro za TŻ
Mierzyłam jeszcze kilka i najbardziej spodobała mi się zwykła czarna mini i tak mnie kusi czy by właśnie na panieński nie wziąć...
trochę mnie to wkurzyło bo jak bym miała brać pod uwagę wszystkie życzenia to najlepiej jakby stali a nie siedzieli 

Dziękuję Wam bardzo, jakoś tak mi lepiej i bardziej pozytywnie jak poczytałam tyle fajnych słów od Was. Macie racje, muszę wrzucić na luz, zrobić się na bóstwo
- o ile to możliwe 
ja się nie przygotowałam i miałam focha na tż
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
k laski:[COLOR="Silver"]ja się już nadstawiam
Z tą kartką to nie takie głupie, ale co tam pisać