|
|
#301 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)
Cytat:
Zresztą ostatnio byłam zaskoczona, że na tych osiedlach jest tyle zieleni.2. Nie wiem skąd ono się wzięło, ale ja w trakcie jednej z sesji poznałam je na facebooku. Cytat:
![]() 2. I widzisz jakieś efekty? 3. Chodziło mi nie tyle o pędzle co o to, że nicRu chyba miała się uczyć, a robi wszystko tylko nie to ![]() Cytat:
![]() Spokój będę mieć dopiero w lipcu, jak będę po wszystkich egzaminach. Jeszcze będę czekać w niepokoju na wyniki Cytat:
![]() 2. Mamy w Krakowie rondo Kaczyńskiego? :O 3. I jak Ci poszło?
|
|
|
#302 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dopiero drugi semestr skończę ale jeszcze czekają mnie trzy egzaminy ( z czego jeden jutro) także będę na półmetku za jakieś dwa tygodnie ![]() A krewetki przeważnie kupuję tigery gdy jem je w całości a jak kroję np. do risotto to kupuję mniejsze. Dzisiaj nie kupowałam tylko wyciągnęłam z zamrażarki bo ostatnio robiłam romantico kolacyjkę i zostało mi 1/3 opakowania a chcę możliwie maksymalnie opróżnić lodówkę więc wyjadam zapasy Cytat:
Rondo nie jest w Krk tylko nieopodal Zegrza A ustny z ratownictwa zdałam na 5 a jeżeli chodzi o anatomie to był pisemny, nie znam wyników ale napisałam wszystko więc nie powinno być zle ![]() Dziewczyny nie wiem czy ktoś jest zainteresowany ( ja nie, odwyk) ale na stronie tołpy są promocje na kosmetyki nawet do 70 % i jak patrzę na ceny to są spore obniżki http://www.tolpa-sklep.pl/kategorie/...ki/Derrmo.html i chyba bezpłatna dostawa jest od 140 zł wiec jak ktoś lubi i ma ochotę to...wiecie co...wątek w klubie trzeba założyć
|
||
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam sesję, a Wy mi tu tyle piszecie
|
#304 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
GG22 - zaparkowałaś mi pod blokiem!
http://moto.onet.pl/321127,12046017,...e.html?node=27 Cytat:
Stanęłam dziś na wadze i muszę przyznać, że się spasłam - 5 kilo w pół roku! Cytat:
Nie zaproszę Cię do siebie, mam okna w kocie łapki...
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-05-26 o 20:44 |
||
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
Ale pędzicie
![]() Pajonk witaj, świetny nick Jak znosisz ciążę, bo widzę, że to już koncówka? ![]() Melka wielkie zdolniacha z Ciebie Granatowo ja ostatnio w końcu się zebrałam i umyłam okno u siebie w pokoju (nie mam pojęcia kiedy wcześniej było myte ale na pewno bardzo dawno ) i myślałam, że wyzionę ducha, ramy i szyby dwa razy pucowałam ale i tak ram nie udało mi się domyc Aktualnie zbieram siły na umycie okna w kuchni
|
#306 |
|
Konto usunięte
|
ale pędzicie, człowiek wyjdzie na jedno popołudnie i tyle nadrabiania
![]() ale dziś miałłam fajny spacer, przez park Bednarskiego, kopcem krakusa, rezerwatem bonarka do Bonary i spowrotem, ale najbardziej mnie sklep zmęczył ![]() a i piłam pyszne piwko Twierdzowe z browaru Racubórz
|
|
|
|
#307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Na całym ciele? |
|
|
|
|
#308 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę zapłacić przy odbiorze czy wolisz przelew? ![]() 2. Miałam zapytać jak ją jeść ale doczytałam. Tak samą, na surowo? ![]() 3. O, gdzie kupiłas tak tanio? ![]() Cytat:
![]() zgadzam się ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#309 | |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam przed chwilą zmyć paznokcie płatkami, które zamówiłam z ck (tymi: http://allegro.pl/pretty-platki-do-z...297015061.html), ale w ogóle lakier nie schodził
![]() Cytat:
Jutro akurat nie mogę.No to gratuluję! I powodzenia jutro
|
|
|
#310 | ||
|
Zakorzenienie
|
Właśnie gardła nie smarowałam i też teraz cierpię
Cytat:
Cytat:
|
|
#311 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#312 |
|
Pani Buka
|
dziewczyny, chciałaby może coś któraś z internetowego sklepu Yves Rocher?
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
Wiadomo
![]() ![]() Ville - aż tak dobrze nie jest po prostu przysiadłam na tyłku i włożyłam sporo pracy ![]() Jeśli ktokolwiek kiedykolwiek wątpil w to, że Krakowianki dzierżą władzę to się mylił, he he
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2012-05-26 o 22:20 |
|
|
|
#314 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cacy Grrr, dobra Grrr, oknom nic nie będzie ![]() Cytat:
Umycie szyb to rzeczywiście szybko idzie ale ramy....Czym je domywacie? W domu nie mam problemu, czyszczą się szybko ale w krk wiecznie są szare Cytat:
Chyba Niebo się nazywa ![]() Mam Leży i czeka na spotkanie abym mogła Ci ją podrzucić ![]() Cytat:
|
|
|
#315 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kawyyyyyyyy Cytat:
, Amli nie niuchałam Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Swoją droga czemu w Polsce nie można kupic cydru?! Przecież jesteśmy jednym z największych producentów jabłek? Cytat:
pod Adasiem. Ale to ciąża ![]() Cytat:
Nie sprawdzałam ![]() Ale mam głowę w lodówce
Edytowane przez mszpilka Czas edycji: 2012-05-26 o 22:40 |
|||||||
|
|
|
#316 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
pamiętam że zaraz po przeprowadzce do tego mieszkania z zapałem zabrałam się do mycia okien i ram - mieszkanie chyba rok stało puste, więc się wszystko zabrudziło bardzo. szorowałam wodą, mleczkiem, jakimś płynem.... no cóż, co prawda udało mi się odkryć, że gumki przy szybach są białe, a nie ciemnoszare, ale nie domyłam ich do czysta i nawet nie próbuję. zwłaszcza że to drewniane okna, mam wrażenie że z plastiku łatwiej by zeszło. zalewajka - skoro nie wiesz, może to regionalizm? bo u mnie też się tak mówi na zupę podobną do barszczu białego, tylko że z ziemniakami w zasadzie nie wiem, czym różnią się od siebie zalewajka, barszcz biały i żurek, ale mniej więcej o to chodzi
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
Kartoflankę znam....Ale nie widzę w niej nic dobrego
|
|
#319 |
|
Pani Buka
|
w kwestii "mojej" zalewajki zgodziłabym się z wikipedią: http://pl.wikipedia.org/wiki/Zalewajka - ja z kolei nie wiem, jak się robi kartoflankę, bo u mnie takiej zupy nie było
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
I tu mnie masz!
![]() To na razie taki luźny pomysł
|
#321 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Wydawało mi się, że kiedyś widziałam.A że nie jest popularny to chyba kwestia naszej kultury picia Jakiś czas temu pojawił się Shade Cider w takich ładnych buteleczkach, ale chyba nie wytrwał na rynku. Podchodzi pod alkohol więc nie można go reklamować i powinien mieć banderolę.Piłam ostatnio też nowość Lecha - ten cytrynowy. Smakuje jak Redds cytrusowy. Ciekawostka - puszka ma 440ml, czego oczywiście nie widać jak stoi na półce, co za oszustwo. |
|
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
Ja najbardziej lubię żur mojej babci na wywarze z białej kiełbasy i maślance. Muszę koniecznie pójść do niej na przeszkolenie bo zupa jest
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#323 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
od tej pory zawsze uważnie oglądam opakowania
|
|
#324 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zdecydowanie za rzadko zwiedzam półki z alkoholem, bo w naszej rodzince tylko ja piję ![]() a ze miałm długa przerwę to napierwszy rzut poszło ulubione pifko czyli właśnie Guinness. W sumie to nie lubie tradycyjnego piwa. Te Karmi i inne smakowe Redsy mogą być. Guinness najlepiej smakował w fabryce w Dublinie |
|
|
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
Wredna, nie zacytował mi się Twój post z pytaniem na temat działania kwasu migdałowego i dopiero teraz mi się przypomniało, że pytałaś. Ja u siebie nie widzę jeszcze żadnych rezultatów, nawet mi się skóra nie złuszczyła po peelingu. Ale jestem wytrwała
|
#327 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No cóż, jak podaje wikipedia "sama zupa wywodzi się z centralnej Polski. Pierwsze wzmianki pochodzą z XIX wieku z Łodzi i Radomska." Pewnie z tej okazji, pod koniec wakacji, co rok, obchodzimy Festiwal Zalewajki ![]() O, a tu tegoroczny program: http://www.festiwal-zalewajki.radomsko.pl/ http://www.minrol.gov.pl/pol/Jakosc-...nska-zalewajka Ja też ją uwielbiam, robiona jest na zakwasie, z grzybkami, kiełbaską i ziemniakami. W liceum mama gotowała mi wielki gar i jadłam ją na wszystkie posiłki przez 3-4 dni. Potem mi się przejadała, były 3-4 dni spokoju i od nowa
Czasami musisz zapomnieć, jak się czujesz, przypomnieć sobie, na co zasługujesz i przedzierać się do przodu. Edytowane przez granatowo Czas edycji: 2012-05-27 o 07:38 |
|
|
|
|
#328 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Myszko to kciuki trzymam zebys pozaliczala wszystko na spokojnie ![]() Granatowo owszem widok nie jest najgorszy ale ile do mycia ![]() Mistrzyni Sprzecznosci kciuki za dzisiejszy egzamin i poprosze przepis na romantyczne krewetki na kolacje ![]() Ja zawsze kupowalam tigery i smazylam na maselku.Kolega jeszcze je obtaczal w bulce i jajku i robil do nich dip salsa ---calkiem mu to smaczne wychodzilo. Malla ja wlasnie mysle czy nie wziac jakiegos zwierzaczka do domu.Miesieczne dziecko to malutkie ale pamietam jaki kiedys na studiach opiekowalam sie taka dziewczynka ktora miala 3 miesiace Kobietki nie wiecie czy Ogrod Botaniczny bedzie dzis otwarty? Milej niedzieli ---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Dziewczyny jakie zabiegi sobie robicie w ramach domowego spa?
|
|
|
#329 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry w nowym wątku... Nie zauważyłam kiedy się tamten skończył...
|
|
|
|
#330 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
nadrabiam 1/2
Cytat:
![]() ja mam zachomikowane jeszcze 1 opakowanie i już się boję skąd wytrzasnę następne Cytat:
oj, rzeczywiście ryje ![]() Cytat:
nie wiem co na nią Irlandczycy, ale jest na wskroś irlandzka. Cytat:
Cytat:
aż zaraz rzucę okiem na Twoje testowanie alterry, bo może zamiast alverdy bym ten wypróbowała bioderma, SVR- używałam obu i dużo fajniejszy jest SVR Cytat:
![]() a czereśnie po 25 a jedne widziałam za 40zł ![]() Cytat:
Zdolniacho![]() Cytat:
no na pewno musisz sobie zawęzić tematykę. wydaje mi się, że to bedzie latwe i przyjemne- zresztą musi być bo w końcu sama z tej tematyki będę pisać pracę- swoją drogą już powinnam ją konczyć
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

One się ciągną aż do Arki Pana 
) i nakładasz na buzię. Masło shea natłuszcza i odżywia, kupiłam, żeby się ratować po peelingu migdałowym, ale strasznie śmierdzi
Ale tak mi się skojarzyło - Nicru napisała, że umyła pędzelki, a Ty do niej, żeby pokój pomalowała 

Tylko nie było akurat orzecha - na rysunku widać, że laskowy.
zdolniacha z Ciebie
Aktualnie zbieram siły na umycie okna w kuchni
.

ja to z dwa razy do roku jak się zbiorę... 
zalewajkę mojej babci
, Amli nie niuchałam
pod Adasiem. Ale to ciąża