|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Wróciłam z zakupów, kupiłam sobie gacie i szlafrok. Tak że szału nie ma. ![]() A teraz się bierzemy z mężem za jakiś obiadek, okropnie głodna jesteeem. A potem mamy gości. Miłego dnia kobietki.
|
|
|
|
|
#4652 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ja się nie lenię, na 15 do pracy
koniec zwolnienia, aż żałuję, że wzięłam tak mało ![]() Cytat:
Takie są już mamy ![]() Zdziwiłabyś się Cytat:
. Prawda jest taka, że Mamy, które tego nie przeszły nigdy nie zrozumieją do końca Mam Aniołków.. Dlatego nie próbuję nawet na siłę Cię pocieszać, bo wiem, że zawsze znajdziesz silniejszy argument. Co mogę wiedzieć o Twoim smutku, skoro mam pięknego zdrowego syna?Tylko jedna rzecz... Nie pamiętam, żebyś kiedyś napisała: Dam radę, nam też się uda, przebrnę przez to! Tylko zawsze się smucisz. Nie odbierz tego źle Jesteś silną dziewczyną, i życzę Ci trochę więcej optymizmu! Naprawdę robisz ogromne starania, żeby się udało, ale to wszystko w otoczce: i tak nic z tego nie będzie. Uwierz w cuda! Alonko, uda się Wam, UDA SIĘ WAM! Cytat:
jak będziesz miała jakąś wiedzę to daj znać co to takiego No proszę, to poszalałaś.... ![]() ![]() ![]() Cytat:
na czubku tylko po kąpieli, bo rano ma koguty już a nie loczki ![]() Ja też miałam czas, że kombinowałam jak koń pod górę, jakby tu zrobić drugie ale Michał był rozumem, a ja sercem i się nie poddał. Teraz mam takie podejście jak i Ty - na wszystko mamy czas, mam motylki w brzuchu jak myślę, że to cały czas przed nami
|
|
#4653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ja się uczyłam trochę, muszę pisać mgr, a nie chce mi się jak cholera :/. |
|
|
|
|
#4654 |
|
Zakorzenienie
|
koleżankami odpisała... teraz to na prawdę żałuję że do niej napisałam bo siedze i becze
jest w 30tc gorzej być nie mogło;/ a ciąża niechcący im się udała, będzie mieć dziewczynkęeh szykuję się powoli na spotkanie z Dal, może wybije mi głupoty z głowy...
|
#4655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
....Wyrwiesz się, pogadamy, pośmiejemy się, może się przejedziemy jakąś karuzelą, jak rok temu . I będzie dobrze !
|
|
|
|
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
hej! Mamom obecnym i tym przyszłym wszystkiego dobrego
ja tylko na moment, wpadłam się przywitać. idziemy zaraz kąpać Niunię a potem do moich rodziców podjedziemy, bo mamie złożyć życzenia i na grilla na chwilkę, mam nadzieję że Emilcia nam się przez ten wypad nie rozreguluje Aga jak obczaję te ćwiczenia to dam znać miłej soboty
|
#4657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od rana do 16 byłam na pikniku uczelnianym, a potem na urodzinach babci
|
|
#4658 |
|
Zakorzenienie
|
Almik, znów zmieniłaś avatar :P?
Karo, miłego wypadu (chyba, że już wróciliście )!A ja wróciłam właśnie ze spotkania z Alonką . Teraz to już się prędko nie zobaczymy, bo już poza obroną nie będę miała po co do Lublina przyjeżdżać, heh.Zaraz idę spać, a jutro znów od rana nauka i mgr :/. |
|
|
|
#4659 |
|
Zakorzenienie
|
no ja ogarnęłam się, mama zdążyła mnie zdenerwować, napisała mi że dziś dzień matki i zięć złożył jej życzenia i czy ja złożyłam je teściowej, sorry bardzo postanowiłam nie obchodzić tego święta i zepchnąć je na skraj świadomości, zresztą z podejściem do mnie mojej matki to nie mam jej na prawdę za co dziękować
Dal mnie trochę rozerwała na szczęście ale pora wrócić do rzeczywistości
|
#4660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!Ale powiem Ci, że jesteś inna, niż rok temu . Smutniejsza, jakby kryjąca się za cieniem... Musisz częściej się uśmiechać!
|
|
|
|
|
#4661 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak, bo tamten coś mi nie pasował. Ale ten zostaje, przynajmniej na razie.
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4662 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem że smutniejsza ale ja na prawdę nie mam się z czego cieszyć
wiem że inni mają gorzej, ale mogłoby być lepiej jednak co nie?? całe życie pod górkę i nikogo właściwie nie ma obok oprócz Was!M. nawet mówił że ciągle zamulona chodzę i on zrobi wszystko żebym była tak samo wesoła jak w listopadzie. ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Eee Dal słyszałaś o tym?? Kto wypina tego wina!!! ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Jasny piernik jajo mnie boli! Czy ono zdurniało?? Nie ma prawa w tym dc! No i TŻ nie ma!
|
#4663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Musiałam się zastanowić, o co chodzi z tym wypinaniem .A kiedy powinnaś mieć owu? Niech TŻ przyjeżdża .
|
|
|
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
znając mój cykl to nie mam pojęcie, w poniedziałek mam monitoring to się okaże
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4666 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda dziewczynki że nie dałyscie znać że się spotykacie
![]() Ja właśnie wróciłam do domku . Wyciągnełam tatę na koncert skaldow żeby trochę się z domku ruszył.
|
#4667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Byłoby super
![]() Cytat:
Ważne, że będą je kochać i o nie dbać. Wy też w końcu będziecie mieli upragnionego bobasa ![]() ! Alonka, szklanka do połowy pełna, pamiętaj Twoje starania nie idą na marne Cytat:
Jeszcze trochę i sflaczałe ciało nadchodzi !!!![]() Poza tym boskie macie avatary dziewczęta super zmiany, chociaż ciężko mi Was rozpoznać na pierwszy rzut oka Gdzie Żabcia? Rodzi?? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- No to... dobranoc?
|
|
#4668 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba nie rodzi była na fb 3 godziny temu
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam Kicia właściwie w ostatniej chwili udało nam się zorganizować spotkanie
Dla mnie bardzo ważne, bo złości mnie to, że oni nie chcieli i "tak wyszło" a ja chcę i nie wychodzi;/
|
#4670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że na mnie masz dowód, że nie ważne jak pocznie się dziecko, ważne ile daje mu się miłości....
|
|
#4671 | |
|
Zakorzenienie
|
To było na szybko organizowane spotkanie i żadna z nas nie wiedziała, czy pomiędzy spawami uczelnianymi znajdzie trochę czasu- ale się udało
.Cytat:
![]() .No, ciekawe, ile się za nami będzie to sflaczałe ciało ciągnąć ? A ja poza avkiem pozmieniałam podpisy, żeby Wam było jeszcze trudniej :P.Miała dać znać przez fb, jak pójdzie na porodówkę . Ale ja już też zaczęłam czatować !Dzień doooobryyyy! Co zrobić z tak pięknie rozpoczętym dniem? Nic, tylko pisać mgr i się uczyć . Że mam z nim egzamin i mnie pyta- uwaga, uwaga o... gest Kozakiewicza i o to, kto z nim wtedy był na tej olimpiadzie (powiedziałam, że Szaranowicz i to była błędna odpowiedź .
|
|
|
|
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dziś piękna pogoda słoneczko święci i jest git. Włożyłam dziś sukienkę której wcześniej nie nosiłam i widać trochę różnice na brzuchu widać już trochę mięśnie są mocniejsze i już mi mniej odstaje Ja w czwartek byłam u mojej promotor żeby z nią pogadać o mojej pracy to usłyszałam odpowiedz "no będę w następnym tygodniu codziennie o innej porze szukajcie mnie" świetnie się zaczyna współpraca ![]() A my dziś jedziemy z przed ostatnim zaproszeniem z listy gości tej pierwszej. Tak jakoś się zebrało że do tych co mam najbliżej wiecznie nie po drodze. Ale w sumie tej koleżance już dawno mówiłam że będą zaproszeni więc to formalność
|
#4673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że widać efekty zmiany nawyków .Taaaa... wykładowcy są super .Miłego rozdawania zaproszeń !Muszę zabrać się za pisanie.... Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhh! :P |
|
|
|
|
#4674 | |
|
Zakorzenienie
|
wróciliśmy koło 0:00
ale Emila spała cały czas u rodziców, potem się przebudziła jak ją do nosidełka wkładała mama, a potem w aucie usnęła i dopiero koło 3 się przebudziła, ale usnęła i wstała o 4:30 na jedzonko nawet jak ją rozbierała w łóżeczku to oka nie otworzyła nawet a tak się martwiłam o nią, jak zareaguje na taki wypad Cytat:
a nie chce mi się okropnie...dzień dobry ja dzisiaj pewnie dużo czasu spędzę nad książkami
|
|
#4675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i za konspekty
|
|
#4676 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
!Cytat:
Masz bardzo grzeczną córeczkę, naprawdę słodka z niej dziewczynka ![]() Dalenka, Karo, Hania miłej nauki Wam wszystkim życzę ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- tak mi się nuuudzi, a Was nie ma? Filu usnął w najlepsze, Mamuśka gotuje obiadek, a ja chociaż powinnam poodpoczywać to nie mogę znaleźć sobie zajęcia
|
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
Aga ja jestem, ale zaraz wybywamy z mężem na spacer przed obiadkiem.
Ja dzisiaj miałam kryzys, pół szafy lumpów wywaliłam i beczałam, że nie mam się w co ubrać. |
|
|
|
#4678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że chociaż na chwilkę wpadłaś, już się bałam, że będę pisała sama do siebie i tak skończy się ten wątek ![]() Ooo biedna, ale nie wywalaj aż tylu ciuchów, pewnie szybko wrócisz do formy po ciąży! Teraz jesteś cudownie zaokrąglona, ale ten stan minie i znów będziesz super laska
|
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
ja też jestem, bo robię coś na tą uczelnię jednym okiem a drugim okiem kukam tutaj
dzięki Aga wrzucę Wam jakieś zdjęcie zaraz
|
#4680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisz pisz ![]() a ja zostałam skazana na przymusowe przepisywanie wykładów bo koleżanka ktora obiecała ze przepisze swoją połowę nie zrobiła tego a ja swoją połowę juz dawno jej wysłałam
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.

Tak że szału nie ma.
A potem mamy gości. 
koniec zwolnienia, aż żałuję, że wzięłam tak mało 

. Prawda jest taka, że Mamy, które tego nie przeszły nigdy nie zrozumieją do końca Mam Aniołków.. Dlatego nie próbuję nawet na siłę Cię pocieszać, bo wiem, że zawsze znajdziesz silniejszy argument. Co mogę wiedzieć o Twoim smutku, skoro mam pięknego zdrowego syna?
i trzymam kciuki za wytrwanie w postanowieniach.
jak będziesz miała jakąś wiedzę to daj znać co to takiego 
!