|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A my pierwszy raz od pięciu lat mamy lato wolne od wesel! No chyba że coś nagle się okaże Co roku byliśmy na minimum dwóch![]() Witam się |
|||
|
|
|
#3992 |
|
Uzależnienie
|
Dot.: Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz
No dziewczyny ja już w domku
tż mi kompa podpiął i mam już łączność ze światem Niestety pieski coś się nie polubiły ;/ no ale dajmy im czas
|
#3993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ważne, że już jesteście na miejscu i wszystko jest dobrze, i macie to juz za sobą
|
|
|
|
|
#3994 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3995 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja też ![]() Witam się Od rana jestem u siostry w Rzeszowie. Byłyśmy w kinie na filmie "Nad życie" - oczywiscie sie popłakałam, ale w sumie film taki sobie - wiadomo od początku co będzie, jak się skonczy... no zachwycona nie jestem ![]() I był dziś tutaj casting do Top Model i widziałam tą Anię Piszczałkę - niższa ode mnie Siostra mnie cały czas namawiała żebym poszła ![]() Z TŻ od kilku dni nie jest najlepiej
|
||
|
|
|
#3996 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
Tylko niech Ci nie cieniuja, wydegrazowuja (chyba tak sie to nazywa), itp, bo to roznica ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
![]() U mnie w mieście w następną niedziele będzie i się śmieję, że będę startować ![]() Skoro jesteś wysoka, to czemu się nie wybierasz?? Startuj!! Przecież nic nie tracisz - chyba?! A co się stało? |
|||||
|
|
|
#3997 | |
|
Zakorzenienie
|
Byłam też w Sephorze i wypsikałam się cała moimi wymarzonymi perfumami - Flowerbomb - i teraz siedze i wącham sobie włosy cały czas
![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
![]() Bycie wysoką to nie wszystko Jak na Tap Madyl jestem za gruba Poza tym, o czym ja mówię, to nie dla mnie ![]() Aaa właśnie to nie jakaś kłótnia, tylko... ja za nim tęsknię, nie mamy dla siebie czasu ostatnio a on zamiast przyjechać tu ze mną wolał zostać w domu. Tak o, bez powodu I jeszcze rozmiawiał ze mną jakos tak.... dziwnie
Edytowane przez mia8544 Czas edycji: 2012-05-26 o 20:17 |
|
|
|
|
#3998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może ma jakieś..trudne dni?? |
|
|
|
|
#3999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez fantastka Czas edycji: 2012-05-27 o 00:44 |
|
|
|
|
#4000 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale gorset rzeczywiście ładny, taki delikatny się wydajeCytat:
![]() Dzień dobry ![]() A więc (wiem, że nie zaczyna się tak zdania no ale ... ) na poczatku chciałam bardzo podziękować za wszystkie trzymane kciuki Śmiać mi sie chciało jak sobie mówili po imieniu Ale ogólnie wszyscy są zadowoleni z wizyty, nawet żartowaliśmy i mało co było mówione o weselu Dopiero na koniec jak już się zbierali to w końcu ustalili, że wesele wyprawić trzeba i rodzice się do wszystkiego dostosują Dopiero teraz zobaczyłam jak rodzice Tż-ta do tego powaznie podchodzą(może zobaczyli jak moi rodzice się w to angażują)i w końcu d nich dotarło, że to już![]() Dzisiaj idziemy do kościoła i mamy zamiar z Tż-tem iśc po mszy do księdza i zapytać się kiedy można by było zaklepać jakiś termin. Ale dzisiaj są komunię i nie wiem czy ksiądz będzie miał czas z nami gadać ![]() I WŁAŚNIE TUTAJ PYTANIE DO DZIEWCZYN, KTÓRE JUŻ MAJĄ ZAKLEPANY TERMIN W KOŚCIELE - czy przy zapowiedzi (chyba tak to się nazywa)trzeba coś dać? Chyba wypada jakieś 50 zł rzucić księdzu nie ![]() Na początku czerwca idziemy z Tż-tem zaklepać salę Tak się cieszymy z Tz-tem, ze tak wszystko się udało. Nawet nie marzyliśmy o tym, że wszystko wyjdzie tak fajnie ![]() Także jeszcze raz dziękuję za kciuki ![]() Dzisiaj z tego wszystkiego też nie mogłam zasnąć A do tego jeszcze mója psinka jest chora i musieliśmy z nią jechać do weterynarza Ma całą czerwoną skórę i czerwone uszka Weterynarz dał jakiś szampon i ma być w nim kąpana codziennie i jakieś zastrzyki będzie brała
|
|||
|
|
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
dastin my jak bylismy sie zapytac w kancelarii to nie dawalismy nic.sam powiedzial ze za wesele daje sie co laska ale wogole nie trzeba
w sumie to poslzismy sie zapytac kiedy przyjsc zaklepac a on nas juz wpisal do kalenarza i numery wzial w raxie ubierania kosciola.
|
|
#4002 |
|
Uzależnienie
|
No to brawa za udane spotkanie
a mówiłyśmy Ci wszystkie, że będzie dobrze
|
#4003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko, że nasz proboszcz jakby to powiedzieć - jest łasy na pieniądze i obawiam się, że jak nic nie damy za rezerwację terminu to będzie na Nas krzywo patrzeć. A ogólnie za ślub nie musicie nic dawać księdzu?U Nas podobno sobie życzy 500 zł
|
|
|
|
|
#4004 | ||
|
Zakorzenienie
|
O kurna - ładne korki
Opowiadaj co to za sen ![]() Cytat:
A my się i tak wybierzemy, dawno nie byłam w kinie, a uwielbiam siatkówkę ![]() Cytat:
Co do spotkania - skomentuje w klubie ![]() Dzień dobry ![]() Z TŻem już ok Wczoraj byliśmy na ognisku i tak leżeliśm,y przy nim wtuleni w siebie![]() Oooo lecę, bo TŻ śniadanko zrobił
|
||
|
|
|
#4005 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ale jaja! Nasi starsi będą się chyba zaręczać Dastin i po co było się tak stresować i nie spać? Dobrze, że wszystko się udało i jesteście zadowoleni A co do księdza i zaklepywania terminu to nie sądzę, że już trzeba coś płacić, w końcu to jeszcze nie zapowiedzi tylko zaklepanie terminu. I tak 3 miesiące przed ślubem musisz pójść do księdza z dokumentami i chyba wtedy można zapłacić za te zapowiedzi. Tak mi się wydaje
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie właśnie nie
Zaklepujesz termin rok wcześniej, a zapowiedzi wychodzą w kościele miesiąc wcześniej. Tak mi mama mówiła
|
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
Idę robić sałatkę
|
|
|
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam dziewczynki. Będę wieczorkiem
|
|
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=hzFNLh6WtRU to jest idealna piosenka dla nas na pierwszy taniec
Taka o Nas
|
|
|
|
#4014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry
|
|
|
|
|
#4015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4017 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Dastin bardzo sie ciesze, że spotkanie sie udało
|
|
|
|
#4018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4019 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam!
My po weselu- trochę nie wyspani . Zabawa była super ale oczywiście moje buty zawiodły... nawet baletki ale do 2.30 dałam radę a później to już trochę zamulaliśmy i pojechaliśmy do domku...Podpisaliśmy umowę z fotografem i za 1500zł mamy przygotowania, ślub i wesele. 500 fotek na płycie plus 100 wywołanych w dużym formacie Nie zainspirowało mnie nic... zupełnie.... Dj mi się podobał i chyba go weźmiemy. Dziewczyny nie rozpuszczajcie włosów na ślub... Pmka miała z tyłu upięte a z przodu z prawej str rozpuszczone i na początku było ok ale później wyglądało to po prostu źle... Poza tym wódka dobra- maximus chyba. Suknia śliczna ale chyba nie za wygodna bo mimo że nie za długa to Pmka jak tańczyła to musiała ją trzymać:/- rybkę miała. No a teraz cieszę się Tżtem póki mogę i staram się nie chodzić... bo mnie odciski wręcz "palą" w stopy ![]() Dastin super że Wam spotkanie się udało . A na zapowiedzi to chyba 3 mies wcześniej się daje.... Tak mi się przynajmniej wydaje. Ja jak termin zaklepać byłam to nic nie płaciłam.
Edytowane przez moniczka_2010 Czas edycji: 2012-05-27 o 16:08 |
|
|
|
#4020 | ||
|
Zadomowienie
|
mnam ;]
Cytat:
Cytat:
![]() btw bylismy sale ogladac nie jest tak piekna jakpierwsza ale tez daje rade no i jest duzo tansza
"Czy zostaniesz moją żoną.." - 17.03.2012 ![]() Sakramentalne 'TAK' - 27.04.2013 ![]() Edytowane przez blondii91 Czas edycji: 2012-05-27 o 17:47 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.

. Szykuję obiad i chałupę i na weselę siebie i Tżta:d NO DZIŚ WRESZCIE NABRAŁAM WENY ŻEBY TAM IŚĆ I SIĘ BAWIĆ:d

Nie są sztywne, nie są też zbyt miękkie, widocznie są po prostu za ciężkie. Nie lubię prostować włosów bo zajmuje mi to minimum godzinę (dużo mam tego na głowie :P). Już dramatyzuję co to będzie z moją ślubną fryzurą 

Dopiero na koniec jak już się zbierali to w końcu ustalili, że wesele wyprawić trzeba i rodzice się do wszystkiego dostosują
Ma całą czerwoną skórę i czerwone uszka
a mówiłyśmy Ci wszystkie, że będzie dobrze

Nasz najpiękniejszy dzień
"Czy zostaniesz moją żoną.." - 17.03.2012