Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz. 15:) - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-26, 15:46   #3991
burlesque90
Zakorzenienie

Dot.: Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz

Cytat:
Napisane przez myszonka88 Pokaż wiadomość
Dasz radę, trzymam

Dzień dobry
Ja już szykuję się na komunię do Tżta chrześnicy i zastanawiam się jaką mam zrobić sobie fryzurę Nic mi do głowy nie przychodzi
Ale piękna pogoda
Kochane wszystkie jesteście

Cytat:
Napisane przez moniczka_2010 Pokaż wiadomość
Witam się z rana. Szykuję obiad i chałupę i na weselę siebie i Tżta:d NO DZIŚ WRESZCIE NABRAŁAM WENY ŻEBY TAM IŚĆ I SIĘ BAWIĆ:d
A i ponieważ wczoraj widziałam ale nic nie napisałam to witam Catttt
No i lecę bo na 13 mam fryzjera a muszę jeszcze dokończyć sprzątanie i zrobić obiad i koszulę Tżta sprawdzić czy wyprasowana dobrze
Bawcie się dobrze całą noc!

Cytat:
Napisane przez motylek1 Pokaż wiadomość
A mi właśnie rosną, hm nawet rano patrzę w lustro nic nie ma, a popołudniu już jest i skąd to się wzięło

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Dobra ja uciekam bo tż już wrócił, więc mykamy na miasto pozwiedzać troszkę
Jak mi się tak dzieje, to zawsze stweirdzam, żę kosmita się przyplątał

Cytat:
Napisane przez zytka26 Pokaż wiadomość
My mamy wesele w przyszły weekend
A my pierwszy raz od pięciu lat mamy lato wolne od wesel! No chyba że coś nagle się okaże Co roku byliśmy na minimum dwóch

Witam się I będę się edukować i tu zaglądać co chwilę, dla rozrywki

burlesque90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 16:48   #3992
Antilia
Uzależnienie

Dot.: Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz

No dziewczyny ja już w domku tż mi kompa podpiął i mam już łączność ze światem niestety tam mieliśmy 50 mega a tu jest chyba ledwo 1 będę musiała przywyknac do takiego zmulasa
Niestety pieski coś się nie polubiły ;/ no ale dajmy im czas

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 17:13   #3993
burlesque90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
No dziewczyny ja już w domku tż mi kompa podpiął i mam już łączność ze światem niestety tam mieliśmy 50 mega a tu jest chyba ledwo 1 będę musiała przywyknac do takiego zmulasa
Niestety pieski coś się nie polubiły ;/ no ale dajmy im czas
Wszyscy się do wszystkiego i wszystkich przyzwyczają z czasem na pewno
Ważne, że już jesteście na miejscu i wszystko jest dobrze, i macie to juz za sobą

Stary 2012-05-26, 19:59   #3994
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marta1881 Pokaż wiadomość
Kamerzystę to mogę polecić naszego www.moviefactory.pl bardzo fajny chłopak a i filmy nasz urzekły
Co do szkoły, w Warszawie sporo masz uczelni pedagogicznych, choćby słynny APS, Kolegium Nauczycielskie, Wszechnica Polska

Witam się w sobotni,piękny poranek
APS znam bardzo dobrze, mama tam 3 lata studiowala i UW Wydzial Pedagogiczny - ten Wydzial moze przemilcze, duzo jest tam wlasnie dziewczyn z Kolegium wlasnie

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
A ja sobie idę wreszcie dziś coś kupić! Ostatnio kupowałam sobie 3 miesiące temu sukienkę na komunię, a tak na co dzień rzeczy to ostatnio chyba pół roku temu
Chcę jakieś buty i takie legginsy a'la spodnie czarne Ale znając życie jak ja chcę coś kupić to nic nie będzie Ale dużo rzeczy mi jest potrzebnych więc czym innym też się zadowolę
Ja jak sobie chcę coś kupić to szkoda mi pieniędzy, a po kilku dniach tej rzeczy nie ma i jestem zła

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
No właśnie... I dlatego teraz mi się tyle potrzebnych rzeczy nazbierało Dżinsów to chyba z 2 lata nie kupowałam, bo nie było potrzeby, ale teraz jest i to bardzo pilna. Do tego jakieś eleganckie w kant spodnie, półbuty i sandały na koturnie Ale mam nadzieję u Chińczyków coś tanio upolować

No to super Baw się dobrze
U Chińczyków wcale już tak tanio nie jest
Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 20:00   #3995
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1 Pokaż wiadomość
Widocznie coś ci skórę zapycha a ja dzisiaj znowu mam jakieś krostki, eh nacodzień mam ładną, zdrową skórę, a zależy mi żebym ładnie wyglądała, to wszystko wyłazi mi na zewnątrz i cała czerwona jestem
mi WSZYSTKO zapycha skórę, chyba nawet woda

Cytat:
Wydaje mi się, że Cascada jest z czegoś takiego uszyta...
Mi się organza kojarzy z takim błyszczącym przeźroczystym, tandetnym materiałem Zasłonki mam z tego I o ile zasłony wyglądają fajnie, tak suknie z tego mnie odrzucają
Cascada jest z takiego... jakby sztywnego szyfonu

Cytat:
Napisane przez tajeczka Pokaż wiadomość
ja mam 16 czerwca
ja też

Witam się Od rana jestem u siostry w Rzeszowie. Byłyśmy w kinie na filmie "Nad życie" - oczywiscie sie popłakałam, ale w sumie film taki sobie - wiadomo od początku co będzie, jak się skonczy... no zachwycona nie jestem

I był dziś tutaj casting do Top Model i widziałam tą Anię Piszczałkę - niższa ode mnie Siostra mnie cały czas namawiała żebym poszła

Z TŻ od kilku dni nie jest najlepiej
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 20:11   #3996
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam się z rana. Szykuję obiad i chałupę i na weselę siebie i Tżta:d NO DZIŚ WRESZCIE NABRAŁAM WENY ŻEBY TAM IŚĆ I SIĘ BAWIĆ:d
A i ponieważ wczoraj widziałam ale nic nie napisałam to witam Catttt
No i lecę bo na 13 mam fryzjera a muszę jeszcze dokończyć sprzątanie i zrobić obiad i koszulę Tżta sprawdzić czy wyprasowana dobrze
Udanej zabawy

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Cytat:
Napisane przez littlemary Pokaż wiadomość
U
Ja to mam problem z moimi włosami. Są długie i proste, ale nie mogę ich ułożyć. Po prostu się nie da Nie są sztywne, nie są też zbyt miękkie, widocznie są po prostu za ciężkie. Nie lubię prostować włosów bo zajmuje mi to minimum godzinę (dużo mam tego na głowie :P). Już dramatyzuję co to będzie z moją ślubną fryzurą
Jak masz duzo ich na glowie, moze jakies cieniowanie Ci pomoze?!

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Cytat:
Napisane przez zytka26 Pokaż wiadomość
tez mam proste wlosy i do tego strasznie cienkie. żeby jakiekolwiek uczesanie zrobic najpierw muszę je pokręcic żeby optycznie je zwiekszyć... jeszcze ostatnio mama powiedziala, że zanim zaszła w ciąże ze mną miała geste i kręcone włosy a w trakcie ciązy jej się wyprostowały. Myślała, że jej zabrałam i sama takie bedę miała a tu klops
Tez mam proste i strasznie cienkie, ale sobie zawsze stopniuje i jest OK Tylko niech Ci nie cieniuja, wydegrazowuja (chyba tak sie to nazywa), itp, bo to roznica

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Cytat:
Napisane przez burlesque90 Pokaż wiadomość
A my pierwszy raz od pięciu lat mamy lato wolne od wesel! No chyba że coś nagle się okaże Co roku byliśmy na minimum dwóch
Ja w tym roku też póki co nie mam żadnego wesela Od 2007 roku - w końcu wolne!!

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
Witam się Od rana jestem u siostry w Rzeszowie. Byłyśmy w kinie na filmie "Nad życie" - oczywiscie sie popłakałam, ale w sumie film taki sobie - wiadomo od początku co będzie, jak się skonczy... no zachwycona nie jestem

I był dziś tutaj casting do Top Model i widziałam tą Anię Piszczałkę - niższa ode mnie Siostra mnie cały czas namawiała żebym poszła

Czyli nie polecasz?? Ja mialam isc, ale nie mam czasu sie wybrac

U mnie w mieście w następną niedziele będzie i się śmieję, że będę startować
Skoro jesteś wysoka, to czemu się nie wybierasz?? Startuj!! Przecież nic nie tracisz - chyba?!

A co się stało?
Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 20:15   #3997
mia8544
Zakorzenienie

Byłam też w Sephorze i wypsikałam się cała moimi wymarzonymi perfumami - Flowerbomb - i teraz siedze i wącham sobie włosy cały czas

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Kornelciaczek Pokaż wiadomość
Udanej zabawy

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ----------

Jak masz duzo ich na glowie, moze jakies cieniowanie Ci pomoze?!

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Tez mam proste i strasznie cienkie, ale sobie zawsze stopniuje i jest OK Tylko niech Ci nie cieniuja, wydegrazowuja (chyba tak sie to nazywa), itp, bo to roznica

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Ja w tym roku też póki co nie mam żadnego wesela Od 2007 roku - w końcu wolne!!

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Czyli nie polecasz?? Ja mialam isc, ale nie mam czasu sie wybrac

U mnie w mieście w następną niedziele będzie i się śmieję, że będę startować
Skoro jesteś wysoka, to czemu się nie wybierasz?? Startuj!! Przecież nic nie tracisz - chyba?!

A co się stało?
żeby wydawać na ten film kasę to nie, jak już będzie do ściągnięcia to można obejrzeć

Bycie wysoką to nie wszystko Jak na Tap Madyl jestem za gruba Poza tym, o czym ja mówię, to nie dla mnie

Aaa właśnie to nie jakaś kłótnia, tylko... ja za nim tęsknię, nie mamy dla siebie czasu ostatnio a on zamiast przyjechać tu ze mną wolał zostać w domu. Tak o, bez powodu I jeszcze rozmiawiał ze mną jakos tak.... dziwnie

Edytowane przez mia8544
Czas edycji: 2012-05-26 o 20:17
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 20:22   #3998
burlesque90
Zakorzenienie

Cytat:

ja też

Mogłaś iść

Może ma jakieś..trudne dni??

Stary 2012-05-26, 20:23   #3999
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Aaa właśnie to nie jakaś kłótnia, tylko... ja za nim tęsknię, nie mamy dla siebie czasu ostatnio a on zamiast przyjechać tu ze mną wolał zostać w domu. Tak o, bez powodu I jeszcze rozmiawiał ze mną jakos tak.... dziwnie
Mam dokładnie tak samo... Nie rozumiem dlaczego on nie mógł niby przyjechać... coś tam kręcił i poszedł w końcu na parapetówkę do mojej babci, z moimi rodzicami

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

Edytowane przez fantastka
Czas edycji: 2012-05-27 o 00:44
fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 08:57   #4000
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
A nie dziękuję żeby nie zapeszyć Ale przyjmuję. Dziewczyny uwielbiam Was Wam wszystko można napisać i doradzicie i pocieszycie:r oza: boskie jesteście

Cytat:
Wystarczą zwykłe spodnie i koszula, albo bluzka i marynarka

Ja też bez kasy, od lipca będę miała, ale chcę na wesele odkładać.

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

http://www.we-dwoje.pl/pastelowe;suk...kul,27568.html
Ta na pierwszym zdjęciu jest bajeczna.Ma przepiękny gorset
nie wiedziałam, że nawet w sukniach ślubnych królują pasteleale gorset rzeczywiście ładny, taki delikatny się wydaje
Cytat:

musicie przetrwać te trudne dni

Dzień dobry
A więc (wiem, że nie zaczyna się tak zdania no ale ...) na poczatku chciałam bardzo podziękować za wszystkie trzymane kciukiOczywiś cie jak zwykle okazały się cudotwórcze i magiczneSpotkanie udało się i wszyscy są wręcz zachwyceni z tego co słyszałamNo ale od początku. Z piątku na sobotę nie spałam ani minutydo tego dostałam @ i brzuch mnie bolał podwójnieCałą sobotę nic nie mogłam wziąć do ust. Rodzice Tż-ta przyszli i na początku było wielkie spięcie, Tż tak się zestresowała, że nie wiedział co powiedziec moim rodzicom no ale dał mamie kwiaty, tacie wódeczkę a rodzice Tż-ta też jakieś winko i przeszli od razu na TyŚmiać mi sie chciało jak sobie mówili po imieniuAle ogólnie wszyscy są zadowoleni z wizyty, nawet żartowaliśmy i mało co było mówione o weseluDopiero na koniec jak już się zbierali to w końcu ustalili, że wesele wyprawić trzeba i rodzice się do wszystkiego dostosująDopiero teraz zobaczyłam jak rodzice Tż-ta do tego powaznie podchodzą(może zobaczyli jak moi rodzice się w to angażują)i w końcu d nich dotarło, że to już
Dzisiaj idziemy do kościoła i mamy zamiar z Tż-tem iśc po mszy do księdza i zapytać się kiedy można by było zaklepać jakiś termin. Ale dzisiaj są komunię i nie wiem czy ksiądz będzie miał czas z nami gadać
I WŁAŚNIE TUTAJ PYTANIE DO DZIEWCZYN, KTÓRE JUŻ MAJĄ ZAKLEPANY TERMIN W KOŚCIELE - czy przy zapowiedzi (chyba tak to się nazywa)trzeba coś dać? Chyba wypada jakieś 50 zł rzucić księdzu nie
Na początku czerwca idziemy z Tż-tem zaklepać salęTakże przygotowania ruszą pełną parą
Tak się cieszymy z Tz-tem, ze tak wszystko się udało. Nawet nie marzyliśmy o tym, że wszystko wyjdzie tak fajnie
Także jeszcze raz dziękuję za kciuki

Dzisiaj z tego wszystkiego też nie mogłam zasnąćA do tego jeszcze mója psinka jest chora i musieliśmy z nią jechać do weterynarza Dostała jakieś alergii tak strasznie się drapała, że aż jej żal nam byłoMa całą czerwoną skórę i czerwone uszkaWeterynarz dał jakiś szampon i ma być w nim kąpana codziennie i jakieś zastrzyki będzie brała
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 09:19   #4001
extassy
Zakorzenienie

dastin my jak bylismy sie zapytac w kancelarii to nie dawalismy nic.sam powiedzial ze za wesele daje sie co laska ale wogole nie trzeba w sumie to poslzismy sie zapytac kiedy przyjsc zaklepac a on nas juz wpisal do kalenarza i numery wzial w raxie ubierania kosciola.
Stary 2012-05-27, 09:22   #4002
Antilia
Uzależnienie

No to brawa za udane spotkanie a mówiłyśmy Ci wszystkie, że będzie dobrze

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 09:22   #4003
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
dastin my jak bylismy sie zapytac w kancelarii to nie dawalismy nic.sam powiedzial ze za wesele daje sie co laska ale wogole nie trzeba w sumie to poslzismy sie zapytac kiedy przyjsc zaklepac a on nas juz wpisal do kalenarza i numery wzial w raxie ubierania kosciola.
Aha, dzięki za informacjęTylko, że nasz proboszcz jakby to powiedzieć - jest łasy na pieniądze i obawiam się, że jak nic nie damy za rezerwację terminu to będzie na Nas krzywo patrzeć. A ogólnie za ślub nie musicie nic dawać księdzu?U Nas podobno sobie życzy 500 zł
Stary 2012-05-27, 09:23   #4004
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta1881 Pokaż wiadomość
jadą...korki są....
O kurna - ładne korki

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
cudna

Dzień dobry
Flightless śniłaś mi się dzisiaj
Opowiadaj co to za sen
Cytat:

ja też

Miałaś iść!
A my się i tak wybierzemy, dawno nie byłam w kinie, a uwielbiam siatkówkę
Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
Dzisiaj z tego wszystkiego też nie mogłam zasnąćA do tego jeszcze mója psinka jest chora i musieliśmy z nią jechać do weterynarza Dostała jakieś alergii tak strasznie się drapała, że aż jej żal nam byłoMa całą czerwoną skórę i czerwone uszkaWeterynarz dał jakiś szampon i ma być w nim kąpana codziennie i jakieś zastrzyki będzie brała
Biedna psinka Co do spotkania - skomentuje w klubie

Dzień dobry
Z TŻem już ok Wczoraj byliśmy na ognisku i tak leżeliśm,y przy nim wtuleni w siebie

Oooo lecę, bo TŻ śniadanko zrobił

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 09:23   #4005
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
No to brawa za udane spotkanie a mówiłyśmy Ci wszystkie, że będzie dobrze
Nooo muszę częściej się Was słuchać
Stary 2012-05-27, 09:24   #4006
myszonka88
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ale jaja! Nasi starsi będą się chyba zaręczać Ależ się cieszę ich szczęściem.

Dastin i po co było się tak stresować i nie spać? Dobrze, że wszystko się udało i jesteście zadowoleni

A co do księdza i zaklepywania terminu to nie sądzę, że już trzeba coś płacić, w końcu to jeszcze nie zapowiedzi tylko zaklepanie terminu. I tak 3 miesiące przed ślubem musisz pójść do księdza z dokumentami i chyba wtedy można zapłacić za te zapowiedzi. Tak mi się wydaje

"Jeśli szczęście do Ciebie nie przyszło to znaczy,
że jest wielkie i idzie małymi kroczkami"
myszonka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 09:24   #4007
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość

Dzień dobry
Z TŻem już ok Wczoraj byliśmy na ognisku i tak leżeliśm,y przy nim wtuleni w siebie

Stary 2012-05-27, 09:26   #4008
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Aha, dzięki za informacjęTylko, że nasz proboszcz jakby to powiedzieć - jest łasy na pieniądze i obawiam się, że jak nic nie damy za rezerwację terminu to będzie na Nas krzywo patrzeć. A ogólnie za ślub nie musicie nic dawać księdzu?U Nas podobno sobie życzy 500 zł
no ja tez myslalkam z u mnie w parafi to dorogho bedzie, pytam sie kseidza ile nas to bedziem kosztowac i mowie ze organista kwiaty i co laska ale nie koniecznie
Stary 2012-05-27, 09:30   #4009
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
Ale jaja! Nasi starsi będą się chyba zaręczać Ależ się cieszę ich szczęściem.

Dastin i po co było się tak stresować i nie spać? Dobrze, że wszystko się udało i jesteście zadowoleni

A co do księdza i zaklepywania terminu to nie sądzę, że już trzeba coś płacić, w końcu to jeszcze nie zapowiedzi tylko zaklepanie terminu. I tak 3 miesiące przed ślubem musisz pójść do księdza z dokumentami i chyba wtedy można zapłacić za te zapowiedzi. Tak mi się wydaje
A zapowiedzi to nie jest właśnie zaklepanie terminu?
Stary 2012-05-27, 09:32   #4010
myszonka88
Zakorzenienie

Cytat:
A zapowiedzi to nie jest właśnie zaklepanie terminu?
U mnie właśnie nie
Zaklepujesz termin rok wcześniej, a zapowiedzi wychodzą w kościele miesiąc wcześniej. Tak mi mama mówiła

"Jeśli szczęście do Ciebie nie przyszło to znaczy,
że jest wielkie i idzie małymi kroczkami"
myszonka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 09:36   #4011
FlightlessBird
Zakorzenienie

Idę robić sałatkę

Stary 2012-05-27, 09:48   #4012
dastin
Zakorzenienie

Uciekam dziewczynki. Będę wieczorkiem
Stary 2012-05-27, 09:55   #4013
FlightlessBird
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=hzFNLh6WtRU to jest idealna piosenka dla nas na pierwszy taniec Taka o Nas

Stary 2012-05-27, 10:27   #4014
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
O kurna - ładne korki

Opowiadaj co to za sen

Miałaś iść!
A my się i tak wybierzemy, dawno nie byłam w kinie, a uwielbiam siatkówkę

Biedna psinka Co do spotkania - skomentuje w klubie

Dzień dobry

Pamiętam tylko, że wszystkie z klubu spotkałyśmy się nad morzem, a ty mnie goniłaś

Dzień dobry
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 11:07   #4015
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
Pamiętam tylko, że wszystkie z klubu spotkałyśmy się nad morzem, a ty mnie goniłaś

Dzień dobry
Coś musiałaś przeskrobać

Stary 2012-05-27, 11:11   #4016
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Coś musiałaś przeskrobać
jak zwykle
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 12:16   #4017
zytka26
Zakorzenienie

dzień dobry

Dastin bardzo sie ciesze, że spotkanie sie udało
Stary 2012-05-27, 14:45   #4018
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie właśnie nie
Zaklepujesz termin rok wcześniej, a zapowiedzi wychodzą w kościele miesiąc wcześniej. Tak mi mama mówiła
u mnie tak samo
Stary 2012-05-27, 16:06   #4019
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Witam!
My po weselu- trochę nie wyspani. Zabawa była super ale oczywiście moje buty zawiodły... nawet baletki ale do 2.30 dałam radę a później to już trochę zamulaliśmy i pojechaliśmy do domku...
Podpisaliśmy umowę z fotografem i za 1500zł mamy przygotowania, ślub i wesele. 500 fotek na płycie plus 100 wywołanych w dużym formacie.
Nie zainspirowało mnie nic... zupełnie....
Dj mi się podobał i chyba go weźmiemy.
Dziewczyny nie rozpuszczajcie włosów na ślub... Pmka miała z tyłu upięte a z przodu z prawej str rozpuszczone i na początku było ok ale później wyglądało to po prostu źle...
Poza tym wódka dobra- maximus chyba. Suknia śliczna ale chyba nie za wygodna bo mimo że nie za długa to Pmka jak tańczyła to musiała ją trzymać:/- rybkę miała.
No a teraz cieszę się Tżtem póki mogę i staram się nie chodzić... bo mnie odciski wręcz "palą" w stopy

Dastin super że Wam spotkanie się udało. A na zapowiedzi to chyba 3 mies wcześniej się daje.... Tak mi się przynajmniej wydaje. Ja jak termin zaklepać byłam to nic nie płaciłam.

Edytowane przez moniczka_2010
Czas edycji: 2012-05-27 o 16:08
moniczka_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 17:46   #4020
blondii91
Zadomowienie

GG do blondii91

Cytat:
Idę robić sałatkę
mnam ;]
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=hzFNLh6WtRU to jest idealna piosenka dla nas na pierwszy taniec Taka o Nas

Cytat:
Witam!
My po weselu- trochę nie wyspani. Zabawa była super ale oczywiście moje buty zawiodły... nawet baletki ale do 2.30 dałam radę a później to już trochę zamulaliśmy i pojechaliśmy do domku...
Podpisaliśmy umowę z fotografem i za 1500zł mamy przygotowania, ślub i wesele. 500 fotek na płycie plus 100 wywołanych w dużym formacie.
Nie zainspirowało mnie nic... zupełnie....
Dj mi się podobał i chyba go weźmiemy.
Dziewczyny nie rozpuszczajcie włosów na ślub... Pmka miała z tyłu upięte a z przodu z prawej str rozpuszczone i na początku było ok ale później wyglądało to po prostu źle...
Poza tym wódka dobra- maximus chyba. Suknia śliczna ale chyba nie za wygodna bo mimo że nie za długa to Pmka jak tańczyła to musiała ją trzymać:/- rybkę miała.
No a teraz cieszę się Tżtem póki mogę i staram się nie chodzić... bo mnie odciski wręcz "palą" w stopy

Dastin super że Wam spotkanie się udało. A na zapowiedzi to chyba 3 mies wcześniej się daje.... Tak mi się przynajmniej wydaje. Ja jak termin zaklepać byłam to nic nie płaciłam.
tez mi sie tak wydaje...

btw bylismy sale ogladac nie jest tak piekna jakpierwsza ale tez daje rade no i jest duzo tansza

Razem od - 18.03.2010

"Czy zostaniesz moją żoną.." - 17.03.2012

Sakramentalne 'TAK' - 27.04.2013

Edytowane przez blondii91
Czas edycji: 2012-05-27 o 17:47
blondii91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości