|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 |
Zakorzenienie
|
Kurcze już taka godzina
![]() ![]() No to udanej niedzieli Wam kochane życzę bo ja zmykam. Jak dam rade to wpadne tutaj wieczorem Was poczytać, a jak nie to jutro ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1682 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Dzień dobry dziewczynki
![]() Iwoncia życze udanego dnia ![]() Zielona ja bym się odizolowała całkowice od tych ludzi,jeśli jest tak jak piszesz ![]() Angel uważaj kochana na siebie,może oslabiona jakaś jesteś. Powinnaś odpocząc ![]() gratuluje tak dobrych ocen ![]() Wstawać śpioszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1683 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Dzien dobry
![]() zaczynamy 22tc ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
![]() najlepiej wyprowadzic sie daleko od PL,bo za niedlugo tak jak moja mama dostane depresji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Zadomowienie
|
Witam się niedzielnie dziewczynki!
Angel zdrówka życzę, ja też jakaś podziębiona jestem a jutro służbowy wyjazd i za późno, żeby odwoływać obecność, więc dzisiaj muszę się zregenerować. W sumie w porównaniu z wczoraj już jest lepiej, więc mam nadzieję, że i tobie szybko odpuśći. No i gratuluję pięknych ocen ![]() Zielona tak jak dziewczyny piszą powinnaś w sobie wyrobić nawyk olewania cudzych opinii, chociaż nie jest to łatwe, zwłaszcza jeśli są nieprawdziwe i krzywdzące. Jak nie będziesz zwracała uwagi na ich głupie poczynania, to z dużym prawdopodobieństwem przestaną ci je serwować , bo nie otrzymają spodziewanej reakcji, więc trzymaj się kochana ![]() Mam nadzieję, że imię mojej córeczki nie stanie się rzeczywiście tak pospolite jak Julia - swoją drogą piękne imię, no ale jeśli za sprawą tego filmu tak się stanie, to trudno, dla mnie moje dziecko i tak będzie wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju, więc niech się dzieje wola nieba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1685 |
Zadomowienie
|
witam sie w niedziele!!!
moj maluszek okruszek tak daje czadu od 8 ,ze juz mnie caly brzuch boli ![]() ![]() moje cholpki jeszcze chrapia a ja zaraz wstawiam rosolek,a potem musiemy z tz polozyc fototapete u syna w pokoju.ciekawe jak nam to wyjdzie ![]() Konczi karuzelka jest sliczna.tez bede zamawiala z tej firmy tylko,ze taka http://allegro.pl/tiny-love-karuzela...354204653.html co prawda mam juz jedna z fishera ale baterie mi w niej wylaly i nie dziala ![]()
#1686 |
Rozeznanie
|
Zielona nie martw się, niestety nic nie poradzisz jak baba głupia. Nawet antypatia do Ciebie nie powinna wpływać na stosunek do wnuków, w końcu to dzieci jej syna. Czyżby tamtego fawuoryzowala? Chore ale są tacy ludzie. Przykro mi że jesteś w takiej sytuacji.
#1687 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ta podróżna jest super. Chyba jedyna która pasuje do łóżeczka turystycznego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1688 | ||
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() dzisiaj sobie pospałyśmy z niunią .. co prawda wstałyśmy po 5 ale po 6 byłyśmy już w łóżeczku i mąż dopiero ze śniadankiem przed 9 nas obudził ... teraz Was nadrabiam co by być na bieżąco ... Zielona przede wszystkim pamiętaj że Twoje dzieciątko jest najwspanialsze dla Was i to się liczy a babcia niech żałuje że traci swoją babciność bo to rzekomo nieodtwarzalne chwile nawet jak się ma 5 wnuków to każda z chwil jest niepowtarzalna ... co do szwagierki przyszłej to ... trudna sprawa chyba bo ja z moją bratową znalazłam język i jest ok ale wcześniej też nie było fajnie ... po prostu porozmawiałyśmy i jest dobrze jednak trzeba próbować ![]() Cytat:
gratuluję za egzaminy ![]() Cytat:
właśnie się na nią zdecydujemy mimo braku projektora ale za te pieniążki się opłaca więc ją weźmiemy sobie dla Niuni naszej ![]()
![]() |
#1689 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a z tym projektorem to tez nie jest tak fajnie jak na zdjeciach wyglada-słabo swieca.ja bylam rozczarowana
![]() |
#1690 |
Zakorzenienie
|
tak? o to widzisz nie wiedziałam ....że to świecenie to takie lipne .. a chcemy baldachim na długości łóżeczka to i tak będzie zasłonięte
#1691 |
Wtajemniczenie
|
haaaj! wstałam sobie dopiero
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1692 |
Zakorzenienie
|
Hanuś widzisz to jak u nas nie mówiliśmy że Adrainna ma być i też wracaliśmy ze spacerku, sąsiedzi ze swoim bobaskiem przyjechali i mówią że Adunia ma maleńka na imię .. mojemu mężowi mina się pojawiła i już myśli ostro
#1693 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane mamy.
Wczoraj pojechaliśmy na pokazy balonów, których nie było ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Masz swoje życie, swój domek i swoje dwa szczęście plus mąż ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I współczuję choroby. Po zajęciach do łóżeczka marsz i wyleżeć swoje i odpocząć ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Z tymi imionami, mi się wczoraj Florian wkręcił ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1694 |
Wtajemniczenie
|
co za franca za tą kasa.... jak nie wie co znaczy baba z brzuchem i serduszkiem na plakacie to niech ją na szkolenie wyślą. Tempa łycha jakas... i jeszcze pisze na tym plakacie kasa pierwszeństwa i ona twierdzi ze nie ma???? aaa szkoda sie denerwowac ale ja bym suce tętnice przegryzła chyba.
Z tym imieniem to mam teraz problem ... bo nigdy innego pod uwage nie bralismy i nie mam pojęcia jak nazwać dzidziusia... nic to trzeba chyba czekac az sie urodzi moze spojżę na niego i samo mi się nazwie??? Ja miałam być Kinga podono albo Patrycja a jak sie urodziłam to mama mów ze spojżała na mnie i odrazu wiedziała ze jestem Agatką ![]() a tak w ogóle to chyba trza z wyra wreszcie wyleźć co nie|?? TŻ wróci dzisiaj koło 18-tej chyba a tu bałagan cały bo wczoraj bolała mnie głowa i przespałam sprzątanie potem pojechałam do mamy z kwiatkami i spotkałam jeszcze kolezankę zdziecinstwa i gadałam z nia na moim starym osiedlu spacerując do godziny 00:00 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1695 |
Zakorzenienie
|
Dzieki za rady,jak jest moj tz w domu to wszystko mam gdzies i wszystko jest jakies kolorowe,a jak go niema to chyba z nudow wymyslam sobie rozne problemy
![]() Ta rura zawsze ze mna konkurowala zeby zdobyc wzgledy u tesciowej i za kazdym razem powtarzala ze tesciowa ja bardziej lubi a ja jestem zazdrosna. No masakra. Dopiero jak zaszlam w ciaze i po prostu przez te 5 miesiecy nie mialam z nimi zadnego kontaktu to mialam swiety spokoj.Ale po prostu ta informacja,ze jest w ciazy mnie dobila. Masakra walczyc o względy tesciowej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1696 | ||
Zadomowienie
|
cytuje sama siebie bo mi nikt nie odpowiedzial wczoraj. moze dzisiaj bede miala wiecej szczescia. podpowiedzcie cos do tych wozkow, co?
Cytat:
Cytat:
tamlin: ty to jestes aparatka. ale dobrze trzeba uczyc ludzi chociazby uprzejmosci. masakra jaka znieczulica panuje wśród ludzi. zilona: dziewczyny maja racje. moze ona i nawet specjalnie zaszla w ta ciaze bo nie mogla zdzierzyc ze twoje dziecko beda faworyzowac.ale na takich to nie ma lekarstwa. najwazniejsze ze dla was bedzie oczkiem w glowie. ja jestem tez ciekawa swojej tesciowej .ona ma juz 3 wnuki ktore kocha bardzo i kiedys tez sie zastanawialam czy moje bedzie kochala rownie mocno jak tamte. no ale sie okaże.
![]() ![]() ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach http://axxxasworld.blogspot.com/ ![]() albo stylizacji rzęs http://lvlinsrzesy.blogspot.com/ ![]() ![]() ![]() "lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic" |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1697 |
Zakorzenienie
|
Cześc. Dyżur przebiegł nawet nieźle. Dzidzia wieczorem fikała, a potem grzecznie się uspokoiła.
Teraz siedzimy z TŻ i film oglądamy ![]()
#1698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo proszę co za łajza z kasjerki ja pewnie podeszłabym na linię kas i poprosiła kierownika zmiany by podszedł zemną do kasy i wytłumaczył swemu pracownikowi .. nie popuściłabym !!!! ![]() ![]() ![]() mamusie oglądam łóżeczka i chcę z szufladą i już nie wiem jakie wybrać
![]() |
#1699 |
Zakorzenienie
|
Axxxa te wózki Hartlan czy jakoś tak ładne ale nie na naszą kieszeń a te drugie mi też się podobają, ale czytałam że awaryjne bardzo.Konczi tylko zmierz wymiary tej szuflady, bo nieraz są takie że nawet paczka pieluch na wysokość się nie mieści.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1700 |
Zakorzenienie
|
Konczi ja cały czas przeglądam net i już chce coś kupic, a tu za chwile coś innego mi się spodoba i tak w kółko.
#1701 |
Zadomowienie
|
ja chceee takiee łóżeczkooo http://allegro.pl/3w1-kolyska-lozecz...353090140.html
#1702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to sobie debatuję http://allegro.pl/lozeczko-z-szuflad...370570251.html ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- hmmm myślę o tej szufladzie że ona chyba wiele nie pomieści ....
[*] .. dzieli nas już tylko czas ... Edytowane przez Konczita Czas edycji: 2012-05-27 o 10:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1703 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja tez mam noss teraz bardzo wrażliwy i czasem na chusteczce widze, że krew jest ![]() Cytat:
![]() imie Florian ładne, a jak tz na nie ? ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1704 | |
Zakorzenienie
|
Drogie te łóżeczka. Przecież za samo łóżeczko z szufladą zapłacicie około 350zł, pościel to z 200zł. Tutaj to jednak drożej wychodzi. Poza tym czy ten niezbędnik jest niezbędny? Ja nie miałam, ale koleżanka miała i tylko wisiał bo co tam włożysz? Pieluchy? Z reguły takie rzeczy trzyma się pod ręką na komodzie koło łóżeczka a nie szuka po kieszeniach. Tak samo ta falbana, tylko zbiera kurz, pożytku z niej żadnego. No ale to tylko moje zdanie, a Wasze pieniądze
![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
![]() A karuzelka piękna ![]() Przypomniało mi się że wczoraj w Tesco widziałam piękne body z Kubusiem. Było chyba 5 szt w opakowaniu, cudne kolory, ale rozmiar tylko 3-6 miesięcy a to będzie zima a było z krótkim rękawem. Muszę na all poszukać, bo te kolory mnie powaliły. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1705 |
Wtajemniczenie
|
Tamlin a czy Pauli przerwała się błona albo miała jakieś wycieki z ucha?
Bardzo Ci dziękuję za rady ![]() I oby na kierowniczka rzeczywiście pogadała z ta kasjerką. Właśnie w piątek miałam przyjemność jechać z synkiem tramwajem. Ponieważ udało się załatwić tego laryngologa. Niestety w centrum, a w piątki po 15 niewyobrażalne korki, a miałam byc jak najszybciej więc auto odpuściłąm. W tramwajach jest jedno miejsce dla matki z dzieckiem. Pomijam już ciążę. I od razu kierowałam się w jego stronę. Siedziała jakaś młoda laska. I na szczęście zwolniła mi miejsce jak tylko mnie zobaczyła. |
![]() ![]() |
![]() |
#1706 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcę jeden zestaw z baldachimem falbanka i tym przybornikiem dla maleńkiej a kolejna pościel będzie już zwykła z ochraniaczem tylko .... jednak nie jestem przekonana do tych łóżeczek do tych szuflad też bo czy tam wiele się zmieści ? a kurz będzie osiadał i jeszcze nie są te szuflady zamykane Cytat:
o proszę co za kultura to chyba się rzadko zdarza ale dobrze że się o tym też mówi i słyszy bo to ważne ![]() a co u laryngologa Wam wyszło? ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1707 | |
Zakorzenienie
|
O takie te body, no powiedzcie czy nie piękne
![]() Cytat:
![]() Paula błonę ma całą i wycieków nie miała żadnych ale zapaleń ucha miała kilkanaście w ciągu roku. Po szczepionce odpukać ale skończyło się. Acha co jeszcze mądrego usłyszałam, żadnych kropel, spray do nosa. Nic z tych rzeczy, bo one powodują ściekanie wydzieliny, a to wszystko przy problemach z uszami spływa do uszka i stąd zapalenie. To mi powiedział taki lekarz starszy pan, jak prywatnie poszłam do niego. Moja lekarka za każdym razem Pauli przepisuje krople ale ja konsekwentnie nie daję i uszy zdrowe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1708 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wczoraj byliśmy z mężem i synkiem na pikniku z okazji 100-lecia Szpitala w św.Zofii.Niestety na darmowe usg 4D się nie załapałam(ale nie mam czego żałować),ale mam trochę upominków,próbek,książecz ek,a najbardziej podoba mi sie kalendarz maluszka na pierwszy roczek,są w nim różne ciekawostki o rozwoju malucha w każdym miesiącu i miejsce do zapisywania różnych informacji na temat dziecka. Podobno za tydzień ma być na Służewcu.
![]() |
#1709 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale chce mi sie spac.czuje sie troche jak na poczatku ciazy.wczoraj caly dzien polegiwałam w lóżku i dzisiaj nie jest inaczej ![]() jesli chodzi o lóżeczko to ja nie bede cudować.kupuje w ikei+materac lateksowy i ochranaicze i baldachim tez kupie bo slicznie wyglada na łóżeczkiem.trudno.kurzy sie to bede czesto go prała.szuflad nie kupuje bo zakupie szafe z komoda taka na dole i bedzie gites |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1710 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja unikam takich ludzi i niestety tez bywa to i rodzina. angel gratuluję 5 ![]() ![]() kompletnie nie wiem czemu,ale może lepiej z tym do lekarza? Filusia?u Was będzie Basia?miała być Kalina jak dobrze pamiętam? super,ze wszystko dobrze!gratuluję. Innym dziewczynom również ![]() Ja uciekam,bo niedługo idziemy na przyjęcie komunijne,choć jakoś nie mam ochoty na taką impreze...Pa!!!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.