I znów wątek zapisujemy od nowa, łącząc wszystkie PMki z Tarnowa! - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-25, 21:36   #1651
slubienka
Raczkowanie

Dot.: I znów wątek zapisujemy od nowa, łącząc wszystkie PMki z Tarnowa!

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Limuzyna to straszny kicz.

slubienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-26, 11:31   #1652
olgaaa3
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Alebara Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. W końcu mogę na spokojnie wszystko opisać. Pochwalić się fotkami na razie nie mogę, gdyż sama widziałam tylko jedno zdjęcie Pewnie coś w przyszłym tygodniu będę miała.

I to chyba tyle mojej relacji Trochę się rozpisałam. Ale uważam, że dzień mojego ślubu był naprawdę wymarzony od początku do końca

Pozdrawiam

Supcio, że wszytsko się udało ! Pozazdrościć
Cytat:
Napisane przez nowa8686 Pokaż wiadomość
ja mam pytanie dotyczące formalności po ślubie. Wiem , że ksiądz ma 5 dni na dostarczenie tych papierków do USC. A ja to wszystko pózniej wygląda czasowo z wyrobieniem nowego dowodu, paszportu i prawa jazdy. ile się czeka itd.
do 14 dni
Stary 2012-05-26, 13:05   #1653
aswel
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Alebara Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. W końcu mogę na spokojnie wszystko opisać. Pochwalić się fotkami na razie nie mogę, gdyż sama widziałam tylko jedno zdjęcie Pewnie coś w przyszłym tygodniu będę miała.
Ja najbardziej bałam się o pogodę. Jeszcze w piątek paradowałam w jesiennym płaszczu. Jednak pogoda się udała i nawet nie musiałam bolerka zakładać. Ślub mieliśmy u Filipinów. Jak weszliśmy do kościoła to aż dech nam zaparło! Dekoracja była przepiękna! Mnóstwo kwiatów, czerwony dywan a na jego obrzeżach duże wazony z wodą i pływającymi zapalonymi świeczkami. Cudnie
Fryzurę robiłam u Moniki Smoły w Hollywood - bardzo polecam!Fryzurka trzymła się całą noc. A do domu wróciłam o 9 rano, więc chyba ok
Makijaż wykonywałam w salonie Estetica. Byłam na prawdę zadowolona trwałością oraz profesjonalnym efektem makijażu. Osobiście jednak byłam trochę zdziwiona sposobem doklejania rzęs, które nie były tuż przy moich naturalnych, tylko jakiś 1 mm od nich. Ja to widziałam, inni pewnie nie
Do ślubu jechaliśmy Warszawą taką białą perłową
Wszystkie bukiety, t.j. mój ślubny, dla świadkowej, butonierki dla męża i świadka, 2 x 2 złączone róże dla mam, 2 stroiki na cmentarz dla naszych ojców, 2 bukiety dla mam oraz bukiet na nasz stół zamawialiśmy u Pani z Kwiatowego Pola z Pleśnej. Ona robi naprawdę cudne wiązanki i baaardzo ją polecam
Wesele odbyło się w Domu Weselnym Wiolin w Sufczynie. Jedzonko pyszne i bardzo dużo, piękna sala, miła obsługa, ogród i miejsce na papieroska. Ogólnie lokal gości przede wszystkim bardzo zaskoczył. Z zewnątrz w ogóle nie wskazuje na to, co jest w środku. Na ich stronie są jeszcze strae zdjęcia, więc gdyby ktoś z Was brał go pod uwagę to warto tam jechać. Po weselu zostało nam mnóstwo jedzenia, które starczyło na 2 dni poprawin (łącznie jakieś 40 osób) oraz dużo żarełka porozdawaliśmy rodzinie.
Wszystkie wyroby cukiernicze były zamawiane u Piotra Rydza. Tort był ekstra i jak wjechał i wlali ciekły azot to dzieci chciały ten cały dym łapać haha Tort byl bardzo dobry w smaku. Z resztą cały słodki stół oraz fontanna czekoladowa robiły furorę. Goście z początku trochę niechętni, natomiast potem wsuwali ciasto aż miło Naprawdę słodki stół nam poszedł w dużej ilości. Jak zazwyczaj ciasto stoi, to u nas dużo znikło
Orkiestra ORION ze Szczepanowic naprawdę dawała czadu! Nie robili długich przerw, a tak naprawdę były one podyktowane daniami gorącymi. Chociaż mieliśmy na weselu niecałe 60 osób dorosłych to wszyscy się tak wybawili, że orkiestra grała do 05:10! A jak skończyła to i tak by się znalazły osoby do tańczenia
Fotograf Maciej Łoziński - jeszcze nie widziałam efektów ale jak tylko będę coś miała to dam znać. Wiem, że zdjęcia wyjdą cudnie Maciek to profesjonalista, który przede wszystkim pyt jakie zdjęcia chcemy mieć.
Kamerzysta Mariusz Wójcik z MSM FILM - serdecznie polecam. Przed ślubem nagraliśmy podziękowania dla mam, które zrobiły prawdziwą furorę na weselu Już nie mogę doczekać się filmu
Suknie kupowałam w Alis Bridal na Bema. Obsługa rewelacyjna. Na każdym spotkaniu czułam się jak najważniejsza pnna młoda na świecie. Mój model to VERISE BRIDAL - FABIOLA. Przeszła moje najśmielsze oczekiwania - była wprost przepiękna Gdyby ktoś z Was był zainteresowany to proszę o kontakt, gdyż pewnie będę ją musiała sprzedać ( a tak nie chce tego ).
Garnitur męża kupowaliśmy w Giacomo Conti i też będziemy polecać, gdyż mąż wyglądał w nim świetnie. Tak samo buty - bardzo wygodne podobno. Poza tym Panie wjechały mu na ambicję i powiedziały, że prawdziwy gentlemen nosi marynarkę cały czas. I choć Młodemu było momentami gorąco, to nie ściągnął jej nawet na minutę Nie miał kamizelki tylko krawat.

I to chyba tyle mojej relacji Trochę się rozpisałam. Ale uważam, że dzień mojego ślubu był naprawdę wymarzony od początku do końca

Pozdrawiam
Alebara gratulacje!
Wyobrażam sobie, że ślub był jak z bajki. Który ksiądz udzielał Wam ślubu, kojarzysz?

Ja również planuję ślubować u Filipinów przyszłym roku. W związku z czym mam kilka pytań organizacyjnych, mogę na priv?

Pozdrawiam forumowiczki!
aswel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 12:23   #1654
pandoria
Raczkowanie

Dziewczyny, trzymajcie kciuki, bo poród mi sie chyba zaczyna ,... zaleta tego domowego,.. nie leżysz w szpitalu
Zgodnie z obietnicą wstawiam zdjęcia z szybkiej sesji ciążowej
Wielka jestem jak słonica,...hehehe
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fotogtafia_ciazowa06.jpg (58,3 KB, 108 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fotogtafia_ciazowa05.jpg (58,7 KB, 81 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Fotografia_ciazowa_tarnow7.jpg (66,9 KB, 78 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fotografia ciazowa.jpg (78,6 KB, 101 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Fotografia_ciazowa_tarnow6.jpg (52,8 KB, 109 załadowań)

Facebook-u lub moim blogu
pandoria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 12:30   #1655
Soul89
Zadomowienie

Pandoria: zdjęcia ładne, ale dla mnie są takie hmm szare - smutne, nie umiem tego dokładnie opisać, takie zwykłe.. Trzymamy kciuki , powodzenia!

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013
Soul89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 13:25   #1656
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pandoria Pokaż wiadomość
Dziewczyny, trzymajcie kciuki, bo poród mi sie chyba zaczyna ,... zaleta tego domowego,.. nie leżysz w szpitalu
ślicznie wyglądasz
powodzenia!!!!

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 21:03   #1657
pandoria
Raczkowanie

Dziękuję dziewczyny, mam nadzieję że będzie wszystko ok. Szare zdjęcia hihi dobrze że spostrzegłaś o takie mi właśnie chodziło, o stonowane, spokojne, artystyczne zdjęcia. Wiesz na tydzień przed porodem nie skocze ze spadochronu, może ten bąbel we mnie to kamikadze bo kopie i skacze w te i wewte, mamusia to raczej spokojna osoba. Zastanawiam się jedynie jak powinny wyglądać 'nie zwykłe' zdjęcia.

Facebook-u lub moim blogu
pandoria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 21:34   #1658
famfulka
Raczkowanie

Śliczne zdjęcia PANDORIA gratuluje i trzymam kciuki
famfulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 22:34   #1659
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
No to szybkiego i w miarę bezbolesnego!

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-27, 22:35   #1660
Soul89
Zadomowienie

Cytat:
Wiesz na tydzień przed porodem nie skocze ze spadochronu, może ten bąbel we mnie to kamikadze bo kopie i skacze w te i wewte, mamusia to raczej spokojna osoba. Zastanawiam się jedynie jak powinny wyglądać 'nie zwykłe' zdjęcia.
Nikt nie kazał Ci skakać ze spadochronu , Ważne, że Tobie się podobają, mi już niekoniecznie muszą , a ' nie zwykłe' zdjęcia to np takie: http://ariaphotographyonline.com/blo...ona-maternity/ Zwykła łąka, kobieta w zwiewnej sukience, gra kolorów . Dla mnie kolory są bardzo ważne oczywiście czarno białe zdjęcia też mają swoją magię, ale czarno białe, a nie hmm "szaro szare"..

"Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostanie.
Aparatka od 15.04.2013

Edytowane przez Soul89
Czas edycji: 2012-05-27 o 22:38
Stary 2012-05-28, 09:17   #1661
Ewa_wa1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Soul89 Pokaż wiadomość
Pandoria: zdjęcia ładne, ale dla mnie są takie hmm szare - smutne, nie umiem tego dokładnie opisać, takie zwykłe.. Trzymamy kciuki , powodzenia!
Zgadzam sie z koleżanka... jak dla mnie to zdjęcia są takie zwykłe, życze powodzenia przy porodzie!
P.S. Niechciałabym nikogo urazić ale to jest forum ślubne może najwyższa pora założyć jakieś dla młodych mam
08.2016r. 10tc
Ewa_wa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 09:57   #1662
Maurycenta
Raczkowanie

Cytat:
WOW Śliczne zdjęcia!!! Trzymam Kciuki
Stary 2012-05-28, 12:23   #1663
Soul89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ewa_wa1 Pokaż wiadomość
Zgadzam sie z koleżanka... jak dla mnie to zdjęcia są takie zwykłe, życze powodzenia przy porodzie!
P.S. Niechciałabym nikogo urazić ale to jest forum ślubne może najwyższa pora założyć jakieś dla młodych mam
Wydaje mi się, że zabcia już taki wątek założyła . No, a ja jestem bardzo wybredna w kwestii zdjęć, i wiem czego oczekuję od fotografa. Tutaj mam takie wrażenie, że równie dobrze pandoria mogła wręczyć aparat mężowi, by cyknął kilka zdjęć, a potem obrobił w jakimś prostym programie graficznym. Jeżeli kogoś uraziłam, to przepraszam, ale to jest moja opinia, a forum jest od tego by wyrażać swoje zdanie.

Aparatka od 15.04.2013
Stary 2012-05-28, 14:17   #1664
ewka1368
Zakorzenienie

Cytat:
Ewka Pan Krupa jest superowy zdasz przy nim za 1 razem tak jak ja
no mam nadzieje
wstyd bedzie jak nie zdam za 1 bo mnie ostatnio strasznie wychwalil az sie zarumienilam

Cytat:
jej to powodzenia chociaz juz pewnie po....
a zdjecia bardzo ladne

Cytat:
Żabcia zakladala juz forum niedawno
Stary 2012-05-28, 15:25   #1665
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję dziewczyny, mam nadzieję że będzie wszystko ok. Szare zdjęcia hihi dobrze że spostrzegłaś o takie mi właśnie chodziło, o stonowane, spokojne, artystyczne zdjęcia. Wiesz na tydzień przed porodem nie skocze ze spadochronu, może ten bąbel we mnie to kamikadze bo kopie i skacze w te i wewte, mamusia to raczej spokojna osoba. Zastanawiam się jedynie jak powinny wyglądać 'nie zwykłe' zdjęcia.
Najważniejsze, że się Tobie zdjęcia podobają.

Tak w kwestii formalnej zdjęcia mogą być dobre, słabe itd.
Nie mówi się że zdjęcia są artystyczne tak samo jak nie mówi się o Damie z Łasiczką, że to artystyczny obraz.
Z tymi artystycznymi zdjęciami to taki wymysł marketingowy fotografów - kiedyś na forum foto był nawet wątek o tym, że trzeba przebić słownie tych co robią artystyczne zdjęcia i na stronie pisać, że się robi "najartystyczniejsze" zdjęcia.

Edytowane przez Emir1994
Czas edycji: 2012-05-28 o 22:11
Emir1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 15:54   #1666
ivisia
Raczkowanie

Niedawno bawiłam się na weselichu w lokalu SOPRANO w Tarnowie na ul. Mościckiego koło Słonia - jeśli kogoś interesuje opinia, to już mówię:
- my bawiliśmy się na górnej sali - w sam raz na mniejsze wesele, tak na 50 osób
- wystrój świetny, stylowy, wszystko dopasowane do siebie
- jedna sala do tańczenia i siedzenia, jedzenia
- jedzonko: Super podawane, ładnie przystrojone, smaczne.

- stoły na sali - podłużne
- podłoga - fajna do tańczenia, drewniana, nikt się nie ślizgał, drzazgi się nikomu nie wbijały :P
- kelnerki - bardzo dobrze obsługiwały, wszystkie brudne naczynia zaraz były ściągane ze stołów
- kawka, herbatka itd. - na każde życzenie, Młodzi zamówili otwarty barek, więc drinki wszelkiego smaku i koloru można było bez ograniczeń zamawiać
- Ogólnie - polecam ten lokal na małe wesela, gdyż przy większych - nie byłoby możliwości oddzielenia przestrzeni do tańców...
Stary 2012-05-28, 16:52   #1667
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Zdjecia mi sie podoba bardzo subtelne , no i trzymam kciuki za porod

Cytat:
Istnieje forum dla mlodych mam z Tarnowa. Ale nie sadze zeby to byl az tak duzy problem zeby wrzucic zdjecia brzuszkowe ... Wkoncu dlugo sie tutaj juz udzielamy.

To i ja wrzuce moje zdjecia brzuszkowe - mam nadzieje ze nie zostane wyrzucona za to z watku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _MG_0646 (2).jpg (78,9 KB, 84 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _MG_0746-2.jpg (86,4 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _MG_0796.jpg (48,3 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _MG_0807.jpg (59,2 KB, 73 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _MG_0811 (2).jpg (55,5 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _MG_0884.jpg (107,4 KB, 76 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _MG_0860.jpg (159,6 KB, 78 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _MG_0859-2.jpg (153,8 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _MG_0850.jpg (96,0 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _MG_0833-2.jpg (204,6 KB, 55 załadowań)

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2012-05-28 o 16:58
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 17:07   #1668
ptysiakm
Raczkowanie

Gdyby ktoś szukał butków i różnego rodzaju gadżetów ślubnych - np. ubranie auta, zawieszki, zaproszenia itp. to byłam dziś na Lwowskiej 199 w sklepie ze ślubnym asortymentem - DUET.
Jeśli chodzi o buty to mają naprawdę spory wybór.
Inne rzeczy to już kwestia gustu co się komu podoba. Moją uwagę przykuł śpiewnik dla gości z piosenkami biesiadnymi i nie tylko
ptysiakm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 17:44   #1669
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Ale miło się takie fotki ogląda czyż nie?
Dziewczyny niechętnie chwalą się fotkami ślubnymi,więc sobie brzuszki można pooglądać naszych wątkowych żonek
Osobiście mi to nie przeszkadza

Cytat:
Napisane przez Emir1994 Pokaż wiadomość
Najważniejsze, że się Tobie zdjęcia podobają.

Tak w kwestii formalnej zdjęcia mogą być dobre, słabe itd.
Nie mówi się że zdjęcia są artystyczne tak samo jak mówi się o Damie z Łasiczką, że to artystyczny obraz.
Z tymi artystycznymi zdjęciami to taki wymysł marketingowy fotografów - kiedyś na forum foto był nawet wątek o tym, że trzeba przebić słownie tych co robią artystyczne zdjęcia i na stronie pisać, że się robi "najartystyczniejsze" zdjęcia.
He he dobre

Cytat:
Napisane przez ivisia Pokaż wiadomość
Ogólnie - polecam ten lokal na małe wesela, gdyż przy większych - nie byłoby możliwości oddzielenia przestrzeni do tańców...
Nie tylko na wesela,serwują tam przepyszna kawkę
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
To i ja wrzuce moje zdjecia brzuszkowe - mam nadzieje ze nie zostane wyrzucona za to z watku
No chyba by było......
Fotki Zwłaszcza te na powietrzu mi się podobają takie optymistyczne i wesołe

Zabcia a Ty przypadkiem nie jesteś siostrą Pandorii,trochę podobne jesteście

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 19:17   #1670
olgaaa3
Raczkowanie

Dziewczyny ! potrzebuję ładnej ale nie zatrważająco drogiej dekoracji do kościoła z żywych kwiatów na ślub, kogo polecacie ? i w jakich granicach cenowych są? Z góry dziękuję za odpowiedzi Pozdrawiam
Stary 2012-05-28, 21:11   #1671
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Ale miło się takie fotki ogląda czyż nie?
Dziewczyny niechętnie chwalą się fotkami ślubnymi,więc sobie brzuszki można pooglądać naszych wątkowych żonek
Osobiście mi to nie przeszkadza

No chyba by było......
Fotki Zwłaszcza te na powietrzu mi się podobają takie optymistyczne i wesołe

Zabcia a Ty przypadkiem nie jesteś siostrą Pandorii,trochę podobne jesteście
Dziekuje za mile slowa I za wstawienie sie za brzuszkowymi zdjeciami

Hehe no wlasnie zauwazylam ze mamy takie same wlosy Ale nic mi o tym nie wiadomo zebym miala siostre

Olivia 2.07.2014
Stary 2012-05-28, 21:19   #1672
nowa8686
Zakorzenienie

mnie się zdjątka podobają obu pań i również mi nie przeszkadzają wzmianki ciążowe przecież zapewne każda z nas kiedyś doświadczy tego cudu i będzie chciała się pochwalić

31.10.2014 Majunia nasz Skarb

8.05. Pierwsze kopniaczki

Fasolinka
nowa8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 22:48   #1673
olgaaa3
Raczkowanie

Mnie również ciążowe fotki nie przeszkadzają zdjęcia ładniutkie, dużo zdrówka dla obu mam ! i szczęśliwego i bezbolesnego rozwiązania
Stary 2012-05-28, 23:10   #1674
asia_28w
Zakorzenienie

Dziewczyny cudne fotki ! Trzymam kciuki za Was, no i oczywiście pochwalcie się też wkrótce maluszkami
asia_28w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 10:06   #1675
Ona__88
Raczkowanie

Fotki ciążowe śliczne, takie że aż się chce oglądać je na okrągło dla mnie szare nie są wcale smutne . Zazdroszczę dziewczyną co maja w tym roku ślub wiem wiem i ja sie doczekam :P, my dopiero mamy zamiar odwiedzić księdza i zarezerwować sobie godzinę naszego ślubu i będzie to 14 oczywiście jak będzie wolna , i czekam na fotki tego rocznych żon
Ona__88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 10:27   #1676
cynaaa
Raczkowanie

Również nie rozumiem po co cudować z samochodem. Ma dowieźć bezpiecznie do celu no i pasuje, żeby się wyróżniał, dlatego dekoracja kwiatami wg mnie jest wystarczająca, żeby nadać mu wyjątkowości. Nie rozumiem też wypożyczania aut z wyjątkiem zabytkowych. Jakby w rodzinie nie było samochodów. My mieliśmy jechać samochodem narzeczonego, ale pojedziemy świadka terenówką, żeby nie było tak zwyczajnie. Nie jest to typowe weselne auto, ale wygodne i moja kiecka się bez problemu zmieści. Limuzyna to straszny kicz.[/QUOTE]

Zależy co kto lubi Na przykład mój narzeczony zamarzył sobie jechać starym fordem, zabytkowym, mi pomysł przypadł do gustu, ze względu na to, że fajną pamiątką będą zdjęcia z takim samochodem. Nie mieliśmy jakiegoś parcia na szkło, że musimy mieć wypasioną furę do ślubu więc uważaj co mówisz i nie wrzucaj wszystkich do jednego worka bo nie wiesz jakimi motywamy kierują się przyszli małżonkowie, a powodów jest wiele, nie tylko szpan. Osobiście również nie lubię limuzyn, choć nie nazwałabym ich kiczowatymi.

Nie zacytowało mi sorry
cynaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 10:29   #1677
nowa8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ona__88 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę dziewczyną co maja w tym roku ślub wiem wiem i ja sie doczekam :P, my dopiero mamy zamiar odwiedzić księdza i zarezerwować sobie godzinę naszego ślubu i będzie to 14 oczywiście jak będzie wolna , i czekam na fotki tego rocznych żon
Oj ja też zazdrościłam w tamtym roku i ledwo się obejrzałam zostało niecałe 2 mc i streeeessssssss

31.10.2014 Majunia nasz Skarb

8.05. Pierwsze kopniaczki

Fasolinka
nowa8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 10:47   #1678
Ona__88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cynaaa Pokaż wiadomość
Również nie rozumiem po co cudować z samochodem. Ma dowieźć bezpiecznie do celu no i pasuje, żeby się wyróżniał, dlatego dekoracja kwiatami wg mnie jest wystarczająca, żeby nadać mu wyjątkowości. Nie rozumiem też wypożyczania aut z wyjątkiem zabytkowych. Jakby w rodzinie nie było samochodów. My mieliśmy jechać samochodem narzeczonego, ale pojedziemy świadka terenówką, żeby nie było tak zwyczajnie. Nie jest to typowe weselne auto, ale wygodne i moja kiecka się bez problemu zmieści. Limuzyna to straszny kicz.

Zależy co kto lubi Na przykład mój narzeczony zamarzył sobie jechać starym fordem, zabytkowym, mi pomysł przypadł do gustu, ze względu na to, że fajną pamiątką będą zdjęcia z takim samochodem. Nie mieliśmy jakiegoś parcia na szkło, że musimy mieć wypasioną furę do ślubu więc uważaj co mówisz i nie wrzucaj wszystkich do jednego worka bo nie wiesz jakimi motywamy kierują się przyszli małżonkowie, a powodów jest wiele, nie tylko szpan. Osobiście również nie lubię limuzyn, choć nie nazwałabym ich kiczowatymi.

Nie zacytowało mi sorry
My pojedziemy peugeotem 406 bo ja pokochałam to auto, ale już usłyszałam że lepiej jakimś nowszych, ładniejszym może limuzyną, ale mnie nie przekonają ja chce tym jechać i koniec, limuzyny są bleeeee nie podobają mi się a inne hmm dlaczego ja mam jechać jakiś tylko dla szpanu, mnie jakiś nie przekonuje co ludzi będą mówić , wiec już kolega z kubu wie że będzie kierowcą moim i się cieszy .

Edytowane przez Ona__88
Czas edycji: 2012-05-29 o 10:51
Ona__88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 12:53   #1679
iwona7777
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olgaaa3 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ! potrzebuję ładnej ale nie zatrważająco drogiej dekoracji do kościoła z żywych kwiatów na ślub, kogo polecacie ? i w jakich granicach cenowych są? Z góry dziękuję za odpowiedzi Pozdrawiam
Polecam Panią Agnieszkę z kwiaciarni SZEPT na Słonecznej Nie wiem dokładnie jakie granice cenowe, bo zamówilam "hurtem", ale wiem ze policzyla mi 120 zł za duzy bukiet na głowny oltarz i po 60 zł za mniejsze bukiety na boczne oltarze

Edytowane przez iwona7777
Czas edycji: 2012-05-29 o 13:05
iwona7777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 16:24   #1680
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
mnie się zdjątka podobają obu pań i również mi nie przeszkadzają wzmianki ciążowe przecież zapewne każda z nas kiedyś doświadczy tego cudu i będzie chciała się pochwalić
Cytat:
Napisane przez olgaaa3 Pokaż wiadomość
Mnie również ciążowe fotki nie przeszkadzają zdjęcia ładniutkie, dużo zdrówka dla obu mam ! i szczęśliwego i bezbolesnego rozwiązania
Cytat:
Napisane przez asia_28w Pokaż wiadomość
Dziewczyny cudne fotki ! Trzymam kciuki za Was, no i oczywiście pochwalcie się też wkrótce maluszkami
Cytat:
Napisane przez Ona__88 Pokaż wiadomość
Fotki ciążowe śliczne, takie że aż się chce oglądać je na okrągło dla mnie szare nie są wcale smutne .
dziekuje dziewczyny za mile slowa

Olivia 2.07.2014
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości