a przed maturą studniówka - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-11, 19:06   #1891
martina@
Zakorzenienie

GG do martina@
Dot.: a przed maturą studniówka

ja zaplace maks 50zl

73->72->71->65->60
martina@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-11, 19:06   #1892
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Ja płaciłam 70 złotych... uważam, że to troche sporo no ale zainwestowałam w siebie Mi fryzjerka kręciła włosy i upinała
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-11, 19:06   #1893
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewlina Pokaż wiadomość
no wlasnie o to mi chodzi :P a ile placicie za zrobienie wloskow.. bo ja podobno mam placic okolo 70 zł i nie wiem czy to tanio czy niebardzo
Moim zdaniem to dość dużo. Ja płacę za układanie długich włosów ok. 50zł (i to u fryzjera stylisty, a oni wiadomo są drożsi)
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-11, 19:20   #1894
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

aha no to chyba przejde sie jeszcze i popytam... moja kolezanka ma sie dowiedziec tez ile jej fryzjerka by wziela... jak taniej to do niej pojde
Stary 2007-01-11, 19:26   #1895
mi.a
Zakorzenienie

HulaGirl slicznie wygladaliscie razem

dzisiaj mialam ostatnia przymiarke mojej sukienki, jutro ją odbieram...wyszla chyba calkiem ladnie, ale troche grubo w niej wyglądam...i jeszcze gips na nodze...kurcze nie wiem czy bede zadowolona
ale moj TŻ zrobil mi dzisiaj niespodzianke, wlasnie przyniosl koszule i krawat w kolorze mojej sukienki, wiec przynajmniej bedziemy do siebie pasowac

do tego jestem biala bo nie bylam na solarium, mam pryszcze i wogole:P a studniówka już w niedziele...

HAPPINESS ONLY REAL WHEN SHARED

"Wierzę w styl, a nie modę" RL
mi.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-11, 19:34   #1896
hawrodytka
Wtajemniczenie

GG do hawrodytka

Mi.a,Wspolczuje gipsu i powiem,ze takiego chlopaka ze swieca szukac. Ja mojego od miesiaca prosze, zeby kupil sobie złoty krawat (bo mam brązowa sukienkę i złote dodatki, i zebysmy jakos wygladali razem) a ten sie upiera na rózowy, ewentualnie biały.. No coz, bialy jestem w stanie zaakceptowac.

A jesli chodzi o fryzure, to podobno tam gdzie ide do fryzjera biorą jakos 40 zł za uczesanie, ale hm... wezme wiecej na wszelki wypadek. Wydaje mi sie jednak, ze 70zł to mimo wszytsko przesada.
hawrodytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-11, 19:39   #1897
jennuś
Zakorzenienie

hawrodytko ja poprosilam brata zeby przysłała swoj krawat w ktorym byl na slubie siostry swojej dziewczyny , bo ona miala brazowa kiecke i srebrne dodatki a krawat szukali po calej wawie, ale znaleźli pieknie pasujący do niej No i powiedziałam TŻ zeby krawata nie kupował, zresztą u nas to i tak by tego nie zrobil bo nie ma gdzie, i brat mi przysłał ten krawat A TŻ tylko westchnął i powiedział że dbrze założy taki jaki chcę

Dziewczynki pomozcie, wybrałam takie mniej wiecej fryzurki. I jak ?? chociaż zastanawiam sie nad tą opaską Dlaczego ja nie mam dwóch głó ??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Aruba.jpg (39,8 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 013106_6alba300.jpg (37,2 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suy0qt.jpg (56,5 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg amerie.jpg (13,7 KB, 28 załadowań)
Stary 2007-01-11, 19:48   #1898
hawrodytka
Wtajemniczenie

GG do hawrodytka

Cytat:
Napisane przez jennuś Pokaż wiadomość
hawrodytko ja poprosilam brata zeby przysłała swoj krawat w ktorym byl na slubie siostry swojej dziewczyny , bo ona miala brazowa kiecke i srebrne dodatki a krawat szukali po calej wawie, ale znaleźli pieknie pasujący do niej No i powiedziałam TŻ zeby krawata nie kupował, zresztą u nas to i tak by tego nie zrobil bo nie ma gdzie, i brat mi przysłał ten krawat A TŻ tylko westchnął i powiedział że dbrze założy taki jaki chcę

Dziewczynki pomozcie, wybrałam takie mniej wiecej fryzurki. I jak ?? chociaż zastanawiam sie nad tą opaską Dlaczego ja nie mam dwóch głó ??
Jennus, wlasnie rozmawialam z moim TŻem, Mama kupila mu bialy krawat i bialy pasek... Koszule, buty i spodnie i marynarke ma czarna w jasne prazki.. Ciekawe jak to sie bedzie razem prezentowac... Ech ten Mój TZ to wydziwia ale za to go kocham bedzie sie wyrozniał
a jesli chodzi o fryzure, to podoba mi sie ta pierwsza włosy wydaja sie bardzo geste i sa sexi
Stary 2007-01-11, 19:52   #1899
mi.a
Zakorzenienie

hawrodytko to fakt, moj chlopak jest niesamowity ale koszule i krawat kupila jego mama on sam by z pewnoscia nie znalazl w takim kolorze...trzeba sie nachodzic
moze uda mi sie jutro gips zdjąć wiec przynajmniej go nie bedzie, najwyzej nie bede mogla tanczyc...trudno

jennuś Ty szalona kobieto jak mozna sie tyle czasu nad wlosami zastanawiac? mi sie podoba fryzurka J. Alby
sama nie ide do fryzjera, wlosy bede miala umyte i rozczesane:P

HAPPINESS ONLY REAL WHEN SHARED

"Wierzę w styl, a nie modę" RL
mi.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-11, 20:09   #1900
jennuś
Zakorzenienie

dodaje jeszcze jakie znalazłam u siebie a odpowiadają moim oczekiwaniom
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 44.jpg (25,1 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 45.jpg (23,0 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 88298-ind-x_767cd.jpg (55,3 KB, 25 załadowań)
Stary 2007-01-11, 20:14   #1901
jennuś
Zakorzenienie

mi.a wiem jestem nieźle zryta, ale chodzi o to, że u mnie cały efekt i zakonczenie robi fryzura, nawet makijaż nie daje mi efektu jak fryzura, dlatego sie tak dlugo zastanawiam, poza tym wiesz, makijaż to moge zmyć i zrobić iny od nowa, to juz moj problem, a fryz jak powiem fryzjerowi ze ma byc tak, to potem sama nie bardzo to zmienie, nie ma odwrotu
Stary 2007-01-11, 20:15   #1902
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mi.a Pokaż wiadomość
HulaGirl slicznie wygladaliscie razem

dzisiaj mialam ostatnia przymiarke mojej sukienki, jutro ją odbieram...wyszla chyba calkiem ladnie, ale troche grubo w niej wyglądam...i jeszcze gips na nodze...kurcze nie wiem czy bede zadowolona
ale moj TŻ zrobil mi dzisiaj niespodzianke, wlasnie przyniosl koszule i krawat w kolorze mojej sukienki, wiec przynajmniej bedziemy do siebie pasowac

do tego jestem biala bo nie bylam na solarium, mam pryszcze i wogole:P a studniówka już w niedziele...
No to z niecierpliwością czekam na fotki sukienki Ja moją się pochwalę we wtorek, bo wtedy odbieram ją od krawcowej Doczekać się już nie mogę
Jennuś proponuję fryzurkę Amerie
Stary 2007-01-11, 20:59   #1903
AgnieszkaDr
Raczkowanie

pomocy dziewczyny nie wiem co mam robic! nawazylam sobie piwa z tym moim catingiem i teraz nie wiem z kim mam isc na ta 100dniokwe, bo w sumei jest 3 sesownych kolegow w tymm ze w sumie od jednego wiem ze na bank bedzie mogl isc, ale to kolega kolezanki z klasy i tak troche bedzi eglupio, 2 to ma 26 lat i niby fajny al epowiedzial ze on zabardzo nie lubi takich imprez i moze byctak ze bedzie caly czas siedziec, no i 3 kolega juz wyprobowany ale nie wiadomo czy bedzie mial wolne w dniu 100dniowki. i co ja mam zrobic? dzis dyrektorka chciala znac dane osob towarzyszacych,a ja nic nie wpisalam na liste bo jak juz mi sie kobiecie niechcialo tłumaczyc jak to przez pol roku wiedzialm z kim pojde ale wyszlo jak wyszlo i ze trwa casting chyba najsesowniej bylo by isc z kims wyprobowanym jak myslicie? ale co ja zrobnie jak bedzie musial pracowac? moze sie w tym tygodniu dowie od szefa co i jak... ja bym tak chcialaa z pozostalymi kandydatami to oczywiscie nie zrywam kontaktu w koncu jutro ide do silesi city center na spotkanie
AgnieszkaDr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-11, 22:44   #1904
sloncee
Wtajemniczenie

GG do sloncee Wyślij wiadomość przez MSN do sloncee Send a message via Skype™ to sloncee

Cytat:
Napisane przez hawrodytka Pokaż wiadomość
E tam! jak to ci sie nie chce;p chyba zmusimy cie sila. A tak naprawde, to jak ubierzesz te kolczyki na kilka godzin na studniowce to chyba nie zaropieja, a w kazdym razie nie umrzesz, tylko moze przed ubraniem odkaź je spisytusem salicylowym dla pewnosci
Będę miała rozpuszczone włosy.. może wogóle nie będę przekłuwać, eh sama nie wiem. Najchętniej bym zrezygnowała z tego wszystkiego. .
Jutro idę pooglądać sukienki z koleżanką, rozejrzę się też za biżuterią

Cytat:
Napisane przez wnika Pokaż wiadomość
z tego co sie orientuje to to nie robi im zadnej roznicy bo robisz przelew bezposrednio na ich konto, tak jakbys placila ze swojego konta <jesli cos mieszam to mnie poprawcie> tyle tylko ze przelew przez poczte idzie troche dluzej niz z konta
Ok, dzięki za info

Cytat:
To bedzie moja druga studniowka w zyciu i poszlabym na jeszcze co najmniej pięć. W pale mi sie nie miesci, ze niektorzy nie chca isc na studniowke. Macie takie osoby w klasach? Bo u mnie chyba ze dwoóch facetow nie idzie, bo mowia ze wiocha ale jak dla mnie to jest niepowtarzalny wieczor i nie wolnno go przepuscic. Hehe na kazdej przerwie z kolezankami gadamy o studniówce. Zadna z nas nei moze spac po nocach, bo sukienka, fryzura nie daje zapomniec o sobie
U mnie 2 chłopaków nie idzie.. też twierdzą, że to wiocha

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość
pieknie wygladasz w niej dodaje jeszcze troche zdjec ze studniowki tych smieszniejszych
Super focie Widać jak fajnie się bawiliście.. mm

Cytat:
Dzieki Boszenko. musze ja jeszcze tylko trochę skrócic, zeby nie zabic sie podczas tanca A co do picia na studniowce, u nas juz dyrektor o tym mowil na zebraniu rodzicom, nam wychowawca na kazdej lekcji tez powtarza, zeby niie wnosic alkoholu ale znajac zycie alkohol bedzie Ja mam nadzieje tylko, ze nikt nie zalegnie. Picie piciem, ale zeby nikogo z sali wynosic nie musieli
U nas też to ciągle powtarzają.. Wychowawczyni powiedziała, że jak ktoś się schleje i nie będzie w stanie robić nic o własnych siłach.. to zadzwoni po rodziców

Cytat:
Napisane przez lemonka Pokaż wiadomość
u nas chciala "kontakt do os towarzyszacej".. no to kazdy podal komorke..
a ona dzis ze mial byc dokladny adres, tel dom i takie tam.. zwala..

co do picia to nie powiedziala nam bezposrednio "pijta"-bo przciez to nauczyciel..
ale powiedziala ze jestesmy dorosle ludziska i ona nas obszukiwac nie ma zamiaru..bo nie chce jak robic (jak ona to nazwala) z siebie buldoga(cokolwiek to ma znaczyc ) ze nie chce nam zepsuc zabawy i i takie tam.. tylko zebysmy byli w stanie normalnym.. bo ona za nas odpowiada..
U nas nawet PESEL osoby towarzyszącej wymagają

Cytat:
Napisane przez agata_ Pokaż wiadomość
a ja mam taki problem bo juz w piatek mam studniowke i przydalo by sie kupic jakis balsam brazujacy bo samoopalaczy sie boje no wiec mam czarna sukienke i jestem "troszke" blada i to tsk dziwnie wyglada pewnie wszyscy beda mieli piekna opalenizne po solarium.No i mam takie pytanie czy jak kupie ten balsam to efekt bedzie widoczny jak tylko raz w piatek sie nim posmaruje??jesl i tak to jaki najlepiej wybracpozdr
Jeden raz na pewno nic nie da.. Garniera nie polecam, ja byłam po nim zółta Holiday skin jest b. dobry na całe ciało.. tylko po twarzy słabo widać.. ale musiałabyś się chyba z tydzień smarować, żeby było widać efekty

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
Mam nadzieje, że teraz już jest ok ze zdjęciami
Drugie foto.. słiit razem wyglądacie

Cytat:
Napisane przez kisia88 Pokaż wiadomość
Mój chłopak nie będzie mógł ze mną iść na studniówkę jest policjantem i ma w tym dniu służbę

Współczuję Niech jeszcze próbuje, może ktoś Was zrozumie i się zgodzi

''Dreszcz najsłodszy, że pragnę i razem się boję! ''

L.Staff
sloncee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-12, 02:04   #1905
lemonka
Zakorzenienie

oto co udalo mi sie upolowac..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg HPIM0660.JPG (16,9 KB, 104 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg HPIM0661.JPG (21,6 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg HPIM0663.JPG (23,6 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg HPIM0664.JPG (20,2 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg HPIM0665.JPG (25,4 KB, 33 załadowań)

...tylko oczy podkrążone i zgubiłam gdzieś koronę

nie lubię: zimnej herbaty, nijakich potraw, letnich uczuć
lemonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-12, 06:05   #1906
AgnieszkaDr
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lemonka Pokaż wiadomość
oto co udalo mi sie upolowac..

Sliczne no poprostu cudowne! moje gratulacje znalezienia takich okazów, paznokcie też fajniutkie, zazdroszke ze mozesz miec buty na obcesie ja ze mnagledu na moja wysokosc musiałam sie pocieszyc 2,5 cm obcasem
a j jescze jedno jak wy wszytko chcecie zmiescic do tych malych torebeczek?ja to sobie kupiłam taka wieksza zeby miec na poźniej no i żeby wszytko mi sie do niej zmiesciło bo do takeij małej to nawet aparat nie wejdzi enie mówiąc juz o kosmetykach
AgnieszkaDr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-12, 08:20   #1907
eM!
Zadomowienie

Wink Dot.: a przed maturą studniówka

Ja studniowke mam 25 (czy 26 nie pamietam) stycznia Mam juz prawie wszystko, oprocz gaci i ponczoch i torebki. Torebke chyba od kogos pozycze, bo juz wystarczajaco duzo kasy wydalam na ta studniowke, a po co mam wydawac kolejne pieniadze na cos, co mi sie potem w ogole nie przyda. Buty mam na 7cm szpilce, i teraz tak sie zastanawiam, jak ja niby wytrzymam cala noc w takich obcasach?

Dzis do szkoly przychodzi kamerzysta, w celu filmowania naszej klasy. Ciekawe jak bedzie, bo my dopiero wczoraj sie dowiedzielismy o jego wizycie, wiec zadnego przedstawienia klasy, nie mamy wymyslonego.. hehe
Stary 2007-01-12, 10:50   #1908
lemonka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgnieszkaDr Pokaż wiadomość
Sliczne no poprostu cudowne! moje gratulacje znalezienia takich okazów, paznokcie też fajniutkie, zazdroszke ze mozesz miec buty na obcesie ja ze mnagledu na moja wysokosc musiałam sie pocieszyc 2,5 cm obcasem
a j jescze jedno jak wy wszytko chcecie zmiescic do tych malych torebeczek?ja to sobie kupiłam taka wieksza zeby miec na poźniej no i żeby wszytko mi sie do niej zmiesciło bo do takeij małej to nawet aparat nie wejdzi enie mówiąc juz o kosmetykach
hehe.. co do butow to sama nie wiem co zrobilam.. obcasy nosze rzadko, a jak juz to niskie bo jestem podobnego wzrostu z tżtem..ale po kilku dniach szukania niskich zlotych butow musialam sie w koncu na jakies zdecydowac->padlo na nie.. pewnie tez jednym z czynikow byla ta niska cena..
co do torebki to juz sprawdzalam.. spokojnie wejdzie telefon, aparat, blyszczyk i prasowany puder..
a na reszte bede miala wieksza torebka w szatni.. i jak cos to bede tam mykac..
mam takiego stresa ze szook.. brzuch mnie boli..nogi tez od tych butow zaczynaja mnie bolec(choc jeszcze ich nie ubralam)..
musze isc jeszcze do sklepu po kolczyki i spinke do wlosow..
to juz za kilka godzin..szoook..!!!

Stary 2007-01-12, 12:58   #1909
karolinaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewlina Pokaż wiadomość
no wlasnie o to mi chodzi :P a ile placicie za zrobienie wloskow.. bo ja podobno mam placic okolo 70 zł i nie wiem czy to tanio czy niebardzo
Moim zdaniem to troszke dużo,ja się pytałam wczoraj o zrobienie paznokci cena 60-70 zł ,idę jeszcze gdzieś indziej.Mam nadzieje ze znajde taniej.
karolinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-12, 13:19   #1910
karolinaa
Wtajemniczenie

Wielki bal już za tydzień.Nie mogę się zdecydować w jaki stylu ma być fryzurka.Co sądzicie o tych??(mam tendencję do kręconych włosów)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (37,2 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (47,6 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (25,6 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (29,5 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (36,4 KB, 17 załadowań)
karolinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-12, 13:57   #1911
lemonka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinaa Pokaż wiadomość
Wielki bal już za tydzień.Nie mogę się zdecydować w jaki stylu ma być fryzurka.Co sądzicie o tych??(mam tendencję do kręconych włosów)
1 i 4 bardzo mi sie podobaja..

co do paznokci to hm..opowiem przygode kolezanki z ostatniego tygodnia..
jadac ze szkoly zobaczyla na szybie salonu fryzjersko-kosmetycznego napis "Akryle, 45zł+zdobienie gratis".. poszla, zapisala sie..
dzien wizyty.. idzie.. po wejsciu informuja ja ze cena ulegla zmianie i teraz akryle kosztuja 55zl.. no ale stwierdzila ze jak juz taki kawal spoza miasta przyjechala to zrobi..
pani pyta.. "rozowe czy z biala koncowka?" kolezanka mowi ze umawialy sie na biala..
kolejne pytanie "na tipsa czy papierek?..pytanie widalo jej sie dziwne gdyz nigdy nie slyszala o akrylach na tipsie.. zarzyczyla sobie na papierku..
pytanie ostatnie na koncu... "zdobimy?" kolezanka TAK(mysli przeciez zdobienie gratis to czemu nie..)..
pani w dwie minutki malnela po dwie kreski na paznokciu..
kolezanka "ile place?"
i slyszy odpowiedz "80zł"..
na co ona wytrzeszczyla oczy i mowi ale mialo byc 45zl, wiec za co to???

facetka powiedziala..
45zl akryle..
10zl podwyzka szefa..
10zl biala koncowka..
15zl zdobienie...

i nawet jej skorek nie wyciela..!!
szoook..skandal i wogole..!!!!!

Stary 2007-01-12, 14:09   #1912
Sabcia87
Zadomowienie

Witam, perwszy raz udzielam sie w tym watku.
Studniowke mam za dwa tyg. Ale wcale mnie to nie cieszy ani nie bawi. I nawet mi sie nigdzie nie chce iść. Powód? Nie ide z moim TŻ (bo pracuje za granicą) tylko z kolega. Sukienke wyciągne z szafki, buty też, pazurki i makijaż zrobi mi siora, a do fryzjera ide bo i tak musze włoski podciąć wiec 2w1. Uwieżcie że wogole mnie nie bawi cała ta impreza...
Stary 2007-01-12, 14:21   #1913
lemonka
Zakorzenienie

idę...

kapanie.. potem mamusia fryz robi.. ubiore sie.. siostra przyjdzie zrobic makijaz i go..

mam stresa.. juz nic nie wiem.. kompletny czad..

papa dziewuszki..!!!

Stary 2007-01-12, 14:26   #1914
Kachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinaa Pokaż wiadomość
Mnie się jedynie podoba ta fryzurka Alby

Nieprzyzwoicie uparta i troszkę złośliwa

Kachulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-12, 15:12   #1915
agacioraaa
Przyczajenie

to ja uciekam laski na 100dnióke tzrymajcie kciuki
agacioraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-12, 16:43   #1916
hamster_killer
Zakorzenienie

GG do hamster_killer

to wszystkim, które mają dzisiaj studniówke zycze udanej zabawy...

Ja będe panikować dopiero za 3 tygodnie...
hamster_killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-12, 16:50   #1917
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

no wlasnie milej zabawy kochane... ja musze jeszcz troche poczekac... ale tylko 8 dni <jupi>
Stary 2007-01-12, 17:26   #1918
hawrodytka
Wtajemniczenie

GG do hawrodytka

Wow, ale zazdroszcze ci Lemonka,ze masz dzis studniowke!baw sie dobrze wytancz sie za wszytskie czasy.

ja mialam dzis fajny dzionek bylam na solarce przyszła przesylka z samoprzylepnym stanikiem silikonowym (jest super ) i byłam na poszukiwaniach cieniutkiej złotej opaski znalazlam ja w jednym sklepie i pani była tak miła, ze dała mi ją za darmo Heh i jestem happy

Pozdrawiam!
Stary 2007-01-12, 17:28   #1919
hawrodytka
Wtajemniczenie

GG do hawrodytka

Lemonka, btw chcialam kupic takie same buty, ale nie bylo juz na mnie rozmiaru szczesciara jestes! Super dodatki
Stary 2007-01-12, 17:35   #1920
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgnieszkaDr Pokaż wiadomość
pomocy dziewczyny nie wiem co mam robic! nawazylam sobie piwa z tym moim catingiem i teraz nie wiem z kim mam isc na ta 100dniokwe, bo w sumei jest 3 sesownych kolegow w tymm ze w sumie od jednego wiem ze na bank bedzie mogl isc, ale to kolega kolezanki z klasy i tak troche bedzi eglupio, 2 to ma 26 lat i niby fajny al epowiedzial ze on zabardzo nie lubi takich imprez i moze byctak ze bedzie caly czas siedziec, no i 3 kolega juz wyprobowany ale nie wiadomo czy bedzie mial wolne w dniu 100dniowki. i co ja mam zrobic? dzis dyrektorka chciala znac dane osob towarzyszacych,a ja nic nie wpisalam na liste bo jak juz mi sie kobiecie niechcialo tłumaczyc jak to przez pol roku wiedzialm z kim pojde ale wyszlo jak wyszlo i ze trwa casting chyba najsesowniej bylo by isc z kims wyprobowanym jak myslicie? ale co ja zrobnie jak bedzie musial pracowac? moze sie w tym tygodniu dowie od szefa co i jak... ja bym tak chcialaa z pozostalymi kandydatami to oczywiscie nie zrywam kontaktu w koncu jutro ide do silesi city center na spotkanie
Na Twoim miejscu wzięłabym tego "wypróbowanego" Przynajmniej wiesz, że będzie się fajnie bawił
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości