|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: a przed maturą studniówka
ja zaplace maks 50zl
|
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
Ja płaciłam 70 złotych... uważam, że to troche sporo no ale zainwestowałam w siebie
Mi fryzjerka kręciła włosy i upinała
|
|
|
|
#1893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
aha no to chyba przejde sie jeszcze i popytam... moja kolezanka ma sie dowiedziec tez ile jej fryzjerka by wziela... jak taniej to do niej pojde
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
HulaGirl slicznie wygladaliscie razem
![]() ![]() ![]() dzisiaj mialam ostatnia przymiarke mojej sukienki, jutro ją odbieram...wyszla chyba calkiem ladnie, ale troche grubo w niej wyglądam...i jeszcze gips na nodze...kurcze nie wiem czy bede zadowolona ![]() ale moj TŻ zrobil mi dzisiaj niespodzianke, wlasnie przyniosl koszule i krawat w kolorze mojej sukienki, wiec przynajmniej bedziemy do siebie pasowac ![]() do tego jestem biala bo nie bylam na solarium, mam pryszcze i wogole:P a studniówka już w niedziele...
|
#1896 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi.a,Wspolczuje gipsu i powiem,ze takiego chlopaka ze swieca szukac. Ja mojego od miesiaca prosze, zeby kupil sobie złoty krawat (bo mam brązowa sukienkę i złote dodatki, i zebysmy jakos wygladali razem) a ten sie upiera na rózowy, ewentualnie biały.. No coz, bialy jestem w stanie zaakceptowac.
A jesli chodzi o fryzure, to podobno tam gdzie ide do fryzjera biorą jakos 40 zł za uczesanie, ale hm... wezme wiecej na wszelki wypadek. Wydaje mi sie jednak, ze 70zł to mimo wszytsko przesada. |
|
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
hawrodytko ja poprosilam brata zeby przysłała swoj krawat w ktorym byl na slubie siostry swojej dziewczyny , bo ona miala brazowa kiecke i srebrne dodatki a krawat szukali po calej wawie, ale znaleźli pieknie pasujący do niej
No i powiedziałam TŻ zeby krawata nie kupował, zresztą u nas to i tak by tego nie zrobil bo nie ma gdzie, i brat mi przysłał ten krawat A TŻ tylko westchnął i powiedział że dbrze założy taki jaki chcę ![]() Dziewczynki pomozcie, wybrałam takie mniej wiecej fryzurki. I jak ?? chociaż zastanawiam sie nad tą opaską Dlaczego ja nie mam dwóch głó ??
|
#1898 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale za to go kocham bedzie sie wyrozniał a jesli chodzi o fryzure, to podoba mi sie ta pierwsza włosy wydaja sie bardzo geste i sa sexi
|
|
|
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
hawrodytko to fakt, moj chlopak jest niesamowity
ale koszule i krawat kupila jego mama on sam by z pewnoscia nie znalazl w takim kolorze...trzeba sie nachodzic![]() moze uda mi sie jutro gips zdjąć wiec przynajmniej go nie bedzie, najwyzej nie bede mogla tanczyc...trudno ![]() ![]() jennuś Ty szalona kobieto jak mozna sie tyle czasu nad wlosami zastanawiac ? mi sie podoba fryzurka J. Alby![]() sama nie ide do fryzjera, wlosy bede miala umyte i rozczesane:P
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
dodaje jeszcze jakie znalazłam u siebie a odpowiadają moim oczekiwaniom
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
mi.a wiem jestem nieźle zryta, ale chodzi o to, że u mnie cały efekt i zakonczenie robi fryzura, nawet makijaż nie daje mi efektu jak fryzura, dlatego sie tak dlugo zastanawiam, poza tym wiesz, makijaż to moge zmyć i zrobić iny od nowa, to juz moj problem, a fryz jak powiem fryzjerowi ze ma byc tak, to potem sama nie bardzo to zmienie, nie ma odwrotu
|
#1902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja moją się pochwalę we wtorek, bo wtedy odbieram ją od krawcowej Doczekać się już nie mogę Jennuś proponuję fryzurkę Amerie
|
|
#1903 |
|
Raczkowanie
|
pomocy dziewczyny nie wiem co mam robic! nawazylam sobie piwa z tym moim catingiem i teraz nie wiem z kim mam isc na ta 100dniokwe, bo w sumei jest 3 sesownych kolegow w tymm ze w sumie od jednego wiem ze na bank bedzie mogl isc, ale to kolega kolezanki z klasy i tak troche bedzi eglupio, 2 to ma 26 lat i niby fajny al epowiedzial ze on zabardzo nie lubi takich imprez i moze byctak ze bedzie caly czas siedziec, no i 3 kolega juz wyprobowany ale nie wiadomo czy bedzie mial wolne w dniu 100dniowki. i co ja mam zrobic? dzis dyrektorka chciala znac dane osob towarzyszacych,a ja nic nie wpisalam na liste bo jak juz mi sie kobiecie niechcialo tłumaczyc jak to przez pol roku wiedzialm z kim pojde ale wyszlo jak wyszlo i ze trwa casting
chyba najsesowniej bylo by isc z kims wyprobowanym jak myslicie? ale co ja zrobnie jak bedzie musial pracowac? moze sie w tym tygodniu dowie od szefa co i jak... ja bym tak chciala a z pozostalymi kandydatami to oczywiscie nie zrywam kontaktu w koncu jutro ide do silesi city center na spotkanie
|
|
|
|
#1904 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jutro idę pooglądać sukienki z koleżanką, rozejrzę się też za biżuterią Cytat:
Cytat:
Cytat:
Widać jak fajnie się bawiliście.. mm Cytat:
Cytat:
Cytat:
Holiday skin jest b. dobry na całe ciało.. tylko po twarzy słabo widać.. ale musiałabyś się chyba z tydzień smarować, żeby było widać efekty Drugie foto.. słiit razem wyglądacie Cytat:
Współczuję Niech jeszcze próbuje, może ktoś Was zrozumie i się zgodzi
|
||||||||
|
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
oto co udalo mi sie upolowac..
|
#1906 |
|
Raczkowanie
|
Sliczne no poprostu cudowne! moje gratulacje znalezienia takich okazów, paznokcie też fajniutkie, zazdroszke ze mozesz miec buty na obcesie ja ze mnagledu na moja wysokosc musiałam sie pocieszyc 2,5 cm obcasem a j jescze jedno jak wy wszytko chcecie zmiescic do tych malych torebeczek?ja to sobie kupiłam taka wieksza zeby miec na poźniej no i żeby wszytko mi sie do niej zmiesciło bo do takeij małej to nawet aparat nie wejdzi enie mówiąc juz o kosmetykach
|
|
|
|
#1907 |
|
Zadomowienie
|
Ja studniowke mam 25 (czy 26 nie pamietam) stycznia
Mam juz prawie wszystko, oprocz gaci i ponczoch i torebki. Torebke chyba od kogos pozycze, bo juz wystarczajaco duzo kasy wydalam na ta studniowke, a po co mam wydawac kolejne pieniadze na cos, co mi sie potem w ogole nie przyda. Buty mam na 7cm szpilce, i teraz tak sie zastanawiam, jak ja niby wytrzymam cala noc w takich obcasach? ![]() Dzis do szkoly przychodzi kamerzysta, w celu filmowania naszej klasy. Ciekawe jak bedzie, bo my dopiero wczoraj sie dowiedzielismy o jego wizycie, wiec zadnego przedstawienia klasy, nie mamy wymyslonego.. hehe
|
#1908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obcasy nosze rzadko, a jak juz to niskie bo jestem podobnego wzrostu z tżtem..ale po kilku dniach szukania niskich zlotych butow musialam sie w koncu na jakies zdecydowac->padlo na nie.. pewnie tez jednym z czynikow byla ta niska cena..co do torebki to juz sprawdzalam.. spokojnie wejdzie telefon, aparat, blyszczyk i prasowany puder..![]() a na reszte bede miala wieksza torebka w szatni.. i jak cos to bede tam mykac.. mam takiego stresa ze szook.. brzuch mnie boli..nogi tez od tych butow zaczynaja mnie bolec(choc jeszcze ich nie ubralam).. musze isc jeszcze do sklepu po kolczyki i spinke do wlosow.. to juz za kilka godzin..szoook..!!!
|
|
#1909 |
|
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem to troszke dużo,ja się pytałam wczoraj o zrobienie paznokci cena 60-70 zł ,idę jeszcze gdzieś indziej.Mam nadzieje ze znajde taniej.
|
|
|
|
#1910 |
|
Wtajemniczenie
|
Wielki bal już za tydzień.Nie mogę się zdecydować w jaki stylu ma być fryzurka.Co sądzicie o tych??(mam tendencję do kręconych włosów)
|
|
|
|
#1911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do paznokci to hm..opowiem przygode kolezanki z ostatniego tygodnia.. jadac ze szkoly zobaczyla na szybie salonu fryzjersko-kosmetycznego napis "Akryle, 45zł+zdobienie gratis".. poszla, zapisala sie.. dzien wizyty.. idzie.. po wejsciu informuja ja ze cena ulegla zmianie i teraz akryle kosztuja 55zl.. no ale stwierdzila ze jak juz taki kawal spoza miasta przyjechala to zrobi.. pani pyta.. "rozowe czy z biala koncowka?" kolezanka mowi ze umawialy sie na biala.. kolejne pytanie "na tipsa czy papierek?..pytanie widalo jej sie dziwne gdyz nigdy nie slyszala o akrylach na tipsie.. zarzyczyla sobie na papierku.. pytanie ostatnie na koncu... "zdobimy?" kolezanka TAK(mysli przeciez zdobienie gratis to czemu nie..).. pani w dwie minutki malnela po dwie kreski na paznokciu.. kolezanka "ile place?" i slyszy odpowiedz "80zł".. na co ona wytrzeszczyla oczy i mowi ale mialo byc 45zl, wiec za co to??? facetka powiedziala.. 45zl akryle.. 10zl podwyzka szefa.. 10zl biala koncowka.. 15zl zdobienie... i nawet jej skorek nie wyciela..!! szoook..skandal i wogole..!!!!!
|
|
#1912 |
|
Zadomowienie
|
Witam, perwszy raz udzielam sie w tym watku.
Studniowke mam za dwa tyg. Ale wcale mnie to nie cieszy ani nie bawi. I nawet mi sie nigdzie nie chce iść. Powód? Nie ide z moim TŻ (bo pracuje za granicą) tylko z kolega. Sukienke wyciągne z szafki, buty też, pazurki i makijaż zrobi mi siora, a do fryzjera ide bo i tak musze włoski podciąć wiec 2w1. Uwieżcie że wogole mnie nie bawi cała ta impreza...
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
idę...
kapanie.. potem mamusia fryz robi.. ubiore sie.. siostra przyjdzie zrobic makijaz i go.. mam stresa.. juz nic nie wiem.. kompletny czad.. ![]() ![]() papa dziewuszki..!!!
|
#1914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1915 |
|
Przyczajenie
|
to ja uciekam laski na 100dnióke
tzrymajcie kciuki
|
|
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
to wszystkim, które mają dzisiaj studniówke zycze udanej zabawy...
Ja będe panikować dopiero za 3 tygodnie...
|
|
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie milej zabawy kochane... ja musze jeszcz troche poczekac... ale tylko 8 dni <jupi>
|
#1918 |
|
Wtajemniczenie
|
Wow, ale zazdroszcze ci Lemonka,ze masz dzis studniowke!baw sie dobrze
wytancz sie za wszytskie czasy.ja mialam dzis fajny dzionek bylam na solarce przyszła przesylka z samoprzylepnym stanikiem silikonowym (jest super ) i byłam na poszukiwaniach cieniutkiej złotej opaski znalazlam ja w jednym sklepie i pani była tak miła, ze dała mi ją za darmo Heh i jestem happy Pozdrawiam! |
|
|
|
#1919 |
|
Wtajemniczenie
|
Lemonka, btw chcialam kupic takie same buty, ale nie bylo juz na mnie rozmiaru
szczesciara jestes! Super dodatki
|
|
|
|
#1920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynajmniej wiesz, że będzie się fajnie bawił
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.

Mi fryzjerka kręciła włosy i upinała

No i powiedziałam TŻ zeby krawata nie kupował, zresztą u nas to i tak by tego nie zrobil bo nie ma gdzie, i brat mi przysłał ten krawat
Dlaczego ja nie mam dwóch głó ?? 

ale za to go kocham

jesl i tak to jaki najlepiej wybrac
Niech jeszcze próbuje, może ktoś Was zrozumie i się zgodzi