|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5
Ja też nie :P.
Cytat:
. Jak na razie, to pisałam pracę, najgorsze, że się okazało, że mi kawałek "zniknął" i musiałam znów pisać to samo . A miałam iść na koncert, ale chyba nie dam dziś rady ;(.Cytat:
. Karo, Emilka przesłooooodka!!!!! No i fajnie, że taka grzeczna wczoraj była . Zaproszenia piękne Idę jeść penne ze szpinakiem i suszonymi pomidorami (Stimeria z Hortexu do mikrofali :P) |
||
|
|
|
#4682 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
![]() Poczytałam, ale nie dam rady nadrobić. Chrzciny się udały, jutro pokaże Wam co dostała Wiki. Na poczcie zdjęcia z chrzcin. Witam nową Pmkę ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Karo Emilka jest cudna |
|
|
|
#4683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
! A co z tym testem, robisz w końcu ?
|
|
|
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
We wtorek już robiłam. Wiktoria nie będzie miała na razie rodzeństwa.
Jak zobaczyłam jedną kreskę to trochę mi się smutno zrobiło. Z jednej strony to lepiej, bo jakby się okazało, że będzie drugie maleństwo to byśmy byli na dobre udu.pieni u teściowej. |
|
|
|
#4685 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Karo Emilka jest śliczna. Zaproszenia też boskie.
|
|||
|
|
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
Karo Emilka cudoooo
my właśnie wróciliśmy od mojej koleżanki i znowu wracam do nauki ![]() siacha Wiki też śliczna
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam pod prysznic, potem spakować się na jutro i chyba spać, bo jakaś zmęczona się czuję.
No i jutro wyjeżdżamy po 7 ciut, bo nie wiadomo jaki będzie w Poznaniu ruch, więc tak żeby ze spokojem dotrzeć na 8 ![]() Buziaki. |
|
|
|
#4688 | ||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
Cytat:
Alonka, ja uważam, że Twoje nastawienie wcale nie pomaga, blokujesz się psychicznie i może to być przyczyną Twoich problemów. Dobry wieczór tak w ogóle My po weselu, było megafantastycznie, niesamowicie im się udało. W kościele się poryczałam jak nasza koleżanka zaczęła grać Ave Maria na flecie Orkiestra grała super, chociaż mieli małe problemy techniczne. Młodzi zapatrzeni w siebie i zakochani. Złapaliśmy z TŻ welon i krawat no i pytaniom o nasz ślub nie było końca :P---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Nie zauważyłam jeszcze jednej strony :P Emilka i Wiki są przesłodkie |
||
|
|
|
#4689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
Fajnie, że wesele tak się udało .Ja dziś dużo pracy napisałam, najgorsze, że się męczyłam z technicznymi sprawami przy tym . Trochę też się pouczyłam, ale stanowczo za mało... Muszę się uczyć z kompa, a strasznie tego nie lubię |
||
|
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
Puk puk
Nieśmiało pukam i pytam czy mogę się dołączyć?
|
#4691 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana jak skończysz tą pracę, to będziesz musiała ostro zabalować na odreagowanie całego stresu ![]() Cytat:
dobrze, że chrzciny udane i macie miłe wspomnienia z tej jakże ważnej ceremonii Zdjęcia boskie, Siacha jaka z Ciebie laska! Widać, że nie miałaś żadnych problemów z powrotem do wagi ![]() Karo jaka z Emilki słodkość!!! Ma taką subtelną urodę, taki delikatny uśmieszek na ustach... Mała księżniczka Cytat:
![]() Cytat:
![]() dosyć śmiesznie to musiało wyglądać ![]() Cytat:
Fajne emocje przyniosłaś, taką radość ![]() Witamy, coś te PMki ostatnio do nas nie trafiają albo nie zagrzewają miejsca... Napisz coś o sobie
|
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
Jola, lat 19
uczennica technikum logistycznego, zaręczona od prawie roku, planująca z TŻ ślub w 2014, ale to się dopiero okaże ![]() Hmmm... Nie wiem co jeszcze napisać
|
#4693 | ||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() A nasz ślub będzie w ciągu najbliższych 3 lat - to nowa odpowiedź TŻ :P Hej. Napisz coś o sobie i zostań na dłużej, a nie tylko przelotem ![]() Cytat:
Śluby wzbudzają we mnie same takie emocje W ogóle na tym weselu uświadomiłam sobie, że chcę mieszkać w moich górach. Nie chcę być anonimowym ludzikiem w wielkim mieście, który ze swoimi sąsiadami zamienia tylko grzecznościowe formułki. Jest coś w tym, że górale czują takie przywiązanie do swojej tradycji, kultury i miejsca, w którym żyją |
||
|
|
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
Obiecuję, że zostanę na dłużej
Jestem dosyć wierna
|
#4695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlaczego "się okaże"?Cytat:
!!Fajne jest takie życie .. Górale to w ogóle są ludzie z sercem na miejscu, żadne paniska które innych mają za nic mieszkam w blokach i wiem o czym piszesz..Chwali Ci się
|
|
#4696 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ ma 22 lata. Hm poznaliśmy się przez smsa (TŻ dostał mój nr od wspólnej koleżanki) 18.08.2008 roku, parą zostaliśmy 2 dni później, a spotkaliśmy się dopiero tydzień potem
Co do ślubu to przede wszystkim chodzi o finanse
|
#4697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj no właśnie pieniądze... Możesz nam się tu wypłakać w tej kwestii, sporo z nas marzyłoby o przypływie morza gotówki dla zrealizowania swoich planów Tż pracuje, coś już odkładacie? Rodzice się nie dorzucą?
|
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny Siacha fajnie wyglądasz Wiki jest urocza i jaka duża już
|
#4699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rodzice pewnie by się dołożyli, ale my jednak wolelibyśmy za swoje
|
|
#4700 |
|
Zakorzenienie
|
Karo Emilka przyćmiła zaproszenia, a są super
zapomniałam ich pochwalić, takie styloweMalutka a no jeżeli macie takie marzenia, to pozostaje do nich dążyć grosz do grosza i za parę lat spełnicie marzenia z satysfakcją, że się udało Dziewczyny, strasznie boli mnie gardło, mam aż takie grube i czuję, że zaczyna mnie brać gorączka. Mogę iść z taką infekcją na wizytę u dentysty? Wiem, pytanie z tych głupich, ale nie wiem czy są jakeś przeciwwskazania...
|
#4701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do twojego pytania to nie mam pojęcia. Najlepiej chyba zadzwonić do dentysty i go o to spytać
|
|
#4702 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Aga
Hmm ja nie wiem, ale bierz od razu gripexa żeby Cię nie rozłożyło, bo może jakaś angina się przyplątać... oby nie!
|
#4703 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą sporo tu mamy młodych PMek, które bez problemu połączyły zarabianie na ślub z nauką, więc dacie radę Najpewniej bym tak zrobiła, gdyby nie fakt, że jest niedziela i po 21 a chodzę do przychodni, nie prywatnie zadzwonię rano, najwyżej dentystka znów będzie sapać, że przekładam wizytę (czekałam na nią 1,5 miesiąca, w dodatku to ostatnia wizyta aż mi szkoda jej przekładać )Cytat:
To gardło tak od 3 dni już mnie pobolewało, a dopiero od wieczora daje czadu. chlip, chlip wczoraj już brałam aspirynę, orofar, dziś septolete, groprinosan i nic nie daje rady póki co, może wypocę w nocy ?
|
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
Sama
oj to się nałykałaś. :/ może do lekarza lepiej iść? szkoda by było zachorować, i Filipka przy okazji nie narażać też
|
#4705 |
|
Zakorzenienie
|
agaga89 Z tego co zauważyłam to ostatnio sporo osób ma problemy z gardłem. Oby ci na krtań i tchawicę nie poszło. Także do lekarza marsz
|
#4706 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jasne, witamy gorąco
!Cytat:
... Zostaniemy u niej na stancji na noc (tak, Morsi, planuję bez pytania)Może Hania by się też przyłączyła ? Tylko z młodzieżą w brzuchu, to balować aż tak nie będzie . No, ale będzie co opijać w lipcu, nie ma co :P.Też sobie Almika wyobraziłam .Cytat:
! Góry, takie odludzia są przecudne! Ja też bym chciała tak mieszkać. Marzy mi się dom z werandą, ale nie taki, żeby zaraz była ulica. Wiecie, taki z amerykańskich filmów. Jak z "Pamiętnika", czy coś... No to super, bo mi tu brakuje powiewu świeżości :P! Cytat:
. Gratuluję odwagi, ja to jestem z tych ROZWAŻNA i romantyczna z naciskiem na to pierwsze plus nadwrażliwość . Ja bym się pewnie... bała, że ten facet mi się nie spodoba, czy coś .Cytat:
Niby pytanie z głupich, a nie wiem, co odpowiedzieć :P. A co będziesz miała robione? Bo jak wyrywanie zęba i weźmiesz aspirynę rozrzedzającą krew, to może być niefajnie. Albo znieczulenie też może jakoś kolidować z lekami. No i wiesz, taki chuch chorobowy, gdzie gardło jest zaropiałe jest mało przyjemny . Nie łapie Cię czasem angina, biedaku ?Siedzę sobie na stołku barowym na poddaszu :P. Zostałam przeniesiona, bo najmłodszy mieszkaniec stancji wrócił do domu i musiałam oddać mu pokój. A tu jest pięknie i czysto, więc się cieszę :P. Uczyłam się- tzn. czytałam, ale bardzo ciekawe rzeczy, bo o mutyzmie. Tylko wiecie jak jest- niby wszystko wiem, ale jak mnie zagną pytaniem, to ni chu-chu :P. Wracam do nauki, teraz o upośledzeniach. |
||||
|
|
|
#4707 |
|
Zakorzenienie
|
Dalenko gdyby nie technika to chyba by nam listy zostały
![]() Co do wyglądu TŻ to się nie bałam, bo kojarzyłam go Mieszkam tylko 3 km od niego
|
#4708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...
|
|
#4709 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rewelka, robota wręcz maszynowa. Nie myślałaś o sprzedaży?No właśnie Tż się skarżył już dziś na ból gardła i boję się, żeby nie padło na Filipka narazie odłożyłam go do łóżeczka, ale pewnie koło północy wyląduje u mnie... Sama się boję ![]() Cytat:
Jutro przed dentystą zaliczę lekarza Cytat:
marzy mi się jakiś szalony weekend w dobrym towarzystwie ![]() ![]() .... Już mi lepiej, przeszło mi gardło ![]() ![]() ![]() Będę miała wiercenie dziurki i zakładanie plomby. Bez rozlewu krwi i usypiania, także głównym problemem może tu być oddech smoka Nie wiem czy angina, Mama mi dziś zaglądała w gardło i mówiła, że nie widzi ropy ![]() Mój Boże, co to mutyzm? Będziesz nasz zmutowywać? Jak to brzmi ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Idę spać moje drogie powiedziałam sobie, że posiedzę do 21 na komputerze nie dłużej i taka jestem słowna, że szok. A jutro od rana ten przeklęty lekarz, dentysta, zakupy, i 14-22 praca, więc nie obiecuję, że wpadnę później... Trzymajcie się przekupy
|
|
#4710 |
|
Zakorzenienie
|
Malutka, listy są boskie
! No, to jak kojarzyłaś, to co innego :P.Karo, już się poprawiam: idziesz z nami ?! Jakoś nie pomyślałam, a przecież z Krakowa to niedaleko ! A jakbym musiała się szkolić w Krk, to spotkamy się ? A te zaproszenia, skoro samodzielnie robione, to PIĘKNE tym bardziej! Są tak stylowe, że ach Aga, no to jesteśmy umówione . Widziałaś kiedyś "mute" na tv :P ? No, to jest brak głosu, nie? No to mutyzm to zaburzenie u dzieci objawiające się niemówieniem, przy jednoczesnej normie intelektualnej. Często spowodowane jakąś traumą. Ps. Kuruj się!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.

!
Masz bardzo grzeczną córeczkę, naprawdę słodka z niej dziewczynka 
. Jak na razie, to pisałam pracę, najgorsze, że się okazało, że mi kawałek "zniknął" i musiałam znów pisać to samo

. Trochę też się pouczyłam, ale stanowczo za mało... Muszę się uczyć z kompa, a strasznie tego nie lubię
Nieśmiało pukam i pytam czy mogę się dołączyć? 
wczoraj już brałam aspirynę, orofar, dziś septolete, groprinosan i nic nie daje rady póki co, może wypocę w nocy
?
powiedziałam sobie, że posiedzę do 21 na komputerze nie dłużej i taka jestem słowna, że szok. A jutro od rana ten przeklęty lekarz, dentysta, zakupy, i 14-22 praca, więc nie obiecuję, że wpadnę później... Trzymajcie się przekupy