![]() |
#511 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV
a poza tym to cud, ze nie umieściłyście mnie na liscie mamuś zaginionych heheheheh
aaaaa i mj dzisiaj źle spał co godzinę cyciasie a najlpeiej spanie z cycem w ustach..... nie wiem o co kaman, ale widzę że u was też dzisiejd=sza nocka nie za wesoła ![]() i nauczył się siewać "aaaaaaa" jak mu się spać chce i teraz tak śpiewa co jest jego godziną do spania rzeczywiście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#512 | ||||
Zakorzenienie
|
Wariateczko tesciowki maja nie raz dziwne pomysly... moi tesciowie stwierdzili, ze jak mlodemu wyjdzie pierwszy zabek to trzeba dac mu juz kielbaske
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Zadomowienie
|
GOLDI ja Cię rozumiem, my za mc mamy wesele i serio boję się zostawić naszego alergika z mamą, bo nie wiem co mu da
![]() GLAM wybacz mi, wredna jestem, al padłam jak przeczytałam Twój opis nocki ![]()
#514 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#515 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja ogolnie nie lubie jak ktos mnie dotyka, lubie utrzymywac dystans ![]() ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no i gratki za zabek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wspolczuje nocki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#518 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Aczkolwiek inna sprawa po co ktos te rzeczy opowiada, czy bo sie cieszy po prostu czy chce innych zdolowac. Cytat:
![]() Cytat:
Ja bym wolala, zeby moja przesypiala cale noce a nie wstawala. Ostatnio jak w zegarku znow- 12, 3 i 6 pobudka ![]() MOaj niedawno zaczela gaworzyc, ale tez rzadko to robi, najczesciej wieczorem. W ogole smiac sie w glos tez malo sie smieje, czasem wieczorem. Normalnei sie tylko usmiecha. Spoznione zycznie z okazji dnia matki ![]() ![]() w ogole nawet mnie ostatnio mnie rodzinka zirytowala. NO bo wysylamy Kasie do zlobka i wciaz sie wahamy do ktorego, ona bedzie miala 9.5 miesiaca wtedy a tu gadanie, ze pierwszy rok to starsznie wazny dla rozwoju, ze jak pojdzie do zlobka to sie nie bedzie do nikogo przywiazywac i w ogole jaka to wielka krzywda dla niej. NO ale cos ja mam kurcze zrobic, z pensji tzt nie damy rady, niania to tez mnostwo kasy i tak naprawde nie wiadomo kto, a jedyna osoba ktora nie pracuje to tesc ktory jest typem bardzo narzucajacym swoje zdanie i nadgorliwym i musialby z nami caly czas mieszkac. Ehh i sie poczulam wyrodnym rodzicem, ze dziecko do zlobka wysylam. Dodam, ze te opinie od osoby po pedagogice wiec poparte logicznymi argumentami. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#519 | ||
Zakorzenienie
|
Nikaa2
![]() ![]() w koncu jestes, brakowalo mi Cie tutaj! ![]() zazdroszcze tego pobytu na wsi! u nas wszystkich raczej ok, Glam czeka na zula, ma byc w polowie czerwca, Princessce hormony szaleja ![]() wiekszosc naszych T-zuli jest niemyslaca co wiemy nie od dzisiaj ![]() sporo zabkow nowych na watku mamy, kilka wozkow kupily laski. A ostatnie kilka dni temat toczyl sie wokol napalonych koni ![]() ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Zakorzenienie
|
nikaa
![]() ![]() ![]() co do streszczenia to ostatnie dni minely nam pod znakiem... KONIA ![]() ![]() glam a nie karmilas nigdy kladac dziecia wzdluz siebie na brzuchu (ty na plecach lezysz) mlody tak lubil, lezal przy cycku na brzuszku, troche mi zjechal na ramie i tak kimal, wtedy dwojke mozesz podlaczyc bez wyciagania cyckow na kilometr ![]() szpilko dla jednozebnej Helusi tez ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Zadomowienie
|
houk
![]() ja też ![]() ![]() ![]() ![]() B. od piatku lekko pokasłuje, musze sie z nia wybrac do dr - wasnie nas zarejestrowałam na 15:10 - pewnie to nic strasznego ale wole dmuchac na zimne, niz mialoby sie to rozwinąć w coś gorszego a teraz znowu taki płacz jak wczoraj - nic nie pomaga noszenie, masowanie... i nagle samo przeszlo ![]() ![]() a może to rzeczywiście ból brzuszka? w sumie to od dwóch czy trzech dni nie zrobila porządnej koopy, tzn.robi takie plastelinowe bobki kilka razy dziennie ale żeby sobie porządnie srujnela to w sumie nie pamiętam ![]() ![]() zasnęła ![]() pedzę robic śniadanko a potem zapraszam na kawkę ![]()
#522 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() moja tz sie tak prezy dlatego zmiana pieluchy to jakas masakra. i jeszcze warczy wtedy Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Zakorzenienie
|
Goldi no faktycznie faceci to bezmozgowi
Nie macie pojecia jak ja sie ciesze ze moj posiedzi w domu. Dziecmi, niech zobaczy jakie to przyjemne i proste ![]() Tez mnie ostatnio bezmozgowiec wkurzyl Gadka taka- zobaczylam zdjecie tesciowej, ona jest pol roku po operacji, schudla z 15 kilo ( a nie byla wcale gruba) Mowie ze kiepsko wyglada -tzt- to dlatego ze teskni za wnukami ( ja to odebralam jako oskarzenie ze nie chce pojechac do indii. Po drugie jak bylismy z mala Soniusia to tesciowa sie z nia pobawila moze ze dwa razy max po pol godz przez 2 mce) Ja na to- to ciekawe czemu ja tak marnie wygladam A tzt- bo jestes zmeczona, nie masz czasu zjesc i zadbac o siebie . A ja to odebralam jako ironie
#524 |
Zakorzenienie
|
Aniolina w Waszej sytuacji z tego co piszesz nie macie wyjscia. Nie jestes wyrodna matka!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#525 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#528 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#530 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#531 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#532 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#533 | ||
Zakorzenienie
|
hej Mamusie
My wczoraj sprzedaliśmy Polusie moim rodzicom (Pokszyfko pojechali zwiedzać do Ciebie park ![]() Cytat:
![]() ![]() czekaj zadzwonie do "Uwagi" ![]() Cytat:
![]() ![]() Mój Michałek też ma już tydzień ząbka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do tego prowadzania za raczki, to mlody tez by chetnie, ale nie daje, chociaz jak stoi przy krzesle, a ono sie odsuwa, to lezie z tylu ![]() goldi a moj to by tylko sie kleil do mnie, jak siedze z nim na podlodze, to sie nie pobawi sam, tylko lazi po mnie, turla mi sie po nogach, robi mi pierdziochy na rekach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Zadomowienie
|
matko o czym Wy gadacie??? siedzenie, stanie, podpieranie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- mój też przylepiec- pierwszy to miziania i całowania, to mu gra
#536 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
![]() glam ![]() domiks ![]() ![]() Edytowane przez muffinka90 Czas edycji: 2012-05-28 o 07:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zazdroszcze takiego pieszczocha! |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#538 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
moja ostatnio czasem pozwala sie ponosic tak na "dzidziusia" na raczkach i sie patrzy na mnie, ale normalnei to zapomnij mama o jakis przytulaniu i buzi. Aczkolwiek sluze jej jako podpórka i strefa bezpiecznego wspinania sie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Zadomowienie
|
nasz też tak ma noszony na rekach patrzy w twarz i rechocze
![]() Kiełbas ostatnie dni wstaje o 4, mruczy, warczy, zasypia 5, śpi do 6 a potem od 7 odsypia nockę ![]()
#540 |
Zakorzenienie
|
moj uwielbia wyrywac mi po jednym wlosie, skubany juz tak operuje kciukiem i wskazujacym ze bez problemu wybiera sobie jednego wlosa i bach! wyrywa
![]() a na rekach jak go mam to lubi lapkami badac mi twarz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.