Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy! - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-28, 08:51   #4141
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!

Nikita, nie wiem czy by to nie było nieodpowiedzialne żeby tak zamówić bez tych informacji ale chyba tak zrobię
Stary 2012-05-28, 08:56   #4142
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Fajnie, że masz takie oparcie w TŻ-cie Mój też się czasami pyta jak tam temp.
Także bez paniki zobaczysz jak to się rozwinie...spadek jeszcze nic nie oznacza
Mnie dziś po prawej i lewej też coś ćmi...
No, kochany TZ sie interesuje choc malo jeszcze kuma. Teraz juz wie, ze jak jest wysoka temp to dobrze, jak spada to zle. Na poczatku tylko pytal jaka temp a zaraz potem: a co to znaczy

Stroktorko,
teraz dopiero zauwazylam, ze masz dostac @ tak jak ja 2.06.

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 08:59   #4143
Gucia0987
Zakorzenienie

Witajcie,

Tylko troszkę Was podczytywałam przez weekend, bo cały czas byliśmy w rozjazdach. W sobotę grill u rodziców, w niedziele obiad u babci, wieczorem wróciliśmy do domu, później jeszcze zrobiliśmy salon kosmetyczny naszemu kotu. Merudka znowu wygląda ponętnie... chudzina łysulek i tak cały weekend minął, ale było bardzo przyjemnie

Kotek Maja jest super!

Ana ja też się zgadzam co do zakazu handlu w niedziele. I nie zgadzam sie z tym, że każdy ma możliwość wyboru pracy, czasem po prostu bierze się co jest i nie porównywałabym pracy w sklepie z pracą lekarza, strażaka, policjanta, bo to jednak dość "misyjne" zawody, a sprzedawca do nich nie należy. Jeśli właściciele chcieliby mieć otwarte sklepy w niedziele - to niech sami stoją za ladą.

Sama od jakiegoś czasu unikam zakupów w niedziele.

Strong fajnie, że robisz kolejne podejście do soczewek. Najważniejsze to mieć dobrze dobrane i ja Ci polecam sieciówkę czyli Vision Express, wizyta z tego co pamiętam jest za darmo, a soczewki kupujesz. Będziesz miała dobrze dobrane i później będziesz mogła kupować przez neta itp. Moja sis u nich dobierała soczewki, zresztą do dzisiaj tam chodzi i jest bardzo zadowolona.

Żabcia jak Twoje ktg w sobotę? Bo nie doczytałam?

i nie będę kłamać, że pamiętam cokolwiek więcej

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 09:00   #4144
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Nikita, nie wiem czy by to nie było nieodpowiedzialne żeby tak zamówić bez tych informacji ale chyba tak zrobię
Wiesz, ryzykujesz strate kasy za soczewki ale z drugiej strony jezeli nie masz wybitnie malych galek ocznych to powinnas miec standard i wtedy zaoszczedzis kasy na lekarza.
TZ mial to samo, poszedl do lekarza zmierzyc dioptrie, dal mi jakies tam zakrzywienie a potem i tak mu zamowilam inne (bo w tych soczewkach co ci podalam jest wlasnie 8,6) i tez mu pasuja.

Stary 2012-05-28, 09:01   #4145
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Ja tam nie chce się do końca wtrącać, bo na soczewkach się nie znam, choć myślę, że zasada jest podobna jest do okularów...chodzi mi tylko o to, że źle dobierając szkła/soczewki można sobie tylko zaszkodzić...i zamiast wzrok sie poprawiać, to będzie się psuł, a do tego mogą przy okazji wystąpić inne dolegliwości, typu ból głowy...
więc ja na miejscu twoim, skoro chcesz soczewki to poszłabym do okulisty...to tak jakbyś poszła na targ i kupiła okulary, które mają naklejkę jaką wadę korygują...absurd...

Edytowane przez Malensstfo
Czas edycji: 2012-05-28 o 09:03
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 09:05   #4146
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Ana, zaciskam
Pomogło widzisz Twoje kciuki jako jedynej a pomogły
dach zmierzony a pan wylicza

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość

Ja przed ciaza tez juz mialam - ale jeden, malutki, tylko czasem wychodzil.... kiedys mialam problemy z zaparciami - raz nawet przez dwa tygodnie nie umialam zrobic kupki a potem .... (spojrz nizej pod odpowiedzia Biki

bylo dokladnie tak - jedno wielkie ''rwanie d.upy'' myslalam ze zejde na kiblu

tez nie wiem czy bede sie decydowac na usuwanie... zobaczymy.
Ja tam nie wiem ile mam tak ich nie czuć tylko właśnie przy parciu się pojawiają i są wyczuwalne... mam wrażenie, ze siedzą w środku... może to są jakieś wewnętrzne
a Teraz one są duże większe?
No u mnie jak były bardzo nasilone i była krew to też umierałam w miarę jak dieta jest delikatna i kupka tez to jest ok, a jak pojawi się zatwardzenie to wtedy często pojawia się tez krew, bo one się podrażniają

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
ja sie z Toba zgadzam.....kiedys (jak bylam mala czyli wieki temu haha) tak bylo ze w sobote wszystkie sklepy otwarte do 13-14 a w niedziele zamkniete i ludzie jakos sobie radzili a teraz "panika" a to dlatego ze jestesmy przyzwyczajeni ze jak nam sie cos umysli to myk do sklepu i gra gitara.

I to nie jest tak ze ja sobie wybieram prace w sklepie.....ide pracowac do sklepu/marketu bo nie mam innego wyjscia bo jak mam wybierac wolna niedziala albo miec co do gara wlozyc to wiadomo co wybiore. Ale jakby ustawowo byla niedziela wolna to w moim przypadku praca w sklepie nie byla by "kara". I owszem sa zawody z gory skazane na prace w swieta/niedziele itd ale tak bylo od zawsze a jednak sklep zawsze w niedziele nie byl otwarty.

I wiecie co bede robic wszystko zeby pracowac od pon-pt i kiedys tam soboty bo niestety kupe lat pracowalam (sklep, hotel) i naprawde nieczesto mialam wolna niedziele nie mowiac o weekendzie i z Tztem widzialam sie raptem 3 godziny dziennie
Mam identyczne zdanie!

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
My kupilismy juz gotowy dom od dewelopera, tylko srodek mielismy do wykonczenia (nie chcialo nam sie czekac roku czasu na budowe, albo i wiecej bo chcielismy mieszkac od razu i nie ladowac kasy w wynajem). No i fakt faktem, ze jestem starsza niz ty, ale nie widze nic zaskakujacego w tym, ze sie budujecie. Wrecz ludzie powinni kibicowac takim mlodym i zaradnym parom a tu tylko zazdrosc ich zzera.
No nam trochę zejdzie, przy dobrych wiatrach myślimy o przeprowadzce na jesień 2014r. (będę miała 25 lat ) ale okaże się w praniu czy np. jeszcze rok się nie przedłuży...

Cytat:
Fajnie, że masz takie oparcie w TŻ-cie Mój też się czasami pyta jak tam temp.
Także bez paniki zobaczysz jak to się rozwinie...spadek jeszcze nic nie oznacza
Mnie dziś po prawej i lewej też coś ćmi...
Maleństwo a Wy macie starania wstrzymane? kiedy ruszacie ponownie?

Żabciu kiedy powiadomisz jeżeli zacznie się akcja? czy w ogóle jest taka możliwość, bo w końcu Ty daleko w świecie

Kotku
ale Maja miała zabawę!

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2012-05-28 o 09:06
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 09:11   #4147
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Maleństwo a Wy macie starania wstrzymane? kiedy ruszacie ponownie?
Wstrzymane..ale od czerwca działamy Chociaż teraz też specjalnie się nie pilnujemy

Ana co do problemów o których piszesz...to ja mam w sumie podobnie... a właściwie prawie identycznie..tylko że ja byłam u lekarza i on niczego nie wykrył..stwierdził, że taka moja natura...ooo.... albo po prostu jakieś naczynko czasem pęknie lub nie...i tyle...
Stary 2012-05-28, 09:12   #4148
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Ana ja też się zgadzam co do zakazu handlu w niedziele. I nie zgadzam sie z tym, że każdy ma możliwość wyboru pracy, czasem po prostu bierze się co jest i nie porównywałabym pracy w sklepie z pracą lekarza, strażaka, policjanta, bo to jednak dość "misyjne" zawody, a sprzedawca do nich nie należy. Jeśli właściciele chcieliby mieć otwarte sklepy w niedziele - to niech sami stoją za ladą.

Sama od jakiegoś czasu unikam zakupów w niedziele.

Zgadzam się w całej rozciągłości

Strong
ja też bym poszła do okulisty. Mi w ogóle pierwszy raz soczewki zakładał okulista i później jeszcze badał mnie pod odpowiednim sprzętem czy dobrze się układają na moich gałkach

A w ogóle to całkiem niedawno zamówiłam soczewki (takie same jak od okulisty) przez internet i powiem Wam, że później 3 raz miałam zapalenie spojówek (być może zbieg okoliczności- ale wcześniej się to nie zdarzało)). I nie wiem czy trafiłam na jakąś wybrakowaną serię czy na oszusta (ale małopradopodobne, bo to był optyk internetowy) nie mniej zraziłam się i chyba pozostanę na kupowaniu soczewek u okulisty...
Stary 2012-05-28, 09:14   #4149
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
No nam trochę zejdzie, przy dobrych wiatrach myślimy o przeprowadzce na jesień 2014r. (będę miała 25 lat ) ale okaże się w praniu czy np. jeszcze rok się nie przedłuży...
No nam wlasnie chodzilo o czas. Ale wy w kolei macie wygode w tym, ze bedzie domek taki jak chcecie a mu musielismy brac co bylo .
Ale jestesmy bardzo zadowoleni, szczegolnie ogrod to swietna sprawa.

Stary 2012-05-28, 09:14   #4150
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Wstrzymane..ale od czerwca działamy Chociaż teraz też specjalnie się nie pilnujemy

Ana co do problemów o których piszesz...to ja mam w sumie podobnie... a właściwie prawie identycznie..tylko że ja byłam u lekarza i on niczego nie wykrył..stwierdził, że taka moja natura...ooo.... albo po prostu jakieś naczynko czasem pęknie lub nie...i tyle...
Aaaa czyli wszystko i tak możliwe wstrzymywaliście z powodu Twojej pracy?

A u jakiego lekarza byłaś? i że tak powiem jak ono to sprawdzał, diagnozował? oglądał tyły? ja na samą myśl mam stres
Stary 2012-05-28, 09:16   #4151
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Hej.

Nikita, dzieki za brawa. Ale ja i tak jestem trochę załamana tą dietą... nic mi te kg nie chcą spadać. Dziś znowu na +

mam identycznie

Cytat:
Witajcie,

ja Ci polecam sieciówkę czyli Vision Express, wizyta z tego co pamiętam jest za darmo, a soczewki kupujesz. Będziesz miała dobrze dobrane i później będziesz mogła kupować przez neta itp. Moja sis u nich dobierała soczewki, zresztą do dzisiaj tam chodzi i jest bardzo zadowolona.
witaj

A ja szczerze nie znosze tego sklepu
Trafilam na bardzo badziewne okulary, kilka znanych mi osob takze

Kotek Maja jest boska

Dzien dobry

Przelecialam Was

My mielismy wczoraj piekny rodzinny dzien, az za pieknybo dzis idziemy do lekarza...chyba Nas owialo a my na uszy to bardzo delikatnii ja i Seba...mnie ucho boli, a on biedny niespal pol nocy, krecił sie, plakal...musze isc to dzis sprawdzic...
Stary 2012-05-28, 09:19   #4152
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa czyli wszystko i tak możliwe wstrzymywaliście z powodu Twojej pracy?

A u jakiego lekarza byłaś? i że tak powiem jak ono to sprawdzał, diagnozował? oglądał tyły? ja na samą myśl mam stres
Ana tak...wstrzymywała mnie praca, ale teraz wiem, że nic z tego nie wyjdzie, więc przestaliśmy czekać

A u lekarza byłam - proktologa, czyli u tego który się tym zajmuje tyły oglądał, bo inaczej jak ma zbadać?? :P Ale to nic nieprzyjemnego..da się przeżyć...tyle co się tyłkiem do niego wypinasz, hehe...ale ja poprostu nastawiłam się, że to lekarz..także do przeżycia...a skoro on nic nie znalazł..w sensie żadnych hemoroidów, itp. więc mu wierzę...ale kłucia mam czasami, tak jak ty opisujesz.. krwawienie rzadko kiedy...więc już się przyzwyczaiłam..zresztą ja odkąd pamiętam tak miałam..od dziecka, więc to może faktycznie moja natura

Edytowane przez Malensstfo
Czas edycji: 2012-05-28 o 09:20
Stary 2012-05-28, 09:19   #4153
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
o ty

Cytat:

A w ogóle to całkiem niedawno zamówiłam soczewki (takie same jak od okulisty) przez internet i powiem Wam, że później 3 raz miałam zapalenie spojówek (być może zbieg okoliczności- ale wcześniej się to nie zdarzało)). I nie wiem czy trafiłam na jakąś wybrakowaną serię czy na oszusta (ale małopradopodobne, bo to był optyk internetowy) nie mniej zraziłam się i chyba pozostanę na kupowaniu soczewek u okulisty...
Oj no to rzeczywiscie mialas pecha, ja juz pare lat zamawiam przez neta, w zawsze pelne zadowolenie.

Stary 2012-05-28, 09:21   #4154
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
o ty
Stary 2012-05-28, 09:26   #4155
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
OK, nikomu nie powiem

Stary 2012-05-28, 09:27   #4156
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
OK, nikomu nie powiem
Stary 2012-05-28, 09:32   #4157
emigra
Zakorzenienie

dzien dobry

Cytat:
Ja tam nie wiem ile mam tak ich nie czuć tylko właśnie przy parciu się pojawiają i są wyczuwalne... mam wrażenie, ze siedzą w środku... może to są jakieś wewnętrzne
a Teraz one są duże większe?
No u mnie jak były bardzo nasilone i była krew to też umierałam w miarę jak dieta jest delikatna i kupka tez to jest ok, a jak pojawi się zatwardzenie to wtedy często pojawia się tez krew, bo one się podrażniają
ja zagladalam po porodzie lusterkiem ja mam jednego wlokniaka przy odbycie (koloru skory) a hemki byly zaraz po porodzie widoczne teraz sie chowaja a w chwilach jak z WC mam problem to sie pojawiaja, z tym ze bez krwi. Uzywalam masci ale to nic nie daje
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 09:32   #4158
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam nie chce się do końca wtrącać, bo na soczewkach się nie znam, choć myślę, że zasada jest podobna jest do okularów...chodzi mi tylko o to, że źle dobierając szkła/soczewki można sobie tylko zaszkodzić...i zamiast wzrok sie poprawiać, to będzie się psuł, a do tego mogą przy okazji wystąpić inne dolegliwości, typu ból głowy...
więc ja na miejscu twoim, skoro chcesz soczewki to poszłabym do okulisty...to tak jakbyś poszła na targ i kupiła okulary, które mają naklejkę jaką wadę korygują...absurd...
zgadzam się w 100%! Nigdy bym nie kupiła okularów ani soczewek "na oko" nie dobranych do mojej wady!

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

mam identycznie

witaj

A ja szczerze nie znosze tego sklepu
Trafilam na bardzo badziewne okulary, kilka znanych mi osob takze

Kotek Maja jest boska

Dzien dobry

Przelecialam Was

My mielismy wczoraj piekny rodzinny dzien, az za pieknybo dzis idziemy do lekarza...chyba Nas owialo a my na uszy to bardzo delikatnii ja i Seba...mnie ucho boli, a on biedny niespal pol nocy, krecił sie, plakal...musze isc to dzis sprawdzic...
Blond mam nadzieje, że wszystko będzie ok!

A co do Vission, to ja nigdy u nich nic nie kupowałam (oprócz okularów słonecznych), nie lubię tego sklepu, ale moja sis dobierała u nich soczewki i jest bardzo zadowolona! Dlatego polecam A soczewki mają sprawdzonych firm, więc nie ma obaw, że to jakiś badziew. Za to kupuję u nich płyn do soczewek

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 09:33   #4159
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ana tak...wstrzymywała mnie praca, ale teraz wiem, że nic z tego nie wyjdzie, więc przestaliśmy czekać

A u lekarza byłam - proktologa, czyli u tego który się tym zajmuje tyły oglądał, bo inaczej jak ma zbadać?? :P Ale to nic nieprzyjemnego..da się przeżyć...tyle co się tyłkiem do niego wypinasz, hehe...ale ja poprostu nastawiłam się, że to lekarz..także do przeżycia...a skoro on nic nie znalazł..w sensie żadnych hemoroidów, itp. więc mu wierzę...ale kłucia mam czasami, tak jak ty opisujesz.. krwawienie rzadko kiedy...więc już się przyzwyczaiłam..zresztą ja odkąd pamiętam tak miałam..od dziecka, więc to może faktycznie moja natura
Ja jak byłam mała to miałam problemy... że pojawiała się krew, ale przyczyną nie były hemoroidy... Miałam wtedy 3 latka gdzieś Leżałam w szpitalu, bo miałam podejrzenie torbieli czy czegoś podobnego. Miałam badanie (pomimo, ze byłam taka mała to pamiętam okropieństwo) ale nic nie wyszło i stwierdzili, że być może podczas badania ta torbiel czy coś innego mogło się oderwać, ale nie wiadomo, bo nic nie znaleźli no i w sumie później krwawień już nie było.
A teraz od jakiegoś czasu są, ale to akurat wiem, że od hemoroidów .
A byłaś prywatnie czy na nfz?

Cytat:
Oj no to rzeczywiscie mialas pecha, ja juz pare lat zamawiam przez neta, w zawsze pelne zadowolenie.
Tak jakoś wyszło...

A poza tym ostatnio u lekarza wzięłam taką nowość na wypróbowanie, niby te co nosiłam, ale udoskonalone ( w zasadzie to zamawiałam, bo ich nie miał ) i rewelacja są takie cieniutkie, że gibają się na palcu
Na zimę super, bo przy ogrzewaniu nie wysuszały mi się oczy No ale wzięłam komplet, a teraz zużywam te stare co miałam w zapasie
Stary 2012-05-28, 09:35   #4160
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

mam identycznie

Biedaczek, dużo zdrowia dla niego

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 09:41   #4161
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
No, kochany TZ sie interesuje choc malo jeszcze kuma. Teraz juz wie, ze jak jest wysoka temp to dobrze, jak spada to zle. Na poczatku tylko pytal jaka temp a zaraz potem: a co to znaczy

Stroktorko,
teraz dopiero zauwazylam, ze masz dostac @ tak jak ja 2.06.
Kibicujemy Wam podwójnie

Blonde, zdrówka dla Sebusia

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 09:41   #4162
Malensstfo
Zakorzenienie

Ana byłam na NFZ..i nawet chyba niedługo czekałam, ale ile dokładnie to nie pamiętam
Może kiedyś skonsultuje to jeszcze raz u kogoś innego..
Stary 2012-05-28, 09:42   #4163
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

Blond mam nadzieje, że wszystko będzie ok!

A co do Vission, to ja nigdy u nich nic nie kupowałam (oprócz okularów słonecznych), nie lubię tego sklepu, ale moja sis dobierała u nich soczewki i jest bardzo zadowolona! Dlatego polecam A soczewki mają sprawdzonych firm, więc nie ma obaw, że to jakiś badziew. Za to kupuję u nich płyn do soczewek

Bedzie dobrze, my z uchem to juz którys raz idziemy
Idziemy na 16 do lekarza

Byc moze ze soczewki sa znacznie lepsze, bo takich codziennych okularów to ja tam nie polecami moga sobie wsadzic w nos te promocje 2 w cenie 1 itp.

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Biedaczek, dużo zdrowia dla niego

---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość

Blonde, zdrówka dla Sebusia
Stary 2012-05-28, 09:45   #4164
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Wybiłam się z rozmowy i nie umiem wrócić. Poczytam Was tylko.
Stary 2012-05-28, 09:45   #4165
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

kotku widać, ze Majka to małe szaleństwo. Jest cudna

zgadzam się co do soczewek, powinien je okulista dobrać. Mój brat nosi i kiedyś mu się wada zmienił a dalej kupował te stare i dostał ochrzan , że mu rogówka przez to twardnieje, bo źle są dobrane czy coś takiego.

Wczorajsza kąpiel w końcu udana. Mała wcale nie płakała. Pomarudziła tylko przy myciu głowki ale to kilka sekund dosłownie.
Ale za to potem nam dała do wiwatu. Po kąpieli jadła 1,5 godziny aż byłam w szoku. A potem zaczęła płakać. I tak płakała i płakała od 24 do 1 nad ranem. Aż mąz ją przebrał (wcześniej miała sucho) i utulił i zasnęł. Kamiennym snem, bo spała aż do 6 rano nakarmiłam ją, przebrałam i zasnęła. Obudziła się o 8.30 i znowu ją nakarmiłam i przebrałam i jak zobaczyłam, ze odpływa to ją do kosza wrzuciłam i wyszłam. Bo chciałabym aby zasypiała sama a nie przy cycku jak zawsze. Na razie leży 15 min sama w pokoju i nie płacze.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 09:51   #4166
Malensstfo
Zakorzenienie

Madzia no to fajnie Może mąż ma sposób na Maję
Stary 2012-05-28, 09:51   #4167
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

kotku widać, ze Majka to małe szaleństwo. Jest cudna

zgadzam się co do soczewek, powinien je okulista dobrać. Mój brat nosi i kiedyś mu się wada zmienił a dalej kupował te stare i dostał ochrzan , że mu rogówka przez to twardnieje, bo źle są dobrane czy coś takiego.

Wczorajsza kąpiel w końcu udana. Mała wcale nie płakała. Pomarudziła tylko przy myciu głowki ale to kilka sekund dosłownie.
Ale za to potem nam dała do wiwatu. Po kąpieli jadła 1,5 godziny aż byłam w szoku. A potem zaczęła płakać. I tak płakała i płakała od 24 do 1 nad ranem. Aż mąz ją przebrał (wcześniej miała sucho) i utulił i zasnęł. Kamiennym snem, bo spała aż do 6 rano nakarmiłam ją, przebrałam i zasnęła. Obudziła się o 8.30 i znowu ją nakarmiłam i przebrałam i jak zobaczyłam, ze odpływa to ją do kosza wrzuciłam i wyszłam. Bo chciałabym aby zasypiała sama a nie przy cycku jak zawsze. Na razie leży 15 min sama w pokoju i nie płacze.

Z zapartym tchem czytam te Twoje opowieści o małej

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 09:53   #4168
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
super

Tylko jej nie rzucaj, prosze

No lepiej dla Ciebie jak nie pozwolisz by Ci przy cycku zasypiała
Stary 2012-05-28, 09:54   #4169
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Onyks, Maleństwo aa bo ja o niej bym mogła opowiadać godzinami hehe.

Dziś mąz mi pracuje do 18 ech...

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-28, 09:55   #4170
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
super

Tylko jej nie rzucaj, prosze

No lepiej dla Ciebie jak nie pozwolisz by Ci przy cycku zasypiała
O qrcze..teraz jak to jeszcze raz przeczytałam, to faktycznie śmiesznie brzmi... Tylko jej nie wyrzucaj!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości