|
|
#2011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
Cytat:
|
|
#2012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytałam o Wikuni, trzymam kciuki aby dzieciątko szybko wyzdrowiało i wysyłam jemu i jego mamusi całą masę pozytywnych wibracji. |
|
|
|
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe jak bedzie teraz -uda sie czy się znowu nie uda Jestem dobrej mysli... Madziu masz racje lepiej sie zapisac odrazu , nie ma na co czekac
|
|
#2014 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie chodze na monitoring...jeszcze. I mam nadzieje, że nie będę musiała. Podczas ostatniej wizyty oglądałyśmy jajeczka i dominujące w prawym miało 10 mm w 9 dc.
Poczytam jeszcze o owu, to wam coś napiszę. |
|
|
|
#2015 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
przepraszam dziewczyny że tak rzadko się udzielam, ale czasu brak
![]() Ściskam Was |
|
|
|
#2016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------->
|
|
#2017 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kasia suuper
|
|
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane pomoc.Robilam przed chwila test owu i wyszly mi 2 kreski kontrolne ciemna a testowa jasna co to oznacza.Kurcze kupilam te testy a nie mam zielonego pojecia jak odczytac wynik ;( musze chyba poczytac ...
|
|
|
|
#2019 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My mamy dla dziewczynki Kalinka chociaż ja osobiście wolałabym Zosia ale Kalinka też bardzo ładne. Chłopiec jeszcze pod znakiem zapytania. Może Jasiu ale jeszcze nie wiemy Cytat:
i chodzi za mną cały czas i mówi "chodź zrobimy sobie dzidziusia". Mnie to dopiero denerwuje Cytat:
Tak na marginesie to ja Wam przesyła fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& &&&&&&&&&&& od mojej znajomej, która ma termina za miesiąc Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2020 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja myślałam, że dostanę @ dzisiaj a tu jeszcze mnie trzyma. Jak nigdy chciałabym, żeby przyszła jak najszybciej, bo raz mam w sobotę egzamin, wrrrr a dwa chcę jak najszybciej iść na kolejną kontrolę do gina, żeby zobaczyć czy się coś pozmieniało
|
#2021 |
|
Zadomowienie
|
jukol, owulacja nadchodzi (w ciągu 24-48 godzin), jeśli na teście będą dwie kreski, a kreska testowa (T) będzie tego samego kolru ,a najlepiej ciemniejsza od kreski kontrolnej (C). Wtedy do dzieła!
Spokojnie przestudiuj instrukcję, czasem są tabelki, które podpowiadają, w którym dniu cyklu najlepiej zacząć testy (w zależności od długości cykli). Ja robię je od 11 dc co drugi dzień. agabil, głowa do góry! Będzie dobrze! Dziewczyny, jakoś sporo wiary i nadziei mam, podobno bociany już wracaja do kraju Pozdrawiam |
|
|
|
#2022 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2023 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj tzn. jeszcze w nocy przyszła do mnie @ z całą parą
Na szczęście znalazłam tabletkę i mogłam dalej spać. Brzuch mi zaraz pęknie. Mam nadzieję ,że następny okres dostanę za 9 miesięcy. Czego i Wam życzę!!!!
|
|
|
|
#2024 |
|
Zadomowienie
|
Jak to przeczytałam, to wyglądałam tak
(mój TZ też):http://wiadomosci.onet.pl/1463541,69,item.html |
|
|
|
#2025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj TZ wazyl 5600 tez byl niezlym klockiem
|
|
|
|
|
#2027 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja wyglądam tak jukolku do boju. frida
|
|
|
#2028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2029 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po za tym mam nadzieje ze specjalisci szybko się mna zajmą no i szybciej będe mogła mieć dzidzie po za tym wszystkie badania robią na miejscu i praktycznie odrazu są wyniki Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny witam, odebrałam dzis wyniki TSH
2,7 norma 0,200-4,0 Progesteron 17,1 norma f.folikkul. 0,20-4,00 norma owulacja 0,25-3,80 norma f.lutealna 8,00-75,00 badania robiłam 21dc. Któraś z was mogła by cos powiedziec o tych wynikach PRL miałam 440 norma była 31-818 |
|
|
|
#2031 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Ami
|
|
|
|
#2032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szok jak to w ogóle mozliwe 7 kg woooow
|
|
|
|
|
#2033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2034 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam wszystkie nowe staraczki |
|
|
|
|
#2035 |
|
Zadomowienie
|
Nikita, nie czuję sie w pełni kompetentna jeśli chodzi o omawianie wyników. Ja nie widzę jednak nic złego w nich, wszystko w normie. Zastanawiam sie, czy progesteron mógłby być troszkę wyższy...ale sama nie wiem. W każdym razie nie widze powodów do zmartwień.
Może bardziej doświadczone staraczki się wypowiedzą?? Jutro I test owu w tym cyklu - 11 dzień... |
|
|
|
#2036 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie byłam ciekawa czy już dyskutujecie na temat tego 7 kilowego bobasa. Niesamowita sprawa!
Zainspirowałyście mnie i też kupiłam witaminki dla mojego TŻ Mam nadzieję ,że zwiększy się jego wigor
|
|
|
|
#2037 |
|
Zadomowienie
|
Ja też mam nadzieję, że choć troszkę te witaminki podziałają, jak nie na nasionka, to ogólnie. Na pełne odnowienie nasionek po witaminkach trzeba niestety troszkę poczekać - 3 misiące
Ale mam nadzieję, że już w trakcie brania witaminek jakoś one się wzmocnią. Na pewno branie witamin nie zaszkodzi, szczególnie o tej porze roku i gdy TZ cięzko pracuje. Będzie miał więcej sił na staranka
|
|
|
|
#2038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rowniez w mojej rodzinie jest Kacper i tez drobniutki -tak poprostu mi sie zazartowolo ,bo akurat przypadek ze moja sasiadka tez ma Kacperka dosc duzego ze sie tak wyraze hi hi fesss chłop Widzialam dzis tego Kacpra w telewizji -faktycznie sporawy
ale to u nich w rodzinie norma corka jak sie urodzila wazyla 5,5 kg ,- czyli to raczej rodzinne a mamusia tez jest niczego sobie ( kupe baby ) -Ogladalyscie moze???
|
|
#2039 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo dziękuję za przemiłe i cieplutkie przyjęcie.
Nie piszę jeszcze zbyt wiele, bo na razie rozglądam się po forum, staram się poznać Wasze problemy, ale wkrótce też zacznę się udzielać. Dziękuję za trzymanie kciuków (na pewno się przydadzą), ja też zaciskam swoje za wszystkie staraczki z całych sił A co do Kacperków to ja też znam dwóch małych facecików o tym imieniu i obydwaj nie są największych gabarytów Matko! Nie mogę wyobrazić sobie tego niemowlaka (bo maleństwem nazwać go nie można ) - 7 kg !!!
|
|
|
|
#2040 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co ale zalapalam dola
jakies pol godziny temu dowiedzialam sie ze moja mama musi isc na operacje - podobno maja jej usunac cala macice bo ma miesniaki. Ale mi smutno jakos dziwnie sie czuje moja mama nigdy nie mowila ze cos ja boli albo wogole nigdy nic jej nie bylo -a tu masz! wiadomosc jak musze ja zapisac do swojej ginki ,bo ona byla u tego doktora co ja wczesniej chodzilam no i wiadomo , wole zeby przebadal ja ktos inny a jak bedzie trzeba to jeszcze inny... ehhh same smutne rzeczy mi sie przytrafiaja
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.

ciekawe jak bedzie teraz -uda sie czy się znowu nie uda
Jestem dobrej mysli...
---------------->

7 kg woooow
KAPUSCIANE POLE