|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
Cytat:
![]() aaaa same smakolyki i jaki fajny kucharz ![]() Majka wymiata ![]() A kochana po KTG wszystko wporzadeczku Pielegniarka mowila ze serduszko slicznie i mocno bije , ze zdrowe dziecko Ja mialam skurcze ale wogole nie czulam No i na koniec dowiedzialam sie ze jej wydaje sie ze to dziewczynka a nie chlopczyk ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() brawa ![]() Witajcie U nas dlugi weekend pelna para Zagladam do Was tylko na chwilke bo mamy w planach jechac do parku a wieczorkiem znowu grill U mnie narazie nic sie nie zaczyna Chodz mezowi sie dzisiaj snilo ze malutki byl juz z nami
|
|
|
#4292 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strong gratuluje 31 tc Blonde, to kiedy odbieracie klucze?
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
|
|
|
#4294 |
|
Wtajemniczenie
|
Blondi gratulacje
to kiedy sie wprowadzacie ![]() ![]() Nikita nie martw sie mi 3 dni przez spodziewana @ test wyszedl negatywny ![]() , doepiro w dniu @ wyszla jasniutka kreska ![]() Madzia kochana, wiadomo ze bedziesz teraz tylko o malej myslec, nie martw sie na pewno zdasz ten egzamin bede trzymac kciuki, zawsze moge Ci do ucha podpowiadac ![]() ![]() Dziekuje wszytskim za mile slowa na temat mojego brzuchola ![]() :brzyda l:---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Dziewczyny w ciazy, warto przeczytac, naprawde Proszę aby każda która miała podawaną płeć przed 20 tygodniem przeczytała ten artykuł i obejrzała zdjęcia!!! http://strefakobiety.pl/dziecko/ciaz...iewczynka.aspx |
|
|
|
#4295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Niezależnie od waszej decyzji o tym, kiedy poznacie płeć malucha - cieszcie się po prostu z przyjścia na świat waszego dziecka. Chłopcy i dziewczynki dają tyle samo radości rodzicom, a wieku nastoletnim przypuszczalnie będą powodować podobną ilość problemów. Każda płeć ma swoje uroki i nie warto kierować się stereotypami. Ojcowie potrafią doskonale spędzać czas w towarzystwie ukochanych córeczek, a matki również nie raz usłyszą od syna słowo "kocham" i zostaną obsypane gromem pocałunków. Radość z posiadania dziecka jest ogromna dla każdego rodzica - i nawet jeśli będzie to czwarta córka - wprowadzi w życie mnóstwo ciepła i radości, która wcale nie będzie słabsza niż ta, którą wprowadziłby syn."
|
|
|
#4296 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nadal mam to slabiutkie plamienie, takie jak zwykle przed @. Jajniki oraz podbrzusze aktywnie bola jak na @. To tyle smutkow i zali z mojej strony
|
||||||
|
|
|
#4297 |
|
Zakorzenienie
|
Nikita FCE
![]() strong już zapłaciłam to podejdę. Choć nie wiem jak z karmieniem to rozegramy bo to z 5-6 godz będzie trwało z przerwami małymi. blond, evel, Today oby, oby. Emilko super zakupki. krem do pupci jest super, sama stosuję, ale tylko po kąpieli. Zabcia spokojnie, ja nawet na porodówce się nie stresowałam ![]() Byli u mnie rodzice na 2 godzinki Jeny, jacy oni są zakochani w tej małej
|
|
|
|
#4298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jasne, ze dziadkowie zakochani - tak ma byc |
|
|
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
Męczę się z edycją pracy
Qrde zapomniałam jak się robi spis tabel i już mnie qr***** brała huh...Teraz jeszcze spis rysunków |
|
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też jest rozbity na dwa dni. jednego dnia 4 części pisemne a drugiego ustny.
|
|
|
|
#4301 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A że dziadkowie zakochani to nie dziwne! Przecież to ich pierwsza wnuczka
|
||
|
|
|
#4302 |
|
Zakorzenienie
|
Butter nie napalam się na zdanie. Jak robię testy próbne to idzie mi kiepsko. Ale pójdę. Choć się sprawdzę
|
|
|
|
#4303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odbębniłam korki, idę szukać czarnego bzu
|
|
|
|
|
#4304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie mieszkanko ogarnęłam. Wieczorem ma przyjść położna na patronaż. Bo teraz do 8 tyg będzie przychodziła. To chyba poproszę ją aby małej pazurki obcięła, bo ma strasznie długie. |
|
|
|
|
#4305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powodzenia z tym bzem
|
|
|
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
e_velku, bardzo fajne kupiłaś te ciuszki
na lato jak znalazł ![]() Żabciu, to weekendujcie dalej ![]() Nikitka, za te żale Cię pochalam Madzia, z tym karmieniem faktycznie może być problem ale wybrniecie ![]() Butter, na co Ci ten bezik?
|
#4307 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4308 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam na spacerku z piesurem, po sałatę do hamburgów przy okazji
Teraz jakaś kąpiel i rozłożę łożę ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------
16.07.2012 - Kamil, nasze serce. Edytowane przez strongwomen Czas edycji: 2012-05-28 o 20:45 |
|
|
|
#4309 | |
|
Zakorzenienie
|
w srode ![]() Dziekuje Chyba 7 czerwca tak na dobre, bo wczesniej bedziemy powoli wywozic graty a 10 czerwca planujemy zdac dom w ktorym teraz mieszkamy![]() Cytat:
Ja z poczatku obcinalam jak maly spal Bylismy na zakupach i kupilismy farby do mieszkania No i Seba znowu ma zapalenie ucha ![]() Ma antybiotyk i mam nadzieje,z e szybko minie ![]() Humorek dopisuje i wcale a wcale niewidac zeby byl chory
Nasz Wielki Dzień- 22.09.2007 Nasza Miłość Sebastianek- 02.01.2010 Edytowane przez blonde_hair Czas edycji: 2012-05-28 o 19:00 |
|
|
|
|
#4310 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
ja tez obcinalam od poczatku sama i najczesciej jak spala, choc dzisiaj udalo sie i manicure i pedicure jak byla obudzona
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
||
|
|
|
#4311 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Buziak dla niego od wirtualnej cioci ![]() Tak, jak pisałam, z ciekawości tylko, kto pisze takie poradniki Czy to ta, która nazywa się, albo jest nazywana zaklinaczką dzieci?
|
||
|
|
|
#4312 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
Cytat:
zawsze mówiłam sobie, że to ostatni a tu jakoś znowu do apteki mnie zaciągało. Co do negatywnego testu to jeszcze on o niczym nie świadczy jak jest tak szybko zrobiony. Trzymam mocno kciuki dalejCytat:
Cytat:
Cytat:
za trzymanie diety no i super, że masz badania porobioneCytat:
Cytat:
kiedy to minęłoCytat:
Cytat:
Cytat:
żartuje, raczej na to nie liczę w tym miesiącudzięki kochana, zaciskaj mocno Maleństwo pamiętam jak ja pisałam swoja prace to tez miałam problem z tą całą stroną edytorską. Teraz już wszystko zapomniałam a prace zaraz znowu będę pisała ![]() Mam tak dużo roboty do szkoły, że nie dam rady być na bieżąco. Dzisiaj tz sam z siebie zrobił sobie grupę krwi, teraz jeszcze ja muszę
|
|
#4313 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Maja superancka ![]() Cytat:
![]() A co do TŻ to ja przed chwilą wróciłam z pracy - byłamz dziećmi na wycieczce - a na stole taki liścik: Małpeczko! Ziemniaczki iszpinak stoją na gazie. W lodówce (na górnej półce) jest świeży koperek i maślanka. Do kompletu jeszcze jajo sadzone ![]() Smacznego! M. Acha! Jeszcze deser ![]() No i jak Go nie kochać Dzieczynki a Wy po dupkach macie 9 stron ![]() Aha..... mam jeszcze pytanko odnośnie brzuszka, bo czasami mam taki mięciutki, a czasami taki twardy i mnie pobolewa - trochę tak jakbym miała mega wzdęcia - czy to na pewno wzdęcia, czy mam się martwić??? ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
moj to był tak "obcykany" że pytał np. "Dziubuś a który masz dzień fazy lutealnej?", raz go porządnie opierdzieliłam, bo zawsze rano pytał "i jaka temp" (oczywiście wiedział kiedy jaka ma być) ale jak się długo nie udawało to w końcu mu się dostało ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- widziałam, że temat soczewek był, więc też mam pytanko, ja sporadycznie (jak jest jakaś okazja) noszę jednodniówki, ale na dłuższą metę to spory wydatek, i tu mam pytanko - jaki jest koszt miesięcznych soczewek? (wada -1,25 i -0,75). Są soczewki których można używać dłużej niż miesiąć??? Sokri, że takie głupie pytania zadaje, ale jestem zielona w temacie, a chyba zdecyduję się na okres letni na soczewki, bo tak mi po prostu wygodniej a zapas jednodniówek właśnie mi się koczńy
|
|
#4314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętam gorąco było..... ale ja się chyba nie wypowiadałam, bo zdanie sobie wyrobię, jak będę miała dziecko hihihihih a Tracy Hog też mam i w wakacje będę się doszkalać
|
|
#4315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
Bika ojejejej
|
|
|
|
#4317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4318 |
|
Zakorzenienie
|
mrowinko widzę cię, co tam u ciebie słychać?
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotka skończę nadrabiać i piszę Ci wiadomość na priw
![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Maleństwo i co Twój TŻ na to????
|
#4320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.

No i na koniec dowiedzialam sie ze jej wydaje sie ze to dziewczynka a nie chlopczyk 

i nie trudno zgadnąć, że pijesz do mnie
więc raz jeszcze 

16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 

i z Tztem widzialam sie raptem 3 godziny dziennie
9 stron