|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - cz. XIII
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
Zazwyczaj jest w plastikowej buteleczce z dziubkiem. ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3242 | |
|
Zadomowienie
|
Kupiłam w Rossie
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-w-plynie.html KWC Naprawdę polecam. Doskonale kryje moje przebarwienia i nie znika w ciągu dnia jak inne. Dzięki niemu czuję się komfortowo cały dzień. Do tego jest lekki i nie zapycha porów...zresztą poczytaj opinie ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
Faktycznie istnieje taki twór jak utleniona z atomizerem. Przeszukałam internet i jest. Cena ok.2 zł ![]() Zapoluję
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
|
#3243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3244 |
|
maskott
|
Coś czuję, że wcześniej gazetka na rossnecie się pojawi niż u nas
![]() za to mam prośbę: czy modki/adminki mogłoby zamykać wątki, jak już są utworzone nowe części?
|
|
|
|
#3245 |
|
Rozeznanie
|
a jak spisuje się Essence?
|
#3246 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam go jakieś miesiąc temu no i średnio jestem zadowolona. CO prawda rozświetla okolice oczu, niestety ma bardzo słabe krycie wszelkich niedoskonałości (krostki, itd.).
To akurat mi nie przeszkadza, bo mam mały z tym problem. W sumie za te pieniądze (ok. 11zł bodajże) nie oczekiwałam niczego lepszego.
Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2012-05-28 o 22:57 |
|
|
|
#3247 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięki! |
|
|
|
|
#3248 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdyby był zielony z serii Retro to też bym chętnie przygarnęła![]() Może dołożą poprzednią limitowankę u mnie ciągle uzupełniali
|
|
|
|
|
#3250 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
podziel się czym maskujesz cienie pod oczami bo ja już nie mam sił
|
|
|
|
|
#3251 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, wybieram się w dość długą podróż niedługo i potrzeba mi sporo kosmetyków, jednak nie chcę brać drożysz, które mam w domu, raczej coś dobrego, ale z najniższej półki cenowej. Co polecacie z Rossmanna jeśli chodzi o:
-szampony -odżywki do włosów bez spłukiwania, mgiełki odżywcze do włosów -płyny do demakijażu -balsamy, żele, peelingi Chodzi mi o produkty do ciała i włosów. Potrzeba mi tego trochę, a nie chcę wydać majątku. |
|
|
|
#3252 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3253 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko, że ja tuszuję przebarwienia, a nie cienie pod oczami. Moim zdaniem to dwie inne bajki. Korektory maskujące cienie nie nadają się zazwyczaj do niedoskonałości
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
|
#3254 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
-odżywki do włosów bez spłukiwania - gliss kur -mgiełki odżywcze do włosów Jantar https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html -płyny do demakijażu - dwufaza Ziai -balsamy - chyba wszelkie Isany ![]() -żele - Original Source, mydło pod prysznic Ziaja (tylko, że to duża butla) -peelingi - kawa/cukier
|
|
|
|
|
#3255 | ||
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Szampon- Alterra morela z pszenicą Odżywki- nie używam b/s, więc się nie wypowiem Płyn do demakijażu- micel Bourjois Żel pod prysznic- Nivea- każdy rodzaj jest fajny, żele nie przesuszają skóry i ładnie pachną Peeling- dobrze ściera peeling cukrowy Dax, ja wykończyłam teraz migdałowy, który pachnie kwiatami a nie migdałem. Jest jednak dość tłustawy, zostawia warstwę (ale nie klejącą i brudzącą), dlatego często nie używałam po nim balsamu. Cytat:
|
|
#3256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-szampony- Barwa Ziołowa, szampon Babydream -odżywki do włosów bez spłukiwania-nie używam b/s -płyny do demakijażu- mleczko do demakijażu Garnier Essentials (zielona butelka) -balsamy- Isana - żele- Wellness Beauty - peelingi- ja bym dodała cukier do żelu |
|
|
|
|
#3257 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szampon: barwa-jabłko antonówka, żel do higieny int. facelle 0dżywka: joanna z apteczki babuni miód i mleko płyn: bourois micelarny ![]() balsam: joanna, isana żel: Original Source peeling: joanna
|
|
#3258 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Ale ja nie mam z atomizerem i nawet nie widziałam. Mam tylko z dozownikiem, na tonik i na krem/podkład.
|
#3259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szampon : shauma z shea, green pharmacy pokrzywa odzywka : uzywam sporadycznie shaumy, niedrogie sa tez green pharmacy ale ich nie uzywalam plyn do demakijazu : moze byc tylko jeden :P fioletowy "burzujek" balsam : czerwony garnier zel : palmolive orchidea, pomarancza lub lireneka zielona z perelkami peeling : st. ives lub jesli nie ma juz tego to !!?? nie wiem... dodatkowo : zel do higieny bialy jelen z blawatkiem ( moje ostatnie odkrycie ) lub aa bez parabenow itp antyerspirant : ziaja soft lub garnier invisimineral
|
|
|
#3260 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Odżywka: Joanna z apteczki babuni Płyn do demakijażu: nie pomogę bo nie używam, gdyż wszystkie mnie uczulają. Obecnie stosuję OCM z olejkiem Babydream Balsamy: Z Isany albo Garniera Żel: Original Source Peeling: tu nie pomogę
|
|
#3261 |
|
Rozeznanie
|
Cześć. JEstem tu nowa ale podczytuje Was regularnie. Czy mogłaby mi któraś wytłumaczyc jak krowie na rowie jak to jest z ta karta z rossne.pl? pierwsze odbieram kartę w rossmanie czy loguję sie na stronie i dopiero karta jest do odebrania? bo jak chciałam sie tam zarejestrować to chciało ode mnie jaiegos kodu, ale skad mam go wziąć jak nie mam karty? Masło maślane. Pomozecie? Z góry dziękuję.
|
#3262 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czy oni nie mogli by pomyśleć o jakimś programie lojalnościowym dla wszystkich?
|
|
|
#3263 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kurde, to i tak nie fajnie, bo nie mam blisko do rossa, dzis będę wiec myślałam że wezmę sobie, a skoro będą dopiero od 31. 05 to tyłek blady. Mimo wszystko serdecznie dziękuję za odpowiedź. Ale niezly mają z tym pomysł. Może jak ruszyli z taką akcja dla mam to będą się rozwijać w tym kierunku
|
|
#3264 |
|
404 Not Found
|
To ja też się dołączę.
![]() Szampon: Isana (różowa) Odżywka: jak wyżej ![]() Płyn do demakijażu: rival de loop do zmywania oczu + tonik tej samej maści Balsamy: Yves Rocher Żel: Ziaja Peeling: Dax z minerałami morskimi |
|
|
|
#3265 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
odżywka b/s - polecam Biowax dostępny w SP płyn do demakijażu - micel z bourjois balsamy - Isana Żel - ziaja, ale one są dużych butlach peeling - tak jak już ktoś zaproponował wcześniej dodałabym cukier do żelu
|
|
|
#3266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3267 |
|
Zadomowienie
|
Cz te rabaty z karty rossne łączą się z rabatem z ich karty kredytowej (5%)? Czy jeśli pokaże tą kartę rossne to dostanę 3 % i dodatkowo zapłacę ich kartą kredyt to będę mieć 8%?
|
|
|
|
#3268 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak myślicie będzie można liczyć na normalną gazetkę? na rossnecie już jest nowa ale tylko ta dzieciata |
|
|
|
|
#3269 |
|
Wtajemniczenie
|
Od kiedy będą nowe promocje, bo już się pogubiłam?
|
|
|
|
#3270 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.

Zazwyczaj jest w plastikowej buteleczce z dziubkiem.