Jantar Mgiełka nawilżająco-ochronna z wyciągiem bursztynu i filtrami UV (stara wersja)

Farmona Jantar Mgielka Do Wlosów 200ml

juuuhu
    8 grudnia 2014 o 19:44
    Idealna na lato :)
    Od lat jestem fanką kosmetyków Farmony - świetne kosmetyki, ogólnodostępne, za naprawdę niewielką cenę :) Mgiełkę otrzymałam jako nagrodę w konkursie na jednym z portali społecznościowych i okazuje się, że był to strzał w dziesiątkę! Odkryłam cudo, o którym wcześniej nie miałam pojęcia :) Bardzo lubię odżywki bez spłukiwania. Po tej mgiełce włosy ładnie się błyszcza, dobrze się rozczesują. Szczególnie dobrze działa podczas gorących dni - włosy się nie przesuszają, nie plączą i nie płowieją. Dodatkowy plus za filtr, w lecie niezastąpiona. Po raz kolejny potwierdza się ,że polska firma robi jedne z najlepszych kosmetyków :) +cena +przyjemny zapach +świetnie chroni włosy przed słońcem +nie powoduje przetłuszczenia włosów +nie podrażnia skóry głowy +włosy łatwiejsze do rozczesywania - trudno dostępna w drogeriach (jedynie w internecie) Używam tego produktu od: pól roku Ilość zużytych opakowań: jedno całe
  • 6 grudnia 2014 o 23:33
    porażka!
    Włosy po mgiełce są przesuszone, rozczesują się jeszcze gorzej, niż bez niej. 2 skladnik to alkohol (serio? alkohol do mgielki NAWILZAJACEJ?!). Plusem jest jedynie cena... Niestety, myslalam, ze produkty jantar mnie zadowola, tymczasem wiem, że nigdy wiecej nie wroce do tej mgielki. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 28 listopada 2014 o 23:50
    warto spróbować!
    Przeczytałam wiele negatywnych opinii na temat tej mgiełki. Każdy ma inne włosy, jednak u mnie sprawdza się dobrze. Lubię jej zapach. Mam lśniące włosy, chociaż myślę, że to zasługa kultowej wcierki. Mgiełka to mgiełka, nie używam jej tak sumiennie jak innych kosmetyków - ot parę psiknięć na wilgotne włosy. Myślę, że jestem w stanie przeżyć bez tej mgiełki, jednak lubię mieć ją w szafce i zawsze kupuję, kiedy brakuje. Moim zdaniem warto wypróbować, może akurat przypadnie Wam do gustu? :) Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: ponad 6
  • 29 października 2014 o 18:42
    Rozczarowała mnie
    Dziewczyny jeśli tak jak ja zachwyciłyście się wcierką do włosów tej samej firmy nie kupujcie tej odżywki, bo się rozczarujecie tak jak ja! Mam wrażenie, że to jakiś nieudany produkt tej marki... Nie zachwyciła mnie absolutnie, spodziewałam się czegoś lepszego, w ogóle jej nie polubiłam. Nie obciąża włosów- to fakt, na tym się jednak kończą plusy. Czy nawilża, odżywia, chroni? No nie wiem, może tylko trochę... Taka zwyczajna odżywka, naprawdę żadna rewelacja. Męczę opakowanie, ale chyba oddam ją komuś innemu albo wyrzucę, bo naprawdę jest słaba.. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe i chyba do końca nie dotrwam
  • 26 września 2014 o 23:40
    pieniądze wyrzucone do kosza
    Zadowolona z wcierki Jantar pokusiłam się na tą mgiełkę. Niestety bardzo się na niej zawiodłam. Po użyciu włosy miałam tak strasznie przesuszone że czułam jak mi sie w palcach łamią a o ułożeniu ich nie było mowy. Po paru użyciach przyjrzałam sie składowi tego "cuda". Woda a na drugiej pozycji alkohol! nie wiem kto wpadł na taki genialny plan i jaki był tego cel ale na pewno nie nawilżenie o jakiej mowa jest w opisie tego specyfiku. Ze spuszczoną głową powróciłam do mgiełki termoochronnej marionu. Już jej nie zdradzę. Używam tego produktu od: 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: 1/4 buteleczki