|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1441 |
Raczkowanie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III
|
![]() ![]() |
![]() |
#1442 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale skoro mówisz, że są dobre, to może się dziś przejadę i zakupię ![]() Cytat:
![]() Nie mówiłam nic, że chodzę prywatnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nie wiem jak to jest dokładnie. Jak masz niewyparzoną buzie to możesz sie pokłócic z nim o skierowanie ![]() I zastanawia mnie na jakiej podstawie Twoją koleżanke opieprzył gin NFZ ![]() Jakby mi tak gin powiedział to zaraz pisze skarge. To mój wybór gdzie chodze na usg, a gdzie na badania. Ten gabinet to bym mu do góry nogami poprzestawiała! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1444 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1445 |
Zakorzenienie
|
A ja zrobiłam młode ziemniaczki, kapustke i miałam jeszcze mięsko od teściowej, fasolka powinna być zadowolona
![]() A do mnie znowu dzwonią z pracy i to na mój prywatny telefon, co jest juz pól firmy sobie go rozdała, nawet nie mogę spokojnie tydzien w domu posiedzieć wrr
#1446 |
Zadomowienie
|
nadrobiłam
![]() film "cud narodzin" oglądałam kiedyś na Discovery - bardzo fajny, pamiętam, że to tż mnie na niego zawołał. Judka- czy to Garf tak macha? Uwielbiam go! Szczególnie jedno powiedzonko: schudnąć... to trochę tak jakby umrzeć ![]() ![]() ![]() mam do Was pytanko: czy któraś z Was jest z Bielska-Białej albo okolic? Czy słyszałyście może o Klinice Eskulap w Bielsku? Moja bratowa tam rodziła i baaaaaardzo zachwalała, ale chciałabym poznać więcej opinii ![]() co do obiadu to ja mam dzisiaj ziemniaczki, kalafiora i łososia ![]() a na deserek mam wreszcie owoce maczane w płynnej czekoladzie ![]() jeszcze mi tż obiecał trochę sushi przynieść... więc jak zajadę to będę objedzona ![]() ja właśnie się zastanawiałam czy nie iść do mojej lekarki rodzinnej i nie poprosić jej o skierowanie na badanie krwi i moczu. może jutro się wybiorę, bo 200 pln piechotą nie chodzi.... a tak to już zapomniałam co miałam napisać ![]()
#1447 |
Zakorzenienie
|
ja też
![]() wyjęłam sobie kapustę kiszoną z lodówki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1448 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak to chodze prywatnie do gina hihihi sa płatne :/ :/ :/ chyba jednak płatną musimy wybrać... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() TŻ mi dzis spaghetti zrobi ponoć ![]() a co do tej kliniki.. moja kumpela rodziła sobie w jakiejś klinice w Bielsku i sobie chwaliła. Ale czy to była ta to nie wiem...
![]() |
#1449 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1450 |
Zadomowienie
|
Masakra znowu cały dzień Was nadrabiam
![]() Gratki za egzaminy i pomyślnie wizyty, to po pierwsze ![]() Ja dzisiaj w domu synuś mi się rozchorowal a w sobotę ma komunie:-( Mąż wyjechał ale całe szczęście wróci wieczorem. Uffff A jutro jadę na to drugie genetyczne do Szczecina, mam nadzieje ze powtórzą to co mój gin powiedział, ze wszystko z dzidzia w superaśnym porządku ![]() U mnie dzisiaj szczawiowa była;-) A no i mam nadzieje jutro kieckę na komunie kupić bo jeszcze nie mam...
#1451 |
Zadomowienie
|
Komunię kurcze wesele raczej na 40 osób;-)
#1452 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jeżeli chodzi o Prenetal to są to same witaminy, żelazo itp, więc kwasy jak najbardziej jako dodatek, a nie w zastępstwie. Wiem, bo też biorę Prenatal. Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1453 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1454 |
Zakorzenienie
|
ja mam żelki miśki Fruitella
![]() aaaale pachną jak się paczkę otworzy ![]()
#1455 |
Zakorzenienie
|
kurde teraz będę musiała żelki kupić
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1456 |
Zakorzenienie
|
#1457 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1458 |
Zakorzenienie
|
jakby o nich nie napisała to bym nie wiedziała że mi się chce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1459 |
Zakorzenienie
|
nie bylo mnie 3 dni
![]() ![]() Odebralam wyniki i mimo dobrego odzywaniania i zazywania witamin mam chyba poczatki anemi ![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- pomijajac tema.zajrzyjscie do biedronki sa sliczne pudelka na drobiazgi idealne do dziecieciego pokoiku za 15zl (2 mniejsze lub jedno duze) |
![]() ![]() |
![]() |
#1460 |
Zakorzenienie
|
Idę się szykować i spadam do TŻ
![]()
#1461 |
Wtajemniczenie
|
perelka superze wizyta udana, ja bylam na wizycie w 13+3 tyg i dzidzia miala 7,8 i lekarz powiedzial ze duze i zdrowe malenstwo
![]() A dzis po wizycie z polozna nasiusialam, zmierzyla cisnienia, posluchalam serduszka i poinformowano mnie ze bede po scisla obserwacja najprawdopodobnie USG bede miala na kazdej wizycie w szpitalu i w clinice u poloznych gdyz dziecko jest duuuze jak na swoj tydz a moj pierwszy syn mimo niskiej wagi urodzeniowym zakleszczyl sie ramionami we mnie i musieli go wyjmowac, W tej ciazy chca uniknac ryzyka i jezeli beda widziec ze dziecko za duzo przybiera bede miala cesarke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1462 |
Zakorzenienie
|
Today_Tommorow a wolalabys naturalnie rodzic?? czy w obawie o komplikacje przystaniesz na cc??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1463 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dopiero po porodzie lekarz powedzial do poloznej prowadzacaej (po cichu zebym nie slyszala) ze bez dwoch zdan to byla ksiakowa sytuacja do cesarskiego ciecia, bo bylo zagrozenie dla zycia ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1464 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Żadna z nas nie jest tu chyba specjalistką od wyników. Mam nadzieję, że lekarz coś szybko zaradzi i nie dojdzie do anemii ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1465 |
Zakorzenienie
|
Karolnamankowa
![]() TodayTommorow to teraz przynajmniej nie masz stresu jako takiego.mialas niezgodnosc barkowa tak?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1466 |
Wtajemniczenie
|
Madzius jak bedzie nie tak to w kazdej fazie biora mnie na emergency cesarke, a w PL bylo by pewnie niedpoatrzenie lekarza i nic wiecej
Marti doakldnie w powiklaniach mialam napisane, pepowina owinieta na dwoch ramionach, plod zakleszczony w pacientce . Edytowane przez Today_Tommorow Czas edycji: 2012-05-29 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1468 |
Zadomowienie
|
hejo hejo
![]() a to mój brzuszek na Juwenaliach ![]() co do czucia ruchów... to ja czuje takie bombelki w brzuchu czasami ![]() ![]() ![]()
![]() 30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wspolczuje naprawde ![]() masz racje u nas to kilku godzinach partych gadaja ze pacjentka przec nie umie... a jak lekarz na dyzurze palant to tragedia gotowa, bo polozna nie ma nic do gadania u mnie Tomek byl ulozony plecami do mnie czyli odwrotnie niz powinien i tak cud ze po prawie 3 godzinach partych wyszedl... w wypisie tego juz nie bylo nawet... konczyla sie zmiana lekarza i przychodzila nowa babka to co sobie beda d... zawracac a ze jeszcze razemz glowka wychodzila tez raczka to juz byl kabaret agasobo tak to Garf ![]() Edytowane przez judkama Czas edycji: 2012-05-29 o 16:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.