ślubujące w 2012:) - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-29, 16:06   #4561
gawa
Rozeznanie

Dot.: ślubujące w 2012:)

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wrzucam fotke sukienki , oczywiście na zdjęciu jest za długa i średnio dopasowana i z tyłu ma podpięty tren co widać w lustrze ,ale mnie by interesowała wersja bez trenu
Co o niej myślicie ??
Bez urazy, ale wydaje mi się że ta sukienka nie jest najodpowiedniejsza do Twojej sylwetki, eksponuje bardzo dość krótką szyję i kilka kg nadpogramowych, wydaje mi się że powinnaś szukać czegoś z dekoltem w kształcie ostrej literki V żeby wysmuklić szyje i może coś co lekko będzie przysłaniać ramiona.
gawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 16:23   #4562
Inusiaa88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Zaraz się odezwę.
Pokazuję

Trzymam mocno

Już się właśni poprawiam...
Śliczne te butki i jak dla mnie idealnie bo ja też muszę mieć zapięcie na kostkę

09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA

"Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić,

to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II
Inusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 16:44   #4563
magnusia
Zakorzenienie

Pradip- super buciki

odebrałam obrączki- wszystko jest OK ufffff dzięki za kciukasy
Stary 2012-05-29, 16:47   #4564
niki19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
dzięki fotkę już wstawiałam
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post34143698

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Metka ślepa jetem
bierz bez trenu jak już
Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
niki19 ja też myślę, że bez tego trenu możesz brać, chociaż nie do końca jest w moim typie ale jeśli tylko, Tobie się podoba i dobrze się w niej czujesz to nawet się nie zastanawiaj
Cytat:
Gdzieś mi uciekła Twoja wiadomość i nie wiedziałam o jakiej sukience piszą dziewczyny. Na zdjęciu stoisz lekko bokiem i cieżko jest ocenić całość szczególnie ze tren tak podpięty ciągnie jakoś Ci tą suknię wiec moim zdaniem dobrze że chcesz z niego zrezygnować. A ta szarfa jest lawendowa?
szarfa hmm chyba lawendowa ale ona nie jest od tej sukienki tylko laska mi ją przypieła abym zobaczyła jak będzie wyglądać z szarfą

Cytat:
Napisane przez gawa Pokaż wiadomość
Bez urazy, ale wydaje mi się że ta sukienka nie jest najodpowiedniejsza do Twojej sylwetki, eksponuje bardzo dość krótką szyję i kilka kg nadpogramowych, wydaje mi się że powinnaś szukać czegoś z dekoltem w kształcie ostrej literki V żeby wysmuklić szyje i może coś co lekko będzie przysłaniać ramiona.
Dzięki za opinie dziewczyny sukienki jeszcze nie wybrałam bo zamierzam jeszcze mierzyć , poza tym nie będę kupowała gotowej tylko szyła więc wszelkie modyfikacje dozwolone
No i poradzę się jeszcze mojej krawcowej ,bo to świetna laska i zna się na rzeczy

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 17:21   #4565
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny wrzucam fotke sukienki , oczywiście na zdjęciu jest za długa i średnio dopasowana i z tyłu ma podpięty tren co widać w lustrze ,ale mnie by interesowała wersja bez trenu
Co o niej myślicie ??

<ciach >
Czy ja jestem ślepa???? nie widze fotki tej sukni
Stary 2012-05-29, 17:29   #4566
niki19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malaOlaa Pokaż wiadomość
Czy ja jestem ślepa???? nie widze fotki tej sukni

Nie nie jesteś wrzuciłam tylko na chwile ,żeby usłyszeć opinie i już usunęłam

Stary 2012-05-29, 17:32   #4567
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
qmpela86 - bardzo ładnie wyglądasz taka delikatna a za razem z pazurem
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
Wyglądasz pięknie

Dużo już macie Ja ze swojej strony załączam moje hity bukietowe Też jestem fioletową panną młodą - tylko ja znowu nie chcę ani trochę zielni w bukiecie - w ogóle mi się to nie podoba.

Dziękuję

Gdzieś mi zniknęły inne cytaty ;/

Załącznik 4696326Załącznik 4696327Załącznik 4696328Załącznik 4696329Załącznik 4696330
Dzięki, a bukiety śliczne

Cytat:
Napisane przez haczyk7 Pokaż wiadomość

Bardzo ładnie wyglądasz! Piękna broszka na sukni. A welon odważny
Welon jeszcze nie wiem czy będzie ten.. To pożyczony od kuzynki a mam od salonu gratis krótki lub połowę ceny długiego więc jeszcze sie zastanawiam.. A czemu mówisz że odważny? A na sukni to już taka ozdoba (nie przypięta broszka a taka suknia po prostu )

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość

Wyglądasz przepięknie w tej sukni! I w ogóle ładna dziewczyna z Ciebie
Zaczerwieniłam się.. dziękuję

Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość

Wyglądasz po prostu zjawiskowo i w ogóle nie wiem gdzie ona jest za ciasna, nawet odrobinę
Również bardzo dziękuje. Może i nie widać ale nie mogę oddychać i robi mi się taka fałdka na plecach
Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość
Moja przyjaciółka jest Skorpionem Więc widzisz dlaczego my się dobrze rozumiemy hehe
Ja też jestem skorpion!

Cytat:
Napisane przez aska9222 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny dawno nie pisalam ale mam duży problem, w niedziele umarł mój Kochany Dziadziuś a za 4 mc mam wesele... co mam robić juz prawie wszystko załatwione...a moja ciocia zaczęła temat że chyba przełożymy..?? ale ja nie chce przekładac juz jest wszystko załatwione nie wiem co robić
Wyrazy współczucia

Mnie umarł dziadek w październiku więc babcia jeszcze będzie mieć żałobę na naszym weselu ale my nie przekładaliśmy i myślę że Wy też nie powinniście.. Ja uważam że żałobę nosi się w sercu a nie na pokaz.. Nie przejmuj sie nikim i jeśli nie chcesz przekładać to nie przekładaj. Dziadek na pewno by tego nie chciał. A chce żebyś była szczęśliwa

Cytat:
tusiamar- ale przygody fajnie że się udało, napewno będą piękne zdjęcia czekamy na prezentację
O matko ale piękna wiązanka

haczyk7- ja też skorpion jestem- wspaniały znak
Zgadzam się
Stary 2012-05-29, 17:33   #4568
Wariate
Raczkowanie

I znowu odrobinę spóźniona ale już nadrabiam

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34344997]gratuluję nowej pracy! a gdzie udało Ci się złapać? ja jestem na etapie zmiany a raczej wysyłania cv...[COLOR="Silver"]
wiesz, ja mam tak, że nawet jak wszystko pamiętam i jestem wykuta na blachę to....zapominam. i tu, aby nie zapomnieć swoich grzechów, spisałam wsio na kartce, ale to generalnie były drobne rzeczy, bo ja jestem w sumie grzeczna za wiele czasu poświęcam pracy a nie najbliższym, nie chodzę do kościoła, bo mi nie po drodze i mi się nie chce, z resztą nie odczuwam takiej potrzeby, potem coś wspomniałam, że nie przestrzegam przepisów drogowych no i że seks. nie użyłam tej kartki, ale zrobiłam sobie taki rachunek sumienia. aczkolwiek bardzo głupkowato się czułam mówiąc to wszystko:/[COLOR="Silver"]
jakie śmieszne ja myślałam o takich ale potem i tak te zawieszki giną, więc zdecydowałam się na jedną kremową kartkę z kokardką i wierszykiem. sama projektowałaś?[COLOR="Silver"][/QUOTE]

Dostałam się na tzw. posadkę w urzedzie, tzn konkretnie w Sądzie. Ale 'ciepłą' nazwać jej nie mogę bo jedynie na umowę na zastępstwo za kobitke na L4 ale zawsze coś. Jakieś 2 lata temu postanowiłam zmienić pracę i do tamtej pory szukałam problemem jest rejon. Żeby się nie przeprowadzać do Wrocławia, Opola czy jeszcze dalej, zmuszona była przez jakiś czas być na utrzymaniu TŻ i wykończyć wszelkie dotychczasowe oszczędności. Niestety rynek pracy w naszej okolicy nie zachwyca poszukujących ilością ofert

Z tą spowiedzią to kicha u mnie bedzie... do kościoła też nie bardzo mi po drodze. W sumie to kościół sam w sobie mi nie wadzi, nawet od czasu do czasu uda mi się wpaść do niego ale zwykle wtedy, kiedy jest pusty.... w Tego na górze wierzę ale w instytucję kościoła i w księży średnio zważywszy na doświadczenia. Ale przebrnąć przez spowiedź przedmałżeńską trzeba będzie jak nic. To będzie żmudna robota

Tak, sama coś tam potworzyłam - jak umiałam tak wyszło miło mi, że Ci się podobają. Będę to zlecać drukarni do druku na papierze samolepnym (nalepki a nie zawieszki to będą) więc nie będą się gubić no i nie będą jako tako przeszkadzać podczas nalewania do kieliszków. Z drugiej strony, jedne wierszyki są mniej, drugie bardziej sympatyczne, w sumie jest ich bardzo dużo, częśc nie będziemy wykorzystywać a resztę podzielimy tak, żeby jeden wierszyk był co prawda na różnych wzorach ale żeby powtarzał się jedynie 3-5 razy max zawsze może odczytać tekst polewający w ramach toastu, albo będzie służył jedynie jako 'ozdoba', może co któryś gość zauważy, że są różne i uśmiechnie się do paru z nich taki jest zamysł całego pomysłu.

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120818580214.html
Wariate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 17:42   #4569
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
Super zestawienie Gdzie kupiłaś te cudne kolczyki? Mmmm zakochałam się w nich. I czy masz do nich jeszcze coś- np bransoletkę, czy będą solo?
Dzięki! Kupowałam w sklepie I'm ale wczoraj widziałam je też w Orsay'u Póki co mam tylko kolczyki i chyba na tym pozostanę (bo ozdoba na sukience jest dość spora a ja nie lubie za dużo). Myślę też czy do welonu nie założyć zwykłych wkrętek a jak po 12 ściągnę welon to wtedy te kolczyki. Ale zobacze jeszcze

Cytat:
Co o niej myślicie ??

<ciach >
Gdzie ta fota? Aaaa doczytałam.. możesz wrzucić jeszcze raz? Ciekawa jestem

Cytat:
Zaraz się odezwę.
Pokazuję

Trzymam mocno

Już się właśni poprawiam...
Bardzo ładne

A ja dzisiaj podpisałam umowę i wpłaciłam zadatek za samochód tak więc kolejna rzecz do przodu

Edytowane przez qmpela86
Czas edycji: 2012-05-29 o 17:43
qmpela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 17:50   #4570
Wariate
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Dziewczynki chcialam się tylko przywitać i pozdrowić was z Wrocławia. Wczoraj byliśmy na pokazie fontanny a dziś idziemy na wyścigi konne... zajadam świeże truskawki i czereśnie... w końcu odpoczywamy choć chwilkę. Jutro odbiór sukienki i jedziemy do mnie.... jeszcze 6 dni... proszę trzymajcie kciuki za pogodę w sobotę!
Trzymamy trzymamy u stóp tyż

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
Ja nie wiem skąd się u nich biorą takie rzeczy ja gdybym chciała to nie umiałabym ułożyć skarpetek w połowie pralki a dla nich jest to takie naturalne. Mój z kolei zamiast wyrzucić karton po mleku do kosza stawia go na parapecie który jest zaraz obok szafki z koszem paranoja
Hehe, jak tak sobie czasami myslę, że nie da się ogarnąc ich sposobu myślenia i rozumowania ale z drugiej strony pewnie oni o nas myślą w bardzo podobny sposób

Biegnę na zumbę i jak wrócę to będę kontynuować zaległości na wizażu

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120818580214.html
Wariate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 17:55   #4571
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:
Nie nie jesteś wrzuciłam tylko na chwile ,żeby usłyszeć opinie i już usunęłam

Hmmmm jak zwykle jestem spozniona

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Wariate Pokaż wiadomość

Biegnę na zumbę i jak wrócę to będę kontynuować zaległości na wizażu
Ale fajnie masz ja sie wybralam dzis na shape i pilates i zdazylam sie przebrac i wszedzie prad wysiadl odwolali zajecia, zawsze mam szczescie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-29, 17:57   #4572
niki19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
Gdzie ta fota? Aaaa doczytałam.. możesz wrzucić jeszcze raz? Ciekawa jestem

dobra wrzucam jeszcze raz na chwile , bo ,że tak powiem na tym forum jest kilka moich znajomych które chyba nawet wiedzą na jakim wątku się udzielam

Ale jak coś to możemy zał0żyć klub to spokojnie będziemy mogły wrzucać fotki i inne rzeczy którymi niekoniecznie chcemy dzielić się publicznie

Edytowane przez niki19
Czas edycji: 2012-05-29 o 18:27
Stary 2012-05-29, 18:13   #4573
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

niki19 - podoba mi się dół ale ten pas mi nie pasuje coś w sukience:/

Matitka87 - ależ masz talię!!! ja bym się zaczesła na bok aby włosy były na drugim ramieniu (tym bez ramiączka)

engi111 - ten bukiet jest prześliczny! żaluję, że nie miałam go u siebie. ale kiedyś sobie taki kupię

Pradip -
PLUS METROPOLU: mało ludzi, mała fontanna, można wejść (bo fontanna wychodzi z podłogi, nie ma żadnej budowy) i jesteś totalnie w wodzie jak wystrzeli w górę
PLUS PARKU NAD WISŁA: duża fontanna, po 21 lub 22 (zalezy od okresu) podświetana. dookoła park, ławeczki, oswietlone drzewka, magicznie bardzo. tylko nie można wejść. ale jest też miejsce gdzie woda z jedenj fontanny leje się w drugą i można stanąć pod tą lejącą wodą - czad
Jeśli masz wybierać to nad Wisłę i przy okazji zahaczcie o jakiś most
ps. sliczne buty, kolor piękny!

Edytowane przez be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Czas edycji: 2012-05-29 o 18:14
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 18:19   #4574
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
dobra wrzucam jeszcze raz na chwile , bo ,że tak powiem na tym forum jest kilka moich znajomych które chyba nawet wiedzą na jakim wątku się udzielam

Ale jak coś to możemy zał0żyć klub to spokojnie będziemy mogły wrzucać fotki i inne rzeczy którymi niekoniecznie chcemy dzielić się publicznie
Fajna, ale ja bym jednak szukała dalej.

Cytat:
Hmmmm jak zwykle jestem spozniona

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Ale fajnie masz ja sie wybralam dzis na shape i pilates i zdazylam sie przebrac i wszedzie prad wysiadl odwolali zajecia, zawsze mam szczescie
Hehe no to poćwiczyłaś Ja wczoraj nie byłam przez przymiarkę ale jutro lece na TBC a w czwartek też na pilates . Musze ujędrnić ciałko do ślubu no i zrobić coś żeby mi się tak sadełko na plecach nie marszczyło w tej mojej kiecce

Viollet87 pomocy! Czy wiesz może czy któraś z tych szczotek jest oryginalna? Pisałaś że musi mieć taki napis z przodu? Chcę zamówić ale nie chcę jakiejś podróbki :/

http://allegro.pl/tangle-teezer-oryg...354531352.html
http://allegro.pl/tangle-teezer-z-uk...371122395.html

Edytowane przez qmpela86
Czas edycji: 2012-05-29 o 18:23
qmpela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 18:26   #4575
niki19
Zadomowienie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34391304]niki19 - podoba mi się dół ale ten pas mi nie pasuje coś w sukience:/[/QUOTE]

Cytat:
Fajna, ale ja bym jednak szukała dalej.

dzięki tak jak mówiłam to nie jest sukienka już wybrana ,tylko jedna z kilku przymierzonych która w miare mi się podobała , w piątek jadę znowu z koleżanką na rajd po salonach więc zobaczymy co z tego wyjdzie

Dobra usuwam kto się nie załapał ma pecha

Stary 2012-05-29, 18:52   #4576
monika860902
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny!!
Tyle się u mnie ostatnio dzieje, że nawet nie mam czasu aby wejsc z Wami "pogadać". Spróbuję Was nadrobić, ale widzę, że będzie ciężko.....
aska9222 Bardzo Ci współczuję z powodu Dziadziusia
Co do ślubu to myślę, że nie powinniście przekładać...Twój Dziadziuś napewno nie chciałby abyście przekładali ten Wasz długo wyczekiwany dzień.....myślę, że Tam będzie o wiele szczęśliwszy jak nie przełożycie ślubu.....takie jest moje zdanie.....co innego gdybyscie nie mieli nic załatwione, ale skoro jesteście już tak daleko......a ciocią się nie przejmuj. Ona być może też przeżywa śmierć Twojego dziadka i nie myśli co mówi......mojej przyszłej teściowej zmarła babcia tydzień przed ślubem...i też nic nie przekładała....Tak więc zróbcie tak jak macie to ustalone i cieszcie się swym dniem.

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Matitka87 śliczne zestawienie- biżuteria i buty przepiękne!

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Matitka87 Pokaż wiadomość
Buty sa z Menbur Na innych forach zostałam zjechana, ze buty sa tandetne<szok>
to chyba z zazdrości pisały bo buty są cudowne!

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:
Pradip- super buciki

odebrałam obrączki- wszystko jest OK ufffff dzięki za kciukasy
to gratuluję...ciekawa jestem jakie nasze wyjdą....

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

no i mam biżuterię!!
tzn. zrobiłam sobie jak na razie same kolczyki, muszę jeszcze bransoletkę i może naszyjnik
aaaa...i welon już mam-wczoraj do mnie dotarł

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 20:00   #4577
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Viollet87 pomocy! Czy wiesz może czy któraś z tych szczotek jest oryginalna? Pisałaś że musi mieć taki napis z przodu? Chcę zamówić ale nie chcę jakiejś podróbki :/

http://allegro.pl/tangle-teezer-oryg...354531352.html
http://allegro.pl/tangle-teezer-z-uk...371122395.html
Ta z tej drugiej aukcji na bank nie jest oryginalna. Cała szczotka powinna być w jednym kolorze, ta ma dwa... Pierwsza aukcja też podejrzana - sprzedający ma dopiero dwa komentarze! Ja bym nie ryzykowała. Jeśli chcesz zainwestować, to lepiej dołóż tych kilkanaście złotych i kup szczotkę tutaj - masz gwarancję oryginalności

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 20:49   #4578
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość
Śliczne te butki i jak dla mnie idealnie bo ja też muszę mieć zapięcie na kostkę
Cytat:
Pradip- super buciki
Cytat:
Bardzo ładne
Dziękuje ciesze się że i Wam się podobają Zastanawiałam się czy z tyłu nie dokleić pionowego paska kryształków ale chyba sobie odpuszczę
Cytat:
ale pech
Cytat:
Ajak sie zakłada taki klub? mi sie pomysł podoba
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34391304]
Pradip -
PLUS METROPOLU: mało ludzi, mała fontanna, można wejść (bo fontanna wychodzi z podłogi, nie ma żadnej budowy) i jesteś totalnie w wodzie jak wystrzeli w górę
PLUS PARKU NAD WISŁA: duża fontanna, po 21 lub 22 (zalezy od okresu) podświetana. dookoła park, ławeczki, oswietlone drzewka, magicznie bardzo. tylko nie można wejść. ale jest też miejsce gdzie woda z jedenj fontanny leje się w drugą i można stanąć pod tą lejącą wodą - czad
ps. sliczne buty, kolor piękny![/QUOTE]
OOO właśnie o takie info mi chodziło jesteś naprawdę nieoceniona (wysłałam Ci meila)
Cytat:
Dołączam się do pytania. Myślałam o tych aukcjach bo obie są z Wawy i mogłabym ją zobaczyć przed zakupem
http://allegro.pl/tangle-teezer-szcz...350160972.html
http://allegro.pl/tangle-teezer-szcz...367534927.html
Magnusia cieszę się że sprawa z obrączką dobrze się skończyła
Qmpela jaki samochód wybraliście?
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 21:22   #4579
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Ta z tej drugiej aukcji na bank nie jest oryginalna. Cała szczotka powinna być w jednym kolorze, ta ma dwa... Pierwsza aukcja też podejrzana - sprzedający ma dopiero dwa komentarze! Ja bym nie ryzykowała. Jeśli chcesz zainwestować, to lepiej dołóż tych kilkanaście złotych i kup szczotkę tutaj - masz gwarancję oryginalności
Tak też zrobię, dzięki . Tylko muszę się zarejestrować

Cytat:
Dziękuje ciesze się że i Wam się podobają Zastanawiałam się czy z tyłu nie dokleić pionowego paska kryształków ale chyba sobie odpuszczę

ale pech

Ajak sie zakłada taki klub? mi sie pomysł podoba

OOO właśnie o takie info mi chodziło jesteś naprawdę nieoceniona (wysłałam Ci meila)

Dołączam się do pytania. Myślałam o tych aukcjach bo obie są z Wawy i mogłabym ją zobaczyć przed zakupem
http://allegro.pl/tangle-teezer-szcz...350160972.html
http://allegro.pl/tangle-teezer-szcz...367534927.html
Magnusia cieszę się że sprawa z obrączką dobrze się skończyła
Qmpela jaki samochód wybraliście?
Co do butów myślę że kryształki są zbędne

A samochód (już gdzieś chyba pisałam) Warszawa: http://brazowawarszawa.pl/
Stary 2012-05-29, 23:22   #4580
Camilie
Raczkowanie

witam dawno mnie nie było...ale mam tyle zalatwiania, ze nie mam nawet chwili zeby do Was zajrzec az tesknie ;( staramy sie wszystko dopiac na ostatni guzik, ale jest ciezko z fryzjerka, ktora mnie wystawila na czele wczoraj bylam na probnej, ktora w ogole mi sie nie podobala i nie wiem jak z tego wybrnac...zeby babeczce nie mozna bylo przetlumaczyc co i jak ma byc...no masakra...takie nerwy ze ciagle sie klocimy... szlifujemy taniec i bedziemy skladac krzeselka, bo moj TZt zamowil takie do skladania zamiast gotowych i przyszly dopiero wczoraj(zamowione juz dawno), wiec trzymajcie kciuki ale za to udalo mi sie zamowic suuuuuper welony na allegro kobietka cierpliwa i zniosla wszystkie moje zachcianki tiul super delikatny, cieniutki i nie jest sztywny, no super u mnie w miescie chcieli za taki 300-400zl no to dobranoc i trzymajcie kciuki za te krzeselka, ktore bedziemy skladac od jutra papapa
Camilie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 07:01   #4581
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Camilie Pokaż wiadomość
witam dawno mnie nie było...ale mam tyle zalatwiania, ze nie mam nawet chwili zeby do Was zajrzec az tesknie ;( staramy sie wszystko dopiac na ostatni guzik, ale jest ciezko z fryzjerka, ktora mnie wystawila na czele wczoraj bylam na probnej, ktora w ogole mi sie nie podobala i nie wiem jak z tego wybrnac...zeby babeczce nie mozna bylo przetlumaczyc co i jak ma byc...no masakra...takie nerwy ze ciagle sie klocimy... szlifujemy taniec i bedziemy skladac krzeselka, bo moj TZt zamowil takie do skladania zamiast gotowych i przyszly dopiero wczoraj(zamowione juz dawno), wiec trzymajcie kciuki ale za to udalo mi sie zamowic suuuuuper welony na allegro kobietka cierpliwa i zniosla wszystkie moje zachcianki tiul super delikatny, cieniutki i nie jest sztywny, no super u mnie w miescie chcieli za taki 300-400zl no to dobranoc i trzymajcie kciuki za te krzeselka, ktore bedziemy skladac od jutra papapa

oj dzieje się u Ciebie. Co z tą fryzjerką- znalazłaś inną w końcu? Co do próbnej- może jakieś zdjęcia jej pokaż to zaczai o co chodzi.
Nie denerwuj się bo to nic nie zmieni tylko Ci humor popsuje a i z TŻ-tem niepotrzebne kłótnie. Z tymi krzesłami to faktycznie roboty będzie- dużo ich masz? No i aby wszytko szło do przodu

A no i Dzień Dobry Dziewczynki w ten zimny majowy ranek
Stary 2012-05-30, 08:34   #4582
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:

znajdz sobie coś w necie i pokaż, niech kobietka tworzy
tż niech sam składa, jak taki cwany
na welony czekamy, daj znać jak przyjdzie
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 08:34   #4583
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
A samochód (już gdzieś chyba pisałam) Warszawa: http://brazowawarszawa.pl/
A już pamiętam Super że się na nią zdecydowaliście powiesz mi jak wrażenia i czy w środku nie jest za mało miejsca My na razie jesteśmy umówieni na telefon z tym moim znajomym od Warszawy jak będzie nią gdzieś w okolicy ale jak dotąd cisza
Cytat:
Ale to w końcu dobiłaś się to tej zaginionej fryzjerki? Jeśli to ta sama i od niej próbna Ci sie nie podoba to tym bardziej bym ją zmieniła. A krzesełkami się nie przejmuj i na Tża się nie gniewaj ja Ci chętnie pomogę składać.

Kurcze dostałam polecony że mam się stawić do skarbowego bo coś tam z PITem jest nie tak denerwuje się jak sie przestanę odzywać to znaczy ze mnie zamknęli
Ale oprócz tego dzień powinien być przyjemny bo mam zadzwonić w końcu do krawcowej a po południu jedziemy opróżniać strych w domu babci a ja uwielbiam grzebać się w takich starych miejscach i wyszukiwać wspomnienia...
I Wam kochane życzę miłego dnia
Stary 2012-05-30, 08:38   #4584
mayeczka87
Rozeznanie

Hej Dziewczyny!

My wczoraj z TŻ tworzyliśmy sami zaproszenia na ślub (zabrakło nam ) -wyszły śliczne, ładniejsze niż kupne ;p;p

I super wiadomość [dla mnie] - nasz fotograf planuje wakacje w Paryżu i zaproponował nam sesję tam! A my też planujemy tam być i właśnie próbujemy to ogarnąć, bo chcemy parę dni w Paryżu + Zakynthos lub inna wyspa grecka Trzymajcie kciuki!!

sesja w Paryżu

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
Masz fotki welonów? Podaj linka, też muszę zamawiać już

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 08:40   #4585
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

Kurcze dostałam polecony że mam się stawić do skarbowego bo coś tam z PITem jest nie tak denerwuje się jak sie przestanę odzywać to znaczy ze mnie zamknęli
Ale oprócz tego dzień powinien być przyjemny bo mam zadzwonić w końcu do krawcowej a po południu jedziemy opróżniać strych w domu babci a ja uwielbiam grzebać się w takich starych miejscach i wyszukiwać wspomnienia...
I Wam kochane życzę miłego dnia
też mnie kiedyś wezwali i okazało się,że nie podpisałam PIT-a, nie denerwuj się to na pewno jakaś bzdurka
ja też uwielbiam grzebać w starych rzeczach- tyle ciekawostek się znajduje

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:

I super wiadomość [dla mnie] - nasz fotograf planuje wakacje w Paryżu i zaproponował nam sesję tam! A my też planujemy tam być i właśnie próbujemy to ogarnąć, bo chcemy parę dni w Paryżu + Zakynthos lub inna wyspa grecka Trzymajcie kciuki!!

sesja w Paryżu [COLOR="Silver"]
sesja w Paryżu SUPER!!!!!!!
Stary 2012-05-30, 08:48   #4586
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:

A ja odebrałam dziś buciki Wyboroowa jeszcze raz dziekuję
super żę odebrałaś są super ja swoje wrzucę jak znajdę troszkę więcej czasu bo narazie brak czasu i brak sił , jestem jakaś przemęczona .

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34391304]niki19 - podoba mi się dół ale ten pas mi nie pasuje coś w sukience:/

Matitka87 - ależ masz talię!!! ja bym się zaczesła na bok aby włosy były na drugim ramieniu (tym bez ramiączka)

engi111 - ten bukiet jest prześliczny! żaluję, że nie miałam go u siebie. ale kiedyś sobie taki kupię

Pradip -
ps. sliczne buty, kolor piękny![/QUOTE]

o metropolu piszesz o budynku Metropolitan ? tam na Piłsudskiego ?
ja właśnie o tym miejscu marzyłam
cieszę się że plener się udał i że jesteście zadowoleni

niestety dziewczyny jestem taka przemęczona i zalatana że nie daje rady Was nadrobić . Może to przemęczenie ze stresu ? śpię nocami i czasami w dzień i dalej jestem zmęczona
Wczoraj jeszcze się dowiedziałam że babcia ma na nodze guza rakowego i w pachwinie z przerzutami do węzłów aż mi się ciężko na sercu zrobiło jak to usłyszałam .Of kors nie dotykać tego nie ruszać nic z tym ie zrobią w tym wieku .
eh idę z dzieckiem na spacer , miłego dnia dziewczynki .
ps.mignęła mi śliczna sukienka i szafirowe buty
Stary 2012-05-30, 08:56   #4587
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
s
Wczoraj jeszcze się dowiedziałam że babcia ma na nodze guza rakowego i w pachwinie z przerzutami do węzłów aż mi się ciężko na sercu zrobiło jak to usłyszałam .Of kors nie dotykać tego nie ruszać nic z tym ie zrobią w tym wieku .

będzie dobrze
Stary 2012-05-30, 09:18   #4588
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Dziewczyny!
sesja w Paryżu
WOW Trzymam kciuki z całych sił żeby sie Wam udało wszystko dograć
Cytat:
też mnie kiedyś wezwali i okazało się,że nie podpisałam PIT-a, nie denerwuj się to na pewno jakaś bzdurka
ja też uwielbiam grzebać w starych rzeczach- tyle ciekawostek się znajduje
Oby było tak jak mówisz...
Nooo takie starcie uwielbiam
Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
super żę odebrałaś są super ja swoje wrzucę jak znajdę troszkę więcej czasu bo narazie brak czasu i brak sił , jestem jakaś przemęczona .

o metropolu piszesz o budynku Metropolitan ? tam na Piłsudskiego ?
ja właśnie o tym miejscu marzyłam

niestety dziewczyny jestem taka przemęczona i zalatana że nie daje rady Was nadrobić . Może to przemęczenie ze stresu ? śpię nocami i czasami w dzień i dalej jestem zmęczona
eh idę z dzieckiem na spacer , miłego dnia dziewczynki .
ps.mignęła mi śliczna sukienka i szafirowe buty
Trzymaj się kochana jak to jest że żeby zaznać odrobinę szczęścia wcześniej trzeba przez tyle przejść? Strasznie to niesprawiedliwe.
Może kup sobie jakieś witaminki albo kurację zakupowo-czekoladową sobie zrób na polepszenie samopoczucia
Czekam na zdjęcia w takim razie a moje są dobre w 50% bo lewa noga mnie ciśnie
Dziewczynki jak sie rozbija but?
Ja też chciałam tą fontannę ale teraz Tusia mnie tymi nad Wisłą zaciekawiła. A co jeszcze byś chciała?
Stary 2012-05-30, 09:27   #4589
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
chyba najlepiej do szewca oddać
Stary 2012-05-30, 10:04   #4590
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
Ja też mam z tym problem i chyba własnie tak jak radzi Magnusia oddam do szewca. Chociaż już wyczytałam na necie, że grube mokre skrapetki, założyć but i tak chodzić, albo włożyć mokre waciki w piętę i palce, wciśnąć jeszcze w to stopę i chodzić
ale jak chyba właśnie zaufam szewcowi
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości