|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
Jojla - wskakuj do łóżka i próbuj zasnąć... doskonale rozumiem? A tak przy okazji czy kiedykolwiek robiłyście jakieś badania pod tym kątem?
|
|
|
|
#3812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
moja siostra ma Komunię ![]() a jeśli chodzi o sesję, to zapowiada się ciekawie! sama bym nie wpadła aby zrobić sesję w deszczu mogą wyjść cudne fotki
|
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
no to sie pochwalę- oebralismy obrączki
ale co miałam nerwa to moje i tak: Pani przyniosła obrączki, podaje te certyfikaty czy cos gdzie jest napisane co mogą zrobić z obrączkami. Ja patrzę a na jednej jest napisane, że można ewentualnie zmniejszyć a na drugiej nie. Pytam-czemu a laska do mnie "bo jest z kamieniem" a jak na to "z jakim kamieniem???????!!!!!!". Ona wyjmuje ja patrzę- o ku#****** kamień tępaki wstawli. Już mi słabo bo mam wizję, że coś popier.... a znając moje szczęście to na pewno i cedzę przez zęby- miało myć bez kamienia, pomyliliście zamowienia (już nastawiona na awanrurę). Kobita pobladła i mówi "chwilka a jak nazwisko?" Podaliśmy a ona a nie to chyba nie te bo taka sama grawerka jest na obydwu (czujecie- takie same imiona i data- szok). No i przyniosła nasze zamówienie Obrączki są piękne Jak wyszlismy to TŻ do mnie "juz widziałem jak tej babie aortę przegryzasz"
|
|
#3814 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja robiłam i niestety nie da sie nic z tym zrobic ani leczyc bo mam naczyniaka w kiepskim miejscu i do tego niewykształcona prawa tetnice w mozgu, wiec jak glowa zaczyna bolec to mam tylko do 5 min na wziecie odpowiednich leków jak pozniej wezme to mam klopot czasem przez 9 dni no ale takie zycie, kazdy cos ma
|
|
#3815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3816 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
heheheh, niezła historia obraczki bardzo ładne![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Inusiaa88 sesja w deszczu-cuuudooo
|
|
#3817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj byłam sobie pomierzyć mieszkanko-kuchnię i pokoje.....myślałam, że jest w lepszym stanie jak zostawialiśmy mieszkanie było wszytsko ok, po 7 latach wynajmu ....katastrofa.....kilku rzeczy brakuje..no ale co tam....najwyzej sobie ładnie i myślę, że tanio wszystko zrobimy, bo rodzice powiedzieli, że możemy mieszkać jakieś 2 lata...czyli nie opłaca nam się wkładać kasę, aby potem ktoś znowu je zniszczył![]() pogadaj z mamą...takie rozmowy oczyszczają relacje, inaczej się na siebie patrzy...ale mądra jestem...a sama do teściowej nie chcę jechać
|
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
MalaOla - oj bidulko to ty masz przewalone, ja to aż tak długo nie mam, ale ból jest okropny... no tak leków jako tako za bardzo na tę naszą migrenę nie ma .... a co to były za badania??
Magnusia - miały być proste, z kolorem przewodnim i tanie, bo to i tak tylko na wejście, a potem każdy gdzieś odstawi albo coś w tym zrobi... wiecie co zaczyna mi coraz więcej rzeczy "zwisać" ... może będę się mniej stresować - oby ![]() obrączki takie klasyczne, ale mi takie zupełnie nie pasują na palucha no i my nie lubimy żółtego złota, ale z drugiej strony zawsze są w modzie Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2012-05-15 o 20:06 |
|
|
|
#3819 | ||||
|
Zakorzenienie
|
haczyk7
butki śliczne..podobają mi się ten kolor.....super....zaproszenia na wieczór panieński?? a jak organizujesz wieczorek? w domku czy na mieście? A właśnie...robicie same wieczory panieńskie?? Mi chce siostra zrobić, mówiła, że napisze do moich koleżanek i coś wykombinują..a ja nie mam nic wiedzieć...tak się zastanawiam czy to nie głupio? ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- malaOlaa jak dla mnie super z mandarynkami....jeszcze nie spotkałam się z takim pomysłem ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
Nie no oczywiście żartowałam będziesz śliczną PMką!!!![]() Ale wiesz..dobrze, że nie kupiłaś za małej sukni ja mam trochę mniejszą i teraz walczę ze sobą ![]() aaa..no i super, że Twoja wysypka przegrywa nie ma to jak wizazowa kciuki![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
uffff....jednak wszystko jest dobrze obrączki ładne już się swoich doczekać nie mogę
|
|
#3820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3821 |
|
Zakorzenienie
|
Pochwalę się wam, bo właśnie dostałam tel od teściowej, że kupiła Tż-towi ślubną koszulę... my musimy dokupić taką na zmianę, ale to już luzik!
|
|
|
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3823 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
współczuję migreny i wysyłam jej wizażowe kopniaki, żeby sobie poszła! a sio! trzymaj się kochana Cytat:
Cytat:
i powiem Wam, że te bóle zdarzają się już duuuużo rzadziej odkąd leczę niedoczynność tarczycy (od 2 lat). nie wiem czy ma to ze sobą związek, ale może...? magnusia ale historia Cytat:
Cytat:
moje się bardzo cieszą, że mogą się tym zająć no tak - niestety każdego dnia pracy muszę się spotkać z kadrową i nie są to najprzyjemniejsze chwile... ja się już żegnam Dziewczynki. przyjemnego wieczorku i dobrej nocy. niech miną wszystkie bóle, smutki, krosty i inne badziewia dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
|
|
#3824 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Cytat:
Cytat:
Dobrze, że wszystko się wyjaśniło zanim się ekspedientce oberwało ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
Ostatnio miałam więcej spokoju z migrenami ale widocznie mi za dobrze było już jest troszkę lepiej, łyknę jeszcze jakieś prochy przed spaniem i jutro powinnam już w miarę normalnie funkcjonować.
|
|
#3825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super jedna rzecz załatwiona więcej ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
mój panieński w piątek i ja nic nie wiem znam tylko miejsce spotkania- u jednej z dziewczyn a tak to mi cholery nie chcą nic powiedzieć. Już kombinowałam, że może pomogę w organizacji czy w kosztach to mi się kazały nie interesować bo sobie świetnie dają radę co lepsze większość lasek się nie zna i z okazji tego wieczoru mają ze sobą pierwszy kontakt i tak się zorganizowały babiszony
|
|
|
#3826 |
|
Zakorzenienie
|
Kasioonya - taka namiastka "namiocików" jest nawet na tych sesjach w linku od magnusi....
mojej cioci też przeszły odkąd zaczęła leczyć tarczycę... ja robiłam badania pod tym kątem ale niby jest OK.. tylko u mnie to może być genetyczne, bo i babcia ma i moja mama też.. ja też mam takie raczej jednodniowe + czasem noc i z łóżka wstaję tylko do łazienki bo przeważnie wymiotuję, poza tym musi być cisza, ciemno i najlepiej jak marznę, więc pod kołdrę i otwieram okno... ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- a ja panieńskiego mieć nie będę jakoś nie bardzo mi zależy a poza tym tutaj w tym momencie mam dwie dobre koleżanki ale za żadne skarby nie możemy się ostatnio dograć bo jak jedna ma wolne to druga pracuje i tak na zmianę... no a w PL nie będę miała możliwości bo braknie mi czasu, ale spokojnie odbiję sobie (oczywiście tak na grzecznie bo już będę wzorową żonką )
|
|
|
|
#3827 |
|
Konto usunięte
|
Inusiaa88 - pięknie wyglądasz! przytyłaś chyba w uszach, no proszę Cię, piękna szczupła panna jesteś, więc nie zadawaj głupich pytań bo będzie
![]() kasioonya - to twoja suknia do ślubu? gratuluję wyboru krótkiej! magnusia - zakochałam się w tym blogu ślubnej fotografii!! Malgos_12 - gratuluję wyboru winietek! i wybor kolorystyki taki, jak miałam ja ![]() jojla - idź spać, obudzisz się jutro bez bólu głowy. magnusia - gratuluję odbioru obrączek ![]() Inusiaa88 - sesja w deszczu? ależ romantycznie i ekscytująco! czekam na zdjęcia, bo chciałabym zobaczyć ![]() malaOlaa - masz naczyniaka? a czy to grozi jakimś pęknieciem? magnusia - nic nie musisz wiedzieć o panieńskim! idź, baw się i czekamy na relację! ![]() Trochę mi tak głupio..Ja już po. Czytam Was i aż chce mi się płakać, że ja już mam to za sobą... Odebrałam suknię - czyściutka. Doprała się po weselu choć Pani mówiła, że było ciężko. Cieżko być mogło bo przecież lało jak chol*****:| W pracy chodziłam po all i szukam gadżetów na sesję i pomyślałam, że aby było śmiesznie to wezmę z panieńskiego welon z różkami i dzwoneczek który kupiałam tż "ring for sex". Kupiłam też lampion XXL w kształcie serca Myślę jeszcze nad jakimiś okularami w serca albo cuś Nie chcę by była poważna w 100%.
|
|
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34147381]
magnusia - zakochałam się w tym blogu ślubnej fotografii!! [/QUOTE] no ja też ale jak mi cenę krzyknął to się odkochałam- 3600 zł
|
|
#3829 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
piękna opaska ![]() Cytat:
no i cieszę się że kupiłaś /zamówiłaś buciki ? bez problemu kolorek zmienili ? w sensie że sama materiału nie musiałaś zawozić ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ty gruba? gruba to ja jestem ale nigdy osą nie byłam Cytat:
ale dobrze że wszystko się ułożyło , piękne są ![]() Cytat:
kupiłam też sukienkę na panieński swój i mojej świadkowej chciałam kupić w maximusie welon , myslałam że będzie taniej ale jak mi babka powiedziała 220 zł to przestałam szukać i zamówię na all bo to nie ma sensu po 18 miałam próbny makijaż i jest śliczny , jak mi się jutro uda wrzucę fotki ale jak dla mnie nic nie widać na nich dokładnie . a no i majtochy kupiłam pod suknie ![]() i padam bo od rana na nogach i dopiero wróciłam do domQ miłego wieczorQ i słodkich snów . ps. bajeczne te wasze pomysły na plenery
|
|
|
#3830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojojoj jakie postępy gratuluję- widzę, że sprawy tempa nabierają no i dobrze.Ja właśnie zrobiłam przymiarkę do lokowania gości w pokojach- nawet dobrze wysło i mam nadwyżki łóżkowe TŻ wróciz (bo na kręgle poleciał) to zobaczymy kogo dołożyć do pokoi
|
|
|
#3831 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ps. dokupiłam właśnie do ślubnej sesji http://allegro.pl/okulary-serduszka-...288503620.html
|
|
|
|
|
#3832 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34148372]hmmm... ja za mojego płacę 3500 zł. ale wart jest ceny
![]() ps. dokupiłam właśnie do ślubnej sesji http://allegro.pl/okulary-serduszka-...288503620.html [/QUOTE]super okularki będzie bardzo fajnie wyglądać.podasz linka do swojego fotografa?
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
Tusia - a jaki miałaś bukiet??
ja jeszcze 2500zł za foto bym zniosła, ale chyba nie więcej, bo można coś fajnego w tym przedziale znaleźć, ale wiadomo, każdy robi jak mu się podoba. A wrzuć link do twojego foto, lubię zdjęcia...przepraszam skłamałam! Uwielbiam zdjęcia ![]() ale fajowe te wszystkie pomysły ![]() Wyborowa- nie ma szans, ja nawet za dopłatą nie wezmę wiedźmy do swojej rodziny ![]() dużo załatwień do przodu - super! |
|
|
|
#3834 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jejku, dziękuję Wam pięknie dziewczynki ![]() Dawno nie uśmiechałam się tak do ekranu jak głupi do sera ale tak mi strasznie miło jak czytam te wasze komentarze Jakoś tak od razu lepiej mi się na sercu zrobiło ![]() Szczerze mówiąc nigdy nie miałam problemów z wagą, ani tym bardziej nie miałam kompleksów z tym związanych, ale w ostatnich miesiącach przytyłam 6kg i tak jakoś się ostatnio zestresowałam, że to chyba za dużo. Tym bardziej dziś jak pojechałam zmniejszać suknię, która okazała się dobra. I muszę przyznać, że widać różnicę na moim ciele... Ale w sumie co racja to racja, że teraz nawet ta suknia będzie lepiej na mnie wyglądała bo jednak przedtem byłam może ciut za szczupła do takich kreacji.. Wcześniej ważyłam 52kg przy wzroście 173cm, obecnie ważę 58 (a nawet troszkę ponad) Tylko wiecie jaki jest główny mój problem... Ciągle chce mi się jeść Tylko ostatnio ten mój apetyt jest chyba jakiś nadmierny... ![]() Aaaa i wiecie co się jeszcze okazało... Że mój ślubny biustonosz, który wydawał mi się świetny, okazał się beznadziejny. Nie dość, że strasznie od spodu drapie to jest hm... za mały push - up i nie prezentuje się tak jak powinien. Muszę go albo szybko wymienić na inny, albo jakoś udoskonalić ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34147381]Inusiaa88 - pięknie wyglądasz! przytyłaś chyba w uszach, no proszę Cię, piękna szczupła panna jesteś, więc nie zadawaj głupich pytań bo będzie ![]() Inusiaa88 - sesja w deszczu? ależ romantycznie i ekscytująco! czekam na zdjęcia, bo chciałabym zobaczyć [/QUOTE] Eh, mam nadzieję, że pomysł z sesją w deszczu wypali, bo to ma być akcja spontaniczna i niestety wszystko będzie uzależnione od pogody... Ale jeśli uda się coś takiego zmontować zapewne się z wami podzielę. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Stoję na ziemi w moich butach ślubnych A skad to pytanko? ![]() Matko, ależ się dziś rozpisałam. Pomału uzależniam się od siedzenia na wizażu i opowiadania wam wszystkiego Życzę miłej i spokojnej nocki
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
|||||||
|
|
|
#3835 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Cytat:
Mam nadzieje ze moje Dziewuszki tez sie tak zorganizuja Ale to jeszcze troche czasu do tego
|
|
#3836 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o pękanie, to mam drugi pasek z metalowymi zaczepami, więc raczej nie powinien pęknąć. Cytat:
![]() malaOlaa świetny pomysł z tymi winietkami tylko ja zostawiłąbym druciki.
|
|
|
#3837 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mi wczoraj przyszły buciki z białebuty.pl Nie wiem tylko, czy nie są za małe, trochę mnie uwierają przy palcach, rozejdą się? Obcas 6 cm - myślałam, że będzie większy Ale i tak są cudne ![]() buty1.jpg buty2.jpg buty3.jpg
|
|
#3838 |
|
Rozeznanie
|
gratuluje butów, one spędzają mi sen z powiek, bo nic nie mogę fajnego znaleźć ,:/ Nie orientujecie się czy na pierwszą przymiarkę buty są potrzebne?
Obrączki takie same jak nasze
|
|
|
|
#3839 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Więc tak, ja miałam chrzest w parafii A, następnie przeprowadziliśmy się z rodzicami do parafii B tam miałam bierzmowanie, mój TŻ chrzest miał w parafii C, a bierzmowanie w tej co ja (parafia B) bo tam chodził do szkoły. Od marca wspólnie mieszkamy w parafii D (do września będzie akurat pół roku) ale nie zamierzamy się tu zapisywać, pewnie dopiero jak ksiądz będzie chodził po kolędzie, a ślub będziemy brać w zupełnie innej od tych wszystkich parafii E To tyle, dobrze, że koniec bo alfabetu by mi zabrakłoJakieś podpowiedzi Malgos_12 odnośnie papierkowych załatwień? |
|
|
|
|
#3840 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tez zamawialam z tej stronki, chociaz moje sie wydają ciutke za luzne, ale maja pasek wkolo kostki to ich nie zgubie, i jeszcze jakies wkladki silikonowe sobie przykleje tu i tam i bedzie dobrze, przynajmniej sobie nic nie obetre
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.

Ale ja póki co się waham bo z jednej strony podobają mi się takie szalone pomysły, a z drugiej boje się, że będę wyglądała jak zmokła kura i efekt wcale nie będzie fajny, a po drugie obawiam się też trochę o suknię, że jej potem nie dopiorę

16.06.2012
I tak odpowiadając Monice pomyślałam sobie że dziś prawdopodobnie będziemy u mamy coś tam pomóc i dać zaległy urodzinowy prezent i chyba od razu powiem jej co czuję i już z czystym sercem damy jej zaproszenie. Nie lubię tak wszystkiego na raz robić ale w środę mama wyjeżdza na kilka dni więc wszystko znów by sie odwlekło conajmniej do 27.05

będziesz pięknie wyglądać

Ale w sumie co racja to racja, że teraz nawet ta suknia będzie lepiej na mnie wyglądała bo jednak przedtem byłam może ciut za szczupła do takich kreacji.. Wcześniej ważyłam 52kg przy wzroście 173cm, obecnie ważę 58 (a nawet troszkę ponad) Tylko wiecie jaki jest główny mój problem... Ciągle chce mi się jeść
Tylko ostatnio ten mój apetyt jest chyba jakiś nadmierny... 
i nie prezentuje się tak jak powinien. Muszę go albo szybko wymienić na inny, albo jakoś udoskonalić