ślubujące w 2012:) - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-15, 19:47   #3811
Malgos_12
Zakorzenienie

Dot.: ślubujące w 2012:)

Jojla - wskakuj do łóżka i próbuj zasnąć... doskonale rozumiem? A tak przy okazji czy kiedykolwiek robiłyście jakieś badania pod tym kątem?
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 19:51   #3812
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Monika - to przynajmniej tyle, że Tż jest za tobą, bo było by ciężko... więc na szczęście bierzesz ślub z nim a nie z teściową
właśnie

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość

Poza tym szukam butów, które będą mi służyły na komunię, panieński i moje pseudo poprawiny i nigdzie nie mogę znaleźć takich jakbym chciała

My mamy mieć sesję plenerową w parku, nad jeziorem i na zamku - wszystko to w Żywcu, o ile wypali No i nasz fotograf chce zrobić dodatkowy dzień sesji jak pogoda dopisze, bo sesja ta ma być w całości w deszczu... Ale ja póki co się waham bo z jednej strony podobają mi się takie szalone pomysły, a z drugiej boje się, że będę wyglądała jak zmokła kura i efekt wcale nie będzie fajny, a po drugie obawiam się też trochę o suknię, że jej potem nie dopiorę
A wy co myślicie o takim pomyśle???
hehe, też poszukuję butków na te 3 uroczystości moja siostra ma Komunię
a jeśli chodzi o sesję, to zapowiada się ciekawie! sama bym nie wpadła aby zrobić sesję w deszczu mogą wyjść cudne fotki

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 19:53   #3813
magnusia
Zakorzenienie

no to sie pochwalę- oebralismy obrączki
ale co miałam nerwa to moje i tak:
Pani przyniosła obrączki, podaje te certyfikaty czy cos gdzie jest napisane co mogą zrobić z obrączkami. Ja patrzę a na jednej jest napisane, że można ewentualnie zmniejszyć a na drugiej nie. Pytam-czemu a laska do mnie "bo jest z kamieniem" a jak na to "z jakim kamieniem???????!!!!!!". Ona wyjmuje ja patrzę- o ku#****** kamień tępaki wstawli.
Już mi słabo bo mam wizję, że coś popier.... a znając moje szczęście to na pewno i cedzę przez zęby- miało myć bez kamienia, pomyliliście zamowienia (już nastawiona na awanrurę).
Kobita pobladła i mówi "chwilka a jak nazwisko?" Podaliśmy a ona a nie to chyba nie te bo taka sama grawerka jest na obydwu (czujecie- takie same imiona i data- szok).
No i przyniosła nasze zamówienie Obrączki są piękne
Jak wyszlismy to TŻ do mnie "juz widziałem jak tej babie aortę przegryzasz"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PICT2179.jpg (118,1 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT2181.jpg (62,2 KB, 55 załadowań)
Stary 2012-05-15, 19:54   #3814
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:
Jojla - wskakuj do łóżka i próbuj zasnąć... doskonale rozumiem? A tak przy okazji czy kiedykolwiek robiłyście jakieś badania pod tym kątem?

Ja robiłam i niestety nie da sie nic z tym zrobic ani leczyc bo mam naczyniaka w kiepskim miejscu i do tego niewykształcona prawa tetnice w mozgu, wiec jak glowa zaczyna bolec to mam tylko do 5 min na wziecie odpowiednich leków jak pozniej wezme to mam klopot czasem przez 9 dni no ale takie zycie, kazdy cos ma
Stary 2012-05-15, 19:55   #3815
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
zdecydowałam się na takie winietki... tylko z żółtą wstążką (papier ecru, gładki)
http://allegro.pl/winietki-na-stol-w...331100689.html

-
bardzo fajne- takie z klasą
Stary 2012-05-15, 19:59   #3816
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
Pani przyniosła obrączki, podaje te certyfikaty czy cos gdzie jest napisane co mogą zrobić z obrączkami. Ja patrzę a na jednej jest napisane, że można ewentualnie zmniejszyć a na drugiej nie. Pytam-czemu a laska do mnie "bo jest z kamieniem" a jak na to "z jakim kamieniem???????!!!!!!". Ona wyjmuje ja patrzę- o ku#****** kamień tępaki wstawli.
Już mi słabo bo mam wizję, że coś popier.... a znając moje szczęście to na pewno i cedzę przez zęby- miało myć bez kamienia, pomyliliście zamowienia (już nastawiona na awanrurę).
Kobita pobladła i mówi "chwilka a jak nazwisko?" Podaliśmy a ona a nie to chyba nie te bo taka sama grawerka jest na obydwu (czujecie- takie same imiona i data- szok).

heheheh, niezła historia ale ja tez bym sie wkurzyła obraczki bardzo ładne

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Inusiaa88 sesja w deszczu-cuuudooo
Stary 2012-05-15, 20:04   #3817
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość

Właśnie to mnie najbardziej boli ze to tak bliska osoba ale konflikt nie jest już tak zaogniony jak u Ciebie i co najważniejsze to mi jest z tym źle a nie mamie (chyba)...
Naprawdę myślicie ze takie pudło odstające od koloru przewodniego sie nada? Początkowo myślałam że jest za wielkie i jeśli już je wezmę to przewiąże je jakąś białą szarfa albo coś ale później sobie pomyślałam że skoro prosiliśmy o książki i alkohol to może jednak nie będę go zamykać żeby świadkowie mieli gdzie to wkładać jeśli oczywiście ktokolwiek przyniesie coś z tych rzeczy...
Ale świetna wiadomość z tym mieszkaniem wyobrażam sobie Twoja radość i ciesze sie z Tobą

Tym bardziej pojechałabym do niej i powiedziała że bardzo zabolało mnie to że po tylu latach i przed samym ślubem dla Pani nadal jestem kimś obcym. Przykro jest mi również że ta sytuacja trwa nadal i chciałabym ją zakończyć i powrócić do dawnych relacji. Wydaje mi sie że teściowej zrobi sie głupio kiedy w oczy powiesz ze jest Ci przykro i spojrzy na Ciebie inaczej kiedy pierwsza wyciągniesz rękę. Ale to tylko moje zdanie a Ty słuchaj sie swojego serducha

Super ze nadal jest lepiej Na fotki oczywiście czekamy. A pomysł sesji dla mnie bomba Mój Tz wypytywał sie fotografów i kamerzystów czy da radę utrwalić pioruny na filmie/zdjęciu bo jemu sie marzy reportaż w burze

Buty mają być gotowe na 30.05 i tego dnia mam dzwonić do krawcowej umawiać się na 1 przymiarkę
Z mamą jest lepiej bo gadamy prawie normalnie, ale ja jestem osoba która nie lubi zostawiać niedokończonych spraw czy niedopowiedzianych słów i dlatego nadal jest mi źle I tak odpowiadając Monice pomyślałam sobie że dziś prawdopodobnie będziemy u mamy coś tam pomóc i dać zaległy urodzinowy prezent i chyba od razu powiem jej co czuję i już z czystym sercem damy jej zaproszenie. Nie lubię tak wszystkiego na raz robić ale w środę mama wyjeżdza na kilka dni więc wszystko znów by sie odwlekło conajmniej do 27.05
o Matko..foto w burzę!! Ale bajka!!!! najgorzej chyba wyczekiwać taką pogodę, ale fotki na pewno będą nadzwyczajne, jedyne w swoim rodzaju!
dzisiaj byłam sobie pomierzyć mieszkanko-kuchnię i pokoje.....myślałam, że jest w lepszym stanie jak zostawialiśmy mieszkanie było wszytsko ok, po 7 latach wynajmu ....katastrofa.....kilku rzeczy brakuje..no ale co tam....najwyzej sobie ładnie i myślę, że tanio wszystko zrobimy, bo rodzice powiedzieli, że możemy mieszkać jakieś 2 lata...czyli nie opłaca nam się wkładać kasę, aby potem ktoś znowu je zniszczył
pogadaj z mamą...takie rozmowy oczyszczają relacje, inaczej się na siebie patrzy...ale mądra jestem...a sama do teściowej nie chcę jechać no ale ja bym z mamą porozmawiała....jak pogadacie, to zobaczysz że będzie lepiej, coś Wam z serducha spadnie

Stary 2012-05-15, 20:05   #3818
Malgos_12
Zakorzenienie

MalaOla - oj bidulko to ty masz przewalone, ja to aż tak długo nie mam, ale ból jest okropny... no tak leków jako tako za bardzo na tę naszą migrenę nie ma .... a co to były za badania??

Magnusia - miały być proste, z kolorem przewodnim i tanie, bo to i tak tylko na wejście, a potem każdy gdzieś odstawi albo coś w tym zrobi... wiecie co zaczyna mi coraz więcej rzeczy "zwisać" ... może będę się mniej stresować - oby
obrączki takie klasyczne, ale mi takie zupełnie nie pasują na palucha no i my nie lubimy żółtego złota, ale z drugiej strony zawsze są w modzie

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2012-05-15 o 20:06
Stary 2012-05-15, 20:36   #3819
monika860902
Zakorzenienie

haczyk7
butki śliczne..podobają mi się ten kolor.....super....
zaproszenia na wieczór panieński?? a jak organizujesz wieczorek? w domku czy na mieście?
A właśnie...robicie same wieczory panieńskie?? Mi chce siostra zrobić, mówiła, że napisze do moich koleżanek i coś wykombinują..a ja nie mam nic wiedzieć...tak się zastanawiam czy to nie głupio?

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

malaOlaa
jak dla mnie super z mandarynkami....jeszcze nie spotkałam się z takim pomysłem

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Cytat:
Witam Was kobitki, wszystkie razem i każdą z osobna

Na początek tylko wspomnę, że na szczęście moje dziwna choroba nie postępuję i jest tylko lepiej Jednak kciukaski się przydały

Poza tym byłam dziś w salonie z moją suknią aby ją zmniejszyć i wiecie co... Ubrałam suknię, pani w salonie mi ją zawiązała i do mnie taki tekst: "Ale tu nie trzeba nic zmniejszać..." Wiecie co, ja wiedziałam, że od momentu jak kupiłam suknię przytyłam kilka kilogramów ale nie wiedziałam, że aż tyle Byłam mega zaskoczona i aż mi się głupio zrobiło hehe Ale w sumie to dobrze, bo mniej przerabiania w niej będzie Zostawiłam ją tylko po to aby babeczka wszyła mi do sukni jakieś podpięcie na tren, lekko skróciła materiał żeby mi się nie włóczył z przodu po ziemi i dorobiła jedno cieniutkie ramiączko bo suknia ma jedno ale jakoś dla równowagi brakuje mi tego drugiego więc mi doszyją, w każdej chwili będę mogła to ramiączko w razie czego schować.

Ogólnie jestem bardzo zdolna i nie wzięłam ze sobą aparatu Pstrykłam jakąś fotkę moim telefonem więc zdjęcia nie są za ładne i kiepskiej jakości, ale żeby nie było, że nic nie zamieszczę to podzielę się nimi z wami Dodam, że wszystkie zdjęcia robione były z podpiętym trenem.
Myślicie, że będzie ok?
Aaaaaaaaaa i moje najważniejsze pytanie? Nie jestem za gruba??
tak oglądam te Twoje zdjęcia i faktycznie masz trochę ciałka....te ramiona, brzuszek Ci strasznie odstaje, szeroka pupa....jak mogłaś przytyć??

Nie no oczywiście żartowałam na moje wyglądasz idealnie! nie weim, gdzie tu widzisz że za gruba jesteś! Chyba masz jakieś niepotrzebne kompleksy...nie to że podobają mi się kobietki ale masz śliczną twarzyczkę będziesz śliczną PMką!!!
Ale wiesz..dobrze, że nie kupiłaś za małej sukni ja mam trochę mniejszą i teraz walczę ze sobą myślę, że będzie idealna w dniu przymiarki
aaa..no i super, że Twoja wysypka przegrywa nie ma to jak wizazowa kciuki

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Cytat:
zdecydowałam się na takie winietki... tylko z żółtą wstążką (papier ecru, gładki)
http://allegro.pl/winietki-na-stol-w...331100689.html
winietki ładne..o proste do zrobienia..chyba ściągnę sobie projekt

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
Witajcie

Ja już po pracy - dziś było nieco luźniej niż przez ostatnie dni, bo nie zgłosiły mi się dzieci ani na badanie, ani na terapię, więc uzupełniałam formalności
Oczywiście nie obyło się bez jednego nerwa - kadrowa podniosła mi ciśnienie, "żartując" na temat tego, że "latam za informatykiem, a on za mną" i że jak to tak, skoro oboje jesteśmy tuż przed ślubami (on 23.06)... starałam się to obracać w żart, ale zagotowałam się i jestem o to strasznie wściekła
jaka kolesiówa! no ale tak to niestety jest....inni wiedzą o Tobie twięcej niż Ty o sobie....i są ludzie, którzy uwielbiają sensacjewścibstwo i bezczelność

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Cytat:
już się wystraszyłam ,że Wam obrączki źle zrobili, a potem myślałam, że na 2 Waszych obrączkach napisali tylko Twoje albo TŻ imię
uffff....jednak wszystko jest dobrze obrączki ładne już się swoich doczekać nie mogę

Stary 2012-05-15, 20:37   #3820
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malaOlaa Pokaż wiadomość
Ja robiłam i niestety nie da sie nic z tym zrobic ani leczyc bo mam naczyniaka w kiepskim miejscu i do tego niewykształcona prawa tetnice w mozgu, wiec jak glowa zaczyna bolec to mam tylko do 5 min na wziecie odpowiednich leków jak pozniej wezme to mam klopot czasem przez 9 dni no ale takie zycie, kazdy cos ma
ojej...współczuję Ci

Stary 2012-05-15, 20:49   #3821
Malgos_12
Zakorzenienie

Pochwalę się wam, bo właśnie dostałam tel od teściowej, że kupiła Tż-towi ślubną koszulę... my musimy dokupić taką na zmianę, ale to już luzik!
Stary 2012-05-15, 21:02   #3822
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Pochwalę się wam, bo właśnie dostałam tel od teściowej, że kupiła Tż-towi ślubną koszulę... my musimy dokupić taką na zmianę, ale to już luzik!
no to super! coś do przodu

Stary 2012-05-15, 21:04   #3823
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
kasioonya opaska a sukienka będziesz pięknie wyglądać A kierowniczką się nie przejmuj, jak brak jej klasy to jej problem

Więcej Kochane nie napiszę bo męczy mnie dziś migrena
dziękuję

współczuję migreny i wysyłam jej wizażowe kopniaki, żeby sobie poszła! a sio! trzymaj się kochana

Cytat:
Tak mi się jeszcze oglądając te zdjęcia z różnych sesji przypomniało i chciałam się dowiedzieć czy wy też tak macie... bo jakoś okropnie zwracają moją uwagę zdjęcia na których koło pannie młodej wystaje spod sukienki... tzn jak gdzieś siedzi i tworzy się ten namiot... psuje mi to całe zdjęcie
szczerze mówiąc już dawno takiego zdjęcia nie widziałam, ale rzeczywiście śmiesznie to wygląda

Cytat:
A tak przy okazji czy kiedykolwiek robiłyście jakieś badania pod tym kątem?
wiecie co - ja miałam silne migreny gdzieś od 12.r.ż... bywało strasznie, latanie do neurologa, EEG itp., ale nic nie wyszło - na szczęście i powiem Wam, że te bóle zdarzają się już duuuużo rzadziej odkąd leczę niedoczynność tarczycy (od 2 lat). nie wiem czy ma to ze sobą związek, ale może...?

magnusia ale historia i dobrze, że jednak troszkę wytrzymałaś z tym rzucaniem się na aortę babeczki, bo by teraz bidula z niezasłużoną dziurą w szyi chodziła a obrączki klasyczne=świetne

Cytat:
o mamo! dobrze przynajmniej, że są leki, które Ci pomagają! oby bóle omijały Cię szerokim łukiem! i zresztą Was wszystkie Dziewczynki!

Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
A właśnie...robicie same wieczory panieńskie?? Mi chce siostra zrobić, mówiła, że napisze do moich koleżanek i coś wykombinują..a ja nie mam nic wiedzieć...tak się zastanawiam czy to nie głupio?

jaka kolesiówa! no ale tak to niestety jest....inni wiedzą o Tobie twięcej niż Ty o sobie....i są ludzie, którzy uwielbiają sensacjewścibstwo i bezczelność
mój panieński organizują koleżanki, ale ja staram się pomagać jak tylko mogę, choć mnie mocno przeganiają, bo uważają, że to ich zadanie... mnie też jest trochę głupio, że to one robią, ale jeśli chcą, to nie ma co im odbierać tej przyjemności... moje się bardzo cieszą, że mogą się tym zająć

no tak - niestety każdego dnia pracy muszę się spotkać z kadrową i nie są to najprzyjemniejsze chwile... ale nie ma się co przejmować takim gadaniem!

ja się już żegnam Dziewczynki. przyjemnego wieczorku i dobrej nocy. niech miną wszystkie bóle, smutki, krosty i inne badziewia
dobranoc

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:
świetnie

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 21:13   #3824
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Współczuję i trzymam kciuki zeby przeszło-wiem jak to jest
Dzięki

Cytat:
wzięłam leki przeciwbólowe ale za późno, więc próbowałam przespać najgorsze, teraz odrobinkę lepiej ale cudów nie ma Ja długo myślałam, że mam problemy z zatokami i stąd takie silne bóle ale okazało się, że zatoki w porządku a te moje bóle to migreny, niestety nie robiłam żadnych badań, a może warto by było...

Cytat:
Kurcze ale nerwy Dobrze, że wszystko się wyjaśniło zanim się ekspedientce oberwało

Cytat:
ojej ja mam zwykle jednodniowe epizody ale czasem tak silne, że nie wstaję z łóżka.

Cytat:
super

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
współczuję migreny i wysyłam jej wizażowe kopniaki, żeby sobie poszła! a sio! trzymaj się kochana
Dzięki Kochana Ostatnio miałam więcej spokoju z migrenami ale widocznie mi za dobrze było już jest troszkę lepiej, łyknę jeszcze jakieś prochy przed spaniem i jutro powinnam już w miarę normalnie funkcjonować.

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 21:27   #3825
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

super jedna rzecz załatwiona więcej

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:

mój panieński organizują koleżanki, ale ja staram się pomagać jak tylko mogę, choć mnie mocno przeganiają, bo uważają, że to ich zadanie... mnie też jest trochę głupio, że to one robią, ale jeśli chcą, to nie ma co im odbierać tej przyjemności... moje się bardzo cieszą, że mogą się tym zająć

mój panieński w piątek i ja nic nie wiem znam tylko miejsce spotkania- u jednej z dziewczyn a tak to mi cholery nie chcą nic powiedzieć. Już kombinowałam, że może pomogę w organizacji czy w kosztach to mi się kazały nie interesować bo sobie świetnie dają radę co lepsze większość lasek się nie zna i z okazji tego wieczoru mają ze sobą pierwszy kontakt i tak się zorganizowały babiszony
Stary 2012-05-15, 21:48   #3826
Malgos_12
Zakorzenienie

Kasioonya - taka namiastka "namiocików" jest nawet na tych sesjach w linku od magnusi....
mojej cioci też przeszły odkąd zaczęła leczyć tarczycę... ja robiłam badania pod tym kątem ale niby jest OK.. tylko u mnie to może być genetyczne, bo i babcia ma i moja mama też..
ja też mam takie raczej jednodniowe + czasem noc i z łóżka wstaję tylko do łazienki bo przeważnie wymiotuję, poza tym musi być cisza, ciemno i najlepiej jak marznę, więc pod kołdrę i otwieram okno...

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

a ja panieńskiego mieć nie będę jakoś nie bardzo mi zależy a poza tym tutaj w tym momencie mam dwie dobre koleżanki ale za żadne skarby nie możemy się ostatnio dograć bo jak jedna ma wolne to druga pracuje i tak na zmianę... no a w PL nie będę miała możliwości bo braknie mi czasu, ale spokojnie odbiję sobie (oczywiście tak na grzecznie bo już będę wzorową żonką )
Stary 2012-05-15, 21:57   #3827
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Inusiaa88 - pięknie wyglądasz! przytyłaś chyba w uszach, no proszę Cię, piękna szczupła panna jesteś, więc nie zadawaj głupich pytań bo będzie

kasioonya - to twoja suknia do ślubu? gratuluję wyboru krótkiej!

magnusia - zakochałam się w tym blogu ślubnej fotografii!!

Malgos_12
- gratuluję wyboru winietek! i wybor kolorystyki taki, jak miałam ja

jojla - idź spać, obudzisz się jutro bez bólu głowy.

magnusia - gratuluję odbioru obrączek

Inusiaa88 - sesja w deszczu? ależ romantycznie i ekscytująco! czekam na zdjęcia, bo chciałabym zobaczyć

malaOlaa - masz naczyniaka? a czy to grozi jakimś pęknieciem?

magnusia - nic nie musisz wiedzieć o panieńskim! idź, baw się i czekamy na relację!

Trochę mi tak głupio..Ja już po. Czytam Was i aż chce mi się płakać, że ja już mam to za sobą... Odebrałam suknię - czyściutka. Doprała się po weselu choć Pani mówiła, że było ciężko. Cieżko być mogło bo przecież lało jak chol*****:| W pracy chodziłam po all i szukam gadżetów na sesję i pomyślałam, że aby było śmiesznie to wezmę z panieńskiego welon z różkami i dzwoneczek który kupiałam tż "ring for sex". Kupiłam też lampion XXL w kształcie serca Myślę jeszcze nad jakimiś okularami w serca albo cuś Nie chcę by była poważna w 100%.
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 22:04   #3828
magnusia
Zakorzenienie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34147381]
magnusia - zakochałam się w tym blogu ślubnej fotografii!!
[/QUOTE]

no ja też ale jak mi cenę krzyknął to się odkochałam- 3600 zł jeszcze mnie oszukał- powiedział, że jakiś tam konkurs wygrał a ja w necie sprawdziłam i wcale nie wygrał- owszem brał udział ale nie wygrał. Może i pochopnie go osądziłam ale dla mnie był w tym momencie spalony choć foty ma geniealne
Stary 2012-05-15, 22:05   #3829
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
Napisane przez kasioonya;341
no to będziemy śpiewać "sto lat" :pijemy: mój brat też "majowy" byczek ;)

[B
Dziewczyny ale będę miała piękna opaskę [/B]
ja majowy bliźniak a w sumie to jestem na przełomie w jedym horoskopie jestem bliźniakiem a w drugim bykiem
piękna opaska
Cytat:
A teraz wrzucam Wam "moje" pudełko na koperty i książki bo o nie prosiliśmy w zaproszeniach. Zależało mi na fioletowym ale dostałam czarno fuksjowe myślicie że może być?

No i jeszcze sie Wam pochwalę że byłam dziś w tej pracowni obuwia i zamówiłam sobie najzwyklejsze zakryte buciki z paskiem wokół kostki z fioletowego zamszu a mama od ręki kupiła też dla siebie
super pudełko i jak dla mnie może być no i cieszę się że kupiłaś /zamówiłaś buciki ? bez problemu kolorek zmienili ? w sensie że sama materiału nie musiałaś zawozić ?
Cytat:
Napisane przez engi111 Pokaż wiadomość
wyborowa - moze poznamy nasze teściwoe chyba by się dogadały mojej też wszystko nie pasuje. A bo wierszyk o kwiatach - nie bardzo, a bo zaproszenia w maju zawcześnie, a co na suknie twoja mama, a po co tyle ludzi siostra TZ też nie lepsza - niech TZ zaprosi kolegów na popijawę tydzień wcześniej a na wesele juz nie albo ze po co nam forograf tyle kasy jak jakiś tam kuzyn ma dobry sprzet i popstyka :/. teraz przestałam się przejmować i jest chwila ciszy - zresztą przestałam informować co i jak idzie z przygotowaniami bo wszystko spotykało się z krytyką.
ja swoją teściową mogę oddać na zawsze , dopłacę któraś chętna ?
Cytat:
Ogólnie jestem bardzo zdolna i nie wzięłam ze sobą aparatu Pstrykłam jakąś fotkę moim telefonem więc zdjęcia nie są za ładne i kiepskiej jakości, ale żeby nie było, że nic nie zamieszczę to podzielę się nimi z wami Dodam, że wszystkie zdjęcia robione były z podpiętym trenem.
Myślicie, że będzie ok?
Aaaaaaaaaa i moje najważniejsze pytanie? Nie jestem za gruba?? [/FONT]
super wyglądasz Ty gruba? gruba to ja jestem ale nigdy osą nie byłam
Cytat:
ale historia , w sumie jak coś może brylant gratis by był ale dobrze że wszystko się ułożyło , piękne są
Cytat:
my dzisiaj dokupiliśmy drugą koszulę do garnituru smokingowego , w salonie zapłaciliśmy ok 260zł a w maximusie 199zł

kupiłam też sukienkę na panieński swój i mojej świadkowej
chciałam kupić w maximusie welon , myslałam że będzie taniej ale jak mi babka powiedziała 220 zł to przestałam szukać i zamówię na all bo to nie ma sensu
po 18 miałam próbny makijaż i jest śliczny , jak mi się jutro uda wrzucę fotki ale jak dla mnie nic nie widać na nich dokładnie .
a no i majtochy kupiłam pod suknie
i padam bo od rana na nogach i dopiero wróciłam do domQ
miłego wieczorQ i słodkich snów .
ps. bajeczne te wasze pomysły na plenery
Stary 2012-05-15, 22:10   #3830
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość

my dzisiaj dokupiliśmy drugą koszulę do garnituru smokingowego , w salonie zapłaciliśmy ok 260zł a w maximusie 199zł

kupiłam też sukienkę na panieński swój i mojej świadkowej
chciałam kupić w maximusie welon , myslałam że będzie taniej ale jak mi babka powiedziała 220 zł to przestałam szukać i zamówię na all bo to nie ma sensu
po 18 miałam próbny makijaż i jest śliczny , jak mi się jutro uda wrzucę fotki ale jak dla mnie nic nie widać na nich dokładnie .
a no i majtochy kupiłam pod suknie
i padam bo od rana na nogach i dopiero wróciłam do domQ
miłego wieczorQ i słodkich snów .
ps. bajeczne te wasze pomysły na plenery

ojojoj jakie postępy gratuluję- widzę, że sprawy tempa nabierają no i dobrze.
Ja właśnie zrobiłam przymiarkę do lokowania gości w pokojach- nawet dobrze wysło i mam nadwyżki łóżkowe TŻ wróciz (bo na kręgle poleciał) to zobaczymy kogo dołożyć do pokoi
Stary 2012-05-15, 22:32   #3831
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
no ja też ale jak mi cenę krzyknął to się odkochałam- 3600 zł jeszcze mnie oszukał- powiedział, że jakiś tam konkurs wygrał a ja w necie sprawdziłam i wcale nie wygrał- owszem brał udział ale nie wygrał. Może i pochopnie go osądziłam ale dla mnie był w tym momencie spalony choć foty ma geniealne
hmmm... ja za mojego płacę 3500 zł. ale wart jest ceny
ps. dokupiłam właśnie do ślubnej sesji http://allegro.pl/okulary-serduszka-...288503620.html
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-15, 22:40   #3832
magnusia
Zakorzenienie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34148372]hmmm... ja za mojego płacę 3500 zł. ale wart jest ceny
ps. dokupiłam właśnie do ślubnej sesji http://allegro.pl/okulary-serduszka-...288503620.html [/QUOTE]

super okularki będzie bardzo fajnie wyglądać.
podasz linka do swojego fotografa?
Stary 2012-05-15, 23:17   #3833
Malgos_12
Zakorzenienie

Tusia - a jaki miałaś bukiet??
ja jeszcze 2500zł za foto bym zniosła, ale chyba nie więcej, bo można coś fajnego w tym przedziale znaleźć, ale wiadomo, każdy robi jak mu się podoba.
A wrzuć link do twojego foto, lubię zdjęcia...przepraszam skłamałam! Uwielbiam zdjęcia

ale fajowe te wszystkie pomysły

Wyborowa- nie ma szans, ja nawet za dopłatą nie wezmę wiedźmy do swojej rodziny
dużo załatwień do przodu - super!
Stary 2012-05-15, 23:48   #3834
Inusiaa88
Raczkowanie

Talking Dot.: ślubujące w 2012:)

Cytat:
Za gruba????????????? Dziewczyno!!! Przecież z Ciebie szczupła lasencja Nie jedna chciałaby tak wyglądać! Bardzo ładnie
Cytat:
Inusiaa88 tak się cieszę, że się poprawia
hmm - czy nie jesteś za gruba? no niech pomyślę...

pewnie, że nie!!! wyglądasz super!
rzeczywiście myślę, że z dwoma ramiączkami będzie jeszcze lepiej

Cytat:
Inusia - ty gruba??? oszalałaś, jesteś szczupła ale mimo to masz fajne kobiece kształty, zresztą chyba dobrze, że przytyłaś bo jakbyś w takiej kiecce, gdzie bioderko jest podkreślone, chciała się prezentować??? Sukienka ładnie leży i ty ślicznie w niej wyglądasz!

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
super wyglądasz Ty gruba? gruba to ja jestem ale nigdy osą nie byłam

Jejku, dziękuję Wam pięknie dziewczynki
Dawno nie uśmiechałam się tak do ekranu jak głupi do sera ale tak mi strasznie miło jak czytam te wasze komentarze Jakoś tak od razu lepiej mi się na sercu zrobiło
Szczerze mówiąc nigdy nie miałam problemów z wagą, ani tym bardziej nie miałam kompleksów z tym związanych, ale w ostatnich miesiącach przytyłam 6kg i tak jakoś się ostatnio zestresowałam, że to chyba za dużo. Tym bardziej dziś jak pojechałam zmniejszać suknię, która okazała się dobra.
I muszę przyznać, że widać różnicę na moim ciele... Ale w sumie co racja to racja, że teraz nawet ta suknia będzie lepiej na mnie wyglądała bo jednak przedtem byłam może ciut za szczupła do takich kreacji.. Wcześniej ważyłam 52kg przy wzroście 173cm, obecnie ważę 58 (a nawet troszkę ponad) Tylko wiecie jaki jest główny mój problem... Ciągle chce mi się jeść Jem i jem i jem, i odmówić sobie nie mogę bo kocham jeść Tylko ostatnio ten mój apetyt jest chyba jakiś nadmierny...

Aaaa i wiecie co się jeszcze okazało... Że mój ślubny biustonosz, który wydawał mi się świetny, okazał się beznadziejny. Nie dość, że strasznie od spodu drapie to jest hm... za mały push - up i nie prezentuje się tak jak powinien. Muszę go albo szybko wymienić na inny, albo jakoś udoskonalić

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34147381]Inusiaa88 - pięknie wyglądasz! przytyłaś chyba w uszach, no proszę Cię, piękna szczupła panna jesteś, więc nie zadawaj głupich pytań bo będzie

Inusiaa88 - sesja w deszczu? ależ romantycznie i ekscytująco! czekam na zdjęcia, bo chciałabym zobaczyć
[/QUOTE]

Eh, mam nadzieję, że pomysł z sesją w deszczu wypali, bo to ma być akcja spontaniczna i niestety wszystko będzie uzależnione od pogody... Ale jeśli uda się coś takiego zmontować zapewne się z wami podzielę.

Cytat:
tak oglądam te Twoje zdjęcia i faktycznie masz trochę ciałka....te ramiona, brzuszek Ci strasznie odstaje, szeroka pupa....jak mogłaś przytyć??

Nie no oczywiście żartowałam
na moje wyglądasz idealnie! nie weim, gdzie tu widzisz że za gruba jesteś! Chyba masz jakieś niepotrzebne kompleksy...nie to że podobają mi się kobietki ale masz śliczną twarzyczkę będziesz śliczną PMką!!!
Ale wiesz..dobrze, że nie kupiłaś za małej sukni ja mam trochę mniejszą i teraz walczę ze sobą myślę, że będzie idealna w dniu przymiarki
aaa..no i super, że Twoja wysypka przegrywa nie ma to jak wizazowa kciuki
Dziękuję Ci bardzo, zrobiło mi się szalenie miło po przeczytaniu Twojego posta

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Inusia super wyglądasz, jaka gruba? szczupła jesteś

Więcej Kochane nie napiszę bo męczy mnie dziś migrena
Trzymam kciukaski aby migrena jak najszybciej przeszła bo to nic przyjemnego...

Cytat:
Już sie zaczęłam złościć jak przeczytałam że nie wzięłaś aparatu ale odetchnęłam jak doczytałam ze fotki jednak są. Sukienka bardzo ładnie na Tobie leży a Ty stoisz na jakimś podwyższeniu czy na ziemi?

Stoję na ziemi w moich butach ślubnych
A skad to pytanko?

Matko, ależ się dziś rozpisałam. Pomału uzależniam się od siedzenia na wizażu i opowiadania wam wszystkiego

Życzę miłej i spokojnej nocki

09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA

"Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić,

to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II
Inusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 08:01   #3835
sara1988
Raczkowanie

GG do sara1988

Cytat:
haczyk7
butki śliczne..podobają mi się ten kolor.....super....
zaproszenia na wieczór panieński?? a jak organizujesz wieczorek? w domku czy na mieście?
A gdzie tam glupio, ja wlasnie sama powiedzialam siorce-swiadkowej zeby cos zorganizowala z moimi kolezankami, w koncu my, przyszle PM-ki mamy dosyc na glowie, a swiadkowa tez niech sie troche wykaże

---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

Cytat:

mój panieński w piątek i ja nic nie wiem znam tylko miejsce spotkania- u jednej z dziewczyn a tak to mi cholery nie chcą nic powiedzieć. Już kombinowałam, że może pomogę w organizacji czy w kosztach to mi się kazały nie interesować bo sobie świetnie dają radę co lepsze większość lasek się nie zna i z okazji tego wieczoru mają ze sobą pierwszy kontakt i tak się zorganizowały babiszony
Uwielbiam takie niespodzianki, i az Ci zazdroszcze Mam nadzieje ze moje Dziewuszki tez sie tak zorganizuja Ale to jeszcze troche czasu do tego

Jest: 68
Cel: 58

Aparatka
Góra---> od 16.01.2014
sara1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 09:43   #3836
wisienka25
Raczkowanie

Cytat:

Bardzo ładna tylko nie będzie Cię denerwował sylikon z tyłu?
Cytat:

Właśnie ja nie cierpie jak mi sie silikonowe ramiączka kleja jak tylko jest troszke cieplej dlatego nie wyobrazam sobie całego silikonowego tyłu poza tym podobno one szybciej pękają.
Muszę mieć ten silikonowy pasek z tyłu, bo będę miała sukienkę wiązaną z prześwitem i silikonowy pasek będzie mniej widoczny.
Jeśli chodzi o pękanie, to mam drugi pasek z metalowymi zaczepami, więc raczej nie powinien pęknąć.

Cytat:
Mam pewien dylemat, problem....otóż moja przyszła teściowa jest obrażona na mnie i na mojego TŻa od świąt...tzn. z nim normalnie rozmwia a my się jeszcze nie widziałyśmy...specjalnie zrobiłam dla TŻa rodziców specjalne zaproszenia, ze specjalnym tekstem...no ale dzień przed świętami wyszło jak wyszło i już się z nimi nie widziałam...a mieli zaproszenia dostać w święta jako pierwsi....no i na dzień dzisiejszy wszystkie zaproszenia mamy rozdane, tylko zostali rodzice TŻa...No i wpadłam na pomysł, że mimo wszytsko pojade tam i dam i tak jak należy to zaproszenie....no ale jak TŻ powiedzial o tym mamie to jego mama powiedziała, że on sam może dać to zaproszenie, ja nie muszę przyjeżdzać..... Kurcze ta cala sytuacja jest chora. Mam udawać w dniu ślubu że wszytsko jest ok jak nie jest? Korci mnie aby jednak pojechać do nich i wszystko sobie wyjaśnić...ale z drugiej strony, skoro ona sobie tego nie życzy to na siłe się pchać nie będę....kurde...ale jestem zła....całą radość mi psuje...nie umięcię tak w 100% cieszyć skoro wiem że matka TŻa jest na mnie zła, a nie uważam że zrobiłam coś złego.....wrrrrrr....:mur :
Ja uważam, że skoro macie być rodziną to powinnaś mimo wszystko pierwsza wyciągnąć rękę (ale nie przez TŻa) pójść do niej i spróbować wszystko wyjaśnić. Najlepiej w cztery oczy. Jak by nie było to matka Twojego przyszłego męża i w każde święta on zechce do niej jeździć, a Tobie będzie przykro jak będziesz zostawała sama w domu, dlatego ja jestem zdania, że nie należy unosić się honorem, tylko jakoś podtrzymywać relacje z teściami. Nie musiecie się przecież lubić, ważne żebyście się tolerowały

malaOlaa świetny pomysł z tymi winietkami tylko ja zostawiłąbym druciki.
Stary 2012-05-16, 10:22   #3837
mayeczka87
Rozeznanie

Cytat:
Śliczne obrączki! Ile mm? My mamy podobne, 4 mm -> czekamy na nie

Mi wczoraj przyszły buciki z białebuty.pl Nie wiem tylko, czy nie są za małe, trochę mnie uwierają przy palcach, rozejdą się? Obcas 6 cm - myślałam, że będzie większy Ale i tak są cudne
buty1.jpg buty2.jpg buty3.jpg

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 11:11   #3838
gawa
Rozeznanie

gratuluje butów, one spędzają mi sen z powiek, bo nic nie mogę fajnego znaleźć ,:/ Nie orientujecie się czy na pierwszą przymiarkę buty są potrzebne?
Obrączki takie same jak nasze
gawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 11:30   #3839
ewula87
Rozeznanie

Cytat:

Ewula - a jak wygląda u was sytuacja? tzn gdzie mieszkacie na terenie jakiej parafii i gdzie chcecie ślub?
Oj u nas to jest troszkę zamotana sytuacja z tymi parafiami, ale postaram się w miarę czytelnie to wyjaśnić Więc tak, ja miałam chrzest w parafii A, następnie przeprowadziliśmy się z rodzicami do parafii B tam miałam bierzmowanie, mój TŻ chrzest miał w parafii C, a bierzmowanie w tej co ja (parafia B) bo tam chodził do szkoły. Od marca wspólnie mieszkamy w parafii D (do września będzie akurat pół roku) ale nie zamierzamy się tu zapisywać, pewnie dopiero jak ksiądz będzie chodził po kolędzie, a ślub będziemy brać w zupełnie innej od tych wszystkich parafii E To tyle, dobrze, że koniec bo alfabetu by mi zabrakło
Jakieś podpowiedzi Malgos_12 odnośnie papierkowych załatwień?
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 11:30   #3840
sara1988
Raczkowanie

GG do sara1988

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
Śliczne obrączki! Ile mm? My mamy podobne, 4 mm -> czekamy na nie

Mi wczoraj przyszły buciki z białebuty.pl Nie wiem tylko, czy nie są za małe, trochę mnie uwierają przy palcach, rozejdą się? Obcas 6 cm - myślałam, że będzie większy Ale i tak są cudne
Załącznik 4676475 Załącznik 4676476 Załącznik 4676477
Buciki fajne, cudny kolorek Tez zamawialam z tej stronki, chociaz moje sie wydają ciutke za luzne, ale maja pasek wkolo kostki to ich nie zgubie, i jeszcze jakies wkladki silikonowe sobie przykleje tu i tam i bedzie dobrze, przynajmniej sobie nic nie obetre

Jest: 68
Cel: 58

Aparatka
Góra---> od 16.01.2014
sara1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości