kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini! - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-29, 15:36   #421
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Jadłaś może truskawki w pieprzu? Bo boję się spróbować

Daj palec, a wezmą rękę - takie małe podsumowanie do tego co napisałaś. Może nie jest im aż tak źle? Bo zazwyczaj ludzie, którzy mają problemy finansowe są dość skryte i nie chcą brać od ludzi, bo czują się z tym niekomfortowo.

Od poniedziałku zaczynam pracę
Nie jadłam i pierwszy raz słyszę o takim połączeniu
No niestety, bieda a pazerność to dwie różne sprawy

Ulala jak będziesz pracowała? To znaczy w jakich godzinach i w ogóle?
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 16:09   #422
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
I co się dygasz, jesteś nasza,a nasze dziewczyny wymiataja, dasz radę

Tylko zirytowała mnie jedna babka
Mieszka z synem w jakiejś szkole, dzieciak chodzi do podstawówki. Kiedyś było nam z szefową ich żal (dawałyśmy jakieś gratisy, próbki, dla niej i małego),ale dowiedziałyśmy się pewnych rzeczy i doszłyśmy do wniosku,że ta kobieta ma w tylku pomoc itd. Teraz zrobiła sobie z apteki poczekalnię na autobus. Przyjdzie i siedzi godzinę,czasami więcej. Ale dobra niech siedzi, krzesła jej nie żałuję. Ale ... mamy kącik dla dzieci,na stoliku zawsze stoją jakieś cukierki,lizaki. Wystarczy,że ledwo wystawię słodycze,a ona jakby to przeczuwała wpada i łapie wszystko,upycha po kieszeniach, syn tak samo. Kurde,nie żałuję im bo dzieciak pewnie nie ma w domu to niech sie poczęstuje,ale nie co drugi dzień wpada i wymiata wszystko. Zapakować pół kilo cukierków do kieszeni? Żaden problem Notorycznie kradną nam kredę (do tablicy dla dzieci), kiedyś w kącie stała duża paczka soli (posypywałam schody) to w ostatniej chwili zareagowałam bo już pakowała do torby. Może wyjdę na zołzę,ale mam ich dość.
Dygam, bo nie pamiętam nic z tego co czytałam
Kurcze nie wiem jakbym zareagowała, mnie by to na pewno też zirytowało....
Cytat:
Wchodzę w to! Ale strój musisz mieć piękny i taki mega dziewczęcy, bo masz taką słodką buzię Za to ja w końcu kupię sobie biały i nie będę słuchała argumentu mojej mamy, BO ZŻÓŁKNIE

Ej ale urosłam - ja mam słodką buzię? kupie ten strój jakos kiedyś.... Ale ja bym chciała albo czarny albo błękitny/turkusowy
Mieszanka słodko-ostra mogłaby być dobra, ale nigdy tego nie jadłam, mało tego, nawet o tym nie słyszałam
To powodzenia kochana!

Weszlam rano na wagę i zobaczyłam 58 kg

Do tego TZ mnie dzis drażni. Został w domu bo załatwiał sprawy urzędowe z autem i marudzi, drażni mnie, ja mu dogaduje i ogólnie masakra....
Jakiś zły dzień

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 16:11   #423
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiedziałam,że to co łaska Za to u mnie w Macu na drzwiach do łazienek trzeba wbić kody z paragonu,żeby wejść

Fajne towarzystwo wszędzie się znajdzie

Ej one nie są ani różowe ani sweetaśne, więc się nie przejmuj Już myślałam,że to będą jakieś landrynkowe lakierowane koturny Te są spoko, uniwersalne
No i koturny, dla mnie najwygodniejsze buty

I co się dygasz, jesteś nasza,a nasze dziewczyny wymiataja, dasz radę

Jaka mała już kumata jest, fajnie Jeszcze parę miesięcy i Wam pójdzie w świat

Zajadam się truskawkami i uprawiam słodkie lenistwo
Tylko zirytowała mnie jedna babka
Mieszka z synem w jakiejś szkole, dzieciak chodzi do podstawówki. Kiedyś było nam z szefową ich żal (dawałyśmy jakieś gratisy, próbki, dla niej i małego),ale dowiedziałyśmy się pewnych rzeczy i doszłyśmy do wniosku,że ta kobieta ma w tylku pomoc itd. Teraz zrobiła sobie z apteki poczekalnię na autobus. Przyjdzie i siedzi godzinę,czasami więcej. Ale dobra niech siedzi, krzesła jej nie żałuję. Ale ... mamy kącik dla dzieci,na stoliku zawsze stoją jakieś cukierki,lizaki. Wystarczy,że ledwo wystawię słodycze,a ona jakby to przeczuwała wpada i łapie wszystko,upycha po kieszeniach, syn tak samo. Kurde,nie żałuję im bo dzieciak pewnie nie ma w domu to niech sie poczęstuje,ale nie co drugi dzień wpada i wymiata wszystko. Zapakować pół kilo cukierków do kieszeni? Żaden problem Notorycznie kradną nam kredę (do tablicy dla dzieci), kiedyś w kącie stała duża paczka soli (posypywałam schody) to w ostatniej chwili zareagowałam bo już pakowała do torby. Może wyjdę na zołzę,ale mam ich dość.
Monia i Bania, dzięki, przekonałyście mnie . Myślicie, ze mogę nosić takie buty do rajstop czy to będzie zbyt skarpetki+sandały stajl?

Piąteczka, też właśnie wcinam truskawki.

MP, dobrze Monia mówi, dasz radę! Ja dzisiaj rozwaliłam jedno z najtrudniejszych zaliczeń

Czasem się zastanawiam czy ludziom nie jest głupio tak robić . Sól mnie totalnie rozwaliła .
Cytat:
Żeby wyglądać na miejscową trzeba być FASZYN, no to Winyl - gratulacje
Kupiłaś te buty? Powiedz, że tak Też bym wzięła, gdybym mogła!

Wchodzę w to! Ale strój musisz mieć piękny i taki mega dziewczęcy, bo masz taką słodką buzię Za to ja w końcu kupię sobie biały i nie będę słuchała argumentu mojej mamy, BO ZŻÓŁKNIE

Daj palec, a wezmą rękę - takie małe podsumowanie do tego co napisałaś. Może nie jest im aż tak źle? Bo zazwyczaj ludzie, którzy mają problemy finansowe są dość skryte i nie chcą brać od ludzi, bo czują się z tym niekomfortowo.

Zginę w nich, ale kupię!
Facet mnie pewnie zabije ...

Ejj, jak wybierzecie się do Krk to pamiętajcie o Winylu!

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Dziewczyny, czy któraś z Was się bawi w zamawianie z biochemii urody itp. ?

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 16:26   #424
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

I urządzimy wielkie chlańsko!
nigdy nie próbowałam

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-29, 16:40   #425
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jadłam i pierwszy raz słyszę o takim połączeniu
No niestety, bieda a pazerność to dwie różne sprawy

Ulala jak będziesz pracowała? To znaczy w jakich godzinach i w ogóle?
To zaraz przetestuję i Wam powiem O ile dożyję!

Praca po 6h przez 5 dni w tygodniu, ale jest to dość mobilna praca. Jeśli chcę - jadę do redakcji, tam ładnie pracuję na komputerze, umawiam się na spotkania i jeżdżę, albo załatwiam to z domu. Ja jednak będę jeździła do redakcji, bo muszę odpocząć od domowników!
Naczelny powiedział, że mam się nie przejmować tym ile rzekomo przysługuje mi wolnego, bo jedno moje słowo i mogę jechać gdzie tam tylko chcę. Tylko, żebym wcześniej załatwiła wszystko z klientami.

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Ej ale urosłam - ja mam słodką buzię? kupie ten strój jakos kiedyś.... Ale ja bym chciała albo czarny albo błękitny/turkusowy
Mieszanka słodko-ostra mogłaby być dobra, ale nigdy tego nie jadłam, mało tego, nawet o tym nie słyszałam
To powodzenia kochana!

Weszlam rano na wagę i zobaczyłam 58 kg

Do tego TZ mnie dzis drażni. Został w domu bo załatwiał sprawy urzędowe z autem i marudzi, drażni mnie, ja mu dogaduje i ogólnie masakra....
Jakiś zły dzień
Ja mam czarny stój, ale latem ja jestem czarna i strój jest czarny, no i się zlewamy.
Uwielbiam słodko-ostre rzeczy Wszelkie sosy, makarony, zapiekanki

Ja pod koniec tygodnia wejdę na wagę Teraz postanowiłam.

Drażni Cię TŻ? Dogaduj mu, nie popuszczaj gadowi Ja obecnie udaję matkę cierpiącą.. TŻ miał wracać w niedzielę do PL, ale nawarstwiło mu się tyle spraw, że nadal tam siedzi.. więc wczoraj trochę sobie pogadaliśmy i uznał, że mój zły humor i nerwy są z Jego winy i za to mnie przeprasza - no niestety nie chodzi tu o Niego, ale jak chce to niech ma

Cytat:
Zginę w nich, ale kupię!
A to dlaczego? Były drogie czy przez te buty masz super hiper seksowne nogi i Twój mężczyzna będzie zazdrosny?

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 17:10   #426
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
To zaraz przetestuję i Wam powiem O ile dożyję!

Praca po 6h przez 5 dni w tygodniu, ale jest to dość mobilna praca. Jeśli chcę - jadę do redakcji, tam ładnie pracuję na komputerze, umawiam się na spotkania i jeżdżę, albo załatwiam to z domu. Ja jednak będę jeździła do redakcji, bo muszę odpocząć od domowników!
Naczelny powiedział, że mam się nie przejmować tym ile rzekomo przysługuje mi wolnego, bo jedno moje słowo i mogę jechać gdzie tam tylko chcę. Tylko, żebym wcześniej załatwiła wszystko z klientami.

Ja mam czarny stój, ale latem ja jestem czarna i strój jest czarny, no i się zlewamy.
Uwielbiam słodko-ostre rzeczy Wszelkie sosy, makarony, zapiekanki

Ja pod koniec tygodnia wejdę na wagę Teraz postanowiłam.

Drażni Cię TŻ? Dogaduj mu, nie popuszczaj gadowi Ja obecnie udaję matkę cierpiącą.. TŻ miał wracać w niedzielę do PL, ale nawarstwiło mu się tyle spraw, że nadal tam siedzi.. więc wczoraj trochę sobie pogadaliśmy i uznał, że mój zły humor i nerwy są z Jego winy i za to mnie przeprasza - no niestety nie chodzi tu o Niego, ale jak chce to niech ma

A to dlaczego? Były drogie czy przez te buty masz super hiper seksowne nogi i Twój mężczyzna będzie zazdrosny?
Eee ja nigdy nie będę mieć nawet społecznie akceptowalnych nóg, a co dopiero seksowne ... Raczej wydaje mi się, że Mu się nie spodobają . Zawsze razem hejtujemy koturny , poza tym te są takie naprawdę krzykliwe (in your face! ) no i tak jakoś nie wiem, ogólnie myślę, że wszyscy moi znajomi stwierdzą, że są straszne, ale próbuję wrócić do czasów mojej świetności osobowościowej i kompletnie mnie to nie interesuje, ja je kocham!
Ale nadal nie wiem czy nosić do rajstop czy nie?

MP taaaak! Czekam na popijawę!

XOXO
Stary 2012-05-29, 18:11   #427
paczek_w_masle
Rozeznanie

Cześć Kochane
Teraz wpadłam tylko na chwilkę, ale wieczorem postaram się nadrobić zaległości i dowiedzieć się co tam u Was słychać

U mnie dziś około 1400kcal (tak mi wyszło na ilewazy.pl <333) :
I 7:00 bułka grahamka z plastrem sera, listkiem sałaty, pomidorem i szczypiorkiem + 1l wody
II 10:30 150g jogurtowych, nisko słodzonych żelek - strasznie mi strzela w kościach i czasem trzeba sobie pozwolić na żelatynowe szaleństwo :P + zielona tea
III 14:00 3 ciasteczka półfrancuskie z wisienkami (moja mama robiła) + kawa z mlekiem 1,5%, łyżeczką cukru brzozowego -> dobry na trawienie
IV 17:00 twaróg ze szczypiorkiem i rzodkiewką około 200g + szklanka kefiru wysokobiałkowego

I w sumie tyle na dziś - a przynajmniej na teraz

Wiem, wiem za dużo węgli ale chyba z białkiem nie było tak całkiem źle Postaram się jutro poprawić, ale dziś miałam tyle stresów, że z nerwów popłakałam się 2 razy! Nienawidzę tego u siebie - jak się bardzo wkurzę płaczę z nerwów...
Dziś mam zwariowany dzień - od 4 na nogach, 9 godzin w szkole i jeszcze jutro sprawdzian z niemieckiego (ooo!) i do przeczytania lektura... Teraz chyba się położę na 4 godzinki i dopiero w nocy będę urzędować Gdy wstanę poćwiczę TJ i (tak jak wczoraj) 20 min hh w przerwie od książek oglądając jakiś film/serial
W ogóle ma straszne zakwasy w ramionach! Nie wiem czy to od TJ czy od niedzielnego 2 godzinnego treningu, boli strasznie! - tak czy inaczej lubię mieć zakwasy bo czuję, że coś się dzieje w moim tak starannie naTŁUSZCZONYM ciałku

agnesuk - chodziło mi o I fazę treningu czyli w sumie 4 tygodnie; w każdym po 5 dni ćwiczeń (bo weekendy wolne) więc wyszło mi około 20 dni na ćwiczenia <- chciałabym najpierw wytrać to a potem bardzo chętnie następne 4 tygodnie Dziękuję, za polecenie ćwiczeń an brzuchol! Postaram się je wypróbować jeszcze dziś lub jutro rano
paczek_w_masle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 18:51   #428
Loriette
Zakorzenienie

Winyl nie łącz ich z rajstopami Proszę!

Właśnie wróciłam z 2h wyprawy rowerami, padam! Zaraz zjem wafle ryżowe z łososiem wędzony na zimno, a potem padnę na kanapie w ogrodzie i nic nie robię aż do jutra

widzę Cię

Stary 2012-05-29, 18:53   #429
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Monia i Bania, dzięki, przekonałyście mnie . Myślicie, ze mogę nosić takie buty do rajstop czy to będzie zbyt skarpetki+sandały stajl?

Piąteczka, też właśnie wcinam truskawki.

MP, dobrze Monia mówi, dasz radę! Ja dzisiaj rozwaliłam jedno z najtrudniejszych zaliczeń

Czasem się zastanawiam czy ludziom nie jest głupio tak robić . Sól mnie totalnie rozwaliła .

Zginę w nich, ale kupię!

buty są mega, bierz z rurkami, bialym tshirtem i ramoneska z rajtkami ich nie widzę

Ja zamawiam, coś polecić?

Nie ma mnie to za bardzo, bo mam sajgon z głupim jednym egzaminem Ale czytam

A JAK BĘDZIECIE W KRK TO NIE PAMIĘTAJCIE O WINYLU!
Stary 2012-05-29, 21:09   #430
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość

Dlaczego?

Winyl bez rajtek!

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-29, 21:12   #431
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Dlaczego?

Winyl bez rajtek!
bo ze mną się spotkać nie mogła i jeśli się spotka z Wami, to strzelę jej focha, o
Stary 2012-05-29, 21:29   #432
Loriette
Zakorzenienie

BŚ, Ty potworny zazdrośniku!! Uważaj, bo na dniach do Ciebie przyjadę i zobaczymy co wtedy powiesz!

Stary 2012-05-29, 21:46   #433
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
buty są mega, bierz z rurkami, bialym tshirtem i ramoneska z rajtkami ich nie widzę

Ja zamawiam, coś polecić?

Nie ma mnie to za bardzo, bo mam sajgon z głupim jednym egzaminem Ale czytam

Taak, z takimi prostymi zestawami będą super, już mam milion pomysłów w głowie! . Nie mogę się doczekać aż je kupię, czyli pewnie jak po nei wrócę to nie będzie rozmiaru .

ŚWINIA JESTEŚ! Zanim One przyjadą to będę już turbolaską i spotkam się z Tobą 30 razy .

XOXO
Stary 2012-05-29, 22:33   #434
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

uaaaa mam za sobą mega dawkę ćwiczeń i czuję się bosko

dziewczyny.. bede miec do Was prośbę. jutro zrobię zdjecia w sukienkach i pomożecie mi wybrać w której iść, bo nie mogę się zdecydować. w niedziele mamy komunie...
już mnie szlag trafia na samą myśl targania Oliwki miedzy 120osób....

Cytat:
Jaka mała już kumata jest, fajnie Jeszcze parę miesięcy i Wam pójdzie w świat

no jest jest to jest dla mnie szok,że takie małe dzieci są już tak sprytne!
hahah motyw z solą najlepszy

Cytat:
powodzenia

Cytat:
Jakiś zły dzień
ehh skąd ja to znam zawsze głupie dogaduje a później ryczę.

Cytat:
Napisane przez paczek_w_masle Pokaż wiadomość
W ogóle ma straszne zakwasy w ramionach! Nie wiem czy to od TJ czy od niedzielnego 2 godzinnego treningu, boli strasznie! - tak czy inaczej lubię mieć zakwasy bo czuję, że coś się dzieje w moim tak starannie naTŁUSZCZONYM ciałku

agnesuk - chodziło mi o I fazę treningu czyli w sumie 4 tygodnie; w każdym po 5 dni ćwiczeń (bo weekendy wolne) więc wyszło mi około 20 dni na ćwiczenia <- chciałabym najpierw wytrać to a potem bardzo chętnie następne 4 tygodnie Dziękuję, za polecenie ćwiczeń an brzuchol! Postaram się je wypróbować jeszcze dziś lub jutro rano
ja tak samo
a noo, faktycznie, wybacz, pomyliłam się
z tymi cwiczeniami na brzuch daj znać czy są wystarczające czy może za słabe, albo za silne

Cytat:
ŚWINIA JESTEŚ! Zanim One przyjadą to będę już turbolaską i spotkam się z Tobą 30 razy .
do mnie też możecie przyjechać

lece pod prysznic i kłade się spac. dobranoc

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 22:51   #435
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Taak, z takimi prostymi zestawami będą super, już mam milion pomysłów w głowie! . Nie mogę się doczekać aż je kupię, czyli pewnie jak po nei wrócę to nie będzie rozmiaru .

Trzymam Cię za słowo

agnes, komunia na 120 osób?

Loriette, powiem: sorry bejbe, ale mam do przerobienia pierdyliard zagadnień ze szczegółowych unormowań prawa rolnego, a nie odróżniam za bardzo obory od stodoły

Edytowane przez bita smietana
Czas edycji: 2012-05-29 o 22:57
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 22:54   #436
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

no.. masakra jakaś,nie?
wymyślają jak tylko moga. musza wszystkim pokazywać że oni są super, extra fantastyczni....

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-29, 22:57   #437
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
no.. masakra jakaś,nie?
wymyślają jak tylko moga. musza wszystkim pokazywać że oni są super, extra fantastyczni....
quad będzie?
a jeż pigmejski?

Jejkuuu, już zacznę wrzucać pieniążki do skarbonki żebym miała na komunię Oliwki
(jestem samozwańczą matką chrzestną )
Stary 2012-05-29, 23:05   #438
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam Cię za słowo

agnes, komunia na 120 osób?

Loriette, powiem: sorry bejbe, ale mam do przerobienia pierdyliard zagadnień ze szczegółowych unormowań prawa rolnego, a nie odróżniam za bardzo obory od stodoły
Spoko spooooko . No może z tą turbolaską to przesadziłam .
Ej, tylko teraz mi smutno, że nie pozwalacie mi nosić kwiatkowych koturn z rajtkami, bo w sumie chciałam je nosić też z szortami, a przy moich słoniowatych nogach nie noszę szortów bez rajstop no i klapa :|. Teraz muszę odchudzić nogi do moich przyszłych ulubionych butów!

XOXO
Stary 2012-05-29, 23:12   #439
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Spoko spooooko . No może z tą turbolaską to przesadziłam .
Ej, tylko teraz mi smutno, że nie pozwalacie mi nosić kwiatkowych koturn z rajtkami, bo w sumie chciałam je nosić też z szortami, a przy moich słoniowatych nogach nie noszę szortów bez rajstop no i klapa :|. Teraz muszę odchudzić nogi do moich przyszłych ulubionych butów!
No przestań, w takich butach każde nogi będą wyglądały super, przy tym koturnie
Stary 2012-05-29, 23:20   #440
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
No przestań, w takich butach każde nogi będą wyglądały super, przy tym koturnie
Nie nogi, które mają 30cm długości i 80 szerokości!

XOXO
Stary 2012-05-29, 23:30   #441
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Nie nogi, które mają 30cm długości i 80 szerokości!
Kamaaan, nawet Grycanki niekiedy w szpilkach wyglądają znośnie!
One dają radę a Ty nie dasz?
Stary 2012-05-29, 23:33   #442
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Kamaaan, nawet Grycanki niekiedy w szpilkach wyglądają znośnie!
One dają radę a Ty nie dasz?
No niestety nie .

XOXO
Stary 2012-05-29, 23:39   #443
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
No niestety nie .
to zakładaj do nich ledżajnsy

I stópka odsłonięta, i nóżka zakryta
Stary 2012-05-29, 23:44   #444
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
to zakładaj do nich ledżajnsy

I stópka odsłonięta, i nóżka zakryta
Ale to skraca nogi ...
Przez Ciebie obczaiłam Grycanki (bo w sumie jako największa ignorantka tego świata, nawet nie wiem kim są i jak wyglądają) i powiem Ci, że mam stanowczo grubsze i krótsze nogi niż one, także brawa dla mnie

XOXO
Stary 2012-05-29, 23:47   #445
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to skraca nogi ...
Przez Ciebie obczaiłam Grycanki (bo w sumie jako największa ignorantka tego świata, nawet nie wiem kim są i jak wyglądają) i powiem Ci, że mam stanowczo grubsze i krótsze nogi niż one, także brawa dla mnie

na pewno, zwłaszcza, że one są po prostu otyłe

annabanna, widze że tu jesteś, powiedz jej coś do słuchu

a w ogóle w ogóle!

Pączek_w_maśle witaj
jestem niegrzeczna i się nie przywitałam

Patrząc na Twój nick mamy ze sobą wiele wspólnego

Edytowane przez bita smietana
Czas edycji: 2012-05-29 o 23:48
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 00:10   #446
winyl
Zakorzenienie

Cytat:

a w ogóle w ogóle!

Pączek_w_maśle witaj

No i co z tego, że są? Ja prawie też jestem ...
Poza tym nie zapominaj, że jestem paskudną gruszką :/.

XOXO
Stary 2012-05-30, 07:09   #447
paczek_w_masle
Rozeznanie

Cytat:

a w ogóle w ogóle!

Pączek_w_maśle witaj

dzień dobry
Oo tak Taki pączuś z bitą śmietaną!

Cytat:
No i co z tego, że są? Ja prawie też jestem ...
Poza tym nie zapominaj, że jestem paskudną gruszką :/.
Też jestem paskudną gruszką, jeszcze przez 9 lat jeżdżenia na koniach mam tak śmiesznie nieproporcjonalne uda to reszty ciała, że w wakacje w sumie tylko nad morzem jestem w stanie je pokazać - jak jest dużo ludzi i mam wrażenie, że nie zwracają na mnie uwagi nie martw się! Przecież jak zrzucisz te parę kilo to i cm w nogach polecą, kupuj te buciki i najlepiej potem się nam w nich pokaż

Cytat:
uaaaa mam za sobą mega dawkę ćwiczeń i czuję się bosko

ja tak samo
a noo, faktycznie, wybacz, pomyliłam się
z tymi cwiczeniami na brzuch daj znać czy są wystarczające czy może za słabe, albo za silne

do mnie też możecie przyjechać

lece pod prysznic i kłade się spac. dobranoc
Wczoraj przed snem poćwiczyłam te 10min abs i szczerze mówić - SUPER SĄ TE ĆWICZONKA! Jak często ćwiczysz te 10min? Ja myślałam, żeby je robić np. codziennie rano, ale wolę się dowiedzieć od eksperta (patrz agnesuk ) jak powinno być
W sumie dziś boli mnie biodro i m.dwugłowy łydki - ale nie mam pojęcie od czego bo raczej nie od tych wieczornych ćwiczeń

Dziś na śniadanko - płatki orkiszowe z truskawkami
Czeka mnie w południe ten okropny spr z niemca, trzymajcie kciuki!

Miłego dnia wszystkim!
paczek_w_masle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 08:39   #448
psyhe666
Zakorzenienie

Nie wiem co mam Wam napisać.
Nic ciekawego się nie dzieje.
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 09:54   #449
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
bo ze mną się spotkać nie mogła i jeśli się spotka z Wami, to strzelę jej focha, o
oj........ Spotkamy się wszystkie razem! O!
Cytat:

dziewczyny.. bede miec do Was prośbę. jutro zrobię zdjecia w sukienkach i pomożecie mi wybrać w której iść, bo nie mogę się zdecydować. w niedziele mamy komunie...
już mnie szlag trafia na samą myśl targania Oliwki miedzy 120osób....

ehh skąd ja to znam zawsze głupie dogaduje a później ryczę.
o ja.... Tytle ludzi na raz to może być dla niej szok. Moja Mala miała 4 miesiąe jak byliśmy na przyjęciu ale na 50 os.....
Ja juz właśnie nie dogaduje ale mialam zły dzień
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość

Nie wiem co mam Wam napisać.
Nic ciekawego się nie dzieje.
nie wierze! Pisz co sie dzieje u Ciebie?!

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-30, 10:51   #450
psyhe666
Zakorzenienie

Nic.

Nauka, randki, nauka, nauka, nauka, randki, wpierdzielanie mega ilości żarcia, nauka, żarcie, nauka, żarcie, żarcie, żarcie, randki, żarcie, nauka
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości