|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Cytat:
![]() No niestety, bieda a pazerność to dwie różne sprawy ![]() Ulala jak będziesz pracowała? To znaczy w jakich godzinach i w ogóle?
|
|
|
|
|
#422 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurcze nie wiem jakbym zareagowała, mnie by to na pewno też zirytowało.... ![]() Cytat:
kupie ten strój jakos kiedyś.... Ale ja bym chciała albo czarny albo błękitny/turkusowy ![]() Mieszanka słodko-ostra mogłaby być dobra, ale nigdy tego nie jadłam, mało tego, nawet o tym nie słyszałam To powodzenia kochana! ![]() Weszlam rano na wagę i zobaczyłam 58 kg ![]() Do tego TZ mnie dzis drażni. Został w domu bo załatwiał sprawy urzędowe z autem i marudzi, drażni mnie, ja mu dogaduje i ogólnie masakra.... Jakiś zły dzień
|
||
|
|
|
#423 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Myślicie, ze mogę nosić takie buty do rajstop czy to będzie zbyt skarpetki+sandały stajl? Piąteczka, też właśnie wcinam truskawki. MP, dobrze Monia mówi, dasz radę! Ja dzisiaj rozwaliłam jedno z najtrudniejszych zaliczeń![]() Czasem się zastanawiam czy ludziom nie jest głupio tak robić . Sól mnie totalnie rozwaliła Cytat:
Facet mnie pewnie zabije ... ![]() Ejj, jak wybierzecie się do Krk to pamiętajcie o Winylu! ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Dziewczyny, czy któraś z Was się bawi w zamawianie z biochemii urody itp. ?
|
|
#424 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nigdy nie próbowałam |
|
|
|
|
#425 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Praca po 6h przez 5 dni w tygodniu, ale jest to dość mobilna praca. Jeśli chcę - jadę do redakcji, tam ładnie pracuję na komputerze, umawiam się na spotkania i jeżdżę, albo załatwiam to z domu. Ja jednak będę jeździła do redakcji, bo muszę odpocząć od domowników! Naczelny powiedział, że mam się nie przejmować tym ile rzekomo przysługuje mi wolnego, bo jedno moje słowo i mogę jechać gdzie tam tylko chcę. Tylko, żebym wcześniej załatwiła wszystko z klientami. Cytat:
Uwielbiam słodko-ostre rzeczy ![]() Ja pod koniec tygodnia wejdę na wagę Drażni Cię TŻ? Dogaduj mu, nie popuszczaj gadowi Ja obecnie udaję matkę cierpiącą.. TŻ miał wracać w niedzielę do PL, ale nawarstwiło mu się tyle spraw, że nadal tam siedzi.. więc wczoraj trochę sobie pogadaliśmy i uznał, że mój zły humor i nerwy są z Jego winy i za to mnie przeprasza - no niestety nie chodzi tu o Niego, ale jak chce to niech ma A to dlaczego? Były drogie czy przez te buty masz super hiper seksowne nogi i Twój mężczyzna będzie zazdrosny?
|
|
#426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Zawsze razem hejtujemy koturny , poza tym te są takie naprawdę krzykliwe (in your face! ) no i tak jakoś nie wiem, ogólnie myślę, że wszyscy moi znajomi stwierdzą, że są straszne, ale próbuję wrócić do czasów mojej świetności osobowościowej i kompletnie mnie to nie interesuje, ja je kocham! Ale nadal nie wiem czy nosić do rajstop czy nie? MP taaaak! Czekam na popijawę!
|
|
#427 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Kochane
Teraz wpadłam tylko na chwilkę, ale wieczorem postaram się nadrobić zaległości i dowiedzieć się co tam u Was słychać ![]() U mnie dziś około 1400kcal (tak mi wyszło na ilewazy.pl <333) : I 7:00 bułka grahamka z plastrem sera, listkiem sałaty, pomidorem i szczypiorkiem + 1l wody II 10:30 150g jogurtowych, nisko słodzonych żelek - strasznie mi strzela w kościach i czasem trzeba sobie pozwolić na żelatynowe szaleństwo :P + zielona tea III 14:00 3 ciasteczka półfrancuskie z wisienkami (moja mama robiła) + kawa z mlekiem 1,5%, łyżeczką cukru brzozowego -> dobry na trawienie IV 17:00 twaróg ze szczypiorkiem i rzodkiewką około 200g + szklanka kefiru wysokobiałkowego I w sumie tyle na dziś - a przynajmniej na teraz ![]() Wiem, wiem za dużo węgli ale chyba z białkiem nie było tak całkiem źle Postaram się jutro poprawić, ale dziś miałam tyle stresów, że z nerwów popłakałam się 2 razy! Nienawidzę tego u siebie - jak się bardzo wkurzę płaczę z nerwów... Dziś mam zwariowany dzień - od 4 na nogach, 9 godzin w szkole i jeszcze jutro sprawdzian z niemieckiego (ooo Gdy wstanę poćwiczę TJ i (tak jak wczoraj) 20 min hh w przerwie od książek oglądając jakiś film/serial ![]() W ogóle ma straszne zakwasy w ramionach! Nie wiem czy to od TJ czy od niedzielnego 2 godzinnego treningu, boli strasznie! - tak czy inaczej lubię mieć zakwasy bo czuję, że coś się dzieje w moim tak starannie naTŁUSZCZONYM ciałku ![]() agnesuk - chodziło mi o I fazę treningu czyli w sumie 4 tygodnie; w każdym po 5 dni ćwiczeń (bo weekendy wolne) więc wyszło mi około 20 dni na ćwiczenia <- chciałabym najpierw wytrać to a potem bardzo chętnie następne 4 tygodnie Dziękuję, za polecenie ćwiczeń an brzuchol! Postaram się je wypróbować jeszcze dziś lub jutro rano
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
Winyl nie łącz ich z rajstopami
Właśnie wróciłam z 2h wyprawy rowerami, padam! Zaraz zjem wafle ryżowe z łososiem wędzony na zimno, a potem padnę na kanapie w ogrodzie i nic nie robię aż do jutra ![]() BŚ widzę Cię
|
#429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zamawiam, coś polecić? Nie ma mnie to za bardzo, bo mam sajgon z głupim jednym egzaminem Ale czytam ![]() A JAK BĘDZIECIE W KRK TO NIE PAMIĘTAJCIE O WINYLU!
|
|
|
|
|
#430 |
|
Zadomowienie
|
Dlaczego?
![]() Winyl bez rajtek!
|
|
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
bo ze mną się spotkać nie mogła i jeśli się spotka z Wami, to strzelę jej focha, o
|
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
BŚ, Ty potworny zazdrośniku!!
Uważaj, bo na dniach do Ciebie przyjadę i zobaczymy co wtedy powiesz!
|
#433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nie mogę się doczekać aż je kupię, czyli pewnie jak po nei wrócę to nie będzie rozmiaru ŚWINIA JESTEŚ! Zanim One przyjadą to będę już turbolaską i spotkam się z Tobą 30 razy .
|
|
#434 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
uaaaa mam za sobą mega dawkę ćwiczeń i czuję się bosko
dziewczyny.. bede miec do Was prośbę. jutro zrobię zdjecia w sukienkach i pomożecie mi wybrać w której iść, bo nie mogę się zdecydować. w niedziele mamy komunie... już mnie szlag trafia na samą myśl targania Oliwki miedzy 120osób.... Cytat:
to jest dla mnie szok,że takie małe dzieci są już tak sprytne! hahah motyw z solą najlepszy powodzenia Cytat:
zawsze głupie dogaduje a później ryczę. Cytat:
a noo, faktycznie, wybacz, pomyliłam się z tymi cwiczeniami na brzuch daj znać czy są wystarczające czy może za słabe, albo za silne Cytat:
lece pod prysznic i kłade się spac. dobranoc
|
|
#435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() agnes, komunia na 120 osób? ![]() Loriette, powiem: sorry bejbe, ale mam do przerobienia pierdyliard zagadnień ze szczegółowych unormowań prawa rolnego, a nie odróżniam za bardzo obory od stodoły Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2012-05-29 o 22:57 |
|
|
|
|
#436 |
|
Wtajemniczenie
|
no.. masakra jakaś,nie?
wymyślają jak tylko moga. musza wszystkim pokazywać że oni są super, extra fantastyczni....
|
#437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeż pigmejski? Jejkuuu, już zacznę wrzucać pieniążki do skarbonki żebym miała na komunię Oliwki ![]() (jestem samozwańczą matką chrzestną |
|
|
|
|
#438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. No może z tą turbolaską to przesadziłam .Ej, tylko teraz mi smutno, że nie pozwalacie mi nosić kwiatkowych koturn z rajtkami, bo w sumie chciałam je nosić też z szortami, a przy moich słoniowatych nogach nie noszę szortów bez rajstop no i klapa :|. Teraz muszę odchudzić nogi do moich przyszłych ulubionych butów!
|
|
#439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nogi, które mają 30cm długości i 80 szerokości!
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
Kamaaan, nawet Grycanki niekiedy w szpilkach wyglądają znośnie!
One dają radę a Ty nie dasz?
|
|
|
|
#442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
to zakładaj do nich ledżajnsy
I stópka odsłonięta, i nóżka zakryta
|
|
|
|
#444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przez Ciebie obczaiłam Grycanki (bo w sumie jako największa ignorantka tego świata, nawet nie wiem kim są i jak wyglądają) i powiem Ci, że mam stanowczo grubsze i krótsze nogi niż one, także brawa dla mnie
|
|
#445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno, zwłaszcza, że one są po prostu otyłe ![]() annabanna, widze że tu jesteś, powiedz jej coś do słuchu a w ogóle w ogóle! Pączek_w_maśle witaj jestem niegrzeczna i się nie przywitałam ![]() Patrząc na Twój nick mamy ze sobą wiele wspólnego
Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2012-05-29 o 23:48 |
|
|
|
|
#446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym nie zapominaj, że jestem paskudną gruszką :/.
|
|
#447 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oo tak Taki pączuś z bitą śmietaną! Cytat:
nie martw się! Przecież jak zrzucisz te parę kilo to i cm w nogach polecą, kupuj te buciki i najlepiej potem się nam w nich pokaż Cytat:
Jak często ćwiczysz te 10min? Ja myślałam, żeby je robić np. codziennie rano, ale wolę się dowiedzieć od eksperta (patrz agnesuk ![]() W sumie dziś boli mnie biodro i m.dwugłowy łydki - ale nie mam pojęcie od czego bo raczej nie od tych wieczornych ćwiczeń ![]() Dziś na śniadanko - płatki orkiszowe z truskawkami Czeka mnie w południe ten okropny spr z niemca, trzymajcie kciuki! Miłego dnia wszystkim!
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem co mam Wam napisać. ![]() Nic ciekawego się nie dzieje.
|
|
#449 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja juz właśnie nie dogaduje ale mialam zły dzień ![]() nie wierze! Pisz co sie dzieje u Ciebie?! |
||
|
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
Nic.
![]() Nauka, randki, nauka, nauka, nauka, randki, wpierdzielanie mega ilości żarcia, nauka, żarcie, nauka, żarcie, żarcie, żarcie, randki, żarcie, nauka
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

BLOGUJĘ 
Też bym wzięła, gdybym mogła!

Piekarnik Laury

Gdy wstanę poćwiczę TJ i (tak jak wczoraj) 20 min hh w przerwie od książek oglądając jakiś film/serial 

.