Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!) - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-30, 09:40   #751
gg22
Zakorzenienie

Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)

Cytat:
Napisane przez Tindomerel Pokaż wiadomość
Ja też jestem chętna na wspólne oglądanie meczy !

Ty gruba ? błagam, świetnie wyglądasz !
chyba będę musiała założyć wątek w klubie

nie bądź taka pewna, widziałaś mnie z pół roku temu

Cytat:
Napisane przez zielona_nadzieja Pokaż wiadomość
Możemy iść chciałabym zobaczyć zwłaszcza mecz Polska - Czechy, a samej mi się pewnie nie będzie chciało oglądać. Mam też tv z kablówką, więc jakby co, to zapraszam
czemu akurat z Czechami?
ja najbardziej czekam na mecz z Rosją- znowu będzie jak wojna

jak coś to na bank skorzystam, albo na miesiąc się przeprowadzę

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Cholerkowe muffiny z truskawkami są boskie

Ineso używasz ten silikonowej foremki z zamówienia, które kiedyś organizowałaś? Tej małej....Bardzo się z nią polubiłam i z chęcią bym sobie sprawiła jeszcze jedną
ja jej jeszcze nie rozpakowałam

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
ja zauważyłam, że akurat jeśli chodzi o ciuchy itd. to mamy zupełnie inny gust
pomyślę nad nią, bo jest trochę... inna?
no to fakt

inna może i jest ale jakieś takie niby etno w ogóle do Ciebie nie pasuje

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Chcę już własne mieszkanie i własną kuchnie z dobrym piecem
ja mam i co? piekarnika użyłam raz jak robiłam grzanki a tak sobie obiecywałam, że będę gotować
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 09:44   #752
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Ja się właśnie waham...Chciałam krótkie, białe...
To ja idę dopytać chłopaków na dole zajmujących się Gruponami, więc jak się zdecydujesz to daj znać
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 09:49   #753
OneMoreDress
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34400565]To ja idę dopytać chłopaków na dole zajmujących się Gruponami, więc jak się zdecydujesz to daj znać [/QUOTE]
Przekonałaś mnie
Mam normalnie kliknąć? Potrzebuję jednak białe, te wyższe, rozmiar 39 (24,5cm)
Stary 2012-05-30, 09:54   #754
Konto usunięte

Cytat:
Przekonałaś mnie
Mam normalnie kliknąć? Potrzebuję jednak białe, te wyższe, rozmiar 39 (24,5cm)
Wstrzymaj się chwilkę
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 10:11   #755
OneMoreDress
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34400755]Wstrzymaj się chwilkę [/QUOTE]
Grzecznie poczekam...
Stary 2012-05-30, 10:41   #756
kasiencja
Pani Buka

czemu Conversy są takie droooogie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34399817]
Okropna i totalnie do Ciebie nie pasuje.[/QUOTE]

ja nie wiem co do mnie pasuje chyba
tzn ok, nie pasuje panterka, ale tak to mam wrażenie że jestem w ogóle hm... bezstylowa

Edytowane przez kasiencja
Czas edycji: 2012-05-30 o 10:42
kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 10:57   #757
Malla
Nie depcze krokusów

Ufff... jak dobrze, że mam opory przed wydaniem 200 zł na trampki...
Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Mall, ja pierwszy raz użyłam bazy nail teka pod lakier i muszę powiedzieć, że wszystko się na niej lepiej trzyma. Jak nakladalam pod lakier intensive therapy to moglam pozniej platami sobie sciagnac, jak mi warstwy narosly. A dzisiaj się meczylam ze zmywaniem Pomalowalam w zeszla środę.
O, właśnie miałam Cię pytać o tę bazę

To jeszcze muszę znaleźć dobry utwardzacz. Seche Vite i Sally Hansen kurczą lakier.
Cytat:
Napisane przez mszpilka Pokaż wiadomość
Malla przekonałaś mnie reklamą lakieru. Bo w niedzielę chyba z godzinę zastanawiam sie nad nimi i jednak zrezygnowałam, teraz lece do klubu zamawiać i czekac na szybki przelew od ZUSa a jak nie to od męża bo moje konto zostało wyczyszczone.
Nie chcę nikogo przekonywać na siłę. Mnie te lakiery urzekły kolorami, aplikacją i wykończeniem, ale podkreślam, że wiele z nich schnie za długo (kolekcje Q schną krócej niż zwykła seria).

Rozczarował mnie Nudziaq - spodziewałam się złotawego beżu, a przy sztucznym świetle zmienia się w jasny róż. Oddałam mamie, która jest zachwycona.

Przyznam, że nie mam ochoty na żaden konkretny lakier z nowej kolekcji. Świetnie współgrają ze sobą, można z nich zrobić żywy skittles manicure, ale żaden kolor mnie odrębnie nie zachwycił.
Cytat:
Napisane przez francuski pocalunek Pokaż wiadomość
Opisalas to tak obrazowo ze az mam ochote kupic kilka Ja mam klopot z trwaloscia lakieru na pazurkach bo mam paznokcie takie lekko pofaldowane i w sumie oprocz golden rose to zaden mi sie nie trzyma za dlugo. Ale tez duzo w domu robie bo i garnki zmywam i piore ...I bywa ze lakier mi sie trzyma jeden dzien doslownie.
Jak cos wkleje zamowienie na priv tylko tez czekam na przelew z zusu .
Mam podłużne rowki, dlatego używam bazy (z ceramidami z Barbry, ma białawy odcień). Myję naczynia codziennie ręcznie i nie zauważyłam wpływu na trwałość lakieru. W weekend po zmyciu szoruję łazienkę, co wysusza paznokcie i wydaje mi się, że ich wysuszenie przedłuża trwałość lakieru.

Malowanie paznokci zastępuje mi modny ubiór. Od zawsze miałam problemy z rozmiarówką i słabo mi się robi, jak mam iść do sklepu/lumpeksu i przeglądać sterty ubrań w tłumie przepychających się panienek, wychodząc po całym dniu chodzenia bez ani jednej kupionej rzeczy.

Jestem Niemodną Polką z ładnymi paznokciami
Cytat:
tzn ok, nie pasuje panterka, ale tak to mam wrażenie że jestem w ogóle hm... bezstylowa
Pasują Ci intensywne kolory. Jak myślę o Tobie ( ), to widzę nie styl, a kolor.
Stary 2012-05-30, 10:58   #758
Konto usunięte

Cytat:
Grzecznie poczekam...
Więc mogę je odebrać za free, najlepiej kupić od razu 3 sztuki (dla mnie, TŻ no i dla Ciebie), jeszcze je odglądne, czy nie są jakieś outletowe i można kupować

Cytat:
czemu Conversy są takie droooogie

Conversy mają taką cenę ponieważ:
- marka
- marka
- marka
- trzymają się znacznie lepiej niż zwykłe trampki - dla przykładu ja zwykłe trampki za 30-70 zł mam na 3-4 miesiące max, a w Consach chodzę 3 lata
- no i marka

A z tym stylem nie rób scen
Stary 2012-05-30, 11:04   #759
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka

Cytat:
Napisane przez francuski pocalunek Pokaż wiadomość

mszpilko wlasnie czy zus pieniazki przesyla w miare terminowo? Wyplaty w pracy mialam przelewane 25 kazdego miesiaca.To z zusu chyba dostane po 1 dopiero?
ja bym sie nei spodziewała przelewy w takim termine jak pensji. Bo to zalezy kiedy firma dała dokumenty do ZUSu i ile im zejdzie z przetwarzaniem. Ja np. pensje dostawałam 5, od 18 byłam na L4 a zawsze przelewy z Zusu przychodziły między 23 a 27 a teraz nie wiem skąd to opóźnienie, może dlatego ze to dodatkowy macierzyński albo juz mi sie na należy z ZUSa tylko z firmy za urlop, nie wiem i chyba nie
chce m sie zagłebiac w to.

W ogóel jako tak kiepsko u mnie ostanio z samopoczuciem i chęciami na cokolowiek, chyab ta sytuacja z praca mnei psychicznei wykańcza, bo cały czas nie wiem co zrobić.
mszpilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 11:10   #760
nicRu
maszyna, nie człowiek

Malla, to masz podobnie jak ja - niemożnośc kupienia np. dobrze dopasowanej w ramionach marynarki (wszystkie są szerokie!) czy wciskania się w dżinsy rurki (nie jestem z tych masochistek, co wciskają się w rurki bo modne, a wyglądaja w nich jak jakiś serdelek) rekompensuje sobie pomalowanymi paznokciami
Stary 2012-05-30, 11:13   #761
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Pasują Ci intensywne kolory. Jak myślę o Tobie ( ), to widzę nie styl, a kolor.
zawsze to jakaś wskazówka

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34401970]
Conversy mają taką cenę ponieważ:
- marka
- marka
- marka
- trzymają się znacznie lepiej niż zwykłe trampki - dla przykładu ja zwykłe trampki za 30-70 zł mam na 3-4 miesiące max, a w Consach chodzę 3 lata
- no i marka

A z tym stylem nie rób scen [/QUOTE]

nie powiem, że nie miałam styczności z Conversami - mam jedną parę w serduszka kupioną kiedyś za śmieszne pieniądze w malutkim ciucholandzie u siebie w mieście (wiem, że niektórzy nie tkną używanych butów, ale tamte były naprawdę w dobrym stanie, no i uprałam je i w ogóle...) - rzeczywiście się trzymają, ale rzadko w nich chodzę bo już wzór brzydko wyblakł.
marzą mi się jakieś w intensywnym kolorze, zielone, niebieskie albo fioletowe - ale być może dzięki pewnej znajomej osobie będę je miała troszkę taniej prosto z USA

Czas edycji: 2012-05-30 o 11:15
Stary 2012-05-30, 11:14   #762
Malla
Nie depcze krokusów

nicRu - ostatnio mi się przytyło i jak wczoraj poszłam do sklepu zmierzyć rurki, to przeraził mnie widok baleronu w lustrze. Nie mam worka na ziemniaki, może będę zakładać worek po żwirku.

A paznokci nie mam ładnych, więc ukrywam to lakierem i od razu czuję się jak angielska królowa
Stary 2012-05-30, 11:23   #763
kasiencja
Pani Buka

to ja zamiast lakieru stosuję makijaż i biżuterię

Stary 2012-05-30, 11:25   #764
Konto usunięte

Cytat:
nie powiem, że nie miałam styczności z Conversami - mam jedną parę w serduszka kupioną kiedyś za śmieszne pieniądze w malutkim ciucholandzie u siebie w mieście (wiem, że niektórzy nie tkną używanych butów, ale tamte były naprawdę w dobrym stanie, no i uprałam je i w ogóle...) - rzeczywiście się trzymają, ale rzadko w nich chodzę bo już wzór brzydko wyblakł.
marzą mi się jakieś w intensywnym kolorze, zielone, niebieskie albo fioletowe - ale być może dzięki pewnej znajomej osobie będę je miała troszkę taniej prosto z USA
Consersy to moje ulubiony buty pod każdym względem. Serio, nie znam fajniejszych. A nawet prostu z USA nie wyjdą Cie dużo taniej niż te 179 zł, ponieważ ceny wszędzie na świecie są podobne. Czasem Consy można znaleźc w outletach, ale równie dobrze możesz polować u nas w TK Maxx na nie
Stary 2012-05-30, 11:29   #765
szyrek
Zadomowienie

Cytat:
Ufff... jak dobrze, że mam opory przed wydaniem 200 zł na trampki...

Malowanie paznokci zastępuje mi modny ubiór. Od zawsze miałam problemy z rozmiarówką i słabo mi się robi, jak mam iść do sklepu/lumpeksu i przeglądać sterty ubrań w tłumie przepychających się panienek, wychodząc po całym dniu chodzenia bez ani jednej kupionej rzeczy.

Jestem Niemodną Polką z ładnymi paznokciami
Ja nie mam takich oporów Ale mój portfel ma
A ostatnio kupiłam prześliczne trampki w Deichmannie za 1/5 ceny conversów
Ściągnęłam z witryny ostatnią różową parę

Mall, ja nawet nie wiem co jest modne

Cytat:
Napisane przez mszpilka Pokaż wiadomość
W ogóel jako tak kiepsko u mnie ostanio z samopoczuciem i chęciami na cokolowiek, chyab ta sytuacja z praca mnei psychicznei wykańcza, bo cały czas nie wiem co zrobić.

A z kim zostaje maluszek? Już wiesz na 100% że wracasz?

kasiencja, ze szmateksu mam jedne z najwygodniejszych butów!
(i chyba najlepsze jakościowo w ogóle jakie mam...)
Masz bardzo subtelną urodę, dlatego pewnie ciężko określić Ci pasujący styl. Jak chcesz możemy się któregoś dnia wybrać razem na zakupy (a w zasadzie na przymierzanie) i próbować najróżniejszych zestawień
Chociaż chyba nie jestem najlepszym doradcą, bo torebka do której link wklejałaś jak najbardziej mi do Ciebie pasowała

szyrek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 11:41   #766
kasiencja
Pani Buka

Hiper - jakoś w ogóle nie mogę przekonać się do TKMaxxa, mam wrażenie że panuje tam straszny burdel. a jeszcze taki ogromny ten sklep jest... masz jakiś sposób na przeszukiwanie tego?

Cytat:
Napisane przez szyrek Pokaż wiadomość
Masz bardzo subtelną urodę, dlatego pewnie ciężko określić Ci pasujący styl. Jak chcesz możemy się któregoś dnia wybrać razem na zakupy (a w zasadzie na przymierzanie) i próbować najróżniejszych zestawień
Chociaż chyba nie jestem najlepszym doradcą, bo torebka do której link wklejałaś jak najbardziej mi do Ciebie pasowała
chętnie - obie możemy pooglądać i poprzymierzać. chociaż wiesz, ja często oglądam różne rzeczy w sklepach, ale ceny mnie skutecznie odstraszają i skutek jest taki, że nadal nie mam się w co ubrać albo kupuję rzeczy z tak różnych parafii, że potem ich w ogóle nie umiem zestawić.
mam w szafie tak różne rzeczy, że mogę ubrać się zarówno romantycznie i kobieco, jak i na sportowo, na etnicznie/folkowo, na rockowo, na elegancko, na nijako... może stąd te skrajnie rożne opinie?

kilka dni temu wybrałam się na zakupy spożywcze - założyłam trampki, dżinsy i zwykły (przed tyłek ) T-shirt. patrząc na to, jak mnóstwo dziewczyn nosi o wiele bardziej wyszukane stroje, czułam się jak lump ale co ja na to poradzę, że z modą mi w żaden sposób nie po drodze

Czas edycji: 2012-05-30 o 11:43
Stary 2012-05-30, 11:44   #767
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka

Cytat:
Napisane przez szyrek Pokaż wiadomość
Ja nie mam takich oporów Ale mój portfel ma
A ostatnio kupiłam prześliczne trampki w Deichmannie za 1/5 ceny conversów
Ściągnęłam z witryny ostatnią różową parę

Mall, ja nawet nie wiem co jest modne

A z kim zostaje maluszek? Już wiesz na 100% że wracasz?

ja tez mam kilka fajnych par butów z ciucha, nie mam oporów oby były w dobrym stanie.

Helencia zostaje a nianią, mam juz umówioną ale od początku sierpnia, a do tego czasu czyli od 18 czerwca bedzie z nią moja sis i potem tata. Jej tata.
Niestey powrót do pracy jest dla mnie najrozsądniejszym wyjsciem na te chwilę, mam mieć prace u mojej koleżanki ale ona dopiero sie rozkręca i nie ma dla mnie pracy. Może za 2-3 miesiące.
Eh dużo by o tym gadac, bo to wszysko to złożona kwestia, jest dużo ale i niewiadomych w mojej obecnej firmie i nie chce tam za bardzo wracac.

I żałuje, że nie kazałam sobie przywieźć Conwersów z USA. Helene dostała takie malutkie

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

a Szyrek - ja bym chyba potrzebowała takich zakupów jakie proponujesz Kasiencji
ale to po uzupełnienu konta
Stary 2012-05-30, 11:49   #768
ola_gie
Zakorzenienie

Cytat:
mam w szafie tak różne rzeczy, że mogę ubrać się zarówno romantycznie i kobieco, jak i na sportowo, na etnicznie/folkowo, na rockowo, na elegancko, na nijako... może stąd te skrajnie rożne opinie?

kilka dni temu wybrałam się na zakupy spożywcze - założyłam trampki, dżinsy i zwykły (przed tyłek ) T-shirt. patrząc na to, jak mnóstwo dziewczyn nosi o wiele bardziej wyszukane stroje, czułam się jak lump ale co ja na to poradzę, że z modą mi w żaden sposób nie po drodze
Mam tak samo a ostatnio mam już takiego totalnego lenia, że prawie się nie maluję, nie noszę żadnej biżuterii i noszę same koszulki i spodnie

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 11:50   #769
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Po co ubierać się w jednym stylu i szufladkować?
Cytat:
Mnie zastanawia, jak to się dzieje, że osoba ubrana tak samo luźno jak ja - adidasy, luźne dżinsy, t-shirt - wygląda efektownie, a ja jak dziecko z bidula.
Stary 2012-05-30, 11:52   #770
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka

Cytat:

Mnie zastanawia, jak to się dzieje, że osoba ubrana tak samo luźno jak ja - adidasy, luźne dżinsy, t-shirt - wygląda efektownie, a ja jak dziecko z bidula.
widzę nie ja jedna mam ten problem
Stary 2012-05-30, 11:55   #771
kasiencja
Pani Buka

ach, za to lubię ten wątek - wiesz, że nie jesteś sama

ok, uciekam na poszukiwania truskawek na osiedlu, a potem do nauki

Stary 2012-05-30, 11:59   #772
Konto usunięte

Cytat:
Hiper - jakoś w ogóle nie mogę przekonać się do TKMaxxa, mam wrażenie że panuje tam straszny burdel. a jeszcze taki ogromny ten sklep jest... masz jakiś sposób na przeszukiwanie tego?
Ja też byłam na nie do tego sklepu i dopiero musiałam przekonać się na własnej skórze jak fajne tam mają rzeczy i ceny, żeby ten sklep w ogóle polubić. Teraz wchodzę do niego często i często znajduję coś fajnego. A że mają tam burdel to jest fakt niepodważalny

Sposób mam bardzo prosty - nie chodzę na ciuchy, chyba że faktycznie szukam czegoś konkretnego jak np. bikini (które również w końcu tam znalazłam, a obeszłam w cholerę sklepów). Za to zaglądam na torebki, portfele, kosmetyki, buty, sprzęt elekrtoniczny i rzeczy dla zwierzaków, czyli po prostu obchodzę sklep dookoła nie wchodząc w centralną część. Działa, bo nie przepycham się mieśzy ludzmi, a oglądam wszystko co chcę

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:
Co za bzdura... Ty nie wyglądasz jak dziecko z bidula tylko jak malutka nastolatka, a to raczej duży plus, a nie minus... Jesteś mała, słodka, a teraz ta fryzura to już po prostu miazga
Stary 2012-05-30, 12:00   #773
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
ach, za to lubię ten wątek - wiesz, że nie jesteś sama
I zawsze się znajdą tacy, co mają gorzej
Cytat:
ok, uciekam na poszukiwania truskawek na osiedlu, a potem do nauki
O, rosną?
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34403085]Co za bzdura... Ty nie wyglądasz jak dziecko z bidula tylko jak malutka nastolatka, a to raczej duży plus, a nie minus... Jesteś mała, słodka, a teraz ta fryzura to już po prostu miazga [/QUOTE]
Przytyyyłam i mam epidemię pryyyszczy od paru miesięcy i zmarchyyy i aaaaaaaaaaaaa

Tylko SdC, SuLoVa i Zagubiona mnie widziały

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2012-05-30 o 12:02
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 12:00   #774
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
O, rosną?
no, w koszykach

Stary 2012-05-30, 12:08   #775
OneMoreDress
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34401970]Więc mogę je odebrać za free, najlepiej kupić od razu 3 sztuki (dla mnie, TŻ no i dla Ciebie), jeszcze je odglądne, czy nie są jakieś outletowe i można kupować
[/QUOTE]
Ok to trzymaj rękę na pulsie i jak coś to krzycz
Od dawna chciałam białe Conversy więc ten grupon mnie w końcu zmotywował....
Mam też całe czarne ale założyłam je kilka razy a teraz leżą i się kurzą-myślałam, aby je sprzedać ale nie mam pojęcia jaką cenę rzucić

Cytat:
1. mam w szafie tak różne rzeczy, że mogę ubrać się zarówno romantycznie i kobieco, jak i na sportowo, na etnicznie/folkowo, na rockowo, na elegancko, na nijako... może stąd te skrajnie rożne opinie?

2. kilka dni temu wybrałam się na zakupy spożywcze - założyłam trampki, dżinsy i zwykły (przed tyłek ) T-shirt. patrząc na to, jak mnóstwo dziewczyn nosi o wiele bardziej wyszukane stroje, czułam się jak lump ale co ja na to poradzę, że z modą mi w żaden sposób nie po drodze
1. Z tego akurat powinnaś się cieszyć Masz różnorodne ciuchy w szafie-to dobrze, nie musisz codziennie wyglądać tak samo lub na siłę wciskać się w jeden styl
Według mnie do Ciebie najbardziej pasują takie piękne rozkloszowane spódnice
2. Chyba większość z nas na co dzień wybiera bezpieczny (i mega wygodny!) zestaw typu dżinsy i koszulka-też tak w kółko łażę
Stary 2012-05-30, 12:13   #776
Konto usunięte

Cytat:

Przytyyyłam i mam epidemię pryyyszczy od paru miesięcy i zmarchyyy i aaaaaaaaaaaaa

Tylko SdC, SuLoVa i Zagubiona mnie widziały
10 kg przytyłaś? Akurat Ty choćbyś i 10 kg przytyła to i tak będziesz dobrze wyglądać... Pryszcze? A po co jest makijaż? Zmarchy? Pffff, chyba na dupie

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Cytat:
Ok to trzymaj rękę na pulsie i jak coś to krzycz
Od dawna chciałam białe Conversy więc ten grupon mnie w końcu zmotywował....
Mam też całe czarne ale założyłam je kilka razy a teraz leżą i się kurzą-myślałam, aby je sprzedać ale nie mam pojęcia jaką cenę rzucić
Jak coś będę wiedzieć, to będę dawać znać
Co do sprzedaży Consów (już pomijam fakt jak można sprzedawać czarne?! wtf?!) to spokojnie krzyknij licytacje na allegro od 89 zł
Stary 2012-05-30, 12:18   #777
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
nicRu - ostatnio mi się przytyło i jak wczoraj poszłam do sklepu zmierzyć rurki, to przeraził mnie widok baleronu w lustrze. Nie mam worka na ziemniaki, może będę zakładać worek po żwirku.

A paznokci nie mam ładnych, więc ukrywam to lakierem i od razu czuję się jak angielska królowa
Ja po 12 latach obgryzania cudnych też nie mam Ozdabiam się kolorowymi paznokciami, makijażem, bizuterią obecnie nikoniecznie

A w rurkach wyglądam komicznie, bo mam bardzo szczupłe łydki i kontrastuje to z udami, które sa normalne ale w porównaniu z łydkami wyglądają wtedy jak solidne udziszcza
Stary 2012-05-30, 12:20   #778
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Jaką? Wygórowaną, oczywiście
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34403332]10 kg przytyłaś? Akurat Ty choćbyś i 10 kg przytyła to i tak będziesz dobrze wyglądać... Pryszcze? A po co jest makijaż? Zmarchy? Pffff, chyba na dupie [/QUOTE]
5 kilo! Wiesz, jak trudno to zrzucić w MOIM WIEKU?!
Stary 2012-05-30, 12:25   #779
szyrek
Zadomowienie

kasiencja, co fox pax! Po bułki i mleko do osiedlowego wychodzisz bez makijażu i 10cm obcasów? Wstyd!

mszpilka, ale ja nie zamierzam nic kupować tylko przymierzać

Chociaż potrzebuję jakiejś jasnej kiecki. Podoba mi się ta z zamówienia SdC:
http://moda.allegro.pl/1011-sukienka...381577043.html
potrzebuję popielu albo jasnego beżu ale tak mi się podoba szafirowa

szyrek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 12:31   #780
Malla
Nie depcze krokusów

Szyrek - co to fox pax, lisi pokój?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości