|
|
#4411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... odsłona 55!
Stygm, ja to wszystko wiem. Ale do głowy by mi taka sytuacja nie przyszła...
Z drugiej strony, jak nie powiem prawdy, że to ktoś mi włożył to też mam z góry uwalony egzamin, bo jako jedyna osoba nie mam przesiewów.
|
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
Med uwierz mi, lepiej powiedzieć, że to Ty się pomyliłaś, niż, że ktoś Ci to zrobił. Bo wyjdziesz na rozwydrzone dziecko, które w dodatku skarży na koleżanki.
Niestety.
|
#4413 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma Was to idę wykorzystać TŻta
![]() tzn. nawet jakbyście były to i tak bym poszła go gwałcić ![]() papa |
|
|
|
#4414 |
|
Zakorzenienie
|
szary tusz na rzesach wyglada jak czarny - wiec fajnie bo tusz mi sie konczy i akurat planowalam kupic nowy. Wiec sie przyda
|
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Med co za koleżanka |
|
|
|
#4416 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry bardzo!
|
|
|
|
#4417 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() W ogóle to miałam pisać i chyba nie napisałam! Frezi, wyglądasz olśniewająco! ![]() Med, o masakra!!! strasznie Ci współczuję... trzymam kciuki, żeby udało się jakoś obejść obostrzenia i pozwolili Ci zdać egzamin w późniejszym terminie ![]() arra, zazdroszczę gratisów poszkoleniowych pochwal się tuszem, ciekawa jestem, jak wygląda na rzęsach ![]() Przyszłam do pracy prawie w depresji z racji tego, że wszyscy tu są na mnie wściekli ale nie jest źle, odzywają się do mnie, może nie zioną super optymizmem. Za to jeden, mój ulubiony kolega, w ogóle nawet na mnie nie patrzy, nie odzywa się, jak jestem w pomieszczeniu to wychodzi, tak że tego... Ale uznałam, że skoro reszta potrafi się normalnie do mnie odnosić (za plecami na pewno napierniczają), to on ma problem.Poza tym śniła mi się zuken nie pamiętam całego snu, ale było coś, że obie się dziwnie czułyśmy i zrobiłyśmy, uwaga uwaga, zbiorowy test ciążowy i wyszło, że jedna z nas jest w ciąży, Więc kupiłyśmy osobne testy ciążowe. Ja zrobiłam, a zuken nie wiedziała, jak to obsłużyć i podeszła do mnie z patykiem i tekstem: "Chyba zepsułam". Cóż... ja spojrzałam na swój jak malują się dwie wyraźne krechy.No i tego... ja wiem, że to moja podświadomość, ale to przez te piguły zasrane, tak mi piersi spuchły, że każdy teraz mi patrzy w dekolt, a co drugi mówi, że mi cycki urosły. Serio! W ogóle dookoła ostatnio mnóstwo ciążowo-dziecięcych rozmów, łącznie z moją "teściową", byłam w przerwie w pracy na papierosa u TŻa, siedzimy w altanie, ona przychodzi i narzeka, że chce więcej wnuków na miejscu zestresowałam się, czuję presję
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
Goooood morning sunshines!!!!
Jusia oni dalej się gniewają za ten korek? arra to dobre, że wygląda jak czarny, bo inaczej byś miała posiwiałe rzęsy ![]() Zamówiłam tego Effuniaka i się boję, że będzie zły rozmiar. Najwyżej wymienię, ale nie chce mi się już szukać stanika... |
|
|
|
#4419 | |
|
Zakorzenienie
|
czołgiem
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#4420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najpierw robisz sobie test biegu a później wg wyniku zaczynasz od odpowiadającego tygodnia ![]() Miałam jechać na zaliczenie ale bus mnie nie zabrał
|
|
#4421 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi a foty butów z akcesu wrzucałaś?
|
|
|
|
#4422 | |
|
Zakorzenienie
|
fak ju
Mi się dzisiaj śniło, że mi robią fryzurę ślubną w stylu oszukanego boba Dody :P http://www.google.pl/imgres?start=68...9&tx=134&ty=92 Chyba dopada mnie stresik ![]() Cytat:
![]() Auć! I jak tam jest?
|
|
|
|
|
#4423 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4424 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
poszłam po pracy na piwo. Wypiłam dwa, wróciłam do domu i o 21 juz spałam ![]() Aleks, bardzo mi się podobają kolczyki ![]() A mnie na kupno niebieskiej ołówkowej sukienki w groszki ![]() Med, kciuki, żeby prowadzący pozwolili Ci zrobić to coś jeszcze raz i żebyś mogła zdać![]() Józia, jak chcesz kupować kask, to koniecznie go przymierz, różne firmy mają różne rozmiary i niektóre obrzydliwie cisną w uszy. |
|
|
|
#4425 | |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie. Dzisiaj zrobię, bo zostawiłam aparat w pracy. ale juz go spakowałam do torebki
![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4426 |
|
Zakorzenienie
|
W czarnej
![]() Za niedługo idę żebrać o doniczkowe anturia i storczyki do mojej pracy głównej (do hurtowni, gdzie to czy mi je sprzedadzą zależy chyba tylko od widzimisię pani sprzedającej ) i mam potwornego stracha, że forma z drutu, którą wczoraj składałam będzie za mała i mi się nie utrzyma w reszcie konstrukcji Niech już będzie piątek godzina 21
|
|
|
|
#4427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile czekalas na buty ?? jaki w koncu wybralas obcas??
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#4428 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
Wszystkie dzisiaj w ![]() tysia - dziękuję
|
|
|
|
#4429 |
|
Wtajemniczenie
|
hej wpadłam się przywitać
i lecę nadrabać prawie 30 stron, nie wiem czy się dziś wyrobie ![]() narazie doczytałam że Justynka kupiła motor także gratulacje |
|
|
|
#4430 |
|
Zakorzenienie
|
Czekałam 3 tygodnie.
Wzięłam model Venus Y bez paska, na szpilce 7 cm, z wkładką pro comfort i skórą w środku ![]() Chociaż "Labotiny" to to nie są ![]() Ej, ja jestem w pracy anie w czarnej dupie! |
|
|
|
#4431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
Nie klapie absolutnie. Buty są mocno dopasowane i pięta wąska. Nie wiem jak masz zmierzyć długość, bo mnie na miejscu mierzyła właścicielka.
|
|
|
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
Moja uczelnia jest bardziej specjalna niż sądziłam. Okazuje się, że pracę magisterską trzeba złożyć do 31 maja! Powaliło ich. To nawet nie jest logiczne bo rok akademicki jest do września przecież.
|
|
|
|
#4434 | |
|
Zakorzenienie
|
trzymacie kciuki?
![]() czekam na ważne info.... ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
nie pamiętam jak było u mnie..... ale ja broniłam się pod koniec września
|
|
|
|
|
#4435 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi kciukam! MOCNO!!!
|
|
|
|
#4436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4437 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi kciukammmmmmmmmmm
|
|
|
#4438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A obrony pewnie będą w czerwcu, więc 31 maja to nie jakiś chory termin. Ale na wrześniową na pewno się wyrobisz. Frezi kciukam ![]() Mam przeciętego palca, chyba kartką
|
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Chciałam powiedzieć,że też jestem w czarnej Same-Wiecie-Czym... Bardzo chciałabym biegać,ale psy biegające po okolicy to pikuś... u mnie biegają DZIKI i aż strach z domu wychodzić! Kocurka ten kolor nazywa się Liliowy i raz wygląda na taki szary, a raz na kawę z mlekiem
|
#4440 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawdziłam w regulaminie uczelni i te gupki faktycznie wpisały, że pracę trzeba oddać do 31 maja. Napisałam podanie i jadę do dziekanatu. Trzymajcie kciuki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.

Frezi, wyglądasz olśniewająco! 
strasznie Ci współczuję... trzymam kciuki, żeby udało się jakoś obejść obostrzenia i pozwolili Ci zdać egzamin w późniejszym terminie 
pochwal się tuszem, ciekawa jestem, jak wygląda na rzęsach
ale nie jest źle, odzywają się do mnie, może nie zioną super optymizmem. Za to jeden, mój ulubiony kolega, w ogóle nawet na mnie nie patrzy, nie odzywa się, jak jestem w pomieszczeniu to wychodzi, tak że tego... Ale uznałam, że skoro reszta potrafi się normalnie do mnie odnosić (za plecami na pewno napierniczają), to on ma problem.