|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
|
|
|
|
#662 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#663 |
|
Raczkowanie
|
Hello
Co do odmawiania to masakra, u nas w sumie odmówiło jakieś 50 osób z mojej strony z jakieś 6 a reszta to ze strony TŻ. Większość miała sensowne wymówki ale jak niektórzy się tłumaczyli to masakra.
|
|
|
|
#664 | |
|
Rozeznanie
|
Pff chciała byś ! Wyglądasz cudnie
![]() Cytat:
Ja się nazywam Olga, mój luby Rafał, jesteśmy razem już ponad 6 lat (to cud że on tyle ze mną wytrzymał) Ślub i Wesele - 14.07.2012 Motyw przewodni: Strażackie wesele - Rafał w mundurze , szpaler, a jechać będziemy strażackim samochodzikiem (takim malutkim) Suknia - zamówiona jeszcze nie miałam przymiarki - zdjęcia można zobaczyć tutaj i tutaj Sala weselna - Zaproszonych będzie coś koło 250 osób (będzie bo jeszcze trochę nie rozdanych zaproszeń mamy) a salę można zobaczyć tutaj - jest przez nas sprawdzona - byliśmy tam na weselu rok temu, gdzie do tego grał nasz zespół I bawiliśmy się wyśmienicieNasz fotograf ma stronkę tutaj Zdjęcia zaręczynowego można obejrzeć tutaj A obrączki wczoraj odebrałam, ale nawet w necie nie ma zdjęć więc wstawię kiepskiej jakości robione telefonem I zaproszenia - robiłam samodzielnie, też wstawiam w załączniku Biżuteria się robi - na razie mam projekt, czekam na efekty. Butki zamówione - taneczne. Nauki przedmałżeńskie mieliśmy w szkole, poradnia kosztowała nas 150 PLN na 3 godziny oglądania obrazków. Ksiądz jeszcze nie podał ceny. Koszmar przed ślubny: Czasami śni mi się, jak teściowa zmusza mnie żeby jej córeczka (2 lata) niosła obrączki do ołtarza. W momencie ceremonii wkracza na środek kościoła i z krzykiem rzuca je do góry - jedna leci w lewo, druga w prawo i po obrączkach i całej uroczystości. Rafałowi powtarzam co i raz, że ma jej powiedzieć, że nie ma takiej opcji żeby ten mały rozwrzeszczany berbeć zbliżał się do mnie w naszym dniu Mam nadzieje, że mnie nie zabijecie za ten dłuugi post
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
u mnei znowu wesolo
w skrocie moja mama ma 2 braci miala tez siostre ktora zmarla na raka (a obiecala opiekowac sie babcia w zamian za przepisanie majatku), ciotka zmarla (mama rowniez sie nia opiekowala gdy byla chora) babcia mieszka z mama a jej bracia (jeden to moj chrzestny) i wogole rodzina (najblizsza rodzina) wypieli sie na moja mame w kwestii opieki nad bacia (babcia jest lezaca po wylewie, caly czas musi ktos z nia byc) kazdy z braci ma to gleboko w dupie jego rodziny tez ogolnie masakra i teraz uwaga (nie zapraszam ich na slub i wogole bo tyle ile rzeczy sie od nich uslyszalam to az przykro pisac ) zadzwonil rpzedwczoraj moj chrzestny i zaczal ostro sie tlumaczy hahahaha pewnie dowiedzieli sie o slubie od dlaszej rodziny (ktora zapraszam) nie ma opcji ze ich zaprosze wysle ewentualnie zdjecie z informacja ze slub wzielam
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
Jem ser zółty z pomidorem namietnie...plus frytki z ziemiaków
Dzidzia jednak zabiera mi kilogramy wiec moge sobie pozwolic;D Letike witamy
Edytowane przez kooocur Czas edycji: 2012-05-30 o 12:14 |
|
|
|
#667 |
|
Zadomowienie
|
Bry
![]() Koocurku pięknie wyglądasz Widzę, że wymówka mojej kumpeli zrobiła swoje....Masakra jak można takie brednie opowiadać ![]() Właśnie koresponduję z ludźmi z Polskiej Agencji Żeglugi Powietrznej, bo chcę pozwolenie na puszczenie lampionów, a nie umiem go wypełnić |
|
|
|
#668 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zapowiada się wspaniała uroczystość, a co do zaproszeń - masz talent, dziewczyno!
|
|
|
|
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() kooocur śliczna suknia ![]() audrey to moja lista pytań do właścicielki sali ![]() 1. Czy zapewniają lód? 2. Stolik alkoholowy – organizacja. 3. Wielkość posiłków, gramatura dań. 4. Stół wiejski – kto wykłada wędliny, przystraja stół itp.? 5. ZAIKS – jak to jest? Była kontrola? 6. Lampiony – jakie doświadczenie? 7. Czy dostaniemy układ stołów? 8. Kto i kiedy układa winietki? 9. Gościńce. Kto kroi i pakuje ciasto? Można poprosić kelnerki? 10. Cena za dziecko i obsługę? 11. Co z owocami? 12. Tort jako deser. Możliwość zniżki, zamiast tego owoce? 13. Czy mamy dostarczyć opakowania na jedzenie które zostanie po weselu? 14. Co jeśli nie będzie gości w czasie podawania dań? 15. Wielkość kieliszków. Jak najmniejsze. 16. Ile osób z obsługi kelnerskiej obsługuje przyjęcie 17. Menu, godziny posiłków. 18. Gdzie siedzi zespół/foto. |
|
|
|
#670 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisz ile chcesz, nie przejmuj się, że długie posty, bo czasami jak jest dużo do opowiedzenia to tak wychodzi super suknia, jestem ciekawa, jak w niej się prezentujesz. A fryzurkę masz już upatrzoną? Cytat:
Kawusia, a Ty jaką fryzurkę będziesz miała? Cały czas nie wiem, co ja chcę na tej mojej głowie. Mam włosy bardzo dlugie, gęste, cięzkie, TŻ nie cierpi koków i ja juz sama nie wiem ;( |
||
|
|
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
Kawuś ale z czego się tłumaczyli?
|
|
|
|
#672 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Musisz duzo wsuwac zeby miec sily, a taka chudzinka z Ciebie jest, ze pewnie nawet jakbys przytyla to by nie bylo widac
|
||
|
|
|
#673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tlumacza sie dlaczego sie nie odzwyali ze mojej matki finansowo nie wsparli i wogole no smiesni są
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#674 |
|
Zadomowienie
|
Ostatnio byłam z rodzicami na zakupach i jak czekałam, aż przyjadą to poszłam sobie z nudów mierzyć sukienki na drugi dzień - chcę albo jasną i do tego czerwone/pomarańczowe dodatki albo pomarańczową i czerwone buty
W każdej, którą mierzyłam wyglądałam, jak z☠☠☠...
|
|
|
|
#675 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Chyba żartujesz, masz piekną suknię, ślicznie leży i będziesz cudowną PMką
TŻ zarezerwował nocleg w Wiedniu na sobotę
|
|
#676 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Oj tam talent, zrobienie ich naprawdę nie było wcale trudne - ale przepraszam za jakość zdjęć, bo są bardzo kiepskie. Cytat:
w tych "wymarzonych" wyglądałam jak dziecko pierwszokomunijne. Rafał kazał mi przymierzyć tę, chociaż spotkał się piorunami w moim spojrzeniu ... założyłam i została Podkreśla talię i nadała mi kobiecych kształtów. Jak będę miała przymiarki to zrobię fotkę do pokazania. A co do fryzury jeszcze nic nie ustaliłam, ba nawet nie mam fryzjera zaklepanego. Ale raczej upięcie, pewnie na boczek i welon wpięty nisko.
Edytowane przez Letike Czas edycji: 2012-05-30 o 12:38 |
||
|
|
|
#677 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pieknie wygladasz!!! mam nadzieje ze ja rowniez bede tak ladnie wygladac w tapioce jak Ty w marisie Bo CI przywale normalnie ![]() Masz na mysli ze moja tez malo slubna? jest idealna! Cytat:
![]() My tez jedziemy do Wiednia na sesjee GIMNAZJUM TO ZŁO!
|
|
#678 | |
|
Wtajemniczenie
|
Kooocurku wyglądasz bosko
![]() Cytat:
Czuj się u nas jak u siebie w domu
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
Kooocur piekna ta Twoja kieca, moj Narzut chyba focil PMke w podobnej http://fabrykafajnychfot.pl/?p=3022
|
|
|
#680 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
muszę właśnie wpisac na to-do-list ładowanie baterii w aparacie.![]() My niestety nie na sesję, sesja będzie po powrocie, fotograf by pewnie chętnie z nami pojechał, ale TŻ jest niestety niereformowalny w te kwestii i zdjęcia wyjazdowe nie wchodza w grę.
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam z zakupów i zakupilam czarne szpileczki na wyprzedaży za 39 zł !!!
![]() wiec stroj na poprawiny i wesele wujka tz juz mam
|
#682 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Kciuki są ![]() Po przemyśleniu, jednak nie zaprosiłam i zrobie to właśnie pod koniec czerwca. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
gratuluje zakupuCytat:
![]() Cytat:
![]() Niestety nie wszystko drogie jest dobrej jakości. Jednak poniekąd rozumiem jej upartość co do kupna drogich ubrań. |
||||
|
|
|
#683 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powiedzie mi moje Kochane, czy taka sukienka nada się na poprawiny - u Nas to luźniejszy dzień z grillem, TŻ będzie w jakichś super jeansach, czerwonych COnversach, białej koszuli i czerwonym krawacie... A ja bym chciała pomarańczową kieckę i czerwone buty (no albo jasną kieckę i czerwone dodatki) Help! |
|
|
|
|
#684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sukienka fajny gorset i obraczki równiez mi sie podobaja
|
|
|
|
|
#685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#686 | |
|
Zakorzenienie
|
.
Cytat:
tylko ostatnio taka zakupiłam i zwróciłam, wyglądałam w niej jak mała dziewczynka ![]() Na poprawiny, w ogrodzie jak najbardziej pasuje
|
|
|
|
|
#687 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wiesz co..... Piekna jest kiecka i tyle....wątpliwosci czasem przychodza..ale juz ich nie mam!!! ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#688 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Właśnie tego się boję - że będzie zbyt dziewczęco... Cały drugi dzień mamy przed salą w ogrodzie i na prawdę nie wiem, co włożyć
|
|
|
|
|
#689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a może jakaś maxi dress? letnia
|
|
|
#690 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak czy inaczej na pewno milo spedzicie czas. Wieden jest cudowny Cytat:
acha. no i faktycznie w ogrodzie to moze byc cieplo.. nie wolisz czegos zwiewniejszego? Cytat:
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2012-05-30 o 13:28 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:53.

z mojej strony z jakieś 6 a reszta to ze strony TŻ. Większość miała sensowne wymówki ale jak niektórzy się tłumaczyli to masakra.

I bawiliśmy się wyśmienicie
Moje biżutkowanie
Zielony ładny kolor 

pisz ile chcesz, nie przejmuj się, że długie posty, bo czasami jak jest dużo do opowiedzenia to tak wychodzi 

gratuluje zakupu
Kroimy: 2016(?)