|
|
#691 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
Cytat:
Ja nie cierpię sukienek i w nich nie chodzę praktycznie nigdy... A chciałam odsłonić ciało po dniu w ślubnej i mieć kieckę elegancką ale krótką i teraz dałyście mi do myślenia, czy nie lepiej bardziej zwiewną... Pójdę goła ![]() A i witam nową PMkę - jakoś mi umknęło wcześniej... Bardzo ładna suknia ślubna |
|
|
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra lecę do Tesco bo dziś ostatni dzień promocji papieru z tescowej firmy. 16 rolek za 10,99 a bardzo fajny jest i dość gruby. Praktycznie jak te markowe
Regina np czy tam Mola ![]() ![]() Współlokatorki mnie wygoniły bo one do pracy idą hehe dobrze, że autem pojadę
|
|
#693 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
|
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak sie nazywa ta sukienka? |
|
|
|
|
#696 | |||||||
|
Konto usunięte
|
dzień dobry
Cytat:
abyś została w tej pracy a jak Cię nie chcą to na pewno ktoś inny będzie Cię chciałCytat:
to wirus![]() Cytat:
Cytat:
Moja teściowa ostatnio powiedziała że jak ktoś do niej zadzwoni to powie że nie przekaże bo na zaproszeniu jest konkretny numer podany ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() gdyby nie to że nosisz orzeszka to bym Ci u każdego ktoś odmawia ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- w sobotę odbieramy nasz obrączki |
|||||||
|
|
|
#697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TZ do dzisiaj mi wypomina jak zrobilam mu intensywny tydzien zwiedzania
|
|
#698 | |
|
Zadomowienie
|
Byłby hit
![]() Cytat:
![]() Dobra, koniec - ześwirowałam od tego i nie będę Was dłużej męczyć Jak coś kupię a wcześniej wybiorę to się pochwalę
|
|
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
pozwole sobie odpowiedziec bo chyba kooocura nie ma
![]() Marisa
|
#700 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#702 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiktusiaczku przymierzałam kiedyś taką sukienkę i mogę stwierdzić, że mi się podobała
Najważniejsze, żebyś przymierzyła sobie taką, bo nie każdemu taki krój pasuje![]() Muszę wam powiedzieć, że z kotem będzie dobrze Generalnie powinno się samo zagoić, ale dostanie 2-3 razy zastrzyki wzmacniające stawy
|
#703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam, nadrabiam i nadrobić nie mogę bo ciągle nowe strony dochodzą
![]() To napiszę tylko, że Kindzia ślicznie wyglądała ![]() Ja zakupiłam w weekend kolczyki ale nie jestem do nich przekonana i chyba będę szukać innych. Poza tym odebrałam kartkę z adnotacją o wygłoszeniu zapowiedzi więc kolejny drobiazg z głowy. |
|
|
|
#705 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki
![]() Cytat:
za umowe
|
|
|
|
|
#706 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
chodziło mi o takie punkty podstawowe. Schonbrunn, Hofburg, Belweder, starówkę, Katedrę św. Szczepana, Operę, Prater, Wieżę Dunajską. Raczej bez chodzenia po muzeach, bo na jeden dzień to dużo.Co jeszcze polecasz? ![]() Cytat:
|
|
|
#707 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#708 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A ostatnio jak byli star ostami i siedzieli przy stole prezydialnym to dzieci tam miały swoje talerze. Mi sie to jakoś nie podoba i sama nie wiem co zrobić bo najprawdopodobniej oni będą u nas też starostami.Cytat:
A co do dzieci i noszenia obrączek to bratowa Tż cały czas mówi, że ich córka nam poniesie ale ja im stanowczo powiedziałam, że nie chce ( bo ja nie chcę wtedy żadnych dzieci koło siebie). Wogole nie rozumiem tradycjo brania dzieci na całe wesela. Jak ja byłam mała to rodzice zabierali nas na 2 godziny i to na poprawiny i tyle, a teraz... Cytat:
Ale takie z małą platformą jak dziewczyny kiedyś zamawiały na wątku. Właśnie pytanie do dziewczyn które zamawiają przez wizaz. Jeśli któraś zamawiała buty tego typu co w załączniku to mogłaby mi powiedzieć ile kosztowały?? Bo nie wiem czy nie lepiej kupić w sklepie? [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34405126] podobno to nic nie boli [/QUOTE] Nie bolało ale teraz tak trochę nieswojo i jakby lekkie skurcze, ale to podobno normalne. Już po wizycie. Czuję się w miarę dobrze. Mam się nie przemęczać dzisiaj i nie nosić cieżkich rzeczy. Tż chodzi za mną wszędzie i pilnuje... Pan doktor powiedział, że wszystko ładnie się zrobiło. Do kontroli kazał przyjść początkiem lipca. Co ciekawe powiedział ze wstrzemięźliwość tylko tydzień, a później można tylko z prezerwatywą ,a z tego co czytałam lekarze mówią, że 6 tygodni jak po porodzie. Zapytałam go co później jeśli o dziecko chodzi. Powiedział, że narazie się nie przejmujemy niczym. Od sierpnia stanowczo zdrowa dieta bez alkoholu i papierosów, dał mi też ulotkę i kazał wtedy też zacząć pić femibion 1 i starać się. Jak się nie będzie udawało to będziemy się zastanawiać co robić. Powiem wam, że dał mi nadzieję... Dziękuję wszystkim za kciuki.
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście dla wszystkich potrzebujący kciuki
|
#710 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#711 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja swojej nie wymrażam bo po ciąży lubi się odnawiać a orzeszek u Was też penie będzie ![]() Ja muszę iść do gina na cytologię ale na razie nie mam jak bo z nogą w ortezie raczej na kozła nie wskoczę |
|
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
Nie nadrobię, zgubiłam się gdzieś na 8 stronie ![]() Generalnie u mnie do du.py. Promotor odrzucił już łącznie 3 rozdziały, wczoraj miałam przez to mega doła. Już postanowione bronię się we wrześniu (prawdopodobnie na tydzień przed ślubem )Widziałam, że mamy nową PMkę, witaj |
|
|
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mysle ze jak na jeden dzien to i tak jest duzo.. licząc ze dojazdy tez robia swoje..na wieczor polecam Wam rynek. czyli Stephensplatz, i przejsc sie w Strone parlamentu, Rathausu, Schwedenplatz (maja tam najlepsze lody w Wiedniu ponoc Hofburg- niby tez jest w rynku, ale kurcze ciezko jest te wszytskie miejsca oblukac, biorac pod uwage ze sa z roznych stron rynku ![]() Polecem Karlsplatz noca i kolorowa fontanne. (jak cos wysiadziecie sobie w rynku do U1 i podjedziecie jedna stacje ) ale pod fontanne jest kawalek z buta jakies 7 minut wiec nie wiem czy bedziecie mieli sile isc ![]() Mozecie rowniez podjechac pod staduion euro. albo na Prater (tylko tam tez noca) bo ladnie wszytsko sie swieci. Chyba ze Wam az tak bardzo nie zalezy to mozecie wybrac sie w dzien. Belweder, Schonbrunn to koniecznie za dnia bo tam zwiedza sie ogrody. Koniecznie na Schonbrunn wyjdziec pod gore na Gloriette!! Widoki na okoliczny wieden cudowne jest jeszcze do zobaczenia hundertwasserhaus/ albo spalarnia smieci w podobnym stylu (ale ja pewnie zobaczycie jadac nad Dunaj
|
|
#714 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Dzięki, dopiszę na listę
tzn. ja nie wiem ile z tego zdążymy zobaczyć. Wyjeżdżamy z domu gdzieś o 4 rano, więc praktycznie cała sobota będzie na zwiedzanie, ewentualnie jeszcze niedzielny wczesny poranek, ale nie wiem czy nie lepiej od razu rano ruszać.Postaramy się w każdym razie zobaczyć jak najwięcej.
|
|
#715 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
mam identyczne zdanie ![]() Cytat:
|
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jesli tak to szybciej to oblukacie. Szczerze to na prawde Schonbrunn i Glorietta to sa najpiekniejszymi miejscami, pozniej Belweder. nastepnie sobie oblukajcie, Dunaj, Prater, a na koniec pospacerujcie sobie po rynku. Metro kursuje chyba tylko do 1? wiec tez uwazajcie na to. A jak wam starczy czasu to mozecie reszte zobaczyc, ale watpie ze dacie rade. Ach jak Wam zazdroszcze i sorry ze sie tak jaram tym tematem, ale ja Kocham Wieden calym sercem
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2012-05-30 o 14:40 |
|
|
|
|
#717 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() W Schonbrunn raz byłam, ale nie na Gloriettcie, poza tym widziałam już Prater i od tego czasu wiem, że nienawidzę kolejek górskich. Do tej pory zawsze w Wiedniu byłam przejazdem, teraz też ale postój ciut dłuższy.Planujemy kupić bilet całodzienny i przemieszczać się metrem, mamy hotel 2,5 km od centrum (podobno). Do 1 chyba nie dotrwamy jak wstaniemy o 3-4 i z perspektywą 800 km do pokonania następnego dnia, ale cenna informacja, dzięki. ![]() A polecasz jakieś fajne i przystępne cenowo miejsca żeby coś zjeść?
|
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
udowodnij
![]() chcialam powiedziec ze do jtura mam termin potwierdzenia potwierdzilo okolo 20 osob na 50 masakra
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2012-05-30 o 14:46 |
|
|
|
#719 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34405977]no widzisz że nic nie bolało
ja swojej nie wymrażam bo po ciąży lubi się odnawiać a orzeszek u Was też penie będzie ![]() Ja muszę iść do gina na cytologię ale na razie nie mam jak bo z nogą w ortezie raczej na kozła nie wskoczę No raczej ciężko. Mój ma taki fajny niski fotel a nie taki, że musisz się wspinać po schodkach. Zaczynam od lipca brać te tabletki, a dzidzie majstrujemy zaraz po ślubie. Mam tylko nadzieję, że wszystko się super uda. Cytat:
|
|
#720 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny ide po odbior sukni, 3majcie kciuki zeby lezala idealnie!!! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.

Pójdę goła 

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

A wyszło jak zwykle -
abyś została w tej pracy a jak Cię nie chcą to na pewno ktoś inny będzie Cię chciał

Powinno się wyjaśnić dziś lub jutro 

Ślub 27. X. 2012
Ja mysle ze jak na jeden dzien to i tak jest duzo.. licząc ze dojazdy tez robia swoje..