Lubelskie Panny Młode - jesteście??? - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-12, 13:37   #4681
tola3804
Zakorzenienie

Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Mam pytanie tylko prosze o szczera odpowiedz bez wzgledu jak okropna bedzie Moim marzeniem jest zaspiewanie na slubie dla mojego przyszlego meza z tego wzglegu, ze spiewalam przez pare lat i uwielbiam to robic Ale rowzniez moza powiedziec ze przez spiewanie sie wszytko zaczelo . Niesety kolezanka powiedziala mi ze to obciach pozatym kapela moze sie nie zgodzic I wychodzi ze bede musiala zrezygnowac z tego SZKODA
Na ślubie czy na weselu?

Na naszym weselu ja też zamierzam zaśpiewać, z tym, że dla naszych rodziców. Też parę ładnych lat śpiewałam i znam się na tym, a i rodzicom pewnie będzie bardzo miło. Boję się tylko, że mnie trema zeżre...
Stary 2007-01-12, 13:39   #4682
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Na ślubie czy na weselu?

Na naszym weselu ja też zamierzam zaśpiewać, z tym, że dla naszych rodziców. Też parę ładnych lat śpiewałam i znam się na tym, a i rodzicom pewnie będzie bardzo miło. Boję się tylko, że mnie trema zeżre...
Oj przepraszam na weselu Dokladnie Farbe "Chce tu zostac "
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-12, 13:42   #4683
Rumianek:-)
Raczkowanie

Na ślubie czy na weselu???
Bo napisałas o kapeli. To już sama nie wiem.

Na ślubie musi być liturgicznie, więc jeśli tak potrafisz, to śpiewaj.

A na weselu OCZYWIŚCIE, że TAK.
Co to znaczy "obciach"??? To takie slowo - klucz, które niweluje wszystko do jednego schematu.
Śpiewaj, śpiewaj koniecznie.
Kapela może się nie zgodzić na własnym weselu, na Waszym weselu to Wy jesteście gospodarzami.

Na kilku weselach słyszałam, jak ktoś z Państwa Młodych albo z przyjaciół śpiewał i grał. Zresztą u nas też tak będzie.
Super. To najpiękniejsze prezenty. Zupełnie niepowtarzalne.
Rumianek:-) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-12, 13:48   #4684
nicky_1981
Rozeznanie

Wink Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Wow dziewczyny ale dajecie czadu!!!! Nie nadążam czytać - co wracam z zajęc to pół strony mam do przeczytania! My również bierzemy ślub w mojej parafii - i nie wyobrażam sobie zeby było inaczej! Dlaczego tylko o katedrze piszecie, ze jest to wytwórnia slubów??? U dominikanów jest dokładnie to samo!!!!
K&M chyba jestes bardzo niezdecydowana osobka i podejrzewam tez, ze bardzo młoda - a moze wybór koscioła przedyskutuj z narzeczonym, w koncu to i jego slub!!!
Rumianku moze uczeszczalas na Wieczory.... u Dominikanów w tamtym roku (pazdziernik-grudzien)?? Jesli tak to sie tam musialysmy spotkac!

A i jeszcze jedno - mój Łukasz pomaga mi w przygotowaniu do Wesela. Sam zarezerwował samochód i wybrał zaproszenia!!! Co prawda nie czyta naszego forum ale zawsze sie pyta co tam u nas nowego!!!
No, ja powoli koncze pracować i szykuje sie do domu! Pozdro
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-12, 13:57   #4685
aluszru
Raczkowanie

Zasuwaj osobiście, ja po kilkunastu telefonach miałam dosyc poleciałam do kocioła po południu i w pustym kosciele zastałam pania hmm... klucznikowo-koscielna. Wtargała się ze mna do zachrystii, siedmioma kluczami uprzednio otwierając szafy, szuflady, drzwoi itp.. Zajrzała do kalendarza, data była wolna w całości, podała umer na komóre do o/Sławomira, umówiłam się z nim nastepnego dnia i wpisał w kajet. A potem był TŻ jeszcze raz zmienić date ale juz nie było tak kolorowo, zero godzin do wyboru. Pierwszy raz rezerwowalismy juz w listopadzie. Na czerwiec. Teraz mamy 23.06.2007 13.30 :-/
aluszru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-12, 14:07   #4686
aluszru
Raczkowanie

to na gorze bylo do km oczywiscie ale juz doczytalam ze nie moze osobiscie
aluszru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-12, 14:50   #4687
Raczkowanie

Nicky, my jesienią 2005, ale moja Siostra jesienią 2006.
Chodzi oczywiście o "Wieczory dla zakochanych".

My chodzilismy na te spotkania jeszcze przed zaręczynami, żeby się przygotować i nabrać pewności, że jednak RAZEM, i żeby wiedzieć, jak przeżywać narzeczeństwo. Zresztą takich par tam wcale niemało. Bo to "Wieczory dla ZAKOCHANYCH".

A zaręczyny i tak były niespodzianką;-)
Stary 2007-01-12, 14:58   #4688
Raczkowanie

K&M Przedyskutuj z Narzeczonym i kościół (jak podpowiada Nicky) i całą resztę... żebyś potem nie narzekała, że całe życie jesteś sama przy podejmowaniu różnych decyzji.
Stary 2007-01-12, 15:58   #4689
malgosg
Rozeznanie

k&m-zdjęcia z przygotowań to nie sesja u fryzjera i makijażystki, ale ostatnie chwile przed slubem, suknia, butki, bardzo lubie zdjecie, ktore zrobil pan Wojtek-zdjecie kalendarza, w ktorym pod data 9 wrzesnia zapisałam "NASZ ŚLUB". zdjęcia dostalismy na płycie-1000 ujęć, świetnej jakości, do tego płyta z podkładem muzycznym. pan Wojtek pstrykał też na błogosławieństwie. my zrezygnowaliśmy z pleneru: 1. bo nie lubimy zdjec pozowanych 2.także przez cenę

brunetka2000-ja spiewalam dla meza, a moj maz spiewal dla mnie. takie bylo nasze zadanie w trakcie oczepin spiewac nie potrafimy, ale wyszlo bardzo fajnie jezeli to jest Twoje marzenie, zrealizuj je, nie bedziesz pozniej zalowac.
a obciachem jest nachlac sie na weselu!!!!!!!!!
malgosg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-12, 19:54   #4690
Brzuszek
Raczkowanie

Witam

Chciałam z dumą i radościa poinformować Was, że przyłączam sie do Waszego grona. Już jakiś czas temu powinnam napisać tutaj, ale nie miałam czasu. Ale już nadrabiam zaległości (prawie, bo nie wiem kiedy przeczytam te 157 stron, które namachałyście ).
Otóż 7 lipca 2007 roku zostanę Panią Sz.
Brzuszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-12, 20:01   #4691
kasiakkk
Zadomowienie

Brzuszek witam serdecznie i gratuluję

MOŻESZ JEJ POMÓC
www.serce-oliwki.pl
kasiakkk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-12, 20:02   #4692
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

Dziewuszki no no jest co czytać.
Co do Mojego M. - czy mi pomaga raczej nie. Nawet czasami rząda aby nie mówić o ślubie i przygotowaniach aż do następnego "zadania". Podesłałam mu linka do wątku o tacie prowadzącym do ślubu - nie zaiteresował się zbytnio. No cóż...pogodziłam się z tym. Później będzie nerwowo ale przynajmniej się nauczy że trzeba wcześniej sprawy załatwiać. Po za tym jest NAJUKOCHAŃSZĄ osobą na świecie
Frecia_28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-12, 20:03   #4693
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

GRATULUJĘ!!! i witam w gronie Lubelskich Panien Młodych

Michasia... nasz wigilijny cud
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-12, 20:17   #4694
k&m
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Mam pytanie tylko prosze o szczera odpowiedz bez wzgledu jak okropna bedzie Moim marzeniem jest zaspiewanie na slubie dla mojego przyszlego meza z tego wzglegu, ze spiewalam przez pare lat i uwielbiam to robic Ale rowzniez moza powiedziec ze przez spiewanie sie wszytko zaczelo . Niesety kolezanka powiedziala mi ze to obciach pozatym kapela moze sie nie zgodzic I wychodzi ze bede musiala zrezygnowac z tego SZKODA
Uważam, że to świetny pomysł Nie słuchaj sie tej koleżanki!!!!
JEST TO WSPAMNIAŁA I PRZEMIŁA NIESPODZIANKA DLA WSZYSTKICH.

Ja nie mam talentu muzycznego-zreszta to mało powiedziane-jak śpiewam to Mój TŻ ma niezły ubaw Pieje okropnie dlatego proszę WszstkiePanny Młode, które maja zamiatr zaśpiewac na wesele, zeby nie rezygnowały tylko dzilnie wykonały jakikolwiek utwór muzyczny!!!!

Edytowane przez k&m
Czas edycji: 2007-01-12 o 21:02
k&m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-12, 20:30   #4695
k&m
Raczkowanie

Smile Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Cytat:
Napisane przez Rumianek:-) Pokaż wiadomość
K&M Przedyskutuj z Narzeczonym i kościół (jak podpowiada Nicky) i całą resztę... żebyś potem nie narzekała, że całe życie jesteś sama przy podejmowaniu różnych decyzji.
Mój Miły jest cudowny, tylko chciałby, żeby to mi przede wszystkim sie podobało dlatego nie wtraca się i pozostawi ami wolny wybór, a sam odbiera całą uroczystość zupełnie inacezj. Dla Niego najważniejsze jest to, że to jest Nasz Ślub i że jest to bardzo ważne a cała oprawa mniej się liczy. Zazdroszcze mu takiego duchowego podejścia, ale jak jak typowa kobieta przywiozuję uwage do kazdego szczegółu i zajmuje mi to wszystko b. dużo czasu-zresztą tak jak każdej z Was

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-12, 20:32   #4696
k&m
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Brzuszek Pokaż wiadomość
Witam

Chciałam z dumą i radościa poinformować Was, że przyłączam sie do Waszego grona. Już jakiś czas temu powinnam napisać tutaj, ale nie miałam czasu. Ale już nadrabiam zaległości (prawie, bo nie wiem kiedy przeczytam te 157 stron, które namachałyście ).
Otóż 7 lipca 2007 roku zostanę Panią Sz.
Super data Gratuluję i witam!!!
Stary 2007-01-12, 20:39   #4697
k&m
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malgosg Pokaż wiadomość
k&m-zdjęcia z przygotowań to nie sesja u fryzjera i makijażystki, ale ostatnie chwile przed slubem, suknia, butki, bardzo lubie zdjecie, ktore zrobil pan Wojtek-zdjecie kalendarza, w ktorym pod data 9 wrzesnia zapisałam "NASZ ŚLUB". zdjęcia dostalismy na płycie-1000 ujęć, świetnej jakości, do tego płyta z podkładem muzycznym. pan Wojtek pstrykał też na błogosławieństwie. my zrezygnowaliśmy z pleneru: 1. bo nie lubimy zdjec pozowanych 2.także przez cenę

brunetka2000-ja spiewalam dla meza, a moj maz spiewal dla mnie. takie bylo nasze zadanie w trakcie oczepin spiewac nie potrafimy, ale wyszlo bardzo fajnie jezeli to jest Twoje marzenie, zrealizuj je, nie bedziesz pozniej zalowac.
a obciachem jest nachlac sie na weselu!!!!!!!!!
Każdy robi to co lubi Szanuje Twój wybór zdjęć z przygotowań ale ja osobiście wolę plener a pan Wojtek K. i p. Artur Zomer, których str. ogladałam udowadniaja ze choć sa to zdjęcia ustawiane to nie wyglądaja sztucznie i jak dla mnie są superancie. Zresztą najbardziej podobaja mi się właśnie zdjęcia z pleneru!!!
Ale wierzę Ci nasłow, ze masz fajne zdj. zprzygotowań
Stary 2007-01-12, 20:41   #4698
k&m
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aluszru Pokaż wiadomość
Zasuwaj osobiście, ja po kilkunastu telefonach miałam dosyc poleciałam do kocioła po południu i w pustym kosciele zastałam pania hmm... klucznikowo-koscielna. Wtargała się ze mna do zachrystii, siedmioma kluczami uprzednio otwierając szafy, szuflady, drzwoi itp.. Zajrzała do kalendarza, data była wolna w całości, podała umer na komóre do o/Sławomira, umówiłam się z nim nastepnego dnia i wpisał w kajet. A potem był TŻ jeszcze raz zmienić date ale juz nie było tak kolorowo, zero godzin do wyboru. Pierwszy raz rezerwowalismy juz w listopadzie. Na czerwiec. Teraz mamy 23.06.2007 13.30 :-/
Kurcze ja też mam taką wczesną godzinę, zarezerwowana narazie wstepnie, ale jest 14 lub 14:30...

Myślisz, ze nie bedzie za wczesnie?
a czemu wybrałaś Dominikanów?
Stary 2007-01-12, 20:50   #4699
k&m
Raczkowanie

APEL DO WSZYSTKICH LUBELSKICH PANIEN MŁODYCH!!!!

1.NAPISZCIE DATE ŚLUBU I KOŚCIÓŁ

2. STWORZYMY WSPÓLNĄ LISTĘ I MOŻE SIĘ OKAZAĆ ŻE NIEKTÓRE Z NAS MAJĄ ŚLUB TEGO SAMEGO DNIA W TYM SAMYM KOSCIELE

3. FAJNIE BY BYŁO I

CO WY DZIEWCZYNKI NA TO?

k&m 18.08.2007 kościół u Dominikanów lub w Jakubowicach k/Lublina 14:30

http://www.suwaczki.waszslub.pl/wasz...07081800600630

Edytowane przez k&m
Czas edycji: 2007-01-12 o 21:22
Stary 2007-01-12, 21:16   #4700
silvershine
Raczkowanie

GG do silvershine

Witam!
bardzo się cieszę,że znalazłam to forum.wiele tu ciekawych informacji z lubelskiego podwórka
Jolinek Pan Artur Zomer http://www.fotograf.fr.pl/, ale niestety ceny porównywalne - są na stronce. My wzieliśmy skromniejszą opcję. Fotograf będzie w trakcie całych przygotowań, cały ślub, poza tym wesele do 2 w nocy, plener i sesja na starówce. Koszt z tego co pamiętam 1100 zł. My się zdecydowaliśmy dlatego że nie będziemy mieli kamerzysty, chociaz nie ukrywam koszt spory .

wydaje mi się,że ta opcja chyba kosztuje 1400 bo my tez mamy Pana Zomera. Ślub takze u św.Antoniego tylko troche pozniej - we wrześniu.a gdzie Wasze wesele?ciekawe czy tez w tym samym miejscu
silvershine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-12, 21:17   #4701
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

Frecia_28
14 lipiec 2007
Kościół Św. Marii Magdaleny w Łęcznej
godzina 17.15
Stary 2007-01-12, 21:19   #4702
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

A tak po za tym:
WITAM NOWE LUBELSKIE PANNY MŁODE
Stary 2007-01-12, 21:24   #4703
k&m
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez silvershine Pokaż wiadomość
Witam!
bardzo się cieszę,że znalazłam to forum.wiele tu ciekawych informacji z lubelskiego podwórka
Jolinek Pan Artur Zomer http://www.fotograf.fr.pl/, ale niestety ceny porównywalne - są na stronce. My wzieliśmy skromniejszą opcję. Fotograf będzie w trakcie całych przygotowań, cały ślub, poza tym wesele do 2 w nocy, plener i sesja na starówce. Koszt z tego co pamiętam 1100 zł. My się zdecydowaliśmy dlatego że nie będziemy mieli kamerzysty, chociaz nie ukrywam koszt spory .

wydaje mi się,że ta opcja chyba kosztuje 1400 bo my tez mamy Pana Zomera. Ślub takze u św.Antoniego tylko troche pozniej - we wrześniu.a gdzie Wasze wesele?ciekawe czy tez w tym samym miejscu
Witamy na forum )

Tez się umówiłam z p. Arturem na sesje
a wesele w dworze Anna w Jakubowicach k. Lublina
a Twoje?
Stary 2007-01-12, 21:25   #4704
nicky_1981
Rozeznanie

Smile Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

04.08.2007 godz. 16:45
Parafia pw Świętego Krzyża w Lublinie

WITAM NOWE WIZAZANKI!!!
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-12, 21:26   #4705
k&m
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Frecia_28 Pokaż wiadomość
Frecia_28
14 lipiec 2007
Kościół Św. Marii Magdaleny w Łęcznej
godzina 17.15
Frecia dzięki za wpis
a sukienki bedziesz szukać w Warszawie?
Stary 2007-01-12, 21:28   #4706
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Cytat:
Napisane przez silvershine Pokaż wiadomość

Witaj!!!
Tak pełna opcja tyle kosztuje, lecz my będziemy miec po prostu mniej zdjęć. Nie tyle co w opcji drugiej, tylko więcej, bo umówieni jesteśmy na zdjęcia robione do 2 w nocy - dlatego też i koszt jest taki nie okrągły tylko wychodzi 1100 i jeszcze jakies grosze. Można powiedzieć, że jesteśmy pomiędzy opcją pierwszą a drugą

Nareszcze jest ktoś na forum co ślubuje w tym samym kościele
My przyjęcie robimy tu http://www.labirynt.swidnik.pl/dom/index.htm
A wy???

Stary 2007-01-12, 21:31   #4707
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek

11.08.2007
Parafia Św. Antoniego
Godz. 17.00

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-12, 21:41   #4708
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

k&m - pisałam już wcześniej, że suknie już mam dla przypomnienia. Wypożyczam w Reginie w Lublinie Suknie z firmy Agnes nr 1558 http://suknieagnes.pl/k2007/07p-4-6.html oto ona.
Stary 2007-01-12, 21:47   #4709
k&m
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Frecia_28 Pokaż wiadomość
k&m - pisałam już wcześniej, że suknie już mam dla przypomnienia. Wypożyczam w Reginie w Lublinie Suknie z firmy Agnes nr 1558 http://suknieagnes.pl/k2007/07p-4-6.html oto ona.
Przepraszam, ale jest nas wiele i wiele watków że łatwo się zgubić...
Bardzo ładna!!! a ile kosztuje i czy jest w dobrym stanie bo różnie to bywa z wypozyczanymi sukniami
Stary 2007-01-12, 21:50   #4710
k&m
Raczkowanie

LUBELSKIE PANNY MŁODE 2007

IV
WOJTUSIA 14 kwietnia 2007r. GODZ. 16:00 Kościół pod wezwaniem NPM W Ostr. Lubelskim

SIJA 21 kwietnia 2007 GODZ. 16:00 Parafia św. Michała Archanioła (AVE)

VI
TOLA3804 16 czerwca 2007 GODZ.16:00 parafia pw. Wieczerzy Panskiej w Lublinie
ALUSZRU 23 czerwca 2007 GODZ. 13.30 KOŚCÓŁ U DOMINIKANÓW
AlusiA 23 czerwca 2007, Kościół Św. Barbary w Łęcznej
PATICZKA 23 czerwca 2007 GODZ. 16:00 parafia Św.Stanisława Biskupa i Męczennika w Lublinie

VII
BRZUSZEK 07 lipca 2007

FRECIA_28 14 lipca 2007 GODZ. 17:15 Kościół Św. Marii Magdaleny w Łęcznej

VIII
NICKY 1981 04 sierpnia 2007 godz. 16:45 Parafia pw Świętego Krzyża w Lublinie

JOLINEK 11 sierpnia 2007 GODZ. 17:00 Parafia Św. Antoniego w Lublinie

K&M 18 sierpnia 2007 GODZ. 14:30 KOŚCIÓŁ U DOMINIKANÓW W LUBLINIE LUB KOŚCIÓŁ W JAKUBOWICACH

ANET2007 18 sierpnia 2007 GODZ. 16:00 w Kościele pw. Najświętszego Serca Jezusowego

BRUNETKA2000 18 sierpnia 2007 GODZ. 18:00 Parafia Przemienienia Panskiego w Lublinie

WIOLKASLONKO 25 sierpnia 2007 kOŚCIÓŁ ŚW. BARBARY W ŁĘCZNEJ

PS. BĘDE STOPNIOWO NAS DOPISYWAĆ W KOLEJNOŚCI CZASOWEJ

Edytowane przez k&m
Czas edycji: 2007-01-16 o 09:03
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości