|
|
#1231 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV
Cytat:
Cytat:
za mleczko i zelazoCytat:
Cytat:
u nas tez nocka srednia, nie zjadla na nic prawie nic i budzila sie 3 razy, raz plakala przez sen |
||||
|
|
|
#1232 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
obowiązkowo... pranie zaraz rozwieszam, czekam az księżna wstanie i heya w droge ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
myslalam nad tym lovi 360, ale boje sie wydac 30 zeta i okaze sie ze dołączy do innych kubków :/ nie wiem, musze cos pomyslec.... moze to zęby????? chyba ze jakis skok
|
||
|
|
|
#1233 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1234 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
kurcze nie mozłiwe ze już za późno ![]() Cytat:
![]() narazie czekam.... nie powinna go zapierac ta marchew skoro jabłuszko tez dostał wczoraj ale choler.a wiebyliśmy spać ale oczywiście jak ja wstałam coś zjesć to młody się obudził i już zasnąć nie chciał a spał raptem 0,5h .... on tylko jak leżę z nim to dłuzej śpi a teraz maruda bo ovzywiscie się nei wyspał i błędne koło Dalia i tak pięnie pokarmiłaś ale pewnie mlenio wróci... zrób jak Baha podpowiada..... no i woda przegotowana słyszałam zeby ciepłą pić.... ja od początku piję ta mieszankę o któej wam pisałam do termosu robię i popijam w ciągu dnia:melisa,pokrzywa,rumi anek3mam kciuki za mlenio |
|||
|
|
|
#1235 |
|
Zakorzenienie
|
Oj ja tu mysle zeby sobie kija sprawic do odpedzania chlopa bo on z takich co najchetniej codziennie, nawet jak chory, zmeczony, po 16 godz w pracy
|
#1236 |
|
Wtajemniczenie
|
wczoraj zamówiłąm młodemu kubek Doidy- ciekawe jak sie sprawdzi... od 3mca już go można podawać
też myslałam nad Lovi 360 ale niby dopiero od 9 m-ca ![]() ross... wpadne po południu do niego )))
|
|
|
|
#1237 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() nadrobic Was to wyzwanie, i juz nie jestem na 1szym mcu w postach Kupilam wczoraj mlodemu lovi360 w super pharm bo byly 2kubki w cenie 32zl. 12+ i 18+ ![]() straszne o tych martych dzieciatkach ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Musze kupic spacerowke lekka bo zakupy z ta duza to koszmar :/ Mysle o Bertoni Foxy, Dalia dzieki za recenzje na fb Jaie w miare ok spacerowki dostane max do 550zl? |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1238 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to zaczniesz z princ sobie piatki przybijać hahahhahaha nikaa - thx a ten napar to sama tworzysz? znaczy sama mieszasz zioła... pomaga bo ja juz chce spróbowac wszystkiego
|
|
|
|
|
#1239 |
|
Wtajemniczenie
|
Ładniusia ta sukienka, pomarańczowa naj
Ja lubię farby do włosów Safira, ale cholercia wycofali z Rossmana i w Naturze też nie było. Nie wiem czy juz nie będą produkować czy co. Malowałam przed ostatnio Natural&Easy Schwarzkopf i było ok. Ale to nie moja Safirka, oj nie ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Obejrzałam "Prawo Agaty", nunka się niedawno przebudziła z drzemki, ale leży grzecznie i bawi się smokiem. Pogoda jakaś niezachęcająca do wyjścia, ale trzeba będzie się później wynurzyć
|
|
|
|
#1240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak bedzie chciała Maja pic to te pare kropel w cycu zawsze się znajdzie, zobaczysz mowisz, ze Joanna? ja sie boje, ze mi nie złapie, ale moze się skusze
|
|
|
|
|
#1241 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chociaz istnieje nadzieja, że opieka nad dziećmi i instynkt tacierzyński zmniejszy jego libido.... bądż całkowicie wygłuszy nie daj boże![]() dalia nie, kupuje osobno w fixach te zioła czy pomaga... wole nie odstawiać i nie sprawdzać hehe to była rada połoznej goldi ale fajna promo szkoda ze sp mam daleko |
|
|
|
|
#1242 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zeby tylko kolejnych bliznaików nie zmontowali |
|
|
|
|
#1243 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1244 | |
|
Zakorzenienie
|
owieczka86
![]() mam nadzieję, że min. rok Cytat:
|
|
|
|
|
#1245 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
widzę że nie tylko moja noc d bani...a już się cieszyłam, bo 3 poprzednie były tylko z 1-2 karmieniami do 7, aż mnie cycki bolały. a dzisiaj jakby się wściekła... muff twój synuś mnie przeraża on tak wstaje gdzie popadnie? tosz ty już nic przy nim nie zdziałasz...oho, mój smród się obudził...na dworzu co bądź, czas zaszyć się w kuchni, bo tż po nocce...biada mi biada |
|
|
|
#1246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no z ciemną czekoladą własnie tak jest :/ |
||
|
|
|
#1247 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Juz dzisiaj w desperacji chcialam jej zrobic te sliwki zalane woda,ale na szczescie rano zrobila (ostatnia w niedziele poznym popoludniem)Cytat:
.Mam sporo punktow Payback i tam jest FP nocniczek,wiec pewnie go zamowieCytat:
.Z sikaniem nie bylo problemu,podstawial sobie miske,a do siadania kupilam mu nakladke zmniejszajaca.Cytat:
Cytat:
Cytat:
.Owoce kupuje w sloiczku i te z ryzem i bez,a obiadki gotuje.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#1248 | |||
|
Zadomowienie
|
dziewczyny stoooop, ja sie sprzeciwiam!!!
nie mozecie tyle pisac, czytam czytam a na koniec nie pamietam co miałam odpisac![]() Cytat:
ale widze ze juz jest zdecydowanie lepiej niz na poczatku wprowadzaniaCytat:
) ale nie chcial jesc![]() Cytat:
całe szczescie jest juz 6 i jakos nie moge sie z tym rozstać ale mysle ze u mnie pomalu pomału karmienie dobiega konca...jakis 8-9 mc...tak sobie teraz wymysliłam![]() oczywiscie dalej nie pamietam co chciałam napisc... |
|||
|
|
|
#1249 |
|
Zadomowienie
|
Goldi nam kubek lovi nie podszedł, młody lubi pić ale z normalnego kubka, zamówiłam doidy i zobaczymy, bo na wszelkie kubki z dziubkiem się buntuje
![]() Wczoraj Piotruś próbował zupkę z buraczkiem czerwonym i co ?? malego zatwardziło )
|
|
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
ale się narobiłam
![]() 2 pralki powieszone, zupa zrobiona, 2gie śniadanie Michał zaliczył, teraz kima więc mam czas dla Was i przy kawci wpierniczam kremówkę papieską, sąsiad był w Krakowie więc zrpbił prezencik Nadrobię i napiszę w klubie przepis na serek
|
|
|
|
#1251 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- LEGENDA DO CZASZEK: je*bliwy Za*ebisty
|
|
#1252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przyda się, przyda, bo rozbiera auta, a był u niego kolega i marudził, że miał taki fajny nóż że w 5 min wycieli szybę ![]() Ciekawe jaka cena
|
|
|
|
|
#1253 |
|
Zakorzenienie
|
Matko bosko, co sie dzieje z tym dzieckiem, od 2 tyg nie sypia praktycznie w nocy, jeczy, kreci sie, poplakuje, o polnocy sie budzi (leki o tej porze dostawal), a jak juz sie obudzi to wstaje, gada, smieje sie, zaczepia nas, pluje smoczkiem na odleglosc, ogolnie dziec wypoczety, az nagle zaczyna wyc ze zmeczenia i sie wyciszyc nie moze... i tak co godzine, dwie... mam nadzieje, ze te zeby jak wyjda to sie uspokoi...
|
|
|
|
#1254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to dobrze, ja jak miałam kryzys to nawet 5 ml nie ściągnęłam. Nie poddawaj się, a jak się nie uda, no trudno i tak ładnie karmiłaś ![]() Owieczko na pewno się uda
|
|
|
|
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie nie, jeszcze mi z 68 nie wyrosl, a spiochy ktore mu od bn zakladalam (62) odlozylam kilka dni temu
|
|
|
|
#1256 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(przyznam, że dzięki Wioli to zrozumiałam - chylę czoła do Ciebie kochana ) Do kiedy będzie mi lecieć, a nie będzie się budzić w nocy, do tego momentu będę karmić. P.S. Chcę do końca wakacji, bo słyszałam, że po roku mleko już nie ma za wiele wartości... ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
Sukienka śliczna Jak nie chcesz czarnych, to na pewno zrezygnuj z ciemnego brązu. Weź jasny, bądź śledni brąz ( i tak jasno nie wyjdzie) A jesli chodzi o Joaśkę, polecam Paloną Kawę. Farbowałam nią ponad rok. Włosy nie zniszczone, kolor piękny naturalny brąz Dla zainteresowanych foto na FB w Albumie "Wesele" A jaki masz obecny kolor ? Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-05-31 o 11:18 |
||
|
|
|
#1257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi zawsze czarnota wychodziła...a teraz chciałabym taki ładny brązowy kolor, głeboki..może być ciemny, ale żeby mial taki czerwony błysk w słoncu
|
|
|
|
|
#1258 | |||||
|
Raczkowanie
|
Pytam, Gdzie streszczenie????
Gdyby nie spiąca krolewicz, to bym w życiu nie nadrobiłam, a to kosztem porządku w domu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kochana, teraz moda jest na tyle wyluzowana, ze spokojnie możesz założyć. Poza tym kwiaty wiosną i latem zawsze są modne. Cytat:
Dziewczyny, popatrzcie w lokalnych sklepach, u mnie zwykle nocniki są po niecałe 10 zł. Tylko dla mego chłopca kupię z jakąś osłonką na siusiaka. Buziaki Poszukać jakiejś tajnej sukienki na all
|
|||||
|
|
|
#1259 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1260 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
domiks sliczna kiecka |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.

i narazie ratowałam się zasadą, że różnie bywa i że samo mleczko wróci... ale tak źle to juz dawno nie bylo... nigdy w sumie 
...mam nadzieję że pogoniliśmy to dziadostwo - anemię 

jedyne co ja na moment przytrzymalo na nocniku to gummi mis
ale choler.a wie
ale pewnie mlenio wróci... zrób jak Baha podpowiada..... no i woda przegotowana słyszałam zeby ciepłą pić.... ja od początku piję ta mieszankę o któej wam pisałam do termosu robię i popijam w ciągu dnia:melisa,pokrzywa,rumi anek

a ten napar to sama tworzysz? znaczy sama mieszasz zioła... pomaga

a ja tak sie boje winda jezdzic, to teraz wcale mi nie lepiej