|
|
#1261 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV
Cytat:
No to Joanna dała mi podobny efekt. Zobacz sobię mój album i wsio Ja idę w Lipcu na dekoloryzację jednak. Ale do innego fryzjera. Dziewczyny macie może PORADNIK Z BOBOVITY CZ.2 ?????? Taki chcę mieć kolor włosów, jak kobitka na okładce. No normalnie zakochała się ![]() Kupiłam Placente BTW. gdzie Oli ? Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-05-31 o 12:51 |
|
|
|
|
#1262 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak się pojawił temat kubków to Wam powiem, że zainteresował mnie kubek do trenowania - ma elastyczny dziubek, uchwyty po bokach. Dla dzieci 6+ Co sądzicie?
|
|
|
|
#1263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- tuszka a no winda ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Olusia, a to nie zajarzylam
|
|
|
|
|
#1264 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Kurcze,Max,jak zaczal raczkowac,wstawac itd,to raczej spokojny byl.Lazil ciagle za mna,jak taki szczeniak ,wiec mialam spokoj.Jak gotowalam,to on przypelzal do kuchni,dalam mu jakis garnki i kubki plastikowe i sie bawil.
|
|
|
|
|
#1265 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1267 |
|
Wtajemniczenie
|
O kurcze... Dobrze, że tylko na śliwie się skończyło... A skoro w łóżeczku go szczebelki kuszą to może zasłoń je ochraniaczem? Sama nie wiem, co Ci kochana doradzić..
|
|
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
Olusia to zazdroszcze, mlodego kuchenne sprzety interesuja na 3 minuty... musze kupic chyba folie babelkowa
owine go i niech lazi...
|
|
|
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
princ licze na to, ze niedlugo troche mu sie znudzi to stanie bez przerwy i bedzie spokojniejszy, ale najdzieja matka... wiadomo
![]() aha, szczebelki obwazywalam, zaslanialam, wszystko posciaga... ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- a mi dziady zupelnie nic nie przyslali, aaaa, lyzeczke z hippa, ale to na stronce sie rejestrowalam, dziadowska ta lyzeczka |
|
|
|
#1271 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie cmu nie kupuje, on taki niekumaty, pewnie nie wie, ze dzin ojca bedzie, tak jak o dniu matki nie wiedzial i nic nie dostalam, ciemniak jeden! Cytat:
Przed ciaza mialam chyba z 10 lat -0,5, 2 miesiace po porodzie -0,75 a teraz jak wrocilam do pracy i poszlam na medycyne pracy to dostalam okulary +1,00 na kazde oko, uzywam ich tylko w samochodzie, na ueczeli i w pracy zeby widziaec prezentacje , ale widze w nich super, nawet kolory wydaja sie inne ![]() Cytat:
Cytat:
Własnie dostałam sms-a o tym, ze wygrałysmy koszulkę w promocji Gerbera, ale procedura odbioru nagrody jest cholernie skomplikowana.... |
||||
|
|
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jaki kolor chcesz? album na FB ma obejrzec? bo tu na wizazu na profilu nie widze :P |
|
|
|
|
#1273 |
|
Zadomowienie
|
SOZAA to mnie zdziwiłaś, w końcu HIPP taki polecany i w ogóle...
![]() MUFF Twój synek to wariat, ja po takich upadkach bym jechała na walerianie ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- NETTKA 1 tygodniowo? to ja 3 stosowałam a po 4 to już połowa włosów mi leciała aż wyłam. Teraz jestem po 4 ampułce Dercos, do tego szampon dercos czerwony i jest gites
|
|
#1274 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tam w srodku jest taka gomowanzatyczka, wedlug mnie to ona zatyka wszystko tak, ze nic nie leci, ale jak ciagnelam (musialam przetestowac) to cos tam lecialo, ale tak jakos dziwnie....---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- ostatnio mama kupila jej morele hippa, patrze, a tam, glukoza, czy cukier, w sliwkach, jakis grysik ryzowy czy kukurydziane, oczywiscie wszystko masz zaznaczone, ze niby z rolnictwa ekologicznego. Ja Hippa nie lubie, tzn. lubie, sama zjem, zeby malej nie dawac Bobovita tez ma w skladzie jakies ulepszacze, zgestniacze, zapychacze i cukier, poki co ja najbardziej jestem zadowolona z Grberow, te od 4-5 miesiaca maja tylko owoce i wode w skladzie. i tych owocow to procentowo nawet sporo.
|
|
|
|
|
#1275 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zeby sie znudziło, a jak nie, kupuj folie |
|
|
|
|
#1276 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na profilu tj ciemna czekolada ![]() A na FB zobacz sobię efekt po farbowaniu Paloną Kawą. Może akurat Ci się spodoba ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
Ja miałam takie przeżycie z wyskokiem z łóżka w zeszły Piątek ![]() Nic nawet nie pisałam, żeby nie wyjść na kretynkę, która nie umie upilnować dziecka Ale widzę, że nie jestem sama i wiercipiętków wiecej
|
|||
|
|
|
#1277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1278 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Idziemy na spacerek, pewnie nie za długi, bo chłodno. Narka |
|
|
|
|
#1279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aj samej przed sobą mi głupio :beksiam: Zamówiłm Mimi kule-hule używkę za 29zł +12 przesyłka ale ponoć stan bdb ![]() My jemy o 13 i tez jedziemy na miasto póki co Mimi od 10 śpi ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- W zasadzie już się przebudza... |
|
|
|
|
#1280 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może obstaw łóżko krzesłami![]() dziewczyny jak mała jest na cycku, dostaje obiadek ok 14-15. i kaszkę ok 19 to jaki teraz posiłek wprowadzic? i najlepiej na którą godz wprowadzać mm? |
|
|
|
|
#1281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja robię podobnie ja Wiola, czyli: - wstaje - cyc, - ok 10-11 drugie śniadanie, serek z biszkoptem, kaszka z owocami, kleik z owocami. - 13-14 obiad - 16-17 cyc 18- podwieczorek, jajko na miękko z bułeczką, owoc, itp Idę zająć się Misiem, później obiad i spacer. Bajj kobitki |
|
|
|
|
#1282 | |||||
|
Rozeznanie
|
udalo mi sie dzis siku zlapac
nie przestraszyla sieCytat:
Cytat:
mamy traningowy z aventu, ale Kasi to nie podeszlo Cytat:
Cytat:
hipp niekoniecznie ma syf, ale ma duzo zapychaczy- tzn najmniej owocow w owocach. jak ktos chce zapchac dziecko bardziej kalorycznym posilkiem to ok, ale np jak sie chce dodac do kaszki to bezsensu bo owoce hippa to tak naprawde juz jes kaszka z owocami ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
u nas jak zjada duzy deserek po 17 to potem nie chce juz kaszki na noc ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- w ogole moje dziecko dzisiaj bardzo spiace, najpierw spala 2.5 h, teraz juz godzine spi, wasze tez dzis duzo spia? |
|||||
|
|
|
#1283 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki,co moge na szybko z mielonego zrobic??Nie chce mi sie kulac kotletow
|
|
|
|
#1284 | ||
|
Wtajemniczenie
|
i wg pediatry zacznie się wyżynać 5. ![]() Cytat:
![]() a wieczorem cyca już nie podajesz? też mnie nurtowało co podawać i kiedy i my zjemy 2.śniadanie- i lecimy na spacer ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1285 |
|
Rozeznanie
|
moze spaghetti bolognese?
|
|
|
|
#1286 |
|
Rozeznanie
|
Opamiętajcie sie dziewczyny!
Streszczenie poproszę bo nie wyrabiam. ![]() Młoda była nie znośna ale wczoraj wymacałam drugą jedynkę na dole, w ciągu 4 dni wyszły obie. Przez remont windy nie chec mi sie wychodzic na spacer a jak juz wyjdę to mi sie nie chce wracać. Wieczorem jestem tak zmęczona ze nic mi sie nie chce a tu sprzątanie, prasowanie i chciałabym poszyć cos ale nie mam siły. I jeszcze TŻ ![]() I chyba podjęłam decyzje co do pracy. Wracam, trudno jakos przeżyje i czekam az sie zrobi miejsce u koleżanki w firmie wtedy sie zwolnie. |
|
|
|
#1287 |
|
Rozeznanie
|
Ano, mam i polecam. Dla nas fajny bo TZ wysoki, a on ma raczke na wygodnym poziomie, lekki i dobrze sie prowadzi
|
|
|
|
#1288 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniolina dokladnie jak mowisz z tym Hippem.Rano mala dostaje kleik z owocami,ale z Nestle,bo sa faktycznie tylko one w srodku.A jak mala nie chce zjesc warzywek na obiad,to daje jej deserek z hippa,zazwyczaj jablko z winogronem i ryzem,bardzo go lubi.
Dla mam dzieci z problemami kupowymi.Nam pomaga,jak jem warzywa na patelnie,m.in. groszek,marchewka,kukuryd za,fasola i takie rozne.Wczoraj zjadlam,a dzisiaj kupal poszedl.Na poczatku twardy,ale potem juz normalny |
|
|
|
#1289 |
|
Rozeznanie
|
Olusia - ja z mielonego robię burgery. I z bułą podpieczona albo ziemniakami-frytami i surówką. Robię duże płaskie i smaże na patelni grilowej. Domowy Fast food
|
|
|
|
#1290 |
|
Wtajemniczenie
|
wlasnie szukalam w szafce przecieru pomidorowego mojej mamy,ale juz wszystkie zjadlam
,w lodowce 1 pomidor ![]() Zapiekanka odpada,bo ze smietana. Ja sobie podsmaze z warzywami i makaronem,ale u moich panow to nie przejdzie.Najwyzej im zrobie kotlety i tyle |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

mi zawsze czarnota wychodziła...a teraz chciałabym taki ładny brązowy kolor, głeboki..może być ciemny, ale żeby mial taki czerwony błysk w słoncu 

Mi chłop kupił kwiatki i czekoladki to też muszę mu coś zasponsorować 

zeby sie znudziło, a jak nie, kupuj folie