Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-31, 12:17   #4051
czbasia
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
hej
Slicznie wygladałas piekna suknie wybrałas bardzo podoba mi sie Wasza sesja na motorze, uwielbiam motory
No i oczywiscie zycze duzo szczesliwych przepełnionych miloscia wspólnych dni
DZIEKUJE BARDZO Tez motocykle uweielbiam, do tej pory zartuje z mezem(haha jak to dziwnie i smiesznie brzmi) ze polecialam najpierw na motor a pozniej na niego
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 12:26   #4052
LosingMyWay
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Aisza moim zdaniem na pewno nie za bardzo kaloryczny jadłospis Mi się podoba A co do kolacji to nie pomogę, bo ja kolacji czysto białkowej nigdy nie jadłam. Kanapka z czymś tam i tyle Na co akurat miałam ochote, tylko w małych ilościach, no i jakoś udało mi się schudnąć W przyszłym tygodniu dodam zdjęcie, ale pokłonów to nie ma nad czym oddawać
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 12:27   #4053
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Dodaję zdjęcie brzucha do albumu. Było robione po śniadaniu jak coś
I weź ty już nei marudź bo chudy masz brzuch
Cytat:
Jestem apetycznym kąskiem dla bezdomnych psów
Taa bo psy lecą na kości

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Zosieńcjo a długo robiłas takie ćwiczenia na pupę zanim zobaczyłaś efekty? Tez bym chciała mieć sterczącą a nie taką płaską ale ćwiczyć mi się nie chce
Medzik oddam Ci połowe swojej du.py
Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Wrzuciłam zdjęcia wredoty. Jakość marna ,ale i tak dobre jak na fotografa przedszkolaka.
Sliczny strój i figura też spoko Jeszcze troszke i będzie świetna
Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
murka, monia naprawde nie umiecie zrobić warkocza sobie? czy mówicie o dobieranym? jakby co, mam trochę wolengo cxzasu, mogę wpadać Wam zaplatać
Ja umiem rózne warkocze dzisiaj koleżance do szkoły musiałam zaplatać Takie cieniutkie dopierane też łatwe
Cytat:
Ja ostatnio jadłam bułkę słodką z serem z Biedry, 80g- 250kcal

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Kupiłam dzisiaj serum z Eveline do biustu, folię spożywczą i serum wyszczuplająco-antycellulitowe z Perfecty takie o:
http://www.sloneczko.co.uk/preparaty...964013721.html

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Uciekam się położyć, będę za jakieś 2-3 godzinki.
Dzisiaj jak dam radę, to pójdę na 20 na Zumbę Ale nie wiem, czy nie skończy się na ćwiczeniach w domu, bo mam full nauki
Ja mam serum z eveline ale jakies 4d chłodzące chociaż da sie przeżyc juz sie przywyczaiłam

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Czesc pieknoty!! Mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie Nowe kolezanki heloł!! !Ale wiem co u Was bo podczytywalam i klikam oczywiscie jak chwile znajduje, tak wiec pozytek jakis ze mnie jest Troche mnie tu nie bylo ale wracam z podkulonym ogonem!!! Jestem juz w tym wspanialaym stanie jakim jest stan malzenski. W sumie to wiele sie nie zmienilo tylko to ze mam obraczke i nazwisko inne. Ale jeszcze sie nie przyzwyczailam w pracy dopiero wczoraj podpisalam sie nowym zapominam. 1-wszy raz Poza tym nei mam jeszcze pieczatki i klepie stara. Wiem wiem.. zle robie. Alle najzwyczajniej w siecie sie zapominam. Aaaaa.. I kilka kg wiecej wam nie powiem ile bo wage szla..k trafil ale wydaje mi sie ze ze 2 na plus na pewno. Zaokraglilam sie troszeczke Teraz biore sie za siebie. Tzn po weekendzie bo mam jeszcze weselisko u sasiadki. Mam tylko nadzieje ze zmieszcze sie w suknie Wkleje Wam fotki z wesela z przeprosinami ze Was zaniedbywalam
Super fotki Miałaś bardzo ładną sukienke Chciałabym miec na slub coś w tym stylu taka prosta a zarazem śliczna Tylko musze tż pośpieszyć

Nie było mnie od wczoraj a normalnie nie ogarniam Was Ja wczoraj po zajeciach pojechałam do kolezanki zamis sie uczyc to piwkowałyśmy W ogole jest nowe piwko lech shandy Taka orenzadka ale dobre i redsik zurawinowy oczywiscie też byl Dzisiaj na zaliczeniu z onkologi jaja jak berety. Udało mi sie zdać na 5 nie wiem jakim cudem Smieje sie że uratowała mnie choroba dziadka, bo babka zapytała mnie o naczyniaki i w zwiazku z tym zada mi pytanie na ktore moge nie znac odp jak sie bada przepływy a że mój dziadek mial ostatnio czyszoną żyle to bylam w temacie i mówie że USG także babka zaskoczona i dałam mi 5 Teraz w środe walcze o 5 z cwiczen bo wychodzi mi 4,5 zeby byc zwolnioną z egzaminu Także zostaje mi obrona
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 12:28   #4054
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Medzik jedziemy dzisiaj na te rowery czy juz zrezygnowałaś
Stary 2012-05-31, 12:40   #4055
czbasia
Zakorzenienie

Musze wpasc w rytm psiania z Wami bo baardzo mi to pomaga. Motywujecie a jak potrzeba to nakrzyczycie i skutkuje jedno i drugie. Ehh.. a dzis znowu nagrzeszylam. Wpadl na sniaanie paczek (nie jadlam od sierpnia zeszlego roku z wylaczenie tlustego czawartku) pozniej bylo pol grahamki z serkiem krakowska i pomidorkiem, a teraz zjem jeszcze truskawek bo glodna jestem a w somu dopiero o 16 bede;( No i na wiweczor z kol na piwko sie umowilam Strasznei ciezko na wlasciwe tory wrocic
Stary 2012-05-31, 13:06   #4056
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
A zero boczków to mam dopiero teraz od niedawna, bo trzymały się uparcie
Aaaaa...jak to kobieto uczyniłaś?!?!?! Gadaj wszystko co wiesz !

Cytat:
A dzisiaj się mierzyłam i mam 63 w talii nie pamiętam ile tyle miałam. Jak ważyłam 55 kg to miałam w talii 73
Brawo brawo!!!
Ja teraz mam 73cm w talii i płaczę Ale mam meeega szerokie biodra i to tak dziwnie się przekłada na rozmiar talii...bo takie rozlane wszystko jest

Cytat:
Zoska jak Cie zobaczyłam to myślałam, że padnę co za dupeczka

Ale podziękować wypada, więc

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Cytat:
Dzieki dziewczyny
policze ze ma 250 kcal bo to taka z tych mniejszych, wiec mysle ze wiecej nie bedzie miała

Jejuuu jaki senny dzien Wam tez tak sie spac dzisiaj chce?
Tak, 2 kawkę piję Ale latte, sama zrobiłam, pycha (nasypałam wiórków czekolady na wierzch ).
Tak 250kcal to dobre założenie, poza tym rano było, na pewno nie zaszkodzi

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Czbasia Gratuluję kochana I szczęśliwego życia z ukochanym, oby zawsze było takie, jak te pierwsze dni małżeństwa
Zdjęcia przepiękne

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 13:06   #4057
MyNameIs
Raczkowanie

Grzeszę!!! Od wczoraj!!!!!! Bijcie i krzyczcie : cry:
MyNameIs jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-31, 13:06   #4058
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaaa...jak to kobieto uczyniłaś?!?!?! Gadaj wszystko co wiesz !

Brawo brawo!!!
Ja teraz mam 73cm w talii i płaczę Ale mam meeega szerokie biodra i to tak dziwnie się przekłada na rozmiar talii...bo takie rozlane wszystko jest

Ale podziękować wypada, więc

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Tak, 2 kawkę piję Ale latte, sama zrobiłam, pycha (nasypałam wiórków czekolady na wierzch ).
Tak 250kcal to dobre założenie, poza tym rano było, na pewno nie zaszkodzi
no napewno spali sie przez cały dzien tym bardziej ze dzisiaj juz sie lepiej czuje wiec ide na siłownie , nie chce kolejnego dnia odpuszczac bo pozniej to juz jeden za drugim poleca

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 13:10   #4059
LosingMyWay
Zadomowienie

Zosieńka musiałam po prostu dojść do wagi 48-49 kg, bo wtedy dopiero mi boczki znikaja No i na pewno hula hop bardzo pomogło

MyNameIs co nawyrabiałas ?!?! Gadaj nam tu !!
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 13:11   #4060
meeedzik
Zakorzenienie

Aisza nie piernicz głupot, też śliczna laseczka z Ciebie jest
A co do kolacji to ja codziennie jem 2 kromki białego chleba zawsze jakieś kolorowe kanapki sobie szykuję

Czbasia pewnie, że pamiętamy i witamy ponownie
Jej jak ślicznie wyglądałaś na ślubie i sukienkę miałaś śliczną

Losing super, będę czekała na zdjęcia i pokłony na pewno będą bo extra laseczka z Ciebie

Cocktail nie zrezygnowałam możemy jechać wczoraj nawet rower umyłam
Stary 2012-05-31, 13:12   #4061
zooska
Zakorzenienie

Aisza Jestem wegetarianką od 7 lat, we wrześniu minie 8. Najadam się, bo lubię taki styl życia i nie przeszkadza mi, że w imię mojej ideologii muszę sobie czegoś odmówić, a raczej chcę.To już psychika wystarczy, jeśli chodzi o to samo bycie najedzoną
Tak, schudłam 10kg. Zaczęłam się niby odchudzać w sierpniu. Ale piszę niby bo taki miałam zamiar w sierpniu się zacząć odchudzać, ale się połamałam i z mojego odchudzania wyszło tylko, że przytyłam 5kg:/ Siedziałam w domu i się objadałam po prostu :/ Za dietę i ćwiczenia wzięłam się pod koniec listopada i jakoś do teraz poszło to 10kg Niby ważę 57,5 kg ale to takie wahające się, więc daję 58

Stary 2012-05-31, 13:13   #4062
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail no coś Ty umiesz takie warkocze pleść chyba będę przychodziła do Ciebie na czesanie

MyNameIs na opamiętanie
Stary 2012-05-31, 13:15   #4063
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Aisza nie piernicz głupot, też śliczna laseczka z Ciebie jest
A co do kolacji to ja codziennie jem 2 kromki białego chleba zawsze jakieś kolorowe kanapki sobie szykuję

Czbasia pewnie, że pamiętamy i witamy ponownie
Jej jak ślicznie wyglądałaś na ślubie i sukienkę miałaś śliczną

Losing super, będę czekała na zdjęcia i pokłony na pewno będą bo extra laseczka z Ciebie

Cocktail nie zrezygnowałam możemy jechać wczoraj nawet rower umyłam
No to o której i gdzie sie umawiamy
Cytat:
Cocktail no coś Ty umiesz takie warkocze pleść chyba będę przychodziła do Ciebie na czesanie

MyNameIs na opamiętanie
Zapraszam
Stary 2012-05-31, 13:16   #4064
meeedzik
Zakorzenienie

Zosia no widzisz, mówiłam że z tamtą wagą było coś nie tak super, że jest mniej

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cocktail mi obojętne, bo nic nie robię tylko ogarnąć się muszę to jak już Tobie pasuje
Stary 2012-05-31, 13:18   #4065
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cocktail mi obojętne, bo nic nie robię tylko ogarnąć się muszę to jak już Tobie pasuje
No ja tylko zjem obiad Moze 15:30 podjade tak gdzie zawsze Cie odwoziłam może byc ?
Stary 2012-05-31, 13:20   #4066
zooska
Zakorzenienie

Cocktail Hah, brawo, wiedziałam, że Ty mądra dziewczyna jesteś
No no, pifffko zamiast nauki, toż to niewątpliwie niemiarodajna zamiana
Bosz...ja mam w miarę płaski brzuchol, ale za to rozdęty jak 150 na boki, taaaaki szeroki brzuchol

Stary 2012-05-31, 13:21   #4067
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail Hah, brawo, wiedziałam, że Ty mądra dziewczyna jesteś
No no, pifffko zamiast nauki, toż to niewątpliwie niemiarodajna zamiana
Bosz...ja mam w miarę płaski brzuchol, ale za to rozdęty jak 150 na boki, taaaaki szeroki brzuchol
Teraz ja Ci powiem puknij sie krzesłem
Stary 2012-05-31, 13:25   #4068
zooska
Zakorzenienie

czbasia O żesz Ty, rozleniwiło sie dziewcze!!!
Ale już do szeregu odchudzających się dam
Raz dwa z nami nadrobisz zaległości i śmigać w szortach będziesz pokazując zaje......te nogi

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

MyName Weź Ty się ogarnij kobito, bo zamiast w jędrne ciałko, to w tłuszcz obrośniesz
Noooo!!!! Już rzucać się na liście sałaty i pompki robić, bo jak nie to.....

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

Cytat:
tym bardziej ze dzisiaj juz sie lepiej czuje wiec ide na siłownie , nie chce kolejnego dnia odpuszczac bo pozniej to juz jeden za drugim poleca
Ty to kobito zdrowie masz dzień w dzień na siłownie latać Podziwiam Cię
Byłam w Renomie na siłce ostatnio, jaka maaaaasakra
Miałam wrażenie że jestem w raju dla snobów i plastików

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Cytat:
Nom, albo też fakt faktem wtedy zważyłam się po taaaaaakim wielgachnym obiedzie xD I nie mogłam do wc iść, to na pewno zaważyło, a wczoraj wypróżniałam się regularnie i jadłam prawidłowo, więc też pewnie dużo dało. a tamta waga jest dobra, jestem tego pewna

Stary 2012-05-31, 13:26   #4069
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail spoko loko

No to my z koleżanką jedziemy dziś za granicę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-31, 13:27   #4070
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Teraz ja Ci powiem puknij sie krzesłem
Teraz to niby taka mądra jesteś?
A Tobie gadałam tysiąc razy, żeś dupa niezła

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

http://kwejk.pl/obrazek/1199140/;***...*********.html

Ha!!! Nie tylko zdjęcia kobiet motywują ^^

Stary 2012-05-31, 13:28   #4071
meeedzik
Zakorzenienie

Dobra ja uciekam, muszę jeszcze z psem wyjść do później kochane
Stary 2012-05-31, 13:29   #4072
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail spoko loko

No to my z koleżanką jedziemy dziś za granicę
Tak właśnie ekhm wysłać Wam kartke ?

Cytat:
Teraz to niby taka mądra jesteś?
A Tobie gadałam tysiąc razy, żeś dupa niezła

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

http://kwejk.pl/obrazek/1199140/;***...*********.html

Ha!!! Nie tylko zdjęcia kobiet motywują ^^
No teraz mądra
Weź ja cie prosze nie wrzucaj tu takich zdjec
Stary 2012-05-31, 13:29   #4073
monika01011986
Zakorzenienie

hej laseczki
ja się dzisiaj koszmarnie czuje.... mam zakwasy wszędzie... i w brzuchu i w nogach. Poza tym gardło mnie boli i się w ogóle nie wyspałam. Jestem jak zwłoki. Piję kawkę i idę się ubierać i malować..... przejdę się do przedszkola po synka, może się troche rozbudzę Na dworze pochmurnie, ale nie pada i widzę, że jest w miare ciepło bo ludzie nawet na krótki rękaw chodzą.... na termometrze 18 stopni tylko :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 13:32   #4074
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra ja uciekam, muszę jeszcze z psem wyjść do później kochane
Baj baj

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:
Weź ja cie prosze nie wrzucaj tu takich zdjec
Spox, kasuje ^^!

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Monia Ubierz się ciepło, bo Ty zmarzluch jesteś Taka pogoda, ciśnienie, nic na to nie poradzisz. Tabletkę weź, wypij mocną kawę, jak będzie trzeba, to jeszcze jedną i mam nadzieję, że pomoże. Trzymaj się cieplutko!!!

Stary 2012-05-31, 13:35   #4075
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Raz dwa z nami nadrobisz zaległości i śmigać w szortach będziesz pokazując zaje......te nogi

Mezulek jak na poczatku mi skamowite kaski podsuwal tak teraz tez juz mowi ze zaokraglilam sie. Ale pofolgowalam sobie naprawde. Wesele imprezy pozniej wyjazd. Bylismy 5 dni w Szczawnicy i naprawde nioczego sobie noie odmawialam frytki kotleciki fast -foody MASAKRAA!! a najgorsze ze waga zepsuta. ale jak sie wazylam u rodzicow to ok 2 na plus Biore sie biore, bo jedziemy w sierpniu na Chorwacje i jako tako trzeba wygladac. A moj cellulit i tluszcz wola o pomste do nieba!! Co do nog za☠☠☠i..tych to juz chyba nie te lata. W moim wieku juz tylkow miare dobre moge miec a nie za☠☠☠iste.. Cellu z ud ju chyba nie zniknie. Rozpanoszyl sie na dobre!!
Stary 2012-05-31, 13:36   #4076
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

MyName Weź Ty się ogarnij kobito, bo zamiast w jędrne ciałko, to w tłuszcz obrośniesz
Noooo!!!! Już rzucać się na liście sałaty i pompki robić, bo jak nie to.....

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

Ty to kobito zdrowie masz dzień w dzień na siłownie latać Podziwiam Cię
Byłam w Renomie na siłce ostatnio, jaka maaaaasakra
Miałam wrażenie że jestem w raju dla snobów i plastików

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Nom, albo też fakt faktem wtedy zważyłam się po taaaaaakim wielgachnym obiedzie xD I nie mogłam do wc iść, to na pewno zaważyło, a wczoraj wypróżniałam się regularnie i jadłam prawidłowo, więc też pewnie dużo dało. a tamta waga jest dobra, jestem tego pewna
W Pure byłas? bo chyba tak sie nazywa tamta siłka no codziennie to nie chodze, ale staram sie w miare mozliwosci wole juz na siłke isc niz w domu siedziec i sie nudzic

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 13:37   #4077
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
hej laseczki
ja się dzisiaj koszmarnie czuje.... mam zakwasy wszędzie... i w brzuchu i w nogach. Poza tym gardło mnie boli i się w ogóle nie wyspałam. Jestem jak zwłoki. Piję kawkę i idę się ubierać i malować..... przejdę się do przedszkola po synka, może się troche rozbudzę Na dworze pochmurnie, ale nie pada i widzę, że jest w miare ciepło bo ludzie nawet na krótki rękaw chodzą.... na termometrze 18 stopni tylko :/
Monia nie zapomnij sie zarejesrtowac do gina!!!
Stary 2012-05-31, 13:37   #4078
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

Spox, kasuje ^^!
Tzn w sensie zdjecia tamtych Panów
Stary 2012-05-31, 13:43   #4079
zooska
Zakorzenienie

Czbasia U mnie cell zadomowił się w gimnazjum i się ma tak dobrze, że nie chce sobie jeszcze iść ode mnie
Ej tam, głupoty gadasz, nie te lata, nie te lata...co 80 na karku masz? Damy radę, balsamy, dietka, ćwiczenia...
Lajt! Będzie dobrze!!!
A jak z ukochanym jest dobrze, szczęście rozpiera to i najeść się trzeba, wtedy jakoś nie ma się takich wyrzutów sumienia, że się je, dziwne to
2kg, to nie tak dużo, co marudzisz?!

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
Tzn w sensie zdjecia tamtych Panów

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Agunia Nom, właśnie tam byłam. Po drodze miałam, to juz Gaj sobie odpuściłam jak do Renomy skoczyć mogę i szybciej mi to wyjdzie wszystko. Masakra

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Uciekam, poklikałam wam Będę później
Ślicznie proszę o kliczki

Stary 2012-05-31, 13:44   #4080
Eldo_rado
amor vincit omnia

zooska kurcze, gdzies mi mignęło... nie mogę teraz znaleźć tego więc zapytam- to Ty pisałas o zumbie dziś? boże, ale wstyd, nie mogę tego znaleźć gdzie chodzisz? jak wrażenia?

monia to dbaj tam o siebie, zeby się nie rozchorować!

madzia i Coctail miłej przejażdżki

czbasia bosko wyglądałaś ale zazdroszczę!

dziękuję za wszystkie kliki i prosze o jeszcze

Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości