|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Cytat:
![]() Ja mam żarcie, żarcie, żarcie, żarcie, nauka, żarcie, żarcie, żarcie, nauka, żarcie, żarcie, żarcie...... Jestem uzależniona od jedzenia, ostatnio oglądałam jakis program o odchudzaniu i tam była mowa o przypadku takim jak ja..... Ponoć to ciezka sprawa do zrzucenia kg. Jem cały czas, nic innego nie robię
|
|
|
|
|
#452 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem rolnik małorolny i odróżniam oborę od stodoły. Ponadto od wczoraj jestem specem od ekonomii, a dokładnie od przedsiębiorstw, wkładu własnego etc. Mam wakacje, a "uczyłam się" do 2 Cytat:
![]() Cytat:
No i jak można mówić, że jakikolwiek test z niemieckiego może być OKROPNY? Nie wierzę... U Ciebie zawsze coś się dzieje!Dziołszki, ale ze mnie zła dziewczynka Agnesuk mogłabyś zamówić tą paczkę, bo tam też można zaznaczyć ile miesięcy/lat ma bejbiś.. dostałabyś dla Oliwki 3 kosmetyki
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI Piekarnik Laury ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-05-30 o 12:00 |
|||
|
|
|
#453 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Eh, na szczęście jeszcze tylko jeden sprawdzian mnie czeka ![]() Jestem dziś okropnie senna, ale w południe wypiłam kawę i zjadłam 3 kawałki gorzkiej czekolady a gdy przeczytałam wiadomość w sprawie pracy przy koniach na wakacje - od razu zrobiło mi się lepiej Zajadam właśnie kaszę jaglaną z warzywami i popijam koktajl truskawkowy
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
O jaaa, napisałam Wam coś w klubie.......
|
|
#455 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale umowę dostaniesz ![]() Nie przywitałam się, jak jakiś cham Więc Też podliczam się na ile.wazy, najfaniejsza tego typu strona jaką znam ![]() Cytat:
Cytat:
Wójt w tej wiosce,w której pracuje robił teraz chrzciny na 90 osób,a w tą niedzielę moja eks współpracownica robi-na 70 osób. Paranoja O ile kogoś stać to spoko,niech sobie robi. Gorzej jak kogoś nie stać i liczy,że się zwróci,jakby to bylo wesele...Przestań żreć bo będziesz gruba! Dzisiaj do nauki prosze sobie pokroić warzywa,w przeciwnym wypadku wpadniemy z dziewczynami i siłą odbierzemy Ci piwo, chrupki, czekolady czy co tam jesz ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Poza tym przy tak turbogrubych nogach noszenie szortów to już jest skandal, a bez rajstop to skandal do potęgi miliard Pączuś! nowa jesteś i niewtajemniczona, ale ja w przeciwieństwie do Was nie jestem szczupla, jestem baaardzo gruba i mam dużo do zrzucenia Zrobiłam sobie dzisiaj zdjęcia w kostiumie
|
|
#457 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A kosmeyki nawet 4 - ja juz paczuszke dostałam ![]() Cytat:
2. my mielismy chrzciny na 20 osób, wesele na 50. Jak dla mnie wystarczająco 3. nie.... żrę sama. Nie wiem co się dzieje ciągle myśle co by tu zjeść, aż w końcu mnie zemdli i tyle.... |
||
|
|
|
#458 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z czego miałaś spr ;> I w ogóle, w której jesteś klasie, bo znowu czuję, że jestem niedoinformowana! Cytat:
Umowę mam już na emailu, bo powiedziałam naczelnemu, że chcę mieć w nią wgląd zanim ją podpiszę. Jest punkt o aucie i telefonie, pasuje Zresztą.. jeśli mam pracę na umowę to potem mogę ją wrzucić w CV. Cytat:
No ja właśnie zaznaczyłam, że chcę wszystkie 4 kosmetyki. Powiedz mi jakieś wielkości są te produkty, bo na zdjęciu tej blogerki ciężko ocenić ![]() Jest tak gorąco, że podziwiam Was, że chce Wam się jeść! Ja rano zjadłam kromkę ciemnego pieczywa z serem, papryką i łososiem, a dosłownie przez chwilą kilka łyżek grochówki i 3 kluski z mięsem. Mam dość
|
|
#459 |
|
Zadomowienie
|
Płyn do kapieli i mleczko do ciała po 50ml, a te 2 kremiki po 15 ml
|
|
|
|
#460 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zaparz sobie wielki dzban zielonej herbaty, może trochę stłumisz głód :P Cytat:
![]() U mnie nie jest gorąco ![]() U mnie nawet @ ze mną nie wygrała I: 6:00- kubek mleka II: 14:00- jabłko, mleko truskawkowe, kawa III: 18:00- 2 ziemniaki pociapane łyżeczką masła ![]() I codziennie wypijam minimum 2l. butelkę niegazowanej wody |
|||
|
|
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś:
* kromka ciemnego pieczywa z serem, papryką i łososiem * Kilka łyżek grochówki; 3 kluski z mięsem * Jeden pomidor malinowy + 1/4 papryki + jedno jajko + kilka plasterków łososia + sos z oliwy z oliwek, cytryny i musztardy dijon ![]() TŻ w końcu wraca do Polski!
|
#462 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Właśnie pije kawę i zjadłam 7 cukierków "żujków" z nim 2 <- dobrze, sie w miarę szybko spostrzegłam się tej zbrodni ![]() Teraz 20 min hh i małe bieganko - z jakieś 20 minut (takie dwa kółeczka wokół domu)
|
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
Baniak, aj si ju
![]() Jakoś tu tak smutno bez Twoich postów
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
Cała reszta aktywnych wizażanek DZIĘKUJE
|
#465 |
|
Rozeznanie
|
Kurde, kurde, kurde!
Ja już nie wiem co robie źle -> jem około 1300-1400kcal dziennie, w 4-5 posiłkach - po 20 już nic nie jem, pije około 1,5l-2l/24h i codziennie staram się ćwiczyć te 30-40 minut. Kochane, co ja mam/powinnam zrobić? Mam przejść na jakąś konkretną dietę typu dukan, SB czy coś tego typu? Bo naprawdę, zaczynam wątpić, że uda mi się zrzucić chociaż te 5kg do lipca Ale się załamałam i to jeszcze tak z samego rana...
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
paczek w masle, a przestrzegasz zasady żeby z biegiem dnia ograniczać węgle i cukry?
|
|
#467 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zaplanowałam sobie na dziś: I 7:00 (zjedzone) - plaster twarogu półtłustego + woda z cytryną II 11:30 ciemna bułka z ziarnami + liść sałaty + 2 plastry pomidora + szczypiorek + cienki plaster żółtego sera + 1l wody III 15:30 kefir naturalny bakoma 230g + kawałek ryby makreli III 18:30 - 2 gotowane białka + zielona herbata+ parówka sojowa <- co do niej nie jestem pewna czy ją zjem, bo co prawda ma wiecej białka niż węgli ale nie wiem będzie z moją ochotą ^^ Proszę o ocenienie, poprawy i jak coś będzie bardzo źle - o okrzyczenie
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
Nie znam się za bardzo, ale ja bym chyba odwróciła I z II i na obiad zjadła ciut więcej
I warzywa jakieś dodała do obiadu ![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- U mnie śniadanie: kawa z 1,5% mlekiem + grahamka z szynką, serem, sałatą i pomidorem Na 11.15 idę do dentysty
|
|
#469 | ||
|
Zakorzenienie
|
Baniak nas już nie kocha
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Biedna ![]() Idę zrobić kawę, dzisiaj samowolka w pracy
|
||
|
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, dzisiaj dokończenie kanału więc ze 140-160zł. pójdzieeeeeee
![]() Też jestem ciekawa Bożeeeee Jak ja wyglądam... Z tyłu zaczęły mi się spodnie na udach rolować ![]() Od dzisiaj dieta, bo ostatnio żarłam jak kretyn ![]() Menu: I. kawa z mlekiem 1,5% i grahamka z tym co wyżej napisałam jak wrócę od dentysty (czyli po 12) zjem sobie truskawki z jogurtem a później się pomyśli. Wiem, że na kolację żadnych węgli tylko grzecznie serek wiejski
|
|
#471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Muszę iść na przegląd, bo od ściągnięcia aparatu nie byłam u dentysty Pisałaś, że masz leczenie kanałowe - ej ja to lubię ![]() Cytat:
![]() Ej, ale jak to spodnie rolują Ci się na udach, bo ja nie wiem o co chodzi..
|
|
#472 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nawet zielona nie pomaga - jedyne czego jestem "dumna" to, że po wczorajszych 2 piwach u sąsiadów nic już nie jadłam.... No i mój jadłospis musiałby wyglądać jak Twój, żebym schudła..... Cytat:
![]() Oj czuję, że będzie gorąco ![]() Psyhe jestem z Tobą Pączek w maśle ja też bym zamieniła II na I i więcej warzyw |
||
|
|
|
#473 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Jem grzecznie, codziennie ćwiczę, chudnę
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
MP, ale pamiętaj, że rybka lubi pływać
Może jak zasłuży to zrobię mu jutro dzień dziecka, nie wiem Widzę w swoim podpisie, że dzisiaj był termin ważenia, zapomniałam
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
MP, rozumiem Cię doskonale z tym jedzeniem
![]() Dlatego ja od rana lecę na kubku mleka (wiejskiego ),a zaraz pokroję sobie 2 pomidory-witaj drugie śniadanie Tyle dobrego,że zapomniałam co to uczucie głodu.
|
|
|
|
#476 |
|
Wtajemniczenie
|
hej hej
ja tez tylko na chwilkę. czytam Was na bieżąco, ale nie mam nawet sił i czasu siedzieć przy kompie, bo Oliwkowe zęby dają Nam popalić niestety idą trzy na raz... także mamy armagedon!! laura - nie używam dla Oli kosmetyków z tej firmy, ale dzięki za info moniaaa - o matko! aż tyle ludu? już sie boję pomyśleć co będzie jak będzie brała ślub ich druga córa jak robiła 18stkę to było 150 osób... porażka jak dla mnie. mp - i jak tam podoba Ci się BBL? bańka - a Ciebie gdzię wcieło? pochłonęła Ci siłownia czy co? dobra, póki mój mały wampirek śpi idę ogarnąć z tżem mieszkanie, bo jest taki bajzel,że aż wstyd
|
#477 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Monia ja nie czuję glodu ja po prostu ciągle żrę ![]() Cytat:
Szczerze to nie ćwiczyłam bo najpierw trochę się uczylam a potem wylądowaliśmy u sąsiadów postaram się dziś zajrzeć ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- A tak w ogóle.... Dzwoniłam do moich rybek.... Kierowniczka mówiła, że pogada z szefem i da znać. A zaraz potem zadzwonił telefon i.... w poniedziałek idę na szkolenie BHP a jakoś potem idę do pracy... do mojej mamy też na produkcję ale jest ciepło i stawka godzinowa chyba trochę wyższa niż w chłodni. Tylko nie wiem jak wytrzymam mając mame kierowniczkę
|
||
|
|
|
#478 | |
|
Zakorzenienie
|
Albo jakiś kolega z siłowni
![]() Cytat:
Mama szefowa chociaż ja bym chciała pracować u mamy, wszędzie dobrze ale u mamy najlepiej
|
|
|
|
|
#479 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i wcale nie przesadzam, zawsze mi się wydawało, że mama mnie nie lubi a moi znajomi patrzący na to z boku (również rodzina) zgadzają się z moim zdaniem na ten temat
|
|
|
|
|
#480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie jak codziennie ćwiczysz to może za mało jesz? Nie przechodź broń Boże na żadne Dukany! W takim wieku nie warto ... Z SB też się ciężko wychodzi, ale to już prędzej niż Dukan! ( szczegółowe relacje mogą Ci zdać niektóre dziewczyny z naszego wątku ).---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- MP powodzenia z pracą! Ale o co chodzi z rybkami? Nie spałam dzisiaj i nie kumam!
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.

BLOGUJĘ 

No i jak można mówić, że jakikolwiek test z niemieckiego może być OKROPNY?
Piekarnik Laury

Ale czytam 

Bo naprawdę, zaczynam wątpić, że uda mi się zrzucić chociaż te 5kg do lipca
Jak ja wyglądam... Z tyłu zaczęły mi się spodnie na udach rolować
Jem grzecznie, codziennie ćwiczę, chudnę