kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini! - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-30, 11:58   #451
MalaPikanteria
Zadomowienie

Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Nic.

Nauka, randki, nauka, nauka, nauka, randki, wpierdzielanie mega ilości żarcia, nauka, żarcie, nauka, żarcie, żarcie, żarcie, randki, żarcie, nauka
o to ciekawie
Ja mam żarcie, żarcie, żarcie, żarcie, nauka, żarcie, żarcie, żarcie, nauka, żarcie, żarcie, żarcie......
Jestem uzależniona od jedzenia, ostatnio oglądałam jakis program o odchudzaniu i tam była mowa o przypadku takim jak ja..... Ponoć to ciezka sprawa do zrzucenia kg. Jem cały czas, nic innego nie robię

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 11:59   #452
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Loriette, powiem: sorry bejbe, ale mam do przerobienia pierdyliard zagadnień ze szczegółowych unormowań prawa rolnego, a nie odróżniam za bardzo obory od stodoły
To ja Ci pomogę Jestem rolnik małorolny i odróżniam oborę od stodoły. Ponadto od wczoraj jestem specem od ekonomii, a dokładnie od przedsiębiorstw, wkładu własnego etc. Warto pomagać innym, ile człowiek się dowiedział przy okazji
Mam wakacje, a "uczyłam się" do 2
Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Ej, tylko teraz mi smutno, że nie pozwalacie mi nosić kwiatkowych koturn z rajtkami, bo w sumie chciałam je nosić też z szortami, a przy moich słoniowatych nogach nie noszę szortów bez rajstop no i klapa :|. Teraz muszę odchudzić nogi do moich przyszłych ulubionych butów!

Cytat:
Nie nogi, które mają 30cm długości i 80 szerokości!
Kocham Cię!
Cytat:
Napisane przez paczek_w_masle Pokaż wiadomość
Dziś na śniadanko - płatki orkiszowe z truskawkami
Czeka mnie w południe ten okropny spr z niemca, trzymajcie kciuki!
Jaki spr z niemieckiego? Dlaczego ja o niczym nie wiem!? No i jak można mówić, że jakikolwiek test z niemieckiego może być OKROPNY?
Cytat:

Nie wiem co mam Wam napisać.
Nic ciekawego się nie dzieje.
Nie wierzę... U Ciebie zawsze coś się dzieje!

Dziołszki, ale ze mnie zła dziewczynka Johnonsbaby ma na swojej stronie promocje - wyślij zgłoszenie, a w ciągu dwóch tygodni otrzymasz paczkę z miniaturowymi kosmetykami do pielęgnacji. No i oczywiście je zamówiłam, bo na blogu jednej z dziewczyn zobaczyłam jak wygląda zawartość pudełka. ALE musiałam zaznaczyć, że jestem w ciąży
Agnesuk mogłabyś zamówić tą paczkę, bo tam też można zaznaczyć ile miesięcy/lat ma bejbiś.. dostałabyś dla Oliwki 3 kosmetyki

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.

Edytowane przez Loriette
Czas edycji: 2012-05-30 o 12:00
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 14:55   #453
paczek_w_masle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Jaki spr z niemieckiego? Dlaczego ja o niczym nie wiem!? No i jak można mówić, że jakikolwiek test z niemieckiego może być OKROPNY?
Przepraszam, źle się wyraziłam - nie miałam na myśli pisząc "okropny" samego testu z niemieckiego ale mojego nauczyciela, a nawet nauczycielkę, która jest po kolorystce, jest okropnie wredna, wstrętna, zarozumiała, gdy chce coś powiedzieć najpierw ostentacyjnie podnosi głowę go góry a potem sobie "mlasknie" i do tego daje nam sprawdziany na poziomie rozszerzenia, mimo, że mamy podstawę i właśnie to jest OKROPNE!
Eh, na szczęście jeszcze tylko jeden sprawdzian mnie czeka

Jestem dziś okropnie senna, ale w południe wypiłam kawę i zjadłam 3 kawałki gorzkiej czekolady a gdy przeczytałam wiadomość w sprawie pracy przy koniach na wakacje - od razu zrobiło mi się lepiej
Zajadam właśnie kaszę jaglaną z warzywami i popijam koktajl truskawkowy Teraz chwilka odpoczynku, a o 16 - TJ + 10 min abs! Będzie się działo
paczek_w_masle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 15:02   #454
psyhe666
Zakorzenienie

O jaaa, napisałam Wam coś w klubie.......
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 15:08   #455
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Do tego TZ mnie dzis drażni. Został w domu bo załatwiał sprawy urzędowe z autem i marudzi, drażni mnie, ja mu dogaduje i ogólnie masakra....
Jakiś zły dzień
Zostaw mu Małą,a sama ulotnij się do kogoś na kawę albo zamknij w łazience

Cytat:
Monia i Bania, dzięki, przekonałyście mnie . Myślicie, ze mogę nosić takie buty do rajstop czy to będzie zbyt skarpetki+sandały stajl?
Do rajstop-nigdy! Tak samo rajtki+szorty--->dozwolone tylko jesienią i zimą!

Cytat:
Praca po 6h przez 5 dni w tygodniu, ale jest to dość mobilna praca. Jeśli chcę - jadę do redakcji, tam ładnie pracuję na komputerze, umawiam się na spotkania i jeżdżę, albo załatwiam to z domu. Ja jednak będę jeździła do redakcji, bo muszę odpocząć od domowników!
Naczelny powiedział, że mam się nie przejmować tym ile rzekomo przysługuje mi wolnego, bo jedno moje słowo i mogę jechać gdzie tam tylko chcę. Tylko, żebym wcześniej załatwiła wszystko z klientami.
O to fajnie, zawsze zastanawialam się jakby to było pracowac w domu Ale umowę dostaniesz

Cytat:
U mnie dziś około 1400kcal (tak mi wyszło na ilewazy.pl <333)
Nie przywitałam się, jak jakiś cham Więc
Też podliczam się na ile.wazy, najfaniejsza tego typu strona jaką znam

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Nie ma mnie to za bardzo, bo mam sajgon z głupim jednym egzaminem Ale czytam
Kiedy egzamin

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
dziewczyny.. bede miec do Was prośbę. jutro zrobię zdjecia w sukienkach i pomożecie mi wybrać w której iść, bo nie mogę się zdecydować. w niedziele mamy komunie...
już mnie szlag trafia na samą myśl targania Oliwki miedzy 120osób....
Boże, toż to jak wesele
Wójt w tej wiosce,w której pracuje robił teraz chrzciny na 90 osób,a w tą niedzielę moja eks współpracownica robi-na 70 osób. Paranoja O ile kogoś stać to spoko,niech sobie robi. Gorzej jak kogoś nie stać i liczy,że się zwróci,jakby to bylo wesele...

Cytat:
Nie wiem co mam Wam napisać.
Nic ciekawego się nie dzieje.
Przestań żreć bo będziesz gruba! Dzisiaj do nauki prosze sobie pokroić warzywa,w przeciwnym wypadku wpadniemy z dziewczynami i siłą odbierzemy Ci piwo, chrupki, czekolady czy co tam jesz

Cytat:
o to ciekawie
Ja mam żarcie, żarcie, żarcie, żarcie, nauka, żarcie, żarcie, żarcie, nauka, żarcie, żarcie, żarcie......
Jestem uzależniona od jedzenia, ostatnio oglądałam jakis program o odchudzaniu i tam była mowa o przypadku takim jak ja..... Ponoć to ciezka sprawa do zrzucenia kg. Jem cały czas, nic innego nie robię
Przyznaj się,że siedzisz z Psyche i razem się obżeracie
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 15:50   #456
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

Do rajstop-nigdy! Tak samo rajtki+szorty--->dozwolone tylko jesienią i zimą!

O to fajnie, zawsze zastanawialam się jakby to było pracowac w domu Ale umowę dostaniesz

Nie przywitałam się, jak jakiś cham Więc
Też podliczam się na ile.wazy, najfaniejsza tego typu strona jaką znam

Kiedy egzamin

Boże, toż to jak wesele
Wójt w tej wiosce,w której pracuje robił teraz chrzciny na 90 osób,a w tą niedzielę moja eks współpracownica robi-na 70 osób. Paranoja O ile kogoś stać to spoko,niech sobie robi. Gorzej jak kogoś nie stać i liczy,że się zwróci,jakby to bylo wesele...

Przestań żreć bo będziesz gruba! Dzisiaj do nauki prosze sobie pokroić warzywa,w przeciwnym wypadku wpadniemy z dziewczynami i siłą odbierzemy Ci piwo, chrupki, czekolady czy co tam jesz

Ee bez przesady, wg mnie nie wypada przyjść na uczelnię w szortach, a z rajstopami to od razu inaczej. Jestem wielką fanką tego połączenia . Poza tym przy tak turbogrubych nogach noszenie szortów to już jest skandal, a bez rajstop to skandal do potęgi miliard .

Pączuś! nowa jesteś i niewtajemniczona, ale ja w przeciwieństwie do Was nie jestem szczupla, jestem baaardzo gruba i mam dużo do zrzucenia .

Zrobiłam sobie dzisiaj zdjęcia w kostiumie . mam nadzieję, że nikt mi nei ukradnie komputera, nie zepsuje mi się on itp. itd. , bo gdyby ktoś zobaczył te zdjęcia to umarłabym ze wstydu! A do bikini tylko miesiąc . Czuję, że nie zniosę kolejnej porażki, moja psychika już siada ...

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 16:18   #457
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:

Dziołszki, ale ze mnie zła dziewczynka Johnonsbaby ma na swojej stronie promocje - wyślij zgłoszenie, a w ciągu dwóch tygodni otrzymasz paczkę z miniaturowymi kosmetykami do pielęgnacji. No i oczywiście je zamówiłam, bo na blogu jednej z dziewczyn zobaczyłam jak wygląda zawartość pudełka. ALE musiałam zaznaczyć, że jestem w ciąży
Agnesuk mogłabyś zamówić tą paczkę, bo tam też można zaznaczyć ile miesięcy/lat ma bejbiś.. dostałabyś dla Oliwki 3 kosmetyki
nigdy nie lubiłam niemieckiego

A kosmeyki nawet 4 - ja juz paczuszke dostałam
Cytat:

Boże, toż to jak wesele

1. w końcu poszedł wczoraj do sąsiadów kostkę na tarasie układać.....
2. my mielismy chrzciny na 20 osób, wesele na 50. Jak dla mnie wystarczająco
3. nie.... żrę sama. Nie wiem co się dzieje ciągle myśle co by tu zjeść, aż w końcu mnie zemdli i tyle....

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-30, 16:36   #458
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Przepraszam, źle się wyraziłam - nie miałam na myśli pisząc "okropny" samego testu z niemieckiego ale mojego nauczyciela, a nawet nauczycielkę, która jest po kolorystce, jest okropnie wredna, wstrętna, zarozumiała, gdy chce coś powiedzieć najpierw ostentacyjnie podnosi głowę go góry a potem sobie "mlasknie" i do tego daje nam sprawdziany na poziomie rozszerzenia, mimo, że mamy podstawę i właśnie to jest OKROPNE!
Eh, na szczęście jeszcze tylko jeden sprawdzian mnie czeka
Ach.. mnie uczyła dyrektor, która później stała się byłą dyrektor dzięki naszej klasie i cholernie się do nas uprzedziła. Ja przez swoją miłość do Niemiec i języka niemieckiego byłam jej pupilem

Z czego miałaś spr ;> I w ogóle, w której jesteś klasie, bo znowu czuję, że jestem niedoinformowana!
Cytat:
Ja nie będę w domu - uciekam w teren
Umowę mam już na emailu, bo powiedziałam naczelnemu, że chcę mieć w nią wgląd zanim ją podpiszę. Jest punkt o aucie i telefonie, pasuje Zresztą.. jeśli mam pracę na umowę to potem mogę ją wrzucić w CV.
Cytat:

A kosmeyki nawet 4 - ja juz paczuszke dostałam
MP jak możesz!!

No ja właśnie zaznaczyłam, że chcę wszystkie 4 kosmetyki. Powiedz mi jakieś wielkości są te produkty, bo na zdjęciu tej blogerki ciężko ocenić

Jest tak gorąco, że podziwiam Was, że chce Wam się jeść! Ja rano zjadłam kromkę ciemnego pieczywa z serem, papryką i łososiem, a dosłownie przez chwilą kilka łyżek grochówki i 3 kluski z mięsem. Mam dość

Stary 2012-05-30, 16:49   #459
MalaPikanteria
Zadomowienie

Płyn do kapieli i mleczko do ciała po 50ml, a te 2 kremiki po 15 ml

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-30, 18:15   #460
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Zrobiłam sobie dzisiaj zdjęcia w kostiumie . mam nadzieję, że nikt mi nei ukradnie komputera, nie zepsuje mi się on itp. itd. , bo gdyby ktoś zobaczył te zdjęcia to umarłabym ze wstydu! A do bikini tylko miesiąc . Czuję, że nie zniosę kolejnej porażki, moja psychika już siada ...
Skoro nie zniesiesz porażki to jest tylko jedno wyjście-mega motywacja

Cytat:

1. w końcu poszedł wczoraj do sąsiadów kostkę na tarasie układać.....
2. my mielismy chrzciny na 20 osób, wesele na 50. Jak dla mnie wystarczająco
3. nie.... żrę sama. Nie wiem co się dzieje ciągle myśle co by tu zjeść, aż w końcu mnie zemdli i tyle....
Ja też, chyba patriotyczna niechęć do Niemiec we mnie drzemie
Zaparz sobie wielki dzban zielonej herbaty, może trochę stłumisz głód :P

Cytat:
No ja właśnie zaznaczyłam, że chcę wszystkie 4 kosmetyki. Powiedz mi jakieś wielkości są te produkty, bo na zdjęciu tej blogerki ciężko ocenić

Jest tak gorąco, że podziwiam Was, że chce Wam się jeść! Ja rano zjadłam kromkę ciemnego pieczywa z serem, papryką i łososiem, a dosłownie przez chwilą kilka łyżek grochówki i 3 kluski z mięsem. Mam dość
Oczywiście też już wypełniłam ankietę

U mnie nie jest gorąco Dzisiaj wstaję,a tutaj 10stopni i zbiera się na burzę

U mnie nawet @ ze mną nie wygrała Dzisiaj:
I: 6:00- kubek mleka
II: 14:00- jabłko, mleko truskawkowe, kawa
III: 18:00- 2 ziemniaki pociapane łyżeczką masła
I codziennie wypijam minimum 2l. butelkę niegazowanej wody
Stary 2012-05-30, 18:44   #461
Loriette
Zakorzenienie

Dziś:
* kromka ciemnego pieczywa z serem, papryką i łososiem
* Kilka łyżek grochówki; 3 kluski z mięsem
* Jeden pomidor malinowy + 1/4 papryki + jedno jajko + kilka plasterków łososia + sos z oliwy z oliwek, cytryny i musztardy dijon

TŻ w końcu wraca do Polski! Ma gówniarz szczęście, troszkę się stęskniłam. Następnym razem jadę z Nim do Niemiec

Stary 2012-05-30, 20:48   #462
paczek_w_masle
Rozeznanie

Cytat:
Ach.. mnie uczyła dyrektor, która później stała się byłą dyrektor dzięki naszej klasie i cholernie się do nas uprzedziła. Ja przez swoją miłość do Niemiec i języka niemieckiego byłam jej pupilem

Z czego miałaś spr ;> I w ogóle, w której jesteś klasie, bo znowu czuję, że jestem niedoinformowana!
No jeśli byłaś pupilem to faktycznie, masz prawo mieć pozytywne myślenie na temat niemieckiego Jestem w II LO na profilu biol-chem - już za rok matura...

Właśnie pije kawę i zjadłam 7 cukierków "żujków" z nim 2 <- dobrze, sie w miarę szybko spostrzegłam się tej zbrodni

Teraz 20 min hh i małe bieganko - z jakieś 20 minut (takie dwa kółeczka wokół domu)
Stary 2012-05-30, 21:07   #463
psyhe666
Zakorzenienie

Baniak, aj si ju
Jakoś tu tak smutno bez Twoich postów
so trójka maybe.

Stary 2012-05-30, 21:09   #464
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Baniak, aj si ju
Jakoś tu tak smutno bez Twoich postów
Cała reszta aktywnych wizażanek DZIĘKUJE

Stary 2012-05-31, 07:31   #465
paczek_w_masle
Rozeznanie

Kurde, kurde, kurde! Waga ciągle nie spada! Ja już nie wiem co robie źle -> jem około 1300-1400kcal dziennie, w 4-5 posiłkach - po 20 już nic nie jem, pije około 1,5l-2l/24h i codziennie staram się ćwiczyć te 30-40 minut.
Kochane, co ja mam/powinnam zrobić? Mam przejść na jakąś konkretną dietę typu dukan, SB czy coś tego typu? Bo naprawdę, zaczynam wątpić, że uda mi się zrzucić chociaż te 5kg do lipca
Ale się załamałam i to jeszcze tak z samego rana...
Stary 2012-05-31, 07:32   #466
psyhe666
Zakorzenienie

paczek w masle, a przestrzegasz zasady żeby z biegiem dnia ograniczać węgle i cukry?
so trójka maybe.

Stary 2012-05-31, 07:54   #467
paczek_w_masle
Rozeznanie

Cytat:
paczek w masle, a przestrzegasz zasady żeby z biegiem dnia ograniczać węgle i cukry?
No nie wiem czy tak na 100%, ale staram się ograniczać - zawsze na kolacje jem białko, na śniadanie węgle/ białko np. twaróg, do 14 węgle a po 14 do kolacji białko + węgle... Chyba muszę stosować zasadę, że do 12 węgle a po 12 tylko białko

Zaplanowałam sobie na dziś:
I 7:00 (zjedzone) - plaster twarogu półtłustego + woda z cytryną
II 11:30 ciemna bułka z ziarnami + liść sałaty + 2 plastry pomidora + szczypiorek + cienki plaster żółtego sera + 1l wody
III 15:30 kefir naturalny bakoma 230g + kawałek ryby makreli
III 18:30 - 2 gotowane białka + zielona herbata+ parówka sojowa <- co do niej nie jestem pewna czy ją zjem, bo co prawda ma wiecej białka niż węgli ale nie wiem będzie z moją ochotą ^^

Proszę o ocenienie, poprawy i jak coś będzie bardzo źle - o okrzyczenie
Stary 2012-05-31, 08:30   #468
psyhe666
Zakorzenienie

Nie znam się za bardzo, ale ja bym chyba odwróciła I z II i na obiad zjadła ciut więcej I warzywa jakieś dodała do obiadu

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------

U mnie śniadanie:
kawa z 1,5% mlekiem + grahamka z szynką, serem, sałatą i pomidorem

Na 11.15 idę do dentysty
so trójka maybe.

Stary 2012-05-31, 08:55   #469
moooniaaaa
Zakorzenienie

Baniak nas już nie kocha

Cytat:
TŻ w końcu wraca do Polski! Ma gówniarz szczęście, troszkę się stęskniłam. Następnym razem jadę z Nim do Niemiec
Ej jak masz ochotę to napisz w klubie jak to w ogóle wyszło,że znowu jesteście razem bo ja jestem niezorientowana w temacie

Cytat:
Nie znam się za bardzo, ale ja bym chyba odwróciła I z II i na obiad zjadła ciut więcej I warzywa jakieś dodała do obiadu

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------

U mnie śniadanie:
kawa z 1,5% mlekiem + grahamka z szynką, serem, sałatą i pomidorem

Na 11.15 idę do dentysty
Też bym odwróciła I z II i w ogóle jakoś tak twaróg to bardziej na kolację,przynajmniej ja tak preferowałam

Biedna jesteśmy z Tobą będzie wiercenie

Idę zrobić kawę, dzisiaj samowolka w pracy
Stary 2012-05-31, 09:01   #470
psyhe666
Zakorzenienie

Monia, dzisiaj dokończenie kanału więc ze 140-160zł. pójdzieeeeeee a mogłam to wydać na coś innego

Też jestem ciekawa

Bożeeeee Jak ja wyglądam... Z tyłu zaczęły mi się spodnie na udach rolować
Od dzisiaj dieta, bo ostatnio żarłam jak kretyn

Menu:
I. kawa z mlekiem 1,5% i grahamka z tym co wyżej napisałam
jak wrócę od dentysty (czyli po 12) zjem sobie truskawki z jogurtem
a później się pomyśli.
Wiem, że na kolację żadnych węgli tylko grzecznie serek wiejski
so trójka maybe.

Stary 2012-05-31, 09:49   #471
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:

Na 11.15 idę do dentysty
1. Popieram
2. Muszę iść na przegląd, bo od ściągnięcia aparatu nie byłam u dentysty Pisałaś, że masz leczenie kanałowe - ej ja to lubię

Cytat:
Ej jak masz ochotę to napisz w klubie jak to w ogóle wyszło,że znowu jesteście razem bo ja jestem niezorientowana w temacie
Cytat:
Też jestem ciekawa
Może potem Chociaż Psyhe potworze, Ty większość wiesz, jeszcze w ten sam dzień się pytałaś

Ej, ale jak to spodnie rolują Ci się na udach, bo ja nie wiem o co chodzi..

Stary 2012-05-31, 09:56   #472
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Ja też, chyba patriotyczna niechęć do Niemiec we mnie drzemie
Zaparz sobie wielki dzban zielonej herbaty, może trochę stłumisz głód :P

U mnie nawet @ ze mną nie wygrała Dzisiaj:
I: 6:00- kubek mleka
II: 14:00- jabłko, mleko truskawkowe, kawa
III: 18:00- 2 ziemniaki pociapane łyżeczką masła
I codziennie wypijam minimum 2l. butelkę niegazowanej wody
mnie przerażały babki od niemca
Nawet zielona nie pomaga - jedyne czego jestem "dumna" to, że po wczorajszych 2 piwach u sąsiadów nic już nie jadłam....
No i mój jadłospis musiałby wyglądać jak Twój, żebym schudła.....
Cytat:
Dziś:
* kromka ciemnego pieczywa z serem, papryką i łososiem
* Kilka łyżek grochówki; 3 kluski z mięsem
* Jeden pomidor malinowy + 1/4 papryki + jedno jajko + kilka plasterków łososia + sos z oliwy z oliwek, cytryny i musztardy dijon

Może ja też zjem dziś jakąś rybkę
Oj czuję, że będzie gorąco

Psyhe
jestem z Tobą
Pączek w maśle
ja też bym zamieniła II na I i więcej warzyw

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-31, 10:02   #473
Sunday Rose
Zakorzenienie

Hej wpadłam tylko na chwilę, czytam Was cały czas, ale nie mam kiedy odpisać, uczę się Jem grzecznie, codziennie ćwiczę, chudnę i witam nową współwątkowiczkę
Stary 2012-05-31, 10:47   #474
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Może ja też zjem dziś jakąś rybkę
Oj czuję, że będzie gorąco
MP, ale pamiętaj, że rybka lubi pływać
Może jak zasłuży to zrobię mu jutro dzień dziecka, nie wiem

Widzę w swoim podpisie, że dzisiaj był termin ważenia, zapomniałam

Stary 2012-05-31, 12:51   #475
moooniaaaa
Zakorzenienie

MP, rozumiem Cię doskonale z tym jedzeniem
Dlatego ja od rana lecę na kubku mleka (wiejskiego),a zaraz pokroję sobie 2 pomidory-witaj drugie śniadanie Tyle dobrego,że zapomniałam co to uczucie głodu.
Stary 2012-05-31, 12:55   #476
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

hej hej ja tez tylko na chwilkę. czytam Was na bieżąco, ale nie mam nawet sił i czasu siedzieć przy kompie, bo Oliwkowe zęby dają Nam popalić
niestety idą trzy na raz... także mamy armagedon!!

laura - nie używam dla Oli kosmetyków z tej firmy, ale dzięki za info

moniaaa - o matko! aż tyle ludu? już sie boję pomyśleć co będzie jak będzie brała ślub
ich druga córa jak robiła 18stkę to było 150 osób... porażka jak dla mnie.

mp - i jak tam podoba Ci się BBL?

bańka - a Ciebie gdzię wcieło? pochłonęła Ci siłownia czy co?

dobra, póki mój mały wampirek śpi idę ogarnąć z tżem mieszkanie, bo jest taki bajzel,że aż wstyd

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 13:32   #477
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
MP, rozumiem Cię doskonale z tym jedzeniem
Dlatego ja od rana lecę na kubku mleka (wiejskiego),a zaraz pokroję sobie 2 pomidory-witaj drugie śniadanie Tyle dobrego,że zapomniałam co to uczucie głodu.
ja rano wypiłam kawę i zjadłam 2 małe ciasteczka, przed chwilą zjadłam talerz zupy jarzynowej a na wieczór będę miała klopsiki rybne w zalewie do ryby po grecku....
Monia ja nie czuję glodu ja po prostu ciągle żrę
Cytat:
hej hej ja tez tylko na chwilkę. czytam Was na bieżąco, ale nie mam nawet sił i czasu siedzieć przy kompie, bo Oliwkowe zęby dają Nam popalić
niestety idą trzy na raz... także mamy armagedon!!

laura - nie używam dla Oli kosmetyków z tej firmy, ale dzięki za info

moniaaa - o matko! aż tyle ludu? już sie boję pomyśleć co będzie jak będzie brała ślub
ich druga córa jak robiła 18stkę to było 150 osób... porażka jak dla mnie.

mp - i jak tam podoba Ci się BBL?

dobra, póki mój mały wampirek śpi idę ogarnąć z tżem mieszkanie, bo jest taki bajzel,że aż wstyd
Jeju to się Oli wymęczy
Szczerze to nie ćwiczyłam bo najpierw trochę się uczylam a potem wylądowaliśmy u sąsiadów postaram się dziś zajrzeć

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

A tak w ogóle.... Dzwoniłam do moich rybek.... Kierowniczka mówiła, że pogada z szefem i da znać. A zaraz potem zadzwonił telefon i.... w poniedziałek idę na szkolenie BHP a jakoś potem idę do pracy... do mojej mamy też na produkcję ale jest ciepło i stawka godzinowa chyba trochę wyższa niż w chłodni. Tylko nie wiem jak wytrzymam mając mame kierowniczkę

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-31, 15:03   #478
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Albo jakiś kolega z siłowni

Cytat:
A tak w ogóle.... Dzwoniłam do moich rybek.... Kierowniczka mówiła, że pogada z szefem i da znać. A zaraz potem zadzwonił telefon i.... w poniedziałek idę na szkolenie BHP a jakoś potem idę do pracy... do mojej mamy też na produkcję ale jest ciepło i stawka godzinowa chyba trochę wyższa niż w chłodni. Tylko nie wiem jak wytrzymam mając mame kierowniczkę
O jaa to powodzenia Mama szefowa chociaż ja bym chciała pracować u mamy, wszędzie dobrze ale u mamy najlepiej
Stary 2012-05-31, 15:50   #479
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Albo jakiś kolega z siłowni

O jaa to powodzenia Mama szefowa chociaż ja bym chciała pracować u mamy, wszędzie dobrze ale u mamy najlepiej
No właśnie u mnie jest trochę inaczej, moje kontakty z mamą wolałabym ograniczyć do minimum, bo nigdy się z nią nie dogadywałam, nie miałam w niej wsparcia itd. Szczerze mówiąc to się zastanawiam czy iśc tam, czy zaczekać na tel od "rybek" bo psyhicznie bedzie ciężko - również w domu i wcale nie przesadzam, zawsze mi się wydawało, że mama mnie nie lubi a moi znajomi patrzący na to z boku (również rodzina) zgadzają się z moim zdaniem na ten temat

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-31, 16:13   #480
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde, kurde, kurde! Waga ciągle nie spada! Ja już nie wiem co robie źle -> jem około 1300-1400kcal dziennie, w 4-5 posiłkach - po 20 już nic nie jem, pije około 1,5l-2l/24h i codziennie staram się ćwiczyć te 30-40 minut.
Kochane, co ja mam/powinnam zrobić? Mam przejść na jakąś konkretną dietę typu dukan, SB czy coś tego typu? Bo naprawdę, zaczynam wątpić, że uda mi się zrzucić chociaż te 5kg do lipca
Ale się załamałam i to jeszcze tak z samego rana...
Może to właśnie to, że nie jesz po 20? No chyba, że chodzisz spać o 22. Robisz jakieś ćwiczenia siłowe?
W sumie jak codziennie ćwiczysz to może za mało jesz?
Nie przechodź broń Boże na żadne Dukany! W takim wieku nie warto ... Z SB też się ciężko wychodzi, ale to już prędzej niż Dukan! ( szczegółowe relacje mogą Ci zdać niektóre dziewczyny z naszego wątku ).

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

MP powodzenia z pracą! Ale o co chodzi z rybkami? Nie spałam dzisiaj i nie kumam!

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości