ślubujące w 2012:) - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-31, 14:36   #4681
justiii87
Zakorzenienie

Dot.: ślubujące w 2012:)

o jakim Wy klubie mówicie???

Kobietki moja teściowa była w ten weekend na weselu i PM była tylko do 24 bo zemdlała, ale nie wiem z jakiego powodu dziś się dowiem to dam Wam znać.
Już kiedyś też słyszałam o takim przypadki gdzie młoda zemdlała bo cały tydzień nic nie jadła a później ścisnęła się tak sukienką że nie miała siły oddychać i padła o głupie ludzie. Ciekawe co tej się stało
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 14:39   #4682
Pradip
Zakorzenienie

Tusia dopiero przeczytałam meila dziękuję dziękuję dziękuję
Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ponawiam prośbę Powiedźcie gdzie zamawiałyście welony i czy jesteście z nich zadowolone.
Nie pomogę bo nie kupowałam. Krótki pożyczam od Tusi a jeśli mnie Tż przekona do długiego to uszyje mi krawcowa.
Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
no właśnie- jak to widać? i załączników chyba nie można dodawać...

Fajnie,że paczuszki przyszły co prawda trochę nietypowy sposób pokazuj komplecik
Dodałam tak ogólnie zdjęcie ale pod konkretnym postem nie wiem czy się da.
Tak n sobie mam pokazać? Wstydzę się...
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 14:42   #4683
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny ja tylko na chwilkę to mój próbny makijaż i fryzura co sądzicie?
https://picasaweb.google.com/1098247...eat=directlink
Na pewno was wszystkich nie nadrobię

Engi - ksiądz miał racę bo parafia to tam gdzie mieszkasz, a nie tam gdzie masz stałe zameldowanie... jeśli mieszkasz powyżej 3 lub 6 miesięcy ( nigdy nie pamiętam które w PL a kótre w IRL)na terenie jakiejś parafii to tam jest twoja parafia... tak jest według ich prawa... żeby teraz nie wyszło, że musicie odebrać stamtąd licencję... ale jak do tego czasu nic nie móiwli to może się obejdzie
super makijaż i fryz no my musilismy właśnie licencje załatwiać
Cytat:
a najlepsza była cena ... 20 zł

PS.
Nie zauważyłam, że dorzuciłam małe ikony zdjęć, teraz będą większe
cena powalająca
Cytat:
Malowała mnie moja fryzjerka w Ropczycach koło Rzeszowa, to było troszkę na szybko... rzęs nie będę zagęszczać tylko bardziej rozczeszę, na końcu mam dodane kilka "kępek". We włoach bdę miała ozdobę i welon przez jakiś czas. Powiem wam że ludzie w sklepach mnie zaczepali i pytali gdzie się malowałam było mi bardzo miło

Tak u mnie jeszcze 2 dni, a ja zero stresu dzisiaj jedziemy do księdza... ale to też mnie nie martwi... a powiedzcie kiedy dać kasiędzu kasę za ślub?
no super nic tylko zazdrościć takich cen
my we wtorek prawie 2 tyg przed ślubem zapłaciliśmy przy podpisywaniu AKTU

Cytat:
Napisane przez gawa Pokaż wiadomość
Cztery lata temu mojej babci też postawiono taką diagnozę, żeby nie ruszać bo człowiek stary (76l) , Ja się z tym nie pogodziłam, poruszyłam wszelkie kontakty jakie tylko miałam , dostałam się z babcią do najlepsego profesora jaki jest w południowej polsce, przebadaliśmy babcie na wszystkie sposoby, profesor osobiście ją operował. Minęło cztery lata i babcia jest zdrowa, co 3 miesiące ma kontrolę i wszystko jest ok. Nic jej nie dolega.
moja ma 84 lata , nie chciała bym stawiać siebie na pierwszym miejscu , ale teraz nie mam czasu z nią jechać aż mi serce boli , po weselu ? boje się że gdyby chcieli jej to wyciąć i nie daj Boże coś by się stało to czuła bym się odpowiedzialna że to ja zadecydowałam o tym tak było z operacją w grudniu jak trafiła do szpitala ...dziadek obwiniał ciotkę babci siostrę o to że ją namówiła na operację która okazała się nie potrzebna ale jak by się okazało że to to co podejrzewali to mogła by nie przeżyć ...a powiesz mi jeszcze gdzie dokładnie zawiozłaś babcie i do jakiego lekarza?
Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
dostanę jak wyjęliśmy je z pudełeczka żeby przymierzyć a ty niespodzianka. Nasze obrączki całe porysowane od środka. Leżały cały czas w pudełeczku. Więc szybko do sklepu i mówię do kobiety że ślub dopiero 30 czerwca obrączki były zamknięte w pudełku, a wyglądają jak bym je porysowała szpilką. Kobieta do mnie z uśmiechem na twarzy, że to wina pudełeczka bo sztyft na który nakładana jest obrączka jest z metalu i tylko pokryty jakimś materiałem i to On porysował obrączki od środka. Głupia baba z uśmiechem na twarzy mi to tłumaczyła . Ja do niej mówię że chce oddać obrączki na reklamację, a Ona że to będzie odpłatnie no i nie wytrzymałam. Poprosiłam z kierownikiem. Rozmowa od razu była inna. Obrączki poszły na polerowanie bez dodatkowych kosztów i okazało się że to już któraś reklamacja z tego samego powodu bo przyszły wadliwe pudełka na obrączki i wszystkie robiły rysy na wewnętrznej stronie.

Tak jak do tej pory wszystko szło bez problemowo to miesiąc przed ślubem same niespodzianki. Mieliśmy zamówiony samochód taki jaki chcieliśmy a jak się okazało samochód został oklejony jakimiś dziwnymi reklamami i wygląda jak jakaś choinka więc musimy teraz szukać nowego samochodu
współczuję problemów z obrączkami ale mam nadzieję że szybko to naprawią i kolejne pudełeczko okaże się dobre i takie co nie rysuje więc głowa do góry
Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Nie ryzykowałabym. Co jeśli w trakcie ceremonii zaczniesz odbierać HBO?

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Ale jakie HBO jakie Eurosport?!? Przecież Malgos przygotowuje sie do relacji na żywo dla nas na Wizaż

No to faktycznie nie było tak źle. U nas ksiądz mówił że osobno zadaje pytanie...

Kochana zaglądaj do nas częściej to nie będziesz miała tak dużo do nadrabiania
Same przeboje z tymi obrączkami są ostatnio aż muszę do swoich zajrzeć bo jeszcze nie mamy grawerki i na piaskowanie musimy je oddać.
A z tym samochodem to lipa dobrze ze nic nie płaciliście

Dziewczynki a skąd Wy wiecie że któraś coś napisała w tym naszym Klubiku Wspaniałych? Ja to go jeszcze nie ogarniam

A wiecie co? Wracam sobie do domku i patrze że wycieraczke ktoś mi podwędził idę dalej a tu pod drzwiami leży zguba. Przesuwam ja na stare miejsce a pod wycieraczką 2 paczki leżą sobie
Kochany listonosz żebym nie musiała chodzić na pocztę zostawił mi paczki tylko czemu nie w skrzynce ?!? No i tak jestem już posiadaczka polecanych wkładek do butów i kompleciku na noc poślubną ale
jak wchodzisz po prawej stronie przy wyszukiwarce wizażowej w KLUBY klikasz i wyskakuje Ci klub do którego jesteś zapisana i jeśli czionka jest pogrubiona tzn że ktoś napisał nową wiadomość w klubiku
nie no kurdę dobry listonosz zostawił paczkę pod wycieraczką dobrze że nie znalazłaś sąsiada paradującego w twojej bieliźnie
Cytat:
no właśnie- jak to widać? i załączników chyba nie można dodawać...

Fajnie,że paczuszki przyszły co prawda trochę nietypowy sposób pokazuj komplecik
jak widać napisałam wyżej można fotki do galeri wrzucać
Cytat:
ja uszyłam na zamówienie i bardzo fajnej kobitki, która szyje suknie, welonu itp -m jestem bardzo zadowolona bo mam taki jaki chciałam. W salonie kosztował 400 zł a ja mam za 100 zł
jakbyś chciała to masz namiar (można pojechać i zobaczyć co ma a jak nie ma to zrobi ) http://www.welonysprycha.pl/
no i teraz nam się chwalisz? takim zamówieniem ...ja w sumie za swój w salonie na jana pawła zapłaciłam 90zł

Malgos aaaaaaaaaa za dwa 2 Twój ślub a TY taka spokojna super zazdroszczę Ci spokoju ducha
Stary 2012-05-31, 14:48   #4684
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Kobietki moja teściowa była w ten weekend na weselu i PM była tylko do 24 bo zemdlała, ale nie wiem z jakiego powodu dziś się dowiem to dam Wam znać.
Już kiedyś też słyszałam o takim przypadki gdzie młoda zemdlała bo cały tydzień nic nie jadła a później ścisnęła się tak sukienką że nie miała siły oddychać i padła o głupie ludzie. Ciekawe co tej się stało
A tajemnica żartuję Niki założyła nasz własny klub spryciara
Ojej szkoda mam nadzieje że to nic poważnego. Daj znać jak coś będziesz wiedziała.
Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
nie no kurdę dobry listonosz zostawił paczkę pod wycieraczką dobrze że nie znalazłaś sąsiada paradującego w twojej bieliźnie
o nieeeeeee przez Ciebie to sobie wyobraziłam i nie był to ponentny widok
Stary 2012-05-31, 14:56   #4685
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
Napisane przez engi111 Pokaż wiadomość
Dziewczyny musze się pochwlic wczoraj załatwiliśmy protokół przed slubny prawie do końca bo nie udało nam się załatwić zaświadczenia z USC ( kierownik wybył wcześniej ). Nie wiem czy tylko ja czy wy też ale jakoś jak wyszlismy z TZ uznaliśmy za cały ten protokół to dziwna sprawa ;/. Nie obyło sie bez przygód . Mieszkamy razem od roku - nie jest to nasze mieszkanie , nigdy nie bedzie i jest chwilowe, takze nie jesteśmy w nim zameldowani. W protokole na pytanie ks. o ades zamiaszkania oboje bez namysłu podaliśmy taki jaki mamy w dowodach czyli dwa rózne , ale przy wypisywaniu karteczek do spowedzi przynalismy się ze miszkamy razem - ks. odarzu ze na początku troche pokłamalismy i pozminiał adres który podalismy na początku na ten gdzie mieszkami oboje ( dodam ze jest to zupełnie inna parafia niz nazle ja i inna niż TZ ). Dalej zaczeło się wypisywanie kartki dotyczacej zapowiedzi w parafi TZ i ks. wpisał nasz aders w wynajmowanego mieszkania i parafie tego mieszkanie co wydało nam się czystą głupotą bo skoro zameldowani jesteśmy w domu to naszymi parafiami są parafie tamte , zresztą skoro było by inaczej to nie mogłabym spisywac protokołu z parafi mojej tylko powinnam w prafi do któej nalzy mieszkanie w któym mieszkamy. W ostateczności po knsultacji z proboszczem zminił nam na nasze adresy i nasze dwie rózne parafie ale tylko na kartce dotyczącej zapowiedzi a w samym protokole już nie.

Mam nadzieje ze nie zakreciałm bardzo. Co wy o tym myślicie??? Zeby póżniej blizej ślubu nie było jakiś jaj.....
niestety tak właśnie jest że tam gdzie się mieszka tam jest Wasza aktualna parafia , ciekawe czy nie będziecie musieli załatwić w tej parafii gdzie teraz mieszkacie pozwolenia czyli tzw licencji na ślub w innej parafii . My musieliśmy załatwić , jakoś udało się nie zapłacić bo czasami chcą i 50 i czasami 100 za taką przyjemność
a zapowiedzi wydaje mi się że powinny być wygłoszone w parafii której bierzecie ślub i parafii której mieszkacie teraz .
skomplikowane to wszystko tzn. księża i kościół to wszystko komplikuje aby się człowiek nachodził i wszędzie kaskę zostawił za papierek
ale super że już macie coś do przodu załatwione

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Cytat:
A tajemnica żartuję Niki założyła nasz własny klub spryciara
Ojej szkoda mam nadzieje że to nic poważnego. Daj znać jak coś będziesz wiedziała.

o nieeeeeee przez Ciebie to sobie wyobraziłam i nie był to ponentny widok
oh wybacz ale tylko to od razu mi się pokazało przed oczami , dobrze że to nie był np jakiś wibrator albo inne ciekawe przedmioty
swoją drogą spoko że listonosz zostawił bo nie musisz chodzić na pocztę , mi zostawia u dozorczyni zebym nie latała z dzieckiem na pocztę , ale z drugiej znam i takich co nawet nie zadzwonią czy ktoś jest w domu a zostawiają awizo albo i nie zostawią i paczke po dwóch tygodniach odsyłają do nadawcy no paranoja ...a czasami nie liczą się z tym że tak jak zostawią pod drzwiami ktoś ją może po prostu wziąć
Stary 2012-05-31, 15:13   #4686
justiii87
Zakorzenienie

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a w sobotę mam panieński a nadają deszcze a podobno impreza jest gdzieś nad jeziorem. Wynajęte są domki i ma być dwu dniowa impreza a tu deszcze
Stary 2012-05-31, 15:36   #4687
Malinowa08
Raczkowanie

dzien dobry Paniom nie pisze czesto ale was codziennie podczytuje mi dzis zostalo 100 dni do slubu a nie mamy jeszcze :
obraczek
ubrania dla tz
spisanego protokolu (to w lipcu to samo dokumenty z usc)
alkoholu
dekoratorki kosciola
butow na zmiane dla mnie
zamowic kwiaty
podziekowan dla rodzicow
i to chyba tyle a dziewczyny co myslicie na temat pudelek na koperty co sa na allegro?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-31, 15:55   #4688
justiii87
Zakorzenienie

My nie będziemy mieć pudełka na koperty tylko ładną torebkę na prezenty w kolorze pomarańczowym
Stary 2012-05-31, 16:11   #4689
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malinowa08 Pokaż wiadomość
dzien dobry Paniom nie pisze czesto ale was codziennie podczytuje mi dzis zostalo 100 dni do slubu a nie mamy jeszcze :
obraczek
ubrania dla tz
alkoholu
dekoratorki kosciola
butow na zmiane dla mnie
zamowic kwiaty
podziekowan dla rodzicow
i to chyba tyle a dziewczyny co myslicie na temat pudelek na koperty co sa na allegro?
witaj gratuluję 100 dniówki pokazuj coo masz my lubimy foty

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Cytat:
no i teraz nam się chwalisz? takim zamówieniem ...ja w sumie za swój w salonie na jana pawła zapłaciłam 90zł

wiłam wcześniej- welon mam juz od dawana -w gąszczu maili pewnie post uciekł
Stary 2012-05-31, 16:13   #4690
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
oh wybacz ale tylko to od razu mi się pokazało przed oczami , dobrze że to nie był np jakiś wibrator albo inne ciekawe przedmioty
swoją drogą spoko że listonosz zostawił bo nie musisz chodzić na pocztę , mi zostawia u dozorczyni zebym nie latała z dzieckiem na pocztę , ale z drugiej znam i takich co nawet nie zadzwonią czy ktoś jest w domu a zostawiają awizo albo i nie zostawią i paczke po dwóch tygodniach odsyłają do nadawcy no paranoja ...a czasami nie liczą się z tym że tak jak zostawią pod drzwiami ktoś ją może po prostu wziąć
Nie no dobrze ze zostawił ale cały czas sie głowie czemu do skrzynki nie wrzucił Dobrze że nie było zdjęcia na kopercie
Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a w sobotę mam panieński a nadają deszcze a podobno impreza jest gdzieś nad jeziorem. Wynajęte są domki i ma być dwu dniowa impreza a tu deszcze
To super impreza się szykuje Pogoda faktycznie trochę sie popsuła ale może jeszcze się polepszy? Chociaż nawet jak będzie padać to będziecie się świetnie bawić i nikomu do głowy nie przyjdzie żeby sobie poprocentowe spacery do jeziora urządzać
Cytat:
obraczek
ubrania dla tz
alkoholu
dekoratorki kosciola
butow na zmiane dla mnie
zamowic kwiaty
podziekowan dla rodzicow
YYY Jak to 100 dni??? Czy to znaczy że ja też MAM DZIŚ STUDNIÓWKĘ !?!?!?! o kurcze
Tylko tyle Ci brakuje? ups to jestem daleko w tyle...
Stary 2012-05-31, 16:19   #4691
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

Kochana jak będzie dobre towarzystwo (a na pewno będzie) to pogoda nie przeszkadza będzie fajnie- super że dwa dni

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Cytat:

YYY Jak to 100 dni??? Czy to znaczy że ja też MAM DZIŚ STUDNIÓWKĘ !?!?!?! o kurcze
..
aaaaaaaa gratuluję 100 dniówki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-31, 16:22   #4692
justiii87
Zakorzenienie

Pradip - spacerów nie będzie Mamy zamiar się dobrze bawić Tylko zła jestem bo miałam zaplanowany strój a tu trza coś nowego wymyślać Mam zakaz jutro jechać do domu do rodziców bo tam wszystko ma być szykowane Mam być na 20 chyba w sobotę gotowa i tatuś ma mnie zawieść we wskazane miejsce TŻ wczoraj odpowiadał na jakieś pytania a miał taki ubaw że powiedział że mi współczuje Ma być Nas 13 osób i wszystkie zdrowo szalone więc boję się ich pomysłów
Ja będę jutro piekła babeczki dla każdej z Nas Muszę dziś zrobić zakupy żeby ładnie przystroić moje arcydzieła ciekawe co z tego wyjdzie

TŻ też ma kawalerski tego samego dnia w tym samym miejscu tylko w innej części ośrodka ale On kompletnie nic nie wie Ja chociaż wiem o domkach a On żyje w nieświadomości do końca

Przebój na sobotni wieczór panieński - http://lukashek112.wrzuta.pl/audio/4...11_by_lukashek

Edytowane przez justiii87
Czas edycji: 2012-05-31 o 16:27
Stary 2012-05-31, 16:31   #4693
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
TŻ wczoraj odpowiadał na jakieś pytania a miał taki ubaw że powiedział że mi współczuje Ma być Nas 13 osób i wszystkie zdrowo szalone więc boję się ich pomysłów
ja tez miałam coś takiego- 40 pytań na które odpowiadał TŻ a potem ja musiałam odpowiedzieć tak samo. Pytania dotyczyły TŻ-ta np. jego ulubiony kolor, co sobie pomyślał jak Cię zobaczył, jaki chciałby mieć samochód, ulubiona postać z kreskówki. jak odpowiesz źle pijesz lufę
Stary 2012-05-31, 16:32   #4694
justiii87
Zakorzenienie

tych luf się boję Bo ciężko się widzę
Żebym nie poszła spać w czasie pytań
Stary 2012-05-31, 16:34   #4695
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
tych luf się boję Bo ciężko się widzę
Żebym nie poszła spać w czasie pytań

ja piłam po pół albo 1/3 bo bym pewnie padła ale ciekawych rzeczy się o TŻ cie dowiedziałam - w życiu nie przypuszczłam że na pytanie "czego nie może zabraknąć w lodówce" odpowie- żółtego sera obstawiłam piwo lub kabanosy (tym bardziej, że wyrób nabiałowy zawsze jest w lodówce)
Stary 2012-05-31, 16:39   #4696
justiii87
Zakorzenienie

no tak bo żółty ser to podstawa

a najgorsze jest to że towarzystwo na panieńskim to moje koleżanki z którymi tańczyłam 15 lat w zespole i wiem na co je stać:haha ha:

Ciekawe czego Ja się dowiem o moim TŻ

Edytowane przez justiii87
Czas edycji: 2012-05-31 o 16:41
Stary 2012-05-31, 16:45   #4697
niki19
Zadomowienie

Cytat:

o to faktycznie niezbyt miłe wydarzenie ciekawe co się stało

Cytat:
My nie będziemy mieć pudełka na koperty tylko ładną torebkę na prezenty w kolorze pomarańczowym
my też będziemy mieli po prostu torebkę na prezenty

Cytat:
Cytat:
obraczek
ubrania dla tz
alkoholu
dekoratorki kosciola
butow na zmiane dla mnie
zamowic kwiaty
podziekowan dla rodzicow

Gratuluje 100 dniówek dziewczynki zegar tyka

Cytat:
ja piłam po pół albo 1/3 bo bym pewnie padła ale ciekawych rzeczy się o TŻ cie dowiedziałam - w życiu nie przypuszczłam że na pytanie "czego nie może zabraknąć w lodówce" odpowie- żółtego sera obstawiłam piwo lub kabanosy (tym bardziej, że wyrób nabiałowy zawsze jest w lodówce)

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 16:47   #4698
justiii87
Zakorzenienie

niki - Ja chcę do klubu
Stary 2012-05-31, 16:52   #4699
niki19
Zadomowienie

Cytat:
niki - Ja chcę do klubu
już się robi

Pradip -możesz mi wytłumaczyć jak dodałaś tą fotkę ? Bo ja rozumiem ,że mogę dodać linka to zdjęcia z neta ale w jaki sposób można dodać fotke z kompa ? bo ja nie łapę

Edytowane przez niki19
Czas edycji: 2012-05-31 o 16:55

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-31, 17:02   #4700
justiii87
Zakorzenienie

Trochę techniki i człowiek się gubi Jak My zaczniemy umieszczać te zdjęcia to żeby w jakimś dziwnym portalu nie wylądowały

niki - Dziękuję
Stary 2012-05-31, 17:06   #4701
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

hej PM-ki!
Dziś tak szybko tylko podsumuję, miałam okorpny dzień w pracy

magnusia - oby nie skończyło się jak u mnie, gdy każdy w pracy podjarany ślubem, a potem się wypięli....

Malgos_12 - śliczny makijaż i fruzyra w moim stylu!! Ja kasę za ślub dałam tydzień przed, jak ustalaliśmy wszystkie szczegóły.

mayeczka
- mi się podobają te:
1. http://allegro.pl/welon-slubny-2-w-1...383072585.html

pradip
- jutro Ci wyślę welon, przepraszam, dziś go nie wzięłam bo miałam z rana spotkanie

justiii87 - a macie umowe na to auto? moze ponegocjujcie, czemu macie tracic auto, ktore sie wam podoba przez jakies naklejki
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 17:17   #4702
justiii87
Zakorzenienie

niki - jak wchodzisz do klubu to widzisz Nasze fotki( moje i Pradip) i po prawej stronie zaraz nad tymi zdjęciami masz "dodaj zdjęcia" i tam musisz utworzyć swój album i pod każdym zdjęciem będzie podany adres i trzeba robić kopiuj wklej
Stary 2012-05-31, 17:45   #4703
niki19
Zadomowienie

Cytat:
niki - jak wchodzisz do klubu to widzisz Nasze fotki( moje i Pradip) i po prawej stronie zaraz nad tymi zdjęciami masz "dodaj zdjęcia" i tam musisz utworzyć swój album i pod każdym zdjęciem będzie podany adres i trzeba robić kopiuj wklej

dzięki chyba załapałam troche techniki i człowiek się gubi

Stary 2012-05-31, 17:51   #4704
magnusia
Zakorzenienie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34430482]h
magnusia - oby nie skończyło się jak u mnie, gdy każdy w pracy podjarany ślubem, a potem się wypięli....

[/QUOTE]

ja powiesiłam takie zbiorcze tylko do kościoła kto będzie miał ochotę to przyjdzie a kto nie to nie. Z pracy zapraszam tylko dwie kumpelki i będa na 100% bo to moje dziewczyny są
Stary 2012-05-31, 18:34   #4705
Malinowa08
Raczkowanie

dziewczyny a moglabym dolaczyc do klubu?
Stary 2012-05-31, 18:51   #4706
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
aaaaaaa ja też i wiem że ma być kiepsko z pogodą a wieczorkiem na pewno zimno wrrrr ale mam nadzieję że to nam nie zepsuje imprezy to lepiej że w domku a nie tak jak u mnie że z domu do kluby trzeba dojechać ,chociaż najlepsza jest droga , ostatnio był wesoły tramwaj i autobus
Cytat:
obraczek
ubrania dla tz
alkoholu
dekoratorki kosciola
butow na zmiane dla mnie
zamowic kwiaty
podziekowan dla rodzicow
100 dniówka to tak naprawdę nie wiele Wam brakuje , albo przy okazji okaże się ile jeszcze zostało rzeczy do zrobienia
ja kupiłam pudełko ale jednak zastanawiam się nad ładną torebką prezentową
Cytat:
witaj gratuluję 100 dniówki pokazuj coo masz my lubimy foty

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

wiłam wcześniej- welon mam juz od dawana -w gąszczu maili pewnie post uciekł
no chyba że tak , to masz wybaczone
Cytat:
Nie no dobrze ze zostawił ale cały czas sie głowie czemu do skrzynki nie wrzucił Dobrze że nie było zdjęcia na kopercie

To super impreza się szykuje Pogoda faktycznie trochę sie popsuła ale może jeszcze się polepszy? Chociaż nawet jak będzie padać to będziecie się świetnie bawić i nikomu do głowy nie przyjdzie żeby sobie poprocentowe spacery do jeziora urządzać

no całe szczęście bo jak by było to listonosz by codziennie do Ciebie przychodził , w myslach widział by Cię w tej bieliźnie a co lepsze któregoś dnia może być mu w niej otworzyła
Cytat:
Pradip - snowego wymyślać Mam zakaz jutro jechać do domu do rodziców bo tam wszystko ma być szykowane Mam być na 20 chyba w sobotę gotowa i tatuś ma mnie zawieść we wskazane miejsceTŻ wczoraj odpowiadał na jakieś pytania a miał taki ubaw że powiedział że mi współczuje Ma być Nas 13 osób i wszystkie zdrowo szalone więc boję się ich pomysłów
Ja będę jutro piekła babeczki dla każdej z Nas Muszę dziś zrobić zakupy żeby ładnie przystroić moje arcydzieła ciekawe co z tego wyjdzie

TŻ też ma kawalerski tego samego dnia w tym samym miejscu tylko w innej części ośrodka ale On kompletnie nic nie wie Ja chociaż wiem o domkach a On żyje w nieświadomości do końca

Przebój na sobotni wieczór panieński - http://lukashek112.wrzuta.pl/audio/4...11_by_lukashek
zobaczysz wszystko się uda mimo że może padać , obyście się nie kąpali w zimnej wodzie i nie potopili nie daj Boże . Ja zrobię sałatkę chyba
Cytat:
ser
najlepsza , pomyśleć że faceci mają takie odpowiedzi skomplikowane na te pytania a na ogół są banalni i do przewidzenia
jak byłam u świadkowej na panieńskim w zeszłą sobotę to cieżkie pytania ...
w jakiej bieliźnie by ją widział tż najchętniej ...jego odpowiedz ..skąpej
i tego typu no dziewczyna na każde pytanie odpowiadała po 10 raz conajmniej
Stary 2012-05-31, 19:02   #4707
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny ja tylko na chwilkę to mój próbny makijaż i fryzura co sądzicie?
https://picasaweb.google.com/1098247...eat=directlink
Na pewno was wszystkich nie nadrobię
Makijaż ładny ale we fryzirce czegoś mi brakuje... no ale najważniejsze aby Tobie się podobała

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Cytat:
Tak u mnie jeszcze 2 dni, a ja zero stresu dzisiaj jedziemy do księdza... ale to też mnie nie martwi... a powiedzcie kiedy dać kasiędzu kasę za ślub?
myślę, że w dniu ślubu

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
To my też tak zrobimy, że dam bratu (świadkowi) i on da kase... fajnie dzięki za pomoc i cieszę się że makijaż się podoba. Dziewczyny moja fryzjerka za fryzurę próbną, pasemka, makijaż próbny, paznokcie i pazurki u stóp, fryzurę ślubną i makijaż, oraz makijaż i fryzurę w dzień ślubu dla mojej mamy, teściowej i szwagierki... i za to wszystko załatwiła mi cenę 455zł nieźle co nie??
no to niezła cena!!

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-31, 19:14   #4708
kasioonya
Rozeznanie

Cześć Dziewczynki

Tęskni mi się za Wami ale zupełnie nie mam czasu na wizażowanie...

Wpadam tylko na chwilkę przede wszystkim po to, żeby już dziś życzyć wszystkiego cudownego naszej kochanej Małgoś Oby sobota była dla Was początkiem niekończącego się pasma najpiękniejszych dni Waszego życia! Niech pogoda dopisze, uśmiechy nie schodzą z Waszych buziek i wszystko idzie pięknie! Cieszcie się sobą i tymi wyjątkowymi chwilami! Duuuużo Miłości!!!
PS: widziałam makijaż i fryzurę - jest szałowo! będziesz wyglądać przepięknie

Zaraz Was jeszcze troszkę poczytam i spróbuję napisać co nieco

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 19:42   #4709
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wyrabiam z czytaniem wszystkich postów

Wczoraj oddaliśmy obrączki do reklamacji Myślałam że zawału dostanę jak wyjęliśmy je z pudełeczka żeby przymierzyć a ty niespodzianka. Nasze obrączki całe porysowane od środka. Leżały cały czas w pudełeczku. Więc szybko do sklepu i mówię do kobiety że ślub dopiero 30 czerwca obrączki były zamknięte w pudełku, a wyglądają jak bym je porysowała szpilką. Kobieta do mnie z uśmiechem na twarzy, że to wina pudełeczka bo sztyft na który nakładana jest obrączka jest z metalu i tylko pokryty jakimś materiałem i to On porysował obrączki od środka. Głupia baba z uśmiechem na twarzy mi to tłumaczyła . Ja do niej mówię że chce oddać obrączki na reklamację, a Ona że to będzie odpłatnie no i nie wytrzymałam. Poprosiłam z kierownikiem. Rozmowa od razu była inna. Obrączki poszły na polerowanie bez dodatkowych kosztów i okazało się że to już któraś reklamacja z tego samego powodu bo przyszły wadliwe pudełka na obrączki i wszystkie robiły rysy na wewnętrznej stronie.
po prostu brak słów...widać jak podchodzą do klienta....ale co za babsztyl...wiedziała, że to nie Wasza wina z tymi rysami to jeszcze próbowała od Was kasę za poprawki ściągnąć ale żerują na młodych....no ale dobrze, że jednak Wam zrobią tak jak należy...oby już nie było tych rys...

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Cytat:
Jeśli zacznie odbierać HBO to będzie na bieżąco z wiadomościami i pogodą Malgos_12 będzie kosmiczną PM

magnusia - samochód mieliśmy dostać w ramach prezentu od firmy z której TŻ zamawia części więc strat finansowych nie poniesiemy, ale Ja tak bardzo chciałam ten samochód a tu dupa
no to fajny prezent.....zapomniany... .

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ----------

Cytat:
A wiecie co? Wracam sobie do domku i patrze że wycieraczke ktoś mi podwędził idę dalej a tu pod drzwiami leży zguba. Przesuwam ja na stare miejsce a pod wycieraczką 2 paczki leżą sobie
Kochany listonosz żebym nie musiała chodzić na pocztę zostawił mi paczki tylko czemu nie w skrzynce ?!? No i tak jestem już posiadaczka polecanych wkładek do butów i kompleciku na noc poślubną ale
pochwal się komplecikiem

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:

o kurcze! Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji..... przygotowuję się do tej uroczystości tyle czasu, rozwiązuję dylematy z Wami a w dniu ślubu kaput.....ehhhh...... no ale zdarza się, niektórzy tak w chwilach stresów reagują.....
no a moja koleżanka ma szwagierkę, która zaliczyła wpadkę....no i wtedy...wiadomo...szybki ślub....no ale niestety nie pobawiła się, bo ciągle miała mdłości i w toalecie siedziała....też podobno szybko poszła spać, bo nie wytrzymała

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Dziewczyny a jak mogę poszukać ten klubik?? Chciałabym się zapisać - rzecz jasna

---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Cytat:
ja też chcę jakąś ładną torebkę w symie u nas pewnie i tak dostaniemy wiecej prezentów ale nie zaszkodzi się zaopatrzyć w mała torebeczkę,

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

Cytat:
chyba wiadomo dlaczego jest ciaglke w lodówce-przecież nie może go zabraknąć no ale dobre pytanie...ja pewnie na wielu bym poległa...moja siostra coś szykuje...ciekawe czy jakieś pytania będą

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Niki ja też chcę do klubu

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:

jak byłam u świadkowej na panieńskim w zeszłą sobotę to cieżkie pytania ...
w jakiej bieliźnie by ją widział tż najchętniej ...jego odpowiedz ..skąpej
i tego typu no dziewczyna na każde pytanie odpowiadała po 10 raz conajmniej

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

ja tu Was nadrabiam a mój TŻ mnie zostawił w domku i poszedł do mieszkanka....ehh....
dzisiaj koleżanka z pracy pozyczyła mi długi welon...ae nie wiem czy go założę....kurde mam dylemat...myslałam aby długo założyć tylko do kościoła a potem zmienić na krótki...

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 19:52   #4710
kasioonya
Rozeznanie

Uff... Przeczytałam, ale nie jestem w stanie odpowiedzieć na Wasze posty, bo zasuwacie jak szalone
Na początek wyrazy współczucia dla aska9222 Przykro mi z powodu Dziadzia.

Poza tym gratuluję i bardzo się cieszę z wszystkich Waszych załatwionych spraw, zakupów, z sesji Tusi i wszystkich innych cudowności

U nas siwy dym - wciąż milion spraw do załatwienia, ale z dnia na dzień zostaje ich coraz mniej Dziś odebrałam suknię, dostałam przesyłkę z przecudowną biżu, uzupełniliśmy protokół u xiędza. Jutro szaleję na panieńskim, a TŻ w sobotę.
Życzę Wam, aby przygotowania szły Wam tak dobrze, jak nam

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości