XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-31, 13:51   #931
melod_y
Zakorzenienie

Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon

Madzia.. nie moge sie na Ciebie napatrzec! Pieknie, boooosko! Az brak mi slow !

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
melody welon śliczny i będzie idealnie pasować
jestem zwolenniczką delikatnych mgiełek, ja osobiście wybrałabym bez koronki.
dzieki
Tutaj problem ze w salonie panie mowia ze koronka do mnie nie pasuje wogole.. Ale jak tam kiedys bede to pomierzę kilka wersji

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 13:52   #932
marylka80
Zadomowienie

Madziu sukienka cudna!!!!!! I super na tobie lezy bedziesz piekna Pm tez ja kiedys mierzylam, jako jedna z pierwszych super jest!!!!
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 13:53   #933
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Akademicki szpital kliniczny na Borowskiej ;P

!!!!
i za mdś zleci

Dziękuję dziewczyny za wszystkie miłe słowa
i za rady dotyczące ubezpieczenia.
Dzwoniła mama i mówiła, że wystarczy jak pokażę legitymację studencką i "dyskietkę" ze śląskiej kasy chorych i będzie git

zarejestrowałam się do tego szpitala.. przyjmą mnie na oddział 29 czerwca o 8 rano. najgorsze, że 30 miałam się przeprowadzać, chyba trzeba przeprowadzkę przyspieszyć o tydzień.. na dodatek mieliśmy jechać odebrać obrączki itp ..
lekarz powiedział, że takie duże torbiele operują mam nadzieję, że do ślubu się pozbieram... 2 tygodnie przed ślubem MUSZĘ być w domu bo trzeba ostatnie rzeczy dopiąc do końca...
Specjaliści dadzą sobie radę i dzisiuś będzie bezpieczny Trzymam kciuki, żebyś do ślubu wydobrzała

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Hej

Kindziulndzia - czytałam relacje, piękna trzymam kciuki za orzeszka

Zubi - współczuje trzymaj sie kochana

My jesteśmy już po sesji plenerowej i do dzis czuję jej skutki, wszystkie możliwe mięśnie mnie bolą ale i tak było super sesja trwała 5,5 godziny, była czasem kupa śmiechu, bieganie sprintem żeby zdarzyć jak jedzie pociąg ( i tak nie zdarzyliśmy), grzebanie w piachu itp.

Wszystkim PM które maja suknie Agnes 10750 mówię ze jest nie do zdarcia, gdzie ja w niej nie byłam, chodzałam po piachu, i po krzaczorach, byłam w niej w wodzie i zero dziur, jakichkolwiek uszkodzeń
Już miałam pytać wcześniej jak to jest... fotograf mówił wam jakie macie pozycje przyjmować i jak się ustawiać?

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Wklejam fotki z wczorajszej przymiarki (zdjęcia nie oddają prawdziwego uroku sukni i była ona też pospinana szpilkami itp więc wygląda pokracznie). Nie mogę doczekać się efektu końcowego
Fryzura byle jak też zrobiona, więc nie ma tego efektu jaki będzie na sam koniec
Piękna
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 13:54   #934
klaudusk_a
Zakorzenienie

madzia suknia jest mega ale oświeć mnie..jak się podpina u ciebie ten tren? bo widzę, że jest długi

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 13:54   #935
Magdzia0108
Zadomowienie

Dziękuję dziewczynki, aż mi się fajnie robi dzięki wam, bo miałam obawy czy nie ma jakiegoś głupiego efektu z tym brzuchem

Tren będzie delikatnie skrócony i będzie się go dało podpiąć jakoś pod tą górną warstwę i wtedy Pani z salonu mówiła, że nie będzie efektu kupra. Bo można to też z wierzchu przypiąć, ale wtedy to brzydko wygląda.

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka

Edytowane przez Magdzia0108
Czas edycji: 2012-05-31 o 13:58
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 13:56   #936
anusia-girl
Rozeznanie

Hej dziewczynki

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Dziewczynki!!! Jutro będzie u mnie moja suknia!!!!

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Było absolutnie cudownie ale ralacja będzie dopiero we wtorek, za to wydanie książkowe, bo jak ja się rozpiszę.
Już się nie mogę doczekać relacji
Cytat:
Napisane przez kingsof Pokaż wiadomość
Przymierzyłam kilka, spodobała mi się jedna szczególnie ale nie poczułam tego CZEGOŚ co wydaje mi się, że powinnam??? Dlatego pójdę jeszcze w lipcu kiedy wrócą suknie czerwcowe, może wtedy mnie coś zachwyci tak zupełnie
Jak nie było tego czegoś to bym na Twoim miejscu szukała dalej!
Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Tak, tak, faktycznie, zalega Pani ze spłatą 1 gr słownie JEDNEGO GROSZA ...

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Mamy już foty. Jest ich 2000 I ogólnie fotograf spisał się za**biście!!! Tylko moja mało atrakcyjna morda je szpeci , ale co tam, mamy piekne foty!!!!!! Niestety póki ich nie ogarnę nie jestem w stanie Wam tutaj wstawić, jest tego tyle, że nad selekcja chyba spędzę tydzień...
Czekamy na jakieś foteczki
Cytat:
k.
I pytają gdzie jest a pielęgniarka na to: A to nikt Panstwa nie poinformował że Pani zmarła wczoraj? Godzinę po Państwa wyjściu ....

Cytat:
Wizyta była cudowna!!!!!!
Jaki cudny widok Dużo zdrówka dla Was!!!
Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Pamiętacie mnie jeszcze?
Oby dalej tak leczenie dobrze szło!
Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Mam suknie w domu
Ja na ostatniej przymiarce, właśnie ze względu na tren i efekt jaki dawał podpięty zrezygnowałam z niego- bo nie da się w mojej sukni wszystkiego podpiąć i tiul który był na zewnątrz musiałby być upchnięty do środka "pulpy" jaką tworzył, a i tak pani powiedziała, że to wychodzi przy paru energicznych ruchach i brzydko wygląda. ( tren za długi co prawda nie był ) więc szkoda mi nie było, a przynajmniej nie będzie mnie odstraszał jego podpięty widok
Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
miałam mój pierwszy poważmy koszmar ślubny

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość

Zresztą nie układa mi się z TŻetem i muszę najwięcej energii poświęcić na pielęgnowanie naszej relacji....

Życzę Wam wszystkiego NAJ NAJ NAJ!!! Trzymam kciuki i myślę ciepło o Waszych sprawach! na pewno będę podglądać wątek, bo trudno się z Wami rozstać....
I dla Was też wszystkiego dobrego
Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość

z wieści ślubnych- w sobotę odbieram suknię

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Bardzo proszę dziś o kciuki w pewnej sprawie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
po południu egzamin. Kciukajcie mocno bo nic nie umiem

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
dziewczyny trzymajcie mnie bo dzis 2DDŚ
Już za chwilkę, już za momencik obrączką na palcu będziesz nam świecić
Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Kto pamiętał o trzymaniu kciuków za mnie?
Cytat:

A skoro juz jestesmy przy ciążach, to moja znajoma spodziewa się trojaczków. Jest po leczeniu hormonalnym i to dlatego ciąża mnoga. Hehehe, na razie są w szoku, ale mówią, że się cieszą, tylko wszystko muszą teraz kupić razy trzy
Potrójne szczęście... i nie dziwie się, że są w szoku!
Cytat:
Wklejam fotki z wczorajszej przymiarki (zdjęcia nie oddają prawdziwego uroku sukni i była ona też pospinana szpilkami itp więc wygląda pokracznie). Nie mogę doczekać się efektu końcowego
Fryzura byle jak też zrobiona, więc nie ma tego efektu jaki będzie na sam koniec
Stary 2012-05-31, 13:58   #937
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję dziewczynki, aż mi się fajnie robi dzięki wam, bo miałam obawy czy nie ma jakiegoś głupiego efektu z tym brzuchem
ja mialam mega efekt brzucha bo jak mnie babki scisnely to normalnie az do żeber.. a mam strasznie waska talie i szerokie biodra wiec to dziwnie wygladalo plus jeszcze wlasnie ten material na brzuchu. A Ty tak zgrabnie i proporcjonalnie w niej wygladasz ze ta sukienka moze piekne lezec, ale wlasnie chyba tylko na Tobie

A te szeleczki planujesz tak na krzyz miec na plecach czy to tylko na przymiarkach tak wyszlo?

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 13:58   #938
chocolate muffin
Rozeznanie

Przepiękna ta suknia tren jest zniewalający..
Stary 2012-05-31, 14:02   #939
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość

wklejam Wam zdjecie sukni juz dopasowanej..nie patrzcie na bałagan bo krawcowa miała tam wszystko....
przecudnie wyglądasz Kooocurku

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
http://www.bizuteriadebica.pl/images/K21.jpg

to nasze, moja 3mm a TŻ 4 tylko tak mogę się nimi pochwalić

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

pięęęknie
gratuluję wyboru

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
a proszę, o takie o:
Załącznik 4698781
piękne

Cytat:
Cześć lasencje Przepraszam, że dopiero dziś a widziałam, że dopytujecie. Wczoraj byłam u TŻ jak codzień
to tak: wg OM dziś jestem w 11w6d, wg USG już 12 tydzień 1 dzień różnicy... No to w takim razie JUTRO ZACZYNAM 12 TYDZIEŃ Dzidzi ma już 5cm!!

TŻ ze mną nie był bo mówił, że wejdzie jak już nie bede mieć dowcipnego usg ;P chyba go to krępuje

Weszłam do gabinetu, pierwsze badanie na fotelu.. Ponoć ładnie, pięknie Z cytologii wyszedł jakiś niewielki stan zapalny i dała mi Gynalgin.
Mocz niestety się pogorszył od ostatniego razu i dostałam antybiotyk Augmentin czy jakoś takoś.

Kwas foliowy mogę odstawić, Duphaston mogę odstawić:jupi : teraz tylko jeść witaminki, dostałam w prezencie paczkę Centrum Materna

Potem było USG przezierność 1,3 !!! Pani doktor włączyła mi serduszko .. jeeeeeeej leżałam i ryczałam i śmiałam się jednocześnie Nie zmierzyła przepływu bo dzidzi tak fikało, że nie dało się zmierzyć No płakałam jak widziałam jak sie dzidzi kręci, fika... pierwszy raz widziałam,..... to nie do opisania

Miałam usg i takie i takie. Przez brzuch to Wam dołączam zdjęcie bo wtedy w końcu ułożyło się tak jak ma się ułożyc Widziałam rączki, nóżki, pępowinę nawet jejku.... no spać nie mogłam cały czas miałam przed oczami jak fika malutki

No i torbiel... niestety dostałam skierowanie do szpitala gdzie mnie wybadają profesorowie i jacyś tam inni doktorowie, powiedzą co i jak a ja mam zdecydować czy operacja czy zostawić narazie. Mama mi radzi zostawić, wie to od przyjaciółki-położnej. Więc też myślę, żeby narazie zostawić.. Ale do szpitala muszę, bo taki obowiązek miała pani doktor żeby mnie tam skierować. W 15 tygodniu muszą mnie przyjąć ale dziś już pojadę się zapisać bo ponoć z miejscami jest lipa. Jakiś szpital na Borowskiej. Tam też moja doktor pracuje to jak będę miała szczęście dostanę się na jej oddział Torbiel ma 7cm i ani nie rośnie ani nie maleje. Duże to świństwo..

Kolejna wizyta nie później niż za 4 tygodnie
Witaj Kruszynko

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 14:05   #940
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Tren będzie delikatnie skrócony i będzie się go dało podpiąć jakoś pod tą górną warstwę i wtedy Pani z salonu mówiła, że nie będzie efektu kupra. Bo można to też z wierzchu przypiąć, ale wtedy to brzydko wygląda.
Moja koleżanka, która ślubowała w tej sukni miała tren podpięty tak, że w ogóle praktycznie nie było go widać, ale z tego co pamiętam był sporo krótszy niż na Twoich zdjęciach.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 14:08   #941
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
ja mialam mega efekt brzucha bo jak mnie babki scisnely to normalnie az do żeber.. a mam strasznie waska talie i szerokie biodra wiec to dziwnie wygladalo plus jeszcze wlasnie ten material na brzuchu. A Ty tak zgrabnie i proporcjonalnie w niej wygladasz ze ta sukienka moze piekne lezec, ale wlasnie chyba tylko na Tobie

A te szeleczki planujesz tak na krzyz miec na plecach czy to tylko na przymiarkach tak wyszlo?
Szelki były od mojego biustonosza, będą wszywane miseczki do sukni mega push upy więc nic na plecach nie będzie

Tren też będzie skrócony, nie będzie taki mega długaśny.

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 14:29   #942
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Slicznie wygladasz!!!

Anusia
mi sie kurde ten tren podoba bo w kosciele go bede miala, na sesji tez na pewno bede chciala zdjecia z trenem... ale te podpiecie juz chyba bede musiala tak to zostawic bo bym musiala ja gdzies zaniesc do przerobek a jest juz odswiezona itd...
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 14:37   #943
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:

Anusia
mi sie kurde ten tren podoba bo w kosciele go bede miala, na sesji tez na pewno bede chciala zdjecia z trenem... ale te podpiecie juz chyba bede musiala tak to zostawic bo bym musiala ja gdzies zaniesc do przerobek a jest juz odswiezona itd...
No to pozostaje przyzwyczaić się do tego podpięcia i zbytnio nim się nie przejmować
Stary 2012-05-31, 14:55   #944
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anusia-girl Pokaż wiadomość
No to pozostaje przyzwyczaić się do tego podpięcia i zbytnio nim się nie przejmować
Zrobie zdjecia jak ja przymeirze i doradzicie czy jest to do przezycia najwyzej pokombinuje z innym podpiecie bo mam go teraz podpiety w 3 miejsach obok siebie a moze bym to rpzeszyla zeby bylo jedno nad drugim?
Stary 2012-05-31, 15:14   #945
Nika0208
Rozeznanie

Cytat:
No to zabulę.. trudno
Nie mart się tym, kobieta w ciązy nie musi byc ubezpieczona, Obejmuje ja bezpłatna opieka. Wystarczy karta przebiegu ciazy. Nie pamiętam tylko paragrafu ustawy o świadczeniach opieki zdrowotnej finansowanych ze środków publicznych. Poczytaj w necie i znajdziesz
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 15:24   #946
morelka1987
Zadomowienie

Cytat:
Cześć lasencje Przepraszam, że dopiero dziś a widziałam, że dopytujecie. Wczoraj byłam u TŻ jak codzień
to tak: wg OM dziś jestem w 11w6d, wg USG już 12 tydzień 1 dzień różnicy... No to w takim razie JUTRO ZACZYNAM 12 TYDZIEŃ Dzidzi ma już 5cm!!

TŻ ze mną nie był bo mówił, że wejdzie jak już nie bede mieć dowcipnego usg ;P chyba go to krępuje

Weszłam do gabinetu, pierwsze badanie na fotelu.. Ponoć ładnie, pięknie Z cytologii wyszedł jakiś niewielki stan zapalny i dała mi Gynalgin.
Mocz niestety się pogorszył od ostatniego razu i dostałam antybiotyk Augmentin czy jakoś takoś.

Kwas foliowy mogę odstawić, Duphaston mogę odstawić:jupi : teraz tylko jeść witaminki, dostałam w prezencie paczkę Centrum Materna

Potem było USG przezierność 1,3 !!! Pani doktor włączyła mi serduszko .. jeeeeeeej leżałam i ryczałam i śmiałam się jednocześnie Nie zmierzyła przepływu bo dzidzi tak fikało, że nie dało się zmierzyć No płakałam jak widziałam jak sie dzidzi kręci, fika... pierwszy raz widziałam,..... to nie do opisania

Miałam usg i takie i takie. Przez brzuch to Wam dołączam zdjęcie bo wtedy w końcu ułożyło się tak jak ma się ułożyc Widziałam rączki, nóżki, pępowinę nawet jejku.... no spać nie mogłam cały czas miałam przed oczami jak fika malutki

No i torbiel... niestety dostałam skierowanie do szpitala gdzie mnie wybadają profesorowie i jacyś tam inni doktorowie, powiedzą co i jak a ja mam zdecydować czy operacja czy zostawić narazie. Mama mi radzi zostawić, wie to od przyjaciółki-położnej. Więc też myślę, żeby narazie zostawić.. Ale do szpitala muszę, bo taki obowiązek miała pani doktor żeby mnie tam skierować. W 15 tygodniu muszą mnie przyjąć ale dziś już pojadę się zapisać bo ponoć z miejscami jest lipa. Jakiś szpital na Borowskiej. Tam też moja doktor pracuje to jak będę miała szczęście dostanę się na jej oddział Torbiel ma 7cm i ani nie rośnie ani nie maleje. Duże to świństwo..

Ale fajnie widać na zdjęciu super , gratuluję

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Cytat:
Dzień dobry

Pamiętacie mnie jeszcze?

Opuściłam prawie cały poprzedni watek, ale teraz już was nie zostawię Ostatni czas był dla mnie bardzo ciężki stąd moja nieobecność. Skręcenie stawu skokowego okazało się poważniejsze niż myślałam. Ból, łzy...Chodziłam do pracy, bo nie mogłam, w naszej sytuacji pozwolić sobie na miesięczne L4. TŻ mnie woził, ale mimo to wracałam do domu z ogromnym bólem. Jedyną rzeczą o jakiej wtedy marzyłam, było położyć się do łóżka i tak właśnie trwałam ostatnie trzy tygodnie. Do tego jeszcze stres, że nie uda mi się zatańczyć nawet pierwszego tańca ( o dalszym tańczeniu już nie wspomnę) na własnym ślubie...Na szczęście już jest dobrze. Wszystko ładnie się leczy. Będę pewnie jeszcze przez dwa tygodnie jeszcze nie do końca sprawna, ale już nie boli. Chodzę, siedzę, nawet próbuję delikatnie tańczyć i na pewno zatańczę na swoim ślubie
Przez nogę miałam zastój w kwestii ślubu, ale dziś zaczynam działać znowu, tylko muszę stworzyć sobie dobry plan działania

Miłego dnia Pięknie. Goszu, Jamee streścicie mi leciutko ostatni wątek i początek tego? Tylko najważniejsze sprawy
Współczuję ważne że sie poprawia
Stary 2012-05-31, 15:26   #947
morelka1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Hej,

dzisiaj obudzilam sie cala spocona i z krzykiem!!!

miałam mój pierwszy poważmy koszmar ślubny

śniło mi sie ze za duzo wypilam na swoim weselu, tzw narabalam sie!!
nie chcialam tanczyc z nikim, gadalam glupoty i na kamerze wszystko sie nagralo

aaa i zasnelam z glowa w swoim talerzu

tz jak powiedzialam to takie oczy zrobił ze hej
:ha haha:
Stary 2012-05-31, 15:26   #948
Nika0208
Rozeznanie

Cytat:
moja mina ...
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 15:27   #949
morelka1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość

Jeszcze tylko 9 dni

W sobote jedziemy juz do Pl, ale sie ciesze

Jeszcze tylko dwa dni do pracki i najdluzszy urop jaki w zyciu mialam! 3 tygodnie!!! Juuuupi! Jeszcze tylko musimy zabookowac nasz honeymoon i za dwa tygodnie bedziemy saczyc rum! Tylko znajac zycie to juz zdazycie zalozyc nowy watek

Nena butki ladne, ale jakos do twojej sukni ich nie widze. Te pudrowe zdecydowanie ladniejsze wg mnie. One ma cwieki na tych paseczkach czy krysztalki?
Gdzie się wybieracie w podróż? Już doczytałam

Edytowane przez morelka1987
Czas edycji: 2012-05-31 o 15:53
morelka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 15:35   #950
niusia_87
Zakorzenienie

Cześć

Stęskniłyście się? Może dzisiaj uda mi się poczytać i podpowiadać .

Więcej nie dam komuś kasy, by coś zrobi... Chodzi o gładź gipsową. Sama potrafię lepiej, nie chwaląc się. Z tatą robiłam w ubiegłym roku w całym domu. Nie wyszło nam idealnie, ale było lepiej niż ten pożal się boże "fachowiec"

Justynko, wysłałam Ci maila, mam nadzieję, że to działa, nie mam jak sprawdzić
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 15:36   #951
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

hej
Cytat:

dzidzia cudna
co do torbiela to w ciąży nie powinno się go operować, a operuje się go wtedy gdy uciska inne narządy albo babka jest po 40rż

Cytat:
Dzień dobry

Pamiętacie mnie jeszcze?

Opuściłam prawie cały poprzedni watek, ale teraz już was nie zostawię Ostatni czas był dla mnie bardzo ciężki stąd moja nieobecność. Skręcenie stawu skokowego okazało się poważniejsze niż myślałam. Ból, łzy...Chodziłam do pracy, bo nie mogłam, w naszej sytuacji pozwolić sobie na miesięczne L4. TŻ mnie woził, ale mimo to wracałam do domu z ogromnym bólem. Jedyną rzeczą o jakiej wtedy marzyłam, było położyć się do łóżka i tak właśnie trwałam ostatnie trzy tygodnie. Do tego jeszcze stres, że nie uda mi się zatańczyć nawet pierwszego tańca ( o dalszym tańczeniu już nie wspomnę) na własnym ślubie...Na szczęście już jest dobrze. Wszystko ładnie się leczy. Będę pewnie jeszcze przez dwa tygodnie jeszcze nie do końca sprawna, ale już nie boli. Chodzę, siedzę, nawet próbuję delikatnie tańczyć i na pewno zatańczę na swoim ślubie
Przez nogę miałam zastój w kwestii ślubu, ale dziś zaczynam działać znowu, tylko muszę stworzyć sobie dobry plan działania
super że nóżka się goi
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 15:36   #952
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Mam suknie w domu
a co z fotkami dla nas?

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Hejo! ale mam intensywne dni, nie mam czasu na nic . Wczoraj oddawałam cała pracę promotorce, dziś mam po południu egzamin. Kciukajcie mocno bo nic nie umiem

Ale wpadłam tylko powiedzieć, że do ślubu zostało 456 czyli 15 miesięcy

Buziaki
za egzamin i za mdś

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
my mamy z przodu "para mloda"
a z tylu "i już po chłopie"

kurcze nie potrafie pisac na klawiaturze w zelach
dziewczyny trzymajcie mnie bo dzis 2DDŚ:cojes t:
sprawdzilam winietki i brakuje mi 3 wiec musze dorobic..
i musze jakims cudownym sposobem przeprasowac moja suknie z masa falban i welon
jeszcze tyle do zrobienia, same drobne rzeczy ale jak sie to policzy wszystko to mozna sie za glowe zlapac.. wiec zmykam zaraz do sprzatania itp itd..
już po babie jeszcze tylko 2 dni

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Też mam jedne Pokażę wam wieczorem zdjęcie

W takich chwilach budzi się we mnie chęć posiadania własnej fasolki

Dobrze, że wszystko się pięknie goi Będziesz tańcować do samego rana

My nie mamy atrakcji No może po za tym, że wesele jest na ranchu i dużo różnych dziwnych zwierząt jest w okolicy

Może masz jakąś rodzinę we Wro? Wystarczy zameldowanie tymczasowe, żeby się zarejestrować w urzędzie pracy.

Kto pamiętał o trzymaniu kciuków za mnie? Otóż proszę o jeszcze kilka godzin, bo mają dzwonić po południu z wiadomością czy mam przyjść na dzień próbny. Jeśli nie znajdą nikogo z lepszymi kwalifikacjami to zadzwonią...
trzymam

Cytat:
wydaje mi się , że tak swoją drogą - śliczny jest!

micia, na pewno wszystko będzie dobrze cudowna dzidziunia w Tobie rośnie A skąd ta torbiel się wzięła, ona byla przed ciążą juz ? Czy teraz się zrobiła?

A skoro juz jestesmy przy ciążach, to moja znajoma spodziewa się trojaczków. Jest po leczeniu hormonalnym i to dlatego ciąża mnoga. Hehehe, na razie są w szoku, ale mówią, że się cieszą, tylko wszystko muszą teraz kupić razy trzy
to strzelili gola
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 15:36   #953
morelka1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Nie zna się

Koleżanka z pracy Tżta zapytała go jak przygotowania, bo ona jest jeszcze w rozsypce (ślub w październiku), a Tz na to "Mam już wybraną najlepszą, cudowną żonę, a reszta się nie liczy"
Jakie słodkie no tak dla facetów to jest najwazniejsze
Stary 2012-05-31, 15:51   #954
nena1984
Zakorzenienie

hej pipki

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 16:07   #955
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Dzis dostalam moja nowa zabawke a mianowicie aparacik Tak sie z niego ciesze robi cudowne zdjecia, a swiat przez jego obiektyw jest piekniejszy. Uwielbiam robic zdjecia!! Bedzie idealny na nasza sesje narzeczenska

Mam newsa- na Citeam jest dzisiaj oferta sesji zdjeciowej - i zerkam na strone fotografa, a tam nasza Marudka kochana w jego portfolio
miłośniczko foteczek
pochwal się jakie już zrobiłaś
żeś tak naszą marudę znalazła

Cytat:
przejdę się po podwórku nago a na pitutach napiszę:
AJ LOWJU SOŁ MACZ BLEK KOFI
chcę fotki
myślę, że ladystar chętnie Cię sfotografuje, a jeszcze chętnie nam pokaże dzieło
Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
poplakalam sie ze smiechu zrobilas mi dzien ale wez tak długi napis Ci sie zmiesci ??
dla chcącego nic trudnego, w tym wypadku dla a u r e l k i

Cytat:
Napisane przez zieloneziele
dziewczyny ważne:
Czy mogę w cukierni domagać się aby podali mi jakie produkty zostały użyte do wyrobu ciasta?
Jedynie, możesz się zapytać, czy jest produkt X, pod przykrywką, że ktoś jest uczulony

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Pamiętacie mnie jeszcze?

Było absolutnie cudownie ale ralacja będzie dopiero we wtorek, za to wydanie książkowe, bo jak ja się rozpiszę....

Na poczcie macie prezent
Nie trudno zapomnieć
To jest skandal, tyle czekać
Trzymam za słowo

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

moj TZcik byl bardzo przeciwny zakupowi aparatu jeszcze przed weselem, ale... ja mu udowodnilam ze takowy jest mi niezbedny w firmie , jeszcze (pech chcial ) ze ostatnio fotografowalam ciemne poddasze i moj bezlampowy aparat mowiac delikatnie nie poradzil sobie , wiec bylo mi latwiej go przekonac do nowego zakupu
Kobieta zawsze znajdzie sposób na faceta
spryciarz jesteś

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
No witaj żoneczko, witaj Czy Ty chcesz, żebyśmy do wtorku tu jajka zniosły... Tyle czekać... nu nu nu
No, właśnie, może Ewuszce wstawimy naganę z wpisaniem do akt?!

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
cześć
Stary 2012-05-31, 16:07   #956
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Podziwiam, nie zrezygnowałabym ze swojego panieńskiego na rzecz wesela na które zostałabym zaproszona w ostatniej chwili

Uśmiałam się właśnie do łez. Wyskoczyła mi na TV informacja : zadłużenie wobec cyfrowego polsatu nie zostało uregulowane. Tylko wpłata całości długu pozwoli Ci na niezakłócony odbiór programów.

Dzwonię do nich i pytam, bo weszłam w konto klienta i wynika z niego że płatność za polsat poszła mi 21.05 czyli ponad tydzień temu.
Pan sprawdza i sprawdza i sprawdza i mówi: Tak, tak, faktycznie, zalega Pani ze spłatą 1 gr słownie JEDNEGO GROSZA ...
Kicia się poświęca
a u r e y - jak możesz mieć tak ogromne długi
chyba, będziesz musiała wsiąść kredyt, inaczej się nie da

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Mamy już foty. Jest ich 2000 I ogólnie fotograf spisał się za**biście!!! Tylko moja mało atrakcyjna morda je szpeci , ale co tam, mamy piekne foty!!!!!! Niestety póki ich nie ogarnę nie jestem w stanie Wam tutaj wstawić, jest tego tyle, że nad selekcja chyba spędzę tydzień...
do Picaso może wstaw
Cytat:
Aa! Miałam Wam opowiedzieć co dzisiaj mi Mam opowiadala
Jej koleżanka z pracy jest wdową i ma pewnego towarzysza. Nazwijmy go Jan. I mama Jana była chora i wylądowała w szpitalu i koleżanka Mami z Janem byli u niej w sobotę no i już było z nią źle. W niedzielę po południu pozbierali sie i pojechali do szpitala. I wchodza na salę a mamy p. Jana nie ma no i zonk.
I pytają gdzie jest a pielęgniarka na to: A to nikt Panstwa nie poinformował że Pani zmarła wczoraj? Godzinę po Państwa wyjściu ....

za☠☠☠iście nie?
<szok>
Cytat:
grosz do grosza i będzie kokosza, kit do kita i będzie makita
jak mówi Kawka: lepsza lufa to przyszłość
kocham Twoje teksty
Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
I tak codziennie przez cały rok, aż gosza wrzuci wszystkie fotki

Pokaż butki
To nie głupi pomysł
Stary 2012-05-31, 16:07   #957
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Mam dziś 100dniówę Łoo rety!
A tu a ni zestawienia ani nic .. Może spreparuje coś na szybkiego

Madziu Twoja piórkowa suknia jest boska! Niepowtarzalna
Melody ten chudziutki welonik wporzo jest Ale pań nie słuchaj ze tam niby koronka nie pasuje.. Co łone tam wiedzo Zapytaj nas
MiciuKiciu Cieszę się zęe z dzidziusiem wszystko dobrze Cudny jest
CarrieBradshaw86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 16:13   #958
E87
Wtajemniczenie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34427779]a co z fotkami dla nas?

[/QUOTE]
Beda dzis albo w weekend
Cytat:
Napisane przez CarrieBradshaw86 Pokaż wiadomość
Mam dziś 100dniówę Łoo rety!
A tu a ni zestawienia ani nic .. Może spreparuje coś na szybkiego

Madziu Twoja piórkowa suknia jest boska! Niepowtarzalna
Melody ten chudziutki welonik wporzo jest Ale pań nie słuchaj ze tam niby koronka nie pasuje.. Co łone tam wiedzo Zapytaj nas
MiciuKiciu Cieszę się zęe z dzidziusiem wszystko dobrze Cudny jest
GratkiA ja mam 14 dni
Stary 2012-05-31, 16:21   #959
Letike
Rozeznanie

GG do Letike

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
witaj Świetny motyw przewodnii genialne zaproszenia a przy nich od razu moja prośba - napisz proszę jakiej czcionki użyłaś do karteczki z napisem"zaproszenie"
Czcionka nazywa się - Stellina - jeśli nie znajdziesz jej w necie napisz mi swój adres mail na PW to Ci podeśle

Cytat:
Dla mnie bomba! Jestem pewna, że efekt końcowy będzie olśniewający!

Mam nowy koszmar przed ślubny - jakaś typa zadzwoniła do mojego Tż (numer zastrzeżony, głos Rafałowi nie znany) z informacją, że uwaga uwaga ....... go zdradzam chyba z komputerem W każdym razie w tym momencie widzę jak ta życzliwa kobietka wpada do kościoła krzycząc "nieeeeee". Nie za bardzo rozumiem czemu ktoś coś takiego robi... Oczywiście Rafał wcale nie uwierzył w te brednie i ja bardziej się przejmuje od niego ... Spotkało Was coś podobnego?
Stary 2012-05-31, 16:23   #960
MiciaKicia
Zakorzenienie

u mnie 58 dni ddś i 30 dni do wyprowadzki

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Letike Pokaż wiadomość

Mam nowy koszmar przed ślubny - jakaś typa zadzwoniła do mojego Tż (numer zastrzeżony, głos Rafałowi nie znany) z informacją, że uwaga uwaga ....... go zdradzam chyba z komputerem W każdym razie w tym momencie widzę jak ta życzliwa kobietka wpada do kościoła krzycząc "nieeeeee". Nie za bardzo rozumiem czemu ktoś coś takiego robi... Oczywiście Rafał wcale nie uwierzył w te brednie i ja bardziej się przejmuje od niego ... Spotkało Was coś podobnego?
powiem Ci, ze dawno nie miałam koszmarów ślubnych.. teraz raczej śnię o dzidzi

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości