Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-31, 18:39   #4141
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Ślicznie proszę o kliczki

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Meeedzik No, ja zobaczę jakie efekty po Revalidzie będą, bo to jedyne tabletki, które na mnie naprawdę działają i widzę efekty. Są namacalne

A Vitapil brałam...nic mi nie dał A drogie to cholerstwo!!!

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Jeszcze 20 minut i zdejmuję folię, 300ścisków agrafką w niej zrobiłam Aż udka są rozgrzane tak fajnie
Chyba na serio w miarę możliwości zacznę robić tak codziennie! Może będę miała takie efekty jak Monia............
Zobaczymy
Jeszcze zrobię swoją seryjkę 10 minut na brzucha chyba...tak myślę...mam nadzieję

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 18:39   #4142
mielnus
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

zooska ty... widzisz efekty po tej foli??? a jak to dokladnie robisz??? Ja mam ten balsam z eveline zielony, niby dobry ale malo sie nim smarowałam.... Tez musze sobie agrafke kupic. Jak ja marze o zrzuceniu tłuszczu z ud!!! mam aż 55cm! to sporo
Stary 2012-05-31, 18:41   #4143
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość

medzik, coctail dalej nie mogę uwierzyć że takie zrządzenie losu było i się okazało że mieszkacie blisko siebie pamiętam jaki to był szok a teraz proszę, razem sobie wycieczki za granicę urządzacie

Idę na kolację, może jajka na miękko sobie ugotuję.
Taki ten świat mały, że musiałyśmy sie przez neta poznać

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
A ja po 18 zjadłam sobie małą miseczkę ( salaterkę ) truskawek, a o 20 zjem sobie salaterkę ze śmietaną i to będzie na tyle dziś chipsami nadrobiłam dzisiejsze kalorie
Mniam weź mam takiego smaka na truskawi ale teraz juz nie kupie nigdzie. Jutro sie wybiore na miasto i upieke ciasto

A ten revalid kupiłabym ale data ważnosci do sierpnia albo lipca, a mam jeszcze 2 op Capivitu jak skończe to sie przerzuce
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 18:47   #4144
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
zooska ty... widzisz efekty po tej foli??? a jak to dokladnie robisz??? Ja mam ten balsam z eveline zielony, niby dobry ale malo sie nim smarowałam.... Tez musze sobie agrafke kupic. Jak ja marze o zrzuceniu tłuszczu z ud!!! mam aż 55cm! to sporo
Ja też mam tyle samo.... więc...ech
Ja tą folię zrobiłam pierwszy raz, więc nie powiem Ci nic na temat efektów, ale Monia robi ok tygodnia i widzi efekty, obwód zmalał, skóra jędrna, miła w dotyku, gładka i napięta...więc się opłaca.
A po agrafce widzę efekty, tylko małe-uda są bardziej jędrne, ale nic z obwodu nie spadło. Tylko że robiłam bardzo nieregularnie teraz się zawzięłam i jak nie idę na fitness to biorę agrafkę

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Taki ten świat mały, że musiałyśmy sie przez neta poznać
Ja myślałam że wy się już wcześniej znałyście, a tu proszę...takie zdziwko zaliczyłam

Cytat:
A ten revalid kupiłabym ale data ważnosci do sierpnia albo lipca, a mam jeszcze 2 op Capivitu jak skończe to sie przerzuce
Do 30.08 jest ważny
Akurat dla mnie, bo 3 miesiące kuracja, miesiąc przerwy i kolejne opakowania pójdą w ruch

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Mam meeeeeeeeega ochotę na tosta....myślicie że mi zaszkodzi?
2 kromki chleba razowego, troche startego sera żółtego, oregano, pół pieczarki??? Niestety, bez keczupu nie tknę

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cocktail Gapię się na to Twoje zdjęcie https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=131442

i nie mogę normalnie.........!!!!!!! !!!!!!!!!!

Stary 2012-05-31, 18:47   #4145
mielnus
Wtajemniczenie

to ja tez tak!! taka zwykla folia??? krem to mam ten chłodzący, Kupie jutro folie. Bede tez musiala agrafke kupic. Moja kolezlanka kiedys uzywala duzo kremow na celulit i powiedziala ze jak sie ptrzestaje stosowac to automatycznie wszystko wraca i tak. A jak ćwiczysz z ta agrafka? na siedząco czy leżąco?? znalazłam taką http://allegro.pl/1-ft14-agrafka-mot...384164944.html
Stary 2012-05-31, 18:50   #4146
zooska
Zakorzenienie

Już mnie ta folia wk....wia !!! Gorąco mi, pocę się, niewygodnie i szeleszczę jak chodzę

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Cytat:
to ja tez tak!! taka zwykla folia??? krem to mam ten chłodzący, Kupie jutro folie. Bede tez musiala agrafke kupic. Moja kolezlanka kiedys uzywala duzo kremow na celulit i powiedziala ze jak sie ptrzestaje stosowac to automatycznie wszystko wraca i tak. A jak ćwiczysz z ta agrafka? na siedząco czy leżąco?? znalazłam taką http://allegro.pl/1-ft14-agrafka-mot...384164944.html
Mam taką samą, tylko niebieską Tak, to powraca po przestaniu stosowania kremów, bo to niestety taka choroba jakby jest...i jak nie stosujesz "leków" W tym przypadku kremów, to wszystko Ci wraca
Taka zwykła folia spożywcza, co to się nią kanapki zawija

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Eeee...pitolę, robię tosta Lepsze to, niż znowu Merci

Stary 2012-05-31, 18:52   #4147
mielnus
Wtajemniczenie

nie jem kanapek, nie zawijam ich;p Chodzi o ta srebną czy przezroczystą??? To to zdejmij!... Bo sobie krzywde zrobisz!

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
już mnie ta folia wk....wia !!! Gorąco mi, pocę się, niewygodnie i szeleszczę jak chodzę

---------- dopisano o 19:49 ---------- poprzedni post napisano o 19:48 ----------

mam taką samą, tylko niebieską:d tak, to powraca po przestaniu stosowania kremów, bo to niestety taka choroba jakby jest...i jak nie stosujesz "leków" w tym przypadku kremów, to wszystko ci wraca
Taka zwykła folia spożywcza, co to się nią kanapki zawija

---------- dopisano o 19:50 ---------- poprzedni post napisano o 19:49 ----------

eeee...pitolę, robię tosta :d lepsze to, niż znowu merci:d
nie jedz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! Zjedz pomidora!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-31, 18:55   #4148
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
spa dla włosów w toku pazurki u nóg pomalowane peeling na twarz+ maseczka- zaliczone
No proszę jaka wypiękniona ja muszę nogi ogolić, bo prawie busz mam a tak mi się nie chce

Cytat:
ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
tak mnie ciagnie do slodkiego... moj dzisiejszy dzien to jakas klapa.. przed chwilą musialam zjesc 3 takie serduszka z milki. normalnie musiałam! to chyba przez ten okres;/;/ na szvczescie tylko t aki grzech mam na sumieniu, ale mnie strasznie ciagnie jeszcze. Zrobilam sobie wlasnie zielona herbate... Przez te słodycze ominę sobie przekązke. Kolacje mam za 3 godziny, powinnam wytrzymac już.
Zjedz coś i zaspokoisz chęć na słodkie najlepiej lody

Cytat:
Napisane przez molly83 Pokaż wiadomość
Witam

No to "chwalę" się miesięcznymi wynikami. Porównanie 30 kwiecień - 31 maj

waga było 69,8 jest 67,6 = - 2,2 kg
a ubyło w centymetrach
brzuch -2
biodra -3
biust -1 pod-3
udo -2,5
łydka -0,5
talia - 4
ramię -1
Brawo ważne, że spada cokolwiek

Cytat:
Kupiłam dzisiaj białe koraliki takie zwykłe długie bardzo, mam zamiar je nosić do ciemnych bokserek, zawiązane przed końcem, zawsze to jakieś urozmaicenie. No i fioletowy lakier matowy, szukałam długo takiego to pomaluję i będę prawie tak wypiękniona jak Ty
Chwal się!

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Byłam na małym spacerku z synkiem. Na dworze zimno więc szybko poszliśmy do Biedrony na zakupy i do domku. Jezuu ile ludzi w Biedronce Nie mogłam do lodówek się dopchać bo chciałam sobie śledzie w sosie śmietanowym wziąć i mleko. No maskara!!! Dziś mam taką jazdę na śledzie że szok!!! Oczywiście zjadłam już całą tą miseczkę ale śmietanę zostawiłam, nie zamierzam jej jeść choć jest dobra
O matko, co Wy wszyscy macie z tymi śledziami dzisiaj w pracy koleżanka jadła te śledzie w śmietanie z Biedronki, wracam do domu: mąż sobie kupił te same śledzie Ty pożarłaś śledzie jakaś mania śledziowa tylko ja jestem jakaś inna, bo śledzie to tylko na wigilię dla tradycji jadam i to też skubnę tylko mały kawałek
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 19:00   #4149
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
nie jem kanapek, nie zawijam ich;p Chodzi o ta srebną czy przezroczystą??? To to zdejmij!... Bo sobie krzywde zrobisz!

nie jedz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! Zjedz pomidora!
Przyszedł Tż i mnie tknęło- Chcesz tosta? -Tak, kochana jesteś.
I po problemie

Nie, po prostu mnie wkurza, bo mi szeleści i czuję się zawinięta xD A nie boli, nie szczypie ani nic

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Chwal się!
Ech, ja musze w końcu porobić te obiecane zdjęcia i wam wrzucić

Stary 2012-05-31, 19:01   #4150
mielnus
Wtajemniczenie

hahahha fajnie wyszłas z sytuacji Mój tez zaraz przyjedzie.... ale bedzie "Zjedz ze mną, ja nie bede sam jeść..... to ja nie chce(((" Bierze mnie na litość... Ale nie ulegne
Stary 2012-05-31, 19:11   #4151
zooska
Zakorzenienie

Zrobiłam sobie właśnie ten koktajl białkowy z Rossmanna o smaku waniliowym Za 10 minut wypiję bo gorące. A teraz zapycham się wodą przegotowaną z cytryna i imbirem, przerzuciłam się na wodę przegotowaną na wieczór Spróbujemy, może coś da...
Heroine Dzisiaj nie jadłam Activii...ale chyba 1 dzień bez niczego nie zmieni, nie? Jak tam u Ciebie, widzisz efekty;>?

Odwinęłam folię, jakiś większych zmian nie widzę, oprócz spoconych ud i nawilżonych, ale wiadomo, to 1 raz Poczekamy tydzień, zobaczymy, postaram się robić to codziennie na uda i brzuchol

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Cytat:
hahahha fajnie wyszłas z sytuacji Mój tez zaraz przyjedzie.... ale bedzie "Zjedz ze mną, ja nie bede sam jeść..... to ja nie chce(((" Bierze mnie na litość... Ale nie ulegne
Aaaa...to u mnie standard. W końcu jak się nie złamię, to idzie do zwierzaków i im daje Zawsze jakiegoś pomidora, czy kawałek chleba rzuci
A godzinę temu zawołał mnie żebym przyszła, ja przyszłam do pokoju, nikogo nie ma, gdzie on się schował myślę, a ten zza drzwi wyskakuje i mi usiłuje Merci wepchnąć, tak się śmiałam że się oplułam, a on mnie zostawił

Stary 2012-05-31, 19:15   #4152
mielnus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zooska;34433496
[/COLOR

Aaaa...to u mnie standard. W końcu jak się nie złamię, to idzie do zwierzaków i im daje Zawsze jakiegoś pomidora, czy kawałek chleba rzuci
A godzinę temu zawołał mnie żebym przyszła, ja przyszłam do pokoju, nikogo nie ma, gdzie on się schował myślę, a ten zza drzwi wyskakuje i mi usiłuje Merci wepchnąć, tak się śmiałam że się oplułam, a on mnie zostawił
hehehhehe to tak jak mój Faceci to jednak czasem potrfią byc śmieszni i zarazem kochani:P
Stary 2012-05-31, 19:21   #4153
zooska
Zakorzenienie

Czasem mnie wkurza to jego "No zjedz, no zjedz!" albo jak zrobi obiad mimo że mówiłam że zjem na mieście i po przyjściu nie będę nic chciała, to ten na chama wciska, a potem się obraża na mnie, że nie chcę jeść a on zrobił. Ja mówię, że informowałam go że jeść nie będę to i tak focha strzeli. Ale kochany to on jest, dlatego czasem pozwalam sobie na popcorn czy czipsy z nim

Stary 2012-05-31, 19:22   #4154
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No pogoda do dupy.... a u mojego męża cały czas w dzień jest ponad 30 stopni!! Jak na złość... pewnie jak tam pojade to znowu zimno będzie, mnie jakiś pech prześladuje z tą pogodą :/ W sobote ma być 12 stopni u mnie w dzień !!!! i ma lać deszcz tradycyjnie
No nie gadaj?! jak zwykle na odwrót
u mnie też bez rewelacji na weekendzie a myślałam, że się poopalam trochę i

Cytat:
no zawsze musi być ten pierwszy raz
Co do globulek to one nie są fajne... ja ich wręcz nienawidzę ale bardzo pomagają więc lepiej przemęczyć się te pare dni już później cierpieć tygodniami
No mnie już szlag trafia... boszzze, jak mnie wqrfffia ta infekcja

Cytat:
Nooo buciki jak najbardziej mi potrzebne więc muszę popatrzeć po sklepach co jest ciekawego
U mnie w sklepach nie ma nic kurde przeszłam wszystkie sklepy i nie ma fajnych sandałków a te co mi się podobają to już nie ma mojego rozmiaru

Cytat:
Ja za 1 rolkę dałam 1,60 więc prawie jak za darmo. Spróbować przeciez możesz, nic Ci nie zaszkodzi Ja nakładam tak z 3 warstwy i to szczelnie aby powietrze pod folie się nie dostawało
Dzięki

Cytat:
Bo są niezdrowe, a jak powszechnie wiadomo-wszystko co niezdrowe, to dobre xD
Cóż za paradoks ale niestety to prawda!

Cytat:
Nie, to zwykłe serum, ani nie rozgrzewa ani nie chłodzi, ja mam z Perfecty, bo było tańsze od Eveline o 8zł, a nie różniło się składem nic a nic, oprócz jednej rzeczy,która robiła chłodzenie/grzanie. także stwierdziłam, że skoro 8zł mam w kieszeni i ten sam skład to biorę perfectę. Za pół godz nałożę folię na ten balsam to dam znać jak wrażenia
Hmm, ono nie jest chłodzące? Serio? W składzie ma mentol, więc myślałam, że chłodzi i jak, nasmarowałaś się już?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-05-31, 19:22   #4155
zooska
Zakorzenienie

Omg...ale się napchałam tym koktajlem białkowym Szoook! Ale to dobrze, przynajmniej jeść mi sie nie chce Czasem, żeby nie jeść na noc, to parzę sobie siemię lniane i wypijam to na noc, a rano nie mam prbl z wypróżnieniem Korzyści są dwie
Zaraz idę ogarnąć pazurki, kąpiel w olejku rycynowym i balsamie z solą morską im zrobię

Stary 2012-05-31, 19:23   #4156
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, w łydkach mam 34 cm, mam bardzo ładne łydki moim zdaniem. Szczupłe, ale umięśnione ale też nie za bardzo No i mam wcięcie w kostce, które uwielbiam, bo ładnie wyglądają sandałki z paskiem wokół kostki
Ale stopy mam okropne No i resztę cialka xD Ale to się wytnie, chociaż łydkami się pochwalić mogę, a co!!!
To super, że przynajmniej z tego jesteś zadowolona! Wstaw fotę swoich super łydek i kostek

taaa, okropne stopy i reszta ciała weź się uspokój bo się do Ciebie wybiorę

Cytat:
też już mi się przejadł!!!A wgl zauważyłam, że jak zdarzy mi się go zjeść, to nie trawię goSiedzi mi na żołądku i mi niedobrze, ciężko odbija mi się nim wtf?!
Ja już nie kupuję, bo ze 2 razy wywaliłam, bo się w lodówce przeterminował głupia zawsze mam nadzieję, że go zjem, a patrzeć nawet na niego nie mogę a nie lubię wyrzucać jedzenia

hmm, dziwne, że Ci ciężko na żołądku

Cytat:
Przykro mi już wróciłam z dalekiej podróży
Buuuu

Cytat:
Heroine dziękuję mam nadzieję, że teraz uda mi się utrzymac wagę i ten kilogram nie wróci
Na pewno zresztą, co to dla Ciebie kilogram

Cytat:
Tż mi nie wierzył, że się owinę folią
Zjadłam drugie pół kalarepki
ja właśnie mojemu powiedziałam, że zamierzam się owijać folią to popatrzył na mnie jak na idiotkę potem stwierdził, że na mózg mi coś padło i z kim ja w ogóle gadam na tym forum, że takie durne pomysły przychodzą mi do głowy powiedział, że chyba mi internet odłączy, bo ze mną coraz gorzej ostatnio robiłam biszkopt 'rzucany' jak robiłam to ciasto z truskawkami, to się pytał co to za porypany przepis i skąd ja go mam mówię Wam, widok jego miny, jak rzucałam tym biszkoptem o podłogę- bezcenny
Stary 2012-05-31, 19:24   #4157
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Machnęłam sobie 220 brzuszków a wcześniej pościskałam 200 razy agrafką jeszcze tylko hula hop mi zostało a tak mi się nie chce :
Brawo Krejzi

Cytat:
Jadłospis:
śń: http://www.biedronka.pl/cms/img/u/No.../2012/16_b.jpg ten jogurt z otrębami, kawa z mlekiem i łyżeczką cukru
IIśń: 2 kromki chleba sojowego z pomidorem, sałatą, rzodkiewką, 1 z paprykarzem warzywnym, 2 z serkiem topionym (obie z małą ilością margaryny)
Obiad: makaron pełnoziarnisty ze zmiksowanymi truskawkami z jog.naturalnym i cukrem
Podwieczorek: kalarepa (taka z mniejszych), jogurt Fru Vita owocowy 300g , 2 czekoladki Merci

jak mój jadłospis?:
Bardzo fajne żarełko też lubię te jogurty z Biedry

Cytat:
A po ile u Was są truskawki? Bo u nas coś nie tanieją są po 10zł a mniejsze po 7,50zł.
U mnie po 7 zeta mogłyby potanieć trochę po ja potrafię za jednym posiedzeniem zjeść kilogram
Stary 2012-05-31, 19:30   #4158
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm, ono nie jest chłodzące? Serio? W składzie ma mentol, więc myślałam, że chłodzi i jak, nasmarowałaś się już?
Kochana, jest chłodzące, ale malutko Tak tyci tyci, że czujesz chłód i jak machniesz nogą to powietrze robi takie dziwne uczucie
nasmarowałam się, trzymałam godzinę zrobiłam 300ścisków agrafką i zdjęłam. Po 1 razie nie będzie efektów, ale co zauważyłam to skóra jest bardzo nawilżona, nie co to po posmarowaniu się takim balsamem Jest milutka w dotyku.
A jak zawinęłam folią i robiłam ściski agrafką to mega mi się rozgrzał ten balsam

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
ja właśnie mojemu powiedziałam, że zamierzam się owijać folią to popatrzył na mnie jak na idiotkę potem stwierdził, że na mózg mi coś padło i z kim ja w ogóle gadam na tym forum, że takie durne pomysły przychodzą mi do głowy powiedział, że chyba mi internet odłączy, bo ze mną coraz gorzej ostatnio robiłam biszkopt 'rzucany' jak robiłam to ciasto z truskawkami, to się pytał co to za porypany przepis i skąd ja go mam mówię Wam, widok jego miny, jak rzucałam tym biszkoptem o podłogę- bezcenny
Aaaaaaaaaaaaaa....!!!!!!! !!!!!Miałam identycznie!!!Powiedział prawie słowo w słowo
Masakra. Potem mnie zaczął tak tykać palcem i się śmiał, że mam folię, potem wziął worek ze śmieciami i powiedział że wychodzi bo nie będzie siedział w tym domu ze mną

Haha, rzucałaś biszkoptem o podłogę?!?! Też bym się gapiła na Ciebie jak na idiotkę

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Cytat:
Bardzo fajne żarełko też lubię te jogurty z Biedry
Aj, wiesz co, te jogurty 0% tłuszczu już mi okropnie zbrzydły Nie mogę patrzeć na nie, zjadłam dzisiaj na śniadanie to już wmusiłam prawie... Przestały mi smakować, bo zauważyłam że smaku nie maja...
Ale te duże Fru Vita są boskie
A Bon Creme .... Mniam już całkiem^^ Ale za często na podwieczorek go jeść nie można, bo ma dużo cukrów i kw. tł. nasyconych Będę go jeść zamiennie z kefirem i maślanką Chyba że na II śń to nie pogardzę

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

Cytat:
ja potrafię za jednym posiedzeniem zjeść kilogram
Uff...myślałam, że tylko ja nienormalna jestem ja niestety też Ale to kcal nie ma przecież

Stary 2012-05-31, 19:30   #4159
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też mam tyle samo.... więc...ech
Ja tą folię zrobiłam pierwszy raz, więc nie powiem Ci nic na temat efektów, ale Monia robi ok tygodnia i widzi efekty, obwód zmalał, skóra jędrna, miła w dotyku, gładka i napięta...więc się opłaca.
A po agrafce widzę efekty, tylko małe-uda są bardziej jędrne, ale nic z obwodu nie spadło. Tylko że robiłam bardzo nieregularnie teraz się zawzięłam i jak nie idę na fitness to biorę agrafkę

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Ja myślałam że wy się już wcześniej znałyście, a tu proszę...takie zdziwko zaliczyłam

Do 30.08 jest ważny
Akurat dla mnie, bo 3 miesiące kuracja, miesiąc przerwy i kolejne opakowania pójdą w ruch

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Mam meeeeeeeeega ochotę na tosta....myślicie że mi zaszkodzi?
2 kromki chleba razowego, troche startego sera żółtego, oregano, pół pieczarki??? Niestety, bez keczupu nie tknę

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cocktail Gapię się na to Twoje zdjęcie https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=131442

Ha ha a widziesz jak Cie zaskoczyłam
Ja ide też zaraz tosta zrobic A te moje tabsy tez do konca sierpnia wiec musze je wykorzystać bo szkoda
haha koleżanka mnie zrobiła na Larę Croft miałysmy na zaliczenie z wizażu całą charakteryzacje osoby

Cytat:
Ja sie owinęłam folią na ten chłodzący to masakra ciagle mi zimno było, teraz stosuje samo serum i ujdzie

Cytat:
Zrobiłam sobie właśnie ten koktajl białkowy z Rossmanna o smaku waniliowym Za 10 minut wypiję bo gorące. A teraz zapycham się wodą przegotowaną z cytryna i imbirem, przerzuciłam się na wodę przegotowaną na wieczór Spróbujemy, może coś da...
Heroine Dzisiaj nie jadłam Activii...ale chyba 1 dzień bez niczego nie zmieni, nie? Jak tam u Ciebie, widzisz efekty;>?

Odwinęłam folię, jakiś większych zmian nie widzę, oprócz spoconych ud i nawilżonych, ale wiadomo, to 1 raz Poczekamy tydzień, zobaczymy, postaram się robić to codziennie na uda i brzuchol

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Piłam ten koktajl jak dla mnie łe ;p takie gluty

Moj tż już sie nasłuchał że w pasie ćwicze albo śpie w czepku całą noc Ale jego to nie rusza
Kurde zachwalacie tą agrafke że mysle czy nie kupić

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2012-05-31 o 19:33

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-31, 19:32   #4160
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ide też zaraz tosta zrobic

Piłam ten koktajl jak dla mnie łe ;p takie gluty
Ja w końcu tego tosta nie zjadłam...Uff
A tak...gluty okropne, ale wmawiam sobie że są smaczne, to dla mojego dobra i tak trzeba i należy :P

Stary 2012-05-31, 19:36   #4161
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też się zakochałam w tym zdjęciu!!! Coctail tak pieknie tutaj wyszła

Cytat:
Już mnie ta folia wk....wia !!! Gorąco mi, pocę się, niewygodnie i szeleszczę jak chodzę
to nie chodź usiądź

Cytat:
Ech, ja musze w końcu porobić te obiecane zdjęcia i wam wrzucić
No ja myślę

Cytat:
Wiesz co? Nie wiem dalej wczoraj qpy nie było

Cytat:
Czasem mnie wkurza to jego "No zjedz, no zjedz!" albo jak zrobi obiad mimo że mówiłam że zjem na mieście i po przyjściu nie będę nic chciała, to ten na chama wciska, a potem się obraża na mnie, że nie chcę jeść a on zrobił. Ja mówię, że informowałam go że jeść nie będę to i tak focha strzeli. Ale kochany to on jest, dlatego czasem pozwalam sobie na popcorn czy czipsy z nim
Booooszeee, faceci są brutalni mój dokładnie tak samo się zachowuje jak nie chcę jeść to mówi: ja się tak staram, chcę Ci zrobić niespodziankę, ugotować coś czasem, a Ty mówisz, że nie zjesz? ale zawsze mu mówię wcześniej, że dziękuję, nie trzeba to nie, strzela focha fochmen jeden

Cytat:
Kochana, jest chłodzące, ale malutko Tak tyci tyci, że czujesz chłód i jak machniesz nogą to powietrze robi takie dziwne uczucie
nasmarowałam się, trzymałam godzinę zrobiłam 300ścisków agrafką i zdjęłam. Po 1 razie nie będzie efektów, ale co zauważyłam to skóra jest bardzo nawilżona, nie co to po posmarowaniu się takim balsamem Jest milutka w dotyku.
A jak zawinęłam folią i robiłam ściski agrafką to mega mi się rozgrzał ten balsam
Aha Fascynująca ta folia
Stary 2012-05-31, 19:39   #4162
zooska
Zakorzenienie

Heroine Aaaa, to spadaj już Ci nic nie powiem o tej folii! O!
Ech, ja wiem że Tż się stara itd. ale co z tego, jak ja mówiłam wcześniej, że nie, co to głuche czy jak?!No ale nic, może się nauczy^^

Stary 2012-05-31, 19:42   #4163
Lorenail
Raczkowanie

Cytat:
Ech, ja wiem że Tż się stara itd. ale co z tego, jak ja mówiłam wcześniej, że nie, co to głuche czy jak?!No ale nic, może się nauczy^^
Powiem tak, to tylko facet, nie wymagajmy zbyt wiele...
Ja dzisiaj już w o wiele lepszej formie, zero słodyczy i ogólnie tak zdrowiej Jeszcze jakaś lekka kolacyjka i odnotujemy sukces

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-31, 19:42   #4164
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam wpierdzielam aż mi sie uszy trzęsą jak mi tż coś zrobi hahah Robi mi śniadanka, kolacje sama go prosze żeby obiad ugotował najlepiej spagetti robi boskie Smieje sie ze nie moge sie doczekać aż wroci bo mi spagetti zrobi
Stary 2012-05-31, 19:44   #4165
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lorenail Pokaż wiadomość
Powiem tak, to tylko facet, nie wymagajmy zbyt wiele...
Ja dzisiaj już w o wiele lepszej formie, zero słodyczy i ogólnie tak zdrowiej Jeszcze jakaś lekka kolacyjka i odnotujemy sukces
W szczególności, że ten facet kocha jeść okroooopnie niezdrowo, tłusto i słodko i w ogóle by mógł jeść i jeść, a jest chudy jak patyk, więc...tym bardziej nie wymagajmy, bo on nie rozumie, że człowiek normalny tyje

Brawo, widzisz, spięłaś d.pę i już lepiej
Tak trzymać!!!

Stary 2012-05-31, 19:45   #4166
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaaaaaaaaaaaa....!!!!!!! !!!!!Miałam identycznie!!!Powiedział prawie słowo w słowo
Masakra. Potem mnie zaczął tak tykać palcem i się śmiał, że mam folię, potem wziął worek ze śmieciami i powiedział że wychodzi bo nie będzie siedział w tym domu ze mną
dobry ten Twój TŻ

Cytat:
Haha, rzucałaś biszkoptem o podłogę?!?! Też bym się gapiła na Ciebie jak na idiotkę
Dzięki
Ano rzucałam Masz tu dowód, że nie jestem nienormalna:

http://mojewypieki.blox.pl/2009/06/B...rzepis-II.html

zatało kakałłłłłłło?

Cytat:
Aj, wiesz co, te jogurty 0% tłuszczu już mi okropnie zbrzydły Nie mogę patrzeć na nie, zjadłam dzisiaj na śniadanie to już wmusiłam prawie... Przestały mi smakować, bo zauważyłam że smaku nie maja...
Ale te duże Fru Vita są boskie
A Bon Creme .... Mniam już całkiem^^ Ale za często na podwieczorek go jeść nie można, bo ma dużo cukrów i kw. tł. nasyconych Będę go jeść zamiennie z kefirem i maślanką Chyba że na II śń to nie pogardzę
No trochę sztuczne są wiadomo, że te na cukrze są o niebo lepsze ale coś za coś wszystko co słodkie to niezdrowe prawie wszystko co dobre to niezdrowe

Cytat:
Uff...myślałam, że tylko ja nienormalna jestem ja niestety też Ale to kcal nie ma przecież
Haha no właśnie zawsze się zapcham tymi truskawkami, że ledwo się ruszam
Stary 2012-05-31, 19:47   #4167
zooska
Zakorzenienie

Cocktail A daj spokój, jak mój Tż coś zrobi to ach...palce lizać Baaardzo dobrze gotuje i czasem aż żal mi czegoś nie zjeść Ale się staram trzymać. Bo to jest jego wada, że jak coś ugotuje to przeważnie po 17, a wtedy to już kaplica, na pewno nie zjem, tylko łyżkę spróbować, no ale...co to jest...

Stary 2012-05-31, 19:47   #4168
Lorenail
Raczkowanie

Cytat:
W szczególności, że ten facet kocha jeść okroooopnie niezdrowo, tłusto i słodko i w ogóle by mógł jeść i jeść, a jest chudy jak patyk, więc...tym bardziej nie wymagajmy, bo on nie rozumie, że człowiek normalny tyje

Brawo, widzisz, spięłaś d.pę i już lepiej
Tak trzymać!!!
No i to jest strasznie niesprawiedliwe. Dziewczyny w życiu mają po prostu przechlapane
Jeszcze teraz planuję się jakoś poruszać bardziej. Szukam jakiś ćwiczeń fajnych, a jutro chcę wskoczyć na rowerek albo pobiegać. Zobaczymy co wyjdzie
Stary 2012-05-31, 19:49   #4169
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
ale czemuuu?

No głuche ale no właśnie... facet to tylko facet

Cytat:
Ja tam wpierdzielam aż mi sie uszy trzęsą jak mi tż coś zrobi hahah Robi mi śniadanka, kolacje sama go prosze żeby obiad ugotował najlepiej spagetti robi boskie Smieje sie ze nie moge sie doczekać aż wroci bo mi spagetti zrobi
bardziej czekasz na jego spaghetti niż na niego
Stary 2012-05-31, 19:53   #4170
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Ano rzucałam Masz tu dowód, że nie jestem nienormalna:
Aaaa....w formie, ja myślałam że ciastem o podłogę i se myśle o co biega

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Lorenail Pokaż wiadomość
a jutro chcę wskoczyć na rowerek albo pobiegać. Zobaczymy co wyjdzie
Ja jutro planuję 2 godz fitnessu, też zobaczymy co z tego wyjdzie xD

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości